A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Ne mááááá :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: utálom az ilyeneket, össze kellene kötözni az én szemét lerakó emberemmel :twisted:

KépKép
KépKép
madar

ja, azt nem is írtam, pár hónapja nekünk a kerítés előtti növényeinket ásta ki valaki és vitte el gyökerestül ... no comment :evil: :evil: :evil:

KépKép
KépKép
madar

Madar, hát komolyan az agyam eldobom, hogy milyen "emberek" vannak mindenhol.... ez a növény lopás is... meg az ajtódísz lopás is nekem már kábé olyan szintű nemistommi, mint amikor a sírokról lopkodják le a gyertyát :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: /sírni tudnék egyébként...

Fúúú sportaréna... nnna azért nem semmi, na 8) 8) 8) már meg sem merem kérdezni, hogy hogy hogy Julcsi, meg ilyesmik :) 8) Ti valami nagyon nagy emberek vagytok :wink: :wink: :wink: :wink:

képek: pont a mikicsomag átadásról nem lett kép, meeeert az nyamvadt elem naná, h benyögte az uncsit, pedig egész éjjel töltöttem /de már a végét járja :?, csak reméltem, hogy bírni fogja... viszont a kosarazásról meg a szerezésről igen, a csúszásról megint nem /meg sem próbáltam a telcsivel, mert mire befókuszál, addigra padlót fognak :lol: :lol: :lol:

akartam kérdezni:

Scoop merre jársz???????

ééééééééééééééééééééés képzeljétek:

Végre tudtam úgy beszélni ex-szel, hogy :
1. nem volt gyomoridegem
2. nem lettem ideges
3. nem vesztem össze vele
4. érdemben tudtunk gyereknevelésről beszélni.

juhéjj....

vicger

na merre jártok hölgyeim?

aranygaluskát csinálok... életemben először... s kábé vagy 20 éve ettem utoljára.... 8) 8) 8)

vicger

Kriszti: nagyemberség ... na, ja :lol: :lol: :lol: az egyik szervező családja és a mi családunk jóbarátságban van ... ház így :wink: :wink: :wink:
fotógép-elem ... én is így szoktam járni :( azért, ami van azt mutasd meg :)
ex-szel való beszélgetéshez gratulálok ... akkor most már elmondhatod, hogy sikerült feldolgozni a történteket, közös életeteket ... ez nagy dolog ... van, akinek ez egész életében nem sikerül ... Kép

KépKép
KépKép
madar

ház helyett hát ... bocs :oops: csak Veronika übernyűgös :( egykezezek

KépKép
KépKép
madar

ja, aranygaluska ... ezt még sosem próbáltam, anya nagyon jól csinálja, eszem azt :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Csak gyors bekukk... Megsütöttük a mézeseket ma Mírával. Hát nem mondom, de dupla idő kellett így segítséggel. De olyan kis aranyos volt, nagyon élvezte. A díszítést azért már inkább egyedül oldottam meg. ;) De alvásból felkelve az első útja a mézeskalácsokhoz vezetett... és el is kezdte pusztítani őket. Majd rakok fel képeket a nagy műről. :lol:

Megyek is tovább, csak egy fél percre ültem le, épp végeztem a fürdő csutakolással, most jön a konyha. :?

Bocsi, hogy nem olvastam vissza, majd később megejtem. De Kriszti az aranygaluskát olvastam. ÁÁÁÁÁÁ, én is-én is!!!! Én naaagy ritkán szoktam csinálni.... de apája nem szereti. Bolond ember. :lol:

Kép Kép
manósziget

[quote="tengdi"]o írta:tengdiltáskivezetőnek a thuja ch 15-öt szokták úgy tudom, aznap 10 golyó...de Bibi majd megírja. Nekem az rémlik később is lehet. Vagy az adott oltás nozódáját, ami uaz az anyag, de ezt asszem csak receptre lehet. Mi ezt használjuk.

Sziasztok!

