A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Én minden nap egyedül vagyok Petra 6-18-ig, vagyis a CSAJJAL!!! :lol: :lol:

Kép
babcika

babcika,apát mi sem látjuk sűrűn.
de ma nem is alszik itthon :cry:

KépKép
csikipetra

hurráááááááááááááá viki!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

KépKép
csikipetra

Kedves nászasszony. Örülök, hogy csatlakozol te is. Anno úgy működött még a Mírás topikban, hogy volt egy tablicskunk és 2 hetente volt mérlegelés. Rájöttünk, hogy így sokkal nagyobb a motiváció, mintha csak úgy saját magunk csináltuk volna.
Gyártok egy tablicskut picen és aki úgy érzi, hogy majd ő is csatlakozna, az írja be magát.

Kép Kép
manósziget

most mindenki nekiáll karácsony előtt fogyózni?

KépKép
csikipetra

jesszus mennyit írtatok,pedig csak a bótba voltam...hát ezé nincs nekem idő a háztartásra :lol: :lol: :lol:

dorka,simi,jól összejöttek a dolgok :roll:

erika,tejfölös-kakós nokedli????????????????????????????????????
rita te se vagy semmi...az én nesquick kakaóval megszórt vajas kenyerem eltörpül :wink:

anna,elszökött :shock: :shock: :shock: ,ilyen gyerekről se hallottam,hogy csinálod???

nálunk is ott van a mosdónál a fertőtlenítő!!!

manó,adventi naptár :D ........én is akarom látni Bernién a meglepit,de az még odébb van :(

dorka,de csini itt valaki a képen?????bálba megy???????

viki,tgyás hurrrrrááááááááááááááááá :D

és végszóként ,nézzétek el a kisbetűket de a tököm tele volt a nagybetűs gombbal,mert lenyomtam míg ütöttem a betűt azt folyton kicsivel írt,így úgy döntöttem,többet ujjam nem érinti,vagy ha mégis bocsi,nem szándékos a kicsi és nagy betűs kezdés!!!!

sutimano76

Kép januártól

Kép
babcika

Szióóó Petra!! :lol:

Kép Kép
manósziget

jajj ezt mióta akarom mán írni:

ajándék:
ha kinyomtattok fényképet skacokról akkor a szalvéta technikával ugyanúgy lehet mindenre rárakni mint a szalvétát...

én azt szoktam hogy hobby boltban veszek mindenféle kaspót vagy tálcát vagy kisdobozt... bepácolom....és ráragasztom ezzel a technikával a képeket..

lehet üvegre is - de azt ügyesebb kéznek mert a ragasztónak nem szabad látszania....

naon szokták szeretni:))))

a kedvencem karikor a naaagy fakaspó (nálunk dézsa néven fut) amit telepakolok mézeskaláccsal ...szép masni...sima átlátszó fóliába csomi és iiiirtó jól mutat:))

KépKép
dorkamartini

ez nagyon jó Dorka, de fotópapírra nyomtatsz akkor,vagy sima papírra, vagy valami speckóra??

Kép
babcika

Hát Petra, az nem jó, ha még este sem látjátok, de majd holnap ,fel a fejjel!!

Kép
babcika

sima eccerű papír

a fotópapír túl vastag lenne.......

ha amiket feltettetek progik azokkal csináltok a képeknek keretet és simán kinyomtatjátok nagyon jól fog kinézni:))

és ha csak ff nyomtató van az is szépen mutat nem kell feltétlen színes.....

KépKép
dorkamartini

Nagyon tuti ötletet adtál Dorka!!! :)

Kép
babcika

Én is mindig egyedül a két :!: gyerekkel este kb. 1/2 7-7 ig. :? kivéve hétvége vagy mikor besokallok és Míra megy a mamihoz kicsit. ;)

Kép Kép
manósziget

Manó!Még lógok a válaszlevéllel ,de pótolom!!
Ákossal minden rendben lesz,nyugi!!!

