A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Manó: kösz a táblácskát :) igenis főnök, hétfőre meglesz :lol: :lol: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

huu, sose volt még laptetüm:)

majd mesélek..

MAdar, csak nem?!?!?!

Örülök! Remélem tetszik!!

Kép

Kép
móka:)

Mogyoró tátott szájjal hallgatja :lol:

Laptető? ... szabadulj meg tőlr gyorsan :wink:

KépKép
KépKép
madar

Sütivel mi lehet????

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]M írta:madaranó: kösz a táblácskát :) igenis főnök, hétfőre meglesz :lol: :lol: :wink: :wink:

Nem vagyok én főnök, csak szeretek ilyeneket gyártani... meg a régi fogyis topikból tudom, hogy kell a rendszer. De mondtam ez nem szent írás és bármi ötletet szívesen veszek.

Kép Kép
manósziget

[quote="madar"]S írta:madarütivel mi lehet????

És Babcikával???? Még ő se volt ma!!!!! Remélem dokihoz ment...

Kép Kép
manósziget

Fogyi: én tavasztól akarok, amikor már nem kell állandóan szoptatni - féltem a tejemet :)
De én először a saját diétámmal próbálkozom, azaz torna és figyelem mit eszek és ha az nem segít, akkor jöhet valami más. Most 63 kg vagyok (172 cm) és 58cal már kibékülnék, ami alatt lesz, az már ajándék.

Tegnap óta egyedül vagyok, mert apa elment DM koncertre - békülhet azt hiszem, hogy kiengeszteljen :wink:

t-pk

ja..... mano láttad reggel, hogy esett a hó?
akkor már tudtam, hogy bújós napunk lesz:)))))...... bár most azt érzem ez inkább jobb itt mint a kiságyban és nincs semmi extra....:))) de most nem érdekel:))) nekem is jó így....itt szuszog a nyakamba nekem meg semmi dolgom csak netezek:)))) ha ketten lesznek ilyet mán nem lehet:))) szóval kihasználom és bújunk:)))

mit hallgattok tátott szájjal?

KépKép
dorkamartini

Egyébként ti nem féltek, hogy kevesebb lesz a tejetek a fogyi miatt?

Én 6 hónaposan tervezem csak a hozzátáplálást, ha addig bírom tejjel 2 lányra.

t-pk

t pk...... banyeg... énnemtom te hogy csinálod:))))
kibujcizik belőled két gyönyörű lányzó úgy, hogy szinte fel sem tűnik.....:))

KépKép
dorkamartini

nem mükszik picasa... :cry:

t-pk

mi bocizunk....... szval nekem lehet.....

KépKép
dorkamartini

T-pk, baszki hiszen szinte súlyodnál vagy. Ez lehet le is megy majd magától.
Én is féltem a tejcim, azért próbálom meg ezt, drasztikusabbat nem merek. Persze mozgással kiegészítve... amire remélem lesz időm, mert már nagyon hiányzik...

Kép Kép
manósziget

bocs csajok,vagyok és olvasok,de ma jönnek vendégek és Berni ha nem is ölbebaba,de nincs el egyedül,így elég nehéz készülődni!!!

sutimano76

manó: nem bántásból ment ... és igenis kell a vezír!!! :D

t-pk: hol van most a koncert?
90 naposba az a jó, hogy eszel, csak nem mindegy, hogy mikor mit ... szval egy kis odafigyelés ... de az én szám meg miattad marad tátva ... 63 a két csajszi után ... Kép

timi: mókától kaptunk egy zséda karácsonyi cd-t :D ... mogyorónak annyira tátva maradt a szája, hogy el is aludt. :lol:

bizony, babcika sem volt ma még :roll:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]m írta:madaranó: nem bántásból ment ... és igenis kell a vezír!!! :D

Nem is úgy vettem.

Kép Kép
manósziget

timi: mi az a bocizás ? :oops: :oops: :oops:

süti: igazolás elfogadva ... pusz :D

KépKép
KépKép
madar

Szeretnék jelentkezni a topik bálnája címre. meg sem merek szólalni basszus, itt mindenki gizda. s nem kell a duma, meg a néphülyítés ;) :P :twisted:

Madar, ma 4 zhja van/volt, aztán jönnek a szóbelik. asszem jan 19-én van az uccsó vizsga

vicger

t-pk enyém tejmennyiség köszöni jól van :) minőségileg is prémium kategóriás :)

még mindig nem térek magamhoz a kilóitok miatt 8) na nem foglalkozom vele, mert megint becsúszok a gödrömbe.

vicger

kriszti: húúú, banyek, Őt sem irigylem ... no,meg Rád is - gondolom -több marad ... na akkor drukkok ezerrel ++++++ és kitartás!!!

