sziasztok!
az előbb már elkezdtem, csak sajna valamit rosszul nyomtam, és minden eltűnt!
Lei, modellügynökség, vagy mi, nem tudom. nekem az a véleményem, hogy ameddig a gyerek jókedvvel csinálja, vagyis partner benne, és semmiféle erőfeszítést nem igényel, addig nem gáz! az nem kérdés, hogy Csabi nagyon helyes, édes kiskrapek, hogy mi kell az ilyen ügynökségeknek, vagyis a megbízóiknak, azt szerintem senki sem tudja! látod, Emmának már több felkésére is volt, igaz, ő kislány. Benit is regeltem már ugyanoda, több, mint 1/2 éve, de semmi. szóval nem is foglalkozom vele. ez szerencsére ingyenes, ha fizettem volna érte, akkor biztosan megesz a fene, hogy potyára fizettem a regisztrációs díjat! szóval csak hajrá, ha úgy gondolod, aztán még mindig mondhatsz nemet, ha éppen olyan "munkára" kérnék fel! ha érdekel ez az ingyenes ügynökség, küldök linket mail-ben...
apának jobbulást továbbra is, de inkább neked kitartást, hogy a két pasit bírd körülugrálni!
MOM-os fotózás biztosan bunda, de legalábbis érdekes, hogy emberek mennyi szavazatot tudnak összegyűjteni... mi csak az ingyen képért megyünk főként!

tavaly megvettem a fotókat, de idén már több eszem volt! nem költöttem max. 10 képre 5000-t, amikor a másik fotózás ezerszer gyerekbarátibb, közel 50 fotó került ugyanennyibe!
mikulásos bulira jó szórakozást! és tegyél fotót az új Csabikáról!
Barbi, nem semmi spórolást hajtott végre a férjed! gratula hozzá! az én férjem, kb., mint Aprooé... szóval nem szívesen küldöm, mert utálom, hogy mindent a szájába kell rágni! :S
autóhoz sok sikert! remélem, hogy sikerül összerakni végre! sütögetéshez pedig jó szorakázást! ismerős gyerekeknek, családnak jobbulást! remélem, hogy Ti nem nyaltátok be tőlük! :S
Aproo, ez az égéses sztori halmaz! nagyon durva!

vigyázz magadra!!!
oltás, nem oltás! szerintem is döntse el mindenki maga. mi még mindig nem oltattuk be magunkat, és bár anyósom nagyon presszionál affelé, de mi eddig ellenálltunk!

nem érzem még annyira súlyosnak ezt a dolgot, persze, szörnyű, hogy sokan kórházba kerültek, többek között kismamik is, csak arról nem beszél senki, hogy pl. hány nappal a betegség megjelenése után került orvoshoz, egyáltalán elment-e a tünetek megjelenésével, vagy legalább konzultált a dokijával, vagy csak várta a jószerencséjét!? kérdés! na mindegy!
ja,
Lei, sajna a 15 hósnál Beni a 9. napon lett lázas, vagyis hőemelkedéses, és a 10. napon brutál lázas!

pedig már azt hittem, hogy megússzuk! most már pöttyeink is nőnek, de még csak elszórtan!
Boni, édes Kalóz Zsigád!
jajj, lányok! nem tudom, hogy tudnátok-e segíteni...

vettem homok kéz- és láblenyomat készítő készletet, de sajnos Benivel egyszerűen nem lehet ezt eljátsszani, így megválnék tőlük... 3 db van, darabja 1490 Ft. ha valaki, vagy valakik átvennék, annak nagyon örülnék. egy kis infó hozzá:
http://www.kezeslabas.hu/termekeink/19/
kicsi Andrisunknak nagyon boldog névnapot!!!
na menek, gyártok némi kari ajándékot a gyerek fotóiból... jól le vagyok maradva a karácsonyi ajándékok beszerzésével! bár Beninek tegnap megvettük az auchan-os robotot! imádnivaló!