A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Boo: sőt van központi porszívó is, amikor egy csőrendszer van a falba építve, a gégecsövet meg egy olyan csatlakozóba dugod mint a konnektor, maga a gép pedig pl. a kazánházban van. Allergiásoknak nagyon jó, mert nem veri fel a port, mint a sima porszívó.

Bond: Nálunk Hédi eszik 7x egy nap, de hogy mennyit arról fogalmam sincs, mert a cicin nincs mérce mérlegünk meg nincsen :lol: Időben változó, van, hogy végez 5 perc alatt, de a maximum is 20 perc volt eddig amit szopizott.

Koszmóra van valakinek valami használható ötlete? egy ideje küszködünk vele, olajozzuk, vettem Babe koszmó elleni sampont is, de nem jött helyre tökéletesen. A gyerekorvosunk meg azt mondta, hogy ennyit tehetünk, majd az a kicsi kikopik. BNincs valami gyógyszertári kevert sampon?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

VIGANTOL!

Aki még nem adta ma be :) Gondoltam szólok,nekem most jutott eszembe ..:)
Vendég

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bocs mindenkitől, de ma vagyok is, meg nem is... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Tike!

Nekem koszmóra ez vált be:

Locsi elején haj bevizez ,majd babasampon (sztem bármilyen,én Gabit használtam) hagyod egy kicsit a fején ,majd egy fogkefével 'megkeféled' :mrgreen:
2 ilyen kezelés és nincs koszmó.Legalábbis Marcinak eltűnt és még jól is esett neki a vakarászka. Ja és ócsó megoldás :)
Vendég

Ronmay!

Aranyos vagy, jövő héten csütörtökön indítunk kajával!

Boo!

Basszus nagggggyyyyyon cép fotografíreneket bírsz elkövetni. Tiszta szép színek, lényegrelátás! Szerintem tök felesleges gépet cserélned! Nagyon jók vagytok így együtt :wink: ! Zsiri nagyon cuki és tényleg nem Yodás már!!!! És erősen hasonlít Anyucira :D

Minden Babónak gratulálok a forgásokhoz!

Minó premier: http://www.youtube.com/watch?v=BlwtV8ONMTA

Van még csomó videója megszerkesztve, de nincs időm mindet feltenni....még augusztusban megcsináltam a születésit...a kezdetektől.... :?

És Mincsa ma már mindkét irányba fotog, sőt vissza is, így már nincs sírás sem!!!!! :D :D

Tickerplayground.com
breki76

A mosógép karbantartásához:

Calgon helyett mosószódát használok, lágyítja a vizet :arrow: hatékonyabb mosás és jó zsíroldó is.

Egy évben 1-2 alkalommal érdemes átmosni a mosógépet Polly vízkőoldóval. Kimondottan mosógépekhez fejlesztették ki.
Kép

bertina

Hát lehet, hogy vannak gondok a háztartás (nem)vezetéssemmel kapcsolatban de, hogy nagyon értek a mosdó kipuceválásához, különös tekintettel a miafrancértmozdulolyannehezenazabeépítettdugó témában. 8) :? :? :? :?
Nem tudom, hogy ki hogy szokta, de én nagy ritkán kipucolom a mosógépet is. :roll: A fakkok és az öblítős rekesz illetve az egész hóbelevanc alatti rész, ha kiveszítek elég ocsmányul tud kinézni. Hajrá fogkefe, csakis ezen célra. :?

Kép
Kép
200907?

Breki

Úúúúristen de szép ez a kölök!!!!!!! Megzabálom!!!!

Tök jó,mindenki videókat szerkesztget:) Ma én is csináltam egy újat,de ez pacis.

http://www.youtube.com/watch?v=wFzb61kI4D0
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:06-kor.
Vendég

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:06-kor.
Vendég

Conversano!

Köszi :D ! Kis vigyori is!

