A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

andi: eddig is megvoltam :lol: de aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok..

KépKép
Kép
scooper

Csak vicceltem hogy nem jövök,nem szabadultok tőlem(nem mintha bárki megijedt volna),nyugodtan lehet szapulni,meg egyebek én akkor is maradok!!!!!!!!!!!!

Scoop.becsüld meg a hiányolást!!!!!látod engem le se cartak :lol:

Ja még egy,KRISZT,eeeeeeez iiiiigen,márcsak 78egésztökmindegymennyi az már 78 és kész!!!! ,ügyi vagy!!!!és ebből vonj le sztem fél kilo(cickók tejjel) :lol:

sutimano76

Süti: Azért neked már nehéz lenne bármilyen negatív listámra felírni magadat. :wink: Örülök, hogy jól sikerült a napotok, és Berninek csak így tovább.

Egyébként én is csodálkozom mitől lehetnek a gyerekek a XV.kerületben ilyen mozgékonyak. De lehet, hogy Marcit edzi Lőrinc, készülnek a bébiolimpiára. :lol: Mi majd megyünk drukkolni, zászlókat lengetni és sírni a himnusz alatt. :lol: Ők meg pisilhetnek kémcsőbe a doppingteszten... :)

Andi: Én úgy válaszolnék a kérdéseidre... ha tudnék, de sokminden van, amihez nem nagyon tudok hozzászagolni, okoskodni meg nem akarok... :wink: Hogy alakulnak egyébként Barni éjszakái?

Tud valaki nekem ajánlani megbízható, ingyenesen letölthető DVD író progit? Fontos, karácsonyi ajándékhoz kellene.

Kép

Kép
hgrita

Süti,talán az lehet a baj,hogy mi elköltöztünk a XV. kerületből :wink: :lol: :lol: :lol: Én csak 30 évig laktam ott,asszem Te is,de látod,az nem elég.

Rita,köszi,1-2 evés erejéig kelünk,így már bírható.

Ma voltak nálunk az ikres barátnőm a gyerekekkel,mert 1 évesek lettek,és köszöntöttük a manókat.Este fél 12-kor fekszenek,és másnap minimum délig alszanak úgy,hogy reggel fél álomban kapnak tápit.Hmmm....kibírám,ha egy ilyen jó nagyon tudnék aludni.Na de ott aztán napközben nincs megállás 2 gyerek mellett :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára v.andi 2009.11.29 21:30-kor.

Kép
v.andi

Rita,ez a legmegbízhatóbb,szerintem:
http://letoltes.prim.hu/letoltes/program/58949/

Kép
v.andi

Bassszus Andi,akko költözzünk vissza...én laknék ott kertesbe,de mikor költöztünk túl drága volt :roll:

Rita,köszikösziköszi,(könnycseppmorzsolós szmájli)

Andi,tőlem is kérdezhetsz,én mindenre tudok válszolni Kép várom a kérdést....... :lol: :lol: :lol: jesszus ez tök rossz tulajdonság,nem értek valamihez de válaszolok rá :?

sutimano76

[quote="sutimano76"]B írta:sutimano76assszus Andi,akko költözzünk vissza...én laknék ott kertesbe,de mikor költöztünk túl drága volt :roll:

Banyek,azt olvastam,hogy kettesben!
Mondom,ejnye,már ennyi az idő??? :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszti, ezt neked találtam :lol: :

http://nunu.hu/anna-club-pluss-luca-nyu ... fele-25-cm

Van belőle csörgő, nyálkendő, zenélő is. Szerintem nagyon édik. Nekünk macis kesztyűbábunk van ilyen Anna Club, tényleg nagyon jó minőségű. Másnak is ajánlom.

Kép

Kép
hgrita

Hát Andi,én is válok....te is :lol: ,akkor 5-ösbe!! :wink:

sutimano76

Na van,Luca nyuszi,Barni maci oldala,Berni pelus...... :lol: :lol: :lol: még valami????Mindent a mi gyerekeinkről neveznek el????és a jogdíj?????? :lol: :lol: :lol: :lol:

sutimano76

[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76át Andi,én is válok....te is :lol: ,akkor 5-ösbe!! :wink:

Kép ki az ötödik???? :oops:

Kép
v.andi

Ja és nem most már pár napja,vagy tegnap,no mindegy....
Kata,picen képek szééééééééép baba Lőrinc,a sapis nagyon cuki :D

Tengdi,picen szép családod van!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="sutimano76"]H írta:sutimano76át Andi,én is válok....te is :lol: ,akkor 5-ösbe!! :wink:

Kép Te,Barni,Dani,Berni és én

sutimano76

nemtom ki rakta fel a picre a 3 gyors recept kismamáknak,de csak 1 van, a pogácsa felíratnál abbamarad a dolog :roll: :roll: :roll:

sutimano76

Köszi Andi! :)

Tudom Süti,ezért duplán :oops: :oops: :oops:

Rita sajna én ebben nem tudok segíteni.

