Gombi,nyomjuk 3-an
Ezen a pólyás dolgon én is agyaltam,eleve marhára haragszom a pólya dologra,a világ legszarabb dolgának tartom belenyomni abba a gyereket,de 4 napot kibírok a véleményemmel,itthon meg úgyse lesz benne.De szerintem télvíz idején igen kevés.De mivel az én szülésznőm is csak a bodykat rakatott be velem,szerintem rugit adnak,ha hideg van és kéred.Vagy nem???Briell,mit tudsz???Apkata ha hazaérne addig és lenne ideje véleményezni,milyne egyszerű lenne...
Briell,hajrá nevek!!!!2 már jóóó,én akkor voltam ki,amikor az én 10-es listámról apa mindent kihúzott
Anyukám ugyanilyen hepciás orrszívó ügyében és tény:D nem is tud jól orrot fújni.De az is tény,h a mi időnkben(hjaa

)minden 2 gyereknek fel volt szúrva a füle min.1x, 2 éves koráig.Nekem 3x

Szóval inkább legyen béna orrfújó,mint állandó fülfájós...
Póki,zord apuka

és te hogy tanítottad meg a kisfiad erősen kifújni???D nem érti
Kata,és a fiúk,aktívak ma???Gergő igen,de tegnap punnyadós volt.
Anita,hű,de kevés van neked is már!!!Ügyesen végighordtad,ahhoz képest,h milyen sok bajod volt neked is.
D végre alszik.egy hete újabban minden ebéd után hiszti van,olyan álmos,mint állat,de fészkelődik,nem akar aludni,szenved.Aztán bőg egyet és alszik két órát

ki érti ezt????
Gio,telihold....lehet,nálam kicsalogatja Gergőt....most én is úgy vagyok,h a héten már szívesen szülnék.Mondjuk szerdán,csütörtökön...csak sajna akkro nem leszek itthona picikémnek mikulásra.Na mindegy,minde nem lehet egyszerre...
Judy,én úgy hordom a csizmám,h csak afeléig tudom felhúzni a zippet

irtó szexi....