Tetszett a videótok! Cuki Marcipán!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Czigka! Azt a mindenit,nem semmi mennyiség van a cicijeidben és úgy,hogy Bende nem is szopizza! Gratulálok! Nagyon édes Bende!

Breki! Nagyon ügyi Minócska na és még mindig naon jóképű :lol:

Lányok! Nálatok volt,hogy oltás után étvágytalan volt a gyerek? Kedden kapott oltást Lili,eddig nem is volt gond,evett,de ma gondoltam egyet és lemértem 3*,hogy mennyiket eszik. Egyszer 30 ml,és kétszer 60ml :shock: Biztos,hogy van tejci,mert nem az van,hogy rángatja vagy valami,hanem kiköpi két-három perc után,hogy neki elég volt. Remélem ez tényleg az oltás miatt van,mert ha,annak nem lesz jó vége a tejcimet illetően...
Ráadásul nagyon nyűgös is,alig tudtuk fürcsi után felöltöztetni,úgy sírt,aztán rátettem cicre,most szerintem valamivel többet evett,de nem sokkal. Már alszik. De van egy sejtésem,hogy milyen éjszakának nézünk megint elébe :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi!

Köszi, mindig tanul az ember, akkor majd higítom az öblítőt!

Tomi mandulatejes folyékony mosószer+Lenor sensitiv! Szuper illat! Előtte folyékony Arialt használtuk, de allergizált!

Czigka! Jó, hogy néha írsz! Aranyos Bende nagyon és szépen eszik :wink: !

Bond!

Minó: 4x eszik: Reggel 8 240ml, 12óra 210ml, 16 óra: 210 ml és 20 óra 240 ml

Tickerplayground.com
breki76

Nyuszi!

Majd egy babatalin összeengedjük Őket :wink: :D !

Érdekes....Minó is szórakozik a kajával-Délben 120-at meghagyott, tehát csak 90-et evett. Aztán 1 óra múlva persze üvöltött és benyomta az újra elkészített 120-at. Erre Férjemmel is megpróbálta délután, hogy 90 után játszott...na de Férjem kivárta...és megtömte!!! :D :D
Viszont éjjel vagy 3x ébredt....semmi különös, 1 percre belesírt az éjszakába...majd meghasadt a szívem!!! Szerintünk a foga. Rendelünk Osanitot!!!!
Jaj, amúgy írtátok a lábszagot...vicces...Barátnőm Fiának én is éreztem, de Minónak nics...viszont helyette van "fejszaga"!

Nyuszi!
Te is írtad, hogy Lilinek lábszaga van, nem baj, majd elszagolgatják 1mást Minó Lili lábát, Lili meg Minó fejét :D :D

Marietta, Katy!

Én ezért nem mertem Minónak csak karláncot rendelni---és ezt raktam a bokájára!

Tickerplayground.com
breki76

Breki!
Petrának is van hajszaga, pedig nyáron minden nap mostam a haját, most meg kétnaponta mossuk.
Viszont lábszaga neki sincs. Én pelenkázásnál a talpacskáját szoktam puszilgatni, úgyhogy érezném. :wink:

Azért majd teszek még egy próbát a borostyán nyaklánccal, ha szükség lesz rá.

Nyuszi!
Én nem hiszem, hogy a keddi oltástól nem eszik, belázasodni is csak 1-2 napig szoktak. Nem lehet inkább, hogy a fogzás miatt étvágytalan?
Nekünk nincs itthon mérlegünk, de Petra is sokszor hagy a ciciben tejet, nem eszi meg mind, és hamar lezavarja az egészet. (Bár látszik is, mert két hete 6270g volt, ma meg 6300g. :roll: )

Bond!
Petra általában 6-7x eszik, de ma éjjel 2 helyett 3x evett, így mára 8 alkalom jött ki. Hogy mennyit, azt nem tudom. Ha cumisüvegből eszik (mert én nem vagyok esetleg kéznél), akkor 160-180-at eszik, de egyszer már 200-at is benyomott! Ciciből ennyit tuti nem eszik, ennyi tejem nekem nincs.

