A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Most rágtam be Vicára nagyon... ugye nem esznek a suliban, mert csak kidobott pénz, s mikor megjönnek itthon esznek.
Na, ma lévén gyüminapom nem főztem /mert akkor megvadulok az illatoktól/ s maradt karfiolpörkölt, ahhoz főztem tésztát, azt adtam nekik. Gergő s Ati szépen megette, Vica meg közölte h ő aztán nem, mert nem szereti, s már bőgött is, hogy mindjárt rosszul lesz, ő szegény stb stb... ráadásul pont hívta telefonon az ex, erre jött a nagyhalál, h karfiolt kell ennie segítség, persze a nagyeszű ex mondta neki, h egyen akkor mást.
pfffffffffffffffffffffff
na azt már nem! Olyan szinten bedurrant az agyam, hogy el sem tudom mondani, Vicát elzavartam az asztaltól /Amúgy is fel tudnék robbanni, ha pfujjog a kajára, egyáltalán honnan veszi magának a bátorságot????????? s közöltem vele, hogy ma már semmit nem ehet, nem hogy mást! Persze baszki, majd étlapot teszek a kisasszony elé, meg mit parancsolsz kedves gazdám, mi??????? hát a nagy francot! Bezzeg már jött, h banánt ehet e. Nem. kész.
Jujj de fel tudnék robbanni!!!

bocs a kifakadásért

vicger

Mártának és KAtinak is hőemelkedése van. :evil: Most mérem a többit.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna!

:( Akkor ez valami vírus...

Astrid

Kép
astrid

Anna:jobbulást nektek!

Kriszti!

Ne hagyd magd, legyél kemény...tudnék mesélni a mi helyzetünkről, mert engedtem hasonló ügyben. priviben megírom

Kép
arvaerika

Hahó ismét!

Bakker, valami van a nettel, nem tudtam visszalépni tegnap :cry:

Vicger, Cseresznyevirágod gyönyörűséges, nagyon tetszik az a kép!!!!!! Többi családi kép is szupi!!

Bex, Deichman – jó vagy!!!

Brumi, Lilla édes - Ebana és a többiek!! :wink:

Bniki, rá se ránts, többen vagyunk itt, akik mostanában szerintem fogmosás / szopi / öltözködés / körömvágás / hamizás / telefonon beszélgetés / porszívózás és még ki tudja, mi közben háromsoronként végigolvassuk a kimaradt megatermést, és utána valamit gyorsan idefirkantunk, h élünk amúgy… szóval csatlakozz!!!!!!
Na, mióta ezt írtam, látom írtál te is!! Helyes! Én amúgy Budaörsön lakom, szóval nem vagy messze!
Mosógép :lol:

Manó, mire leesett a kéthavonta hóforduló, agyam totál kampó mostanában…. De utána jól szórakoztam ezen :D Még mindig jobb, mint a febr. 29.
Gémkapocs :(

Kata, Picasa tetszik!!!!!

Süti, nekem 3 hósra még várnod kell, most múltunk csak 2 :D

FOTÓK csodálatosak minden babóról!!!!!!! Elnézést, h innentől nem írom ki egyenként, van még 10 oldal!!! (azóta 13)

Dorka, 90-hez drukk és kitartás!

Erika, pisztoly és melegvíz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Naná, h magas labda volt!! Mi is írhatnánk magukról néha egy brazil szappanoperát!!

Kriszti, hypós szori, nagyon rossz lehetett :(

Astrid, söprű :D

Tengdi, én komolyan vettem a Holdat, lehet, h nem úgy jött le!!

Itt és most kérek elnézést a múltra, jelenre, jövőre vonatkozóan, rettentően hadilábon állok a szüli- és névnapkkal… és úgy meg nem érzem „igazinak” a kívánságom, ha látom, hogy mindenki előttem írta, és azért én is leírom… de igyekszem!!!!

