A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Ancsa: jaja, nekünk még van sok időnk, igaz? :wink: Én méretekben nagyon nem vagyok képben, utolsó adatom, október 10-i, 1200 grammról még. Azóta remélem, jó sokat nőtt :D

Melindáknak én is boldog névnapot kívánok!!!
A kórházba készülődőknek meg megy a nagy drukk!!!

tedorka: bizti éhgyomorra kell menni. Ennél kisebb műtét előtt sem ajánlott enni.

briell

najda sajnos nem tudok matrac ügyben tanácsod adni, de remélem sikerül megoldani a dolgot! :roll:

briell igen nekünk még van időnk bőven, bár én lehet, hogy megbeszélem a pici lánnyal, hogy kari előtt jöjjön ki :lol: Kicsit vizesedek, ég a gyomrom stb. és nagyon nem szimpi az évvége.

Most megyek ebédelni, puszi Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella
én ugyanígy voltam, 85 és 92 fejmérettel 2 héten belül. Nem tudom elmérték-e...No majdcsak kiderül:-)

Melindák
Isten éltessen benneteket!!
Vendég

Nem értem...
Dorka,
most akkor ha szombatig nem szülsz akkor a dokid egyszerűen megcsászároz? Nem csak beindítja a szülést?
Vendég

Sziasztok!

Képtelenség visszaolvasni titeket :)

Jövök majd egy hosszabb beszámolóval is, de egyelőre élvezem, hogy itthon vagyunk. Zalán tüneményes jó fiú, remélem nem is romlik el. Nagy étvágya van, így még a tejjel küzdök, hogy legyen neki elég, de úgy néz ki, menni fog.

Próbálok majd sűrűn jönni... kitartást minden kismaminak, már december van, és szépen hozzuk a papírformát :)
Babázós anyuka társaimnak pedig minden jót kívánok, remélem lassan mindenki vissza tud majd kapcsolódni a fórum életébe.

Olga nagyon jó szülésznőt választottatok :) csak pozitívan tudok róla nyilatkozni :)

Üdv. Gabi
Vendég

AKELLA!
Hubus BPD-je pont ugyan ekkora volt 36 hét 3 napnál,a súlya viszont még nem volt 3kg,AC-re meg nem emlékszem :oops:

MELINDA!
Nem tudom mit lehet ilyenkor írni azon kívül,hogy nagyon drukkolunk!Ne izguljatok minden rendben lesz.

JADORE!
Nekem is volt 5 nap amikor egyfolytában fájt a fejem,most tegnap óta szerencsére nem (kopp-kopp-kopp)

TEDORKA!
Egyetértek!Ne egyél,ne igyál!Aztán majd rákérdezel a kórházba,de inkább éhgyomorra legyél,mint nem.

NA megint beindult a sütkérezési kedvem,épp sül a reszelt túrós.Viszont annyira elvagyok gondolkodva,hogy fél kg túró helyett 1kg-ból csináltam. :oops: De sebaj,úgyis imádom a túrót :D
Vendég

GABI!
De jó,hogy jöttél!Sms-be is akartam már kérdezni,hogy szimpatikus volt-e Kati (szülésznőnk)?NA meg,hogy mi hogy zajlott,de gondoltam úgyis jössz majd amint időd van és leírod.Aztán sikerült te szülésznődnél megszületnie Zalánnak?

Egyébként tök jó volt,mert mikor szültél a dokink volt az UH-s is.Már volt aki dühöngött,hogy miért nem kezdik már el az Uh-t,és én meg csak msolyogtam,én tudtam csak,hogy hol van és mit csinál :D
Vendég

Ja, most látom, hogy én Akellára reagáltam a császárral kapcsolatban, de Dorka nem írt ilyet...Mondjuk a vajúdás kezdetekor is azt mondják, hogy ne egyen már az ember.