Kép
katy76

czigka! :)

Anyáááááááááááááááááááááámmmmm!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Látszik is az eredmény! :P :P :P :P :P :P :P
Ha már túl soknak érzed, a tejet akkor nem próbálkozol apasztással? :roll: :?:
(Apa mit szól hozzá? :wink: :oops: :lol: )

Gyere minnél gyakrabban te is, ahogy csak tudsz! :wink:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

katy hát lehetséges hogy nálunk is ez lehet amit a te védőnőd mond.
Minden esetre ma mentem a körmömet csináltatni, ilyenkor viszem magammal Nórát, és apával van addig. És pont közbe jött egy etetés, így cici helyett tápszert kapott 130-at evett. Ciciből 80-100 között eszik. Most az utóbbi pár napban 110-et.

Dodi én már nagyon régóta folyékony mosószert használok. Persilt használtam, aztán mikor Nóra született utána áttértem az Arielre, az szebben mosott, viszont ahogy a múltkor beszéltük az ekcémát, és hogy lehet a mosószer okozta így most vettem azt a dreft-et és a miénket is azzal mosom. Öblítőből pedig a coccolínot használtam, de most azt is lecseréltem biopon senzitivre. Ennek is finom illata van. És igen én hígítom az öblítőt.

Czigka nem semmi mennyi tejed van. Ügyi vagy:)

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Csajok! Ti mit csináltok a felmosó fejbe ragadt haszálakkal, szőrökkel, hogy legközelebb ne azzal kezdjétek a felmosást, hogy szétkenitek újra? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :?:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Nekiálltam visszaolvasni, de még csak a 492. oldalon járok.
Az eddigi dolgokhoz amit szerettem volna írni, azt leírom, aztán húzok aludni.
Holnap meg próbálom behozni a lemaradást!

Először is: NE VESZEKEDJÜNK!
Én is sokszor olvasok vissza napokat egyben (mint most is), és néha sajnos felületesen. Úgyhogy bocs, ha valamiért többször visszakérdezek. Bár igyekszem odafigyelni. De mostanában többször észrevettem, hogy egy-egy reakciónál azon gondolkodom, hogy ezt vajon mire írhatta az illető.

Ikoka:
[quote]K írta:apott már bolti lét, sütőtöklét és alma-csipkebogyó bébiitalt is. Én ebben semmi kivetnivalót nem találok. Nem bolti kaján fog felnőni, de néha kaphat, mert mi nem egy otthonülős család vagyunk és nem mindenhol tudom előkapni a cickót , ha szomjas/éhes”

Detto

Gabi1: ha az az az oltás, ami az agyhártyagyulladás, középfülgyulladás vírusa ellen véd, akkor mi is beadatjuk (a dokim nagyon oltás-ellenes, de ezt ő is javasolta)
BCG : még nem nézték, de én jónak látom (széééép nagy piros dudor)
Orsi:
[quote]A írta:zt hitte, hogy felveszem repesett, mosolygott, és mikor elmentem, úgy sírt, hogy csak na. Vasárnap azért sírt, mert kivettem a most kedvenc könyvecskéjét a kezből

Egész hasonlóan zajlik nálunk is….
Odett csodaszép a képeken :D
Virág névnap telibe talált! Köszönjük. :D

Boo:
[quote]M írta:ár attól elájulok, ha a kutyának főzöm a csirkenyakat, hát baszki olyan mintha rohandna vmi a lakásban (na haragudjatok érte) és a látvány is,ahogy foszlik róla cafatokban a cucc, boááááááááááááááááááááááááá

Anno a németjuhásznak csirkelábat szoktunk főzni nagyobb mennyiségben: annak volt csak bukéja!!!!