Főzés, nálunk Apa imád főzni, nagyon jól csinálja, és A-Z mindent megcsinál, előkészít, eltakarít, egyedül evőeszközt utál mosogatni…

Süti, humorral nem tudod elűzni a fagyos hangulatot? (remélem, azóta már olvad, mióta írtad)

Én kezdek tartani ettől a nyavalyától :cry: Megint átrágom az oltáskérdést :(
Megkérdeztem, dokim szerint adjuk… féltem, hátha a brazil szervezetnek más összetétel kéne, máshoz van szokva, de elvileg nem gáz… na most agyalunk…
Babcika!! Ettől bénult le???

Peppino, végre előkerültél :) Szépek vagytok!!

Én lehet, h „túl” nyugodt vagyok? Nem figyelem annyira, hogy kisori merre néz, hogy van a keze… minden okénak tűnik… Ritának meséltem múltkor, hogy én meg a para ellentéte vagyok, nem parázok semmin……

Babcika, hát, miért, te voltáááál?? :wink: Sztem zárlatos lett, vagy túlmelegedett, vagy bármi :D :wink: És rezegtesd a szempillád is :D

Viki, mikró :D

Kata, én mindig büfiztetem, szokott nagyokat bukizni.

Vicger, jaaaaaaj, színeresztés, gyűlölöm!!! Apa is a rózsaszín pólóját, amit alkottam :D

Látom, mindenkit megihletett a kos-hold kombináció!

Elküldöm, aztán folyt köv, most 517.oldal

floranan

Kriszti!

Ment a privi, írj, hogy átment-e. Mert már volt, hogy nem....

Kép
arvaerika

Kriszti!!!

Erről csak annyit, igazad van, bár én se rontottam volna el.

De megtettem és most :

Anya adsz kaját?
Mit kérsz? ( na már itt el van rontva)
Vajas kenyér, héja nélkül szendvicsnek hajtva.
Ok.

Én nem szedvicsben kértem!!

Széthajtom neki

Miért vágtad le a haját?

Mert úgy kérted.

De én nem is vajas kenyeret kértem....

Akkor milyet kérsz...

Szóval én balf*sz, jól elrontottam a gyereket, de még hátha javítható, még csak 5 lesz. :roll:

Anna! Ajaj, hát nem irigyellek , főleg ha mindannyian betegek lesznek :(

Kép
babcika

Erika, megjött!

vicger

Anna,Máténak és Katinak is jobbulást.
Mi a franc lehet???
Barninak most mértem a hóna alatt szopi közben,ott 37,5

Kép
v.andi

Babcika :lol: :lol: :lol: :lol: Bocs, :oops: :oops: :oops:

vicger

Áh Kriszti, én is röhögök sajnos ,csak én kínomban ilyenkor.

De erre szoktam mondani, okos ember más kárán tanul a buta a magáén... :lol: :lol:

Kép
babcika

Hú, jön a betegség??? Hátha rendben lesz minden. Egyébként orvosok úgy mondják rá a betegségre,hogy H1N1, hogy nem volt mintavétel. Hát köszike, és ezt már most 4* hallottam, a környezetemben, hogy betegek voltak, kigyógyultak, de doki mondta H1N1.

Flora! A bénulás oltás után volt, meg most egy 18 éves csaj oltás után 1 nappal tüdő embólia, de nem tom van e összefüggés??? :roll:

Kép
babcika

ma hallgattam ezt a Falus tisztiorvos fószert, ő mondta, hogy ha influenzás tünetek vannak akkor legjobb, ha úgy kezeljük, h h1n1, s így nem vesztünk értékes időt. Van rá gyógymód, ha időben elkapják, ez annyit tesz, hogy pl 6-12 órával az első tünetek után. Értsd magas láz.

egyébként a 16 halálosból 8nál fix a h1n1 háttér, a többit még vizsgálják

Anna, szerintem ügyeletes dokkert hívjad ki, biztos ami biztos!

vicger

Elfelejtettem írni, hogy nagyon szupi cuccokat kaptunk, csörgőket, játékokat, sok zoknit, rucikat, juhééééé

Andi, bizony így van, az Ikrek sem egyszerű, huuuhhh

Madar, kacagás!! De édes lehetett!!!!!! Ebano szokott dumálni velem, artikulál és hangsúlyoz, és mindenféle hangokat ad ki, tisztára, mint beszélne :D

T-pk, Zöldfoki, húha :D

Anna
, imádom a hozzászólásaidat, akkor is, ha éppen kivagy, annyira jók!!!
Simi simi, és kitartás!!!

