A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Sziasztok Mindenki!

Nemsokára díszítjük a fát, meggyújtjuk a gyertyákat és örömmel figyeljük majd, amint a gyerekek mohón bontogatják az ajándékokat.

Addig viszont még van pár hét! Nyitottam egy topikot, gyertek, ötleteljünk, készüljünk a Karácsonyra együtt! Mert biztos, hogy mindenkinek van legalább egy olyan remek ötlete, ami másoknak nem jutott eszébe.

https://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... t=&start=0

Üdv, és mindenkinek jó ráhangolódást, készülődést:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Sziasztok!

Dia! A kis képen Virág van? HA igen akkor iszonyatosan le vagyok döbbenve a haján! RÉkának úgy érzem sose nő meg ekkorára. Mindig fiúnak nézik a kismanót.

Irigykedek, olyan jó nektek, hogy már készülődtök, mindenki kezd karácsonyi hangulatba kerülni. Nekem még egy hétig biztos nincs semmire időm, még azt se tudom, kinek mit veszünk :oops:
Sebaj, az idei vásárlás az utolsó másfél hétben, rohanva lesz elintézve. Na mindegy, volt már ilyen. De csak lesz 8-9 napom arra, hogy átvegyem az ünnepi hangulatot. ..
Mostt fejeztem be ráadásul az egyik melót, amit szerda óta gyűrök esténként, holnap még van egy kisebb, utána viszont csak a pakolásé vagyok. Végül is szekrények már kipakolva a konyha kivételével, hegyekben áll a doboz, tele cuccokkal. Csak elöl kallódik még a sok kis kacat, azokat is át kellene néznem, becsomagolni. Ha nagyon carul állok, lehet hoyg egész héten itt leszünk megint. LEgfeljebb akad majd egy szabad nap.

Torkom iszonyatosan fáj, már hólyagok is vannak rajta. Ezen kívül semmi egyéb tünet.Ha mandulám lenne, azt mondanám tüszős madulagyuszi, de nincs. Nem nagyon bírok nyelni.
Ma felvásároltam a patikát, ami használhat, de nem tudom javul-e holnapra. LEhet, hogy még így az itteni dokit is útba kell ejtenem, csak Tücsit nem szívesen vinném betegek közé.
Na megyek még vasalni, apa holnap hajnalban indul Pécsre, még ma le is cuccolunk, mert rahedli csomag megy oda is....

Jó éjt mindenkinek!

panna1

Ja, és nagyon boldog Mikulást mindenkinek így utólag is! Réka iszonyatosan örült annak amit kapott: egy maci-báb. Csak a saját dolgomat nehezítettem jól meg, mert ma a fél napot úgy töltöttem, hogy maci volt a fél kezemen :lol:

panna1

Jó reggelt!

Utólag is boldog Mikulást mindenkinek! Nálunk is járt a Miku, igaziból is, itt az utcán! Hintóval érkezett!!! ;) Nagyon klassz volt. A Krampuszok mindenkinek szaloncukrot osztogattak, a Mikulás bácsi pedig egy kis csoki Mikit! :)

Kitti, nagyon jók az új képek! És milyen más az arcod, hogy rövid lett a hajad! Jól áll!!!
Levid pedig még mindig édes!

Panna, ő nem a mi Diánk! Jót nevettem rajtad, bocsi! :)

Sziszka, szuper a Mikulásod, jó szórakozást! Mikorra van a jegyetek?

