A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Amíg el nem felejtem. :oops:

Ma megérkezett Joulopukki, és a magyar Mikulással együtt...

http://karacsony.freeblog.hu/

:wink:

Kép
Kép
200907?

Dodi! Én is a fogzásra gyanakszom Lilinél,mert tegnap előtt és ma is iszonyat hisztis. Ma legalább elég sokat aludt. Próbáltam neki megnézni,de nem engedi,csak állandóan húzza oda az ujjamat és be akarja venni a szájába. :lol: Te milyen fájdalomcsillapítót adtál Botondnak?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! :lol:

Sillia: Végre nem egész éjjel vagy ébren! :lol: Minek köszönhető? :D
Lóci nagyon ügyesen eszik! :shock: :lol: :lol:

Nikici: anyósodnak drukkolok! :D
Nagyon szép karácsonyvadíszetek volt! :lol: :lol:
Dorka alvása :D Pont tegnap láttam, hogy Kata is ugyanúgy aludt :D na mondom, ez a gyerek visszafejlődik.... :D De úgy látszik, ez egyetemes :lol: :lol:

Lorca: jó, hogy néha téged is látni! :D :D
Szabi megmozdulása :shock: De te már edzésben vagy, ahogy látom :lol:
Én szeretek főzni- de ez inkább még Kata előtti időkre volt jellemző. Most már a főzés úgy néz ki, hogy lehetőleg amikor alszik, vagy apa tud rá vigyázni. Ha mégsem, akkor kész rémálom :roll: Úgyhogy az ő kajásának elkészítése sem lesz éppen leányálom majd :roll: :lol: Megértelek, hogy három gyerek mellett mennyire lesz kedved pepecselni :D

Norkili: hát nem irigyellek.... a költözködés úgy is az agyamra ment, hogy legalább a lakás egyben volt... el nem tudom képzelni, milyen lehet most neked :roll: :evil: vagyis sejtésem van...
Valami segítségetek azért van?
De legalbb Lisa hagy aludni! :lol: Fodrász :lol: :lol: /nekem is már ideje lenne... :roll: :D /

Lilisgabi: gratulálok a barátnődnek!!! :lol: :lol: :lol:

Dodi: a Sára igenis szép név... khmm khmmm :lol: :lol: :lol:

Marietta: hát csináltam képet, de nem nagyon látszik a füli :(

Megjött a védőnéni a kisfiával, aki két nappal idősebb Katánál :D Egészen addig nem volt baj, amíg a fülére rá nem spriccelt. Akkor lebiggyedt a szája, amikor belőtték a fülbevalót, akkor kezdődött a visítás! :( Gyorsan belőtte a másikat is, utána próbált neki bohóckodni, de nem sok haszna volt :( Kapott cumit, az se használt. Kapott cicit, de akkor is fel- felsírt. Küzdöttem vele, mert elég sokszor úgy nézett ki, hogy megnyugodott, de újrakezdte. Biztos eszébe jutott, hogy őt milyen igazságtalanság érte :roll: :) Nagy nehezen elaludt :) Utána mosolyogva ébredt :) De aztán néha- néha még panaszkodott kicsit :D Holnapra már el is felejti! :lol:
Védőnő szerint víz érheti, 4 hétig kell bennt hagyni a fülében, utána csere. Forgatni kell, ha esetleg bepirosodna, akkor ecsetelni kamillával, más egyébre nincs szükség :)

Kép

Kép

Kép

Kép olvas :)

Kép
agi125r

Ksözi az infókat, akkor ez nem korai nyálömlés :lol: .

Ronmay!

Teljesen igazad volt abban, amit írtál (nekem is meg Czigkának is) :D . Tegnap 8-kor megettettem Bobót,és 4-kor kelt enni :wink: . 8 órán át nem evett, pedig mikor 11-kor is megetettem, akkor 3,5 óra múlva ugyanúgy kérte a kaját, mint nappal. Így viszont nem :shock: :D . Remélem ma is így lesz :wink: .

Nyuszi!

Én Cataflam-cseppet adtam neki. Először besz@rtam,mert azt írja, hogy egy éves kor alatt ne adjam, de anyu mondta, hogy még a koraszülötteknek is adták az intenzíven, és nyugodtan adhatok kilónként 2 csepet. Az unokájának nyilván nem ajánl semmi ártalmasat :wink: . Éjszakára meg fél Germicid kúpot kapott. Amúgy ma megpróbálok valahogy rendelni Osanitot, ha nem megy akkor hozatok kintről anyuékkal.

Agi125!

Tényleg, killányod Kata Sára, ugye? nagyon édi, és cuki a fülije :D .

Lorca!

Tesóm engem is kiborított a kocsiból :lol: . Anyu engedte neki, hogy toljon, erre ő egyszercsak elkezdett velem futni, megbotlott,a babakocsi meg felborult. Nekem sem lett semmi bajom :wink: . Azt hiszem... :roll: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!A Germicid kúpot én is olvastam,mint lehetséges fájdalomcsillapító,de abból a Germicid-C-t javasolja. Te azt adtad Botondnak? Mert nekem csak a sima van itthon. Apa is megy Ausztriába megint,úgyhogy akkor én is hozatok vele Osanitot.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Dodi: igen, Sára is :lol: :lol: :lol: Nálunk is apa volt, aki választotta, de nekem is tetszik :D Köszi a dícséretet :D
Osanit beszerzési forrás:
http://babatervezok.otthona.net/shop/ma ... are_29.php

Kép
agi125r

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Meg nem tudtam visszaolvasni,csak a kepeket neztem....
Nori nagyon ugyes :shock: !!!
Loci tenyleg szepen eszik!!!
Kata nagyon szep a fulbevalojaval!!!

