A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Én is utálom a hajszárítást .
Heti 3szor előferdülök a loviban,de lovagolni nem sokat lovagoltam még. Többnyire karámban vannak,vagy futószárazom őket,na meg van kint egy csomó cica,azokat etetem. Marcit szerintem csak tavasszal viszem ki.

egy mai termés:)
http://picasaweb.google.hu/hed608/Marci ... 7988636018
Vendég

Ancsurti!

en kivagyok ettol a heti 2x-i hajmosastol...
Mivaaaaan? :shock: :shock: :shock: :shock:

Nekem másnapra gáz a hajam, szóval bőőőven elégedett lennék, ha csak heti 2* kéne mosnom :? . Nekem is csomóban hullik, de tudtam hogy így lesz, szóval a fejen lévő mennyiség nem nagyon aggaszt (bár cseszettül kevés, de régen is az volt :evil: ), de a máshol kévőktől kiborulok!!!! :evil: Mindenhol a hajam van! Mindenhol! Váááá!
Tegnap Ricsi a szájából húzta ki ebéd közben, pedig úgy főztem, hogy duplán össze volt fogva a hajam, és az eleje is fel volt tűzve! Sőt most már mindig copfban van a hajam, mert eddig azért ha mentünk valahová, kiengedtem, de a múltkor nagyon égtem, mikor a vendéglátónk kb. 10 szál hajat szedett le rólam, meg a gyerekről az este folyamán :oops: :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Majd átmész legközelebb! (nekem könnyebb volt uv nélkül megúszni, csak pasim volt - Apa -.)

Én Boo hangját képzeltem másképp. Valahogy sokkal kedvesebb hangja van, mint amit én társítottam hozzá. :oops: :D

Ancsurtiét még nem hallgattam meg, mert Petra aludt és nem tudtam, hogy milyen kemény rock zene mehet alatta, így élből lenémítottam. :D De mindjárt meghallatom. :wink:

Kép
katy76

Bond: én rákérdeztem a dokinéninknél a konakionra, mert az utolsó ampullát adom hamarosan Hédinek és kaptunk egy újabb receptet, mivel még csak szopizik így még mindenképpen adni kell.

Dodi: zh meglesz, ne izgulj! Hiszti nálunk is megvan, érdemes lenne videóra vennem. Múltkor elvettem tőle egy plüssét, mert már tocsogott a nyáltól, na azt hallottátok volna! És igen tudja, hogy kinél lehet, kinél nem. Egyszer lebukott amikor hiszti közben felpillantott egypillanatra, hogy érdemes-e folytatni :twisted: :D :twisted: :D

Szárítógépen mi is gondolkodunk, aki elégedett légyszi írjon már márkát is, hogy milyet érdemes venni.

Na és egy történet amin nagyon ledöbbentem. kedden voltunk tanácsadáson, előttünk egy 6 éves kisfiú volt státuszvizsgálaton. Résnyire nyitva volt az ajtó, mi meg Hédivel elég közel álltunk, ráadásul úgy, hogy pont beláttunk. Elég furcsa hangok jöttek ki, hallottuk amikor dokinéni mondja, hogy csak a torkodat és a fogaidat szeretném megnézni. Erre gyerek berohan egy sarokba és mint valami veszett kutya kapkod a dokinéni meg az anyja felé, ha ütőtávolságon belűlre értek ütött is. Kb fél óra volt mire sikerülta gyereket lenyugtatni, de mikor kijött akkor is olyan arcot vágott, hogy komolyan megijedtem. Én még ilyen agresszív gyereket nem láttam, pedig tanulásban akadályozottak pedagógiája a végzettségem és bizony találkoztam nehéz esetekkel. És ami a pláne, ránézésre tök normális családból származik.ránézésre...azért kíváncsi lennék mi áll a háttérben, meg aggódom, hogy ők a jövő nemzedéke

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

hendegabi! :)

A dolgok jelen állása szerint mégiscsak megyünk Halász Jutka koncerte vasárnap. Csak nem tudok neki teljes szívemből örülni :oops: :oops: :oops: :oops: , mert aznap Apáékhoz jött volna céges Vénember, és már agyilag abban voltam. Ugyanakkor "vigyázzban" lehetünk volna csak ott, mert Apa ügyel, és ha valami van, akkor húzás haza... Szóval, amolyan melyik ujjamat harapjam meg szitu. :?
Aztán végül a koncert mellett döntöttem, mert szégyen, nem szégyen irigy vagyok anyámékra :oops: :oops: :oops: . Ugyanis velük ment el Manó megnézni a kivilágítást az Andrássy úton, velük ment el megnézni a Vörösmarty teret, egyszer nappal, egyszer meg kivilágítva. Aztán lelkesen meséli, hogy mi volt, milyen volt. Amolyan első élmények ezek, és én sajnálom, hogy mi kimarad(t)unk ezekből. Szóval, ILYEN alkalom is csak egyszer van. Remélem, tetszeni fog neki. Mindenestre már régóta "gyúrunk", annyit hallgatjuk minden nap. :lol: :lol: :lol:

ancsurti! :)

"az uj tulaj jott a stekoert"
He??? :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?:

Szomszédok: :shock: :? :? :? :?