Gabi: izgatottan várjuk a beszámolót! :)

briell

Olga igen, megérkezett az én szülésznőm is, de Katival még hétfőn is volt bent nálam :)
Szülés közben fél füllel érzékeltem, hogy vmelyik doki bejött, és kérdezte az én dokimat, hogy akkor menjen-e helyettesíteni az uh-ra :)

Már írom a részletes beszámolót, csak mivel sok, így ha összeállt, akkor egyben másolom be ide.

Üdv. Gabi
Vendég

Itt vagyok, aludtam egy kicsit. Szóval nem császárral szülök, illetve nincs tervben. Mert egy műtét előtt ok, hogy nem eszel, nade ki tudja, hogy ha burkot repesztenek, akkor utána mikor lesz abból gyerek, és mennyi erőm lesz éhgyomorra mindezt végigcsinálni.
tedorka

Sziasztok!

Melindák Boldog Névnapot! :lol:

Megpróbálok visszaolvasni!
Most végeztem a reggeli teendőkkel...mosás,teregetés,mosogatás,főzés,etetés,altatás.... :lol: ....szóval megérdemlek pár percet!
Vendég

Na! A varrónőm elvitte, du 3-kor megyek át hozzá és megküzdünk vele dekorkéssel. Hát erre kíváncsi leszek! :shock:

Meli! Természetesen Téed is Isten éltessen!!!!

Gabi!
Nagyon várjuk!
Vendég

Jaj de jó Gabi....újra köztünk!Gyönyörű a fiad! :)

Najda: nekem is ez a bajom....van egy kókuszmatracom ami nagy a kiságyba.....azt tanácsolták,hogy körfűrésszel vágassam el,mert nagyon szálasodna,ha késsel,vagy fűrésszel nekiállnék!

Köszi a CSP infókat!Nekem is MEGJÖTTT!Juhééé! :lol: :lol:

Most már én is fogok csinálni ilyen reszelt túróst....!Jól hangzik,és jól is nézett ki amit a múltkor sütött valaki! :P
Vendég

Akela szép név a Leonóra! :D

Jaj Fmelinda pont elkerültük egymást!Sok sikert holnapra és várom az SMS-t :D .....bár én lehet csak este 6körül tudok holnap jönni a hírrel,mert páromnál lesz a gép! :(
Vendég

Hű,de sokat írtatok!!
Köszi a köszöntéseket,kedvesek vagytok!!!Fmelinda,neked is boldogot!!!
És megy a drukk holnapra!!!

Olyan szép az idő,nagyot sétáltunk,ebédeltünk,most apa altat.Délután meg jönnek öcsémék.
De jól hangzik a a süti.....én csak egy kis gesztenyét sütök...az is fini,az lesz az uzsonna....

Kép Kép
meli1118

Tuli!
Akkor majd beszámolok hogy dekorkéssel mit műveltünk. :roll:
Vendég

Oké Najda! :lol: :lol: :lol: Várom az eredményt!Esetleg képekben is! :lol:
Vendég

tedorka vigyél magaddal egy kis ennivalót, mert tényleg nem tudni meddig tart, de amit ajánlani szoktak az a szőlőcukor és a víz közben.

A barátnőm szülés után hazaküldött minden kajcsit, hogy nem éhes, utána meg sírva kért egy zsemlét az ápolóktól :lol:
Sajnos mindenre fel kell készülni, főleg a látogatási tilalom miatt.
Nálunk az őr viszi fel a behozott csomagokat, most láttam reggel.
Elég érdekes, de a kismamák sem jönnek le.

Mondtam a férjemnek, ha nem lesz bent a szülésnél, akkor csak üvegen keresztül nézheti meg, illetve legkorábban a hazamenetelkor láthatja a picit. Én nem erőltetem, hogy bent legyen, de igazából én sem tudom mi lenne jó, mivel még nincs tapasztalatom.

tulipános aranyos vagy, köszönöm! Nekem már hosszú ideje csak ez a név a befutó, apának nem volt konkrét neve, de már neki is tetszik :wink:

m&g várjuk a beszámolót és minden kismamától sok-sok képecskét a kis tündérekről!

Olyan jó már Nektek!