Most jöttünk haza anyósoméktól, apósomtól megkaptuk az oltást ... végül Lillának is beadattam :oops: :oops: :oops: ... mit nem mondjak: nem vagyok nyugodt ... de ennélkül még inkább nem a picurka miatt ... bárcsak, lett volna más megoldás, amivel biztonságban tudnám magunkat .. :cry:

Oltáskivezetés: Beadása előtti napon és aznap THUJA 30ch 1x3 golyó vízben oldva, majd 2 hét múlva THUJA 200ch, 1x3 golyó vízben oldva. ... magmnak nem 3, hanem 5 golyó ... és Lottinak szintén 3, a fentiek szerint, bármilyen védőoltást kap ...

Olvasok tovább ....

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vicger"]M írta:vicgeranó nem írom :lol: :lol: :lol: :lol: hogy ott vörösödjek az extrémsúlyos kategóriában :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

javaslom: csináljunk egy extrém-súlyos táblácskát :lol: :lol: ... és védjük le jelszóval ... oda nem jöhet az, akinek 6ossal, vagy netalántán már most 5össel !!!!!! :shock: kezdődik a súlya ... na, mit szóltok ??? :) ... és a mottónk: ... innen szép a győzelem ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... én is csatlakozom a bálna-klubbhoz haha :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="vicger"]M írta:vicgeranó nem írom :lol: :lol: :lol: :lol: hogy ott vörösödjek az extrémsúlyos kategóriában :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

javaslom: csináljunk egy extrém-súlyos táblácskát :lol: :lol: ... és védjük le jelszóval ... oda nem jöhet az, akinek 6ossal, vagy netalántán már most 5össel !!!!!! :shock: kezdődik a súlya ... na, mit szóltok ??? :) ... és a mottónk: ... innen szép a győzelem ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... én is csatlakozom a bálna-klubbhoz haha :lol:

Kép

Kép
bibiesbrumi

Bex 28 vagyok még...majd májusba jön a 29....huu de fura, mindjárt harminc leszek, te jó ég.... és hát mit írhatnék magamról?

háááát mondjuk néprajzos lennék, ha már végre leadtam volna a szakdogámat és megcsináltam volna már a nyelvvizsgát... ez a jövő évi terv és a jogsi is 2010-es cél...... itt a bajai múzeumba dolgoztam, gyerekeknek tartottam múzeumi foglalkozásokat...jó volt szerettem... de már nem vesznek vissza...... így ki kell találnom mi legyen belőlem,
mert egy néprajzkutató van a családba(a férjem), több már nem kell... én meg nem is vagyok egy nagy "tudós".....mostanában (hát már jó pár éve) ez foglalkoztat.... mindig keresem a nagy célt...
rémes..
de ha érdekel még valami szívesen válaszooolok!

Az aranygaluskát imádom.... !!! épp a napokba jutott eszembe, hogy csinálni kellene....csak ki akar diót törni???? de muszáj lesz...

Bibi bátor vagy! én a beadatástól is félnék, a sima oltásoknál is nagyon félek.......brrr

KépKép
KépKép
zsalyam

Erika, Apa-foci, biztos bosszantó lehetett!

Kriszti, na igen, én is azóta vagyok sok jó (és rossz :evil: is) tulajdonságom, adottságom tudatában, mióta Apával vagyok. Mellette vagyok igazán Nő, ezt nagyon jól megfogalmaztad.
Aranygaluska, nyálcsorgatás.......

Lopkodósoknak száradjon le a kezük, nem szép rosszat kívánni, de tényleg :evil:

Manó, mézecskalács, szuper!!
Én anti-sütő vagyok, főzéssel jóban vagyunk, de sütni... meg kéne próbálkoznom vele néha, gyerkőc mellett sütni kell!!!!

Zsalyam, én is májusban leszek 29!!! :D
A mi anyukáink anno írogathattak volna az 1981 májusi topikba, ha lett volna :D :lol:

floranan

floranan :lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok!