nálam ez tudod úgy van, hogy nem is feltétlenül a kg-kal van a baj ...na, jó azzal is, de elsősorban az itt puha, ott puha, itt lötyög, ott lötyög ... tudom, erre való a sport ... kezdem is ma már ... de nekem most kicsit jól esik odafigyelni a kajára is ... :oops:

KépKép
KépKép
madar

tábla: csak nekem egy novemberi? :wink: elborzasztás képpen, s bizonyítékul, hogy 87 kiló fölött is élnek emberek...

vicger

kriszti, privibe küldjek egy aktuális pocakfotót? ... csakhogy ne egyedül zuhanj a gödörbe :oops: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

most látom, hogy december 7-hez írtam be az aktuális súlyt Kép no, mindegy ... bár, nem bánnám, ha akkor már kevesebb lenne :D

KépKép
KépKép
madar

madar:őszintén? minden rám marad, s még azon felül is. mert ugye most a legfontosabb a tanulása, s hogy az sikeres legyen le kell foglalni Atit, hogy ne másszon állandóan a nyakára, mert iszonyat apás, mindezt úgy, hogy Luca is ugye erősen függ tőlem, s a nagyok se érezzék teljesen hanyagolva magukat, s még csend is legyen, meg kaja is, meg még rend is, meg még tiszta ruha is. S /most jön a nyavalygás/ késő estére az idegeim teljesen kész vannak, pedig csak akkor jön a neheze, Lucát ugye álomba segíteni, de van h megőrülök a nonstop szopiktól, Atit is altatni, ő meg a könyökhajlatomat baszkurálja, hát néha sikítani tudnék.... 8) 8) 8)
Atesz Pestről fürdetésre ér haza 1/2 7 körül, neki vacsi, meg ugye a csend biztosítása.
Abbahagytam.

vicger

madar, ne add meg a kezdő lökést ;) :) na, majd mindjárt teszek fel egy pocfotót okulásul a népnek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

pont nem a kezdőlökésnek szánnám, hanem irulva-pirulva mennék veled
háát, tényleg csak kalapemelgetés ... el tudom képzelni ... és minden tiszteletem továbbra is Kép

KépKép
KépKép
madar

Sziasztok!

Kriszti: Ha így belenézel a gödörbe, akkor inkább olvasd el a fogyis blogbejegyzésedet... :wink: Ott annyira, de annyira pozitív dolgok jönnek le még nekem is, hogy ha arra gondolsz, hogy mikor írtad így érezted, akkor az kilendíthet egy kicsit megint... Össze-vissza voltam, de remélem érted mire akarok kilyukadni... :lol:

Én most vagyok 67 (168 cm), erről kéne lemennem kb 60ra. Az alatti súlyról nem is álmodozom. 4 éve 58 kilósan estem teherbe Andrissal, akkoriban nagyon jól éreztem magam a bőrömben, 10-12es ruhaméret, nem volt hurka deréktájon a póló alatt, fenék nem löttyedt... Na, utána volt minden, Mátéval már 68 kiló voltam kezdésnek. Ehhez képest a 67 ugye már -1, de ha belenézek a tükörbe nem tetszik, amit látok. Főleg a has és a fenék-felsőcomb, ami "kicsit" elszomorít. Olyan tunya benyomást keltek. Ruhában el tudom rejteni, de Apa előtt jobb formát kéne hozni (bár őt a mostani helyzet sem aggasztja látszólag), meg ha nyaralni is akarnánk menni, meg is kéne jelenni fürdőruhában. Szóval, nem is fogyi, inkább alakítás kellene, ahhoz persze muszály a torna. De majd azt is januártól, én még ki akarom élvezni az ünnepet. :oops: :lol:

Móka: Momó képek nagyon szuperek!

Andi: De jó, hogy már alakulnak az éjszakák. A hőcsökkentő manókat már útjukra bocsátottam. :)

Süti: Jó vendégfogadást! Mit készítettél?

Kép

Kép
hgrita

Kriszta nem mindenki gizda. Én is 75 voltam 2-3 hete. Ami a 72 induláshoz nem vész, de az 50-hez képest.... és nem vagyok magas... de azóta 78 körül járok. Hasamon van sok, máshol nincs is. De azér jól esne tényleg a 60.
bex13

Kriszti, még annyit akartom, hogy annyira stramm csajszi vagy, én már a felétől padlót fognék, ami neked jut minden napra. Már attól rosszul vagyok, hogy Apa jövő szerda-csüt vidéken lesz és ott is alszik. Anyum beválallta Andrist éjszakára, hogy ne kelljen két gyerkőcöt egyedül ágyba dugnom, már csak az a kérdés, hogy Andris hajlandó lesz-e ott is aludni. :roll: Szóval, csatlakozva én is emelem a kalapom... :lol:

Madar: Szegény Roni, nagy simi neki! remélem nem lesz szükségetek újabb beavatkozásra, drukkolok nagyon! Én nem vagyok kompetens szemüveg ügyben, mivel nincs, a családban is csak időskorban kapott mindenki, Gábor szeme, mint egy sasé... DE most már nem bánnám ha lenne, tényleg nagyon tud öltöztetni, és már annyiféle van, nem úgy mint a mi gyerekkorunkban, hogy biztos lehet olyat találni, amiben még bombasztikusabban fog kinézni a hölgyike. Majd hozzál róla képet! Jól megdícsérjük és akkor átadhatod neki a bókoló szavakat egy kis lélekmelengetőnek... :lol:

Vera: Vizsgákhoz gratulálok, nagyon ügyi vagy!

