A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Na én is így gondoltam!! Hát lehet nem licitálok rá akkor!!

Brumi! Nagyon örülök, hogy ok minden!!! :lol: :lol:

Kép
babcika

Mejek etetni, addig írjatok sokat, meg várjatok meg, el ne menjetek :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Meg a miénk is FP és azon igencsak láccik a rezgő kapcsolója. Nem hinném, hogy ekkora változáson menne át... Meg ez elég réginek tűnik, szóval a régin eldugják, hogy ne látszódjon az újabbon meg kilátszik? :roll:
Sztem kamuzik... azért is nem válaszol.

Kép Kép
manósziget

De én el, mert menünk hallásvizsgálatra meg dm-be. Sietek!

Kép Kép
manósziget

[quote="babcika"]M írta:babcikaanó, kép oldalról, én is kétkedem, mert egyébként 2 óra mulva lejár és 2500 Ft-ért tudnám elvinni, de az eladó szerint rezgős...

Kép

Még esetleg hátulról kép?

Astrid

Kép
astrid

Ezt kaptam válaszul :

[quote]S írta:zia .Hátul van ott ahol az elem az ülés alatt:)Szép napot.Kinga - csilike5

Kép
babcika

HellóHalló!!

Astrid
, tetszik a bolt!! este átböngészem majd jobban!:)

Süti, küldök napsütést, hogy jobb kedved legyen!! meeeegy...

Kata, én is azt tudnám ajánlani , amit Süti... egy top, s belehajtogatsz egy pelust.. én így aszok.. csak az a baj, ha az egyik oldalon nagyobb a gyűrődés:)

Manó, sajna a vizsgálat, de jobb, mintha ott derült volna ki!! Míra a Nagymaminál?

Anna
, én is sajnálom, hogy nem beszélgettünk, de majd a következő talin:)
Samuka nagyon ügyes!! és a 4éves is, h egyedül kimosott:)

Madar, én is néha leiszom a gyereket :oops:

Kriszti, hüle telihold :twisted:

Babcika
, percre pontosan tudjátok?! mosógép ma is jó??

Brumi, éljen éljen, h nincs nagy baj!!!

Andi, hajrá a délutáni oltáshoz!!

Scooper
, éljen neked is , h nincs baj! kis Törpilla hogy van?

Nálunk jó volt az iccaka... bár Apa még mindig külön alszik, és így olyan nagy az ágy :(
KisEmber éjfél körül evett még egyet, aztán legközelebb n5kor:):)
aztán elaludtunk, s 8kor ébredt újra... huhuhuuurráá

No, most lépdelek, indulunk jógára:)

Kép

Kép
móka:)

MAnó, amikor mi KAposfőn laktunk, egy ócska Ladánk volt, és azzal nem lehetett volna odaérni Pécsre egy óra alatt :wink: ez maradt meg az agyamban :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

ááá, nem hiszem el...harmadszorra teszem tisztába!! folyamatosan bekakkkant!!!
pedig türelmesen várok, h jön e még...
és jön jön jön!!
hurrrá, van egy KakaMatyim!

Kép

Kép
móka:)

Babcika, amikor mi megkaptuk azt a szórólapot én csak annyit láttam: MSZP, összegyűrtem, megtapostam és kidobtam - nem tom mi vót benne...

Közben begyújtottam (nincs itthon a férjem) és jól összekormoztam a drapp plüssnadrágomat. Legalább nem látszik rajta a csoki :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vannak ilyen napok, Móka :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Babcika mszp-s képet tedd ki a sloziba :lol: :lol: :lol: :lol:
Anna, nyuginyugi, nem lesz semmi baj, a fokhagymától minden nyavalya sikítófrászt kapva menekül ;)

phiszék: hát akár még ott is lehet a kapcsolója.... egyébként ha kamuzik, utána vateránál panaszt kell tenni, pénz meg jön vissza. remélhetőleg... vagy csak én vagyok naiv.....

Scoop, nem jövő kedden mész ? :shock: :shock: tisztára úgy emlékeztem... Örülök, h minden okés!

vicger

Móka, örülj neki, hogy jön ;)

vicger

[quote="floranan"]H írta:florananellóka csajok!

Képtelen vagyok veletek lépést tartani… blogba beléptem, ott is rengeteg minden van… mi lesz itt… na próbálok visszaolvasni és reagálni, van 13 oldal brühühühühü

Én is ugyanígy vagyok :oops: :oops: :oops: :oops:

A visszaolvasást meg sem kísérlem, bár tegnap este elkezdtem, de nem sokat haladtam :cry:
Így bocsi, de nem tudok reagálni sem semmire :oops: :oops: :oops:

De azért ugyi mi viszonylag ritkán (vagy ritkábban mint régen) írók sem vagyunk elfelejtve??? :)

viszont a blogba belenéztem, ééééés, tényleg nem volt rossz ötlet, lehet követni a kommenteket is :) :) :)
Vendég

Sziasztok!

