A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

lányok ez a laptetű mit jelent?
Nekem még nem volt?

Jót vagy nem????????????,

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

tara, jobb, mint a lapos :lol:

aszongyák, hogy laptetű belépő a nyugodt s átaludt éjszakákhoz ;)

vicger

Kriszti Kép

Kép
babcika

Na úgynéz ki azuram átesett a tűzkeresztségen, 500 gyerek közül is megismerte a sajátját, ( legalább is azt mondta a telefonba megvan, remélem nem más kölykét hozza haza)így már elengedem őket kisebb rendezvényekre kettesben is Kép

Kép
babcika

most nincs időm olvasni (se) :oops: ... de ezt le kell írjam ...

Julcsira vártunk az edzésen, amikor Veronika felébredt és kb. 40 percen keresztül "beszélt" és kacagott ... nem akárhogy ... már én is annyira nevettem Tőle, hogy nem bírtam abba hagyni, ezt persze gerjesztette az Ő kacagását ... annyira sajnáltam, hogy nem tudtuk felvenni .... a végén már a könnyeim potyogtak a kacagástól ... és annyira édes volt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, lépek vacsorát főzni, aztán jön az "esti műszak", de holnap jövök olvasok, ragálok. :)

KépKép
KépKép
madar

Ökölbe szorítás: én boxolós póznak hívom - örökölte apától...

t-pk

Karácsony: hát én sehol sem tartok ezzel a dologgal :oops:
Nővéremmel megbeszéltük, hogy az unokákat lefényképezzük különböző "hűdejó" pózban és ruciban és abból csinálunk egy albumot mindenkinek + akkor már csak egy kis valami kell mellé - talán könyv és akkor marad a netről rendelés.
De hogy apa mit kap?? :shock: Ő kitalálta, hogy januárban kimegy 1 hétre szörföt tanulni a Zöldfoki-szigetekre - amire még rá is bólintottam - én tök jó fej-, de már előjött azzal, hogy olcsóbb, ha 10 napra megy - így betelt ezzel a pohár és most nem beszélünk erről...
Én egy hűtőt kértem :lol: :lol:

t-pk

ezt találtam, hátha érdekel valakit......... és voltam ma, köszi a drukkokat, és hála az égnek, minden rendben :wink:

"A 10 napos diéta
nap: 1,5 kg alma
nap: 0,5 kg párizsi
nap: 0,5 kg sajt
nap: 1,5 kg héjában főtt krumpli
nap: 0,5 kg sovány főtt marhahús
nap: 1,5 l tej, 5 db kétszersült
nap: 10 db kemény tojás
nap: 1,5 l tej, 5 db kétszersült
nap: 0,5 kg virsli
nap: 0,75 kg tehéntúró
Mindenhez lehet retket, salátát vagy savanyúságot enni.
Ha betartja: a 10 nap alatt 5 kg-ot lehet fogyni.

Nekem annak idején (18 évvel ezelőtt) ez a diéta 3 kg mínuszt eredményezett."

KépKép
Kép
scooper

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="laki papné"]M írta:laki papnéAdar, jó a kép :wink:

Emesének is szinte folyamatosan ökölben van a keze. Nem gondoljátok, hogy ha még mindenkié úgy van, akkor ez rendben van?

Samuka holnapután lesz két éves, de két hete még nem volt 80-100 szavas szókincse, mert csak annyit mondott: "nem" (most ezen kívül még 6 szót tud) :wink:

Kriszti, már rég elhagyta a kost, már az ikrekben jár, csak éppen holnap lesz telehold, ilyenkor elromlanak a dolgok, összevesznek az emberek, és nem sikerül a mosás :wink: :? :wink: :lol: :lol: :lol:

Ez a gyerek érzi, hogy mikor ülök le: mindig elkezd sírni...

JA, Astrid, kösz az info-t :wink:

nekem nem az öklével van problémám (bár azzal is ... de azzal nem vinném még orvoshoz), hanem, ahogy írtam:olyan, mintha egy-egy borítéot szorítana a hóna alatt ... :shock:

Ugyanez van nálunk is.... :?
vikiviktor

T-pk zöldfoki szigetek :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: izé... én is kérhetek tőletek karira valamit? :oops: :oops: :oops: 8) 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na, megyek esti rutinozni...

vicger

Tara, nem kell cipi, de jóóóóóóóóóó! annak idején Gergőnek kellett pár hétig, bár akkor még dokker nem mondta, h masszírozással is rendbe lehet hozni, hülye állat gipsszel fenyegetett. aztán közöltem vele, hogy nem és kész, nem is vittem hozzá többet. /maszek volt, gazdagodni akart :evil: :evil: :evil:

vicger

Babcika, három helyiséggel arrébb, fekve szoptatok - úgy nem lehet gépelni...