Kép
Kép
akella

Ja és köszönöm a méreteket Lányok! Akkor megnyugodtam, hogy nem csak nekem nőtt ilyen sokat ez a lány :lol:

Kép
Kép
akella

BRIELL: hát akkor biztos megvárja még a baba, hogy minden kész legyen :lol: :lol: :lol:

CSILLAG: hát én a rendben nem is reménykedek! Ha nem anyuékkal laknánk, biztos mire haza jönnék a picikkel, kupi lenne itthon :lol: :lol: :lol: de hát a lányok tudnak ám rendezkedni... Én meg küzdök velük! Folyton pakolok, hogy rend legyen!!!

AKELLA: Ok hogy jössz, de neked nincs ám telószámod :roll: másrészt meg nekem Gergő feje már egy hete 92mm volt!!! Ne izgulj, nem gond a nagy növekedés :wink:

DORKA: és másoknak is ajánlom, hogy jó pár zacsi szőlőcukrot vigyenek a szülőszobára, és némi innivalót. Az ad annyi erőt, hogy tudjatok szülni. Szerintem se egyél előtte, én pl első szülés előtt pont vacsizni voltam, ami vissza is köszönt a szülőágyon. Szóval evésnek hányás a vége általában - talán OLGA is írta már. De vigyél magaddal ha nem is szőlőcukrot, mert azt nem szereted, de mondjuk azokat a kis cerbona szeleteket, vagy esetleg a győri kekszes reggelis falatkákat... valamit, amiben azért van némi energiát adó. Én is reggel szültem, egész éjjel nem ettem előtte, és a szőlőcukor tényleg jó volt - no és egy kis NESTEA 8) :D

GABI: várjuk a beszámolókat!!!

Na megyek főzök kelbimbót - Vera lányom mellbimbónak mondja :lol: :lol: :lol: - mert csőben sült kelbimbó lesz a kajám :)

Kata
labkat

Köszi Kata, valami hasonlóra gondoltam. Csak nem tudom mennyire bírom majd a napot éhgyomorra. Lehet, hogy azért valami pogácsa-félét bepakolok, aztán meglátjuk.

Ja, és egy hét alatt persze nőtt az apróság:
BPD: 102, a múlt héten 99 volt. Ekkora fejet!!!!!! El se tudom képzelni!
tedorka

labkat az újabb listán ott a számom, sőt én vagyok legelöl, mert abc szerint, nevek szerint vagyunk sorba, de ha kell priviben elküldöm :wink: A nagy mérettel csak az a bajom, hogy valahogy meg is kell majd szülni :lol: :lol: :lol:

Megyek én is lányok takarítok és vasalok egy kicsit.

Kép
Kép
akella

tedorka ez aranyos :lol: :lol: :lol: Én már vonalzón néztem mekkora a 91 mm.

Kép
Kép
akella

Sziasztok!

Én is bajban vagyok mindig a visszaolvasással, plána hogy mindenre ragáljak is. Sajna a kis örökmozgóm mellett nem igazán megy.

OLtással kapcs. én azt gondolom, mindenki amellett érvel, amilyen helyzetben éppen van, én pl. oltattam magam, így nyugodt vagyok most, és a mellette szóló érveket tudnám hangsúlyozni egyre inkább, aki nem oltatott, az nyilván foggal-körömmel ragaszkodik az ellentétes állásponthoz. TAlán nem is baj, így mindenki nyugtatja magát, amivel éppen tudja. Cikkek, meg riportok meg dögivel vannak mindkét oldalról, abszolút nem lehet tudni, hogy melyiknek mekkora az igazságtartalma, nyilván mindenki a saját verzióját olvassa, látja szívesen, hisz az nyugtatja meg. Amúgy amiért én beadattam, annak egyetlen oka volt: megkérdeztem azt az 1-2 számomra teljesen hiteles, tapasztalt orvost, akiknek egyébként is hiszek ( egyrészt mert ismerem őket régóta, mindenféle értelemben, másrészt közeli rokon is van közte, aki aztán tuti, hogy nem okozna semmilyen kárt a családnak, pláne nem üzleti okokból), és - egyébként számomra is először meglepő módon, mert ellenzést vártam - ők egyértelműen, mindannyian, egymástól függetlenül azt mondták, adassam, amint tudom. Szóval engem az ő szavuk győzött meg, az hogy mit mondanak a tévében vagy írnak különféle cikkekben. ÉS biztosan mindenki más is meggyőződésből, és a saját szempontjából leghelyesebben döntött itt közülünk!