Zsófi: Szia, és hozz sok szép képet!

Kép

Kép
hgrita

Rita: kösz :) majd hozok képeket. :)

Veronika teljesen tudatosan megfogta a Bibitől kapott zenélő nyuszit és a szájához emelte ... Kép nagyon nagyon megdícsértem. :D :D :D

Bex: jobban vagy?

Bibi: merre jársz? sikerült már gyógytornászt találni? nekem még nem.

KépKép
KépKép
madar

szemüveg: röhögni fogtok, de én is szeretnék :oops: 8) szerintem eccerűen vadító :)

háááát... néha szívesen kifutnék a világból...ha nagyon zsizseg a fejem, meg az idegeim, akkor le szoktam dobni magam a gép elé s kikapcs. szerencse, h délelőtt nyugi van és hullaszag, mert egyébként nem lehetne kibírni 8) :wink: bár Luca 2 napja ölbebaba megint, lehet h jön a hó 8) 8)

fogyi : köszi csajok, de nem ezért írtam :oops: a plöttyedtség... na az egy másik dolog... de arra most nem bírok koncentrálni. S önmagam szadizásába most nem fér bele a napi x hasprés.. épp elég a fogyó is 8) 8) 8) 8)
Tök szar, egyébként, mert egy nagyon dilis nap után egy kocka csoki annyira ki tudja simítani a dolgokat, hogy minden megszépül tőle :oops: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: nnna, ez most már 1 hónapja csak vágyálomkategória 8) 8) 8)

vicger

helló Rita.

És nem is mondtam, pontosabban nem mindenkinek. A kontrollon másfél hete gyógyultnak nyílvánított a doki. (Nem az sztk-s ahol már voltam, hanem aki a második műtétet csinálta.)
Kérdeztem, hogy torna, azt mondta igen. Hasizom? :shock: :shock: -hát azt nagyon óvatosan. Hogy lehet óvatosan felülést csinálni? Vagy hasizomból húzom magam vagy minek?? Mindegy.
Öltözés közben mondja, hogy lesz egy kényes kérdése. Védekezés. Mondom neki azt már én is akartam kérdezni. 2 lehetőség, az egyikre nem tértünk ki, gondolom egyre gondoltunk. Pharmatex a másik vagy a tabletta vagy a kúp. Azt mondta mivel nem vagyok nádszál termet a tablettákat nem ajánlja, mert van kettő is, de mindkettő hízlal. Meglepődtem, végre egy doki aki meg is mondja. Mondta van a spirál is, de azt nekem 6-8 hónapig biztos nem rakja fel. Én meg "óckódom" tőle... Aztán rákérdeztem a tesóra. Azt mondta 1 évet kellene várni és 1 év múlva teherbe esni.
Megszülnöm esélytelen, meg sem engedi próbálni, rögtön műtét. Egyrészről jól esett a figyelmesség, másrészről meg borzasztó érzés, hogy meg sem próbálhatom. Persze tudom, hogy nem menne, de szar érzés na. De mivel nem tágultam, biztos így lenne megint ezt már sejtettem.
1 év múlva teherbeesés meg kétséges, ha most is 4 év után jött össze. De majd meglássuk....
bex13

húú mit is akartam már írni...

fogyitéma: én őszintén nem bírok fogyózni, nehéz az önmegtartóztatás.... szeretek enni.... úgy szoktam hogy mindenből kevesebbet eszek....de ez most a szopi miatt nem nagyon megy...egyszerűen édességhiányom van, folyton valami sütit, csokit vagy édeset ennék......rémes, ezért nem fogyok annyira....amúgy normális alapállapotomba nem is szeretem a csokit.... 8)

hozzátápi: itt vannak sokkal tapasztaltabb anyák is Móka, de mi szerintem most is hat hó után kezdjük gyümölcslevekkel, majd reszelt alma....krumpli....sütőtök stb.... ezekhez még nem nagyon kell főzni...... csak odateszel majd egy kis adagot.... bár lehet van jobb megoldás is, mert én ezeket a kis adagos főzéseket (csak a babának valót) gyakran leégettem... hmhm :oops:

Kriszti én is csodálom a hozzáállásodat! Régebben... még naivabb korszakomban (pl. kamaszkortól egyetemista koromig :shock: ) úgy gondoltam öt gyerekem lesz.... most már kezdem azt gondolni három is elég lesz....igaz pár hete azt mondtam elég a kettő és két év múlva irány a munkaerőpiac!... de szerencsére most már optimistább vagyok és erősebb lettem....úgyhogy lehet, hogy még négy is lesz :D

KépKép
KépKép
zsalyam

Hali!