KRiszti, a telehold hatás a legerősebb ilyenkor :(

Én csak azt nem értem, hogy ha egy gyerek bekakil a nadrágjába, akkor miért a kádba kell belemosni????? :evil: :evil: :evil: :evil:

Főztem ma bablevest, nem ették :( , sütöttem tökös rétest, nem eszik :( , Anna Rékának 3 napja 37,3 a hője, erre órákig ül a számítógép előtt a lakás leghidegebb helyiségében zokni nélkül és természetesen pontosan azokat a zenéket üvöltetik, amitől falra mászok és nincs itthon kenyér, és semmi mást nem lehet ugye vacsorázni, de nekem annyira nincs kedvem sütni. Mindjárt elbőgöm magam. Még jó, hogy a kicsi alszik, persze az is lehet, hogy majd pont akkor lesz éber, amikor én már aludnék...

Holnap csak kötögetek egész nap és nem törődök semmivel az tuti

Bocs.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

hát ezt nem lehet követni! :(

Manó
Van egy könyvem, amiben szembetegségekről is van szó, és ott azt írják, hogy a mai ember egyik nagy hibája, hogy a fejét fordítja mindig, ha valamire figyelni akar, akkor is, ha csak elég lenne a szemét odafordítani, mert úgyis benne van alátóterében. Tehát ha Ákos ezt teszi, akkor pont jót tesz, mert ettől erősödik a szemizma.

Kép
Kép
tengdi

Tara: ha erre gondoltál, erre megérné licitálni (kérédés, hol áll meg a dolog, meg ugye még számold rá a postát, ami minimum 1000 ft, és akkor csomagolási díjat nem számolt fel az eladó ... !!!

http://www.vatera.hu/tiny_love_jatszosz ... 74523.html

az is ilyen típusú szőnyeg, amiről linket küldtem neked, csa ahhoz vannak még extrák is:
" I have added an extra elephant, an extra parrot and an extra monkey to the mat so there are even more animal friends to keep thyem occupied."

szóval: ha erre többen fognak még licitálni, akkor lehet a végén el fog szállni az ára ... és a vateráshoz kevesebb lelógatós játék van ...

Kép

Kép
bibiesbrumi

sport, különórák

Hát ez nagyon nehéz kérdés szerintem! Engem általánosban erőlettek, hogy atletizáljak, mert nagyon jó voltam benne, pedig gyűlöltem!!!! és már előző nap este gyomoridegem volt a másnapi edzés gondolatára. Viszont több dolgot nem engedtek kipróbálni, amit szerettem volna.

Én Jettával ezért úgy döntöttem, megengedem neki, hogy kipróbáljon bármit, de ha nem tetszik nem erőltetem, viszont ha abbahagyta, akkor abbahaygta, nem mehet fél év múlva megint. Mert ugye ezekben az a gáz, hogy ugyan honnan tudná fogja-e szeretni, vagy nem, ha nem ismeri??? Tehát ahhoz ki kell próbálni. De ha nem tetszik neki, akkor minek erőltetni? De honnan tudom, hogy nem az helytelen-e? S nem kellene egyvalamit legalább csináltatni vele, és azt aztán igen, hogy némi önfegyelmet mégiscsak tanuljon?
Húú ez nagyon nehéz.
Végül ő a gitárnál maradt, de mi nem vagyunk mérvadóak, mert ahol laktunk ott szinte semmire nem volt lehetőség, így meglejhetősen korléátozott volt a választás.

Most a fiúknál amihez ragaszkodni fogk, az valami sport. Mindegy mi, ők dönthetnek, Máténál ugyan az úszáson kívül el nem tudom képzelni mi jöhet még be??? :lol: édes kis lusti csigabigámnál. Pancsolni szeret.
De a mozgásfejlődés és egészség miatt valami sportot mindenképpen szeretném, ha csinálnának. De még nem tudom mikortól.
A versenyeztetést viszont szeretném elkerülni, ha lehet. Ha annyira tehetségesek lennének valamiben s ők is akarnák, hát meg nem tiltanám, de alapból én nem vagyok híve. A mozgás öröméért tegyék.
Én azt sem szeretem, hogy igazán csak az aranyéremnek van értéke, mert ennyire abnormálisan teljesítményorientált világban élünk. Hát mekkora munka van egy olimpiai negyedik helyben is? Egy élet munkája, és ki jegyzi?