Más téma: lányok, én nem tudom, hogy vagytok vele - főként a már gyerekesek - de én délelőttönként olyan vagyok, mint a mosott kaki, szó szerint szenvedek, dőlök ide-oda, kisfiam persze nyüszít közbe, hogy foglalkozzak vele, de nagyon kivagyok olyankor. Délutánra kicsit jobb, dehát akkor is, itt olvastam, hogy más anyukák még nagyban főznek-sütnek-takarítanak folyamatban, nekem már egy egyszerű ebéd elkészítése, sőt a nekirugaszkodás is szinte fizikailag fáj. Borzasztó fáradt vagyok néha, egyre nehezebb kivárni az estét, amikor párom hazaér, már ahhoz sincs energiám, hogy a kisfiamat rendesen kivigyem levegőre. És bűntudatom is van rendesen emiatt. Bár hétvégén, amikor párom itthon van, sokkal könnyebb minden, sokkal könnyebben meg is csinálok mindent, úgyhogy ennek biztos pszichés oka ia van, sz.r itthon egész nap egyedül - mármint felnőttként, persze a kisfiam itt van velem.

Kép

Kép
nóna

Nálunk is szőlőcukor és ásványvíz ajánlott a szülőszobára. És vajúdás közben tényleg nagyon durva hányingere lehet az embernek sajna. Szerintem csak amiatt nem lehetne amúgy enni, hogy ha műtétre kerül a sor, ne legyen ebből gond.

Kép

Kép
nóna

Dehát beöntést azért kapunk vagy lehet kérni. Akkor meg mindegy hogy ettél-e vagy sem. Nem?
Én is vettem szőlőcukrot, amit amúgy utálok...de ez van:-) Meg pl. amikor nem is tudom mikor szülök úgysem éhezek egész nap:-)
Úgyhogy vmi könnyű ebédet nyugodtan egyél. Kis sali, főtt hús, vagy leves.
Nem mindenki hány szülésnél...Én mondjuk kapok vagy ha elfelejtenék kérek beöntést
Vendég

Dorka: én még ilyen bpd értéket nem is hallottam, tudod, sose voltam ilyen idős terhes. No meg anno Verussal is csak a 37. héten láttak utoljára uh-on. Johival a 38. héten. Szóval furi ez a nagy szám, de szerintem mi is ilyenre számíthatunk.

Kata
labkat

Gio: szerintem a beöntés a gyomortartalomra nincs hatással :)
A felkészítőn a doki azt mondta, hogy azért nem ajánlott enni műtét előtt (ami elvileg bármikor lehet), mert eleve feljebb van a rekesz, könnyebben feljön a gyomortartalom, és könnyebb félrenyelni, bemehet a tüdőbe. :? nyilván ez is csak kockázatcsökkentő dolog, de gondolom, a lényeg az, ha érezzük, hogy elkezdődött a szülés, már ne zabáljuk tele magunkat.

briell

Gio, szerintem a beöntés csak azt viszi ki, ami már leért az emésztőrendszeren ( nem tudom szebben írni), de azért evés után jópár óra, amíg az odáig leér... na érted... :)

Kép

Kép
nóna

Kata, engem is sokkol ez az érték, de azt hiszem azért, mert ilyen téren vizuális típus vagyok, meg ugye az ember lánya megnézi egy vonalzón, hogy mennyi az annyi.
Briell, ha műtenének nem is lenne kérdés. De így azért valami szénhidrát-félét leküldenék, mert ki tudja mikor lesz belőle gyerek. Reggel bemegyek nyolcra éhgyomorra, burkot repesztenek, és ki tudja, mi lesz utána.
Azt hiszem viszek szendvicset, meg kekszet, és majd kiderül.
tedorka

TEDORKA!
Nem semmi BPD méret.Na ettől már lehet,hogy aggódnék kicsit,báááááár simán eltudom képzelni,hogy elmérik.