Szárító kendő: :shock: :?: :?: :?:
"Nalunk egy mosas szaritasal megvan 1,5 ora alatt "
:shock: :shock: :shock: :shock: :D

Manó orrát mindennap szívtuk, pedig nem volt tele cuccal. Huginál viszont belustultunk. :oops: :oops: :oops:

"Erdekes,akarhanyszor olvaslak titeket,valahogy magamban hallok egy elkepzelt hangot a kommentekhez.....kivancsi lennek mennyire hallom jol "
Részemről röhögést tessék képzelni. :lol: :lol: :lol:

"Latom,sokan vagyunk teliek nekem annyi sapkam van "
:lol: :lol: :lol:

czigka! :)

Valóban arra gondoltam, hogy az új mellméreted tetszik-e TeApának. :oops: :lol: :lol:

Hess láz! :?

kicsidodi! :)

Anyukád infói: ezek szerint tényleg nem véletlen, hogy az eddigi áldozatok egyike sem volt "egészséges".

Hagymalé csöpögtetést még nem hallottam. Fortyogás: :shock: :shock: :shock: :shock: (Nem az ólommal kevered? A középkotban bevett módszer volt, és hosszútávon hatott. :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: )

Vizsga: ejjjj, de laza lett valaki! :o :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Ne is foglalkozz vele! Én sem teszem. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

conversano! :)

Hajhullás: ha minden igaz, akkor múlófélben. :wink:

katy76! :)

Kösz a választ! :)

Kép
Kép
200907?

Katy!

Ihatod a zöld teát nyugodtan :wink: . Csak ne literszámra :lol: . Én is kaptam anyutól, mert mikor itt volt, mindig csinált nekem, de én lusta vagyok megcsinálni :oops: .

Conversano!

A laptopon nincs hang, és ide lettem száműzve, úgyhogy holnap meghallgatom, de azt látom, hogy Marci is dözsölgeti a szemét, ha álmos :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Igen. Ma nem sokat aludt. Azt veszem észre,hogy egyre kevesebbet alszik napközben,akkor is csak 20-30 perceket.
Vendég

Bond!

Azért lettem ilyem "laza", mert
1. Agyilag már berendezkedtem a halasztásra, így nem olyan nagy a csalódás.
2. Pénteken újra írhatom.
3. Ha nem sikerül, januárban vizsgázhatok.
4. Ha nem sikerül, februárban UV-zhatok.
5. Ha nem sikerül jövőre felveszem újra.
6. Az egész anyag 60 oldal.
7. Téged se izgat.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Amúgy meg egészen más lett a fontossági sorrend! Momentán jobban izgat, hogy a kisfúcska milyen állagút kakil, mint hogy hányas lesz az államvizsgám :oops: :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Conversano!

Lehet, hogy nálatok is jön az "átállás". Hogy csak két alvás lesz, de az valamivel hosszabb az eddigieknél. Nálunk így volt: többször volt negyed óra, mire rájöttem, hogy tovvábbkell ébren tartsam, így lett 2* 1,5-2 óra :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, akkor egy sztori a hisztiről/agresszióról/nevelésről.

Mikor hazajött Manó elmeséltem, hogy mi volt Hugival, mit mondott neki a doki bácsi. Aztán tisztába tettem, Manó pedig végig puszilgatta az arcát, pociját, hihetetlenül finoman, kedvesen, még én is meglepődtem. :o :D
Irány a szopiztatás. Eszembe jutott, hogy a véncsoroszlyadoktornénit is meg kéne kérdezni az antibiotikum miatt. Ahogy elkezdtem telefonálni, Manó ugrik és megharapja Hugi fülét, természetesen a fájósat. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Hugi nem üvöltött lila fejjel, áááááááááá. Őszintén szólva csak azért nem kapott Manó egy sallert, mert a kezemben volt a telefon. :evil:
Lehet kövezni, de tartok tőle, hogy erre nem a megsimogatomabuksidtekisrosszcsont jellegű psziché ápolás a megoldás. (A pofon sem az, viszont emlékezetes. :x )
(Dokinénivel egyébként semmire nem jutottam, mert kölcsönös üvöltözés miatt mérsékelten lehet érdemi párbeszédet bonyolítani. Ő a vezetés miatt nem hallott, nálam Manci üvöltött. Addig jutottunk el, hogy: vigyázzon a .... :? :lol: :? )

Ezek a megmozdulások nem Hugi, hanem a helyzetnek irányulnak: héééé, én is itt vagyok. De nem tudom őket kiküszöbölni. :( :(

Kép
Kép
200907?

kicsidodi! :)

Igen, valóban küzdelmes egy tea elkészítése. Ott kezdődik, hogy "szüreteljük le a cserjét, majd... "

" Momentán jobban izgat, hogy a kisfúcska milyen állagút kakil, mint hogy hányas lesz az államvizsgám"
És te milyen állagút kakilsz? :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tényleg! Az mitől függ, hogy milyen? :roll: :roll: Bogyó, kígyó, lepény... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Bogyó ,kígyó ,lepény Kép
Vendég

House:

-Tudtam, hogy el fogsz jönni. (Wilsonnak mondja, mert ki akarta hagyni a legénybúcsút, amit Chase-nek tartanak)
-Ez az én lakásom. (Mondja Wilson)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Conversano:Besz@rtam a rohogestol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Marci kemenyen nyomja a kacaraszast :wink:

Nalunk nem kell adni K vitamint :roll: :roll: :roll: en mar annyiszor rakerdeztem :roll: :roll: :roll:

En sem szeretek teat kesziteni,de a szukseg nagy ur....