Kép
Kép
tengdi

Kriszti írjad csak bármikor, ha eszedbe jut ilyen, mint ez a meleg-engedékeny attitűd stb. én bármikor bármi ilyenre vevő vagyok, a kinezt is úgy szeretném leírni, de nincs időm. Az már a srácok rovására menne

Kép
Kép
tengdi

Kép
v.andi

Babcika:mosógép :D :D :D

Dorka:én nem szoktam beleülni a mosógépbe,meg bele se férnék,még a fenekem se. :D :D Ja és megnézném Dorki séróját,lécccciiiii!!!!

Kriszti:törölközők mondjanak le.Én azokat már inkább külön mosom.Konyhai mérleg:)

Bukás-böfi:Viki is szokott bukni,de általában csak napközben és csak ha nagyon mohó volt.Általában büfi jön először (majdnem rögtön ahogy a vállamra teszem) és utána pedig a többi.Ja és éjszaka ő háton alszik,de eddig semmi gond nem volt.Pedig volt már,hogy reggel éreztem rajta,hogy bukott.

Peppino:szépek vagytok! :D

Karácsony:mint már mondtam nekünk ez lesz az első közös karink nem csak Vikivel,de apikával is.Szóval fa megvan és ennyi!!!!Na jó még pár dísz is,de azokat még venni kell.Ja és halvány lila gőzünk sincs,hogy kinek mit vegyünk.Jó nem 100ezreket akarunk költeni,csak valami jelképes valamit veszünk mindenkinek,de ötlet nuku.
Vendég

Ja és csináltam sütit sütés nélklü,kb 10 perc alatt kész lett.Majd holnap lefotózom és felrakom.Isteni finom.
Vendég

Sziasztok!

Durván le vagyok maradva :shock: :shock: :shock: Egyszerűen már nem megy annyira a babanetezés mint régen :lol: :lol:

Csajok, benéztem a picre ahol feltettétek a blogra vonatkozó infókat. Háááát, nekem elég furinak tűnik, a babanetet meg már annyira megszoktuk :roll: :roll:

Nem tudom, hogy mik a bloggal vagy a zártsággal kapcsolatos legújabb infók, de mi lenne, ha maradnánk itt és ha valamelyikünknek privát ügyes-bajos dolgunk lenne, akkor azt a picre leírnánk és itt jeleznénk, hogy arra a dologra a picen válaszoljunk. Úgy, ahogy itt is jeleztük, hogy a zárt topikkal kapcsolatban a picen vannak az infók.
Mit szoltok?

Amúgy meg szerintem annyit írunk, hogy nekünk is nagyon nehéz követni, szerintem a zugolvasóknak sincs több száz órája a visszaolvasásra.
Én meg már régen nem írok le magunkról semmi olyan személyes információt, amit nem szeretetnék, hogy mások is megtudjanak.
Bocsi, lehet, hogy ez a téma már lezáródott napokkal ezelőtt
:oops: :oops: én csak most jutottam ide, hogy reagáljak :lol: :lol: :lol:
Vendég

Süti jöhet kóstolóba is :) véletlenül pont ch napom van :D :D :D :D

vicger

T-pk
férjed mgértem én is vega

Kép
Kép
tengdi

Rita
a balett nálunk sem jöhet szóba a fiúknál :lol:

Kép
Kép
tengdi

Kriszti:íme,nevét nem tudom.

1 nagy dobozos tejföl
10 kanál cukor
1 csomag vaníliás cukor
1,5 citrom leve (héját majd a tetejére kell reszelin)

Ezeket habverővel jól összekevered.

Külön tálba habbá versz 4 dl habtejszínt 2 csomag habfixálóval és óvatosan belekanalazod a krémbe.Összekevered.

egy tepsi vagy valamilyen tál alját kirakod babapiskótával (nekem ovális jénaim van abba tettem)teszel rá krémet,majd megint egy réteg piskóta és megint krém.Tetejére reszelni a citroméjat.Egy napot kell állnia,hogy jól megpuhuljon a piskóta.

Nagyon finom.A következő ch napra tudod csak megcsinálni,mivel ugye állnia kell egy napot.De remélem ízleni fog. :D
Vendég

Ja és mivel nálunk kb 5 perc alatt elfogy,így nem tudok kóstolót küldeni,de majd a kövi talira csinálok,ok??? :D :D
Vendég

Andi, a babaruhás oldal nagyon jó!

Mindjárt kinyúl a számítógép is :(

Kenyér kész, kád tiszta, Samuka eltört egy üvegfedőt.