Kép

Kép
tisz

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="v.andi"] írta:v.andi

Kép Te,Barni,Dani,Berni és én

Szégyenlem a pofámat,de én Danit "már" nem számoltam :oops: :oops: :oops:

Kép
v.andi

Végül is nagyfiú,lassan kirepül!!!!! :lol:

sutimano76

Andriskának bódottágos névnapot kívánok!!!

Kép
v.andi

Jó reggelt!

Köszönöm a kedves fogadtatást,aranyosak vagytok,de lehet hogy jobb lenne ha én maradnék zugolvasó.Sokszor épp csak annyi időm van hogy gyorsan elolvasom mit írtatok,és már rohannom is kell tovább. :cry: (ráadásul nem is szeptemberi a babám.1héttel korábban jött,így augusztusi lett)

Néhány dolog rólunk:jelenleg rendelkezem 1 számítógép mániás férjjel,1 3éves nagyfiúval aki ovis és Krisztián,és egy 3 hónapossal akit Leventének hívnak.A Szent Imrében született augusztus 28-án.Majd próbálok képet is feltenni,bár nagyon béna vagyok ilyenekhez. :oops:

Na most épp megint csak ennyire tellett,mennem kell kelteni a fiúkat,aztán irány az ovi.

Szép napot mindenkinek!
bniki01

Andrisnak Nagyon Boldog Névnapot!!!!!!!!

Bniki, itt vannak páran akik augusztusban szültek! Gyere annyit amennyit tudsz! :D

Süti, köszi baba nevében is, már égett a p...ról a bőr h nekünk nincs albumunk így kreáltam egyet. :D Gyertek ide lakni a szomszédom úgyis árulja a házát, potom 65 milláért. :lol:

Tarával eddzük a bébiket. :lol: :wink: Bébiolimpia nem is rossz ötlet Rita!!

Tisz örülünk hogy újra jössz közénk!!!

Andi, az a sok eszű én voltam aki név nélkül írt! :oops:

Süti, én még a hipermangános vizet tudom ajánlani, nekem mindig bevált, és nagyon sok folyadék (tea a legjobb).

Anna, Samuka nagyon édi! Engem elvarázsolt teljesen!!!

Nagyon jó éjszakánk volt, kipihentem magam!!! Aludtam 8-tól 2-ig, és utána negyed 6-ig!!!

Holnap megyek fodrászhoz!!!!!

Kép
kata05

Sziasztok!

Köszönöm (az eddigi) köszöntéseket, aranyosak vagytok! Tegnap már meg lett köszöntve, majd hozok képeket.

Kata: Szuper éjszaka, szuper!!! :)

Andi: Köszi a progit, ma megpróbálom letölteni.

BNiki: Szia! Akkor mi közel is lakunk egymáshoz (mi a Fehérvári úti piacnál, közel a Hamzsabégi úthoz), nekem is 2 fiam van, és pont egyidősek mind a ketten. Andrisom is 3, bár ő még nem ovis, és Máté is augusztusi. :lol: Szóval rengeteg egyezés, még talán össze is futhatunk egyszer. :wink: Mindenesetre gyere amennyit csak tudsz, mégha helyzetjelenteni vagy kérdezni is. Régiek között is vannak olyanok, akik heti 1x jönnek, kérdeznek, képet tesznek, és mégis szeretjük öket. :lol: :wink:

Na megyek zuhizni, majd jövök. Aztán tessék szépen köszönteni, mert még van hely a feketelistámon. Máté is ünnepel ma! :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép

Kép
hgrita

Andriskának nagyon szép, boldog névnapot!!! :D :D :D

hááát, akkor most próbálkozom tovább olvasni :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
madar

Erika: jó ez a képváltogatós :)

Kriszti a szombat esti hsz-edben, mint tyúkanyóként megfogalmazottakkal maximálisan egyetértek, köszönöm :)

Sütikém, én felkaptam a fejem, de vártam, illetve várom a folytatást, mert még van pár oldalam. :oops:

KépKép
KépKép
madar

jó reggelt....