Írtad, hogy félsz, hogy ha te turmixolod, marad benne darabos: én azt csinálom, hogy botmixerrel pépesítek, és utána az egészet egy levesszűrőn még átnyomkodom. (kanállal körbe-körbe, míg át nem megy minden.)
Kanalas etetés: Vicus úgy szopizza ki a kanálból. Ha berakom a szájába, akkor nagy eséllyel mindketten tökig járunk a mámmiban. :roll:

Norka:
Jázmin csúcs ezen a képen! :D

Becenevek: Vica, Vicus, Mucus, Bibike, Gizi, Cunci, Kakamatyi, Nóciként: Dundidió :oops:

Bond: Expasik: 1 régi fent van, másik nincs, de gyanítom, ő nem is használja a netet.

Conversano, Bertina: jók a kisfilmek, a gyerkőcök igen husik.

Apa imént ideállt mögém, nézi a hsz-eket, majd megszólal: Conversano? Az a lipicai lónak egy fajtája…. :roll:

Katy: a fejem nem fogtam, de jót mosolyogtam. Bár a terhesség alatt a nyers hús látványára is elvonultam hányni, de mivel nálunk adott a háztáji, néha még a pipik elhalálozása is az én lelkemen szárad. :oops: :oops: :oops: 8)
Lilisgabi, agi15r, Marietta, Kicsidodi: köszi nektek is a névnapi jókívánságot.
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok! 8)

Jó sokat írtatok :shock: ! Ma nem voltam net közelben, egész nap mentem, vásároltam.
Köszönöm az együttérző szavakat a barátnőm miatt! :cry: Ma is beszéltem az apukájával, még mindig intenzíven van, vért kapott ismét, és altatják, de egy picit felébresztették, nagyon el van kenődve, amit meg is tudok érteni maximálisan!!!Úgy bevertem ma a gerincem, még most is sajog...

agi: köszi A Dorki köszöntést! Apumnak meg a szülinapja volt ma! :wink: Csak az ajándéka nem jött meg. :twisted:

orsi: papagáj kiskorunk óta volt mamánál, de egyik mindig vagy meghalt, vagy elrepült, így mindig lett éve mellé másik így cserélődtek, egészen tavaszig, amikoris kint voltak levegőzni, macska a ketrecet fellökte, azok meg elrepültek, mindketten, szóval azóta nincsen. :roll:

dodi: Botond sem semmi. :lol: én hajnal 3/4 4kor arra ébredtem, hogy Dorki beszélget az ágyban, csináltam Neki kaját alig akart enni, majd bevágott egyszer 90et utána 70et, és fél 6 körül aludt vissza 8ig :roll: :lol:

nyuszi: nem tudom mitől van a nemevés Nálatok, de nálunk ugyan ez megy 2 napja!!!! Alig eszik. Ma pl. evett 10kor 70et és utána csak délután 4kor evett 130at, addig semmit....csak teát, de kaját nem fogadott el. :roll: S ez egész napra jellemző volt, szerintem 400 körül evett ma tápit. :roll: S már én is kész vagyok nem tudom mi az oka, de kedvével nincs baj, néztem a buksiját, kutacsa sem "lyukas" szóval csak elég Neki most ez :roll:

Bond: változó, hogy mennyiket eszik Dorka. 400-600 között egy nap.

breki: a forgásos videó nagyon szuper!!! irigy-irigy :lol: :lol: :lol: de megfigyeltem, hogyan csinálja, szóval szerintem Dorkinak sem sok kell már hozzá (remélem), mivel Ő is így próbálgatja. :wink: Nagyon ügyes Ármin!S persze meseszép, még mindig! :oops: :D

czagika: Örülök, hogy jelentkeztél Te is. Te jó ég ennyi tejet, nagyon szerencsés vagy!S jó sokakat eszik a kisfiad, az én lányom egész napi kajáját megenni kétszeri evésre. :shock: Bár lehet mi vagyunk elmaradva. :roll: Nagyon édes egyébként a képeken!!!!

breki: Te egy etetésre mennyiket keversz be? Én 120-akat. Közben büfizeteted, vagy egyszerre megeszi mindet? Sokszor lehet enne még a 130 után is, nem tudom, de ha büfizik jön vissza, és utána már nem is eszik, csak ha benne van az evésben. :roll:
Dorki a bokájáról is leszedné a láncot seperc alatt, mindig a nyakában vannak a lábai:lol: :lol: Nekünk is van lánc, de egyszer volt rajta, kemény 1 órát, rángatta a fejét,le kellett vennem...