Betegeknek jobbulást! Lekopogom, mi most jól vagyunk! Bár apájának és nekem reggelente biztosan fújni kell a nózit, meg picit, mintha lenne valami a torkunkon, de nem fáj szerencsére! Szerintem csak az a baj, hogy nem öltözünk fel rendesen. Én pl. még mindig sokszor csak a sportcipőt húzom fel, az pedig már kevésnek bizonyul... :S

Sajnos történt megint valami bosszantó velem... A ciklusom, ha lehet annak nevezni! Most szombaton megint elkezdtem barnázni... Sosem volt ilyen köztes vérzésem! :( Franc tudja, hogy mi van, de már kezdek nagyon kiakadni, hogy miért nem mehet minden a megszokott kerékvágásban! Lehet, hogy fel is hívom a dokit. Azt sem tudom, hogy pl. a Norcolut utáni vérzés, az az új ciklusom kezdete, Pöttöm!? Neked aszerint jön meg most megint!? Vagy hogy? Kész vagyok!

Na, most mennem kell a gyereket rendbe tenni, reggeliztetni! Majd még jövök. Este viszont fogorvos...

Állatkert lehet, hogy érdekes lehet nekünk is! Mikor mentek!?

sophie27

Panna1!

Igen, én nem a ti Diátok vagyok.:) (Bár már jó régóta Babanetes...) De köszönöm Boris hajának dicséretét - ennél jóval hosszabb neki egyébként, baromi gyorsan nő, de ennek megvan az a hátulütője, hogy gyorsan is törik. Ráadásul göndör, rasztásodik, és kínszenvedés, mire ki bírom bontani neki esténként.

Szerintem ne aggódj a gyerek haján, meg fog az nőni minden bizonnyal. Meg változtatni a dolgon úgysem nagyon lehet. És szuper, vagány frizurákat lehet készíteni a rövidebb hajból is.

Üdv és további jó beszélgetést - no meg gyertek karácsonyozni:).

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Kép

Kép

Kép

Kép
lei

Na megvolt mindkét Mikulás buli, Csabi nagyon élvezte a dolgot. :) Nem félt a Mikulástól, sőt!! :)

azért örülök neki, hogy ilyen kis bátor, meg barátkozó.

ma mentem volna a MOM-ba elhozni a képet a versenyről, de olyan mocsok esős idő van, hogy egyáltalán nincsen kedvem kimozdulni a lakásból, pedig csomó mindent kéne elintézni odakint :(

egyáltalán nincsen karácsonyi hangulatom....sajnos. Ti hogy vagytok ezzel? Talán ha lenne hó....de így, semmi.

mazska: a meló síma adminisztratív dolog, táblázat készítés, meg ilyesmik.
lei

Sziasztok!

Javulóban vagyok, csak eléggé köhögök, meg időnként folyik az orrom. De a közértetem jó.
Tegnap ehettem egy szem főtt krumplit 5 szem háztartási kekszet, meg vacsira egy kis csésze húslevest, éjszaka olyan éhes voltam, hogy lementem 1 kekszért, amivel meg apát idegesítettem, mert túl hangosan rágtam, nohát a keksz ilyen....

Az egy hetes kiesés következménye legalább 6 adag mosás (hogy mikor fogom kivasalni....rejtély), ma megpróbálom az emeleti ablakokat is megpucolni.

Plussz Kisdedemnek megígértem, hogy elmegyünk délután sétálni, de itt szemereg az eső.

Meg aszaltgyümit kéne készítenem... Ez már egy kicsit Barbis vállalás. :shock:

Barbi hol vagy??????

A mikura kapott egy ikea-s krokodilt, aminek van hátizsákja és lehet bele pakolni, egyből magához ölelte... nagyon édes volt. A többi a szüleimnél.

Na megyek is kezdem az első feladatom...
Vendég

Kérdés: nálatok a gyerkőcök még elférnek a pelenkázón? nem lógnak már le nagyon? Nem ficeregnek sokat közben?
Ágyon ha pelenkázom Csabit, akkor meg leszakad a derekam a hajolgatástól....nem tudom, mit csináljak... :(
lei

Beleki!

De aranyos vagy, hogy hiányolsz! :) Köszönöm mindenkinek a köszöntéseket is, errefelé nem tartják a névnapot, s lassan, de biztosan meg is szoktam ennek - is - a hiányát.