Szép napocskás idő van. :D :D :D Előre jelzem, hogy nem tudok visszaolvasni, csak a mai termést fogom, inkább megpróbálok bekapcsolódni a híráramba :wink: ... úgyhogy kéretik nem megsértődni. :)

Gyermekem az udvaron, úgyhogy neki durálom magam az olvasásnak. :)

Nálunk 2 napja a hajnalok kicsit sűrűek, szóval jónak nem mondhatom az iccakákat. Remélem, tényleg csak a bolygók és rendeződni fog. :roll:

Babcika: orvos, nem kellene megmutatni?

Niki: azért Neked sem ártana találkozni egy orvossal, nem gondolod? Kép

Tara: laptető nekünk sem szokott jól fizetni. :? :wink:

Kata: nem tudok más megoldást, mert ugye valami fel kell, hogy fogja a tejcit. :wink: talán, ha kifejed lefekvés előtt. :?: ... most olvasom Süti ötletét ... az is jó lehet. :)
Hátbizsergés? Nem szokott. ... és legalább jó? :wink:

Manó:
vizsgálat :twisted: :twisted: :twisted: akkor legalább használjátok ki ezt a szép napos időt és próbálj megnyugodni. :)

Andi:
Barninak drukk a délutánhoz. Én is ma megyek el a ... hogy is mondtad? ... mutyiért :wink: :wink: :wink:

Süti: Te mellkasod is???? :shock: Na, húzzon mindenki orvoshoz!!! Kép

KépKép
KépKép
madar

Babcika!

Szerintem olyat nem mernek megtenni, hogy olyat írnak, amit nem is tud a pihiszék. Vatera, teszvesz elég védett ilyen szempontból....

Kép
arvaerika

Boboka, dehogy vagytok elfelejtve :)

Ati simán megismeri a régi játékait, csörgőit, s reklamál Lucánál, hogy azok az övéi... :shock: :shock: :shock:

vicger

tegnap végre megrendeltem a naptárakat a kicccsaládnak :):):) tök jól fog kinézni :)
filóztam rajta, hogy nekünk is egyet.... aztán végül is nem rendeltem, de lehet hogy egy sima naptárra befizetek :)

Most viszont, hogy végeztem a képek szerkesztgetésével, meg a csillivillizéssel, unatkozom esténként/éjjelenként ... mert hogy mostanában nem tudok elaludni éjjel 1 előtt...

vicger

[b]Kriszti: ugyenezen megfontolásból én is inkább kihívattam. :)

Babcika: [/b]anya jobbkezénél ..... és rezeg :lol: :lol: :lol: viccet félre téve ... passsz .... fogalmam sincs. :oops:

Manó: meg ahogy néz rám, meg ahogy dumál ... igen, totál beleestem a lányomba :oops: :oops: :oops: gondolom ez egy kisfiúval egy anyának méginkább így van :wink: :wink: :wink:
6-ig alvás??? De irigy vagyok most. :oops:

Anna: ügyes Samuka Kép
Enyim sütötökleves nem diétás. Anna, recept van valahol? Véletlenül van egy nagyon jóképű tök a kamrámban, amit ma megcsinálnék. :wink: :wink: :wink:
Drukkolok a nagyodnak, hogy ne ez legyen.
Kép +++++++

KépKép
KépKép
madar

Madar!

Hát gondolkodom az orvoson, de mindig elvi sík marad, tavaly is volt 1-2 ilyen napom, ettől a csomótól néhány cm.-rel lejebb ugyaníg, de elmúlt. Sajnos én még a nyomorult 6 hetesre sem tudtam eljutni, 12hetes a gyerek, ja és 2 hós babás voltam mikor rossz lett a rákszűrésem, szóval nem ártana eljutni, de most apika közölte, hogy mivel elment egy ember nehezen adnak szabit, így még azt sem tudom,hogy Blankát hogy viszem jövő kedden csípő kontrollra???

Erika ebben bízok én is,hogy nem mernek átverni :D

Kép
babcika

Madar, gmailen van a dokumentumok között :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

VAlaki volt olyan rendes és rendbe tette, ami én ott össze-vissza kavartam. Köszönöm! :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bibi: örülök, hogy nincs nagy gond. Nagy simi Nektek. :)
Figyu, én komolyan mondtam,hogy szívesen fuvarozlak!!! De akkor most ráállok én is, hátha találok valakit.

