A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

MOst már mi is megyünk, elköltjük a maradék pénzünket, amit a szőnyegre kaptunk :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo
És szőnyegre költitek?? :)

Dani úrfi eddig szinte végig sírt :? Most magamra kötöttem...tudom Mesi, h nem javasoltad ilyen korán, de jól érzi magát így :? Most csend és béke és alszik.

KépKép
KépKép
fleur

Fleur! Tudom, hogy nem vettétek el a cumit, én használtam múltkor ezt a szót, azért is tettem idézőjelbe.. . bocsi! :oops:
Hát ügyesek vagytok! :D Tényleg a nehezén túl vagytok.

Én képtelen lettem volna nem venni másik cumit, inkább próbálom fokozatosan leszoktatni, nagyon lassan haladunk, de szerintem haladunk... :roll:
Néha van is vita, Szeli kéri a cumit, én meg mondom neki, hogy "nem kell az", erre ő: "de kell! " :lol: aztán ezt még folytatjuk egy ideig, és általában sikerül elterelni a figyelmét valami játékkal, ha nem, akkor van, hogy megkapja, de 1 perc múlva el is hagyja, akkor megint elteszem... ;)
Apa meg még annyi ideig se tartana ki, mint én... :? Ő nagyon nem következetes, illetve nem lenne, ha hagynám... de nem hagyom! Sokszor őt is nevelni kell emiatt... :roll:
Például állandóan csokit venne Szelinek, mindig győzködöm, hogy felnő anélkül is... Ritkán oké, hogy kap, de ha Zsoltin múlna, minden nap enne... na, azt már nem! :?

Kép

Kép
regcsiken14

Elmegyek a boltba...
Szeli ma tornázik, úgyhogy csak 4-re megyek érte.

Kép

Kép
regcsiken14

Igen, vettünk egy szőnyeget a coopban :wink:
Azt esszük péntekig :D :lol:

Kép
vindolanda

Fleur, hááááááát, szerintem valami gondja van, a pocakja fájhat leginkább, szopizik eleget?
Leirom a mi tapasztalatainkat, hátha hasznát veszed:
Nekem Áron az első 6 hétben csak evett és aludt, szinte soha nem sirt. Leginkább babakocsiban, vagy hordozóban, vagy hintában tartózkodott. Aludni hason aludt.
Én próbáltam minél kevesebbet kézben tartani, mert Péterkével ezt rontottam el, hogy minden szisszenésére felkaptam, csak hogy ne sirjon.
Áront pedig csak pakoltam jobbról balra, de nem dajkálgattuk soha. Nem is igényli, most sem. Mindig babakocsiban, hintában aludt.
Később, 6 hetes kortól GW kapott, nálunk nagyon bevált.

Most kezdtem el megtanitani, hogy esti fürcsi, szopi és alvás, több kevesebb sikerrel sikerül is. Kis ének, popsiveregetés, simi és elalszik

Vindo szóval a rokonok nem kisautót hoztak
8) finom a szőnyeg?

Kaqk nem kell elvállalnod, jó nektek anyudéknál is, párod úgy is sokat dolgozik, biztos, hogy ki fog alakulni a ti helyzetetek is 8)

Regi munka ügyben mi a helyzet ?????

Heni
KépKép
heni81

Heni, hoztak kisautókat is, amelyek tele vannak cukorkákkal :roll:

Kép
vindolanda

No, jelentem nátha végre távozóban, már csak egy kis köhögés nálam, a gyerekeknél pedig még az sem igazán. Remélem így is marad. Kopp-kopp. És KÉREK SZÉPEN IMMUNERŐSÍTŐ SZEREKET TŐLETEK. KI MIT HASZNÁL. Tudom, már sokszor volt róla szó, de eddig mindig elmulasztottam vele foglalkozni és úgy látszik a Cebion nem elég. :(

Fleur!
Hű, nem lehet most egyszerű neked a két gyerkőccel, de csak alakul majd! Kitartás!

Miléna!
Örülök, hogy jelentekztél!

Dóri!
Hogy vagy? Kezed?

Kaqk!
Ne vállald! Nem is bírnád, hogy ne lást Emmát és neki sem tenne jót!

