A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.17 16:20-kor.

KépKép

KépKép
boo

orsi777! :)

Szerencsére egyáltalán nem Hugi füle. :) Szerda előtt nem tudunk menni, mert egyrészt holnap nem érünk rá :? , másrészt meg csak szerdán reggel a kedvesfülorrgégészdoktorbácsi, akihez menni szeretnénk. :roll:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Boo, sajnálom a laptopot, és azt is, hogy ez ilyen car!

Ancsurti, nagyon szép Hangi, és nagyon édes a fülbevalóval. Azt a szopipárnát még mindig irigylem!:wink: :lol:

Nyuszi, sajnálom a kiütéseket. Azt tudom, hogy a bárányhimlő viszketése ellen van homeósbogyó és nagyon tuti. Barátnőm mindkét gyermeke így vészelte át vakarózás nélkül. Szerintem kérdezz rá egy patikában!

Bond, én Bendének az orrába csepegtettem anyatejet, amikor picinek náthás volt, mondván minderre jó. Hát nekünk erre nem vált be. Remélem semmi komoly nem lesz Hugi fülével. tesóféltékenységről még nem tudok okosat hozzátenni, mert Marci egyelőre imádja Bendét, a féltékenység szikráját sem tapasztaljuk. Attól függetlenül vigyázni kell , főleg, ha bende a földön van a játszi szőnyegén, mert annyira hebehurgya, hogy képes lenne rálépni. manó, féltékeny ezek szerint?

Marietta, gratula az első fogacskákhoz!!!!!!

Hendegabi, jobbulás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A cici dolgot sajnálom nagyon. Szegény tesóm szenvedett nagyon sokat a mellgyuszikkal, és még mindig nagyon érzékeny a cicije.

Dodi, ezen a menetrendszerinti kakaügyön jót mosolyogtam!

Ésss képzeljétek Bendő megfordult a hasáról a hátára, így már képes leforogni bárhonnan. Tegnap egész nap ezt gyakorolta hátról-hasra-majd megint hátra. És akkorákat vigyorgott.
:lol:

kispiskóta

Bond

Virág doktorhoz mentek:lol: :lol: :lol:
Örülök, hogy Huginaknem fáj a füle.
Aztán mit csináltok ma?

Kép
Kép
orsi777

Bond!
Mi van, tegnap éjjel összevesztél az állítmánnyal? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ancsurti!
Jó, majd hozok képet! :wink:
Tudom, hogy ők sokkal könnyebben viselik ezeket a dolgokat, mint mi, de ettől még az anyai szív összeszorul még a gondolattól is, hogy fájni fog neki. :( De "mindjárt" 2 óra, és 2 óra 10 perckor meg már túl is leszünk rajta. :wink:

Orsi!
Ugyanezt a típusú etetőszéket akartam megvenni szombaton a Babaszafariban, de már csak a kiállított darabok voltak. A Baby Design forgalmazójánál valami gond van, és már egy ideje nem szállít, így az üzletben már nincs dobozos etetőszék, csak a kiállított darabok.
Gondolom, hogy ezt az internetes megrendelőknek nem mondják, mert úgysem látják, hogy mit csomagolnak össze. :?

Ezért vettem másmilyen etetőszéket, bár csak a márkája más, az ára és a funkciók is megegyeznek.

Kép
katy76

Boo!
Vicces!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

naon köszönjük a dicséreteket!!!
most lekopogom,de este kap egy kis jóéjt tápit,nappal egy kis almát,és csak fél egykor és fél 4.kor kel!!!!
nappal alvás csak babakocsiban,1,5-2-két és fél óra délelőtt és ue délután!!!!
kopp,kopp
ideje volt,mert már kész voltam!!!!
lelkifurdim van a tápi miatt,mert van tejem,de nem leszek zombi.
anyós segít amúgy is a bűntudatban

Kép

nekünk zene.
gyermekdalok,ovis zene,100 folk celsius,halász judit ezerrel,főzés közben anya 2 csörgővel tánccal kombinálja.csak így megy!!!!