Scooper, köszi a kérdést, nem, nem oldódott meg, mert szerintünk alatta van gáz, nem biztos, h értelme van közényomni… most agyalunk, mi legyen, mert egyszer, ha rossz pillanatban reccsen alattam, felszedem kézzel az egészet… akkor legalább nem recsegne…. Hajópadló-fóbiám van grrrr

Süti, igyál és sírj!!

Blogos téma, próbálom olvasni azt is, de egyelőre túl macerás, vagyis nem annyira egyszerű, mint ez, több időt vesz el nekem az ide-oda klikkelés.
De ez cirka 20 mp-es átböngészés utáni vélemény, majd elidőzök ott is valamikor :D

Madar, én is csináltam már ilyet, így jár, aki ölbebaba akar lenni :wink: Anya felette eszik-iszik :D
Apája lekávézta a kocsit, és persze akkor vettem észre, mikor elmentünk sétálni, ott pucoltam, nehogy azt higgyék má, ilyen retkesen tartjuk a gyereket :shock:
Azért ne higgyétek, hogy nem tudunk kulturáltan enni :D

Babcika, nekem nem tűnik rezgősnek.
Blanka meg határozott csaj volt első perctől kezdve :lol:
Nyak :(

Anna, látod, ez az, mivel a párom főleg este dolgozik, nem ülhetek neki egész nap háttal, és írhatok ide :D Viszont így, ha idejutok, simán elmegy 2-3 óra olvasással és reagálással… a lakás meg úszik.
Gyerkőcök remélem jobban vannak!!
46, félelmetes!!! Mennyezetre vetítős óra, de jó!!!!!!!!!!!!!

Tisz, dehogy probléma!

Hello eltűnt Boboka! :D

Manó, Ebay, hihi. Egy régi ismerős küldött kb 10 éve western unionon 1000 dollárt… valamiért nem kapta meg az illető nagyon sokáig, stornóztatták, a feladó visszakapta, és utána a címzetthez is megérkezett :D

Na, megyek, babó ébredezik, de illedelmesen végigaludta, míg elolvastalak titeket, persze, egy perccel se többet, pedig lenne még dolgom
2 hétvégét szalma leszek most :cry:

floranan

9-ből 7 (36,8 és 37,2 között) :( Márta a mézes fokhagymába tett egy jó nagy kanál kakaót is, hogy finomabb legyen :wink: :lol: :lol:
Anna Réka pedig szalonnára kente és úgy ette kenyérrel

Kösz, Flora :wink:

Hát nálunk eszi, nem eszi, nem kap mást rendszer van. A gyerekeknél elég jól működik :wink: illetve még a ki mit talál, azt eszik reggelire és vacsorára.

Már nem idegeskedem. Ez megint a "túl nagy terhelés ahhoz, hogy idegeskedésre vagy aggodalmaskodásra pazaroljam az erőmet" -helyzet.

Na, gép megint kezdi a lázongást, úgyhogy mék (amúgyis ágyáthúzás van ezerrel :wink: ) Jó éjt!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

oké Babcika, hogy tudjátok kis kotonszökevény Blanki mikor fogant, melyik nap, NA DE AZ ÓRA PERCET HONNAN????????????? :shock:

Kriszti
2-5 év múlva visszasírod, mikor Vicával még csak a kötelezőn meg a kaján vitáztatok össze....melyik a nyelvnyújtós smily?

Kép
Kép
tengdi

meg kacsintós

Kép
Kép
tengdi

Hát a szakadást jegyezzük, mint fogantatás Kép

Kép
babcika

mikor elszakadt megnéztétek hány óra hány perc? :D így már értem

Kép
Kép
tengdi

Persze egész nap nem volt gépem :x
megyek visszaolvasni

t-pk

[quote="tengdi"]m írta:tengdiikor elszakadt megnéztétek hány óra hány perc? :D így már értem

Biztos nekik is olyan órájuk van,ami a plafonra vetíti a pontos időt Kép

Kép
v.andi

Esélytelen mindenre reagálni...nektek nincs pici babátok, így ráértek??