Fontossagi sorrend: :wink:

Tike:nem lehet hogy jol raijesztettek egyszer arra a gyerekre a dokik???Engem mar vagott pofan fogorvos kiskoromban :roll:

Maki megint szunyal 8) ...ezt mar igy szeretem!

Kép
Kép
ancsurti

ronmay! :)

Két kérdés hozzád. Az egyik hozzászólásban orsi777 azt írta: "A tető alá, a fával burkolt részéhez (nem tudom, hogy hívják)"
Szóval, hogy hívják? :roll:

Nekem meg az jutott eszembe, hogy ti ismertétek a Kínában eltűnt hegymászókat? :?:

Született feleségek: "Jó szexeljünk. De lehetne gyorsan?" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Más.
Használ valaki Dove bőrfeszesítő cuccokat? A múltkor azt mondták a DM-ben, hogy a dekoltázsfeszesítő már nem kapható. Apa ma tusfürdőt nem talált. :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
200907?

Bond

Wilson annyit ivott, hogy haza akat menni a saját lakásában tartott buliból :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ronmayre gondoltam én is , amikor hallottam a hegymászókról.

Milyen tusfürdő nincs? Dove?

Kép
Kép
orsi777

agi: oroszlánozás :lol: :lol: :lol: ismerős.... :wink:
nálunk az újságolvasás zajlik így :lol: :lol: :lol:
köszi a jókívánságokat anyósom nevében is!

cunci: Neked is köszi az anyósos jókívánságokat, sebész szerint már nem tudom mi van, mert apósom, sógornőm teljesen mást mondanak...majd párom rendet tesz hétvégén...
én kérdeztem korábban a szárítógépről, de már nem veszek, mivel nekünk csak mosó-szárító férne el együtt, azt meg senki nem ajánlotta :roll:

hendegabi: jajj szegénykék :cry: :cry: :cry: Még olvasni is szörnyű volt, amiket írtál!! Jobbulást a miniknek!!!!

Bond: Hugi füle :D Manó harapása :twisted:
A "talán" nem hangzik jól, de már annyira mást mond mindenki, majd párom felmegy, és tisztázza a dolgokat. Egyik azt mondja, hogy nincs remény, másik azt hogy van...
Az ilyen "árusok" erre is gyakoriak :twisted: :twisted:

marietta: köszi szépen :wink: csipkedés :lol: :lol: :lol: :lol: :arrow: ismerős :roll: :lol: Sőt dorka még a szemüvegemet is lekapja és eldobja a szoba másik sarkába, már kb 2 hónapja. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Oltással én is így vagyok, azaz mi is :roll: CSak az az egy tart vissza, hogy Dorki nem anyatejes, és így ugye az Ő szervezetében nem alakul ki védettség, na meg ha tőlem kapná el tuti beleőrülnék. mármint így is elkaphatja, ha megbetegszem, de ha tudatosan tudom, hogy elkaphatja, szóval Érted Te :lol: :lol: :lol: A körömvágás óta így is még mindig olyan lelkiismeret-furdalásom van :roll:

katy: Neked is köszi anyósom részére a drukkokat!!! :wink:

gabi: oltások :shock: sógornőm fia asztmás...így mindenképpen be akarták adatni, doki is javasolta, erre 2 nappal a szuri után befulladt, és azóta is állandóan fullad, de nem gyengén. :cry: :cry: :cry: :cry: Persze azt mondják oltásnak nincs ehhez köze, de szerintünk csak lehet :roll:
Milyen a szárítógéped? Mosógép is egyben? Nekünk csak 2in1 férne el :roll:

folyt köv. :arrow:

f.nikici

orsi: köszi Neked is!!! állítólag a szövettani eredmények nem túl biztatóak, de már magunk sem tudjuk, mivel mindenki mást mond...majd párom most már utána kérdez a dokitól

csibe: Boldog Születésnapot kívánok én is!!!

ancsurti: Dorki is állandóan ülne fel a pihenőszékes hintájából, meg löki ki magát, már nem igazán élvezi, max. kakilás erejéig ül benne. :lol: :lol: :lol: Köszi Neked is anyós drukkokat! Orrszívást csináld úgy, hogy tengerisó oldatot befújod az orrába, majd vársz egy picit, és utána szívod, én így szoktam. :wink: igaz nem minden nap, de akkor most Bond ajánlására nekikezdek!Nem lesz egyszerű, nálunk még a fújás is küzdelem, már amikor meglátja rángatja a fejét... :? :roll:

conversano: hajhullás nálam még megvan egy kicsit, de már sokat javult(koppkoppkopp) remélem meg is szűnik!!
Nagyon édes a kacagós videó, nekünk is készült az első kacagáskor :lol: :lol: Mai napig ha meglátja tesómat kacag... :shock: Semmit nem kell csinálnia Neki :shock: Rá kacagott először...péntek 13án :lol: :lol: :lol:

nyuszi: Mármint mit? boxolni vagy aludni? :lol: :lol: Nekem sokszor boxolni :roll:

dodi: vizsga miatt no para, bár látom nincs is :lol: :lol: :lol: én is így voltam mindig, de már szerencsére megvan az államvizsgám, februárban egy nyugis hetem volt, akkor megcsináltam. Hisztizik Botond? Pedig ki sem nézném belőle, olyan cuki. :lol: :lol: :lol: sokszor Dorki is csak hisztizik, és figyel, hogy most akkor elérek ezzel vmit vagy sem? És ha nem, akkor megfog valami játékot és már gügyög is magának :lol: :lol:
Gáz a kamerában a hangom, én is mindig így érzem, mondjuk enyém tényleg gáz amúgy is. :lol: :lol: :lol: visszahallgatnom meg egyenesen borzalom.
Ti beoltattátok magatokat?