Elég rossz a hangulatom. Megjött Imi kiscipöje, amit mikulásra akrtam neki odaadni, tényleg új abban az értelemben, hogy sose használták, de olyan elviselhetetlen dohos pince szaga van, hogy a párom azonnal karanténba zárta és most bukunk ezen is pénzt. Annyira el vagyok kenödve. Aztán eladtam az ismert internetes aukciós portálon keresztül valamit, de rossz képet raktam be. Ezt még idöben észre is vettem, de nem helyettesítheted a képet, csak berakhatsz mellé egy másikat pénz fejében, mert ilyen frankón van ez a vacak programozva. Beleírtam a leírásba, hogy csak erröl és erröl van szó, de nem hangsúlyoztam ki, hogy a másik képen látható nem része az akciónak és most áll a bál. Viszont hangsúlyoztam, hogy nézzék meg a másik aukciókat, amit vagy megtett az illetö, vagy nem. Szóval bármibe fogunk is, nincs szerencsénk, mindenki csak alattunk vágja a fát. Rengeteg a gané ember és nekem nagyon nehezemre esik a párom és idöközben a magam, valamint Eni iskolai fusztrációját pozitív gondolkodással kompenzálni.

A mikulás is sajátságos volt. Eddig mindig volt a közeli bevásárlóközpontban csizma leadás kevéssel mikulás elött. Hát most nem. Magyarázhattam a gyerekeknek, hogy miért elsöként a gyerekeknek szánt apróságokat eszi meg a gazdasági világválság. Mert szó szerint ez történt! Eddig a nagy élelmiszerboltokban téblábolt egy mikulás, aki diót, almát és mandarint osztott. Neki is híre se pora. Két angyalnak öltözött lányka a fantáziaszegény kiadásból állt az egész nagy bevásárlóközpontban egy félig se telt apró kosárral és néha nagy kegyesen adtak egyik-másik gyereknek 1 (!) földimogyorót!!!!
Voltam a másik bevásárlóközpontban is, ott lehetett papír csizmát elhozni, otthon összerakni és a mikulásnak visszavinni, aki aztán visszaadta megtöltve. Az mindig nagyon jó volt, volt benne Kinderüberraschungsei, duplo csoki, meg ilyenek a dió és a mandarin mellett. Most azzal fogadtak, hogy elfogyott a papírcsizma, nincsen. :(
Gondoltam majd én ügyes leszek és csinálok egyet, azt meg lefénymásoljuk, de a fénymásolás oldalanként 2,50 Euro lett volna!!!

Majd mesélek még, de most gyors hajszárítás és irány az ovi.

Puszi: Barbi
Vendég

szisz,
csengi oltása múlófélben .már nem piros és kisebb a duzzanat is.de nem piszkáltam végülis hagytam ahogy van.néha kapott rá puszit :)

lei,
csabi nagyon helyes kismikulás!!!!

barbi,
mostmár csak elindul fölfelé a sorsotok görbéje, mert olyan nincs,hogy mindig lent.olykor fönt is kell lennie :wink:

én egy kicsit meghűltem, pontosabban a torkomat csípte meg a hideg csütörtök reggel, és szombat vasárnap elég nyomorultúl voltam ettöl,még lázam is volt bár nem magas és rövid ideig, de már minden rendben jobban vagyok,már tisztulok.3-4liter gyógyteákat ittam naponta ami szerintem jótékony hatást gyakorolt.

ja és ma voltunk a II.nagy genetikai uh-án.minden renben, bár valószínüleg egy héttel csúszik a szülés várható ideje és SEMMI FIÚSAT NEM LÁTOTT A DOKI!!
Vendég

Sziasztok!
Jobbulást minden kis és nagy betegnek!! Mennek a gyógy+++! :)

Utólag is boldog Mikulást mindenkinek! Hozzánk is jött a Mikubácsi, hozott Virágnak bábokaz meg egy új fogkefét, na meg egy pár csokit is kapott. Viszont nálunk mindig nagyobb ünnep a mikulás mivel aznap van férjem szülinapja, így együtt volt a család meg nagy sütés-főzés is volt!