Regi!
Milyen recept szerint csinálod a mézest?

Vindolanda!
Hát igen, nagy térben azért jól el lehet egymást viselni. Még a végén megkedveled anyósékat. :wink:
Útépítés az jó! (Már érdekes lesz Rugónak. Markoló, meg minden)

Irina!
Vezetés?
Nézzed csak a lakást! Ha nagyon szeretnétek, biztos, hogy összejön ott!

Juba!
Szerdán várunk!!!!

Viranka!
Nem tudom. Mi csak Spart iszunk, de annak nem aranyszínű.

Ma volt Mikulásünnep a menőmanótornán. Élvezték nagyon! :)

Pusz
Gica

Kép
gica1

Gica, megyünk is ki nézni a nagy gépeket. Aludni nem hajlandó, itt toporog az ajtóban...

Immunerősítőket nem használunk, kétszer adtam neki idén cebiont :oops: De Rugó nem nagyon szokott beteg lenni, ha gyakran lenne, biztos adnék én is. Egyszer aztán jól megszívjuk, az tuti.

Menőmanótorna??? :shock: Hú, az micsoda?

Akkor gyógyuljatok tovább :idea:

Kép
vindolanda

Heni! Szerdán lesz a régió igazgatóval egy beszélgetés, de azt mondta a főnökasszony, hogy valami nagyon botrányosnak kéne történnie ahhoz, hogy ő ne bólintson rá (rám), csütörtökön tájékoztató, jövő héten 5 napos oktatás. 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Gica! Szeli Cebion C-vitamint kap + Cebion multivitamin + napi 5 csepp grapefruit (ami nem keserű).
Kb. 2 hete adom neki ezeket (mióta hazaküldték a bölcsiből, hogy sokat folyik az orra), azóta elég jó meggyógyult, esténként kicsit azért eldugul az orra, de már nem szívjuk neki, mert semmi nem jön.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Én Príma Konyhás recept alapján sütöm a mézeskalácsot, van egy olyan receptem, ami kemény, és szép mézeskalács, meg van olyan is, ami nagyobb lesz, puha tésztás. Az előbbit fogom megsütni, azok szépen mutatnak a fán is! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Vindo!
www.menomanotorna.hu Ilyen zenés foglalkozás gyerekeknek. Ez itt van szemben a műházunkban, nem kell messzire mennünk. Szeretik nagyon.
Hát ez az, azért gondoltam immunerősítést, mert annyira hosszan nyavalyogtunk most.
Rugó anyatejes, ne csodálkozz, h nem beteges! :)

Regi!
Akkor már biztos befutónak tűnsz! De jó!!!
Köszi az immunerősítőst választ! A graipfrute-ot te facsarod és annak a cseppje?
Nincs kedved a receptet belinkelni?

Most mennem kell
Pusz

Kép
gica1

Gica! Egy egészségboltban vettem.
http://netbio.unas.hu/shop_artdet.php?s ... Bio_515547

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó
az előbb elszállt amt írtam :evil:

Gica: jó hogy javultok! Mi FLP s kids vitamint eszünk, de a Grapefruit csepp szeritnem tuti jó ötlet!

Regi: akkor HURRÁÁÁ!!!

Fleur: Kitartás..szépen kialaul minden! De szerintm jól csináltátok a cumival, bár nem könnyű most amúgysem...de ügyesek vagytok!!!! Lilla Nunival akkor minden ok? P-ek jobbulást..+++

Vindo: 15m :lol: , napszemcsi :lol: jó lenne talizni, de Emma 3 ig alszik...úgy sajnálom! :? :cry:

Munka: Semmikép nem vállalnám el, és ez a teljes munkaidős, üzletvezető helyettesi meló lenne, jöv héten döntenek , addig nem szólok, de majd akkor megkérdezem hogy a részmunkaidős mit jelent. ??? :shock:

Fodrásznál voltam..mmm de jó volt...festés, vágás.. :D

Emma olyan ksi ügyes az alvással. "nem" egyedül alszik el. a katicásat kell neki elénekelni, elmondom hogy itt leszek az ajtóban és vigyázok rá...és erre: jó anya..és befodul a falhoz és alszik..-)

olyan kis anyás..kicsit félek a bölcsit újra kezdeni, mert ha nem vagyok vele utánna anyira bújik, mondja hogy szeretlek...Hát tuti egyikünk sem bírná ha elvállalnám a munkát.. :? de nem fogom..
szóval remélem ügyesen ott marad szívesen a bölcsiben és nem lesz nyűgice...bár most minden nap a bölcsit játsza..viszi a babákat, macit, nyuszit bölcsibe..ebéd, alvás.....mindent eljátszik...már nagyon hiánzik neki. Pénteken már megyünk angolra, hétfőn meg bölcsi, ott hétfőn lesz mikulás..még nem tudom..délben hazahozom, alszik és megyünk vissza? vagy aludjon ott? első nap..hát nem tudom...majd meg
kitalálom..vasárnap meg templomos mikulás....

na jó sok lettem
gyorsan mostam 2-t, főztem milánóit, sütöttem joghurtosat..és mindjárt ébred a leányzó. :-) és játszhatunk!!! :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Másfél óráig néztük a markolókat :shock: :shock: :shock:

Meg két bocit a harmadik szomszédban :roll:

Kaqk, sajnos, gondoltam én is erre :?

Gica, majd kiokosítanak a többiek :wink:

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Kezem fájdogál, de nem vészes. :) Ma elvileg látni is fogom, mert újra kell kötni... Kicsit tartok tőle, de jól szoktam viselni az ilyesmit. Csak most fogom látni, hogy mennire csúszott el a két fele a sebnek... Asszem kicsit majd elszomorodom... De ennyi.
Köszi a kérdéseket!!!

Regi, tök jó, akkor meglesz az a munka! :)

Én Cebiont adok a gyerekeknek. C-vitamint.

Aludni nálam mindkettő mindig egyedül alszik el, többet nem is tudnék tenni, minthogy lerakom őket, mert mindig rohanni kell vmit csinálni...

Samu ügyi a nemcumival, bár tegnap, ma már emlegette. De semmi hiszti nincs. Csak kéri. Én meg mondom, hjogy nem lehet, mert nagyon csúnya pöttyös lett a szája körül tőle, meg kell gyógyítani. Tényleg így van, folyton kenegetem, de csak nem múlik sajnos...

Na, mentem, majd még jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Gica!

majd 1/4 órámba telt mire megtaláltam :lol: :lol: (uram nagy örömére :) mert naptárt csinálna :) )

Homeos bogyók:
1. hét Engystol tabletta 2*1 naponta( ebben van Vincetoxicum is) tablettás 50db/doboz azt hiszem kb. 1600,-
2. hét 2*5 golyó Echinacea D4 naponta

lehet még Oscillococcinumot is hettente egy tubussal megelőzésre ,ha többit nem használod
lehet Echinacea és vincetoxicumot felváltva hetenként szedni

Míra tavaly szedte még A Multui Kids immunot,jó volt.idén FLPs kids vitamint nem volt semmi bajuk mikor M. bölcsis volt Lenkei gyerekvitamin Imádta szintén nem volt beteg decembertől áprilisig

esetleg Rybomunil kúra viszont kicsit húzós az ára,M.nél hatáősos volt(kiscsop.ban sokszor volt légcsőhurutja)

Viszont ha betegek akkor semmilyen multivitamint nem szabad adni!!!!!!

Fleur!
nálunk detto ez volt :) Mírát altattam,Bálint lakás másik végében üvöltött :) B. is sokat volt kézben viszonylag,de vele egyszerű volt,mert beraktam az ágyba aludt :)

majd holnap talán lesz időm :)

pusz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viranka 2009.12.02 09:02-kor.

KépKép
viranka

Sziasztok,

Csak életjel.

Fleur, én kb. 6-szor kezdtem el Neked sms-t írni, de sosem fejeztem be, jó olvasni Téged, remélem minden hamarosan kialakul.

Csütörtökön megyek Uh-ra kíváncsi vagyok megerősítik-e a kiskukist?:)

Robesz nagyon élvezi a Csanát, pénteken megyünk mikulásozni, olyan ügyesen nyomja a tornát is itthon tart bemutatót.