Nem volt eddig se tv, se net, és így most nagyon felszínesen olvastam vissza, bocs ,ha valami kimaradt:

Julcsi szemüveges lesz, szerintem egy jól kiválasztott szemüveg öltöztet!!!

Kriszti! A topik bálnája én lenni, mert 80 kg vagyok, meg 159cm, szóval erről ennyit. Ideális súly 54 lenne

Erika! Lotti nagyon szép és nem is dagi.

Viki! Jobbulást

Manó, kösz az aggodalmat, nem dokihoz mentem, de csomóm elmúlott, torkom viszont kicsit fáj

Kép
babcika

Kép
Kép
nnna...

majd január végén, a 90 napos után teszek fel egy before after kombót :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

tudom még mit akartam
torokfájósoknak, nekem használt a kamillatea...--- volt-nincs-torokfájás--soksok mézzel.
zsalyam

Kriszti, te meg sunyiba lefényképeztél engem :D

Kép
babcika

Babcika sajnálom, de ln 87ről indultam, tehát nincs miről beszélnünk ;)

Móka, ja hozzátápi el is felejtettem, 6. hónap után kezdődik ideális/átlagos esetben a hozzátápi. ez aztán egyéniségtől függően változhat, van olyan babó, aki 8 hósan is csak szopis, az is teljesen rendben van. Aztán olyan is van, aki 5 hósan majd kiugrik a bőréből, ha látja enni az ősöket ;)

Orsi, szopi alatt az édesség kívánása teljesen normális :) édesebb lesz tőle a tej, a babók szívesebben eszik, nagyon jól kitalálta ezt a Nagyfőnök :)

Bex: pharmatex, nekem volt hüvelytabletta, bevállt, bár annyira nem szerettem /habzik, folyik ki, szóval nem a legesztétikusabb, de a cerazette-től spec híztam 20 kilót /hogy rohadna meg

vicger

[quote="babcika"]K írta:babcikariszti, te meg sunyiba lefényképeztél engem :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Jól van kedves nászasszonyom... bár jobban örültem volna ha mégiscsak eljutsz valahogy dokihoz...
Vár rád egy kitöltendő tablicsku a picen.;)

Kép Kép
manósziget

MADÁR - látom a vonalzód Neked is dupla és fotós, Neked, hogy hogy engedi megjeleníteni? nekem egyszerűen vacakol, azt írja
túl hosszú aláírás....
bocs hogy szenvedek emiatt, de bosszantó.....
zsalyam

zsalyam: ezzel én is kűzdöttem, úgy emlékszem, nem mindent copyztam be, mindjárt megnézem, hogy is csináltam

KépKép
KépKép
madar

Másik talány: mééé van az, hogy kicsifiam időnként magától lenyeli a normaflort, máskor meg messzire köpi.... :?: :?: most még a füle is olyan lett. :lol: :lol:
bex13

Manó és Andi!

ezt a jó kis zenés-izémizét, hogy mentitek el?? Már 3*ra csinálom újra, mert midig elveszlik valahogy :D

Kép
babcika

A linket beraktam könyvjelzőbe, mert a letöltése az fizetős.

Kép Kép
manósziget

zsalyam: nya, nem lesz nagyon tudományos a megfogalmazás :oops: ...de annyira én sem értek hozzá :oops: ...szval, ha az UBB Code-ot copyztam be (url-től) arra nem mondta, hogy hosszú :)

KépKép
KépKép
madar

Hát én is azt tettem és a tieteket rakta be az enyimé helyett :D Monjuk családban marad :D

Kép
babcika

Hahóóó ... már megy le a lázam...

Mégy egy kérdés Anna... a fokhagymás történet egy gerezd fokhagymáról és mennyi mézről szól???????? Vagy ha nem egy gerezd akkor mennyi egy napi adag... így dögvész esetén????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikiviktor

Manó... akkor is be lehet írni a fogyis táblicskuba a mostani súlyt, ha csak januárba kezdem... ????? (Végül is az is egy összehasonlítási alap lenne (nekem), hogy karikor ment e fel... vagy le (na ennek kevés az esélye.... :lol: :lol: :lol: :lol: :shock: :shock: :shock: )))
vikiviktor

Orsi... megnéztem... 70 km-re vagyunk egymástól... :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?