Hát látszik, hogy már csak egy pocakosunk van, mert nem volt nehéz visszaolvasnom.
Szerencsére már elmúlt a gyomorbajom, tegnap délután már normálisan is tudtam enni. Panó kérdezted, hogy romlott volt-e a pizza, nem volt az, csak túl zsíros volt szerintem a rávaló. Volt rajta bacon, szalámi, tarja és ez sok volt a gyomromnak. Pedig mikor ettem akkor jól esett. Na mindegy, most egy ideig rá sem birok nézni az biztos!
Botond baba szerencsére visszatért az eredeti rendhez, s ma hatig alukált. S ráadásul most is alszik, ennek oka mondjuk az, hogy anyukám sétált vele, míg én bevásároltam, s szerintem elnyomta a meleg.
Soraya! Már 39?! Hogy elszaladt az idő!
Hogy érzed magad? Készülsz már nagyon? Tényleg nálatok apás szülés lesz?Párod hogy van? Jelentkezz ám, ha van valami, legalább úgy, mint Orsi!
Vigyázz magatokra!Sok puszi neked! Szöszi! Ti meg ma vagy holnap indultok? Jó utat és csodaszép hétvégét nektek!!!Remélem Balázskát is elnyomja a hegyi levegő és tudtok pihenni sokat! Mit szólt Laci a nosztalgiakajához?
Bár nem hiszem, hogy zokon vette. Szerinetm is szuper a csapat!!! Rita! Nagyon szépek vagytok! Lili tiszta apja!
Zsuzsi! Magatokról nem sokat írtál, hogy vagytok? Gyarapodik a kis Sirálykád ?S te jobban vagy már?
Linda!De jó, hogy már be tudtál jelentkezni!A csöppség nagyon édes és szép nagy baba, Dani meg annyira kis helyes, mint mindig!Remélem hamarosan már könnyebb lesz és tudsz írni többet is!Sok puszi neked!
Panó!Ti hogy álltok a házzal?Hogy aludtatok?
Ildikó! Örülök, hogy a kicsinek nincs komoly baja!Öt gyerek?!S hogy te mindig milyen vidám vagy!Hihetetlen és csodálatra méltó az erőd meg a kitartásod!
Zita!Jó hétvégét!Ígérem én írok sms-t, ha Krisztánál esemény van!
Lino! Jól vagytok? Milyen éjszakátok volt?
Zsuzsa! S ti jól vagytok?
Swen

Szokasosan megint jo ejszakank volt.