Kata: én a polóm alá veszek fel egy rövid, szűk toppot és az alá teszek a dm-ben kapható melltartó betétet. Én is utálom a melltartót!

Képek: minden manó szép, aranyos, tündéri...!!!

Tegnap kaptunk megint oltást, pici Jázmin megint belázasodott :cry: :cry: Ti beadatjátok a rotát??

Azt már írtam egyszer, hogy Flóra folyamatosan kapkodja el a fejét szopás közben. Kettőt szív és kifordítja a fejét, nézeget,majd újra szopik és így tovább. Azt is írtam, hogy sír szopás közben - amit eddig úgy gondoltam, hogy azzal jelzi, hogy nem éhes.
De ma délután és most este is annyira sírt, szinte zokogott, amikor szoptatni akartam. Nagy harc árán szopott 70et. Nem tudom mi lehet vele. Annyira sír, ha felteszem a vállamra, kis idő múlva megnyugszik - utána megint szopás, de persze sírás elötte. Bekapja a cicit, eszik is kb. fél percet és megint sír.
Mi lehet ez? Talán a foga??

t-pk

[quote="t-pk"]
írta:
t-pk
Azt már írtam egyszer, hogy Flóra folyamatosan kapkodja el a fejét szopás közben. Kettőt szív és kifordítja a fejét, nézeget,majd újra szopik és így tovább. Azt is írtam, hogy sír szopás közben - amit eddig úgy gondoltam, hogy azzal jelzi, hogy nem éhes.
De ma délután és most este is annyira sírt, szinte zokogott, amikor szoptatni akartam. Nagy harc árán szopott 70et. Nem tudom mi lehet vele. Annyira sír, ha felteszem a vállamra, kis idő múlva megnyugszik - utána megint szopás, de persze sírás elötte. Bekapja a cicit, eszik is kb. fél percet és megint sír.
Mi lehet ez? Talán a foga??

Enyim is ugyanezt csinálta,de csak egy délelőtt.....lehet hogy nagyon fáradt!!!

sutimano76

Berni alszik remélem éjfélig,megyek fürcsizni,aztán próbálkozok egy béküléssel apával :wink: Kép

sutimano76

Suti, ezt ismered?

"Ne haragudj, hogy késtem, csak összevesztem a barátommal ...de kibékültünk ...kétszer :wink: :lol: "

t-pk

Kriszti
Lehet nem olvastam pedig írtad, vagy kérdezte ás, de Atesz túl van a deriváláson sikerrel?

Kép
Kép
tengdi

Sütikém,hajrá :wink:

T-pk,nálunk is volt ilyen,egyszer.Nem tudom mitől lehetett,de rosszul esett :oops: :oops:

Kép
v.andi

Andi: túlfizetés - ez aztán a Mikulás ajándékKép
Barnikának gyógypuszi.

Kriszti én kb. 2 hete jutottam el erre a pontra és 1 hete döntöttem, holnap lesz egy hete, hogy megkaptuk.

Anna: gyorsan gyógyuljatok meg.

Kriszti: Julcsikámnak is volt már, hogy vacsora nélkül feküdt el ... ennek már kb. 1 éve ... :wink: ...

Flora:jól kifogtad ezt az apát. :D
hétvégén mi is apátlanok .. fogjunk kezet

Süti: csuriban a kezem ... jó békülőzést...
:D :wink:

T-pk: nagy ritkán nálunk is előfordul ilyen szopi, de tényleg ritkán és annyira azért nem fájdalmasan sír .... és fogalmam sincs mitől. :roll: Veronika most éjszaka csinálja szopi közben, hogy annyit mozog a kezével ... komolyan többet mutogat, mint egy forgalomirányító rendőr az útkereszteződésben ...

KépKép
KépKép
madar

Boboka! Én ugyanígy vagyok az időbeosztással, sosem végzek semmivel... biztos rosszul csinálok valamit én is! :roll: :roll: :roll: Meg ugye itt vannak rutinosabb anyucik is.. :)

Köszi a dícséreteket a fotóval kapcs. arik vagytok! :)

Flora, köszi a jószót! :)

Még mindig nem tudtam visszaolvasni, csak bele-belefutok egy-egy mondatba, azokra tudok reagálni...

