Sziasztok!
Megint jól lemaradtam.
Köszönöm,hogy szívesen láttok.Ide nem fogom leírni az ajándékötleteket,majd csak karácsony után.

Ki tudja ki olvas.
Nagyjából olvastam,amire emlékszem:
Oltás: Mi 2 hete beoltattuk magunkat.Elég sokat vacilláltunk rajta,de a gyerekek miatt döntöttünk így.Bencének (a nagyfiam) bronchitise van,ami akkor jön ki nála,ha taknyos,beteg.Ezért neki a szezonális influ oltást beadattuk,a H1N1-et nem.De pár napja erősen gondolkozom,mert valahogy meg kell őt védenem ez ellen.Nem szeretnék megint fulladást,kórházat.
Erika,ezt a másik oltást is patikában lehet kiváltani,vagy ez is ingyenes lenne?Talán ezzel beoltatnám.
Anna jobbulást a gyerekeknek!
Andi hogy vagytok?Remélem Barni kialudta a lázat.Ja,most olvasom,hogy minden rendben.Örülök.
Babcika valahogy juss el orvoshoz!Tudom nem könnyű,én sem tudok a két gyerekkel sehova sem eljutni a sétán kívül.(Pl.6 hetesen sem voltam még)
Vicger fogmosás
Madar 90 napost én is szeretném,csak előbb pont mint Neked,kell terv+ receptek.Amint ezek megvannak,kezdem is.Majd lehet kérek ötletet tőled és Krisztitől.
Remélem Veronika szemével nem lesz semmi gond!
Matyinál még pocaklakóként láttak vesetágulatot,mikor voltunk UH-n 4 hetesen,azt mondták nem növekszik,ne foglalkozzak vele.(aha,nem az ő gyerekük)Elég összecsapott vizsgálat volt szerintem.Szeretnék elmenni egy másik helyre,most már jó lenne egy kontrol.Majd írd meg mi volt.
Zsalyam üdv.Hasonló életkorú gyerkőcökkel rendelkezünk.
astrid kismama

.Nem hallottam.
hgrita este megy a drukk.Hiszti nálunk is este volt.
Eddig jutottam,nem merek frissíteni,mert biztos sokat írtatok,és most mennem kell.Később igyekszem jönni.
Bocsi akinek nem reagáltam!