Majd igyekszek jonni......

Kép
Kép
ancsurti

Es Botond is cukkancs azzal a seroval!!!

Kép
Kép
ancsurti

Nyuszi!

A Germicid C annyival "jobb", hogy van benne pici nyugtató is. De szerintem jobb is a simát kipróbálni előbb, mert ha attól is tud aludni, akkor feleleges plusz egy adalék a gyerekbe :lol: . Botond ezzel is jól aludt :wink: .

Ági!

Köszi a linket :wink: .

Ancsurti!

Köszi! Azóta letoltam neki géppel :oops: . Na nem teljesen, 2,5 centis, mostanra 3 is. Annyira gyorsan nő a haja, hogy iszonyat, és annyira sűrű, mint az állat :shock: . Aki élőben látja, mind totál el van hűlve tőle. Teljesen olyan, mint egy többéves gyereknek. Én várom, hogy nőjjön neki, apa szerint viszont így sokkal jobb. Így vagányabb, úgy babásabb :lol: .
Nagyon jó az új videótok :lol: .

Kiffijam bevert egy deci tejpépet, aztán leöblítette egy deci tejjel :shock: :lol: . aztán még fejtem 40-et, pedig mostanában már nem szokott lenni plusz tejem...
Ma vettem észre, hogy Botondnak jobb oldalon, úgy a (várható) 4-es fog környékén, "szúr" az ínye :shock: . Teljesen olyan, mintha ott áttört volna a foga :shock: . De tudom, hogy elvileg nem lehet, meg nem is látszik, de apa is megtapizta, és egyértelműen olyan érzés :shock: . Biztos készülődik az a fogacska is, nem? A metszőknek se híre, se hamva. Se duzzanat, se fehéredés... :?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nnna, fogzáskor a tuti recept:
Nappal Osanit szükség szerint
Éjjel egy Viburcol kúp
Mindkettő homeopátiás :D :D :D .

Ancsurti, büszke vagy rám? :roll: :wink: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok

Dodin felbuzdulva, belematattam Marci szájába,mert belőle is ömlik a nyál és tövig bent a keze állandóan.Én nem éreztem semmi fogra utaló dolgot.

Ancsurti!

Aranyos a videó:)
Iwiwen van közös ismerősünk.Sőt,Booval és Bonddal is van. Marhára ide vágott ,mi?:D
Vendég

Dodi!
Igen,buszke :wink: :lol: !
Bar nalunk is megy ezerrel a nyalzas,a ragcsalas,nyuges.....sot,alul a 4es fog kornyeken van egy gorongy.....es nagyon kemenyen ragja a kezemet,vagy barmit.....de meg en nem adok neki semmit egyenlore,mert amugy nem duzzadt az inye......en neha Chamiliat nyomatok.....de azt sem surun....mar sokszor raharap a cicire,de szerintem csak veletlen,olyankor raszolok........
Meg kitartunk......ma ejjel csak 5-kor ebredt,es mindent ugyanugy csinaltunk mint maskor....szoval nem ertem,de orulok,hogy vegre nem 2-3 orat aludtam,hanem 5,5 et 8)
Na nem semmi mennyiseget evett Botond :lol:
Hangi elalszik este a 2.cicin(csak akkor adok neki kettot,mikor lefekves elott eszunk)egyebkent meg kap mostanaban 7 fele is,aztan furcsi 8kor es 1/2 9kor vacsi.....az ejjeli ebredesek valtozoak,erthetetlen szamomra.....de ha kell,hat egyen...ez sem tart orokke,olyan gyorsan nonek hogy csuda :shock:

Szerintem az a 4es fognal csak az alkapocs formaja miatt lehet olyan :roll: ,de nem tudom...nem nyugosebb az atlagosnal,ezert nem adok meg neki semmit....csak cicit...akkor nyugi van :wink:

Ez a nyugosseg is annyira valtozo :roll: :roll: Hangi pl.annyira baratsagos az idegenekkel....na jo velunk is,de mivel en vagyok vele szinte egesznap egyedul,persze hogy nalam jon ki a nyugje...
De tegnap is tunder volt,eleg sokat maszkaltunk...csontkovacs....aztan setaltunk,meg elmentunk karacsonyi ajandekokat venni a barataink gyerekeinek....
Hangi is kapott par aprosagot,formabedobot,asztali keszsegfejlesztot,meg ragokat....ennyi eleg lesz,mert van mindenunk,csak penzunk nincsen :?
Iden kihagyjuk a mikulasozast meg,de jovore tenyleg lesz minden,unnepseg,ez-az...(virgacs :wink: )
A karacsonyt ugy intezzuk,hogy nem sokat pepecselek a fozessel...szerintem ha szerzunk pontyot,(ez kerdeses,mert itt nem arulnak)akkor halaszle,meg stefania szelet,hagymas krumpli sali,mezeskalacs,sajtos rud.....aztan ugy is elutazunk 26.an Muskokara a baratainkal,es ott maradunk jan.3ig....ott szilveszterezunk majd,leszunk 8-an felnottek,egy 8 eves kisfiu,egy 1,5 eves kislany,egy Hanginal 3 nappal idosebb "kis"fiu(aki 10 kilos :shock: )es Hangi...ja meg egy masztiff :lol: :lol:
Mar ugy varom!!!