Köszi Kata,hipermangán,megjegyeztem........úgy döntöttem,hogy elsőkörben ma felhívom a gyerekorvost és kikérem a véleményét a supraxról,aztán meglássuk.....

Andrisnak boldog névnapot!!!!Máténak is boldogot,hú de szalad az idő :lol:

Kata, 65 milka??????mekkora a ház?????

tök jó,sógorom lányának találtam állást,anyósomnak találtam,még magamnak is lehetne....csak szegény páromnak nem :cry:

sutimano76

Szép jó reggelt!

Andriskának boldog névnapot!!

Bébiolimpia tök jóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Az a helyzet, hogy minket húz Lőrinc :lol: A fejemelést tőle tanultuk, az oldalra fordulást, meg onnan a hasra azt magától fedezte fel Maci, azóta van el hason jobban, mióta egyedül is tud fordulni :lol: Viszont ha nem sikerül akkor totál bepipul, olyan édesen morog :lol:

Hgrita: A párom a DVD fab 6-ot használja, ez neki nagyon bevált.

Süti: Megnéztem a jegyeket, de csak a szélekre van, lehet megvárjuk a márciusit.

tisz: Te is XV. ker? Merre? Akkor néha csatlakozhatnál a sétához.

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Ja, ma vagyunk 3 hósak, Süti most fotózzak és küldjem???? :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Igen Tara,kérem a fotót,köszi

Dorka,Madar,Petra,T-pk,Tisz,Rita tőletek is kérek képet!!!!!!!!!!!!!!

sutimano76

Süti, pedig én megsértődtem :lol: ... nem komolyan venni :wink:

t-pk:
de szépen nőnek ezek a lányok. :D :D :D

Astrid: Dóri már ilyen ügyes, hogy magának felhúzza, ezt nevezem Kép

Andi: előbb visszaolvasok, aztán megnézem a blogot. :wink:

úgy látszik, vérmérséklettől függően, de minden apának sok a netfüggőségünk :oops: :roll: :wink:

Kriszti: ez a kép Lucáról szuper ... tényleg olyan "ragyogó csillag cseresznyevirág" ... és és ragyog a szeme :D

Bibi: Lilla-száj, imádom az "aranyköpéseit" ... nálam egyik-másik már szállóigévé vált :lol: :lol: :lol:

Süti: Berni egyedül alvás Kép

bniki01: üdv. itt :D Veronika meg aug 25. :oops: ... szval ez nem lehet indok ... gyere amikor tudsz :D

Máténak és Marcellnak gratula a 3 hóhoz :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Kata:köszi,igyekszem majd sokszor jönni.
Fodrász...hú de jó neked.Én utoljára kb. 1 éve láttam akkor is csak az utca túloldalán sétált.Azt meg már meg sem tudom mondani,hogy mikor ért utoljára a fejemhez.Azt hiszem időszerű lenne nekem is.:oops: :oops:

hgrita:először is:sok boldogságot mindkét nagyfiúnak.
Én sajnos nem Pesti vagyok,Bicskén lakunk,Fejér megye,csak oda mentem szülni.Anyósom budaörsi,és csak így tudtuk megoldani hogy apa velem lehessen szülés közben,Krisztiánra a mama vigyázott addig.Területileg Székesfehérvárhoz tartozunk,és kicsit macerás lett volna ha előbb leadjuk a nagyfiút Budaörsön a mamánál,és visszafordulunk Fehérvárra.Be sem értünk volna a kórházba,ha Fehérvárra kellett volna menni.De ennek ellenére még bármikor összefuthatunk. :D

Süti:esküszöm azt hittem a milka csokiról beszélsz.
Milyen állást szeretnél párodnak?

Most olvasom:vannak babák akik már forognak hasra? :shock:
Az enyém még csak a fejét sem nagyon akarja emelni ha hason van.A doktornéni,meg is jegyezte a múltkor hogy nagyon merev amikor hason van.(pedig esküszöm nem szedett apa viagrát).Kaptunk 2 hetet,sokat kell hason lenni,ha nem változik az állapot akkor valami tornára kell majd járni.
De gratulálok minden ügyes babának.

taranee:a te Marcell babádnak is boldog hófordulót.
bniki01

Niki!