Kép

Sziasztok! 8)

Kéretik most nagyon drukkolni, anyósomat 10:30kor tolták be a műtőbe, most következik, jó pár óra izgalom, arról nem is beszélve, hogy ha majd felnyitják, akkor derül ki, hogy mi is a helyzet valójában odabent... :cry:

katy: Vigantolt azért adom fürdés után-kaja előtt mivel zsírba oldódik, vagy az addig is megmarad a szájában? lehet hülye vagyok :lol: :lol:
"70-80-as évek beli kép." :shock: Ügyes vagy, de kikérem magamnak, majdnem 90-es :twisted: :lol: :lol:

dodi: örülök, hogy megkerültél. :D Tudom hétvége mindenhol pörgősebb, nálunk is ha apa nem melózik...fiad ír, majd 5 perc múlva alszik? Áruld el, hogy csinálod??? :lol: :lol: :lol:
Nappali alvással nálunk is voltak gondok, de most már azt hiszem megvan az új rend, szépen beállította magának. :wink: (koppkoppkopp)
Megismeri a zenéket? Elhiszem, Dorka is, sőt még a magzati korból is, születése óta. :D
Dorka is szereti a tv-t, de én nem tiltom, a járókából odanéz ha akar, mostanra már Ő is csak háttérzajnak tartja. :lol: :lol: Odaláthatna, mégsem néz oda...csak az elején volt nagy szám, így hogy már nem kapcsolgatom le, nem takarom el , már nem is olyan érdekes :lol: :lol: :lol:

Bond: Hugi füle :cry: :cry: :cry: Jobbulást!

marietta: köszi!! S gratula a fogacskához!!!!!

agi: üdv ismét! :D Hiányoztál! :D Nekünk van cumihőmérő is, nem ér semmit, mivel nem használja addig, amíg kellene :twisted: :twisted:

cunci: köszi :lol: :lol:

ancsurti: szuper lett Hangi fülbevalója!!!!! :D De ezt tudjátok mozgatni? Én is ilyet akartam, de majdnem belenövesztettem a fülébe :oops: :oops: Úgyhogy lett másik, na nem baj, majd ha nagyobb lesz! :wink:
Igen, hajszerkezetünk hasonló Dorkiéva, de mára már annyi hajam van, hogy a fodrászom mindig ájuldozik, remélem ezt örökli. :lol: :lol:

olvasok tovább, folyt. köv. :arrow:

f.nikici

boo: nem is Te lennél :lol: :lol: :lol: Zsiri produkciói :lol: :lol: :lol: Dorka is ugyanezt csinálja, etetés közben pl. szétkarmolja az arcom, büfiztetésnél tépi a hajam :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Ha tisztítom fülét, orrát, rendesen rácsap(!) a kezemre :lol: :lol: :lol:

orsi: szuper az etetőszék. :wink: Mi tudtom nélkül kaptunk déditől, ugyebár az nem dönthető. Szerettem volna én kiválasztani, de már mindegy...nem akartam megbántani, és így már venni sem veszünk másikat.

katy: gyorsan túl lesz rajta Petra, mire feleszmél, hogy kilőtték, már készen is van. Nekem 14 éves koromban lőtték, nem is éreztem :wink: Majd tegyél képet!!!

f.nikici

lola: ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod... én sem bírbnám ilyen sokáig az éjszakázást! Bár szerencsére Dorka születése óta alszik éjjel (leszámítva egy kórházi éjszakát).
Nekem meg alig eszik Dorki. Este fél 9kor megevett 190 ml tápszert. :shock: Majd 5kor felébredt, mivel betakartam :twisted: persze akkor ha már ébren van üvölt a kajáért...evett 60at, és fél9ig aludt 9kor 70et, és most ismét alszik :lol: de majd ébred nemsokára, mivel mindjárt letelik a fél óra!! :lol:

f.nikici

Nikici!
Én a zsírban oldódó dologgal eddig még nem foglalkoztam. :roll: :roll: :roll: :roll: Őszintén szólva fogalmam nincs, hogy számít-e mikor adod?

Majdnem '90-es évek... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Rá kell jönnöm, hogy nem mindenki ilyen vén pics@ ezen a fórumon, mint én. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nekem semmi bajom a popsiban történő hőmérőzéssel. :roll: :roll: Szerintem ez a legegyszerűbb és leggyorsabb módja ilyen pici babáknál. Észre se veszik.

Kép
katy76

Petra legújabbja:
Akármi van a kezében, föl-le rázza, de olyan erővel, hogy amikor kiesik a kezéből, akkor van, hogy fél méterrel arrébb landol. Mindig parázok, hogy fejbe ne verje magát vele.
És a jobb kezével csinálja, a ballal még nem vettem észre.