GIO!
A beöntés csak a vastagbél tartalmat mossa ki.Gyomornak még csak a közelébe sem kerül.

Nálunk inni sem szabad vajúdás alatt,pont azért mert ha műtétre kerül a sor,akkor abszolút éhgyomorra kell lenni,folyadékot sem fogyaszthat akit altatnak.Epidurálnál nem tudom,hogy van....
A szőlőcukor a legjobb,mert az felszívódik mire a gyomorba ér!

NÓNA!
Nekem is vannak olyan napok,sőt egyre több,hogy leülök játszani Zizuhoz és kb 10-15perc múlva már kelek is fel.Iszonyat nyűgös vagyok és az meg,hogya földön üljek és játszak már nem megy.Mindenhol fáj és mozogni sem tudok.Ráadásul egyre türelmetlenebb is vagyok vele.Úgy eltud borulni az agyam mikor pelenkázás közbe hasba rúg....
De szerintem (remélem legalábbis) hogy ez normális.Elvégre csak feszültebb már az ember,arról nem is bezsélve,hogy itt is-ott is fáj.
Vendég

DORKA: azért burokrepesztés után ne számíts túl kellemes órákra! Remélhetőleg gyors lesz mint nálam. Ha tudsz, állva vajúdj, mert úgy gyorsabban megy lefelé a baba. Nekem burokrepesztés után jöttek az igazi fájások... Akkor már eszem ágában nem volt enni. Csak fújtattam, meg nyafogtam! Szóval ha eszel, azelőtt egyél, hogy burkot repeszt a doki!!!

SPRITE: mosószóda ügyben kérnék tanácsot. Kapok ajándékba azt is a mosódió mellé - ami tán holnap érkezik. Mosószódát lehet szines cuccokhoz is használni? Nem strapálja ki a színeket? Mennyit teszel - ha teszel - egy mosáskor a ruhákhoz??? Köszi előre is a választ!

Kata
labkat

Köszi Olga, azt hiszem most nem nyugtattál meg. A múlt héten 99 volt, és akkor kétszer is megmérte a csaj, mert mondta, hogy "hűha". Ma is megmérte, kétszer, de már nem mondott semmi. Ma már én se mondok. Csak tudom, hogy ki kell jönnie valahogy, és ugye ez nem kicsi. :shock:
tedorka

jójó jó!! :-) Gyomormosást biztos nem fogok kérni:-)
Hugom vacsizott, jó szar éjszakája volt, reggel dobott be egy kis reggelit, aztán elment a nyákdugó, délben bement és megszült f3ra hányás nélkül. Úgy volt hogy lesz, eda, de erre nem volt idő - így azt nem hiszem hogy befolyásolja. Tök kiszámíthatatlan az egész, hogy mi fog történni...
Edat sem csak az kap aki kér, hanem aki már mondjuk 20-30 órája vajúdik megfelelő tágulás nélkül és hogy ne legyen császár, adnak neki és az injekció hatására eltűnik a méhnyak és indul a mandula - jó esetben.

Nem tudom miért rettegtek ilyen hányás-dologtól:-)

Nyilván ha vki tudja hogy holnap du. 2-4 között kiveszik a babát, nem eszik. És valszleg vajúdás alatt nem a kaján fog járni majd az eszünk, ez is tény:-)
Vendég

Kata: Ezért kérdeztem a reggelit. Mert ha legalább két ujjnyi lesz a méhszáj, akkor burkot repeszt a doki. Mármint akkor nem sz*rozik, és beindítja a szülést. De sejtem, hogy utána már nem lesz valami kellemes. Ha meg az egészet még ráadásul éhgyomorra csinálom, akkor nem lesz erőm létezni sem.
tedorka

DORKA: Ne aggódj, az öt kilós babát is megszülték. Mellesleg lehet Verus feje is ennyi volt szüléskor, csak nem nézték. Tán annyi a valószínűbb, hogy nem sikerül majd gátmetszés nélkül szülnöd. De jó kezekben vagy, nem hagynak szenvedni, ha a baba nagysága miatt nem halad előre a szülés! Ha pedig nem bírod, kérj EDA-t és kész! Szóval ügyes leszel és kész!!!!