Jajj, most annyira télapózunk, hogy nem igazán tudtam visszaolvasni, de mindenkinek kellemes télapóestét szeretnék kívánni, és Kriszti, a Te beszámolódat, külön várom, az idei télapóról holnap reggel, de mindenkiét szívesen olvasnám. Mi már túl vagyunk az első körön, tesómékhoz mentünk, ahol ott voltak a szüleim is, és a télapó észrevétlen besurrant, és lerakta az ajándékokat, sok minden jót és szépet, de Jancsika nem elégedett, ő várja az igazi mikuást, mert eddig mindig személyesen jött el hozzánk, így most apuka kint dolgozik, és hát hátha míg ő kint van, eljön az igazi mikulás , már fel kellett hívnom hol jár :D :wink:

Kép
babcika

Ja és egy rossz hírt is el kell mondja, már ami az olttassunk, ne oltassunk-ot illeti, ahogy jöttünk haza a rádióban hallotta, mogy a DB-i Kenézy -ben elismerték, hogy egy olyan 29 éves rendőrt kezeltek H1N1-gyel, és lélegeztetőgépen is volt, aki 1.5 hónapja megkapta az oltást, és most mégis életveszélyes állapotba került, mert a vírust mégis elkapta, és megbetegedett.

Kép
babcika

[quote="laki papné"]Z írta:laki papnésalyam, tényleg barantázik :wink: hetente kétszer, és nekem is van Szadán rokonságom :wink: , de ők nem barantáznak

mi sem barantázunk, báááááár én néptáncoltam 10 évig :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

[quote="laki papné"]Z írta:laki papnésalyam, tényleg barantázik :wink: hetente kétszer, és nekem is van Szadán rokonságom :wink: , de ők nem barantáznak

mi sem barantázunk, báááááár én néptáncoltam 10 évig :):):)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Erika, akkor ne így fogalmazz, hiszen nem ő vágott át :wink: (szerintem nagyon fontos saját magunk miatt, hogy hogyan fogalmazunk a párunkkal kapcsolatban, mert hatással van arra, hogy mit gondolunk róla, ez meg arra, hogy tudjuk-e szeretni. Összefoglalom még egyszer, nehogy félreérthető legyek: +fogalmazás (kéne nyíl, de nincs :( ), +gondolatok, +érzelmek

Barni és Berni csuda aranyosak, nekem különösen a nagyapa alszik a fotelban-kép tetszik és a ruhák is gyönyörűek! :D

5 tojásból csináltam piskótatésztát, van egyforma fenekű fazekam, 2 mehetett egyszerre. 9 lap lett végül. Nagyon gyorsan megsül, mert vékony, úgyhogy ennyit simán állhat a tészta :wink: , de szerintem lehet csalni is: ha van két egyforma nagy tepsi, akkor annak a fenekén sütni, aztán szépen harmadolni a tésztát. Szerintem a profik eleve nagyobb tésztát sütnek, és a szélét, ahol ronda, levágják :wink: . JA és teljesen normális, hogy az elején lefolyt a tészta, még le is csöppent, de könnyen el lehetett mosogatni, pedig közben nem mostam, csak vajaztuk liszteztük, következő adag. Nagyon örülök, hegy bele mertem vágni, nagyon finom lett, még az apjuknak is ízlett (pedig neki nehéz sütni), és máskor már tudni fogom,hogy megy ez nekem :wink: A karamellt végül annyiszor húzogattuk, hogy két szelettel több lett, és persze a gyertyát nem lehetett beleszúrni, csak úgy, hogy eltörött.

Azt mondtam Mártának, hogy A KIHÍVÁSOK NEM AZÉRT VANNAK, HOGY MEGSZÖKJÜNK ELŐLÜK :wink:

Móni, nálunk 2 napig tart a szekrényrend, vagy addig se :wink:

Kriszti, :D

Bibi, ne csináljatok titkos táblát, mert akkor nem lehetünk büszkék rátok!!!