(Most megnyugtattam magam, a leírások alapján ráérnek a babák 6 hónaposan megfordulni. :wink: )

Kép
katy76

katy: Én sem tudom, hogy számít-e, hogy mikor adod, lehet hogy nem, csak Dorka mindig fújja a nyálát, nem fürdés végére mindet kiköpné. :lol: :lol:
Popsiban való hőmérőzéssel nekem sincs semmi bajom, azt leszámítva, hogy Dorki egyfolytában rúgkapál, és félek, nehogy nagyon felszaladjon Neki a hőmérő, és megsértsek ott valamit, hiszen annyira rúg-kapál.Nem tud fél percig-1 percig egy helyben maradni :twisted:

"Akármi van a kezében, föl-le rázza, de olyan erővel, hogy amikor kiesik a kezéből, akkor van, hogy fél méterrel arrébb landol. Mindig parázok, hogy fejbe ne verje magát vele."
Dorki is régóta csinálja, és most már továbbfejlesztette. Mindent kidobál a járókából, hintájából, és sír, hogy adjam vissza, majd megint eldobja, nevet, sír hogy adjam vissza, jó játék :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Dorka szokta magát fejbe vágni a játékokkal, sőt a múltkor becsípte a nyelvét :roll: :cry: Hát volt ordítás, szegénykémnek másnapra picit ott belilult a nyelve, de utánavaló napra meggyógyult :D

f.nikici

Ne aggódj, bár már én is türelmetlen vagyok forgást illetően. Dorki még semerre sem fordult. :roll: Csak a lábait megfogja, eldől oldalra, vagy kitekeri magát oldalra, de ennyi... :roll:

f.nikici

Sziasztok!

Visszaolvasok aztán jövök!

Bond: Isten Éltessen Születésnapod Alkalmából:wink: !!!!!
marietta1982

Nikici!
Petra amint meglátja az üveget, már tátja is a száját. :D
A digitális hőmérőknek puha a vége, azzal nem történhet baj, ráadásul nagyon gyorsak. Nem olyan pontos, mint a higanyos, de szerintem tök mindegy, hogy 38,7 vagy 39. A lényeg, hogy kell-e lázat csillapítani vagy sem. :wink:

Meghalt az egyik influenzás kismama. :cry: :cry:
Nem szívesen lennék most várandós, amúgy is 9 hónap tömény aggodalom, hát még így. :( :(

Petra 3/4 9 óta alszik. Örülök, mert így legalább kipihenten megyünk a fülbelövésre.

Bond!
Hát akkor Boldog születésnapot! De honnan is tudhatjuk, hogy ma van a nagy nap??

Kép
katy76

Bond

BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti: Hangi nagyon édes a fülbevalójával :lol: :lol: . Helyes csajszi.

Katy: nálatok, hogy ment a fülbelövés?

Nikici: mennek a drukkok :wink: !!!!
marietta1982

Katy

Rámentem a Babaszafari honlapjára. Toptermék 1. helyezett, pont a mi etetőszékünk, az ára sincs már akciózva. Talán tudnak még rendelni belőle a gyártótól, ha ekkora a kereslet iránta. Azért , ha nem hozzák a héten, jövőhéten rájuk csörgök.

Kép
Kép
orsi777

katy:pontosságot illetően én is így vagyok. :wink: csak annyira izeg mozog, hogy állandóan kicsúszik a popsijából, de én is ott mérem neki, csak kínlódva :?
Szegény kismama!! :cry: :cry: :cry:Én is pont ezt mondtam itthon minap, ogy nem bánom, hogy nem most vagyok, így sem volt könnyű terhességem.
Gondolom a régi összeírt táblából tudják a szülinapot, vagy nem??
Jó sokat alszik Petra. :shock: akkor Te el tudsz végezni mellete is mindent :D Irigy-irigy :lol:

Bond: Boldog születésnapot!!! :D :D

marietta: köszi!!!Még mindig bent van...

f.nikici

Belibbentem, mivel csajok alszanak, én meg itt pihentetem magam kicsit.

Persze, amit írtam, elszállt (gépem kikapcsolt csak úgy), és valamiért nem mentett automatikusan a world, úgyhogy szívtam.

Lényeg:
Lányok már kicsit jobban vannak. Nócimnak torka fáj, láza sem olyan magas már, kedve is jobb. Étvágya ugyan még nincs, reggel 1 aktíviát evett, délben meg 3 falat törtkrumplit cocapörivel, de a tegnapinál ez már jóval több.
Vicusnak meg csöppögetek, porszívózom az orrát, kicsit jobban aludt ő is.
Tegnap még fájt a hasa is, meg nehezen kakilt szegénykém (úgy tűnik a cékla "mellékhatása"), úgyhogy a fagyasztott őszibarack-püréből vettem ki neki, tegnap is azt kapott, és még ma is az lesz a menü.
A hatás leírhatatlan (jobban mondva kimoshatatlan :twisted: ).

Bond: a tejci a fülbe variációval rosszat tuti nem teszel. (Itt, faluhelyen még szokták kövirózsának a nedvét is csöppenteni bele, de én azt még nem mertem megpróbálni).
Testvérféltékenység kérdésben én már túl sok betűt pazaroltam. Szerencsére azóta már sokat javult a helyzet. Főleg, hogy Vicus is nagyobb, és láthatóan rajong a Nóciért.