Öblítő, mosószer: Dorkinak Dreft Babyt használunk folyékony mosószernek, és Lenor Baby Sensitiv öblítőt.
Erről jut eszembe!
Szárítógépe van itt valakinek? Azt akarunk venni, de ismerősök körében nincsen. Győri nagyon a ruhákat? Milyet érdemes venni, mire figyeljünk nagyon az energia fogyasztás mellett?

f.nikici

Sziasztok lányok!

Sajna nem tudtam jönni, mert az utóbbi 2 estén apa hisztizett, hogy nem fekszem mellette az ágyban, hanem netezem, így arra nem jutott időm, hogy nyugodtan végig olvassalak benneteket!

Most csak annyira jutott energiám, hogy a táblát feltegyem, és megkérjelek titeket arra, hogy a friss adatokat pü-ben küldjétek át, mert nem leszek 1 hétig.

Dec.5.-én tervezem a következő bejelentkezést!
Addig is legyetek jók! :lol:

Kép Kép
Vendég

Hm...

http://www.komment.hu/tartalom/20091126-velemeny-felelotlenek-a-gyermekeiket-szepsegversenyen-indito-szulok.html?cmnt_page=1

Úgy tűnik, hogy feledésbe merült a rejtvény. De ha esetleg mégis érdekelne valakit, akkor itt a maradék 2 megfejtetlen kép:

Esztergom:

Kép Kép

9 lyukú híd:

Kép Kép

Kép
Kép
200907?

9 lyukú híd? hová lett? :shock:

norka: várunk vissza :lol: :lol:

f.nikici

kijavítod? így nem ér :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Ez ám az igazi trükk! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: Eltüntessem megint? :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Igen, és akkor aztán még elvarázsolt kastély is lehet belőle. :twisted: :lol: :lol: :lol:

f.nikici

babák szépek :D
Vendég

hol vagytok?mindenki adventi koszorút készít?mi most állunk neki,úgyhogy csókolom,szép napot,késő este jövök... :lol:

LESZ HETI7ES :lol:
Vendég

Sziasztok!

Sikerült végigolvasnom a maradék 3 oldalt is.

Még pár hsz:

Conversano: Vigantollal nekem is tele a hócipő (mindig eszembejut, hogy elfelejtettem :oops: :lol: )
Elefántbébi születése :shock: :shock: :D

Lábszagról ugrott be:
Tudjátok miért büdös az emberek lába???, :?:
(mert a seggünkből nőtt ki)

f. Nikici. Barátnőd szegény :cry:

Bond: sikerült jegyet szerezni karácsonyi Halász Jutka koncertre? :?:

Lola: Panni is gyönyörű
:D Sillia:
[quote]K írta:érdeztem is tőle, mi vagy te kisfiam, turmixgép??

Hányás :evil:
Anya reakciója: :lol:

Rólunk:
Napokban Vicus sem eszik valami lelkesen, a megszokott fél óra - 40 perc helyett hamar lezavarja a kajálást, és szerintem mennyiségileg sem eszik annyit, mint szokot.
3 napja egyéb ennit sem fogadott el, úgyhogy az elkészített főzik mentek a fagyasztóba, csakúgy, mint a spenót, amit megcsináltam neki, és utána gondolkodtam, hogy azt egyáltalán adhatom-e neki. :oops:

Most mérezkedni nem voltunk. Ugye hétfőn megkapta a 4 hós oltást, ami meg sem kottyant neki, viszont mérés nem volt.
Hétfőn meg már az új védőnénink lesz (vagy nem lesz, mert még nem tudni, melyik napokon lesz elérhető).
Ja, és két este is 37,8-ig felment a hője. Tudom, hogy ez még nem nagy emelkedés (igazából 3 tized a normálhoz képest), de azért aggaszt. Bár gyanúsan duzzadt a fogína szegénykémnek.