Babcika: ne mááááá!!!! Ezt honnan tudod, ilyen biztosan?????
Orvost meg meg kell oldani!!!!!! Különben odamegyek és jól elviszlek. Irgum-burgum.

Móka: iccaka hurrááááá Kép Jóga ...irirgy :oops: :oops: :oops: írj majd róla bővebben.

Kriszti:
akkor a felszabadult időben gyártanál nekem is??? :lol: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Anna: Köszönöm. :) Már nézem is. :)

KépKép
KépKép
madar

Móni, mit honnan tudok???

Kép
babcika

Hát, a pontos időpontot. :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Ja :roll: Hát azt tudjuk, mert ugye apa szavaival élve "kotton szökevény" a gyerek :lol: :lol:

Kép
babcika

Bibi, örülök, h nincs nagy gond, s az is orvosolható pár tesi órával ;)

mi éjszakáink mostanában 1x ébredősek olyan 4-5 között, valszeg épp növekedésugrunk. Tündérbogyesz , még így is nagyon jókat alszunk, hála a jó Istennek, aki ugye fogadta a rendelést :) :lol: :lol: :lol:

vicger

Babcika: tavalyi karácsonyi ajándék :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

enyhe fáziskésésem van 8) 8) 8) 8)

vicger

Babcika: ez jóóóóó!!! Kép

KépKép
KépKép
madar

És Móni!! Az esemény utáni elől is megszökött :oops: :oops:

Kép
babcika

Hát, ez a Blanka lány nagyon tudja, mit akar. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Igen tényleg igazi Isten ajándéka, és nagyon akart hozzánk jönni :D

Kép
babcika

Sajnálom a rosszul alvósókat.Én azt vettem észre hogy amióta a nagy kádban fürdik Levi azóta alussza végig az éjszakát.Most is este fél 8-tól aludt fél 6-ig.

Kata:köszi megtaláltam,hát mindenhol kerestem csak ott nem.Október közepén voltam beteg,de semmi láz vagy ilyenek.Lehet attól fáj?

Babcika:nyirokcsomó... :cry:

madar:kávézás :lol: valamikor én is lekávézhattam a gyereket,csak rajta rajta is maradt.Van a hasán egy "kávéfolt" ami a köldökétől indul a háta közepéig.Dokinéni mondta hogy kávéfoltnak hívják és nem múlik el.

Mano:időpont...ilyenkor én is ideges szoktam lenni.De még szerencse hogy telefonáltak.Az milyen bosszantó lett volna ha odamentek és akkor szólnak.orvosnál nem voltam,én ilyen kis fostot vagyok.:oops:

Andi:nálatok háznál beadják az oltást? :shock: Itt nálunk az ANTSZ nem engedi hogy háznál oltsák be a babákat.

süti:de bizony hogy otp.De már úúgy utálom.Vagyis már két éve átléptem másikba,csak éppen elfelejtette az otp megszüntetni magát.Most rohangálhatok én hogy szüntessék meg a tagságot az otp-nél.

vicinger most látom hogy nálatok is oltanak.Lehet hogy engem átvertek és csak lusták kijönni?

Anna:jaaj csak nem ez a nyavaja,jobbulást kívánok.

Bibi:szuper hírek,illetve nem szuper hogy csak így lehet megoldani ezt a masszázst .De a lényeg hogy nincs nagy baj.

babcika karácsonyi ajándék: :lol: :lol:

Móka:jóga...de jó neked.Én is mennék már valahova,mindegy hova,csak el itthonról.

Kata:bizsergés nekem sincs,viszont olyan van hogy etetem babót és olyan mintha a mellkas csontomból szívná a tejet.

Madar:gondolom,gondolom,de ennél tovább még nem jutottam.Nem szeretem az orvosokat,meg mindig parázok hogy közli,halálos beteg vagyok. :oops:

babcika:én sem voltam még 6 hetes ellenőrzésen. :oops:
bniki01

Babcika, ha lökdösöd,akkor rezeg :lol: :lol: :lol:

Brumi,Scooper......de jó,hogy ok minden!!!Brumi,én ajánlkoznék,de Berni mellett még egy gyerkőc,nem bizos hogy menne......

sutimano76

Csajszik, a blogba írtam egy kérdést, majd ha lesz egy kis időtök skubizzátok meg lécci lécci.

A hat hetesen még én sem voltam :oops: :oops: most péntekre tervezem.

Megyek gyorsan megcsinálom a rántott husit, kiteregetek, babóval levegőzünk egyet, de azért igyekszem jönni is majd.