Ancsurti: Hangi nagyon cuki fülbevalóval.
Te sokat fogytál, nem ???? :shock:

Cunci: Ovi-Mityu bácsi várhatóan pénteken érkezik. Ha addigra már nem lesz lázas-köhögős Nócim, akkor arra a kis időre beviszem, mert nagyon várja.

f.Nikici: anyós-pajtásnak sok szerencsét, gyógyulást!

Mindenkinek köszi a drukkot a gyerekeknek! Ránk fér.

Katy: már akartam is kérdezni, hogy figyeli-e valaki, melyik kézzel nyúl a gyerkőce a dolgokért.
5 hós korától elvileg át is veszi már egyik kezéből a másikba, úgyhogy innentől jobban észrevehető a "domináns kéz".
Hát, ha lehet erre alapozni, akkor nagyon úgy tűnik, nálunk Virág balkezes lesz, mert jobbára azt használja.
Nócira nem emlékszem, de ő "kétkezes" most is. Képes a levest is bal kézzel kanalazni.... de rajzolni mindig jobbal rajzol.

Kép
Kép]
hendegabi

H. Gabi

Én már nézem , hogy melyik kezét használja jobban Odett, de még nem látok különbséget.
Nekem is csepegtettek a fülembe, kövirózsa nedvét. Hatásos volt

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok! :)

Kösziköszikösziköszi! :D :D :D :D :D :D :D Hugi részéről a drukkokat, részemről pedig a köszöntéseket. Fél ötkor születek majd, úgyhogy egy picike még hátra van a felsírásig (most még Anyám a soros :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )
Huginak konkrét baja eddig sem volt, de mostanra még sokkal-sokkal szebb lett a füle, mint tegnap volt. :) Mindazonáltál holnap megyünk "Virág" doktorhoz (:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ).
(Egy kicsit hörög is, de volt már ilyen máskor is, jön-megy. Manónak kis túlzásal állandó jelleggel volt és 5 hónapos korára elmúlt. Ezért nem tulajdonítok neki különösebb jelentőséget :roll: Viszont azért ő is megkapja majd a jó kis disznózsíros borogatást. Csak nem ma este, mert reggelre olyan szaga lesz, hogy az ember legszívesebben már rántaná is elő a hagymát. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mégse így kéne tán rendelőbe menni. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: )
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.01 15:45-kor.

Kép
Kép
200907?

Marietta:gratulálok Dominak a fogacskához! :D

Bond:Boldog-boldog-boldog születésnapot,kívánjuk,hogy legyen még,sok ilyen szép napod! :lol: ...éneklem neked... :lol:

HGabi:én szerda-csüt-pnteken viszem oviba a Lilit,jövő 7en nem,köv héten is szerda-csüt-péntek,aztán csak január közepén 1 hetet,és februárban 1-2 hetet,amikor farsang lesz. :lol: Ja!És,amikor viszem,akkor is elhozom ebéd után. :roll: A gyerekdoki azt mondta,hogy márciusig ne vigyem közösségbe,ő ad mindig igazolást,de nem akarom,hogy gond legyen ebből az oviban,ezért néha beviszem,amikor vmi esemény lesz.Így elkerüljük remélem az influenzát.Kismamát nagyon sajnálom. :(

F.Nikici:Anyósnak szorítok,hogy minél kisebb gond legyen! :(

A barátnőm mindenórás,ha nem indul meg a baba kifelé,akkor péntek reggel kiveszi a dokink(2.császár lesz neki is,nagy baba,közös a dokink).Majd írok,ha meg lesz a bébi. :wink:

kithagytamki? :roll:

aha!
Mézeskalácsot magam szoktam készíteni,de most a Dr.Oetker-eset vettem meg,meg mert egyszerűnek tűnt,és az is,ajánlom nektek,2 óra alatt elkészült,de abból 1 volt a díszítés.És 500 Ft Tesco-ban,3 tepsi lett,puha,már csak 1 tepsivel van. :roll: :D

mindjárt jönnek a képek,vigyázz,kész...
Vendég

Sziasztok! Csak felületesen olvastam, így csak néhány gyors reagálás:Nálunk Hédi mindent balra csinált először, először a bal kezét nézegette, ballal nyúlt tárgyak után és bal oldalra fordult elsőként( nem át, csak oldalra)
Anyatejes csepegtetést kipróbáltuk a szemébe, nagyon nem vált be :(
és most néhány szó rólunk és egy kis ( kínos) segítségkérés.
Ma voltunk 4 hós oltáson, de nem kapta meg a prevenar 2. részét. Mit gondoltok miért nem? Nincs oltóanyag :twisted:

