A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Kri :)
Szegénykéim :( Nálunk is mi lesz.....már 9 hós kora óta stagnál a 6 fog :?
Ez a szopi téma engem is érdekelne, mert mi már rajta vagyunk a kistesó-dolgon 2 hónapja.

Viszont ismerek olyan hölgyet(45!!!!!éves)akinek 4 fia van, egy 20 éves, egy 5, 2.5 és egy évesek.És amikor az egy éveskével terhes volt, majdnem 8 hónapig szoptatta a 2,5 éveset.Hú, ezt bonyolultan írtam le. :lol: Tehát már majdnem szülni ment, amikor még mindig szoptatott!!! :shock:
Vendég

Anya, csodálatos lett a video! kedvenc képem a medencében hason pancsoló Kincső édes kis hurkákkal és szuper kis fürdőruhában! Meg az összes gyönyörű! :)

Kri, szegény Zsombi! Állítólag nem zárja ki egymást a szopi és a teherbeesés!

Na, magunkról meg nem is írtam. Voltunk múlt héten ringatón meg Zenemanón is, nagyon jó volt mindkettő és Pannából kitört a tehetség! Olyan kis táncoslábú, végigtáncolta a foglalkozásokat, majd ha sikerül, teszek videót a videára, hogyan táncol. Pörög, rugózik, mozgatja a kiscsípőjét, tapsikol. És megtanulta hogy Anya, állandóan ezt fújja. Megmutatja mi kell neki, ha szomjas, megy a konyhába, és mutatja a poharat, ha éhes, az etetőszékre mutogat, ha álmos, indulna fel a lépcsőn cumival meg pelussal (csak éppen el van barikádozva) ha én kellek neki, rángatja a nadrágom, és mondja anya, megsimogat, ölelget, puszilgat, annyira lány! Kori ilyen sosem csinált! :)

Kép
Kép
dalminha

Igen, én is tudom hogy nem zárja ki a szopi a tesót. Viszont azt mondta a pajzsmirigyes dokim, hogy míg szoptatok addig tuti nem jön össze baba. Ki érti ezt. Jövő héten megyek megnézetni a tsh-m ha jó az érték belevágunk szopi mellett is.
Tényleg Dalminha nálad ez hogy volt?

Kri

Kép
Kép
kri29

Én már nem szoptattam akkor Korit. Miért ne jönne össze? Van pár ismim, akinek összejött. Vagy a pm miatt?

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok!

Szoptatás-teherbeesés!
Simán megy együtt :D !
Katus már "csak" 2x szopik egy nap, mindkettő az elalváshoz kell. Már tej szerintem nincs a cicikben, csak az íze kedvéért nyomja :lol: .
Erről a kettőről nehéz lesz leszoktatni, de a többi (napközbeni) viszonylag könnyen ment. Ha jött cicizni, összebújtunk, vagy eltereltem valamivel a figyelmét.
Nekem is van olyan barátnőm, aki akkor hagyta abba a szoptatást, amikor a második babával ment szülni :) .

Dalma!
De jó lett a vonalzód, bár Kornél szőke buksiját hiányolom!!!!
Katus nálunk is "elmond" mindent, amit szeretne. Inkább most az a baj, hogy mindig ugyanazok a játékok kellenek Neki, mint Annának, és fordítva :? . Sokat harcolnak :D !
Panna a kis diszkókirálynő :lol: ! Nagyon édes lehet!!!!!Kép

Mi ma megünnepeljük a nagypapi 60. szülinapját :) . Anna azt ígérte, hogy elénekli Neki az "Ég a gyertya, ég"-et, de félek, csak ígéret marad!!! Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok!

Nos szerintem ha terhes is voltam, már nem vagyok. vagyis inkább egyre bizonytalanabb vagyok benne. Halvány csík sem jelent meg a legutóbbi (ismeretlen, gagyi) tesztemen. Most várok és a héten valamikor teszteleke egy normálissal, ha addig nem jön meg. Pedig már tudom, igazán szeretném a tesót.
Egy kicsit elkeserít aza tény, hogy ha most nem lesz baba, akkor párom szeretné egy időre felfüggeszteni a témát, az anyagi helyzetünk miatt. Igaza van tudom, de nehezen dolgoznám fel, ha Fanninak nem lenne tesója, vagy csak 4-5 év múlva.