Mi közel lakunk egymáshoz :wink:
Fodrász: :lol: Én majd tavasszal, addig így marad.... :cry:

Milyen tornára kell járnotok? De még ezek szerint nem is bizti, hátha változik még a helyzet...

Kép
arvaerika

Én akkor visszaolvastam most mindent, de tudom, hogy sok mindenre nem reagáltam ... nem megy ... bocsánat mindenkitől, aki kimaradt :oops: :oops:

Zárt/nem zárt /blog stb.:
kezdem furin érezni magam, mert ez a kérdés az én számat hagyta el először most ... én voltam aki egy elmaradónkkal, egy sms-váltás után ezt felvetette ... erre az eredmény, feszültségek felszínre kerülése, sértődés, regisztráció törlése ...és nagy kérdőjelek ... blog, nem blog, zárt, nem zárt ...
Ezzel együtt azt gondolom, hogy valóban nem a megbántódás és a "visszahúzódás" a megoldás, hisz Bibi is csak a véleményét vállalja, nyíltan és őszintén ír ... lehet vele vitatkozni, lehet vele egyetérteni, lehet vele nem beszélgetni, és lehet "kivonulni" is ... sokan vagyunk, sokfélék ... és ebbe a sokféleségbe valahogy az is belefér, hogy vank/lesz olyan mindig hogy pl. két ember között nem működik a kémia .... értitek, mire gondolok ... ettől még mások számára azok a hsz-ek nagyon értékesek lehetnek ...

Annak ellenére, hogy a kérdést én vetettem fel, még mindig nem tudom, hogy mi lenne a jó ... olvasva az érveket ebben is, abban is van igazság ... meg abban is, hogy ez a fórum számomra már több, mint csak egy topic, ahová írogatok, hisz már többször leírtam, hogy nagyon sokat kaptam Tőletek ...

Na, megyek és most elolvasom a blogot. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Niki,párom elsősorban sofőri,raktárosi,vagy targoncásra gondolt,az utóbbi években ebbe szerzett gyakorlatot,szakmáját tekintve karosszérilakatos,de abba 1 percet sem dolgozott,és így végülis lehet mondani hogy olyan melót amihez nem feltétlenül szükséges szakképesítés :?

Baba fejemelése,keress a környéketeken egy dévényes gyógytornászt(google-dévény-a központi számon segítenek a környéketeken találni),én elvittem Berni és nekünk a hóna alá tekert türcsit ajánlotta,ha zugolvastál,láthattál képeket is erről!!!!Pár babának itt segített!!!!

sutimano76

nnna elkezdtem parázni ettől a hason témától....

uuutánnnaolvastam.. kérdeztem.....
a legtöbb szakmai válasz: 4-5 hósan bőven elég ha támasztva tartja a fejét....
és neeem kell aggódni 3 évesen utolérik egymást... legyenek is most bármilyenek
(addig is ha anyuka nem nyugodt - lepedővel rásegíteni a forgásra 5-5 percekben kajcik között...)

szóval zugolvasómamik akiknek nyeeeem szeret hason a baba - nem kell pánikolni.....:)))) csak ez egy csúcsfórum csúcsbabákkal:))) itten már beszélni és menni fognak hamarosan....
asszem mi is kicsit lemaradtunk:))))) de majd behozzuk:)))) lehet azzé mert augusztusiak vagyunk:))) és nem a csodaszeptemberben születtünk:)))

KépKép
dorkamartini

Szép jó reggelt!!!

ANDRISNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!

Kép
MÁTÉ ÉS MARCI BABÁNAK BOLDOG 3. HÓFORDULÓT!!!!
Kép

Jelentem én elolvastam mindent. Mást se csináltam hétvégén, ha volt egy szabad percem... DE ne hari, ha pár szóval elintézem a reagálásokat... :oops:

Blog... nagyon jót csináltál Andi... mondjuk nekem is elég idegen, de majd szokom... még sosem írtam ilyet...

Mabe - Brumi... no komment... Andival vagyok egy véleményen. Ha vállalom magam, akkor nem sértődök be. És most nem bántásként, de Mabe sztem te sem veszed sokszor észre milyen hangnemben írsz vkinek.. De én azt mondom így vagy rendjén, ha nem egyforma véleményen vagyunk, és attól ha más nem ugyanúgy gondolkodik, mint én azért még nem kell besértődni és elvonulni.