És akínos ügy: Ma reggel nagydolgomat intézvén arra lettem figyelmes, hogy piros vér van a klotyóban, nem túl sok, de nem is kevés. Hurrá gondoltam, megjött. De Nem :? :? Nézegettem, hogy honnét jöhetett, de semmi nyoma nem volt. erre az előbb ismét szólított a természet, és ismétlődött a jelenség, de sokkal kevesebb vérrel. Nagyon megijedtem!! Alaposan vizsgálgattam magamat, tükör miegymás, talán aranyér, bár nekem sose volt és azt se tudom, hogy néz az ki, de amit találtam a neten abból erre következtettem. Szerintetek elmenjek ezzel orvoshoz? Felkelt Hédi folyt.köv.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Na nagy nehezen megvígasztaltam a kisasszonyt :?
Bond Isten Éltessen, így negyedórásan :D :D

tike

kispiskóta! :)

[quote="kispiskóta"]
írta:
kispiskótaBond, én Bendének az orrába csepegtettem anyatejet, amikor picinek náthás volt, mondván minderre jó. Hát nekünk erre nem vált be. Remélem semmi komoly nem lesz Hugi fülével. tesóféltékenységről még nem tudok okosat hozzátenni, mert Marci egyelőre imádja Bendét, a féltékenység szikráját sem tapasztaljuk. Attól függetlenül vigyázni kell , főleg, ha bende a földön van a játszi szőnyegén, mert annyira hebehurgya, hogy képes lenne rálépni. manó, féltékeny ezek szerint?:

Mitől, mitől nem, mára jobbnak néz ki a helyzet. :)

Manó is szereti Hugit, azzal nincs is baj. A reggeli kakaó után az az első, hogy jön is megsimogatja, puszilgatja, sorra veszi, hogy megvan az orra, a szeme, meg a füle :lol: :lol: :lol: , továbbá közli, hogy: "jó puja anya, jó puja Hugi" (és időnként Manó is jó puja :lol: :lol: :lol: Ráadásul, amikor ezt mondja, akkor nagyon gyengéden rá is teszi a kezét arra, akire mondja, hogy puha. Tisztára mint a papunk. :o :lol: :lol: :lol: Mellébújik, ölelgeti.
De időnként később pedig, amikor etetem vagy valamiért vele foglalkozom, akkor támad, mint egy vadállat. :oops: :oops: :oops: :( Nem kifejezetten rá indul be, hanem inkább rám, illetve a figyelmemet szeretné felkelteni. Mert amíg rászólok vagy ellököm, addig is vele foglalkozom (plusz bosszant, ami persze külön jó. :twisted: :lol: :lol: ) (A lökést kéretik úgy érteni, hogy az ágyon rohangálva -természetesen tilos :evil: - ezerrel lendületet vesz, fogvicsorogva közelít és nyújtja a kezeit, hogy tépjen, amit ér. Mindegy, hogy mi, vagy ki az. Ilyenkor egyik kezemmel szopiztatok, a másikkal meg próbálok megfékezni 11 kiló + sebességet, ami jócskán kalimpál. Vagy rugdos és egész egyszerűen nem nézi, nem számol vele, hogy mit csinál a saját kis szintjén.
Nem bántani szeretne, hanem figyelmet kapni. Az egyik ilyen alkalommal megkérdeztem, hogy mit szeretbe, mit játszunk, mit csináljunk. Nézett egy marha nagyot, majd mondta és hozta a cuccot. Csak egy bökkenő van a dologban: minden alkalommal ezzel indítom a szopit, hogy megy a mantra arról, hogy ettől én még tudok vele foglalkozni, játszani, csak olyan dolgot válasszon, ami mellett nyugodtan tudok kajáztatni. Hol szót fogad, hol nem. :? :? :? :(

[quote="kispiskóta"]
írta:
kispiskótaÉsss képzeljétek Bendő megfordult a hasáról a hátára, így már képes leforogni bárhonnan. Tegnap egész nap ezt gyakorolta hátról-hasra-majd megint hátra. És akkorákat vigyorgott.
:lol:

:D :D :D :D :D :D
Mi még csak az oldalra sem fordulunk :roll: :oops: . Kalimpál ezerrel, úgyhogy majd ez is meglesz előbb-utóbb.

orsi777! :)

Virág doktor: hülye. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ancsurti! :)

Fülbevalós Hangi: :D

katy76! :)
[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!
Mi van, tegnap éjjel összevesztél az állítmánnyal? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jóvanmánamá! :? Már késő volt, sötétben krampácsoltam és annyira szerettem volna leírni, hogy nem fáj, hogy a végén nem írtam le. (Tudalatti :wink: ) :lol: :lol:

f.nikici! :)

Anyósod?