CsAndi,
Örülök, hogy minden rendben! Akkor kicsilány lesz a kistesó?!?! :D

Panna,
Igen, az tényleg nem és vagyok, vagyis nem Virág. Én is meglepődnék ha ennyi haja lenne! :wink:

Barbi,
Utólag is sok sok boldogat Neked! Sajnálom a kiscipőt! Egy jó kis mosás nem segítene rajta??

Lei,
Nagyon cukorfalat Csabika!! :D

Húúú. nagyon sok mindent akartam még de Virág most kelt fel, így szaladok hozzá mert már éhes sztem!

Kép
Kép
dia123

Gyorsan dobok még egy pár képek!
Kép jött a Mikulás!
Kép a Tavaszi család télen! :)

Kép
Kép
dia123

Na én meg jól mellétrafáltam dia-ügyben :oops: :lol: Minden esetre azt azért Virág képeiről megállapítottam, hogy jóval több haja van, mint Rékának, és ugye ti már vágattátok is neki.
Hát nagyon remélem, hogy megnő azért RÉka haja is előbb-utóbb. Bár tartok tőle, hogy az övé is göndör lesz, mint az enyém, és azzal tényleg nehéz mit kezdeni. De hátha apjáét örökölte..

Édesek a mikulásos fotókon a gyerkők!

Barbi! Kitartás! Biztos megindultok már felfelé a hegyen, ha már egy ideje hullámvölgyben vagytok!

Lei! A pelenkázó nálunk csak este használatos, napközben én is az ágyon intézem a pelenkacserét. Hát a derekamnak nem a legjobb, utána van, hogy kicsit megtornáztatom, és akkor javul.

Torkom még mindig ramaty, megyek du. ide a körzetis dokihoz, remélem fogad úgy is, hogy nem hozzá vagyok bejelentve, hanem Pécsre.

Csandi! Örülök, hogy genetikán minden rendben! Akkor ezek szerint hugicát kap Csengi? GYógyulj meg te is gyorsan!

Mikulásra Réka kapott egy Macis-bábot (a Tibis csomagból), aminek nagyon örült. Csak jól kitoltam magammal, mert szinte egész nap úgy inzéztem mindent, hogy egy maci volt az egyik kezem heylén. :lol: Imádja a bábokat a kiscsaj, otthon már eldugtam a malackás meg a kutyusos bábját, mert mindig rátalált vmelyikre, és akkor nem hagy békén, ha nincs a kezemen... Úgy meg egyszerűen nem lehet haladni a tennivalóval. Bezzeg amikor apja akart tegnap bábozni a macival, kiverte a hisztit. Vmiértn em akarta, hogy apa-maci legyen... :roll:

Ami viszont nagyon édes:eddig reggel amikor felkelt RÉka, és már ki akart jönni az ágyból, mindig sírt, jelezve hogy fent van, és hogy menjek be hozzá. két napja mondtam neki, hogy nem sírni kell ilyenkor, hanem kiabálni anyának, hogy "anya". Két napja reggel így erre ébredek: "Aja,aja,aja,aja,aja,aja,... Vagy tízszer elhadarja, nem kiabálva, hanem kicsit olyan sírós hangon.
ALvásra most nincs panaszom: Vmiért átállt leányzóm a késői kelésre, 9-10 között ébred mostanság. Én meg örülök neki nagyon. Ma f10-ig aludtam, amire azt hiszem az utoló 1,5 évben talán egyszer volt példa.
Na eldugulok, állok neki a maradék kisebb melónak....

