A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Sziasztok!

Tud valaki bíztató tanácsot adni?
Nekem 32-34 naposak a ciklusaim ennél több nem szokott lenni. Ma a 37 napon járok és még nem jött meg, de a teszt 20-án negatív volt. Van egy két tünetem is, pl: fáj a derekam, reggelente pici émelygés,és állandóan ennék, bár ez lehet az Elevit miatt is. Kezdek aggódni, ha nem a baba jön mi lehet a baj hogy késik, naná hogy pont most amikor nem kéne. Ja ez még csak az első próbálkozós hónap volt, még járatlan vagyok a témában. Lehet hogy beképzelem a dolgokat? Járt már valaki így? Előre is köszi!
nyanita

OrsiKép DorisKép

köszönöm a vigaszt, nagyon jól esett. Normális napjaimon én is tudom, hogy nekem is lesz kisbabám, csak néha magyon elkeseredem. A természet ráadásul még szórakozik is velem. Hol meg van, hol nincs. Ez igy megy már 3 napja.

IzaKép
tőlem is megy a drukk, hátha.....

PilinkeKép
átérzem a helyzetedet, az én környezetemben is mindenki babát vár, többen nem is akarták, csak úgy becsúszott nekik. A kérdésre, pedig, hogy nekünk mikor lesz mindig azt válaszoljuk, hogy most épitkezünk, majd utána.

KrisztaKép
nekem meg Veled ellentétben a hőm mindig felmegy, még most is fent van, pedig már 3 napja megjött többé kevésbé.

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

Nyanita Kép
Én erre komolyan semmi okosat nem tudok mondani. Lehet pszichésen, lehet baba miatt, lehet.... nem tudom. Már Izának Kép sem tudtam semmit mondani. Veled kapcsolatban sem jut semmi az eszembe.
Fogamzásgátlót szedtél előtte? Azt mikor hagytad abba?

Anita Kép
Örülök, hogy jobban vagy. Fel a fejjel! Ezek a zagyva ciklusok... minden tudásom kezd romba dőlni Kép
lassan már semmi okossal nem tudok Nektek szolgálni.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Orsi!

KoszonomKépAz mindenesetre megnyugtato szamomra,hogy ugy tunik,legalabb a ciklusommal minden rendben.Ciklus vegen majd felteszem a hogorbemet kiertekelesreKépHa jol gondolom,most a 12. napon volt a tuszorepi,de Ti majd pontosabban meg tudjatok nekem mondaniKép

Anita!

Neked is koszonom a valasztKépEs ne keseredj el-bar tudom,milyen nehez-BIZTOS,hogy lesz kisbabad!!!!!

Puszi
Kriszta

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Szia Icsilya!

Fogamzásgátlót már 2 éve abbahagytam, azóta gumival védekeztünk, most hagytuk el.
Reménykedem hogy nem pszichés!
nyanita

Orsi Kép Anita Kép
Köszönöm Kép

Nyanita Kép
Amikor nekiláttunk a babának, az első két hónapban nekem is több napot késett, mindig azt hittem terhes vagyok (mellfeszülés meg hasonlók, ami nekem egyébként nem szokott lenni a ciklus 2.felében) aztán mindig megjött Kép Persze ez nem jelenti azt, hogy Te nem vagy babás. Korábban itt is sokan írták, hogy a tesztek mennyire nem megbízhatóak Kép

Pilinke
pilinke

Stella!
Hol vagy nem láttam, hogy mostanában lett volna hozzászólásod, igaz én sem voltam itt mivel otthon nincs internet. Na és mi újság veled?
Na nekem tegnap végül is megjött rendesen igaz így is egy pár nappal hamarabb, de már nem is bánom mert már annyira fájt a mellem, meg a hasam, hogy már szinte örültem neki. De ez persze nem igaz, de nem is reménykedtem semmiben. Nem hisztiztem otthon a párom még csodálkozott is, de azért egy kicsit kicsúszott a számon, hogy úgy tűnik nem sok esélyem van az anyaságra.
Anita
Írtad, hogy hol meg van hol nincs. Na én is ilyen tüneteket produkálok amióta elterveztük a babót. Most is legutóbb egy napig volt utána másnap semmi, harmadiknap egy kicsi és ennyi. Régen meg legalább hat napig volt rendes mennyiség sőt még mondhatnám sok is. Hát most közel egy éve, mintha a szél elfújta volna a rendszerességet. Már szinte nem is emlékeszem mikor volt meg rendesen.
greta
greta