Kép
Kép
ancsurti

Conversano:meglesem ki is az :wink: !

Nagyon nem tudok am visszaolvasni...anyuval jatszottunk ezeken a hulye videokon :lol: :lol: msn-en keresztul......most Hangi alszik,en meg itt nyomom,mert nem merek mosogatni,mert kozel van a konyha,pont a halo mellett....

Kép
Kép
ancsurti

http://www.mikulascentrum.hu/page/show/presents/26

Ha netan valaki kreativkodni akar...
En tojaslikort fogok gyartani a hetvegen a baratainknak.....
Ha mar nincsen stex....bar en otthon szinte mindig csinaltam ezt-azt ajandekba...a fuszeres olajok,borok nagy slagerek voltak :wink:

Kép
Kép
ancsurti

Conversano:megneztem :shock: :shock: a gimibol a baratnom volt az o unokatesoja,szentendreiek...sokat logtunk ott.....

Boo is ismer olyat akit en is,csak nalam nincsen az ismeroseim kozott...de mi egy suliba jartunk Booval,csak mas evben...

Kép
Kép
ancsurti

Osztálytársam volt nyolcadikban.

Joccakát mindenkinek :)
Vendég

Joccakat!!!

Norkili:Lisanak boldog 5.honapot!!!
(irok majd nemsokara....kitartast!!!)

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!

Köszi :wink: :lol: . Botond is kb. két hete produkálta már a "tüneteket", de eddig én sem adtam semmit, mert a kedvével nem volt gond. De tegnap reggeltől délutánig sírdogált, alig tudtam megnyugtatni :( . Szóval itt már elkélt a segítség :roll: . Ma egyszer kapott cseppet, kora estére megint kezdődött a nyügösség, de már nem adtam neki, kihúztuk fürcsiig, utána kapott kúpot.
Bizony, baromi gyorsan nőnek! Ricsi egyik barátja itt volt nemrég és mondta, hogy annyira hamar elmúltak a "kisded idők", hogy most még az is hiányzik neki, mikor a kisfiát az éjszaka közepén hulla fáradtan ringatta, mert fájt a pocakja... :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, most én is felbuzdultam, és akit megtaláltam azt bejelöltem (aki még nem volt), és mindjárt csekkolom a közös ismerősöket is :twisted: :lol: . De mindenek előtt meg említenem valakit, akinek majdnem annyi képe van fent, mint ismerőse (366 kép :shock: :shock: :shock: :shock: )! Nikici , le a kalappal :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

visszaolvastam,de ébredeznek a csajocskáim :lol:

köszönöm a jókívánságokat a barátnőméknek,arik vagytok! :D szerencsére jól van a barátnőm a műtét után,fel tud állni,csak kicsit fáj neki,nagyon ügyes keze van a dokinknak :wink: a baba persze tökéletesen van,várja anyukáját,aki 1-2 óra múlva mehet hozzá,elhozza az őrzőből,és vissza se viszi! :twisted: :lol: :lol: :lol: (mindjárt felhívom)

Botond,Kata,Hangi nagyon édesek!

nekem esti fürdetésnél megtelt a memókártyám,annyit fotóztam.majd visszanéztem,és látom csal a gépem,vagy mi :shock: ,tök normálisan nézek ki rajta :roll: :) (végre egyszer)

Karácsony:mi 23-án éjjel díszítjük a fát,és reggelre úgy meglepődünk a Lilivel együtt,hogy az csak na! :lol: bontogatunk(idén sajnos nem lesz tőle ínhüvelygyulladásunk :twisted: :( ),majd kicsi játék,pihenés,készülődés anyukámhoz,ott ebéd,anyósoméknál vacsi.25-26 itthon,aki akar jöhet,mi nem megyünk sehova.De!Idén 24 du. anyósék,25 itthon,26 ebéd anyukám,mert dolgozni fog 24-25-én.Tesóm tűzoltó,eddig minden évben hozzá igazodtunk,de idén kinevezték a légzőbázis vezetőjének,így 8 órás lett,h-p-ig.Ünnepnap végre otthon.Mondjuk,apa is riasztható,mert ő mentős,de januártól ő is tűzoltó lesz.Szóval nem tudom még mi lesz,az biztos,hogy csak anyósomékhoz és anyukámhoz megyünk idén.

oltáson annyit gondolkozom,ha a férjem nem lenne,már beadattam volna! :twisted: :roll: :wink: De szerinte felesleges,hozza az infókat,és egy dolog tart vissza,nincs elég ideje tesztelve.Pedig én igazi paramami vagyok,lányok kaptak/kapnak majd prevenárt,rotát,varilrixet(bárányhimlő),és még azt a meningovalamit is szeretném,de mi az?Gabi1 mi az,mire való,minek kell?És nyáron már fog kapni a Lili kullancsot is,csak azt nem tanácsos 3 év alatt,mert.hosszú...Mi erdős részen lakunk,Duna-part,sok fa,nagy gazok,kell.