Na eldugulok, majd jövök a héten valamikor.

Fürtöske
Privi ment

Kép
Kép
nati80

Nati amíg nincs vér addig van remény! Szerintem mindig a nők tudják mikor jó másik tesót szülni! Utólag a férfiak is elismerik, hogy jól döntöttünk!

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Nati
én is drukkolok tovább!

Dalma
a fene szerettem volna elsunnyogni ezt a mérleg dolgot, de résen vagy! :lol: :lol: Az van h. most fog megjönni és ilyenkor vizihulla szerűen megtelek vízzel,kerülöm a mérleget most.De a gyűrűimet újra tudom hordani!! Nagy szó, kb 5hós terhesen voltak rajtam utoljára,szóval valami elindult. Te? Tényleg gyüminap után van tejcsid???
Okos Panna baba! Muti h. táncol! :lol: Léna is szeret rogyasztja a lábait meg behúzza a nyakát. :)

Csuri
édes lehet Anna ahogy énekel, hátha megy közönség előtt is. Nálunk is így van a szopi, csak még reggel is kér.sztem olyan 50-ml-ket ha találhat benne. :? apa szerint cicinarkós.

Kri
drukk h. jók legyenek az értékek!

Kép
katica_75

Vera
Nagyon édes a pici Iza, de ki fekszik a kocsiban??

Katica
Nem semmi lehetett az a hiszti… Juuj! Én is nagyon félek az ilyenektől. Csak ne legyen! Kincső úgy szokott hisztizni, hogy amikor nem az van amit Ő akar akkor elkezdi a fejét ütni. :( Szerintem ez se jó. :( Kicsit kétségbe is vagyunk esve. Nektek is van zebrátok? :) Írtó édes ez a nadrág Lénán. Hol vásárolsz ilyeneket?

Mammuci
Sikerült a videót megtalálni?? Rokonokkal összezörrentünk. :( Igazából nem komoly csak Én nagyon lelkis vagyok és utána 3 napig szinte alig aludtam, mert nagyon fájt a dolog, sokan mondták, hogy nem ér annyit, de ezt szabályozni nem lehet. Meg az emberben csak ott marad a tüske. :(

Évi
msn-t Csinálj!! :) Jó lenne dumcsizni online. :) Te azért elég gyakran vagy a gép elött, ha jól látom. :) És ez a tej elég Lillának? Nem lesz utána még éhes? Én úgy látom, Kincsnek semmi kaja nem elég sokszor. :) Duracell nyuszi jelenthet. Ez jó!! :) Kincső meg órákig képes pörögni megállás nélkül. Van mikor megáll, de akkor is mozog, táncizik, rugózik. Épp szombaton voltunk ismerősnél, majd elájult, hogy mennyi energia van benne. Meg, hogy hogy bírom Én. :)

Honey
Kiderült már valami? Drukkolok, hogy semmi komoly ne legyen!! De ez tényleg félelmetes lehet. Én is hipohonder vagyok. :(

Ilba

Köszi! Dec közepén kell mennünk. Nektek miért kellett menni? Már van időpontunk a 2. gyermek klinikára, oda utalt be az itteni dokink. Valami főorvosnő , remélem ő is aranyos lesz!

Ission
Kösz, hogy felvettél. Most meg nekem nem volt időm nagyon belépni. Tegnap éjjel Kincső fél 3-tól 6-ig fent volt. Gratula a lépésekhez! :) Akkor tényleg hamarosan futhatsz utána. Majd meglátod! :)

Kata
Miért nem mentél 6 hetes kontrolra???

Fürtöske
Én sem értem mi a baj?? Elküldöd Nekem is?? Nehogy elhagyj minket!! Jó lett az új vonalzó, Nekem is kéne egy új.

Reni

Sajnálom a hiszti! Nagyon szép Kriszed!! :) Édes ebben a szarvacskában. :)

Dalma
Köszönjük a dicséretet! :) Nekem is az a kedvencem, na meg az összes többi. Amikor válogattam nem tudtam melyik ujjam harapjam meg. :)
Most kezdtetek ringatóra járni? Ugye milyen jó?? Sajnos mi épp most hagytuk abba, pedig úgy hiányzik, de Apa szigorúan megtiltotta, hogy menjünk. :(
Nagyon édes lehet Pannkád, ahogy táncikál. Várom a videót!!