Képzeljétek! Dorki ma hason aludt el, hogy simogattam a hátát (ancsurti, katy írta, hogy csinálta így néha), és lám, sikerült :shock: már mindent csináltam Vele, nem aludt, mondom ok, akkor mész hasra, és elhallgatott :shock: 2 percen belül aludt is, persze fél óra múlva azért ébredt :lol: :lol: :lol: S persze sírt, gyorsan megfordítottam, aludt még 5 percet háton(! :shock: ) és mire ismét bemegyek már játszik csendben :lol: :lol: :lol:

f.nikici

nem láttam House-t :twisted: :twisted: :twisted: pedig annyira készültem, felvenni is elfelejtettem, de ez van. Hajat kellett mosnom :lol: :lol: :lol:

f.nikici

most csak egyetlen dolog,mert még 1,5 oldalam :!:

DODI:Teljesen egyetértek veled (megint),a H1N1gyel kapcsolatban!Nem kell izgulni,apa mindennap szállít a mentővel ilyen betegeket,tegnap előtt egy 36 hetes kismamát,és nem kapja el,pedig nincs beoltva!Mi viszont a csajokkal már átestünk rajta 3 hete,és túléltük.Szerencsére,vagy sem,de túléltük.Nos,amikor csak dolgozik apa,mindig,mindegyik orvost kikérdezi,hogy adassuk-e,vagy sem?Nem ajánlják,mert nem veszélyesebb,mint bármely másinfluenza,csak el kell adni belőle x millió adagot,ha már legyártottuk,mert válság van,nincs felesleges pénz,ami oltóanyagban álljon. :? Szóval,ez csak a mi véleményünk,orvosokra hallgatva(saját gyerekorvos,gyógytornász,óvónő).Mi továbbra sem oltatunk.Nem nahyobb a halálozási arány,mint más influenzánál,csak ezt most felkapták.Nagyon-nagyon sajnálom azokat,akik belehalnak,minden életért kár!Legyen az bárki,bármilyen körülmények közül,emberekről van szó.Most én is már meginogtam,de még továbbra is nem.Ha bármi fontos,vagy új infóm van,megígérem,közlöm veletek is,hiszen jót akarok.Aki beadatta azt is megértem,tudom,nem is drága,nem az a bajom.Csak egy dolog szól ellene,hogy nincs tesztelve elég ideig.Ja,és már mutálódott a vírus,és arra ez az oltás nem jó.Na,nehéz a téma,egyik fórumról ezért jöttem el. :(

Ma sem leszek,így boldog 5 hós fordulót a babáknak,a betegeknek gyógyulást,aki jól van,örüljön! :lol:

És,ha közben átlépnénk az 500. oldalra,gratulálok magunknak! :lol:

mijólvagyunkmindenokliliovibandesírlottijógyerek
Vendég

Dodi:Ne halassz,én sose tettem,inkább magammal vittem a vizsgákra!Átengednek,államvizsga a legkönnyebb mind közül!Én terhesen kezdtem,majd 1 pici gyerekkel+terhesen végeztem.Igaz,csak 4-essel,de nálam is megváltozott a fontossági sorrend.Így természetes. :wink: Apa mindig azt mondta,hogy nem baj,nem leszel szumma kum laude,csak kum laude. :lol:
Vendég

Lilisgabi!

Én is nagyon vacilláltam (apa kevésbé :twisted: ), de mivel sosem adattuk be a "sima" influt sem, ezt sem fogjuk! Most már elég oltott van ahhoz, hogy tudjuk, rövid távon nem változtat senkit zombivá :lol: . Na de hosszú távon.... :twisted: :lol: . Csak viccelek, elvileg ez az oltás az eredeti influenza-oltás "aktualizált" változata, ami minden évben elkészül, csak máskor nem övezi ekkora felhajtás. Ha az általános influenza-vírust is így tálalnák a médiában, minden évben rettegve mentünk volna utcára. De azt lerendezték azzal, hogy vírus van!. Kezeljük ezt mi is így: vírus van és kész. Aki a sima influt beadatta, az nyugodt szívvel adassa be ezt is, nagy valószínűséggel kutya baja nem lesz! Én továbbra is azt gondolom, hogy felesleges, és bár én nem vagyok oltás-ellenes, (amiben veszélyt látok, természetesen beadatom,) de értelmetlenül tényleg nem szuratom magam vírusokkal.
Aki a veszélyeztetettek közé tartozik, tehát immungyenge, daganatos beteg, idős ember...stb. az oltasson sztem, de egy "átlagos" emberben ez nem tesz kárt :wink: .
Sztem nincs jó vagy rossz döntés! Megértem azt, aki beadatta, azt is aki nem! Nem törhetünk pálcát emiatt senki felett sem, hiszen mindenki a legjobbat akarja a családjának.... :wink:
Amúgy sztem már én is túlestem rajta, mert mikor a tévében mondták, hogy a gyerekeknél milyen tünetek voltak, nekem pontosan ugyanazok voltak :shock: ! Bevettem rá egy-egy Algopyrint, amúgy Béres-csepp, c-vitamin, Femibion. Ennyi. Se Bobó, se apa nem kapta el, pedig én nem tudtam elszeparálni magam a babától!
Egyik barátunk is túlvan rajta akinek 31 hetes terhes a felesége. Janinak 39 fokos láza lett, és félrebeszélt de ő volt a hülye, mert gyógyszerellenes, és nem volt hajlandó bevenni semmit, amikor már kúszott fel a láza. Aztán bevett egy lázcsillapítót, ami simán helyretette :wink: . Pár nap alatt rendbejött ő is :wink: . A felesége nem kapta el.
Szóval nem kell megijedni! Nem olyan könnyű ám meghalni :wink: .