Én tegnap kreatívoztam,ikeás fa tükröt ragasztgattam tele karácsonyi kütyükkel (narancs, csillag ,spárga stb....)és ajtódísz hiányában ezt akasztottam az ajtó mellé a falra.

amúgy ilyen tükröt szoktam szalvétateknikázni, üvegfesteni +akrilfesteni (ha jól emlékszem,495 Ft )

KépKép
csikipetra

Úgy néz ki januártól sokat időzünk majd somogyban.
Egyszer összefuthatnánk Kaposváron.Na, mit szóltok? :wink:

KépKép
csikipetra

[quote="csikipetra"] írta:csikipetragy néz ki januártól sokat időzünk majd somogyban.
Egyszer összefuthatnánk Kaposváron.Na, mit szóltok? :wink:

Ez sztem csak költői kérdés volt. ;) NAGYON-NAGYON ÖRÜLNÉK/NÉNK NEKTEK!!!!!!!

De hol és mit időztök?

Kép Kép
manósziget

peeersze ezerrel többször is:)))) de inkább összesétáljunk:))))

KépKép
dorkamartini

90 napos fittmamik fogtok ti még futkosni úgy,hogy mi majd nem bírjuk a tempót Somával.

Mi Barcson leszünk, de szerintem megoldható ,hogy néha beautózzunk Kaposvárra.És ottan összesétáljunk! :wink:

KépKép
csikipetra

Dorka kép,zabálnivaló.Olyan BABA!!!

Petra,de jó,hogy itt vagytok,már hiányoztál :wink:

90 napos,én csatlakozom,de csak januártól.

Manó,olyan jó lehet az adventi naptár Kép .Remélem jövőre Barni is élvezni fogja.

Viki,éljen a tgyás!!!!Hatásos lehettél :lol:

Itt nagyon sok jó dolog van: www.karacsony.hu (receptek,ötletek)

http://karacsony.hu/cikkek/cookies-a-te ... e-383.html

Kép
v.andi

MAnó, akkor nem az iskolába szökött volna, és nem ülne itthon délután :wink:

Bibi, ez egy Didymos kendő, a német e-bay-en vette egy ismerősünk. :wink:

Dorka csúcs ez a kép!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Bocs, tudom, ki kellett volna mentenem, de hol is van az az oldal, amivel fényképből karácsonyi képeslapot lehet csinálni? :oops:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

hehe...tényleg hasonlít nekem is nagy a szemem meg van tokim:))))))

most néztem az oldalt és eszembe jutott...kőre is lehet ám szalvétatechnikázni...:))))) az is tutti

KépKép
dorkamartini

Anna,a pic-en van a dokumentumok között fotozas néven

Kép
v.andi

Raktam fel egy fogyis tablicskut, lehet töltögetni. Ha még szeretnétek vmilyen adatot bele, akkor lehet garázdálkodni vagy mondjátok nekem és beszúrom.
A második munkalapon vannak kajatippek... linkek is, ahol lehet találni egy csomó receptet az adott napra. Ez csak a 90 naposozóknak szól, de a lista az mindenkinek, aki majd el akarja kezdeni! ;) :lol:

Kép Kép
manósziget

Dorka!

Ismét tök jó a kép!
Fogyi:én csap szoptatás után...
barátnőm gyerekeinél most mutatták ki hogy h1n1-ük volt. A 2,5 éves 2 nap alatt túl lett rajta, a 6 éves egy hétig volt lázas.... :cry:

Kép
arvaerika

[quote="madar"][ írta:madarb]Szemorvos: nem tudom Kriszti :roll: de ha igen én kaparom ki az Ő szemüket :evil: jól kifaggatom a dokit mielőtt bármit csinálnak :?
Timi: kösz, megkérdem ezt is

zugolvasok ma én is :(

Madar, kisori szemét a homeós Oculoheel csepp tette helyre!!!!!!!!
Ahogy szokott, romlott először, és utána a 3. v 4. napon 1 óra lement a pukli

floranan

Mano,állati szuper a táblázat!!! Kép

Kép
v.andi

Andi köszi :wink:

Kriszti, ajándékötlet: lego duplo 5603

Nem is írtam, hogy délelőtt a nagy ködben 10 egész km-t vezettem, egész Pápáig :wink: 8)

Samuka nem akarja megenni a marcipánelefántot, még a letört fülét is vissza kellett nyomni :lol: :lol: :lol:

Nekem fogyókúra nem válik be, mert ha abbahagyom, visszahízok. Az működik, hogy felírom pár napig, hogy mit eszem és ha látom, hogy napi két tábla csoki, vacsorára 5 szelet kenyér, akkor csökkentek az adagon. Most kaptam homeopátiát a fényhiányos depimre is, talán tudom csökkenteni a csokifogyasztást :wink: :roll:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Kép
v.andi

Sziasztok!

titeket tényleg nem eccerű követni!!! :wink: éjjel eljutottam odáig, hogy végigolvassak, de reagálni már nem tudtam.
Ma meg megint csak olvasok!
Így előre bocsi, ha valami, valaki kimarad!
Andi, örülök, hogy lement Barni láza. Te aztán minek 90-es??
Anna, gyerekeknek jobbulást. Elszökött? Meg volt tiltva, hogy menjen? :wink: Eszembe nem jutott volna iskolába szökni. :lol:
Dorka a kép csúcs! Csuda csini szépség! :lol:
Viki tgyás hurrá. Nekem kifizetőhely a melóhely és most derül ki mennyi lesz. Múlt hónapban volt még mellette más is.
Manó reméljük ez tényleg jót jelent szem ügyileg!
Madar hol vagy? Mi van Veronikával?
Süti örülök, hogy kibékültetek!
Petra gyere sűrűbben és képet hozzál!
Orsi üdv. Nagyon tetszenek a gyerekeid nevei. Persze ők maguk is szépek!

Mi tegnap megint aludtunk éjszaka ma meg nem!
Éjfél körül aludt el, én 1 körül, 2:30-kor volt ébresztő és hajnal 5-ig fennt. Aztán alvás 9-ig. 10.kor visszaaludt, de 11-kor megint ébresztő volt. :shock: Nem értem!!! Mé van az, hogy egyik nap tuti másik nap nem. Én nagyon hulla vagyok most. Hiába aludtunk délután is kicsit.
És nyűgi, nagyon. Nem tudom mi baj lehet. De tegnap este megint mindenből kifolyt a cucc és moshattam. Délután is halottam mikor jött és gyorsan cseréltem a pelust. Fáradt, de nem tud aludni, ha mégis álomba simizem hamar felébred. Szeme állandóan váladékozik és most vettem észre, hogy hiába kenem mindig, megint sok a szájpenész! :( :( :cry:
bex13

Anna, jól emléxem mára írtad, hogy Samukának tortát kell sütnöd? Ha igen, Boldog Szülinapot neki!
bex13

Andi, nem találom

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Voltunk ortopédia kontrollon, minden rendben, tovább kell tornáztatni és januárban megint vissza kell mennünk. Kicsit azért pipa voltam, mert behívtak (kész szerencse, hogy nem volt időm levetkőztetni Mátét) és a doki csak az UH leletet nézte meg, a gyereket nem. :roll: Ezért cibáltam el magammal. Na mindegy, lényeg a lényeg, ebből arra következtetek nagy baj nem lehet. :wink:

Bex: Sajnálom, hogy nem sikerül kipihenned magad és hogy Tomi is bajokkal küzködik. A szájpenészt mivel kezeled, hogy állandóan kiújul?