Kép
Kép
anya1118

Ő húzta magára a mosó kosarat. :)

Kép

És zebrán ugrálni jóóó! Nem ér le a lába, de nagyon élvezi! :)

Kép

Kép
Kép
anya1118

Anya
köszi :) el is felejtettem multkor h. az én kedvencem is a fürdőrucisod! Olyan aranyos benne. :P A gatyát licitáltam :oops: a zebra meg unokabátyóé.
A fejütögetés is szörnyű L. is csinálta, meg néha húzza a haját is. :? de nem hiszem h. kóros dolgok ezek ,csak próbálgatják magukat na meg a mi határainkat. :wink: de tényleg nagyon rossz látvány.

Jaj de édes Kincső a lovon!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
katica_75

Vera!

Nem értem? :roll: :roll: :lol:
vagy még korán van??????

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ditta!
Nagyon boldog szülinapot!

Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Ancsa!
Köszi!! :)

Kép

Kép
ditta76

Ditta!

20. SZÜLETÉSNAPODON ISTEN ÉLTESSEN!!! Kép

(ugye jól tudom :wink: !)

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Jó sokat irtatok.

Reni:nagyon édes Krisz :lol:

Dalma:ugy szoktunk enni eszik is pár falatot.

Anya: elment a kontrolra vártam egy órát de nem ért rá a doki szülést vezetett le,kevin nagyon nyügi volt igy hazamentem.Jaj de édes K. hogy élvezi a zebrát,édes nagyon :lol:

Ditta: Sok Boldog Születésnapot :lol:

Mi jól vagyunk,kevin nyügi volt a napokban,jön a 8. fogacskánk már felszakadt az innye de még nem bújt ki.Én megkaptam tegnap az oltást,semmi bajom tölle,kicsit fáj a karom.

000kata

Anya :) jajj, de aranyos Kincső :) mennyire tetszik neki a zebra!!! :lol: sokat van rajta?

DITTA:) NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK SOK SZERETETTEL!!!!!!!

Húúú, Kata, jól megelőztetek fogügyileg!Kevinnek melyik a 7.8.foga?Alul a két metsző mellett?
Lehet, ezért nem evett szegényke :?

Nekünk megint megvolt a 3.átaludt éjszakánk :) Most okés,hogy nyugi lesz éjjelente, csak hát majd ha jönnek a fogacskák szép sorban, újra szerintem ébredés lesz :roll:
Vendég

Sziasztok!

Évi
15 év nőgyógyász nélkül, de jó neked. Sajna engem mindig megkeres vmi baci, vírus stb. és elég sűrűn látogatom meg (évi 2-3 alk. min.)

Csuri
Aszta, növöget ám a kicsi baba, de jó!!! (gondolom 6,8-ra gondoltál :) )
Szép hosszú baba Katus.

Fürtöske
Ne menj el! Kinek vagy útban, szerintem közülünk senkinek.
Na, látom közben visszajöttél, de jóóóó!
Ataludt éjszaka nálunk már a múlté :cry:

Kata!
A husit sem eszi meg Kevin, ha lecsipegeted neki, magas a vastartalma. Johanna se eszik sokat, de a husit imádja, apja lánya úgy látszik.

Reni
Nagyon édes Krisztián ebben a rénszarvas szerkóban, és milyen komolyan nézi a gyertyát a tortán. Hiszti nálunk már megy egy ideje, legjobb ha hagyom hogy kitombolja magát, akkor nyugszik meg leggyorsabban ha otthagyom és nem foglakozok vele.

Katica
Léna is helyes a rénszarvas fülekkel lovaglós képen.

Dalma
Valóban, a képeken is látszik, hogy Pannád igazi kiscsaj, nagyon sokat okosodott akkor mostanában, nálunk a beszéd nem igazán megy, csak a halandzsa, de érteni mindent ért, pl. hol a labda, dobd ide, gyere ide, megyünk ki stb.