Anna! Gyermekeidnek jobbulást!!

És még mindenkinek aki rosszul van!! (sajnos ebben is le vagyok maradva... bocs.)

Kriszti! Ismerős a probléma Vicával, nővérem nagyobbik fia is válogat, és nem eszik az oviban sem... :( Nővérem is nagyon nehezen viseli... én nem is tudom, mit fogok tenni, ha annak idején Tomika is ilyen lesz evésügyileg!! Úgyhogy kitartás és remélem rendeződik a dolog!!!

De mindenkinek jó éjt, és főként nyugalmasat!!

Peppino
Kép

Kép
peppino

Anna,remélem hamar túl lesznek a gyerekek ezen a kórságon!!!!

T-pk,csak egyszer Kép

sutimano76

Rita: megtaláltam az üzeneted. :) Julcsi hasonlít Rád, Ő is nagyon ügyes a sportokban, legyen az akármi, és szeret is mozogni, nagyon. :) Meg azt is tudom, hogy a sport rengeteget ad, magam is mindig mozogtam, sportoltam, versenyszerűen is, tényleg rendszert hozott, fegyelmezetté, kitartóvá tett, megtanított a kudarcokat is elviselni stb. stb. stb. Lehet, igazad van, vele kellene ezt megbeszélnem. Döntsön Ő, én elé tárom, hogy ez milyen "áldozatokkal" jár, mit kaphat, és miről kell lemondania ... stb. Köszönöm, hogy leírtad. :)

Süti: na, bújjál csak vissza apa mellé!!! :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kaja,téma.....Kriszti nekem amit mondasz az szentírás,de ezzel a karfiol dologgal nem értek egyet!!!!csak egy esetben,ha előtte bármikor is megette!!!

nekem gyerekkoromban egyszer 2 órát kellett a lecsó fölött ülnöm,mert nem kelhettem fel az asztaltól míg meg nem ettem,kb fél kiló kenyérrel sikerült megenni,de végig öklendeztem!!!!

ma már szeretem a lecsót :)

de a gomba még mindig mumus,bár gyerekkoromba a mérgezésől való félelem miatt nem ettem,most felnőtt fejjel egyszerűen nem izlik,

és van még pár ilyen dolog,a nővéremék kamaszai,sőt még a sógorom is utálja a karfiolt,lehetséges hogy Vica is így van vele....
de most hogy jobban belegondolok én se szerettem gyerekként,sőt a kelbimbót se.......szerintem ha most hagyod később meg fogja enni...

én ma már imádom a karfiolt és a kelbimbót is!!!

a kelkáposzta az amit semilyen formában sose vennék a számba Kép

sutimano76

Madar,nem is mondtam.Amit küldtél 3mms,gondolom múlt héten a tali előtt,tegnap hajnalban kaptam meg :lol: :lol:

Sütikém,nincs dógod????? Kép

Jelentem lázat kellett csillapítanom :( 38 volt fürdés előtt,így kapott el fél kúpot.

Kép
v.andi

én ma már sajnálom,hogy a nővérem nem erőltette,hogy zongorázzak és tartsak ki a vágyam mellett hogy operetténekes legyek....bár nagyon szeretném ha Berni az lenne,de nyilván nem elvakultan ,megy zenesuliba,és persze spotolni is fog,illetve meglátjuk mihez lesz még kedve,és azt is mihez lesz tehetsége,na de ez még nagyon odébb van....

sutimano76

Andi....láz :( ,dukkolok hogy reggelre kialudja kisvejem!!!Küldöm a sok gyógypuszit!!!

Már végeztem a dógommal!!! :wink:

sutimano76

T-pk, van olyan, hogy szopi-sztrájk :

A szopási sztrájk leggyakrabban 3 hónapos és 1 éves kor között következik be, többnyire a következőképp fest: a jól szopó baba egyik pillanatról a másikra visszautasítja a szopást, sír, harap, megfeszíti a hátát és nem fogadja el a mellet semmiképp. Anyukák ilyenkor megvonják a vállukat, hogy hát a gyerek elválasztotta magát, pedig az elválasztás a baba oldaláról ritkán következik be 1 éves kor alatt, és általában nyugalmasan, fokozatosan zajlik, nem ilyen hirtelen. A szopási sztrájk ritkán tart pár napnál tovább (előfordulhat, hogy 1-2 hétig is elhúzódik), és egy kis türelemmel és irányítással meg is rövidíthetjük az időt.