húúúúúúúúúúú,felkelt mindenki.................reggeli után jövök,mindenkinek kiadom a napi ütemtervet :lol: (bár senkit nem érdekel :lol: )
Vendég

hol vagytok? :shock:
Vendég

Sziasztok! 8)

Kedvem nem túl jó, de most nem részletezném, ezért ilyen lényegre törőek a hozzászólásaim. :lol: Azonban ha a lányomra nézek minden bajom elmúlik. :D Na meg persze ha itt olvasgatok...

agi: nagyon édesek a képek, és a fülbevaló is szuper!!! :D Osanitos rendelési oldalt már én is linkeltem korábban, nagyon korrekt! :wink:

ancsurti: Édes a Hangis videó. :lol: :lol: :lol:

sillia: olyan édesen eszik Lóci, és nagyon tisztán, Dorki is. :lol: :lol: Már amikor eszik... :?

kispiskóta: köszi! :wink: Édesen alszik, de napközben nagyon keveset :twisted: :lol: :lol: :lol: Gratulálok barátnőd kislányának a születéséhez...de szép is az! :wink: :D

marietta: idén tuti betesszük Dorkit a fa alá, ha engedi majd :? :lol: DomDiesel? Az Domi:D Vin Diesel akiről elneveztem :wink:

dodi: alvás: de jó is lenne, ha ilyen könnyen menne... :? Dorkinak semmi baj nem volt az alvókájával, letettem, aludt...1 hónapja azonban sehogy sem jó, nagyon nehezen alszik el...se kézben, se ágyban, sem sehogy nem jó....legújabban vizet iszik, és úgy bealszik... :? tudom nem jó a cumi miatt de sehogy máshogy nem aludna el, sokszor még így sem. Na erre mit ír a Suttogó, hogyan tovább? Ha erre 3 nap alatt van recept, akkor :D:D:DMax babakocsiban alszik egy-egy keveset, vagy kocsiban., esetleg délelőtt nagy nehezen az ágyában...este olyan ügyes...

Nagyon édes Botond!!!! :D :D :D Tényleg csodaszép kisfiú! :wink:

Sok kép van fent, igen, de muszáj, mivel dédik itt követik nyomon leginkább :lol: :lol: :lol: . Eleinte alig jutottam oda, hogy feltegyem, most már szuper gyorsan megy... :lol: :lol: :lol:

ÉÉÉÉSSSS
tegnap Dorki megfordult!!!! Hátról hasra, de csak egyszer, és akkor is a járóka rácsaiba kapaszkodva...és nem láttam :cry: :cry: Csak a mama és a papa, én nem voltam itthon, elmentem Ceglédre, egy órácskára, mivel apa ott ragadt. :twisted: :twisted: :twisted: Úgy bánt, azóta meg nem fordult még meg...

f.nikici

Sziasztok! :)

Menüpontok:
1. Hugi kontroll
2. Mea culpázás
3. :x :x :x :x :x :x :x

1. Mentük, láttak minket, visszajöttünk. :lol: A bal füle úgy javul, ahogy kell, de a jobb is elkezdett egy picit rendetlenkedni. Kedvesaranyosfül-orr-gégészdokibácsi szerint ez gyakori. (Őszintén szólva gondoltam rá, hogy mondkét fülét kéne kezelni, annak ellenére, hogy a jobbnak semmi baja, de úgy voltam vele, hogy bár nem jelentene nagy erőfeszítést úgyis megyünk vissza 3 nap múlva. :roll: Ha meg gubanc lesz azzal is, akkor észreveszem. Tegnap már kezdett felhotgadni a szemöldököm az esti etetésnél. :roll: )
Szóval, mindkettőt kezelgetni kell, ugyanúgy. Leszívta a felgyülemlett cuccot (nem felszúrta!), és hétfőn kell mennünk újra. Pontos időpontot adott, mondván aznap 4 műtétje lesz, úgyhogy nem árt, ha belehúzunk. :roll:
2. Nem tettem fel a tegnap beígért képeket, és nem írtam le a sztorit sem. Meglesz, csak nem maradt rá idő. :oops: (Ahogy az egyik volt pasim mondta: akkor higgy a nőnek, ha ló legel a sírján. :lol: :lol: :? :? :? :? )
3. Tegnap ajánlottam nektek (a link volt), hogy a Kossuth téren elkezdődnek a Mikulás illetve a Karácsonyi ünnepsorozat, lesz tejben, vajban, virgácsban folyó minden jó.
A mai program:
"Programok december 6-án, vasárnap

Ünnepélyes megnyitó ünnepség

10.00 A Meseváros megnyitja kapuit, elindul a Mikulásvonat és megnyílik a Mikulásház, valamint a gyerekfoglalkoztató

14.00 Báb–Térszínház előadás

15.40 A Tűzoltó Fúvószenekar bemutatója

15:53 A felsőcsatári népi együttes műsora

16.20 Megérkezik a lappföldi mikulás, a Joulupukki

16.25 Közös éneklés lesz a téren, fúvószenekari kísérettel

16.30 A magyar és a lappföldi Mikulás felsőcsatári gyermekek közreműködésével felkapcsolja az Ország Karácsonyfájának fényeit.