[quote="f.nikici"]
írta:
f.nikicikaty: Vigantolt azért adom fürdés után-kaja előtt mivel zsírba oldódik, vagy az addig is megmarad a szájában? lehet hülye vagyok :lol: :lol:

Vigantol és egyéb piperezési szertartások: mi szertartásosan felejtjük el. :roll: :oops: :oops: ( :lol: ). Őszintén szólva ezzel sosem foglalkoztunk, hogy amikor és ahogy adjuk, az mikor és mennyire szívódik fel. :roll:

[quote="f.nikici"]
írta:
f.nikici"70-80-as évek beli kép." :shock: Ügyes vagy, de kikérem magamnak, majdnem 90-es :twisted: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hendegabi! :)

Gyógyulgyógyulgyógyul. :!: :!: :!: :!: :!:

Kövirózsát mi is szoktuk használni. :wink:

Kép
Kép
200907?

H1N1-es kismama: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Vajon mi lett a babával? Ilyen kis korban is mentették már meg őket. :roll: :roll: :roll: :roll:
Én is mondtam már Apának, hogy most kivételesen nem szívesen lennék terhes. :roll: Nem gondolkodom az oltáson, de ha terhes lennék, akkor meg a benemadatáson nem gondolkodnék. :roll:

Jobb-bal.
Manó döntően jobb kezes, de enni két kézzel is tud. Inkább onnan lehet majd jobban látni, hogy melyik lábát teszi előre. Figyeljétek csak meg, hogy milyen kezesek vagytok, és melyik lábatokkal indultok el. :wink:

tike! :)

KÖSZÖNÖM SZÉPEN! :)

Ha fájt a küzdés, akkor csak egy kis picike sérülés, nem probléma. Ha nem fájt, akkor viszont már érdekes... :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
200907?

Kaptam egy levelet, érdekes. Web oldala:

http://web.me.com/babakutato/babakutato/Bemutatkoz%C3%A1s.html

Szerintem érdekes, próbáljátok ki, ha gondoljátok (és babatalinak álcázzuk :wink: :lol: :lol: :lol: ) :wink:

Éééés akkor egy kis érdekesség. A képen Manci van. De nem egyedül. :roll: :wink: :lol:

Kép

Kép
Kép
200907?

Túléltük a fülbelövést....
A felénél már megbántam, hogy ilyen hülyeségre adtam a fejem. Petra annyira sírt, hogy vigasztalhatatlan volt. Ömlöttek a könnyei (nekem is). Aztán mondtam a védőnőnek, hogy gyorsan lője ki a másikat is, és utána cicire tettem. Azon nagyon nehezen ugyan, de megnyugodott.
Most már tök jól van, ő már el is felejtette, bár délután egyáltalán nem aludt (illetve kb. 40 percet).
Majd én is igyekszem gyorsan elfelejteni. :wink:

Orsi!
Nekem azt mondták, hogy már csak a kiállított darabok vannak minden Baby Design etetőszékből, és azért nem tudnak kb. februárig rendelni, mert valami gubanc van a forgalmazó cégnél.
Ettől függetlenül gondolom, hogy a kiállított darabot tudják postázni,
úgyhogy biztos meg fog érkezni. :wink:

Bond!
Hugi édes!!!
Honnan van az a retró baba?? :D

Kép
katy76

Dehogy fogjátok elfelejteni. Hiszen ott fog majd szépleni. :wink: :lol: :lol: :lol:

A kérdésed legyen a legújabb találgatni való. :lol:

Kép
Kép
200907?

Milyen újabb találgatni való???? Még a színészem se lett kitalálva! :evil: :lol:

Nikici!
Hogy van anyósod? Hogy sikerült a műtét?

Ma megkaptam a H1N1 oltást is.

Kép
katy76

Sziasztok!

Bond:Boldog Szulinapot kivanok!!!
(a retro-babat anyukad "feljavitotta",es szulinapod alkalmabol megkapta Hugi :roll: :lol: )

Majd meg jovok,de meg van egy kis dolgom....

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok

Vagyok én is nem vesztem el.

Bond fülfájásra nagyon jó a kövirózsa. Ha van otthon (érdemes cserépben tartani) leveléből lecsippenteni a levelet összenyomni és az olajat belecseppenteni a fülbe, de lehet kapni gyógynövényesben Kövi rózsaolajat, az is jó.

Ancsurti szépek vagytok. Mi 1 hónapja lövettük ki Nóra fülét. Azt mondták, hogy 10 napig mindenképpen legyen benne az a fülbevaló és csak ő cserélheti ki, ha 1 hónapig benne hagyjuk, akkor már mi is kivehetjük. Én ezt betartottam.