Nekem meg 2 napja zsibbad a lábam, de valószínűleg valami ideg csípődhetett be, mert a derekamból sugárzik ki. Ha nem javul, hétfőn vszínű dokihoz kell mennem vele. Nem szívesen, mert Vicust nem tudom hova tenni erre az időre, viszont a váró tele mindenféle tüsszögő, köhögő beteggel...

Megyek is, még lehet, hogy benézek, mert Virág végre elaludt kicsit a vállamon, és eddig még nem tudtam elmosogatni. Pedig olyan a konyhám, mint ahova a bomba bevágott: lángost kért a Nóci.....

Kép
Kép]
hendegabi

ma csak a gabik írnak?akkor te se maradj ki Gabi1 :lol: :lol: :lol:

tényleg hová tűntetek? :roll:

ancsurti:még neked!gyere,és írj,már mindenki megnyugodott :lol: .remélem te is?
Vendég

Na, Sillia, hogy ne maradjunk le tőletek:

A mosogatásom felénél felkelt a Virág. Mindent félbehagytam, de pont arra főtt meg a cékla, amit kaptam, így még gyorsan turmixoltam céklát krumplival (direkt hagytam ki a krumplislángosból) és anyatejjel. Egy pohárkányit át is nyomkodtam a levesszűrőn, hogy szopi után megkínálom vele a babát, hátha ma már hajlandó lesz elfogadni cicin kívül mást is. (Ha nem, megy ez is a fagyasztóba.)
De, hogy a lényegre térjek: Virág szopizott, majd sírt. Felvettem böfiztetni, erre bukott egyet, bele a pólómba :shock: .
Csinálta mindezt úgy, hogy a pólómnak a nyaka még egy csöppet sem lett tejes, átfolyt a cicik között, és a hasamon áztatta el a pólót!!!! :shock: :lol:
Aztán békésen elaludt a vállamon. Most ébredezik, megkérdezem tőle, mit szólna egy kis céklához :P

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Akinek jár az újság, vagy akit érdekel:

ANYÁK LAPJA 58. oldal: Apák és gyermekeik-----Minócska ajánlásával :wink: :wink: :D :D

Tickerplayground.com
breki76

Na, ízlett Vicának a cékla : 3 kiskanál erejéig. Utána még ráhúzott a másik cicire, és most jobban van.

Sillia: még tőled akartam kérdezni: Dalma meggyógyult?

Most megyünk kicsit levegőzni.

Kép
Kép]
hendegabi

H.Gabi!
Már kezdtelek hiányolni!
Virág bukása: :shock: :lol: :lol: :lol:

Én ma elmentem Anyuval vásárolni karácsonyra, Apa meg vigyázott Petrára. Vettem egy etetőszéket a Babaszafariban, kis apró játékok mellett ez a karácsonyi ajándék tőlünk.
20e Ft volt, de dönthető 3 fokozatban, a magassága is állítható, dupla tálcás.
Így néz ki:
Kép

Kép
katy76

Sziasztok!

Pár napja már írtam, most megint jelentkezem.

Frissen felrakott holmik a teszveszen, ha érdekel valakit:

http://teszvesz.hu/myaccount/sell.php?p ... ll&p=0&p=1

Aida

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek

Sziasztok

Vagyok én is, csak ma készülődtünk. Nővérem koszorút gyártott nekem és anyunak, aztán a házat díszítettük. Gyönyörű lett.