Sziasztok!
GretaKép
Nem vagyok eltünve, csak én is melóhelyes-netes vagyok!
Lassan sikerült összeszednem magam, az újabb sikertelen hónap után és most újra ezerrel rejta vagyunk a témán. Ha most sem jön össze irány a doki. Fura, de szinte már várom, hogy végre kivizsgáljanak, mert akkor legalább valamivel előrébb leszünk.

IzaKép
olvasgattam a hozzászólásaidat és nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologbanKép! De ha tényleg csak a természet viccel veled, ne keseredj el, mert elöbb utóbb siekrülni fog!

AnitaKép
Sajnálom, hogy ez a hó nem jött össze, de azért ne add fel. Én is napokig teljesen le vagyok törve és pecenként elsírom magam. Aztán lassan elmúlik, mert tudom, hogy fel kell állni és tovább kell menni, mert ki tudja, lehet, hogy a következő összejön..
Mindenkinek drukk!

IzaKép
Mi van veled, teszteltél?

Kép
stella9

stella
Én is alig várom, hogy végre tisztességesen kivizsgáljanak, mert akkor legalább kiderülne, hogy van-e valami. Ha még sincs és nem jön össze akkor nemtudom, hogy mitévő legyek.
Iza!
Mizújs én is szurkolok neked!
greta
greta

Sziasztok!
Megjöttünk szabiról. A genetikai UH-n kiderült, hogy a magzat 2 héttel idősebb a kalkulált kortól. Így most Orsi 17 hetesKép
Voltunk vidéken egy tűzijátékon. Szerintetek nem jelenthetett problémát a durranások és a hangnyomás? Kb. fél óráig tartott.
udojurgen

GretaKép
az még nagyon messz van, hogy "nem jön össze". Csak egy kicsit próbára teszik a türtlmünket és az idegeinket (gyerekhez mindkettő kellKép).
Valamilyen megoldás biztosan segít, hiszen az orvostudomány ma már csodákra képes.
De volt már itt olyan eset, hogy a dokik sem tudtak segíteni, aztán spontán sikerült a babó!

LujzaKép
mi van veled???? Kicsit aggódom a hallgatásod miatt, de remélem minden rendbenKép
Stella

Kép
stella9

Udo Kép
Örülök, hogy jelentkeztél, és minden rendben.
Mi is voltunk tüzijátékon, pedig a mi babáink már hallanak is... nem jelent gondot Kép
Látom az aggódásod a régi Kép Kép Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

IcsilyaKép
Anyám azt mondta, hogy fogjam lazábbra a gyeplőt, engedjem meg Orsinak, hogy azt egyen, amit akar...Kép
Ti hogy vagytok?
Nekünk megvan már a genetikai UH is, minden normál értéken belül van.
udojurgen

sziasztok!

ha leesik a hőmérséklet a menstruáció várható idejére az biztosan rosszat jelent? már 3 napot késik..

köszi a választ, mindenkinek drukkolok teljes szívemből!
paula
paula

Paula
Szerintem az még nem jelent feltétlenül rosszat ha leesik a hőmérséklet, de kérdés, hogy szokott késni vagy csak most késik. Teszteljél egyet!
Szerintem az már jelent valamit ha 3 napot késik. Nekem még soha az életben nem késett így még csak reményem sem volt soha, hogy átéljem milyen is amikor késik. Azért szorítok nagyon!
greta
greta