Anya
Nagyon édi Kincső, tényleg szupi lehet ez a zebra, na lehet karácsonyra mi is megvesszük neki. Msn-ezni este kb. 9-től, szoktam, mikor elalszik Johanna, csak sokszor olyankor, már én is kidőlök :)

Nati
Ha nem jött még meg, akkor nincs veszve semmi, azok a csíkok azért csak csíkok :)

Rólunk annyit, hogy jönnek Johanna felső őrlő fogai, és eléggé szenvedünk, vége a jó éjszakáknak, óránként felsír, hajnalban fél órát sírt szegényke, nappal se bír rendesen aludni, persze ettől fáradt, nyűgös.
Közben gondolom a fogak miatt beteg lett, náthás, szerencsére láza még nincs, de előjöttek a pöttyök az arcán, szal minden összejött, bízom a szebb jövőben addig meg majdcsak kibírjuk valahogy.

Móni

Kép
ission

Fürtöske: felül van 4 foga és alul 3 most a 4. jön még nembújt ki csak felszakadt az innye.

Ission: szereti kevin a husit de abbó is csak pár falat :lol:

000kata

Köszi mégegyszer mindenkinek!:)

Csuri, neked külön köszönöm, olyan jó, hogy még van 10 évem a 30.-ig! :lol:

Kép

Kép
ditta76

Hello ki is az a ma 20 éves?????Ja Ditta!!!!!!! Nagyon boldog szülinapot!!!!!!! :lol:

Zsoltika 11 éves
Ákos 10 éves
Kép
klarissza33

Ditta, boldog szülinapot! Bakker, tényleg húsz vagy? :)

Kép
Kép
dalminha

Ditta
Nagyon boldog születésnapot kivánok! Én úgy tudtam csak 18 vagy. :roll: :lol:

Kép
Kép
nati80

DITTA ISTEN ÉLTESSEN ! Kép

(szemtelenül fiatal vagy)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reggel csináltam tesztet (clearblue) és az nega lett, így nem igazán értem mi volt az a 4 halvány +. Szerintetek kijelezhetett peteérést mint az ovutesztek? Most eléggé el vagyok szomorodva, mert nagyon beleéltem magam a tesókába.
Ha méhen kívüli lenne, akkor ugye továbbra is lenne halvány + jel?

Kép
Kép
nati80

Húúú, Nati!
Sajnálom :( !
Én ezekhez a tesztekhez nem értek, de hátha valamelyik lány igen...

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Sziasztok :)

Jajj, Nati :? sajnálom!Én úgy tudom, hogy ha méhenkivüli lenne, akkor megmaradna a halvány pozi :? egy ismerősömnek úgy volt :(
és teljesen nega?
Én elmennék azért dokihoz, hátha lát ott uh-n valami sárgatest-félét, amiből biokémiai lehetett :?
Vendég

INGYENES BELÉPÉS GYEREKEKNEK, MIKULÁS és BÉRLET AKCIÓ decemberben
Díjmentesen látogathatják az Állatkertet a 14 éven aluli gyermekek december 1-től egészen 24-ig. A különleges adventi kedvezmény mellett ugyancsak december 1-től jelentősen csökkennek az éves bérletek árai: a felnőttek részére 7990 forintért, a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére pedig 4990 forintért váltható 365 napon át érvényes, korlátlan számú belépésre jogosító bérletigazolvány.
A közelgő ünnepek alkalmából jelentős kedvezménnyel ajándékozza meg a családokat Állatkertünk. December 1. és 24. között ugyanis a 14 éven aluli gyermekek számára díjmentesen váltható belépőjegy. A jelentős kedvezménnyel intézményünk az ünnepi kiadások által megterhelt családi kasszákat kívánja a lehetőségekhez mérten tehermentesíteni. Emellett azonban fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet arra is, hogy az Állatkertben a téli időszakban is rengeteg látnivaló várja az érdeklődőket. A közelmúltban felújított vagy újonnan átadott, nagy kiterjedésű állatházak a kinti időjárástól független látnivalókat kínálnak, és ma már attól sem kell tartanunk, hogy kevesebb állatot látunk a nyári hónapokhoz képest. A melegigényes állatok ugyan fűtött állatházakban töltik a telet, ámde ezek a létesítmények – a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően – egytől egyik látogathatóak.
2009. december 5-6-án, 9-15 óra között a Mikulás ismét ellátogat az Állatkertbe, krampuszaival kisvonaton járja a Kertet és így oszt apró csokiajándékot a gyermekeknek.
Egy másik, ugyancsak december 1-én bevezetésre kerülő kedvezménnyel azoknak igyekszünk segíteni, akik rendszeresen fel szeretnék keresni az Állatkertet. Az éves bérletek árát ugyanis ettől a naptól kezdve jelentősen csökkentjük. Decembertől a felnőttek részére 7990 forintos, a gyermekek, diákok és nyugdíjasok részére pedig 4990 forintos áron váltható éves bérlet, amely 365 napon át érvényes a megváltás napjától számítva, és ez idő alatt korlátlan számú belépésre jogosít. A korábbinál lényegesen olcsóbb éves bérletek bevezetését eredetileg a 2010-es esztendőre terveztük, ám az Állatkert vezetése úgy döntött, a kedvezményes árat egy hónappal korábban bevezetjük, hogy a kedvezményből azok is részesülhessenek, akik szeretteiket karácsonyra szeretnék meglepni éves állatkerti bérlettel.