Fogyi: Lehet, hogy én is csatlakoznék. De ezt csak halkan, mert még nem biztos. :wink: :oops: Gyümölcsnap helyett ha az ember mást eszik (zöldséget pl), azzal működik a dolog? Csak mert nem vagyunk annyira gyümölcsevők, így azt a napot kihagynám, vagyis lecserélném valami másra ha lehet.

Manó: Míra de édes lehetett. nem csodálom, hogy megkönnyezted... :wink: Én karton lapra ragasztottam pici színes borítékokat fenyőfa alakban, abba tettem pici karácsonyi csokikat (még jó, hogy van a közelünkben egy csokibolt, ahol szuper dolgokat lehet kapni), majd Andrissal ragasztgattunk rá hobbiboltos csillogó fenyőket és hópelyheket. A szobájába tettük fel, és este nyitja ki, mikor Apa hazajön. Amit ő rendez az nem annyira megható, inkább vicces, mert odaront, gyorsan kiveszi a csokit és betömi. :lol: :wink: :oops: Kérdezted az ajándékokat... Andrisnak a fa vasúthoz rendeltünk kiegészítőket (alagút, sín, mozdony, sorompó, stb), walkie-talkie-t, Crayola matricás kreatív szettet, kirakót, Bookline-tól 2 mesekönyvet (A hatrongyosi kakasok, Icinke-picinke népmesék óvodásoknak) és Weöres S.: Ha a világ rigó lenne (imádja a verseket). Máténak FP mozdonyt, sípoló plüssfigurát. Ezeket a toystore-tól. Plusz egy TafToys kockát, azt a babamoon-tól. Persze ezek nem csak tőlünk lesznek, hanem az egész családtól. Osztozunk. :wink: Mírát mivel lepitek meg?

Kép

Kép
hgrita

Anna: Boldog születésnapot Samunak! :lol:

Dorka: Szuper a kép! és nagyon jók az ötletek, lehet összeszedem magam és kreálok valamit.

Viki: Tgyás Kép (bocs, lenyúltam a szmájlit :oops:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.12.03 21:18-kor.

Kép

Kép
hgrita

Még eszembe jutott vmi,
Viki

mi mindent fokhagymával, hagymával eszünk, nem is kevéssel, nálunk soha baj nem volt belőle, káposztát, k-sakat is szoktam, csak nem nyersen
de persze, meg kell próbálni kis adagban... (én nem tettem... végig, terhesség alatt is ettem ezeket, bepróbáltam kisorit és bejött)

floranan

[quote="v.andi"]h írta:v.andittp://babatervezok.otthona.net/pasztinak.shtml
Kép

sutimano76

Rita az jó, ha minden oké.
Szájpenészre dokinő írt fel boraxba kevert valamit, azzal kenem neki.

Bibi nektek is örülök, hogy nincs nagy gond!

Jaaa, a talis képaláírásról akartam már írni: Bex nem terhes, csak szimplán dagadt. :lol: :lol: :lol: Madar, Anna és Andi mellett különösen szarul néz ki. :wink:

És emlékeztek anno nagyon filóztam, hogy vajon a fizum másik (borítékos részét) fogom-e kapni..... Sokan írtátok is, hogy felejtős!
Jelentem, kapom :lol: :lol: :lol: csak még azt nem tom pontosan mennyit, mert a múlt haviban benne volt még a kórházasdi történet is.
Nincs itt senki? Máskor bezzeg pörögtök.
bex13

Estét!
Pici hőemelkedés még van.Popsiban 37,8 :(
Egy fél kúp azért bejátszott,ne menjen feljebb.
Remélem jó éjszakánk lesz.