Okok lehetnek:
# fogzás
# középfül gyulladás
# cumisüveg és cumi gyakori használata
# szájpenész
# anya ijesztő reakciója a harapásra
# bedugult orr
# kellemetlen élmények, megszakítás a szopás közben
# anya hosszú távolléte
# a napirendben bekövetkező nagy változás
# apadó tej (amin lehet segíteni 1-2 nap alatt)
# limitált szoptatási idő
# ha többször is visszautasítják a szopni akaró babát
# feszültség otthon
# ideges anya
# stressz, túlstimulált baba (nagyon gyakori)
# nagy fejlődési ugrás: mászás, járás,ülés megkezdése pl.

Mit tehetünk, ha "sztrájkol a baba"?
# először is: ne menjünk el a gyerekorvoshoz, csak ha tudjuk, hogy nem tápszerfanatikus
# ne adjunk tápszert!
# fejjünk a tejleadó reflex megjelenéséig, akkor már úgyis "csorog" a tej a szájába a babának, könnyebben nekiáll szopni, ha nem kell a tejleadó reflexért neki megdolgoznia. Ha épp ellenkezőleg, erős a tejleadó reflexünk, akkor fejjünk pár percig még, hogy az erős sugár ne "spriccelje arcba" a gyereket, nehogy az legyen a baj.
# ajánljuk fel gyakran a mellet, ahányszor csak tudjuk
# próbáljuk a babát félálomban megszoptatni, ne akkor, mikor teljesen éber
# próbáljunk meg többféle pozíciót
# keressünk kellemes helyet, csendet, sötétet, vagy üljünk a babával a kádba, szoptassunk ott
# próbáljunk sétálás közben szoptatni
# fejjünk gyakran, hogy a sztrájk alatt ne apadjon el a tej, és adjuk a babának pohárból, ha lehet. ha nem fogadja el, akkor cumisüvegből.
# gondoljunk arra, hogy úgy is éhes lesz! ha nem ajánlunk más alternatívát, akkor enni fog.

Tengdi: túl van rajta, az h sikeresen e ... hát majd kiderül, de könnyen lehet, h nem :?

Süti, jesszus, a világért se vedd szentírásnak amit mondok/írok/teszek :!: :!: a rántott karfiolt megeszi ;)

vicger

Andi soksoksok gyógypuszi Barnusnak!!!!
remélem Anna csemetéi is jobban vannak!

vicger

Hahó... egy kicsit nem jövök és mennyit írtok.... :shock: :shock: :shock: :shock:

Babcika... én elvinnélek dokihoz... de megnéztem és 435 km-re vagyunk egymástól.... Kép

Rita... Andris egy hős!!! És kicsi vejem is!!!! 8) 8) 8)

Süti..
. milyen az a töltött tojás :?: :?: :?: :?: :shock: :shock: :shock: :shock: nooo közben olvasom, hogy a pic-en van a recept... akkor majd megkukkolom... :wink: :wink:

Móni... apa megint el... :cry: :cry: :cry: nagy simi neked!!!!

Bibi...
Kérdezhetek priviben vateráról???

[quote="bibiesbrumi"] írta:bibiesbrumi
[quote="manósziget"]K írta:manószigetitaláltam. :) Husi megken mustárral, majd zabkorpába beleforgat majd tojci majd reszelt sajt és sütőben megsütöm. Gyors, eccerű.

Azért köszi az ötleteket, figyeltem és észben tartom.

Jut eszembe össze kéne a mézesem tésztáját is dobni, hogy holnap tudjuk sütni Mírával....

husit klopfolni, sózni, borsozni, szerecsendiózni ... vajon zsirjára sütni ... tűzálló tálba rétegezve lerakni: hús-tejföl-szelet sajt, sajttal befejezni, és amiben sült vajat a tetejére önteni ... sütőben össszesütni ... krumplipürével a legjobb ,de a rizs is megy hozzá .... naaaaaaaaaaaagyon fincsa, csak naaaaaaaaaaaaagyon hízlal... :)

uffff. ezt úgy olvastam, hogy zsiráfra sütni.... :shock: :shock: :shock: :shock: húúú asszem késő van.... Kép meg aztán mondtam én, hogy nem vagyok egy konyhatündér.... Kép

Manó... ebay... 8) 8) jól tetted... mért nem jelentkezett???? :!: :!: :!: :!: :wink: :wink: :wink:

Andi..
. remélem Barninak nincs semmi komolyabb baja.... :? :? :wink: :wink: akkor egy hét múlva oltás... Kép
Lóvé... huuhhhh dejó!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Kacagás... dejó.... :lol: :lol: :lol: :lol:

Nooo ezt elküldöm el ne szálljon.... :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Andi: akkor jöttök??? Kép
Jaj, Barnika, remélem a kúp hatni fog ... és nyugodt éjszakátok lesz ... és reggelre huss

Süti: megerősítettél, hogy beszéljek erről Julcsival :)
Legközelebb nem engedlek el, amíg nem skálázol egyet nekem. :wink:

KépKép
KépKép
madar

Megyek ... Kép Kép ... aztán ... Kép

Kép

KépKép
KépKép
madar

jaj, Kriszti és köszönöm az iromány, nagyon hasznos volt (megint) :) Kép

KépKép
KépKép
madar

Húúúú Anna küldöm a gyógymanókat hozzátok.... :wink: jobbulást Nektek!!!!

Kriszti...
teljesen megértelek a felrobbanással kapcsolatban... vigyázz telihold van... hm... :wink: :wink:

Flora... apika nélkül... :cry: :cry: :cry:

Anna..
. milyenaz a mézes fokhagyma????? (a fokhagyma össze van nyomva????? )

[quote="v.andi"] írta:v.andi
[quote="tengdi"]m írta:tengdiikor elszakadt megnéztétek hány óra hány perc? :D így már értem

Biztos nekik is olyan órájuk van,ami a plafonra vetíti a pontos időt Kép

HHHHHúúúúúúúúúú dejót röhögtem.... köszi.... Kép

T-pk... Jázmin oltás... láz.... :cry: :cry: Mi nem adatjuk be a rotát.... Dóri is csinálta ezt... neki trottyolni kellett pont... :? :? :? :?

Süti... hajrá békülés-próbálkozás... Kép

Móni...
rendőr Mogyoró dejó... :lol: :lol: :lol: Dóri is mutogat... nekem eddig a rodeó jutott eddig eszembe róla... :wink: :lol: :lol: :lol:

Süti... Te itt???? :shock: :shock: :shock: Hm... irgumburgum....

Andi...
láz... sok gyógypuszi Barninak... és küldöm most gyorsan a gyógymanókat.... :wink: :wink:
vikiviktor

Na látod Kriszti,ha ilyen jókat írsz!!!!én kiolvasztottam tejcit,és cumisüvegből :oops: megetettem,majd egy kis cici,bevált!de azért remélem több ilyen nem lesz,mert kettéhasad a szívem,annyira rosszul esett!!!

Rántott karfiol,igen????akkor nincs mese,valamiért csinálta.....

Madar,a szolfézs miatt hagytam abba...a nővérem szerint nem éneklek hamisan,de átlagos a hangom!!

megyek én is aludni,mert holnap reggel megyünk koponya és hasi uh-ra.

jó éjt!

sutimano76

Nálatok meddig tart a "békülés",hogy így kiakadtok,hogy én már itt :?: :?: :?:

sutimano76

Süti! Nálunk reggelig Kép

Kép
babcika

Viki köszi, de tényleg nagyon messze vagyunk :D

Kép
babcika

Jó reggelt!