Én jól, csak úgy érzem magam mintegy bálna.

Januári taliban benne vagyoooook, legyen.

Ezzel az oltással, meg a hírekkel kikészítenek, nem tudom mit csináljak, mármint magamra gondolok Robesznak semmiképpen nem adatom még be, túl kicsinek tartom, de ezek a hírek......

Még jövök, csak hétvégén lesz a férjem szülinapja, jön az egész család, pénteken meg csajbuli szülinapi ünneplés, viszont kész lett az ajándékja, nagyon szuper lett lányok, a régi képek meg minden szóval jó lett, de nagyon sok munka is volt vele.

Na tényleg megyek,vacsizni

Kép
Kép
nektarin

Na, Gábor tegnap sem ért haza altatásra meg ma sem. Vasárnap este találkoztak Rugóval utoljára. Ha minden a terv szerint halad, holnap este összefutnak azért :roll:

Megyek is dolgomra, egész nap nem haladtam semmivel, a csodálatos baba szórakoztatott :wink: :arrow:

Szia Nektarin :D

Dóri, milyen volt a kezed? Csúnya?

Kép
vindolanda

Halihó!

Csak gyorsan jelentkezem. Megvagyunk, csak én megint egy dolgozat közepében. Azt hittem ez lesz majd a könnyebb falat, tévedtem. No, mindegy. A vizsgálatot legalább már a m.héten megcsináltam.
Van még egy, de ahhoz meg a Gergő igazgatójával ell beszélgetnem. Na, az sem lesz egy sétagalopp.

Csak megláttam! Vindo, ok nyugtáztam. De aznap lesz Gergőnek egy meccse, már nem is emlékszem, hogy mikor, de őt még nem nagyon láttam játszani. Ha addig épségben marad és nem betegszik le, akkor mi oda fogunk menni. Pedig szívesen találkoznék veletek!!!

Viranka! Nagyon jók ezek a szerek. Az egyiket megnéznéd? Az Engysol-t nem ismerték a gyogyótárban. Rákerestem, asszem olyat találtam, h. Engystol. Ez most uaz??? Mondjuk én vírusra B-nak most Oscillot adok hetente egy adagnyit vízben feloldva.

Ennyi voltam. Egyszer csak a végére érek, aztán jövök ám!!!! :lol:
dmaggie

Jó reggelt!

Olyan nyomi vagyok... Szeli 3 körül ébredt, csak azt láttam, hogy térdel az ágy mellett, és nyűgösködik... :shock: Aztán odafeküdt mellém, na, onnantól nem aludtam jól... :?

Vera! Miért nem szabad multivitamint adni, ha beteg??? Ezt nem is tudtam... :?

Maggie! Engystol! Az az! 8)

Én homeósból csak azt az influ... akármit adom megelőzésre, amikor eszembe jut... :oops:

Anyu meg vett D3 vitamint az egész családnak, állítólag jó bármilyen influenza megelőzésére! A rettegettre is... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Itt vagyok!!

Rugó tegnap este 3/4 nyolc óta alszik :roll: :shock:
Kilenc körül már keltem, mert indulnunk is kell majd :wink:

Maggie, Kaqk, semmi gond.

Amúgy megkérdezték őket, hogy a fellépés idejére húznának-e a fejükre mikulás-sapkát? :idea: :lol:
A válasz kategorikus nem volt :wink:

Szóval nem maradtok le komoly dologról, mert sapkában azért nyerők lettek volna 8)

G. ma Berettyóújfaluban van valami akkreditációs továbbképzésen. Beviszik Db-be este, mi ott szedjük össze őt autóval olyan hat előtt.

Szép napot mindenkinek, és nehogy betegek legyetek.

V.

Kép
vindolanda

Maggie!
Engystol :oops: mindjárt javítom is :) köszi :)

Regi!
ha jól emlékszem azért mert +ba "erősíti" a vírusokat vagy vmi ilyesmi :oops: 8)

Vindo!
pedig milyen jól néztek volna ki mikisapiban :)

Kaqk!
na ezt a melót én sem vállalnám :wink: annyira utálom ezt a rohanó világot :( annyira jó h. vhol külföldön vasárnap nincsenek nyitva boltok :) nálunk ilyen tuti nem lesz,mint a régi szép időkben :)

Nektarin!
most örülök h. nem várok babát én is tanácstalan lennék a helyedben :( milyen ajándékot csináltál?