Akit érdekel.........

000kata

Nati, mikor kellene megjönnie? Ne keseredj el ha mégis nega, mert végülis ez az első hónapi próbálkozás volt, nem? Fel a fejjel. Aztán lehet, hogy mégis terhes vagy...

Anya, igen, most voltunk először ringatón, de én jobban szeretem a pörgősebb foglalkozáskat, mint pl a Zenemanó, vagy csiribiritorna.

Fürtöske, nem törvényszerű ám, hogy megviseli majd a többi fog is. Lehet szerencsétek is! :wink:

Móni, sajnálom az ébredéseket! Így van, bízz a szebb jövőben! :)

Honey, hogy vagy? Vérzés? Fáj is a hasad?

Pipal, nem jöttél a szülinapi képekkel! Várjuk!

Csuri, hogy van a legapróbb? És te? Már látszik a pocakod? Képet is kérnék mellékelni! :)

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

A legapróbb (köszöni) jól van! Várom, hogy mikor mozdul meg :D .
A pocakom látszik, de nem a baba miatt :oops: , ezért ha nem muszáj, azt azért nem mutogatnám Kép :lol:

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Na jó, lányok, nagyon jól esik a köszöntés, de tényleg nem 20 vagyok már.....bevallom, hogy a 22.-et töltöttem! :lol: :lol: :lol:

Nati!
Sajnálom! Hát a clearblue eléggé tuti teszt, de azt nem értem, akkor az előzőek miért voltak csíkosak....azt mondják, a halvány csík is csík!

Kép

Kép
ditta76

Dalma
Igazából nem is próbálkoztunk még. De képzeld el, ma mondtam páromnak, hogy most meglehetősen el vagyok keseredve, mert már kezdtem örülni a babának. Erre Ő azt mondta, hogy ő meg nagyon beleélte magát. Mondtam, hogy akkor nosza, rajta! Szerintem este felhozon a témát, de minden esetre várok 1 hetet és ha nem jött meg, akkor csinálok új tesztet.

Kép
Kép
nati80

Nati :) és mikor kellett vona megjönnie?
érzel egyébként valamit?

Csuri :D majd 2-3 hét múlva már mutogathatod :wink:

Honey :) mi van veled?

Kata :) ez nagyon jó, csak nekünk messze van Pest :(

Móni :? sajnálom Johannát.Tényleg, hogy becézitek?Anyukám amikor gyerek volt, ő Hannika volt, most meg Hannának szólitják :)
Vendég

Ditta!
Sejtettem én, hogy nem lehetsz 20 :D !
De köszönjük az őszinteséget :lol: :lol: :lol: !
(már csak egyet nem értek: mi az a 76 :roll: ???? a csípőbőséged?? :wink: )

Fürtöske!
2-3 hét múlva is hájas lesz a hasam :roll: , ezért, majd csak ha már tuti látszik, akkor mutizom :D

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Fürtöske
Puffadok, megnőtt a cicim, kijött a mellem alatt egy olyan folt ami Fanninál is megvolt, éjjel kijárok pisilni, fáj a derekam és erősebb a fehér váladék (bocsika :roll: ). De most tényleg várok 1 hetet. Ha akkor sem jön meg és nega a teszt, akkor dokihoz megyek.