16.50-17.15 Közös fotózás a Mikulással"

És akkor ehhez képest:

"A kettős állampolgárságról szóló népszavazás évfordulójára 16 szervezet hirdetett nagygyűlést a Kossuth térhez szombat délután. A rendőrség fokozott ellenőrzést tart a környéken, a BRFK közleménye szerint ellentétes nézeteket valló csoportok megjelenése várható.

Fokozott ellenőrzéseket tartanak a rendőrök szombaton az egész V. kerületben - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Az Alkotmány utca Kossuth tér felőli végéhez egy magánszemély demonstrációt jelentett be délután három órától hat óráig. "A rendezvény miatt az V. kerület területén ellentétes érzelmű, illetve nézeteket valló csoportok megjelenése várható" - áll a rendőrségi közleményben. A rendőrök az autókat és az embereket is fokozottan ellenőrizni fogják. A BRFK közleményében azt ígérte: mindent megtesz a rendezvény békés jellegének megőrzése érdekében.

Szombaton délutánra 16 szervezet hirdetett nagygyűlést az Alkotmány utca Kossuth tér felőli végénél a kettős állampolgárságról szóló, 2004. december 5-i népszavazásra emlékezve. A Magyarok Világszövetsége, a Jobbik Magyarországért Mozgalom, az Új Magyar Gárda, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, a Történelmi Vitézi Rend, a Városi Nemzeti Szövetség, a Trianon Társaság, a Kárpát-Haza Nemzetőrség, a Gój Motorosok, a Torgyán-Kisgazda Koalíció, az Összefogás a Fennmaradásért Mozgalom és a Magyarországi Rendszerváltók Országos Szövetsége is emlékezik.

Hogy lehetnek ilyenek???? Nem hiszem el, hogy már ezt sem tisztelik. Képesek szétcseszni a gyerekek örömét. (Külön felhívom a figyelmet az időpontokra!) Én nem is tudom, hogy ezekre az emberekre mit lehet mondani. A köcsögök" kifejezés sértés az edényre nézvést. :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

Elnéztem :oops: (több helyen nem volt egyértelmű :? , hogy 5.-én vagy 6.-án) a dátumot: vasárnap kapcsolják a fel a fényeket. De ettől függetlenül, már ma 10:00 órától egész nap vannak gyerekprogramok.
Szóval, továbbra is kapják be! :x :x :x :x

Kép
Kép
200907?

sziasztok!

Kérdés: ti hogy adjátok a Cebion cseppet a babáknak? Mennyit adtok nekik?

KépKép
KépKép
nyuszi81

nyuszi: én két adagban adom. 4csepp délelőtt, 4 csepp délután (breki-Bond ajánlásával, hogy ne egyszerre ürüljön ki a szervezetből). Kiskanálban adom, teával, vagy pár csepp vízzel elkeverve. :wink:

f.nikici

de van, hogy 5-5 cseppet adok.

f.nikici

Mindenki a csizmáját pucolja? :D :D :D :D

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi!

Örülök nagyon!
Vazz qva szép és cuki a fiad! :wink: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ági!
Szép Kata a kis fülbevalójával!

Dodi!
Botit megzabálom azokkal az ártatlan szemeivel! :D

Én is csinálok majd fülbevalós képet, csak Petra koszmós, és az olajos kezelés hatására nem áll túl jól a haja. Én viszont szép képet szeretnék csinálni, úgyhogy megvárom, hogy megint szép legyen a hajacskája is. (a hülye hiú anyja :lol: :lol: :lol: )

Tegnap beszéltem Boo-val. Az új laptop még mindig nem az igazi. Jól vannak, tegnap voltak Zsirivel golyó vizsgálaton, majd 3 hónap múlva kell ismét menniük. A golyócskák még nincsenek a helyükön.

Nekem is érezhetően csökken a tejem mennyisége. Estére kivettem 90ml-t a fagyiból.
Jövő héten lesz megint mérés, és ha még mindig nem hízott, akkor szerintem estére tápszert fogok neki adni. A hozzátáplálást január körül szeretném csak kezdeni.

Kép
katy76

Bond!
Tessék a feladvány a kérésedre! :wink:

[quote="katy76"]
írta:
katy76Bond!
A Városligetes feladván tőlem van, és nem Orsitól. Senki nem akarja kitalálni, úgyhogy összegzem, amit tudni lehet róla, és adok még egy segítséget:
- Színészt kell kitalálni
- Névrokona megtalálható a Városligetben, van belőle szobor és sétány
- a szobor kapcsolatban áll a clevelandi Kossuth szoborral
Olyan déjá vu érzésem van. :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
katy76

Sziasztok!

Hozzam ma bekoszontott Mikulas :? :? :? megjott basszus :shock: :shock: Hogy mennyire nem szamitottam erre hirtelen...olyan jo volt nem menstrualni :? :? :?

Lilisgabi:gratulalok a baratnodnek!!!Sok boldogsagot nekik!!

Nikici:Fel a fejjel,huss rosszkedv!!!
Gratula a fordulashoz,meglatod,nemsokara te is szemtanuja lehetsz!!!