B. ma is hozta formáját már 4 óta fent van :( és nem fárad :) bezzeg az anyja :)

én tegnap óta játszom az adventi manót :) gyerekeim,főleg Míra teljesen be van zsongva mit hoznak neki :) ma is hajnalban elkezdte mondani,h. nézzük meg a naptárat :) s naponta többször megnézni h. a köv. napot hozták e már :) :)

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Drága Fleur boldog névnapot :lol: :lol:

Viranka cicus is várja az adventi manót :wink: :lol:
tegnap kisautót kapott. Ma reggelt rohant oda és szomorúan vette tudomásul, hogy nincs benne semmi.
majd később beleteszem a lufikat 8)

Regi majd mesélj mi volt ma a "főnöknél"

Vindo rákéne Őket beszélni a mikulássapkára és fotózni :lol:

:arrow: hozzák a fát

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni! Inkább tájékoztatás volt a munkával kapcsolatban, megbeszéltük a továbbiakat. Ketten vagyunk újak, holnap 9-kor összeülünk. Még meg kell várni az erkölcsi bizonyítványt, akkor továbbítják a papírokat, és dec 15-től lesz munkaszerződés! :D
Jövő héten meg az oktatás. Már várom! :)

:arrow: ebédelni

Kép

Kép
regcsiken14

Regi :lol: :lol: :lol: szuper :lol: :lol: :lol:

Már le is rakták a fát :lol:
Egy daruval emelték be a kalodákat, cicus el sem bírtam volna rángatni onnan :lol:
nézte és magyarázott közben :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie: jó hogy jelentkeztél!

Nektarin: én tuti beadatnám..de mindenki másképp gondolkozik. de ez nem is baj! +++++++++++++++++++++++++nehogy elkapjátok! szedtek vitaminokat??? Gondolom!

Vindo: mikulás sapi! :-) megnéztem volna őket! :lol:

Móni: Emmát is nagyon érdeklike zek a nagy gépek!

adventi manó :-) na tutio csinálok neki jövőre!!! és olyat nem lehet hogy egy állandó NAPTÁR ( amit minden évben előveszünk kis szütyőkkel mnden napra és mindenévben "újratöltődik" vagy minden évebn újat csináltok?? dobhatnátok fotót!!!!!!

Munka: a kereskedelemben GÁZ dolgozni ..csak singliknek való és igen visszasírom én is hoyg h-p 8-6 ig max és szombat 8-12 ig vasárnap ZÁRVA rendszert. ausztriában is kibírják az emberek hogy vaárnap nemvásárolnak!!!!! És nekik még van is mit elkölteni! :? na mindegy..de hallotta vhol h a kereszténydemokraták szorgalmazzák a vsaárnap zárva dolgot. !!!! Hátha..szerintme a forgalom ugyan ennyi lenne csak 7 ből 6 nap alatt és még csomó áramot, benzint stb-t takarítanának meg a cégek!!!!

De hát vkink ez az érdeke! :evil:
:arrow: enni, vasalni

KépKép
kaqk
Debrecen

Filc anyagot hol lehet venni?????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Teljesen egyetértek!!! Amíg a pékségben dolgoztam, elrettenve láttam, hogy kihasználják az alkalmazottakat ebben a szakmában... :evil:

Engem is érdekelne az adventi naptár! Nekem fantáziám, és kreativitásom ehhez nulla... :oops: De jövőre már én is szeretnék készíteni valamit!

Kép

Kép
regcsiken14

Fleur: BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Meli!
Boldog névnapot :)

a mi adventi naptáraink :)
Bálinté a tavalyi fenyőfa kis zsebekkel anyagból :) Míráé az anygalka Móni ötlete alapján kartonból :) (kicsit rossz afelvétel,tegnap este csináltam kisgéppel :oops: )

Kép Kép

KépKép
viranka

Fleur boldog névnapot!

Vera nagyon ötletes:-) na jövőre mi is készitünk 8)

Regi hurrá!!!!!!