Gréta

köszi a bíztatást, már egyszer késett, de akkor 8 napot. Teljesen beleéltem magamat, de végül megjött. Most nem merek még tesztelni, inkább reménykedem:-)majd a 9. napon tesztelek. Most érzem, hogy fájnak a melleim, de a hasam is fájdogál. lehet, hogy annak a jele, hogy újra készülődik megjönni.
Remélem, hogy te jobb hírekkel tudsz majd szolgálni hamarosan:-)
Pala
paula

PaulaKép
most én leszek a negatív oldal. Nekem késett már 6 (!) napot is! Eddig 2-3 nappal a menzim elött leesett a hőm és persze meg is jött.
Most viszont szépen fenn maradt egészen a 7. napig. Szóval, mikor pont egy hetet késett volna leesett a hőm és meg is jött, mintha annyira kellett volna.
Azért ne add fel. Én 3 nap után még biztosan nem tesztelnék, mert már így is sokkal támogattam a tesztgyártókat.
Bocsi, nem akarom elvenni a reménysugaradat és nagyon drukkolok, hogy sikeres hónapod legyen.
Stella

Kép
stella9

Sziasztok lányokKép

Sajna tegnap reggelre megjött.Elég erősen vérzek és tele van alvadt vérdarabkákkal.Nagyon magam alatt voltam,már a sírás sem ment.Megint előjött belőlem a szokásos "nekem sosem lesz gyerekem" és hasonló gondolatok.Ma már egy kicsit jobb,próbálok arra gondolni,hogy csütörtökön megyünk a Kaáliba.Ez most olyan,mint egy utolsó reménysugár,bár néha ebben is elvesztem a hitemet.Az jut eszembe,ha természetesen nem sikerül,akkor úgy miért sikerülne?
Úgy látszik most nagyon pesszimista vagyok,bocsi is érte,remélem gyorsan túl teszem magam rajta.

Utólag is köszi a drukkot.

Puszi: Iza
Iza34

Udo Kép
Tényleg egyen azt, amit szeretne. Az a lényeg, hogy jól érezze magát. Örülök, ha minden OK. Az a legfontosabb.
Velünk minden rendben. A fiúk nőnek szépen, én lassan gurulok Kép de azért még elég aktívnak gondolom magam. Mostanában varrással telnek a napjaim, varrom a fiúk cuccait Kép

Iza Kép Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Iza
Hát nagyon sajnálom! Pedig már azt hittem, hogy lesz egy újabb siker. Sajna nekem is mensi előtt úgy szokott, hogy teljesen megdagad a mellem és mellette fájdogfál a hasam. Na akkor én már tudom, hogy meg fog jönni. És pont nekem a múlt hét szerdán jelentkezett egy pici barnás utána semmi, de én tudtam, hogy meg fog jönni és így is lett vasárnap reggelre. Amikor én már barnásat látok akkor tutira nincs semmi. Igaz eddig még mást nem láttam. Én is meglehetősen erősen vérzem és sok alvadt vér jön belőlem is. De én egy kicsit örülök mert legalább kitisztulok.
Ne légy pesszimista majd a héten a Káliban minden megoldódik és akkor megnyugszol. Persze mondom én aki ugyan csak ebben szenved, de most már eljutottam odáig, hogy nem gyötröm magam az örökös sírással, mert attól csak tönkre megyek én is meg a párom is.
Paula
Szerintem te hamarabb fogsz jó hírekkel szolgálni mint én, most per pillanat én esélytelen vagyok a jó hír szolgáltatásra. Pihenj sokat és kitartás.
Neked is Iza!
üdv greta
greta

Sziasztok Lányok!
Paula, Nyanita és a többi "késő" Kép
Mi már több, mint 1 éve próbálkozunk, ezalatt sajna többször előfordult, hogy megviccelt a természet, és a szokásos 32, max 35 nap helyett 40, sőt egyszer 44 napos volt a ciklusom. Érdemes egy kicsit várni tesztelés előtt.