Flora, Mikulás - az enyémek is észreveszik, ha az oviban nem az "igazi, mert pl. edzőcipő van rajta csizma helyett :wink:

Kriszti, tényleg nem sajnáltad, hogy Kisati nem ordította le a Mikulást??

JA, a fiacskámnak, Attilának van a 8. szülinapja ma.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Én sem barantázom Bibi :wink: de mindig megkérdezem amikor hazajön, hogy "na, jól megvertek?" (volt már, hogy majd egy hétig fájt az oldala, mert megrúgták, vagy vérzett a keze, ha neki jó, én hagyom :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote="zsalyam"][ írta:zsalyamb]Bex 28 vagyok még...majd májusba jön a 29....huu de fura, mindjárt harminc leszek, te jó ég.... és hát mit írhatnék magamról?

háááát mondjuk néprajzos lennék, ha már végre leadtam volna a szakdogámat és megcsináltam volna már a nyelvvizsgát... ez a jövő évi terv és a jogsi is 2010-es cél...... itt a bajai múzeumba dolgoztam, gyerekeknek tartottam múzeumi foglalkozásokat...jó volt szerettem... de már nem vesznek vissza...... így ki kell találnom mi legyen belőlem,
mert egy néprajzkutató van a családba(a férjem), több már nem kell... én meg nem is vagyok egy nagy "tudós".....mostanában (hát már jó pár éve) ez foglalkoztat.... mindig keresem a nagy célt...
rémes..
de ha érdekel még valami szívesen válaszooolok!

Az aranygaluskát imádom.... !!! épp a napokba jutott eszembe, hogy csinálni kellene....csak ki akar diót törni???? de muszáj lesz...

Bibi bátor vagy! én a beadatástól is félnék, a sima oltásoknál is nagyon félek.......brrr

én is félek ... hetek óta hezitálok ... de így döntöttem, nincs visszaút ... hiszem, hogy nem lesz gond ;)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Én is nagyon szerettem az aranygaluskát, csak érzékeny lettem a dióra :( .

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Várom a buliképeket, meg a mézeskalácsképeket, de csak nem jönnek :cry:

Manó, azt hiszem Míra bearanyozza a napjaidat :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Itt járt a mikulás :)

Kép Kép

Kép
babcika

Hát akkor jó éjszakát mindenkinek. Remélem, kicsik nagyok jól vannak, és nem azért nem jöttök, mert valaki beteg.

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

És Blanka legalább ránézett?

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna én vagyok!! De jó éjt!

Kép
babcika

Kómázott, félig aludt :D

Kép
babcika

Hozzánk éjjel jön. Rendet kellett csinálni,mert nem törheti ki a nyakát a kislego-n, amikor bemászik az ablakon (csakazértis az ablakon és nem a kéményen és a gyönyörűen kipucolt cipőkbe teszi az ajándékot (ha nem eszi meg addig) :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

BAbcika, ha van itt valaki, akkor még nem megyek :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Boldog szülinapot a kisfiadnak!!

Kép
babcika

Ő a mi mikulásunk:

Kép

Kép
v.andi

Köszönöm :) A'sszem, az volt neki :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hát hozzánk muszáj volt most jönnie, mert már 5 percenként fel kellett hívnom hogy mikor jön :D

De azt a megilletődést, pedig azt hittük felismeri majd az apját, de nem , pedig láthatjátok elég közel voltak egymáshoz, és mégsem, de egy zabszem sem fért volna be :D

Kép
babcika

Anna,Attilának nagyon boldog születésnapot kívánok.Dobos torta :shock: nagyon ügyi vagy.Én sokszor Barni mellett nem tudom beosztani az időmet...

folytatom,csak barni dühöng :lol:

Kép
v.andi

Andi, befér a kéménybe :wink: :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Andi!