Bond:Hugi fule gyogyuljon meg gyorsan!!!
Eleg gyalazatos ez mar ami otthon megy..........pfujjj...annyira undoritoak...raadasul egy gyerekenek szolo rendezveny mellett,elott,kozben....ezeknek semmi nem szent,csak mennek gyulnek,lazadoznak.....pfujjj!!!Mindig van valami tema ami miatt lehet nyomulni....

Tike:csimma pucolas :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:15-kor.
Vendég

Katy:"és az olajos kezelés hatására nem áll túl jól a haja" :wink: :lol: :lol: :lol: -nem all tul jol a haja.....itt nevetek meg mindig...ez aranyos!!!A lenyeg,gyorsan rendezodjon az a fejbor!!!Es lassuk amr a kis fulbevalost!Amugy rendben van a fule??
Tejmennyiseg: :( sajnalom......mi is ma este fogunk megint szaporito-fejni.....annyira utalom a fejest.....epp hogy meggyogyultak a bimboim(nem sebes volt,csak megint bazira erzekeny...)megint lehet gyepalni oket.....de hat a cel erdekeben :roll: ...

Mi is megbeszeltuk apaval,hogy majd 5 hosan elvisszuk a kozeli rendelobe lemeretni,mert mi itt csak 2 havonta jarunk dokihoz,vedono meg ugye nincsen.....bar szerintem megint hizott szepen,de majd elvalik...csak kivancsi vagyok,es hat amugy is kell az adat a tablazathoz :wink:

Czigka:Koszi!Sajnos nem tudom elkapni,mikor siman vegig porog a szonyegen,csak a vegeredmenyt latom,szinte pillanatok alatt muveli....ilyenkor meg mar unja mikor megprobalom levideozni :? 8)
Tenyleg....te szedsz valamit tejszaporitasra?Vagy csak siman van ennyi???A sok fejestol??Nem faj a bimbod???En sokat szopiztatok,ritkan fejek.....de meg igy is erzekeny nagyon....

Kepezeljetek,rakattant a Bobitara Hangi...most azt eneklem neki,mert a Danikane lanyat mar unom.....meg a Hej Varganet is....apa a mokuskat nyomatja :lol: :lol: :lol:
Nemregen eszembe jutott a "Lent hol a tolgyek..."uttoro dalocska.....hmmm.....az en gyerekem rendesen ismerni fogja ezeket :lol: :lol: ,en nagyon szerettem enekkarban enekelni ezeket......csak ritkan jonnek elo a dalok.....memoria frissites kene :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Kép
Kép
ancsurti

Kép adjál már sört :lol: !
Kép mikulás buli otthon :P
Kép hol a mikulás

Kép
Kép
orsi777

Ezt ma kaptam......Hugom kislanya a Mikulasnal.....
Istenem de megnott miota nem lattam :cry: :cry: :cry:
Mindig azt mondja:Szejetlek,imadlak!!!
Kép

Kép
Kép
ancsurti

Orsi:Naggyon jok a kepek!!!Tenyleg jo kis partyt csinaltatok :lol: :lol: :lol: :lol: Az utolso kep qva jooooooooo!!!!

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti!
Igen, a füle rendben van, csak most egy picit sok neki a macera. Fürdés előtt olajozás, hajmosás 2x, a kettő között fejkaparás, fürdés után hosszú fésülködés, és a tetejébe még a fülét is le kell tisztogatni alkohollal. Úgyhogy néha elfogy a türelme a végére. :(
De mindez csak átmeneti, mondogatom is neki, hogy tudja! :lol: :lol: :lol:

Nekem nagyon kevés dalocska jött elő, inkább a netről szedegettem le. Meg mindig figyelem Anyut, ő nagyon sokat tud. Meg mondókázni is szokott Petrának, ő meg tátott szájjal hallgatja. :D
Karácsonyra Anyu megvette Petrának Halász Judit egyik Cd-jét, majd azt fogjuk most hallgatni, már alig várom! A netről szoktuk hallgatni, de cd-ről azért mégis más.
Meg így majd az autóban is tudunk énekelni! (egyelőre csak én, aztán majd Petrus is bekapcsolódik idővel) :D

Nem is mondtam, kinéztem a bölcsit Petrának. Oda fog járni, ahol Anyu lakik, így ő is közel lesz, ha szükség van rá, és az egy nagyon jó bölcsőde, és van némi protekcióm a vezetőnőnél. :wink:
Majd elmegyek azért többet megnézni, de szerintem ezt fogom választani.

Kép
katy76

Orsi!
Odett nagyon aranyos! Már meg is érkezett a szék?

Ancsurti!
A Te unokahúgod is aranyos, ahogy ott áll! :wink:

Az én tesóm kislánya ma látott először mikulást, egy barátjuk házában volt tartva. A Niki annyira meg volt illetődve, hogy az apukájának fognia kellett a kezét, úgy mentek oda a Mikulás bácsihoz. :wink:

Kép
katy76

Katy:szegenykeim...nem lehet egyszeru!De tenyleg csak atmeneti....
A mai napig emlekszem a Halasz Judit lemezeinkre :lol: imadtam a boritoit nezegetni..rengeteg gyerek lemezunk volt kiskorunkban....majd nekem is le kell szednem valahonnan oket,mondokaink mar vannak :wink:

Bolcsi:de jo hir!Azert mennyire at kell ezt gondolni...plane hogy ferohely is alig van...na itt ilyen problemank nincsen :? ...egyszeruen nincsen se bolcsi,se ovi....itt vagy van penzed babysitterre,daycare-ra,vagy nincsen,es old meg valahogy....azert hiaba eleg egy darabig egy fizetes...azert ez hosszu tavon(5 eveskorig)eleg necces sajnos.....