Nyuszi szerintem nektek is az van ami Nórának. Mi voltunk bőrgyógyásznál. Azt mondta hogy a gyógyszertári fürdető helyett vegyünk olyat ami kimondottan az ilyen bőrű gyerekeknek van kitalálva Der-med a neve. És szintén ilyen testápolót. Az meg LIPOBase Repair. Illetve kapott kenőcsöt az ekcémára amit addig kellett használni amíg el nem múlt. Most már csak a testápolót használjuk. És tényleg nagyon jó, azóta nem száraz a bőre.
Gratula a fogacskához!!!

Kispiskóta gratula a forduláshoz.

Nálunk Réka még mindig beteg, 1 hete itthon van, múlt héten csak köptetőt kapott, csütörtökön már jól volt, erre péntek estére berekedt, szombaton éjjel már lázas volt, és nagyon köhögött. Vasárnap elvittem a dokinkhoz (még jó hogy lehet a lakására is menni) megvizsgálta lejjebb ment a gyulladás, már a garat is be van gyulladva. Írt neki antibiotikumot. Közben az úton hívott az egyik ismerősöm, akinek a kislányának tüdőgyulladása van kórházban voltak. Úgy hogy ellenérv ide vagy oda párom úgy döntött hogy ő beoltatja magát a H1N1 oltással. Meg is kapta ott rögtön a dokinknál. És azt hiszem én is meggondoltam magam főleg a kislány miatt. Ő is asztmás úgy mint a párom, és a fiam is az. Nekik is beadatom. Pedig hogy ellene voltam, de azért most megijedtem.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:08-kor.
Vendég

Katy

Felhívtam a Babaszafarit, és mondták,hogy majd csak januárban lesz az etetőszék, ezért le is mondtam a rendelésem, mert közben találtam egy másik etetőszéket,
http://bambino.hu/shop_artdet.php?shop_ ... ikk=RT002B
ezt rendeltem meg. Nincs rajta akkora állatfigura, és alul tartó, de olcsóbb is 5000,-ft-tal.

Tike

Nekem is 1 hete kijött az aranyerem :( , vérzett nekem is. Vettem Sperti nevű krémet, azt lehet használni szoptatató anyukáknak is.

http://www.bioszallito.hu/Sperti-aranye ... ermek-8568

Gyógyszertárban olcsóbb a krém (1500 körül vettem).
4 napja használom, és már nem vérzik tegnap óta :wink: .

Ha nincs oltás 2. fele, akkor mi lesz? Semmi?Nem lesz védve tőle?

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!

Bond! Én sem akarok kimaradni,úgyhogy BOLDOG SzÜLETÉSNAPOT!!
Nagyon édes Hugi azzal a retro babával. Én is arra tippelnék,mint Ancsurti,hogy anyukád megtalálta ...
Akkor azért megnyugodtam,hogy nem csak Lili nem forog még semerre.

Ancsurti! Hangi irtó édes,főleg amikor olvastok :wink: Mintha értené mi van az újságban.

Katy! Szegény Petra :cry: Én biztos nem bírnám ki,így nem is tervezem kilövetni a fülét,csak ha majd ő akarja.

Gabi! Köszi a tanácsot,de most úgy tűnik,hogy sokkal szebb a kis teste a calciumtól és a fenistiltől. De ha mégsem múlna,akkor veszek azt,amit ajánlottál.

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS ma képzeljétek,hogy az én pici lánykám aludt 2 és fél órát :shock: kint a teraszon. Viszont még így is elég nyűgi volt estére,úgyhogy 3/4 7-kor megvolt a fürcsi,szopi utána és már alszik!

KépKép
KépKép
nyuszi81

czigka! :)

Ez jó. :lol: :lol: :lol:

1. Hát vakarás: bal. De csak azért mert ezzel a kezemmel meg tudom fogom az azonos oldali lapockámat. 8) A jobb karomat nem tudom annyira behajlítani, hogy meg tudjam.
2. Kéz kulcsolás: bal
3. Tapsolás: úgy szoktam, hogy a kezeim § jelet formáznak. Ha lehet így mondani, akkor a bal van "felül"
4. Kacsintás: ballal tudok, jobbal nem.
5. Hát mögötti kar: jobb
6. Kiabálás: jobb (De a mi francért kell velem szemben kiabálni? Ráadásul milyen szitu az, ahol még csak nem is hallom. :shock: :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )
7. Számolás: bal
8. Telefonálás: jobb (Bírom, amikor valaki keresztben tartva használja. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: )
9. Mutatás: jobb
10. Labda: jobb

De ezek alakulhatnak másképp is (esetemben lásd 1-es pont). A 10. pont ugyanarról szól, mint amit én mondtam. Olyan oldalas vagy, amelyikkel elindulsz, lendületet veszel. Egy jobb kezes nem fog elrugaszkodni a jobb lábáról, csak a balról.