Kép
v.andi

andi,

remélem lemegy mostmár!!!!!

bex,

nagyon is csini voltál!!!!csak mivel Tomika jó fiú volt,és aludt,neked meg épp úgy volt a kezed a pocidon mintha ,ezért írtam!!!!semmi célzás nem volt még csak a háttérben sem!!!
pénz,remek!!!!!jaj,de jó...

na megyek békülni :oops: :oops: :oops: jó éjt!!!!

sutimano76

Süti ne magyarázkodj, nem esett rosszul, csak ez az igazság! :lol:
Andi reméljük nem lesz gond.
Nálunk annál inkább. Nagyon nyűgi, már kétszer bealudt, de úgy hallom megint felébredt. :( én már most hulla.
Jó éjt mindenkinek!
bex13

Bex,annyira sajnálom,mi lehet vele,mondjuk lehet a szájpenésze, a cicidet mivel kell ápolni?????hogy lehet észrevenni szájpenészt???én ma átnéztem amennyire engedte berni,de nem láttam semmit!!!!

jaj,szegénnyel lehet kiszúrtam,mert elfogyott a laktózmentes tejem,és reggel normál tejet tettem a kávéba,hát este volt műsor,de hál'istennek,cicin bealudt....21 óta alszik.....
én már jó éjszakában nem reménykedek,tegnap éjjel is érdekesen kelt kajcizni....21-23-1.30-2.30-4.30-7.15,de nekem 6.30-kor kellnem kellett az uh miatt :( ,remélem ma éjszaka jobb lesz

sutimano76

HellóHalló!

első körben , gyors mutizok, aztán kezdek visszaolvasni :twisted:
(szeretek ám visszaolvasni, csak most soknak tűnik:D)

szóval velünk mostanában:

"sokat nézelődök mostanában, meg gügyögök is, de ugye Anyukám nem mindig érti.. hihi,.... ja, meg olvasok is..sokat..

Kép

csak Anyukám nem hagy, fotózik állandóan, rá kell néha szólnom..

Kép

persze a nagy játék közben azért elfáradok, s hunyok egyet.. Anyukám örömére, már nem kell altatni, mert Nagy fiú vagyok, s pikkapakk elaltatom magam....

Kép álmomban megmentem a világot, mert én vagyok Superman:)

És újabban ad Anyukám egy szupi pelenkát, amit én csicsikának neveztem el... és úgy szeretem igazán, amikor az egész arcomon rajt van..Anyuká nem érti, de nekem olyan jóóó úgy... még a kezemet is a számba tudom tenni..hihi - Momó voltam "

Kép

Na, letettem a Picit ,mert azért ez már durva, hogy már netezik.. ne ítéljetek el, csak a konyhában mosogattam, nem vettem észre..
de most már jó fiú és így alszik
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Vesz levegőt, és amikor leveszem, addig ficerek, amíg vissza nem megy teljesen:) naaggyon cuki!! (éjszakára azét leveszem ám)

Kép

Kép
móka:)

Sziasztok!

Ezer éve nem írtam, de néha zugolvasok ám! :wink: Írni nincs időm, lekötnek a babók, meg a vizsgaidőszak. :twisted:
Minden baba gyönyörűűűűűűűű!!!!!Fogyókúrázóknak drukk!

KépKép
zsófikukac

Jó reggelt!

Zsófi: de jó,hogy írtál!!!! :D :D :D Képeket is tessék mutatni!!!

Andi: éjszaka remélem, jól telt.

Süti: nagyon belejöttetek ebbe a békülősdibe :lol: :wink: :wink:

Móka: képek és a "story" hozzá olyan jó, hogy így küldöd, kommentekkel. Van egy ismerősöm, most 1,5 éves a gyerkőce és általában negyedévente csinált egy pp prezentációt és (képek, szöveg) és azt küldte szét az ismerősöknek ... és hát Momo már tényleg igazi nagyon helyes nagyfiú. :D

Bex: Fizu, ez szuper ... hát, tényleg nem gondoltam volna, jó, hogy még vannak ilyen pozitív meglepetések is az életben. :)
Remélem, mai éjszakátok jobb volt. :)

Rita: kontroll, drukkoltam, szuper hírek. :)