Lányok! Kép
14 napi UH-n szerintetek mit jelentenek az alábbiak: 5,5 mm-es méhnyh, 13 mm-es vezértüsző?
Lehet ebből még valami? Kitolódhat rendszeresen a 18-19. napra az ov.? Milyen gyorsan vastagodik általában a mnyh? Van olyan gyógyszer, ami csak a mnyh-t vastagítja, mivel peteérés elvileg van, csak talán kicsit későn? A hormonvizsg. folyamatban van.

Előre is KÖSZI!!!
iii_

IzaKép
Sajnálom, de ne keseredj el, hisz már csak egy lépés és babás leszelKép Viszont azt javaslom, ha a hangulatod nem fordul pozitivra mire a Kaáliba mentek, akkor ne kezdjetek bele a lobikba mert a lelki tényezők nagyon-nagyon fontosak, a pozitiv hozzáállás elengedhetetlenKép Fel a fejjelKépAttól, hogy spontán nem sikerült miért ne sikerülhetne segitséggel???? Nem értem a logikát... Nekünk sem sikerült spontán aztán látod, a Kaáliban meglettek a mi kis CSODÁINK isKépKépDrukkolokKép

PaulaKép
A hőmérséklet leesése, nem jelent túl jót...mennyit esett a hőd?

LujzaKép
Engem is nagyon érdekel, hogy mi újság van veletekKép

Puszi:Doris
doris

IzaKép
fel a fejjel! Nem szabad ennyire elkeseredni, főként nem a lombik elött!
A lombik pont arra lett kitalálva, hogy azokon tudjanak segíteni, akiknek spontán valami miatt nem jön össze.
"Előre az ikrekért!"
Stella

Kép
stella9

Sziasztok!

Elnézést, hogy eddig nem írtam, én is munkahelyes netező vagyok.

Pilinke, csak néhány gondolat arról, ha megkérdezik: Mikor lesz már baba?
Ezzel engem is az őrületbe kergetnek, mint szerintem mindannyiunkat itt. Én a következőket szoktam válaszolni, attól függően, hogy ki és hogyan kérdezi, remélem ez segít.
1. Miért szeretnéd tudni? - a bunkóknak, mert sajnos ilyen is van
2. Te leszel az első akinek szólok, ha lesz - a tapintatlanoknak
3. Nemsokára lesz, már dolgozunk rajta :-) - sejtelmes mosoly, hiszen ez azt jelenti "Dugunk mint a nyulak" ELNÉZÉST! és sok nőben ez irigylést vált ki
4. Még nem tudom, úgyis szólok/szólunk - rokonoknak, barátoknak.

Nekem sok idő kellett, mire eljutottam oda, hogy NINCS babakérdés. Hónapról hónapra próbálkozunk, és a BMC-be járunk. Dorisnak igaza van, egyszer majd hiába várjuk, hogy megjöjjön. Úgyhogy addig meg kitartás.

Egy barátnőm egyszer visszakérdezett:
És neked mennyi a fizetésed????
Mire a lány: Miért kérdezed?
Csak úgy... (ez is legalább olyan tapintatlan kérdés... :-)

Iza, fel a fejjel, lesz még ott baba! Az idő a mi legjobb BARÁTUNK! A lombik pedig adjon sok sok erőt neked, mert megoldhatja az összes aggódásod. Csak pozitívan!!!

Megy a drukk mindenkinek! +++++++++++++++++++++

Puszi

Noémi
Vendég

Jajj, azt elfelejtettem leírni, hogy ma vagyok a 30. cn-on. Pedig mindig 28 napos. De juszt se veszek tesztet még! Olyan, mintha meg akarna jönni, de nem jön. Remélem holnapig megjön.
Elnézést, hogy csak így beszámoltam.

Doris, Orsi, esetleg csináljak tesztet, ha mégis zebrás lenne holnapra, jó volna egy is utrogestan? Még maradt otthon az inszemről :-)
Az lehet, hogy a serocryptintől késik? Mert azt már rendszeresen szedem kb. két hete.