Hoztam nektek képeket is, beszéljenek azok.

Kép Enyém Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép anyué

Kép

gabi1

Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, ideértek és úgy tűnik /kopp- kopp/, hogy hatásos :lol: :lol: Fiúteki kezd a régi lenni :lol:

Orsi: a te hörcsögös, papagályos sztorid se gyenge! :roll:
Odett forgása: :lol: :lol:

Lola: Panni gyönyörű kislány! :D Na de éjjel ennyiszer ébredni?! :roll: Én már biztos kipurcantam volna... :)

Dodi: tényleg ügyes Botond, mert Kata már négy napja nem kakkantott :roll: Annyira nem aggódom, de azért mégis... :D Úgyhogy jogosan jár a tapsvihar! :lol: :lol:
Öblítőt nem higítottam eddig, de eztán fogom, köszi! :lol: :lol: Mosószert a színesekhez folyékonyat használok, a fehérekhez a Tomi Kristály port. Nekem bejött, de lehet, hogy majd abból is kipróbálom a folyékonyat. Kata ruháihoz természetesen a dreftet használom az elejétől, és a Gabi öblítőt, de az nem koncentrátum :shock: Legalábbis úgy rémlik, hogy nem az...

Sillia: géped :( Együttérzek veled, nálunk holnap lesz a nagy gyalulás :roll: Remélem, a fontos dolgaitokat sikerült lementeni! :D
Turmixgép :lol:

Nyuszi: én időt nem tudom, de utána fejek, és nem sok marad. De holnap megnézem, hány perc- mert nem olyan sok azért :D
Oltás után Kata inkább alvósabb lett. De enni sem evett annyit, mint máskor, azonban a harmadik napon már visszatért a régi Kata :lol:

Merion: Mira is lassan átfordul :lol: :lol:
Én nem használok Calgont meg ilyeneket, mert többe kerül, mint a fűtőszál :mrgreen: Eddig még nem ment tönkre vízkőtől mosógépem :D

Bond: jó napot neked is! :D IGEN! :D :D /elvileg /
Vízkőoldót használunk, de én jobban szeretem az eceteszenciát- bár kicsit büdi, de mégsem vízkőoldó :D Persze van, amihez nem jó az ecet...
Nálunk evés: keléstől függ, leg"rosszabb" esetben: 8, 11, 14, 17, 19, 21 - de persze sosem pontosan ekkor :D A mennyiket nem tudom :D
Nálunk könnyenmozdul, de nem is jól zár! :roll: :mrgreen:
A felmosót a felmosás végén kiöblítem :lol: De ha már nagyon tele van, akkor kicserélem :lol:

Czigka: 595??? :shock: A Rekordok Könyvébe is bekerülhetnél :lol: :lol: Bende nagyon heles kiskrapek! :lol: :lol:

Nikici: nincs szárítógépünk, így én nem vagyok szakértő :lol:

Hgabi: én is kérek lángost!!! :lol: :lol: Virág :lol: :lol:

Katy: hasonlót vettünk mi is :lol: De képzeld, kedden voltunk az üzletben séta közben, kinéztük az oroszlánosat. Pénteken apa elment az etetőszékért, de már csak egy volt, a katicás. Az is aranyos, bár eredetileg nem azt szerettük volna :roll: De most teljesen lefosztották az üzletet, mert karira mindenki ezt viszi :roll:

Lábszag: nálunk nincs :D De fejszag igen, mert qrvára fűtenek, és szegénykém mindig megizzad :roll: Pedig naponta mossuk a haját, és mégis :roll: :D
Borostyánlánc még megvan, ő még nem kezdte el huzigálni. Viszont a lábán nem lenne biztonságban, mert mostanában a lábát szopogatja :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok!

Egy kis játék! Vajon miről beszélek?

1. Nyaktekerészeti mellfekvenc :?: :shock:

2.Távfütyörészeti tovalötyögő?