Asszem mi ugrunk vagy mifene... már vagy 3. napja 2 óránként eszik Ákosom napközben és ma éjjel már 2 körül (nem emléxem pontosan mikor) éhen akart halni, majd 3/4 7-kor is volt szopi.... és most hallom megint ébredezik... (bár most biztos Mírára ébredt fel, mert hisztivel indult a napunk :?. Nem hagytam egyedül felöltözni, mert az fél óra és még nem voltak felhajtva a kovektorok, szóval qrva hideg volt... és ezt nehezményezte)

Mennem is kell...

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Babcika,minél idősebb az ember,annál rövidebb idő elég a békülésre Kép Kép Kép

Madar,indulok :lol: :lol:

Kriszti,köszi,köszi,megint tök jót tettél fel nekünk Kép

Anna,hogy vannak a gyerkőceid???

Kariaji,én ilyen mókakockát szeretnék Barninak http://alomjatek.hu/termekek/5c4f1225024849.jpg. Újonnan 3500-4000 ft között van a 3 kocka, FP.Szerintetek érdemes ilyen vaterázni??Értem ezalatt,hogy csak a szájába veszik a gyerekek.
http://www.vatera.hu/fisher_price_mokak ... 57504.html
Ez például tök rendben van.
Ez pedig 1 forint: http://teszvesz.hu/item838218942_fisher ... kocka.html

Lekopogom,hatott a kúp.Igaz elég késő volt,mire le tudtam tenni,de 3 óránként ébredt,azaz 3-kor és 6 kor.Nem is volt lázas éjjel sem,és még ma sem.Most fél 9 óta alszik.Remélem nem is lesz lázas.

Kép
v.andi

Andi!

én pont ilyet veszek Blankának és kersztlányomnak is. és itt: 3100Ft. http://www.jatekshop.eu/baba_mokakockak ... 1.html/hun

nekünk sem arra kell a sok idő, hanem utána összebújunk csak :lol: :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt !

Andi, na hála az égnek, hogy minden okés!!! A mókakockák tényleg jók, valahogy fertőtleníteni kellene... ha van ilyen sterilizálód, szerintem abba lehet, h belel lehet rakni /nekem nincs, szóval passz , h belefér e, de miért ne férne bele/ v van ez a chicco fertőtlenítő folyadék, azzal lemosni, átmosni, szerintem nem szivárog bele a víz.

Süti , asszem lemaradtam :oops: :oops: most akkor már minden okés? :lol: :lol: :lol: :lol:

Manó, reggeli hiszti :? :? :? az nagyon nem jól tud esni az embernek

Babcika, csomóid hogy vannak? figyu má' dokkert hívj házhoz! S akkor meg van oldva minden :)

Enyém kölkök is alakítottak az éjjel, Luca fél egy után aludt el, /ami annyira nem is volt nagy gáz, mert így Atesznek meg tudtam sütni a húst a szenyókba, ki is hűlt, meg csináltam neki hozzá ilyen majonézes-salátás-hagymás nyaflatyot, amit a mekiben szoktak a bigbe tenni/ Na aztán Ati riadózott 3tól 4ig, majd ébresztő volt 6kor.
Én naív, gondoltam ha elmentek Vicáék a suliba, akkor majd jól visszafekszünk, meg alszunk minimum 11ig.
Ahha persze, Luca még csak aludt volna / meg én is, de Atinak kellett volna a jobb könyökhajlatom piszkálni /így relaxál, meg közben ujjszopi/ Lucának meg a bal cickóm szopizni, de annyira sajnos még nem lógnak,hogy hanyatt fekve tudjak szoptatni, hogy közben a karom ne törjön ki pusztán Ati úri kedvéért. Úgyhogy Ati megunta, h állandóan rángatni kellett a karomat, s inkább útjára indult. Na de egyedül nem garázdálkodhat a lakásban, csak a jó Isten tudja mire képes egy 2 éves gyerek ugye... na, úgyhogy duzzogva-puffogva én is kimásztam az ágyból, amire aztán Luca is ébresztőt fújt.

Anna, mi újság, hogy vannak a gyerekek????

Bibi, nem tudom van e változás fogmosás ügyileg, nekünk most az jött be tökéletesen, hogy Ati a kisoroszlán, aki meg akarja harapni a fogkefét, aki persze hangosan jajveszékel, miközben sikálja a fogakat :) Annyira bevált, h kétszer kellett megmosni :) :)

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?