Tényleg, ti hogy osztjátok be ilyen jól a napotokat, hogy tudtok ennyit jönni ide? Én szerintem valamit nagyon rosszul csinálok, mert mindig mindennel kapkodok, még sincs elvégezve semmi sem...
Minden tanácsra vevő vagyok :) :) :)

Ja, és Rita nem tudom olvastad e a manducás kérdésemet - még pár napja írtam - probléma megoldódni látszik, már a lakásban cirkálunk vele és egész jól elvan benne Nikim :)

Pussz mindenkinek és üdv az újaknak
Vendég

Bibi, én elvállalnám a gyerekőrzést simán, csak sajnos továbbtartana a szállítás, mint az egész kezelés :wink: :(

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boboka, nagyon lazák vagyunk és nem foglalkozunk azzal, hogy mennyi mindent meg kéne csinálni :wink: :roll: , úgyis megvár minden :wink: .
De azért most én is elmegyek főzni egy gyors, jó fokhagymás levest, a kicsit kitettem, gyönyörű idő lett, Samuka is lefeküdt, Anna Réka is pihen.

JA, és ha hazaér a férj, akkor hirtelen nem ülünk annyit a gép előtt :lol: :lol: :lol: :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Niki: na, akkor Veronikát ma becsapom Julcsi mellé a nagykádba :lol: :lol: :lol: Miért nem lehet háznál beoltani a babákat? :shock: :?:
Kávéfolt: ezt még nem hallottam. :wink:
Orvos: aztán meg addig parázol, amíg tényleg baj lesz ... és most direkt ijesztelek meg ... ez olyan fejet a homokba dugós politika .... irgum-burgum :?

Boboka: én viszem a gépet magammal ... most pl. éppen főzök a konyhában. :)

KépKép
KépKép
madar

Helló!

Hát Ti aztán követhetetlenek vagytok! :D Még. :wink:

Hétfőn brutál napunk volt,de túléltük.Tegnap és ma egész jó,behoztam az itthoni lemaradást is.
Nem tudtam visszaolvasni,karácsonyi ajándékokat gyártok szabadidőmben,+lakásdíszítés stb...
Este megpróbálok visszaolvasni.

Ja,remélem senkinek nem probléma,hogy visszajöttem? :oops:

Kép

Kép
tisz

Anna: jól mondod. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Tisz: nekem nem :) ne mondj már ilyet ... én meg későn csatlakozó vagyok :wink: ... bár vannak nálam "megfontoltabbak" is.
:lol: :lol: :lol: Miket gyártasz? Minden új ötletet szívesen veszek. :)

KépKép
KépKép
madar

Boboka írtam neked, a blogba, de kommentálni nem tudok, így is megtalálod!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tisz :) most h mondod............................. 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bolond vaaaaagy? ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Boboka én pl úgy csinálom, hogy lótok futok, a gép bekapcsolva, gyors olvasás, gyors pofázás, megint lótás-futás :) gépírni tudok, ugyh gyorsan megy, az egész max 2perc ;)

vicger

én is mint Kriszti!! Gépíró vagyok!! :lol: :lol:

Kép
babcika

én is tudok gépírni :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Én is tudok gépírni :lol:
ezzel nincs is gond (ezért is nem írok, ha a picúr a kezemben van, mert az egy kezes pötyögés nagyon idddegesítő tud lenni, hogy nem halad :lol: :lol: )
akkor van gond, ha több oldallal lemaradok, akkor reagálni nem tudok.

Ma úgy tűnik nyugisabb napunk van és tudom követni az eseményeket

:lol:
rántott husi meg vár :lol:
Vendég

Móni, Andi, Anna: annnyira aranyosak vagytok, hogy próbáltok segíteni ... :( ... leginkább az lenne nagy segítség, ha valaki megbízhatóan jó dévényest tudna ajánlani, aki kijön házhoz ...

képzeljétek: 6or keltünk, Lotti 12kor ébredt most fel, és mire megszoptattam, Lilla (gondolom a korán keléstől, meg a nagy izgalomtól) elaludt a fotelben ... :shock: :lol: ... mindjárt dobok képet az én is kis alvó mazsola-gömböcömről :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bibi: fotót várom, dévényesen rajta vagyok :)

Boboka: jó, hogy vagy :) ... képet akarok :)

KépKép
KépKép
madar

Lilla sincs jól. Hetényt most mérem. hA még egyszer azt merem mondani, hogy úgy szép az élet, ha zajlik, hát pofon verem magamat :evil:
Én is tudok gépíni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?