"Egy kicsi moz-gás mindenkinek kell, a fotel-ből álljanak most fel..."
Na, kinek mi jön ki? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

Nem teljesen pontos, de erősen forró. :wink:

Kép
Kép
200907?

nyuszi81! :)

Kicsit még te is törheted a fejed. :wink:

Kép
Kép
200907?

Köszönöm a tippeket. Apa lecsekkolta és a reakció: kint van az aranyered, de teljesen! felhívta a házidokinkat, hogy ugorjon már el, de nem vette fel, talán holnap visszahívja apát. ( Még szerencse, hogy ilyen a viszony)

Nyuszi nyugi Hédi sem forog, de napról napra ügyesedik.

h1n1: én még mindig vacillálok, de még mindig inkább nem felé. oltás 2. fele talán jövő héten megérkezik, félre lesz téve névreszólóan :twisted: :twisted:

Kép

tike

Íme a mostani kedvenc reklámom, mutatoooooooooooooom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

http://www.youtube.com/watch?v=oHaB4zHIpcc

(Ha valaki nem figyelt volna rá fel eddig, akkor jól skubizza meg, a kutyus szerkóját :wink: :shock: )

Kép
Kép
200907?

[quote="tike"]K írta:tikeöszönöm a tippeket. Apa lecsekkolta és a reakció: kint van az aranyered, de teljesen!

Ne haragudj, de ahogy ezt elképzeltem: tike bugyit letolva, előre hajolva, tikeApa meg nagyítóval a kezében vizsgálja jobbról-balról körbejárva. Mint egy nyomozó.:oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Eme nap nem csak azért jeles, mert megszülettem 8) 8) 8) hanem mert:
- ma van az AIDS világnapja
- ezen a napon csatolták el Erdélyt Magyarországtól
- ésmégsokmindenmás.

(Amúgy tök buli nekem ez a hónap:
1. szülinap
6. Mikulás
Karácsony
Szilveszter.
Hja, kérem! Születni tudni kell... 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:08-kor.
Vendég

Bond: Hááááát igen, ez még itthon is kellemetlen volt, nemám az orvosnál :oops: :oops: :oops: :oops:

tike

czigka! :)

Te bonyolult vagy. :twisted: :twisted: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

A kézenállás is lendületből történik, tehát a bal lábamon van a testsúlyom és a jobbal veszek lendületet (értelemszerűen így a jobb ér előbb a "célba", utána bal).

Kép
Kép
200907?

Apa is jobb kezes, de a fociban eredetileg bal lábasnak indult, aztán megtanult mindkét lábbal játszani. De mivel a bal lábas játékos a ritkább, így legtöbbször azon az oldalon játszik.

Orsi!
Örülök, hogy sikerült azért másik etetőszéket találni. Egyébként én ott vettem másikat, de csak a márkája más, még a kinézete is ugyanaz, a funkciói, az ára, minden.

Egyszer csak valami furcsát érzek a bokámon. Samu kutyám nyalogatta a lábam. Annyira édes, hogy megzabálom!
:D :D :D (itt alszom Anyunál, mert Apa dolgozik, én meg nem tudom egyedül úgy megfürdetni Petrát, hogy ne legyen vizes a füle)

Tike!
Szegény, biztos fáj. Hédi cuki! :D

Nyuszi!
Eredetileg én is így terveztem, hogy majd akkor lesz fülbevalója, amikor ő úgy akarja. De ez nálunk elég hamar elérkezett volna, mert a nővérem kislányainak van fülbevalója, és mivel mi nagyon sokat vagyunk együtt, szerintem hamar feltűnt volna Petrának, hogy ő kilóg a sorból.
Most már legalább nem lesz hiányérzete. És teljesen megnyugodott, sőt az alkoholos törölgetésnél sem sírt, hagyta. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok!

Tike! Van egy nagyon jó krém, Reparon a neve. Én ezt használtam amikor már ülni is alig tudtam és kb 2-3 nap alatt rendeződött a dolog. :wink:

Nikici: Remélem anyósodnál nem találtak semmi meggyógyíthatatlan dolgot. Jobbulást Neki.

Bond! Mit csinálsz, így pár órássan?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

BÓDOG SZÜLLINAPOT :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A babát Te kaptad, amikor megszülettél????
cunci

Erről jut eszembe, hogy vannak rejtett balkezesek is :roll: , illetve régebben divat volt az átnevelés a "szép kézre" :? .

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?