Anna: Samuka szülinap, hát akkor http://www.youtube.com/watch?v=whPYqCbkfuI

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Visszaolvasok,de előtte:
.gyönyörűek a babás képek
megnéztem mindet,és kicsit irigy is vagyok.Ti olyan jó képeket tudtok csinálni,nekem meg itthon egyenlőre csak telefon van,azzal csinálom a képeket,az meg mind tök homály.Olyan válogatós fényképezőgépem van,hogy nem jó ám neki akármilyen elem.A duracellel pl.el sem indul. :cry:

Olvastam a tegnapi eszmecserét oltsunk vs ne oltsunk.Én még mindig nem tudom.Tegnap az egyik hsz után azt mondtam hogy igen oltunk,a következő után meg hogy nem oltunk. :oops:

Esküszöm végigolvastam becsülettel,de egy dologra nem kaptam választ:ugye azt mondják,vagyis nekünk azt mondták,hogy attól még hogy valaki beoltatja magát,az még nem azt jelenti hogy nem is fogja elkapni.Elkaphatja,sőt ugyan úgy fertőzhet is.Namármost én beoltatom magamat is meg a nagyobbik fiamat is,Leventét ugye nem lehet,de mégis elkapjuk ezt a nyavaját,akkor ugyan úgy megfertőzhetjük vele Leventét.Mert jó, értem én a higiéniát be kell tartani,kezet mosni,zsebkendő,meg hasonlók,de bizony van úgy hogy kisfiam ,elfelejti időben a szájához tenni a kezét amikor hapcizik,vagy bekapja a Levi cumiját ha nem figyelek,pedig ezerszer elmondtam hogy ne tegye,sőt kapott ő is cumit,hogy ha nagyon rajta van akkor inkább azt,de az nem jó.Az öcsié kell neki.Na mindegy is,szóval mi van ha minden erőfeszítés ellenére,hazahozzuk és megfertőzzük Levit is.Akkor mi értelme van az oltásnak?Mert jó,én elkapom,és nem döglök bele, védőoltás megvéd,de mi van Levivel?Őt így se úgy se védi semmi. :cry:

Zsalyam---üdv...gyönyörű szépek a gyerekeid,gratulálok.

Fogyi klubhoz ha lehet én is csatlakoznék,szigorúan csak januártól,ha megengeditek. :oops:

Floranan:édes ám a csokibabaád,láttam ám már régen képet róla.
Budaörsre minden hétvégén megyünk,anyóshoz.Talán egyszer majd ha nagyon ráérünk,össze is futhatnánk. :D
Amúgy te tősgyökeres Budaörsi vagy,vagy csak oda költöztetek?

Na ezt elküldöm mielőtt mielőtt elszáll...(mert múltok elszállt :evil: )
bniki01

Zsófi, sziaaaaaaaaaaa!!! Remélem minden rendben van a lurkókkal! Azért képet tegyél nekünk!! Vigyázz magatokra!

Móka képek nagyon jók, és nekem is a kommentek tetszettek!

Madar, mi volt tegnap?

Rita, kontrollhoz, grat!!!

Kép
kata05

Dorka-Timi: nagyon jó a kép, természetesen :D

KépKép
KépKép
madar

Szép reggelt!

Zsófikukac:

Hűha, a gyerkőcök már félévesek,nem semmi,hogy szalad az idő!

Képeket kérünk szépen!!!!!

Móka!

Nagyon édesek a képek!

Kép
arvaerika

Sziasztok!

Bocs a zavarásért!

Vannak vadiúj harisnyáim Primark és Dunnes Store-ból.
Dec 18-án tudnám postázni. Gyönyörűek!

Méretek: 2-es csomag: 6-12, 12-18 és 18-24, Ár : 1500 ft
3-as csomag: 6-12 és 12-24 Ár: 2200 ft

Kép Kép Kép Kép Kép

Ha vennél, légyszi babaszobára írj, vagy privit!
Köszi!
pumuklii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?