Ezek a képek!!! Nagyon szép!! :P

Kép
babcika

Jaj és képzeljétek, ugye apa nem tudott itt lenni :wink: , mikor jött a mikulás, de a miku hagyott itt egy nagy virgácsot neki, no nem azért mert rossz volt, hanem , ha én rossz leszek, akkor azzal fenekeljen el, és ezt a gyerek lelkére kötötte a mikulás, hogy adja át apának, na nemsokkal utána bejött apa a műhelyből, és Janó első mondata:

" Apa, kaptál a mikulástól egy nagy virgácsot, hogy ha anya rossz, jól el tudd vele fenekelni..." :lol: :lol: :lol: csak ezután jöhetett a többi :D

Kép
babcika

Ez jó lehetett :lol: :lol:

Andi, akkor csináltam, amikor Emese aludt (jó sokat alszik :wink: ), ma meg felkötöttem magamra, amikor főztem...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Az a jó Anna, ha jó sokat tud aludni!! Úgy nő nagyra!!

Kép
babcika

Mostmár tényleg megyek, mert fázom.
Jó éjt :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Süti ezt már akartam kérdezni ki hisz benne ki nem....
Én igen és már nagyon pici korában észrevettem, hogy nem csak bámul, hanem követ valamit a szemével és mosolyog. Mikor már nagyobb volt, akkor meg egyenesen teli szájjal nevetett. Volt, hogy mögém bámulva vigyorgott, mintha mögöttem állna valaki.... ezek olyan hátborzongató dolgok. Mert ki tudja kit, mit lát. Többször "éreztem", hogy a mamámat (dédijét), de senki nincs aki megmondja, hogy tényleg vagy csak beképzelem.... De volt olyan is amikor olyan félelemmel telve nézett valamit. Akkor közel fölé hajoltam és mondtam neki, hogy itt vagyok, nem bánthat senki.
Madar, lehet magamból indulok ki??? :wink: nem tudok rendet tartani a polcokon :oops: :oops: Szekrénysort is megkérdeztem az üzletbe nem lehetne-e másképp, polc helyett szekrényt pl. Így is van polc és rajta papírkupacok stb. Próbáltam, többször is, nekem nem megy. :oops: A férjem polói is vállfán vannak. Csak már kevés a hely... Julcsiról képet majd! Növényt is??
Anna 1 lapot csináltál 5 tojásból? Fénykép nincs a műről? :wink:
Erika, de megkóstoltam volna a halacskát... rég ettem, férjem nem szeresse. :(
Flora, nem vagy semmi, mindenkinek válaszoltál. Tomi is szemkinyomóst játszik soxor. :shock:
Bibi nem lesz semmi gond!! Mennek a +++++++++.
Kriszti, de kár, hogy kisAti nem kiabálta le a Mikut. Azt úgy megnéztem volna. :lol: :lol: Exhez gratula. A lopkodósnak meg.... inkább nem is írok semmmit.
Babcika nem ismerte fel Janó a Mikulást? :wink:
Zsalyam még van egy éved, én áprilisban leszek 30. Jesszus, még leírni is..... Hááát, nehéz kitalálni mit csináljon az ember. Még én sem tudom, most hiányoznak a srácaim, de ki tudja mi lesz 2 év múlva vagy még később, ha esetleg összejön a kistesó.
Manó mázeskalács.... :lol: :lol: :lol:
bex13

Bex, ezen már én is sokat gondolkodtam, azt szokták mondani, látják az angyalukat. Hát nem tudom, de azt szokták mondani, ahol szellem van jelen ott hideg van, és amikor meghalt nagymamám, mi nem tudtunk ott lenni a vírasztásán, csak a temetésre mentünk, és autóztunk hazafelé, amikor nagyon el kezdtem fázni, és ránéztem az órára, pont 18.00 volt, kezdődött mamám vírasztása, akkor megbeszéltük a férjemmel, lehet ő nézett meg bennünket. Én lányom is állandóan bámul valamit a plafonon, ahol én semmit nem látok, és beszél is hozzá :roll:

Kép
babcika

No,ettünk gyorsan,most betettem az ágyába nézelődni,fél 8 kor kelt,így csúszik az esti szertartás.

