Sziasztok!
Nikici:gratula a gyors elalvashoz!!!Tudod en mar sok-sok oldal jo tanacsot elolvastam,hogyan is altassam el Hangit.....En is simizem a hatat az egyik kezemmel,vagy picit paskolom a popsijat,a masikkal pedig lefogom a feneket,mert allandoan atdobja magat,es haton egyaltalan nem tud elaludni......Akarmennyire is faradt,talan el is aludt a cicimen,vagy a hintajaban,a kotelezo koroket le kell futni vele,ha a fene fenet eszik is....neha sikerul 3 percen belul ezt lejatszani,de van hogy 5-10 percbe is beletelik....
Neha dudolok neki,neha csak cssssss hangot hallatok...valtozo,mikor mi jon be neki....de a siras az elmaradhatatlan

...szoval nalunk ez igy megy
Csak futtaban olvastam,nem sok maradt meg

,mert almos is vagyok nagyon,kiscsajom siman ugy gondolta 7 utan(ez volt a 3.kelese)hogy ennyi eleg is volt.Maskor meg siman alszik/alszunk tovabb......persze nem tudtam elaludni a b@rom szomszedok miatt,csak ejfel tajban,es az ido is fos....szoval leragad a szemem...
Karacsonyi dalok.....mi is hallgattunk mar nemregen.....siman meghatodom mindentol,miota gyerekem van
Tancolni is szoktunk sokszor,akkorakat rotyog kozben Makika
Katy:miert gondoltad hogy durva rck zene megy majd a video alatt???En nem szeretem a rockzenet
Az a felmoso itt nagyon meno....en ugy utalom

.....szerintem nem lehet vele szepen takaritani....
Mondjuk ugy oldom meg a felmeteres hajszalak kerdeset a moppban,hogy elotte szigoru porszivozas van.... a macskak miatt szinte mindennap
Furtosparadicsom:nyami-nyami.....ma tokfozeleket csinalok majd este,fasirozottal,amit a sutoben sutok ki
Babaruhakat specko babamososzerrel,es szarotikendovel mosok,es elotte szigoru mosogep atmosas van szodabikarbonaval
Utana neztem a k-vitaminnak,Hangi kapott szuletesekor,aztan kerdeztem is a korhazban,es a gyerekdokinal is,hogy miert nem irnak fel....hat mert itt nem szokas

...mindenesetre majdnem 1.5 hetig kapott tapszert az elejen,amiatt nem kellett,mert ugye abban van,aztan az elotej is tele van vele....sokhelyen azt irjak nem megy at az anyatejbol

masutt azt hogy az erettanyatejbol igen,es ha szedek,iszok alfalfat,akkor van megfelelo mennyisegben a tejemben......na mi vettunk tegnap kapszulaban,picit tettem a cicimre szopi elott,egy taplalkozasi tanacsado ajanlotta tegnap este egy bio boltban....mert ugye itt nem kaphato ampullaban

.....hat ez van,remelem azert jutott a kis testebe megfelelo mennyisegben.....sok lucerna csirat is ettem,es egyeb zold novenyeket nyersen

....
Tegnap vettunk magunknak is D3 vitamint,ezt is jo ha szedi az ember megelozeskeppen(influenza)de rendesen elvagyunk latva immunerosito dolgokkal.....a heti 1 homeost is szedjuk,es vitaminokat rendesen,amik eleg huzos arban vannak,met nagyon nem mindegy,hogy azokbol is miket szed az ember......en biztos vagyok abban hogy megteszunk mindent,mint eddig is......sosem szoktunk betegek lenni....szerencsere!!!
Gyogyulast a betegeskedoknek!
Norinak meg hajra a maszo gyakorlatokhoz

,kis sajtkukackam is gyakorlatozik

!!!
Gyorsan osszekapom magamat mig Mukesz alszik,mert megyunk csontkovacshoz.....basszus a gatyank ramegy

.......jo lenne mar egy biztositas nekem is

(mert visszafizeti Hangiet is....csak az enyemet nem

)
Juteszembe:fejpenz

hat jol jonne,ellenenk egy darabig
Oooo meg nem is ettem

........na megyek is!