Milyen erdekes..a legelevenebb gyerekek is megilletodnek a Mikulas elott,a nagy feher szakallu hatasa :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Gyerkocom nem fintorog a mensis tejecskere...meg szerencse...szivja,csak szivja renduletlenul :lol: :lol: :lol:

Jaj mar unom hogy a het hat napjan egyedul vagyunk egesz nap....elakarok menni turizni :x !!!
Apa mar sosem er haza :evil:

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok! :D

Mindenki Mikulásozik.... :lol: :lol:
Enyémapa és én is már megkaptuk a Miku ajándékokat, Babóca majd ha nemsokára felkel :D
Ő viszont már "átadta" az ajándékot: kelmefestő volt a szivem az éjjel :D Megint moshatok: rugit és hálózsákot. Tegnap már mostam, ma mintha deja vu /vagy hogy kell írni? :D / érzésem lenne.... :D na de sebaj, legalább nem aggódom, hogy beleszorult a cucc :lol: :lol:

Ancsurti: köszi a fülis dícséretet :D Bár ugye ez még nem a végleges, ez csak az "orvosi arany" /orvosi fém arannyal bevonva/ :lol:
A "nyaralásért" irigyellek ám! Biztos nagyon jó lesz nektek! :lol: :lol: Majd kérünk sok szép képet! :D
A hozzád beköszönő Mikulásról először azt hittem, hogy csokimiki, ilyesmik: nem értettem, miért nem örülsz neki? :roll: :)
A mókuska nálunk is nagy sláger :D Csak én átköltöttem Huncutkára :lol: :lol:
Hugod kislánya nagyon tündéri! :D :D Hogy megvan illetődve! :D :D

Lilisgabi: tessék feltölteni a képekből! :D :D
meningovalami: mi is tervezzük, de csak 1 éves kor után, mert akkor csak egy kell /egyébként vírusos agyhártyagyulladás/

Nikici: Neked is köszi :D /a linkre nem emlékeztem, bocsi :oops: / Dorki nagyon ügyes, ne aggódj, fogod még látni a forgolódást! :D :D

Katy: neked is köszi! :D Petra haja miatt ne aggódj, hajtól függetlenül édes kiscsaj! :D :D
Mi majd ma este mérünk egyet fürcsi után, kíváncsi vagyok, múlt csüt. óta mennyit gyarapodott. Ha nem sokat, vagy semennyit, akkor nálunk is befigyel majd a tápszer... :) Hozzátápit én is csak febr. körül akarom kezdeni :D
Ügyes vagy, hogy találtál jó bölcsit! :D Valami spéci? vagy "csak" sima bölcsi? /csak azért kérdem, mert kolleganőm, akinek most 1,5 éves a kislánya, mondta, hogy 10 hónapos korától viszi a lányát angolra, és hogy milyen jó, mert most hogy kezd beszélni, egyszerre beszéli a magyart meg az angolt/

Orsi: képek nagyon jók! Az az utolsó mindent visz :lol: :lol: :lol:

Kép
agi125r

Sziasztok

Lilisgabi a meningitis elleni az agyhártyagyulladás elleni védő oltás. Ami a c tipus ellen véd. 2 hó és 1 év között 2 oltás, 1 év felett 1 oltás jár. Bár én rákérdeztem a dokinkra ő azt mondta szerinte ezt nem fontos beadni mert nem szokott olyan sűrűn előfordulni.
végül nem adattuk be a H1N1 ellenit. Apa felhívott egy gyereknek beadták és lebénult a karja.
Tesóm fia megkapta csütörtökön erre tegnap este már nagyon köhögött és prüszkölt

Gyerekek nagyon édesek.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Sziasztok!

Bocsánat, de nem reagálok, mert mindjárt itt a kajánk (pizza :twisted: ), csak dobok pár képet a Mikulásozásról :wink: .

Odett még mindig zabálnivaló :D .
Ancsurti, unokahugod nagyon aranyos :wink: . Alig várom, hogy Botond is azt mondja: szejetlek :cry: :D :D :D .

Kép
Kép
Kép

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Dodi megelőztél!!!! :wink: Hirtelen azt hittem Sarka Kata...na nem
teljesen és csak ez az első fotó amin...de télleg! Persze csak külsőleg!!!!!!!

Fotók az első Yollopukiról :lol: :

Kép Rénszarvas vs. krampusz

Kép Miku és szarvnélküli rénszarvas Minó

Kép --A LAPP brigád

Mindenkinek jó Mikut!!!!!!

Tickerplayground.com
breki76

Ho-ho-ho-hoooo!

Nálunk is volt Mikulásozás:)

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Katy: annak nincs híja, járunk mi orvoshoz, többet is, mint kéne. Úgyhogy megiratom a vigantolt.
fülcsi: nálunk 1 napot mondtak, amíg nem érhette víz a fülét. És már eleve a „végleges”fülbevalókat tették be.
Bevásárlókocsit én is ringatom, meg sokszor billegek előre-hátra a széken ülve, vagy állva.