A gép mindjárt meghal - ennyi

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="peppino"][ írta:peppinob]Kata! Az én babám bukós!! Én kb 2-3 büfit szoktam kivárni, és van, hogy 1-2 órával kaja után is büfizik még... éjszaka még nem volt gond a bukásból, de van elfordulásgátló, az pont arra van, hogy ne nyelje le.

milyen az elfordulásgátló????

Bocs még csak az 516-on tartok,lassan haladok,és még csak most jön a fürcsi,meg az alvás,ha alszik majd!!!

délelőtt úgy jártam ,mint amit Kata írt,kb kaja idő,no mondom cicire fel,erre sikítva üvölt,nem kell cici,ra se cuppan,semmi,próba mégegyszer....kétségbe estem mert olyan rá se cuppan még nem volt,ráadásul a suprax amit kaptam,végül el kezdtem szedni és azt hittem hogy rossza z íze a tejcinek,vagy fogalmam sincs,dokinőt hívtam,de aszinsztens közölte hívjam később most sokan vannak :twisted: későbbre megoldódott,olvasztottam ki tejet és azt cumisüvegből elfogadta(80ml),majd még kicsit cicizett Kép de én úgy megijedtem,ráadásul még olyan szar érzést,hogy a saját gyerekem nem fogadja el a cicit :cry: :cry:

folyt kövi

sutimano76

Gyerek kidőlt fél 8-kor! :lol:

Süti, nálunk már csak napi 1x-2x van üvöltés!

Manó, ha én vagyok az a Kata akkor köszi! :D

Andi, babarucis oldal nagyon jó!!

Lina recept jól hangzik, én szoktam sima pudinggal csinálni. 1 sor piskóta rá puding, piskóta puding...isteni!!

Peppino, szépek vagytok!!

Manó, Míra is nagyon szép kislány már múltkor írni akartam.

Néha gyerekem keze olyan büdös, mintha belehányt volna. Mindig a szája közelében a keze!

Kép
kata05

na most én is megsértődhetnék :lol: de nem teszem.....már csak azért sem :P :lol: amúgy totál le vagyok maradva olvasással :? viszont, még el nem felejtem:

Flora, megoldódott a hajópadló kérdés?

KépKép
Kép
scooper

Én mostanában úgy,de úgy rákaptam a vajas-mézes kenéyrre,hogy csak na.Ez noooormális?????Most is megyek és gyorsan csinálok vagy 3 szeletet vacsira. :D
Vendég

Rita:PÜ ment.
Vendég

Na szép,most meg én maradtam egyedül.
Vendég

Most meg lesztek fenyegetve.
Elmegyek fürdeni és mire visszajövök tessék valakinek jelentkezni.Bezzeg amikor nem vagyok pár napig utána egyszerre olvashatok 15 oldalt.
De most itt vagyok és senki nem akar velem beszélgetni. :( :( :(

Mindenki most fürdet,etet,altat?????Én már ezen 1 órája túlvagyok.(szerencsére).Apikának meg éjszakára kellett mennie valami akció miatt így egyedül vagyok.

Szóval PLEASE,tessék írni! :D
Vendég

Lina,süti recept király,szerintem kipróbálom.Gyanítom fürdés és vacsi a progi mindenkinél.

Anna,bírom a távirati stílusod :lol:

Scooper,nem mersz megsértődni Kép Kép

Kata,Anna,Barninak nagyon sok ruháját vásároltam itt,és mindig minden kifogástalan és szép volt.Van még egy oldal,ami szintén ilyen jó: www.ruhafalva.hu

Süti,hogy alakult az este és a szopi???

Nálunk már csend és hullaszag,ritka eset.Barni megfürödve,megetetve,arcra esve.Holnap kapjuk az oltásokat.

Kérdés:A prevenarért kell külön fizetni?Barni is együtt kapja a kötelezővel,de nem kérdeztem meg a dokit,hogy műxik :roll: :?: :?: :?:

Kép
v.andi

Andi ingyen van!!!

Jó éjt!!

Lina én is eszem a mézes kenyeret szinte minden reggel :D

Kép
babcika

Kosból kiment Kriszti, de most a telihold nehezít :roll:

Kép
Kép
tengdi

Már itt is vagyok.

SZERENCSÉTEK!!!! :D :D
Vendég

Anna,Astrid,én megváltoztatnám,de ő még nincs kész rá,és amíg nem csitulnal a meló miatti viharok,addig sztem így marad!!ez van :( :cry:

Astrid,megvizsgálták és nekünk nem kell járni :lol:

Kata,enyim babó éjjel nem büfizik,nem bukik,nappal büfizik és akkor szokott bukni,ha nem tellik el sok(1.5-3 óra) idő a két kaja közt.