:arrow: Tanulok.
(Amúgy többek között te jutottál eszembe, hogy milyen ügyesen csináltad a sulit, nekem is sikerülnie kell :wink: :D .)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jó reggelt!

Konakion: én is rákérdeztem a dokinőre,mert most fogjuk az utolsót odaadni,de nekem azt mondta,hogy nem kell már többet adnom. Na most akkor?

Úgy tűnik,estére kezd kevés lenni a tejem,mert tegnap két ciciből is evett fél 8-kor és fél 12-kor már fent volt (ez már két napja megy így)és evett még vagy negyed órát :shock: és fél 4-kor megint. Úgyhogy mivel most nem adom neki a pépet,ezért adok neki tápot fürcsi előtt és aztán jön még a cici,hátha attól tovább fog aludni :lol:

Megyek ma masszázsra délután. Zoli már előre kivan,hogy ő nem fogja bírni,ha olyan lesz a gyerek,mint tegnap egész nap,mert bár nem sokat volt itthon,de az elég volt... Hát,jelentem,azt már én sem :twisted:

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

eléggé el vagyok tűnve,de igyekszem olvsgatni titeket.
először is Bondnak utólag is Boldog Szülinapot!
majdnem egynap születünk...
és köszönöm mindenkinek a köszöntéseket...
Kiara nagyon sok figyelmet igényel,így elég ritkán tudok jönni.és mire
végigolvaslak titeket már írni nincs is időm...
mint ahogy például most is...

Kép
Kép
csibe83

konakiont én is rákérdeztem múltkor és kaptam egy újabb receptet,
hogy még adjunk neki inkább címszóval...

Kép
Kép
csibe83

Aki szereti Ausztriát és a wellnesst:
http://www.sonnentherme.at/
Nagyon jó!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

dodi: nálunk is én vagyok aki vacillált(ok). :roll: Apa egyáltalán. :twisted: Anyósom daganatos, barátnőm szintén. Egyikőjüknek sem ajánlották a dokik, pedig többeket megkérdeztek... :roll: Barátnőm a Telki kórházban van, ott nem adták be neki, nem is javasolták. :roll: Anyósom Korányiban van, szintén ez a helyzet :roll: Én is bízom benne, hogy ki így, ki úgy jó dönt, és mindenki ahogy döntött úgy legyen jó! :D
Hajrá, tanulj!Én is tavasszal menni akarok "szakmaizni" :roll:

nyuszi:
"Hát,jelentem,azt már én sem. :twisted: "
Ismerős érzés. :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: Én most sehová sem jutok el, apa most is hajnalban ért haza, és délben már ismét megy... :twisted: :roll: Most meg ugye alszik egy picit.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, össze-vissza szerkesztget :twisted: NEm akartam pirosra:D

f.nikici

na most meg lemaradt a fele :twisted: ez nem az én napom lesz :roll: :lol:

f.nikici

szóval mi is a Sonnenpark Hotelt néztük ki apával, hogy valamikor el kellene menni. Ő imádja Ausztriát élt is kint, én sem vetem meg, szeretek utazni, szóval semmi jónak nem vagyok az elrontója. :D
Ezt akartam még az előbb leírni, ami nem jött össze :twisted:

f.nikici

Sziasztok! :D

Bond: Hugi füle: :D :D Tényleg jó fej a doki! :D
Én Kata orrát már hetek óta napi két alkalommal kiporszívózom, pont az arcüreggyulladás és társai miatt. Most már odáig jutottunk, hogy szinte örül neki :shock: :lol: :lol:
Kesztyű árus :evil: /mondjuk nekem kéne új kesztyű... :D /
Én úgy tudom, hogy amíg főleg anyatejes a baba, addig kell a K vitamint adni neki.
Manó harapás :( szegény Hugi :( Lehet, hogy nekem is a saller lett volna az első gondolatom, pedig alapból testi fenyítés ellenes vagyok :)

Marietta: nokedlit csináln?? :shock: :lol: Te nagyon ügyes és bátor vagy! :lol: :lol: Murphy alapján bizts akkor lenne nálunk vmi égbekiáltóan fontos dolga Katának, ahogy felforr a víz... :lol: :lol:

Gabi1: érdekes, hogy nem tudott róla a dokinő, mert még a tv- ben is volt, hogy a felét kinyomta a doki a fecskendőből, merthogy csak fél adag kell a gyerekeknek, de a gyártó csak egész adagosat csinált. Ha én tudom ezt, akkor neki is illett volna tudnia :roll:

Orsi: én 34 vagyok, úhogy a 32 leszek- kel még fiatal csibe vagy :lol:

Csibe: boldog tegnapi szülinapot!! :lol: :lol: :lol:

Ancsurti: simán elfelejtettema védőnőt :roll: :lol: Na de majd ma! :D
Portugálok :shock: :( szegény gyerek..... de a tulaj csak kipenderíti őket :lol:
Tehát az oroszlánozás egyetemes jelenség :lol: :lol:
Ha beásod Hangit a hóba, vigyázz, hogy ne tegyél kalapot a fejére, sárgarépát az orra helyére!! :lol: :lol: Ja és végül nehogy a hóembert vidd be a meleg lakásba :lol:
Még mindig ülnek a papírjaidon? :shock: Durva nagyon.... azért megkérdezném tőlük, hogy mire unokáid lesznek, addigra megoldják- e? :twisted:
Köpd be a sok cigányt /mert csak a munka elől menekülnek/, és vedd fel értüka fejpénzt!!! :twisted: :twisted:
A hajszárítás nekem is rémálom :roll: Pedig már egy csomót vágattam, de akkor is nyűg :roll:

Dodi: én influenza miatt nem izgulok, csak féltem a Babómat, apa beoltatta magát mindkettő ellen, csak én nem, pedig minden évben oltattam magam a simával. De most kimarad, pont Kata miatt, mert tényleg nem tudják még, mi megy át a tejcibe :roll: Igazán csak a higanytartalom miatt nem oltattam h1n1- ellen. Meg aztán nincs is kedvem üldögélni egészségesen a rendelőben a sok beteg között :roll:
Lehet benne valami, hogy a rágás miatt csinálja a rámcuppanást, de volt már olyan, hogy rámcuppant, majd a kezét beharapta, és újra rám :shock: :lol: :lol: Fő a változatosság :lol: :lol:
Holnapi zh jobban fog sikerülni! :lol: :lol:

Conversano: hajhullás nálam is hasonló: ha összefogom a hajam /márpedig össze kell, szinte állandóan, mert hullik és mert Kata belekapaszkodik :D /, látszik, hogy oldalt szinte el is fogyott :shock: :( Kinő ez még??? :shock:
Nevetés :lol: :lol: :lol:

Katy: én a dobozos levekkel is leálltam, mert azok tényleg elég savanyúak :D Még egy ideig kibírom, eszek- iszok más gyümit, meg nyomatom az 1000- es C vitamint :D
Szerintem ihatsz teát. Kávézni is lehet mértékkel :D

Tike: talán a kis Damien volt :twisted: :twisted:

Nikici: :lol: Egy topictalin ezek szerint kész oroszlánfalka lenne :lol: :lol:
Anyósod jobban van már? :)
A mosó- szárító gépről én sem hallottam jókat :roll: Állítólag előbb tönkremennek.

Kép
agi125r

Még mindig rusnya ködös idő van. Úgyhogy séta a teraszon lesz :roll: Viszont olvastam a neten több helyen is, hogy erős szélben, déli napsütésben és KÖDben ne sétáljunk a babával. Csak azt nem írták, hogy miért?
Tudja vki? :?:

Kép
agi125r

Sziasztok

Dodi én is pont így gondolkodom mint te, múltkor is ezt mondtam, de annyira elbizonytalanodtam az ismerős kislány miatt akinek tüdőgyuszija lett, pedig ők normális családból vannak, vitamint szednek stb... viszont asztmás. Ezért gondoltam meg még én is magam, illetve apa is. Apa annyit mondott csak hogy nagyon sokat gondolkodott rajta de ő a család fenntartó és nem engedheti meg magának hogy valami baja legyen. (ő is astmás, Norbi is.)
Még holnapig meggondolhatom magam.

Szárító: nekünk külön van.Miele márkájú a mosógép és a szárító is.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

agi hát ez jó kérdés, pont ezért nem járok én csak a mi dokinkhoz, még ügyeletre sem viszem el a gyerekeket hanem a sajátunkhoz viszem lakásra. Az a tuti.

Én a H1N1 oltás papírját láttam azon nem volt higany, max beletették de nem írták rá. Bár azt azért nem hiszem.

Hajhullás: nekem most nem hullik a hajam szerencsére. Pedig a többinél nagyon hullott.

Kép

gabi1

Mi nagyon szeretjük Ausztriát. Nóra is ott fogant:):)
Apa már mondta hogy a téli szünetben kellene menni Ausztriában ahol tudnánk szánkózni, nem ismertek olyan helyet? Ami jó, hó is van (nem síelésre csak szánkózni) és a szálloda is jó?

Bond én 31 voltam 19.-én

Hgabi kérdezted a múltkor csak elfelejtettem mondani,éjjel mindig nehezebben indul meg a belövellés nem tudom miért, de olyan nem volt hogy nem indul be azóta sem.
Viszont most hogy megvan a két ciciből evett 50-et. Ez elég gáz. Remélem ha elmúlik akkor visszajön a mennyiség.

Kép

gabi1

Jaj képzeljétek Nóra próbál mászni. Négykézlábra áll, és rugózik, tök édes, utána ellöki magát.

Kép

gabi1

Bond:
"A tető alá, a fával burkolt részéhez" Madárdeszkának hívják. :)

bertina

Sziasztok!