Bond: én most tértem át folyékony mosószerre. Eddig csak Vicus ruháihoz használtam, most mindhez (bár másfélét.). Én a dobba teszem. Az nem tudom számít-e, felültöltős gépem van.

Lorca: kommandóskiképzés - el tudom képzelni.

Gabi1: Piszok ügyes a lányod. Azért nemhiába van körülötte több nagyobb, gyorsan tanul.
(egyszer olvastam valahol, hogy a gyerek a gyerektől sokkal gyorsabban tanul, mint a felnőttől)
Kajálást tudom, már többször is írtad. Én azért kérdeztem rá megint, hogy vajon elég-e ez neki, de hát őszintén, ezután sincs fogalmam se!

Jézuska nálunk 24-én este szokott érkezni, így mi a karácsonyfát eddig mindig 24-én délután díszítettük, mikor a szomszéd (óvó) nénihez már megjött a Jézus, és mire hazaértünk, nálunk is megérkezett. Idén is így próbáljuk…
Fogzás: Rékának már csontfogai vannak????
Igaz, Nóci majdnem 1 éves volt, mikor az első fogacskák kibújtak (nem is viselte meg nagyon), de még nyoma sincs, hogy mozogna akár csak egy tejfogacska is.

Lilisgabi: sikerült Nócival az ünnepségre beérnünk nekünk is. Igaz, aznap reggel még hányt, de szerintem az izgalom is tette, mert se előtte, se azóta nem.
Viszont vittünk szájmaszkot, és megkérdeztem az óvónénit, hogy szerinte feltegyük-e, és megköszönte a figyelmességet, és kérte, tegyük fel. Amúgy rajtunk kívül csak egyetlenegy kisfiú hiányzott az oviból.

Sillia: hogy eszik Lóci! Virágot le kell fogni, mert folyton ott matat a kanál körül.
Szerda óta csak cicit kapott(a betegség miatt), ma adtam neki először egy kis pépet. Babyloves köles-pépet hozott a Mikulás, mivel abban se hozzáadott cukor, se tej nincs. Kis anyatejet vízzel kell forralni, hozzáadni, kihűteni és kész.
2x 1 evőkanálnyit evett meg. Úgy tűnik, ízlik neki.
Időjárás: írtó sz@r

Dodi: Egyik nagynéném foggal született!!!! Ráadásul 8 hónapra, de sajnos enyhe fogyatékkal. Elég ritka. (Mindkét terhességemnél imádkoztam, nehogy ilyen, vagy bármilyen más fogyatékkal szülessen)

Ha Botondot nézem a képeken, nekem mindig az jut eszembe, hogy olyan nyugodt, boldog baba. Igazi kis királyfi.

Cataflam csepp azért is jó, mert gyulladáscsökkentő hatása is lehet. De jó, hogy említetted, mert magamtól nem jutott volna eszembe, hogy babának is adható. (Nócinak majd’ mindig van itthon)

Marietta: köszi, jobban vagyunk, holnap viszem vissza a gyerekeket a dokihoz. Remélem jó hírt mond a doktorbácsi.

agi: Kata igen aranyos lett. És jól áll neki a fülbevaló.

Ancsurti: Hangi nagyon aranyos kis karácsonyi manó
Fejés: nekem is tele a hócipőm vele. Amúgy is fájnak a bimbik, meg érzékenyek, főként este. De muszáj fejnem, mert így is alaposan visszaesett a tejcim. Most, hogy beteg volt a Vicus kevesebbet evett, evések után lehetetlen volt fejnem, így a megcsappant kereslet hatására a kínálat is visszaesett.
Valamelyik reggel meg csak egyik cicit szívta ki, gondoltam, könnyítek a másikon, 20-30-at leszívok, hogy ne legyen annyira dudi a következő etetésig. Jól kibaltáztam magammal, mert az a pici fehér bigyó mellett nagy cseppekben vérezni kezdett a bimbóm.
A lefejt tejci ment a mosogatóba, vérzés szinte azonnal elállt, és azóta se semmi.
Lanolint nem kaptam, ígéret van, hogy megpróbálnak szerezni. Addig mindenhol a garmastant ajánlották, de azzal csak éjjel merem bekenni, mert nappal nincs rá mindig lehetőségem, hogy mosogassam.

Orsi: Odett – sör – Mikulás ….. igen jó párosítás. Elragadó kis hajasbaba.

Nálunk is járt a Mikulás. Nóci sokfelől kapott csomagokat. Szerencsére az eddig beérkezettek átadói figyelemmel voltak a kérésemre, hogy inkább csak 1 valami, de az normális legyen. Sajna eddigi évek tapasztalatai alapján a csokimikulások, nyulak, tojások nagy részét ki kellett szórni, mivel az úgynevezett kakaós tejmasszából készültek gyakorlatilag ehetetlenek voltak.
Vicus 2 helyről is kapott bébikaját, tőlünk meg a már említett kölespépet.

Megyek, mert megint késő van.

Nem tudom, miért nem engedett emotikonokat raknom. CSak ide a végére.
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?