Babcika,látom a képillusztrációk rabja lettél,ne hagyd abba engem szórakoztat!!!! :lol: :lol:

Manó,ez kislánynál még nem is lett volna gond ugye,de szegény Ákos,most járhat rózsaszínbe :(

Madar,Veronika kacagás,de szupi lehetett!!

Nekem ma inkább a visítva sírás jutott!!!! :cry: :cry: :cry:

sutimano76

[quote="vicger"]S írta:vicgerüti jöhet kóstolóba is :) véletlenül pont ch napom van :D :D :D :D

éééééééééééééén?????????? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :wink:

sutimano76

[quote="tengdi"]K írta:tengdiosból kiment Kriszti, de most a telihold nehezít :roll:

Nem is tudtam, hogy Kriszti egy kosban volt. :D:D Ez valami modern trójai háború feldolgozás, ló helyett kossal? :D:D:D
Már csak a holdat nem értem... :D

Astrid

Kép
astrid

Kata,és te rájöttél mi az üvöltés oka?????

Andi,evés lassan a hajam tépem...14-kor evett,kicsaptam a levegőre,aludt is 17.30-ig,majd üvöltés és kaja,lassan a hideg ráz a szopizástól,aztán kaja 18.00,19.15,20.00,21.00 :shock: ,hát hogy mennyit nyammogott össze magának nemtom.ráadásul 20-kor elaludt,erre 21-kor tüsszügésre kel,na mondom most azé lenne kaja idő(elvileg),és bár volt kicsi nyügi,de bekapta a cicit....viszont mióta sikerülhetett volna fekhozni a másikat,azóta azt nem hajlandó bekapni,megfordítom és üvölt.
délután becsaptam,mert hónaljtartásba tettem,és így a póz maradt,be is kapta volna,de már nem volt éhes...
Komolyan mondom ilyen szar napom rég volt már,2 hónap kialvatlanság után,nem fogadja el a cicit,plussz üvölt mint a sakál,apa az eső miatt itthon velem,de mintha nem lenne,áááááááá,ráadásul ugye nem ülök le ide sűrűn,nehogy kapjam a beszólást,így kezdődtek az elvonási tüneteim lenni..... :cry: :cry: :cry: lehet kéne egy jót bőgni....de én enm vagyok olyan!!!!!
a torta isteni,csináljátok meg,kb 30 perc és kész,nekem már több embernek le kell írnom a receptet(vittem kóstolót a varrodába),csináltam sajtkrémlevest is,nyami fincsi lett!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.01 22:15-kor.

sutimano76

naggggyon remélem,hogy Berni alszik most min.éjfél -1 -ig Kép

sutimano76

[quote="astrid"] írta:astrid
[quote="tengdi"]K írta:tengdiosból kiment Kriszti, de most a telihold nehezít :roll:

Nem is tudtam, hogy Kriszti egy kosban volt. :D:D Ez valami modern trójai háború feldolgozás, ló helyett kossal? :D:D:D
Már csak a holdat nem értem... :D

Kép a könnyem kijött olyan jót nevettem.... köszi!!!!
vikiviktor

Astrid
én is nagyon jót nevettem! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

már ugyan miért ne sírhatnád ki magad Süti??????????????? semmi értelme visszafojtani, igenis csak legyél olyan!

Kép
Kép
tengdi

Astrid:ritkán szólsz be,de akkor az nagyot üt!!!Jót nevettem!!!! :D

Süti:sok-sok simi neked,és igenis tessék kibőgni magadból,ha az kell!!!

Na most viszont én lépek,mert amíg rátok vártam elálmosodtam.

Jó éjt Mindenkinek!
Vendég

Ja azt el is feljtettem írni,lábujjam még mindig fáj,na mondom újra megvizsgálom,kivágom,amit ki kell ,annyira sikerült a műtét,hogy véreztem,mint állat,az ujjam ugyanúgy fáj,még a paradicsom se segített,asszem ebből doki lesz :(

sutimano76

A francba,már megint egy laptető Kép

sutimano76

épp akartam kérni, köszi aki beillesztett a táblázatba :) én nem akartam esetleg kitörlök mindenkit, vagy összecserélgetem a gyerkőcöket...

Kép
Kép
tengdi

Sütikém,igenis tessék sírni,ez parancs.Annál rosszabb nincs,ha benn marad,és ha sok sok összegyűlik,akkor kijön másképp,és lehet,az már nem lesz annyira jó.

Kép
v.andi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?