Conversano: Video :arrow: Beszarás. Meg tudnám zabálni Marcipán huncut, röhögő kis pofiját :lol:

Agi! Oroszlánozás nálunk is van. Én arra gondolok, hogy viszkethet az ínye, mert amikor dedörzsölöm dentinox-al ,láthatóan élvezi :shock: :shock:

Bond!Manó harapása. :evil: :evil: Laura már tudja, hogy nem piszkáljuk a kistesót. :oops: :oops: Ő is pont úgy csinálta, mint Manó, hogy amikor figyelünk rá, akkor szeretgeti, de ahogy elkezdek telefonálni vagy Apával, Mamával beszélgetni már ugrál, ordít , kiabál.Persze jó közel Eszterkéhez, hátha megsüketül vagy véletlenül ráesik.:?

Nyuszi! Védőnéni nekem is azt mondta, hogy amíg csak szopizik a baba addig kell adni a Konakiont. Sőt! Drnéni hozzátette, hogy ami megmarad azt sem kell kidobni, hanem oda lehet adni a babának, mert régen az volt az orvosi javaslat,hogy HETI shock: :shock:
1 ampullával kell adni.

Tike! Jobban vagy már???

Lilisgabi! Miért kellett otthagyni a másik fórumot?? :( :(

Lányok!! NEMSOKÁRA JÖN A MIKULÁS!!!! :D :D :D

MI JÓK VOLTUNK!! JÓK VOLTUNK!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
cunci

cunci nálunk jön a mikulás, már megcsináltam a csomagokat a gyerekeknek.

Én szoktam az ujjammal dörzsölni az ínyét látszik rajta hogy jól esik neki, sőt olyankor még hangosan dumál is.

Kép

gabi1

Sziasztok! :)

orsi777!
[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Wilson annyit ivott, hogy haza akat menni a saját lakásában tartott buliból :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...egy szál alsónadrágban.:mrgreen: :mrgreen:

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Milyen tusfürdő nincs? Dove?

Dove firming shower. (Tudjátok, az én koromban már feszesíteni kell ezerrel. :lol: :lol: :? :? :lol: :lol: )

bertina! :)

Köszi! :) (Orsi777 figyeltél? :twisted: :twisted: :lol: :lol: )

cunci! :)

Pár pillanatra magukra hagyom néha őket (persze vadul skubizok észrevétlenül :lol: :lol: :lol: ). Manó akkor sem bátnja Hugit, legfeljebb sutáskodik. Rátenyerel, ilyesmi. Pláne, ha takaró alatt van.
Ezek a kirohanások akkor vannak, amikor ő van központban- És tényleg mindig elmondjuk, hogy ettől mi még tudunk vele játszani. :(

gabi1! :)
[quote="gabi1"]c írta:gabi1unci nálunk jön a mikulás, már megcsináltam a csomagokat a gyerekeknek.

Sőt! Te már meg is kaptad. :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote="gabi1"] írta:gabi1n szoktam az ujjammal dörzsölni az ínyét látszik rajta hogy jól esik neki, sőt olyankor még hangosan dumál is.

Teli szájjal nem beszélünk. :roll: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Gabi! Milyen különbségek vannak azért a gyerekek között.. Nóra már mászni próbál,Lili meg még nem is forog. Nem hiába mondják,hogy soha nem szabad hasonlítani két babát egymáshoz :)

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!

Bond: igen, igen, használjuk a dentinoxot :wink: .

Dodi: :( sajnálom, a ZH-t, de tuti , hogy legközelebb sikerülni fog :wink: .

Ancsurti. Tényleg nagyon kedves hangod van :wink: .

Conversano: :lol: :lol: jaj , de ééééééééédes a nevetős kis Marci! Meg kell zabálni.

Nikici: szemüveg dettó, úgy lekapja rólam, hogy mire észbe kapok már a kezében van, nagyon nem örülnék neki, ha eltörné, mivel most csináltattam és nem 2 forintba került. :?

Ági: imádjuk a nokedlit :lol: :lol: , csirkepörihez mindig azt csinálok, de igazad volt, víz forr :arrow: tészta beleszagatt :arrow: Domi sír, na jó nem sír üvölt :arrow: Nokedli kiszed :arrow: víz lakapcsol :arrow: Domdiri nyugtat :arrow: lerak, folyt, köv. víz forr :arrow: szaggat :arrow: Domi ismét üvölt :arrow: noki kiszed víz lekapcs……..háromszori nekifutásra sikerült kifőznöm az egész adagot :? .

Született feleségeken, jól bealudtam, persze mikorra ébredtem meg, a végén :twisted: .
Iringóval mi lehet :roll: ? Sillia :roll: ?
marietta1982

juhuuuuuuuuuuu fél évesek lettünk :P !
marietta1982

Marietta! Dominak boldog féléves szülinapot!!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Lányok! Főleg több gyerekes mamák!

Mikortól van az,hogy nem hordozóban kell a kocsiban szállítani a babát? Ugyanis Lili már alig fér el benne,főleg ilyenkor,amikor jól fel van öltöztetve.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok!
Köszönöm a hátsó felem már jobban van, most éppen - még mindig az oltás miatt feszültek az idegeim. Eddig úgy volt, hogy nem oltatunk, de én már nem bírom ezt a rettegést. Házidokink ugye nem javasolta és azt mondta, hogy sem ő sem a családja nincs oltva. Erre ma megtudtam, hogy fia, menye és mindkét unokája bevan oltva. Igaz nem ő javasolta nekik, amikor a menye felhívta, hogy tanácsot kérjen, azt mondta, hogy a szülőknek kell eldönteni :twisted: Csalódtam benne...

