Jó reggelt,
itt is mocsok idő van. Brrrr, de utálom az ilyen időt!
Éjszakánk jó volt, 10-6 alvás és még mindig.
Influenza ellen mi alga + c-vitamin...
Brumi, drukkok mennek holnapra! +++++
Andi, Ákos is gyömöszöli a pelust, de mivel vagy kúszik vagy forog alvás közben, így általában a hasánál végzi reggelre.

A kifogó nem is rossz ötlet... meg a masnis se
Móni, lányok nagyon helyesek. Míra is már adott Ákosnak babát.
Főzés... én szeressek főzni, csak hát mostanában nem igazán van rá időm... meg valahogy nem úgy forog az agyam és sokszor fél nap gondolkodom, hogy pl. mi legyen aznap a vacsi. Nálunk Móniékkal ellentétben apikának tartalmas vacsi kell (na persze, mert szerencsés alkat és egyszerűen nem tud meghízni

)... ő is elég finnya volt, de kineveltem belőle a lassan 13 év alatt.

Ő nem főz.. már próbálkozott régebben párszor (bár ne tette volna

), de én egyáltalán nem várom el... ebből a szempontból én a hagyományos felállás híve vagyok, én főzök ő meg segít másban, de nem kell a konyhámban kontárkodnia.
Baby Einstein... nekünk is megvan mind... Míra régebben nagyon szerette nézni, de mostanában nem köti le.

De télleg sok mindent lehet onnan tanulni. És Süti, ne úgy képzeld el, hogy berakod neki és otthagyod... én spec mindig meséltem neki közben, meg kérdezgettem, mit lát milyen hangot hall... stb.
Kriszti, Atesznak nagy kalappal a deriváláshoz. Húú, micsoda emlékeket idéz el fel nekem. (külgazdász vok;))
Móka, csak úgy sugárzol. Olyan jó olvasni téged (is) Apikának jobbulást.
Astrid, tök jó lehet a pihiszéketek. Azért Fp-ék tudnak valamit, jó kis csapat lehet ott. De szék ide- szék oda, akkor is ügyes Dórid.
Tara, mi van Marci lábával? Én sztem erről lemaradtam...
Babcika, simi az éjszaka miatt. Janó meg van fázva?
Tesód babója mennyi idős? Próbálja meg, hogy pl. a játszószőnyegre nem csak leteszi, hanem kicsit játszik is vele, majd ott hagyja fél percre, aztán vissza megint játszi, majd megint el de már kicsit hosszabb időre... Én tuti valahogy így próbálnám meg hozzászoktatni az egyedül játszáshoz. Ja, és nem minden híre hóra felkapni.
Erika, úgy tudom mindkét kismami jobban van, de még altatják őket... Jesszus, most olvasom Linát... :, ezt még nem hallottam.

Most meg Krisztit....
Kata, új séró tecc. Bár nemtom milyen volt a régi.
Mennem kell, Ákosom felébredt.