Jajjj, pedig már annyira beleéltük magunkat!!!

Kép
Kép
nati80

Amúgy nem tudom mikor kellene megjönnie, mert nem tudom mikor volt meg utoljára.

Kép
Kép
nati80

Ditta
Isten éltessen! Te kis friss pipi! :wink:

Dalma
hahóóó Te is sunnyogsz? :lol: :wink: vagy már annyit fogytál h. nem akarsz frusztrálni? Na és a gyüminap utáni tejleadás is érdekelne. :roll:

Csuri
babás poci csak szép lehet! :)

Nati
sajnálom.vagy nem is tudom mit írjak, hátha... (a méhenkívülit is mutatja amúgy a teszt!)

Jut eszembe, írtam h. kivizsgált a házidoki, vérvétel, hasi uh. stb. Minden nega, a hematológus is annyit tudott csak mondani h. nem tudni ismétlődik e a toxémia,hiába minden előzetes vizsgálat.Sok szerencsét kívánt..na köszi. :? :roll: nagyon úgy fest h. Léna egyke marad.

Kép
katica_75

Katica! Sztem azért járd jobban körültekintően ezt a témát! Hátha lehet még tesó Léna babának! :lol: :lol: na jó ez csak tanács nem belekotyogni akarok, csak hátha egy nőgyógyász vagy más doki mást mond! :lol: HÁTHA!!! :lol:

Nati! Azért még ne keseredj el! Nekem is nega volt 2 tesztem még Domival. Igaz csak 3 hetes terhes voltam de UH-n már látszott a kis petezsák! :wink: Aztán 1 hét múlva meg már a teszt is + volt de halványan!!!!! És a jelek azért babára utalnak nem??? :D :D :D
Megközeleg sem emlékszel mikor volt meg utoljára??

Jajj Csuri ne már! az a pocak amiben bébike van sohasem hájas!!!!! :wink: :lol: :lol: Nem látták 12 hetes uh-n a nemét? van egy tuti doki a kh-ban aki mindig megmondja! én is tudtam h Domi fiú lesz. bnőmet is hozzá küldtük nála sem tévedett meg egy másik ismimnek is kiszúrta hogy lány! hihetetlen érzéke van ehhez...:wink:

Anya! Sikerült megnéznem a videót!!!!! Nagyon jó lett! Olyan édes Kincsed!!!!! :lol: :lol: és ez a zebrás kép?? iszonyat édes!!!! már irigylem ezt a zebrát h ennyire tetszik a babáknak de hova tegyem?? már így is alig van helyünk... :(

Honey! Hogy vagy????

Ditta! Utólag is Nagyon Boldog Szülinapot!

Képzeljétek már napok óta szarabbnál szarabb (bocsi :oops: ) éjszakáink vannak alig alszunk. Erre ma is tiszta nyügi volt napközben is pedig akkor nem szokott. erre beletúrok a szájába nem érzem a szemfog mögötti rágófogat????? és a másik oldalon ugyanaz is nagyon duzzadt neki!!!! és alul még csak 2 fogunk van! felül 4 na meg akkor eza 2 rágó is lesz! kicsit felcserélte a sorrendet a kis gézengúzom! :wink:

De legalább tudom hogy valóban a fogától van és nem csak megzizzent :roll: :lol: :lol: :lol:

azt hittem kijöna 2 alsó és lesz egy kis pihi na de úgy néz ki nem... :roll:

Kri! Látom Ti is szenvedtek kitartás!!!!

Anikó

Kép

Kép
mammuci

Sziasztok!

Ditta utólag is boldog szülinapot!

Mammuci, egy cipőben járunk . :wink: Nekünk van már 8 fogunk és most egyszerre 3 jön.
Nekünk se a szokásos sorrendben. Ma végre kibujt a bal felső szemfog. Jövőben van még a jobb oldali szemfog és a bal alsó kisőrlő. Kész vagyok teljesen most már mi is nyűglődünk nappal is. :twisted:
Én meg reménykedtem, hogy kijönnek a rágók aztán pihi, erre nem befigyeltek a szemfogak is. :twisted: :twisted: :twisted:

Kri

Kép
Kép
kri29

Sziasztok!