Szóval,

Móni,az a lopás a házatok elől,döbbenet :shock: :shock: Apika nem semmi időjárásban van.Én lenni irigy.Nekem befagy a fenekem kinn.

T-pk,legalább jó volt a DM koncert?Ezek szerint párocskád is egy nagy gyerek :lol: Tesco...köszi,jó lenne nekünk is megnézni.

Viki,hogy vagy?? Dátha,láz???Az a FP pont a felébe kerül!!

Jövök még,ha lesz itt vki,de megyek megfürdetem Barnit.

Kép
v.andi

Andi nagyon szupi lett megint a kép!!!!

Babcika,de jó!!!!!tündérbogár Janókat.

bocsi most csak ennyi,mert megébredt a kiscssaj......még egy fotó:
hozzánk így jött a miku :lol: :lol: :lol: ,csak a manói,mert a mikunak pihennie kellett az éjszaka miatt :lol: :lol: :lol: Kép

holnap még mutizok párat :lol:

sutimano76

Andi, ezeket a képeket is az a lány csinálta, vagy hogyan???

Kép
babcika

Sziasztok!

Mi is bekészítettük már a Mikulás ajándékait, reggel érkezik! :lol:

Anna: Attilának boldog születésnapot! És tényleg nagyon ügyi vagy a dobossal, én neki se mernék állni. :oops:

Andi: De édes Barni! Lopom a verset a bloghoz, ha jobbat nem találok, Ok? Mond ha igen, akkor keresek másikat. :wink:

Süti: Berni csodagyönyörűséges! 8) És a ruhák is nagyon jók, biztos csini lesz bennük.

Tényleg irigykedhettek a Flora-val való kiruccanásunk miatt, mert írtó jól szórakoztunk. :lol: :wink: Ebano levett a lábamról, annyit mosolygott rám és dumcsizott, és le a kalappal előtte, annyira jól viselte a shoppingolást.

Babcika: De helyesek a képek! És hogy Janó nem ismerte fel az apját, hát :shock: :lol: :wink: Vagy csak annyira akar hinni a Mikulásban, hogy a tudatalattija nem engedte, hogy felismerje... :wink:

Madar: Feltétlen hozz képet csinos Julcsiról! Jó szórakozást holnapra!

Kép

Kép
hgrita

voltam tescoba,de én nem találtam semmi olcsót,jó nekem nem könnyű megfelelni,mert ahhoz csak 3 számjegyűnek kell lennie,de azért vettem egy kötött pulcsit,belül polár anyaggal,majd holnap fotózom,és holnap reagálok....kérlek drukkoljtok egy jó éjszakáért,mert már napok óta 2 óránként kel enni,és hulla vagyok!köszi

sutimano76

Laptető, ajjaj! Múltkor sem hozott semmi jót...

És képzeljétek lehet, hogy Máté a három hós fejlődési ugrással egészen a negyedik hóig ugrabugrál, mert már több, mint egy hete nem bírja ki a 3 órákat két etetés között és tegnap éjjel is 7kor, 10kor, 2kor és 5kor evett. Azután már vissza sem akart aludni, szórakoztattuk egymást. És napközben is nagyon nyugtalanul alszik. Remélem hamarosan visszatérünk az anyát kímélő üzemmódra. :roll: :wink:

Kép

Kép
hgrita

Manó: Nagyon ügyi kis segéded lehet a konyhában... :lol: De az nekem is ismerős, ha Andris segít, akkor minimum dupla munkaidővel kell számolni, plusz minden türelmemet összeszedni. :oops: :lol: Nem tudom, hogy van-e már mézes recept a pic-en, de felteszed a tiedet is? :)

Süti: Kik a pirosruhások?

Kép

Kép
hgrita

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?