Inkább azt hiszem nem is foglalkozom most ezzel többet. Várok :-)(
Nagyon köszi
Noémi
Vendég

Stella Kép és a többiek,

Lujzáról hozok hírt. Aranyosak vagytok, hogy aggódtatok érte. Szerencsére minden rendben van vele, a baba szépen növöget. Még otthon van táppénzen, ezért nem tud jelentkezni. Egy-két hét múlva már talán megy dolgozni, akkor tud majd írni is.

Alena
alena

Iza!

Nekem pont a Kaáliban lett jobb a hangulatom. Addig kilátástalannak láttam mindent. De ahogy illetékes kezekbe kerültem és hatékonyabb módszerekkel küzdtünk egy vagy kettő, vagy háromKép gyermekért, azóta valahogy minden más. Nem idegesítenek a kismamák, kisbabák sőt!!! Tudom hogy most már sínen vagyunk. Ti is nemsokára sínen lesztek. Kívánom hogy minél hamarabb mosolyogva tudjatok belevágni egy lombikba. Fel a fejjel. Egyébként még én is (pedig tudom hogy semmi esély nincs rá)reménykedem a spontán fogantatásban. Bár már korántsem úgy mint régen.

Zsu

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Iii Kép
5,5 a nyálkahártya vastagsága, ami elég kis vékonyka a 14. naphoz képest. Nincs gyógyszer a nyh vastagításra, a baby aspirin szokott segíteni valamint a fehérjedús étrend. A nyhnál nem csak a vastagság számít, hanem az is, hogy milyen stádiumban van, mert nem minden stádiumban tud beágyazódni a zigóta.
Nekem a lombikkor a transzfer napján 10.5 mm (ez önmagában annyira nem vastag) volt, és IIIas fázisú/C fázis (ilyennek kell lennie), és így sikerült.
A tüsző is kicsi még kb. 20 mmes nagyságnál reped meg spontán, de a tüszők pár nap alatt hihetetlenül sokat tudnak nőni.
Mind a nyh mind a tüsző mérete arra utal, hogy később lesz az ovulációd kb. 3-4 nap múlva. A nyh folyamatosan vastagodni fog a tüszőérésig, így aggodalomra semmi ok.

Noémi Kép
A serotól elvileg nem késhet. Én is azt szedtem, de nálam nem okozott ilyet. Az ultrora csak azt tudom mondani, hogy ártani nem lehet vele! A teszteléshez meg nem igazán tudok hozzászólni... ahogy érzed. Ha pozitív, akkor nyugodtan használd az ultrot.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris,

a hőm 2 tizedet esett, és érzem a hátfájást, görcsöket, 10 percenként rohangálok, hogy megjött-e, de eddig még elkerült.
Igazából nagyon nem mérem a hőmérsékletem, csak úgy alkalomszerűen. 3 hónapot rendeszeressen mértem, de utána megúntam, mert az sem jött be...
köszi:
Paula
paula

Orsi, nagyon köszönöm! Ha estig semmi, akkor holnap reggel tesztelek. De val.szeg nem lesz rá szükség, mert görcsölget a hasam.
Megnyugtattál a sero miatt.

Paula, én is rohangálok :-)

Puszi
Noémi
Vendég

Köszi Orsi Kép,
mi az a Baby aspirin? Gyógyszertárban recept nélkül ilyen néven kérhetem?
És milyen stádiumban képes beágyazódásra a zigóta? Lehet, hogy nálam mire összeállna a kis zigóta, addigra a mnyh-nak már nem jó a dolog?
A dokim a Clostit ajánlotta, hozzáteszem anélkül, hogy a hormoneredményt látta volna. Mondtam, hogy inkább azt azért megvárnám.
Üdv.:
Ildi
iii_

Iii Kép
A baby aspirin az aspirin gyerekeknek való változata. Simán lehet venni.
A clostinak annyi hatása lehet, hogy lenne, hogy nem tolódna ennyire ki a ciklusod, hanem a 14. nap környékén lenne az ovuláció.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Köszi Orsi Kép Kép Kép
Szia!
iii_