Kata
labkat

Dorka
simán elmérhetik, múltkor a dokim azt magyarázta hogy a kórházi gépek mást mérnek mint az ő kisgépe. Ne aggódj előre, mert fölösleges, inkább pihenj, beszéld meg babóval hogy legyen kisügyes 8)

Hát nem lehet egyszerű kisgyermekek mellett még így a finisben várni ketteskét, hármaskát, négyeskét :shock: Kívánok sok erőt hozzá lányok!! Bár én már úgy várnám a másodikat:-)
Vendég

DORKA: most nem vészeskedni akarok, de ha mondjuk nem tágulsz ki két ujjnyira akkor mi van??? Egyébként azon filóztam, hogy ugyan utólag ki tudja megmondani, hogy pontosan mennyire is voltál kitágulva. Senki más nem nézi meg burokrepesztés előtt, csak a doki. Ő dönt, bár gondolom nem bánod ha burkot repeszt kissé előbb is! Egyébként súlyt nem becsültek a kis lurkónál???

Kata
labkat

GIO: előbb az első legyen meg :wink:

Kata
labkat

Én mostanában kb kétóránként megéhezek, úgyhogy azt hsizem nekem mindegy, így is úgy is éhgyomorra leszek, mire véget ér :lol:
Energia meg tényleg van állítólag elég a szőlőcukorban.

Amúgy nálunk 10-12 óráig hagyják csak vajúdni a kismamákat...

briell

Labkat : Nekem a mosószóda kifakította "és meg is fogta" a sötét és színes ruhákat!Én csak fehérhez szoktam használni!
Vendég

LABKAT!
Nyugodtan használd a mosódiót és szódát is.Egy mosás alkalmával 4-5 mosódiót teszek a kiszacsiba,és azt még másik 3 mosáshoz is lehet használni.De a mosódió magába nem elég!Legalábbis nekem nem volt elég,kell hozzá a mosószóda is.Abból fele annyit teszek mintha csak sima mosópórral mosnék.

TEDORKA!
Bocsi,hogy nem nyugtattalak meg :oops:
Ha a doki úgy látja,úgysem fogja hagyni,hogy simán szüld meg.Arra kell gondolni,hogy a női test arra van kitalálva alapvetően,hogy szüljön.5-6kgos babákat is megszünek simán.Bár az is igaz,hogy nem a súlya számít a babának,hanem,hogy ahhoz a súlyhoz mekkora hossz és buksi társul.
Vendég

Köszi csajok!
Szerintem nincs semmi, ha nem tágulok ki két ujjnyira. Bekötnek egy kis oxitocint, aztán ennyi. Abban meg nem bízom, hogy első gyereket gátmetszés nélkül megúszom, de mondtam már, hogy bízom a dokiban, ő tudja, hogy mi kell.
Bár az EDA-t szívem szerint már most beköttetném, és várnám a szombatot békésen. :oops: :lol:
Súlyt nem becsültek, illetve nem mértek olyan adatot, ami alapján lehet súlyt számolni. Persze mondva csinált okok miatt, a csaj ott elkezte mondani, hogy ilyenkor azt már nem lehet mérni. Rámondta, hogy olyan 3800-4000 gramm között van. Hát ez nekem nem elég, mert azért lehet ennél pontosabban is mérni, még ilyenkor is. Bár tény, hogy nem értek hozzá, de amikor a dokinak mondtam, akkor ő is furán nézett.
tedorka

TULIPÁNOS!
Még soha senkitől nem hallodtam,hogy a mosószoda ilyet csinálna.Én is iszonyat régen használom.Biztos tiszta mosószoda volt?Csak mert előfordulhat,hogy fehérítő porral van,az csinál ilyet.de a mosószóda önmagában nem!
Vendég

Labkat
nyilván...először az első legyen meg. De álmodozni szabad, nem? Már átragadt rám a férjem sokgyermeker lelkesedése:-)
Ma amúgyis bátor-szülős napom van:-)

Briell
azért ez akkor jó abban a kórházban hogy van egy határ ami után már nem szenvedtetik a mamikat.
Nem is értem a barátnőmet hogy hagyhatták egy hónapja 30 órán át kínlódni. Bár azt mondta hogy a gyerek jól volt, a doki meg nagyon bababarát, úgyhogy úgy voltak vele inkább anya kínlódjon, de a végén sajna mégis csaszi lett belőle.

Egyébként a dokik soxor tényleg a buksihoz mérik a súlyt. A tesómnál is mondta adoki a szülésznőnek,hogy nem lesz nagyobb mint az első baba (3100 gr, 50cm), aztán mikor kibújt a 3700 grammos 56 centis vasgyúró igencsak meglepődött:-)
Vendég

Sprite!
Én innen rendeltem a 25kg-os csomagot amit elfeleztem uncsitesómmal,és ő is panaszkodott!Gondolod hogy azzal lenne?Nem hiszem! :shock:

http://www.zoldbolt.hu/termekek/mososzerek

Szóval azóta csak fehérekhez használom,és ugyanolyan arányban mint te! :)
Vendég

Sziasztok István vagyok a Judit férje.Tegnap eljött a nagy nap és megszületett kisfiúnk Áron. 3.8kg 57cm minden ok. Reggel 5kor elment a magzatviz irány a kórház.Elöször enyhe fájások de semmi más.10 körül megjött a doki vizsgálat majd infúziora kötötték.A fájások jöttek rendessen csak a tágulás nem ment igy délután 4kor a császár mellet döntöttek.16 55 kor már kezembe foghatam Ronit. Kútvölgyiben volt a szülés a munkájukkal tőkéletessen megvagyok elégedve. Ami zavar az a látogatási tilalom értelmezési módja.Én ma nem láthatam a fiam és kb 3 percet beszéltem a Judittal de az a kutyát nem zavarja hogy ugyanott naponta kb 100 kismama ill beteg fordul meg. Mindenkinek sok sikert .Üdv István
Vendég

ÉREZTEM!!!!!!!!!!

Csodálatos!!
Köszönjük István!! Gratulálunk drága barátnőnknek!!! :-D
És várjuk majd a képeket!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.12.02 16:45-kor.
Vendég

Sprite, de jó, hogy ezeket leírtad, dettó ez van nálunk is! Hasbarugdosás pelenka közben ( megspékelve egy vigyorral, és egy "szeeegény aaanya" kurjantással... :roll: ), és én is azt érzem, hogy nincs türelmem hozzá, és ez olyan rossz. Ma másfél órán keresztül énekeltem, mondókáztam neki, hogy elaludjon végre, közben nyolcvanszor összevesztem szegénnyel, amikor álandóan el akart mászkálni, és a hátam közepéig leizzadtam, mire sikerült elaludnia. És az első igazi dacok-hisztik is kezdenek jönni... ugyanakkor anyás is, egyre inkább, és egész nap játszani akarna velem, persze öt percenként kell felállni, mert olyan éppen nem köti le, amihez le lehet ülni ( talán kivéve a rajzolást- állandóan békát kell neki rajzolni, azt kéri ). :lol: Na, leírva poénosabb mindenesetre, mint átélni. Gyakorlatilag a türelmetlen, ideges vagyok, illetve a bűntudatom van érzés váltakozik bennem rövid időközönként. És annyira de annyira vágynék egy kis nyugodt pihizésre... :oops:

Kép

Kép
nóna

[b]István, Judyka, nagyon sok boldogságot a kis Áronhozb]!!! Na, egyre több baba bújik ki... izgalmas, egyre izgakmasabb... :)

Kép

Kép
nóna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?