Nem reagálás... Ezen megint nem kéne megsértődnünk... sztem lehetetlen mindig mindenkire reagálni. Tuti már volt úgy mindenki, hogy más számára láthatatlan volt amit írt. Én is voltam... hajaj, nem is egyszer (érdekes én már mikor raktam be a fagyiba sütőtököt és céklát, de akkor Mónin kívül nem nagyon foglalkozott vele senki sem...most meg..) Volt hogy szóvá tettem, de akkor meg hirtelen mindenki nekem irogatott.... ezt meg nem éreztem őszintének.. így inkább kussban maradok. Tudom, hogy nem írok folyamatosan.. így sokszor csak késve folyok be egy dologba... Meg azt is tudom, ha vkik személyesen találkoznak, akkor ott közvetlenebb viszony is kialakulhat, mint egy olyannal, akinek csak a képét láttátok. De ez normális és megértem. És akkor még ehhez jön hozzá, hogy vagyunk azért páran.
Egyébként nekem is vannak olyan emberkéim, akik szinte mindig levegőnek kezelnek és nekem már az a furcsa, ha egyáltalán észrevesz. De hát evvan. Azért tőlem nem fogtok megszabadulni egy könnyen!! ;)

Süti, kérdezted a fagyasztott tejci mennyiségét... Anno (mert most egy ml nem sok, de annyi sincs még :oops: nincs humorom, most fejni 8) ) a 180 ml-s Aventes poharaimba fagyasztottam... de volt hogy csak félig tettem, mert még az is bőven elég volt kicsit hígítani a főzit. És felengedve hűtőben csak 1 napig áll el, így nem érdemes nagy adagokat. Én arra nem gondoltam, hogy jó lesz ha majd elapad a tejcim, mert tudtam, hogy erre nem fog sor kerülni (14 hóig szoptattam, s az anyatejes világnapon kaptam oklevelet a szoptatásban való elkötelezettségemért).

Hozzátápi... Mírával 4,5 hósan kezdtük, mert nem ment annyira a súlya... azóta rájöttünk, hogy neki ilyen az alkata... akármennyit eszik nem lesz kövér (párom ilyen). Most ha egy mód van rá... és miért ne lenne ;) ... Ákosnál 6 hónapnál előtt nem fogom elkezdeni. Naaaagy macera ám az, mikor reszelsz neki 1 fél almát, aminek megeszi jobb esetben a felét (kezdetben legalábbis)... meg hasonlók. :)

Lőrinc és Marci
télleg nagyon belehúztak. :lol:

Kata, igen az etetőszékre gondoltam. ;)

Niki, enyim gyerek is augusztusi (31.). ;) :lol: Szóval miért ne lehetne itt a helyed?
Hasonfektetéshez próbáld meg a türcsis pózt!

Hehe, erről jut eszembe, nekünk csak 2 havonta van hófordulónk! :lol:

Kép Kép
manósziget

süti helyileg hol kéne párodnak állás? - úgy értem mi az ami még belefér....
a kamionozás belefér vagy már nem?
utánakérdezek ha gondolod.... egy próbát megér... hm?

KépKép
dorkamartini

Andrisnak boldog névnapot kívánok!

Máté kisvejemnek pedig boldog hófordulót!!!!
Kép (tudom, hogy ez karácsonyos... de nem találtam semmi mást... :? )

Nooo most kivételesen hó-fordulóztam... DE jelentem én minden babónak boldogat kívánok és (ahogy Astrid is írta) legközelebb 1 évesen köszöntök!!!!!!
vikiviktor

[quote="dorkamartini"]n írta:dorkamartininna elkezdtem parázni ettől a hason témától....

uuutánnnaolvastam.. kérdeztem.....
a legtöbb szakmai válasz: 4-5 hósan bőven elég ha támasztva tartja a fejét....
és neeem kell aggódni 3 évesen utolérik egymást... legyenek is most bármilyenek
(addig is ha anyuka nem nyugodt - lepedővel rásegíteni a forgásra 5-5 percekben kajcik között...)

szóval zugolvasómamik akiknek nyeeeem szeret hason a baba - nem kell pánikolni.....:)))) csak ez egy csúcsfórum csúcsbabákkal:))) itten már beszélni és menni fognak hamarosan....
asszem mi is kicsit lemaradtunk:))))) de majd behozzuk:)))) lehet azzé mert augusztusiak vagyunk:))) és nem a csodaszeptemberben születtünk:)))