Katica!
Szerintem is kérdezz meg más dokit! Én Anna után indokolatlanul sokat híztam, és amikor kérdeztem a nőgyógyászom, hogy nincs-e valami a háttérben, olyan érdekes dolgokat kezdett például a hasamban nézni az ultrahangozójával :roll: .... Aztán persze nem talált semmit, csak azt tanácsolta, hogy mozogjak :? :? .
A hasamat majd megmutatom, ígérem!!!

Mammuci!
Ez a fog mizéria, borzasztóan hangzik :shock: ! Pedig én ma dicsértem meg Katust, hogy este 9-től reggel 6-ig aludt :) . Jaj, nem hiányzik újra a nemalvás!!!!
Melyik doki?
Engem vizsgált már Mészáros, Fenyőházi, Horváth Mihály.

Kri!
Zsombit is nagyon sajnálom!! Szegénykém! És szegény Te! :(

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Katica, nem biztos, hogy ismét toxémia lenne. Majd meglátod ha abbahagyjátok a szopit, lemegy-e a víz rólad. Lehet még tesókája Lénának, próbálj pozitívan hozzáállni! Könnyű dumálni, de mégis! A fogyival meg nem akarom a többieket fárasztani, majd priviben írok róla!

Csuri, megértelek, hogy nem akarsz még pociképet rakni, nekem is csak a 15. hét körül látszott, hogy nem jóllaktam, hanem babát várok. Hát pedig vár még rád a kicsivel nemalvás...

Én most szoktatom le Pannikát a két alvásról, de marha keservesen megy. Reggel 8 körül kel, 11 felé elalszik, kb 1-ig, de ezután 5 körül szeretne aludni egy fél órát. Csak ilyenkor annyira kialussza magát, hogy fél 10-10 körül volt csak hajlandó becsukni a szemét. Most kihízom neki k 12-ig az ébrenlétet, így k 2-ig szunya, és 6-tól a mesterséges ébrentartás van, aktív játszás, vacsi, fürdés, majd negyed 8 körül alvás. Úgy sajnálom, de nem akarom, hogy olyan későn feküdjön le. Többieknél ez hogy volt? Mert talán már csak mi alszunk 2x.

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

Nálunk kb. 2 hete van egy alvás!
Még most is szenved mindenki tőle :roll: .
A lányok 7-8 között kelnek. Katus már 11-től elég zizi, de ha ehet valamit (ropi, mandarin) :wink: , kibírja ebédig. 12-kor ebéd, majd fél1-1 között szunya. Szerencsére együtt alszanak minimum 2 órát, így Nekem is van időm egy-két csöndes elfoglaltságra.
Este viszont 6-tól, már nagyon fáradt ismét. Akkor nála is csak a közös játék, a hosszúra elnyújtott vacsora (ez az egyik kedvenc elfoglaltsága :lol: ) segít. 8-kor fürdés, és 9-kor mindketten úgy alszanak el, mint akiket fejbevertek.
Szóval nagyon nehéz ezeket az időket átvészelni, de hamar meg fogja szokni Panna is!!!
Én amúgy is azt látom, hogy eljött az az idő, amikor szinte mindennap tanul, vagy produkál valami újat.....

Ja, ha délelőtt kocsival megyünk valahová, akkor még bealszik 10-15 percre.

Na, eldugulok, és megyek aludni Kép

Csuri
Kép
Kép
Kép
irusc

Mammuci: sajnálom a nyügiket :cry:

Tegnap Kevin nem aludt délután és simán kibirta este 9kor aludt el :shock: NEm értem nem fárad el ez a gyerek,pedig egész nap jön megy egy percre se ül le.

Hallotátok hogy meghalt a kismama,meg a baba is a h1n1-be? :cry: :cry: Ez olyan szomorú :cry: :cry: :cry:

000kata

Sziasztok!

Köszönjük a dicsiket :) Sajnos vissza olvasnom lehetetlen :cry: Örülök,hogy mindenki jól van.

Nati:Sajnálom :cry: Azért remény még van.Egy ismim így volt terhes,hogy negatív lett a tesztje.Megy a drukk!!!!