Felhívtam a védőnőnket is és kezdeteben ő is oltásellenes volt, ma viszont be van oltva ő is és a családja is. Jelen volt a helyi iskolai, óvodai oltáson ( kb.100 gyerek) és senkinél nem volt gond. Mielőtt döntöttek volna felhívtak egy csomó gyerekorvost, pulmonológust és mind javasolták.

Szóval - még mindig bizonytalankodva ugyan - de holnapra van időpontunk apával oltásra.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Minden érintettnek, aki a mai napon született boldog sok-sok félévet. :wink:

Sillia már nekem is eszembe jutott (boo nemsokára jön majd). Ronmay, légysz ie meg szonibabát húzd elő a kalapodból! :lol:
De hol van jimbone, minimano74, gumilany, krikalap és még sokan mások? :?: Tessék jelentkezni, zugolvasók! Még ha csak egy köszijólvagyunk erejéig is. :roll:

Nem bírom ki, hogy ne írjam le rögtön. :roll: :oops:
Gyanús csend a gyerekszobában. Nyertem: Manó megint a fütyijét dörgöli az ágy széléhez a peluson keresztül. Odamegyek, az ölembe ültetem, és megkérem, hogy mesélje el, hogy mit csinál ilyenkor. Nemmm Kérdezgetem, hogy viszket-e, stb. Mindenre "nem" a válasz.
- És fütyi milyen? Kicsi vagy nagy?
- :roll: Nagy.
- És puha vagy kemény?
- :oops: Kemény
- És jól esik neki
- :oops: Jól esik...
- Örülök, hogy jól esik neki, de ne csináld ennyit, légyszíves.
(Kb. 10 percen át csinálta, míg én Hugit etettem odaát) Különben kuki elfárad, és már nem fog neki jól esni. Jó?
- Jó?
- Csinálhatod, de csak itthon és nem sokáig, hogy ne fáradjon el.
- Jó. Rámutat az ajtóra Anya kimegy!
- :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.03 13:31-kor.

Kép
Kép
200907?

Bond

Megjegyeztem. A madárdeszkára tesszük majd a fénykábelt :lol:

Nyuszi

Mi még csak most vettük ki a szűkítőt a bébihordozóból :roll:

Gabi 1

Nóri nagyon ügyes baba. :P

Marietta

Dominak boldog féléves szülinapot :P

Odett súly megállásával kapcsolatban felkerestem a védőnőnket, és mondta, hogy van ez így, hogy megáll a gyarapodással a baba. Szóval ne aggódjak, főleg, hogy átalussza az éjszakát, jó kedéjű napközben.
Hozzátáppival kapcsolatban, megkérdezte hány hónapos Odett, és azt mondta, hogy dehooogy,ne kezdjem el, ráérünk még vele.

Conversano
Nagyon cuki Marcipán :P

Kép
Kép
orsi777

Köszönjük :D !

Bond: én már előre félek , hogy fogom lereagálni ezeket a dolgokat :roll: :oops: .

Nyuszi: én úgy tudom , hogy 9 kg-ig van a bébihordozó, de mondjuk, Domi is alig fér bele. Jövőhéten megyek én is ülést nézni, van olyan ami 0-18kg-ig van, vagy 0-24kg-ig,meg van 9-36 kg-ig, ezek már rendes kagyló formájú ülések. De én is várom mit mondanak a szaki mamik :wink: !
marietta1982

marietta1982! :)

Ha nem viszi a gyerek túlzásba, akkor nem olyan vészes.
6-8 hónapos körül -tehát nemsokára!- felfedezik a testüket, a fiúk előszeretettel játszanak a fütyijükkel pelusozás közben (ez különösen akkor örömteli, ha a kakis feneküket akarja az ember tisztába tenni. :? :? :lol: )
Aztán 2-3 hónap múlva már ez sem érdekes. Kb. másfél éves korukban jön a húú, ez jóó, és próbálgatják. Akkor necces, ha ez a játék rovására megy, és nincs más öröm vagy sikerélménye.
Tiltani, szégyenletes dolognak nem szabad beállítani, mert ez később komoly problémákat okozhat. Bizonyos mértékkel, és lehetőleg otthoni keretek között űzhető.

Kép
Kép
200907?

hi

Bond
[quote]K írta:ét kérdés hozzád. Az egyik hozzászólásban orsi777 azt írta: "A tető alá, a fával burkolt részéhez (nem tudom, hogy hívják)"
Szóval, hogy hívják?

Nekem meg az jutott eszembe, hogy ti ismertétek a Kínában eltűnt hegymászókat?

1.tetőeresz
2.igen, borzalmas a barátaim voltak :cry: :cry:
Hugi füle :arrow: :cry: :cry:

Katy
Szonibabáék jól vannak, most vizsga szakdogát körmöl. Bodzi egy édes kismanó, újjszopós és 0-tól átalussza az éjszakát. Szopik és egyszer uzsira kap vmit.Imádjuk, és ha együtt vannak Rolóval meg lehet őket zabálni. linkelek egy képet de nem jó mínőségű..
Kép BodziLili'e'ndRoló

Gabi
Nem hozol egy képet amin Nóra "kutyázik"?Ügyes kiscsaj! :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

nyuszi81 :)

Csak így hirtelenjében:

http://www.csaladinet.hu/hirek/csaladi_temak/gyermekbiztonsag/11592/fontos_tudnivalok_a_biztonsagi_gyermekulesekrol

Az autósülések kb. 9 kilótól használhatóak, és a baba ül benne.

Kép
Kép
200907?

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?