Vindo mikulássapka 8)

3 kép a tesókról:

Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni!
utsó képen ahogy Áron néz :oops: 8) lesz gondotok a sok csajjal :)

Regi! ugye te kérdezted :oops:
filc pl. itt :)
http://kreativhobby.hu/kereses/cikkszur ... ZURES=filc
de a kreatív hobbi boltokban ált. lehet kapni :)
ez a vékonyabb fajta és könnyen lehet varrni :) (Míra mit kért karácsonyra többek közt...családbábot :) varrhatom esténként :) )

B. felkelt,megyünk apához a vonat elé :) :)

tényleg Panndi mi van veletek? Zsófi szeme helyrejött ?s küldj püt mélcímeddel

KépKép
viranka

Az előbb írtam, de elszállt :twisted:

Fleur, boldog névnapot!

Vera: írtam pü-t! Köszi, Zsófi meggyógyult már :)

Heni: Áron az utolsó képen tényleg nagyonb hódító :)
Vendég

De jók az adventi naptárak, ügyes vagy Vera. Nekem filc van, kis zsebekkel és így mindn évben az van, de most csak sima micimackós csokisat nyitunk reggelente, majd jövőre én is variálok.

Férjuramnak egy movie-t csináltunk, vagy slide show-t, szóval képek jönnek egymás után, a kedvenc zenéire, feliratokkal, Nagyszülőktől Kristófig. Egy dupla fényképkeret, fekete-fehér képekkel, fent Robi és Apuja, lent Robi és Robesz.
Meg kap két belépőt a Ben Hur Showra, csak az a gebasz, hogy elhalasztották jövő hétről, feburár végére, de hát majd meglátjuk, maximum nem engem visz:)

Fleur, boldog névnapot!!!

Kép
Kép
nektarin

még egy kép, az előbb készült:
Kép

Heni
KépKép
heni81

Fleur! Boldog névnapot! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Édesek a tesók! :)

Vera! Nem én kérdeztem a filcet! :)
De nagyon tutik a naptárak!!! :)
Én egyszer filcből készítettem egy gombostű párnát egy kolléganőmnek, akit kihúztam karácsonykor, aki szeret varrni. Egy karácsonyfa forma volt rajta, gyöngyökkel feldíszítve! :) Akkor még én is varrtam... :? :oops:

Nektarin! Váo! Jó ajándékok! :)

Senséékkel mi van???? Régen jelentkezett ő is...

Kép

Kép
regcsiken14

Életjel! :)

Fleur! Boldog névnapot! :)

Nagyon sok a dolgom, teljesen el vagyok havazva. Szerencsére sok munka van a mei tai-okkal, a hordozótakarókkal, és most készülünk előrukkolni a derékmelegítőkkel.
Hol gyerekekkel, hol nélkülük megyek anyagbeszerzésre, csütörtökön edzés, felújítjuk a lakást, mert Apa nem tud tőlünk dolgozni, egy raktár helyiséget alakítunk ki dolgozónak, és szép sorjában rakjuk rendbe a többi helyiséget.
Zsozsikám randizott a kanapé sarkával, aminek az lett az eredménye, hogy szétnyílt a szemhéja, folyt belőle a vér, és az ujjaimmal szét tudtam húzni a sebet. Még jó, hogy a szemének nem lett baja. Uraltam a helyzetet, és úgy döntöttem, nem visszük sehová, a seb zárul, nem húzódik szét a szemhéja, fertőtlenítem. Ma már nagyon szép, még kicsit ödémás, meg lila.
Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Gyönyörűek a Fiaid. És bizony, a lányok gondban lesznek. 8)

Kép
Kép
Kép
gremese

Fluer, boldog névnapot kívánunk!!! :mrgreen:

Heni, a fiúk nagyon jóképűek ám :wink:

Emese, nagy puszi Zsozsi szemére :shock: Geginek meg csak úgy küldünk egy virtuális puszit :D

Dolgozni :arrow:

Ha elvégeztem a munkám, ébresztem Gábort, éjjel övé a gép :? :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Zsozsi szemére én is pussz!