Szia lányokKép

Köszi a hozzászólásokat,azt hiszem máris jobban érzem magamKépKép
Ezen az oldalon tényleg működik a pozitív energiaKépKép

Puszi
Iza
Iza34

Iii!
Nekem a tüszőm két nao alatt 4mm-t nőtt.Talán ez segíthet neked,hogy kb.-ra tudod mikor reped.Én a méhnyálkahártyám vastagításásra Utrogestant kaptam,amitől szép vastag és a peteérés is erősebb szebb tőle.Dokitól kérdezd meg feltétlenül.
Viki
Vendég

Ideges vagyok!

9:30 kor kell a Kaálit hívnom hogy felengedtek-e a babókáink! Mindenki nagyon izguljon értem!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

ZsuKép
Reggel azzal keltem, hogy Neked ma lesz a nagy napod. Azóta neked szorítok, hogy minden rendben legyenKép
Stella

Kép
stella9

Stella!

Akkor muszály sikerülnie!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Szia Viki Kép
köszi a segítséget, az Utro-t megkérdezem majd dokitól.

Zsu Kép ,megy a drukk és a pozitív energia:
+++++++ +++++++ +++++++ +++++++ +++++++

Ildi
iii_

sziasztok
nagyon pozitív vagyok, a 4. arany miatt is:-)
lenne egy kérdésem. A hüvelyben mért hőmérsékletnek meg kell egyezni a szájban mért hőmérséklettel? bocs, a dedós kérdésért, de sehol nem találtam erre vonatkozó anyagot a neten. Melyik a biztosabb módszer? köszi
paula

Paula Kép
NEM!!!! Sosem fog megegyezni.
A szájban mért nem ekzakt, mert azt nagyon sok minden befolyásolja pl. hogyan alszol. Mérni hüvelyben vagy popsiban kell, minden nap ugyanabban az időben ébdredés után, higanyos vagy digit hőmérővel.
Ha így méred csak akkor értékelhető a görbe, más esetben kár idegesíteni magad vele.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

PaulaKép
A hüvelyben mért hőmérséklet a megbízhatóbb, a szájban mért sok esetben nem értékelhető, mert a külső tényezők nagy mértékben befolyásolják. (Ez mind a topikosoktól tanultam!)
Nálam a hüvelyben mért magasabb egy tizeddel, de ez lehet, hogy egyedi eset.
Drukkolok, hogy ne jöjjön megKép!
Stella

Kép
stella9

ZsuKép
ÉN is nagyon drukkolok NektekKépKép
PaulaKép
A lányok már leirták és nagyon helyesen,hogy csak hüvelyben, vagy popsiban érdemes mérni azonos időben, azonnal ébredés után, még pisilni sem szabad kimenni elötte.

Puszi:Doris
doris

Zsu!

Megy a nagy drukk tolem is!!!!!!!!
HAJRÁ, HAJRÁ!!!!!!!

pusz

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Zsu, megy a megadrukk! Írj, mit mondtak????? Beszéltél már velük???

Paula, tegnap megvettem a tesztet, reggelre már nem volt rá szükség :-()
De legalább a jövő hónapban lesz otthon :-)
Vendég

Mehetünk!
Felolvasztották az összeset és négy maradt teljesen ép. Szuper!!!!!!!!!

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Gratulálok!

Akkor ebből akár kettőt májusra a kezedben is tarthatsz!!!!!

Látod, nem volt véletlen a múltkori eset, bár azért értük duplán megszenvedtél.

Hajrá! Megy a drukk!!! ++++++++

Mikor kapod meg őket???
Vendég

ZsuKép

ez nagyon jó, megy a drukk tőlem is meg sok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Iza, Noémi KépKép

Anita

Anita és Kyra
Kép
anita24

ma

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska

Akkor minden drukk a tiéd! Minden ok lesz, megy a megadrukk
++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég