Sziasztok!
Évi
15 év nőgyógyász nélkül, de jó neked. Sajna engem mindig megkeres vmi baci, vírus stb. és elég sűrűn látogatom meg (évi 2-3 alk. min.)
Csuri
Aszta, növöget ám a kicsi baba, de jó!!! (gondolom 6,8-ra gondoltál

)
Szép hosszú baba Katus.
Fürtöske
Ne menj el! Kinek vagy útban, szerintem közülünk senkinek.
Na, látom közben visszajöttél, de jóóóó!
Ataludt éjszaka nálunk már a múlté
Kata!
A husit sem eszi meg Kevin, ha lecsipegeted neki, magas a vastartalma. Johanna se eszik sokat, de a husit imádja, apja lánya úgy látszik.
Reni
Nagyon édes Krisztián ebben a rénszarvas szerkóban, és milyen komolyan nézi a gyertyát a tortán. Hiszti nálunk már megy egy ideje, legjobb ha hagyom hogy kitombolja magát, akkor nyugszik meg leggyorsabban ha otthagyom és nem foglakozok vele.
Katica
Léna is helyes a rénszarvas fülekkel lovaglós képen.
Dalma
Valóban, a képeken is látszik, hogy Pannád igazi kiscsaj, nagyon sokat okosodott akkor mostanában, nálunk a beszéd nem igazán megy, csak a halandzsa, de érteni mindent ért, pl. hol a labda, dobd ide, gyere ide, megyünk ki stb.
Anya
Nagyon édi Kincső, tényleg szupi lehet ez a zebra, na lehet karácsonyra mi is megvesszük neki. Msn-ezni este kb. 9-től, szoktam, mikor elalszik Johanna, csak sokszor olyankor, már én is kidőlök
Nati
Ha nem jött még meg, akkor nincs veszve semmi, azok a csíkok azért csak csíkok
Rólunk annyit, hogy jönnek Johanna felső őrlő fogai, és eléggé szenvedünk, vége a jó éjszakáknak, óránként felsír, hajnalban fél órát sírt szegényke, nappal se bír rendesen aludni, persze ettől fáradt, nyűgös.
Közben gondolom a fogak miatt beteg lett, náthás, szerencsére láza még nincs, de előjöttek a pöttyök az arcán, szal minden összejött, bízom a szebb jövőben addig meg majdcsak kibírjuk valahogy.