3.Orrfuvolázati rétegrongy?

Amúgy jól vagyok :oops: :lol:

Bond! Köszi a hiányolást, jól esett. Látod milyen pihentagyúan jöttem vissza?
Voltunk 4 hós oltáson :roll: Nem volt egyszerű, de túl vagyunk rajta. Megkérdeztem drnénit, nem gond-e,hogy Eszter még nem forgolódik? Azt mondta, hogy 6 hónapos koráig kell megtanulnia.
:shock:
Addig remélem összejön a kis dundusomnak. :oops:

Orsi,Breki! Nektek is gratulálok a forgáshoz.

Idézet/Hgabi:

Lábszagról ugrott be:
Tudjátok miért büdös az emberek lába???,
(mert a seggünkből nőtt ki)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cunci

Ezek pedig szülinapi, meg a héten készült képek Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Keresztfiam barátnőjével Kép szülinap

Kép

gabi1

Gabi 1! Nagyon szuperek a képek! Tiszta karácsonyi hangulatom lett. Holnap én is díszítek. :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja! Nóri már 5 hónapos :shock: Isten éltesse. Szinte most volt, mikor találkoztunk a Bajcsyba szülésem előtt. Hogy rohan az idő :roll: :roll:

Ari125r! Sajnálom a lány tekit :cry: :cry: Remélem a fiúcska megmarad!!
cunci

Sziasztok

1.Sál
2.Vonat(?)
3.Zsepi

Cunci

A "miért büdös a láb" -dologgal Hgabi megelőzött nem olyan rég :)

Gabi
Szép képek,ügyesek vagytok!
Vendég

Gabi1 : díszítés nagyon jó lett! :lol: :lol: Meg a szülinapos, Nórás képek is :lol: :lol:

Cunci: 1: sál
3: papírzsepi
Köszi, úgy néz ki, hogy błrja a kiképzést :lol: :lol:
Te is jöhetnél gyakrabban.... :D
Na én lépek, apa végzett a fürdetéssel :D

Kép
agi125r

Conversano megelőzött :( :D

Kép
agi125r

Ági

Örülök,hogy a másik teki jól van. Nekem nagyon sok (és sokféle) teknősöm van/volt. Egyszer szedtem a réten ilyen kicsi csigákat nekik ,aztán nemsokára z egyik ékszerteknősnek leestek a kezei!!! :shock: :shock: Tök sok évet élt még úgy is,csak apróra össze kellett vágni neki a kaját,mert nem tudta eltépni körmök nélkül. :?
Vendég

2. Gőzmozdony

Kép
Kép
200907?

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!

IGEN!!!! Ügyik vagytok!!!

2-es vonat. :D
3-as zsepi. :D

1-es nem nyert. :twisted:

Többiek :?: :?: :?: :?:

Conversano: Szegény teki!! :( :( :(
cunci

Akkor az nyakkendő.
Vendég

Sziasztok! 8)

Ma Dorkival anyuméknál voltunk, utána Ők jöttek hozzánk, szóval nemrég mentek el. Baján Szegeden van, hajnalban ment, majd hajnalban jön...én meg Csillagozok :lol: :lol: :lol: Nekem meg úúúgy fáj a hátam, tegnap bevertem a konyhaszekrény csúcsába a gerincem mellett közvetlenül, piszokul fáj...

katy: szuper az etetőszék, nekünk is rózsaszín a kinézett. :lol:

gabi: szuperek a képek. :wink: nekem is kellene már kezdeni a díszítést, de nem tudom mikor jutok oda. :roll:

f.nikici

Nyaklánc (medállal)?

Kép
Kép
200907?

Boo most írt egy sms-t. Tegnap ráömlött a laptopjára 1l zsíros húslé, és teljesen tönkrement a gép. Nem tudja, hogy mikor lesz másik, úgyhogy egyelőre nélkülöznünk kell. :(

Kép
katy76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?