Dejót nevettem.... Kép

Ééééééééés jelentem... a szokásos eeeeöööö és hoho mellett Dóri már azt is mondja, hogy ajjjja ajjja ajjja... na ki a csodababa??????Ű :shock: :shock: :shock: :shock: Kép
vikiviktor

[quote="vikiviktor"]
írta:
vikiviktorÉéééééééés jelentem... a szokásos eeeeöööö és hoho mellett Dóri már azt is mondja, hogy ajjjja ajjja ajjja... na ki a csodababa??????Ű :shock: :shock: :shock: :shock: Kép

ANYAAAA!!! ANYAAA!!! :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="manósziget"]
írta:
manósziget
Hehe, erről jut eszembe, nekünk csak 2 havonta van hófordulónk! :lol:

Tényleg.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Éééééééééééés szombaton este először hangosan nevetett!!!! Hú annyira jó volt hallani ... :lol: :lol: :lol: (hüle anyja meg rendesen bőgött.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Jóóó reggelt!

Visszaaludtam Barnival,reggel fél 6kor kelt,kicsit nyűgizett,megvárt míg testvérkéje elmegy a suliba,és elaludt.Még alszik :shock:

Látom újra hétköznap,és jó sokan vagyunk.Csak győzzem követni.

Niki,nem ti vagytok az egyetlen augusztusiak,szóval tessék csak jönni.

Manó,a buta szöszit gondolkodásra késztetted ezzel a 2 havonta hófordulóval,de Kép rájöttem Kép

Süti,ha hallok vmit, szólok én is.

Máténak,Marcinak nagy pusssz így 3 hósan.

Erika,naon jó ez a képváltós glitter Kép

Kép
v.andi

Manó mikor kell utaljak és hova????? :shock: :shock: :roll: :roll:
vikiviktor

Manó: És egy kérdés... ami napok óta foglalkoztat... a céklát megfőzted és lepasszíroztad???? És azt is kis adagokban raktad el???? (rengeteg céklánk van... és neki kellene ugorjak.... :roll: :roll: :roll: )
vikiviktor

Na tegnap meg volt a család látogatás..majd rakok fel képet.

Sutimano: lemaradtam neked kell kép vagy csak ide a forumba...csak úgy... :?:

t-pk

Tudom mit akartam...... :roll: :roll:

Erika... naaaaagyyyon jó ez a képválogatós.... már Babcikánál is tetszett... és asszem Süti is készített ilyent már.... :wink: nagggggggggyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niki... üdv közöttünk!!!!!!!!!!!! Gyere!
vikiviktor

Dorka,egy a gond a kamionnal,hogy ahhoz nem elég a b kat. jogsi :( ,ráadásul ez egy olyan dolog,hogy ahhoz,hogy könnyen találjon sofőri melót vagy 1 millióba kerülne az összes kategória megszerzése,és lehet hogy élete folyamán mindegyiket használná,de úgy hogy nincs fix állás,ahova leteszi,így nem megy.....a targoncás melóval is ez a helyzet,van neki gázüzeműre,de amikor kerestem neki állást,akkor inkább elektromost és magasemelésűt találtam,mindegyik elvégzése 100e körül lenne,és ha meg se kapja az állást?????most nincs arra pénzünk hogy mindent elvégezzen,hátha.....

azért köszi a segítséget,persze jó lenne,de gondolom b kat. semmi esélye!!!

sutimano76

jártam a pic-en is. :)

Tengdi szépek vagytok :D

Lőrinc babát pedig Veronikának is megmutattam, mert itt szinte csak csukott szemmel láthattuk. :D :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kép
3 kis csaj

Kép

tegnap este fürdés előtt...

Kép

t-pk

Van pár elmaradásom képileg, amiket még ti kértetek... Gyors pótolom, mert fiacskám ébredezik és utána séééta.
1. Punk Míra Móninak :lol:
Kép
2. Kis utánozó majmom. :lol:
Kép
3. Kukucs
Kép
4. Balra a régi jobbra az új gépünk. :lol:
Kép

Kép Kép
manósziget

na megpróbálom a lehetetlent és visszaolvasok, amíg alszanak a lányzók...

t-pk

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?