Rólunk:Hát sajnos minket elért a H1N1 :cry: Hugom hozta haza a suliból :cry: És minket sem kímélt :cry: :cry: Hugom szombaton kezdte mára már jobban van hál istennek.Mi anyumékkal hétfőn lettünk rosszul :cry: Dokink mondta,hogy egyértelműen az :cry: Erre tegnap este Krisztiánom belázasodott :cry: :cry: Egész éjszaka kűzdöttünk a láz ellen,de bármit adtam neki nem ment 37.7 alá :cry: És pillanatok alatt 39re szökkent fel :cry: :cry: Nekem egy folytában belső lázam van ami már a számat belűl fel hólyagosította :cry: :cry: A hátam is fáj :cry: Meg néha a mellkasom is :cry: Apa egyenlőre jól van remélem így is marad.Dokink csak lázcsillapítót írt fel meg C-vitamint.Ma viszem Kriszt dokihoz.De csak este rendel :cry: Most hál istennek jól van mintha nem lett volna éjszaka semmi.Kicsi hőemelkedés szerű van neki.Anyum szerint a ma éjszaka is ilyen lessz mint most volt :cry: Hugom 3 éjszaka volt lázas :cry: Este mikor férjem elment lázcsillapítóért az ügyeletes gyógyszertárba bevallom bőgtem valahol magamat vádolom,hogy elkaptuk,mert ha nem járok annyit anyumékhoz lehet nem kaptuk volna el meg,ha nem itt laknánk anyóséknál,mert miattuk is megyek :cry: Meg talán,hogy ha beadatom az oltást lehet megúsztuk volna bár a védőnőnk se ajánlotta egyáltalán.Neki is az a véleménye,hogy túl hamar elkészűlt és veszélyes.De tudjátok érdekes,hogy hugom osztályában 4.en kapták meg az oltást abból az egyik gyerek beteg lett.És kedden amikor anyu bement az iskolába meg mondani,hogy mi van hugommal.Mondta az ofő,hogy már 10.en hiányoznak :shock: Én azt mondom,hogy az oltás beadásával terjed ez az egész.Na jó ezen most kicsit fel is húztam magam kicsit.Most már amúgy is lényegtelen,hogy mi lett volna a helyes.Most az a lényeg,hogy minnél hamarabb meg gyógyuljon az egész családom.

Valaki kérdezte,hogy anyósom van-e a képen.Igen anyósom van rajta sajnos.Majd rakok fel képeket a vasárnapi szülinapról.

Meg azért nem voltam eddig,mert egy kicsit elrontottam a gépet :oops: De már jó hál istennek.Na most mennem kell,mert érzem kezdek belázasodni meg fáradt is vagyok éjszaka alig aludtunk :cry: Majd jövök.

u.i:Remélem nem bántottam meg azokat akik az oltás mellett döntöttek nem állt szándékomban mindenkinek a maga döntése.

Kép
Kép
reni_24

Reni, sziaaaaaaaaa honnan tudjátok, hogy H1N1, vettek kenetet torokból?
Nem biztos, hogy ez az, mert most annyi féle vírus kering és ált. lázzal érkezik. Az a baj, hogy sok más vírusra is rámondják, hogy H1N1 és kész, pedig itt az utcában is kiderült, hogy nem az volt :shock:

Én a nagy fiamnál azt tanultam drnénitől, ha nem múló lázról van szó ( este lázas és reggel és köv. este nincs láz ) akkor 3 napig kell szedni lázcsillapítót, napi 3x ( nekünk a Rubophen vált be ) én azóta úgy csinálom/tam Lillánál is.
Ez az én véleményem, és sok-sok folyadék, nem baj ha nem eszik, de sokat igyon.

Mielőbbi gyógyulást az egész családnak :)

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reni, még az jutott eszembe, van egy Tamiflu nevezetű antiviráns szer, kérdezd meg a dokit, hogy mi a véleménye róla. Azt hiszem vényköteles és TB támogatás is van rá.

Előre nem lehet szedni, megelőzésként, de ha már van vírusfertőzés akkor hatásos :roll:

Ja és ne vádold magad, nem miattad vagytok betegek! (húúú, fogalmazásból elégtelent adok most magamnak :) )

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Reni: szerintem se a h1n1 ez mert az nagyon magas láz 40-42 és nem megy le napokig tart lehet csak a sima influenza. Remélem hamar meggyogyultok.
Sok gyógypuszi kicsi Krisznek meg nektek is.

000kata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?