Fleur, Isten éltessen! :)

Heni, jaj de szépek a fiaid!!! :D

Emese, jó munkát, Vindo neked is, meg férjuradnak is! :shock: Micsinál éjjel???

Viranka! De tök jó naptár!!! Ügyik vagytok!

Nektarin, jókat találtál ki! :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Palinkas jo reggelt! :)
Lehet, nem tunik olyan korainak, de itt egy oraval elobbre jarunk! :? Szerintem en meg sosem jelentkeztem ilyen koran... :roll: Kicsi Alexemnek szajpenesze van...nagyon nyugtalan...fel 4-kor keltett, es nem tudott vissza aludni. Lejottunk a nappaliba, most elaludt, de nekem mar nincs sok ertelme lefekudni, masik "eletem ertelme" nemsokara kel.. :? :)

Tegnap megvolt a vizsgam, nem tul jol sikerult...az utolso napokra hagytam a legtobb tanulnivalot, de kozbejott Alex betegsege...2 napja peldaul ejjel 3-ig nyuglodott szegenykem... Majd meglatjuk..vagy sikerult, vagy nem... :roll: :D

Zsozsinak gyogypuszi a szemecskejere, gyonyoruek egyebkent, Emese, te meg nagyon ugyes vagy! :)

Heni fiacskai extra sarmosak! :D

Fleur, boldog nevnapot Neked, utolag! Kitartas, 2-3 honap mulva szazszor konnyebb lesz! :D
Vendég

Viranka Kaqk kérdezte.. :)

Össze kéne szednem magunkat de nincs erőm.... Alig aludtam.....

Jobbulást Zsozsinak is.. :)
varga tünde

Jó reggelt!

Zsozsinak gyógypuszik a szemére! :( Anyukád gondolom megnézte neki a sérülését. Mesi! Tényleg le a kalappal, jól viszed a business-t! :)
Cukor a két gyerkő! :)

Niki! :? Vizsga hátha meglesz! +++++++++++++++++++++
Jobbulást Alexnek!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

Mesi!
veletek mindig történik vmi baleset :wink: puszi Zsófinak :) édesek a képen :) annyira szépek a mei-tai-ok mindig megcsodálom :)

Niki!
homeos bogyó borax 5ch szájpenészre :) csak meglesz az a vizsga :)

Tünde!
este visszanéztem én is ki kérdezte :)

ezt is csináltam :)
koszorúalap boával körbetekerve s angyalkák hintáznak :)

Kép

KépKép
viranka

jó reggelt!

Vera szép dolgokat csinálsz, nagyon kreativ vagy!!!!

Mesi nagyon jól csinálod a melót, szegény kis Zsozsi :cry: tényleg mindig van valami :? sajnálom.
GEgi jó kis massziv kiskrapek 8) Zsozsi rengeteget változott, egyre szebb kislány!!!!

Niki meglesz az a vizsga :wink:

Reggeli nálunk is mint másoknál, csak még a tojás nagyon sokszor szerepel. Imádja Péter.

Én leginkább az Áron reggelijével vagyok bajban mostanában. Mivel éjszaka elég sokat szopizik, reggel nem is nagyon éhes, meg azért enne is :roll: nem tudom elkezdjek e adni tápit, vagy tejpépet neki.

Heni
KépKép
heni81

Jó reggelt...így délben..:-)

Heni: édesek a gyerkőcök, igazi sármos pasik...

Mesi: nagyon ügyesen csinálod!!! Van sok megrendelésetek? beindult?

Niki: +++++meg lesz az a vizsga. Szájpenész: :-( Emmánka is van néha..sokáig tart, hacsak nem kelend minden evés után canasten oldattal..nekünk csak ez segített..de a boraxal kezd előbb.

Vera: nagyon kreatív vagy! és igen én kérdeztem a filcet..de mindegy is..:-)

Mi jól, süt a nap..csak az én kedvemre...reggel drága férjecském, meg kis angyalkám még pizsiben énekeltek, ajándékot is kaptam a szülinapomra..olyna édesek voltak..azóta mondja Emma napközben is h boldog szülinapot! nagyon szereti a szülinapokat..tortát, gyertyát...:-)

:arrow: megyek enni, remélem már hült a leves..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?