Én nem is tudom ez a lány mekkora lesz?Alig nött valamit.77cm a lelkem ,remélem nem lesz olyan kis törpe,mint anyósom,meg a zunokanövére.Az unokatesója olyan pici,hogy 14-nek nézik és 23 éves
((( Apa 189 én 168 ugye megfog nöni?Ja és 9,85kg az utolsó 12 hónapos mérésa óta alig hízott 35dkg-ot.Persze leugrálja,lemozogja nem is mondott semmit a védönö mert nem a miénk volt oltáson hanem egy másik.Oltást nagyon jól viselte kicsit nyikkant csak.Felkészültem,hogy kiordítja a lelkét,de 1 perc sem telt bele és vigyorgott.Estére lett egy ki höemelkedése,gyorsan lenyomtam egy gyenge kúppal(kapott most valami eröset azt még inkább nem használom)és hosszabban pancsiztunk így szépen lehült.Éjjel többször felsírt nem úgy mint szokott,hanem valószínü a szuri jutott eszébe és pont úgy ,mint amikor megszúrták.
Remélem nem lesz 40 fokos láza ,meg kiütése,mert nem rögtön jön a hatás.És persze a borogatást is leszedte a válláról.
Délután jól elvolt épp fotóztam a hintáztató-etetöszékét ami már kicsi,és ö beletelepedett.Szóval jó kedve volt.Aztán nekem is beállított anyósom egy óriási csomaggal.A párom unokatesójáék küldték amcsiból,úgyhogy 2 éves korábban azt hiszem nem kell ruhát vennönk,szebbnél-szebbek.
Mesi:én nem fiúcskát vártam ám Gabi útán,hanem kislányt és szupi,hogy bejött.Bizony vágytam ám a csattokra,szalagokra meg ami ezzel jár.Ami várat magára mert nem nöl a haja csak alig.
Mariann:biztos nagyon jó nyaralásotok lesz.Pont megússzátok még az oltás elött.Kíváncsi leszek,hogy boldogultok kisgyerekkel.Kocsival mentek?Timi újság és papír mániás.Egy kis cafattal órákig elvan és mostanában már alig akarja megenni
A pici darabokat odahordja nekönk,hogy vegyük el töle.Mostanában hisztizik.Bármiért.Ha felveszed,ha leteszed stb. pusssssssssssssz:Márti

repülök Vácra