Pusz:

panna1

Sziasztok!

húúú már megint elvagyok maradva.
Őrületes alvásokat hajtunk végre a mai eddigi legbrutálisabb alvásunk este 10től reggel 7ig peluscsere tápit megkap és alvás tovább 11.41ig :shock: :shock: Én n12kor megébredtem mikor ránéztem az órára elhűltem hogy lehet ennyit aludni. Na és persze most újra alvás van :shock: Mormota család belehúzott! :D

Halásztelek és vonzáskörzet aki emailban még nem kapott levelet szerdán délelőtt picurparty barátnőmnél Szilvinél , drága uram kivisz hozzájuk kicsit kikapcsolni :D Aki szeretne jöjjön!

Mi sajnos nem találkoztunk Mikulással csak csokival:( Férjem munkahelyére nem mentünk és még jó is, mert mondta, hogy rengeteg gyerek volt és volt aki betegen ment. Én úgy gondolom szülői felelőtlenség beteg gyereket ilyen vírusveszély idején közösségbe vinni csak a mikulás miatt. Na és persze tapintatlanság más gyerekkel szemben akit megfertőzhet.
Áron az ablakban találta reggel az ajándékokat aminek nagyon örült közte barbi puzzle-t is ami azóta sláger :)
pár kép
Kép
Kép
Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok csajok!

Vagyunk mi is, Zorka javulóban én lerobbanóban, de oltva, apa normálissan, bár a saját és Zorka oltásáról hallani sem akar. Zorka fülé jól, csak az antibiótól hasmasis szegény és szétmarta a popiját, kenem mindíg, de nem érezni ha becsusszan így valamikor benne tölt picit és ez betesz a popikának. Én jól voltam, de reggel óta fáj a torkom, hát ezt eredményezi, ha apa náthás és beköpködi Zorkát meg engem. Zorkának a fülére megy rá nekem a torkomra. Emellett ma voltam az utsó UH-n, hát mit ne mondjak felhergeltem magam. Másfél órás várás után a tök köhögő emberek között, nem kialakult védettséggel, plusz leosztanak a nővérek, ha kérdezni mered, hogy már rég te következnél 1 órája és doki sehol, meg egyáltalán ki fogja csinálni és az mikor jön.................ja és előlre volt időpontom 1 hónapja, mert persze neked időben kell jelentkezned uh-ra és majd megcsinálja valami jött ment doki, aki éppen be van osztva, és közben nem mondja mit mér, csak ha kérdezed, mert te nem látod a monitórt sem......................

Huh szóval kicsit kiakadtam.

A lényeg, hogy tutti van zacsi a lábak között, és rendben van, kicsit fiatalabbnak mérte 3 nappal, de semmi rendellenes nem látszik, persze ezt is akkor mondta amikor kérdeztem, különben nem is szólt volna hozzám, és most kb 1700g. FEjvégű és a fütykös a gyomromban van :) Nem csoda, ha hányingerem van néha :)

Minden ünneplőnek sok boldogat, mert erről is lemaradtam, a képek édik, Zorka is nagyon örűlt a Mikinek, bár fogalma sem volt róla ki az, de tapsolt, meg újjongott, hogy jött a Mikulás.

Beszélni mi sem beszélünk, jaj de ha valaki az emeleten van, akkor artikulálatlanul üvöltünk föl, vagy épp le, hogy jeje je!
Se anya se apa semmi, csak a jeje je (gyere le)!

Evés, hát mi is madár adagokon élünk, persze vannak kedvencek, de ezeken élni nem lehet.

Hiszti nálunk is van és képzeljétek a saját fejét üti ilyenkor ököllel. Erre nagyon beparáztam, mire rájöttem, hogy attól a hülye charlie-tól tanulta a tv-ben az az ökör majom, jó kis gyerekfilm. REmélem leszokunk róla.

Jaj hirtelen ennyi, majd rakok képet a pocimról, csak anyuék laptopján nem tudom hol méretezzek, de lassan bele sem férek a képbe.

És köszi a bíztatást még egyszer.

Ritus

Kép
rituspoc

Ritus,
Jobbulást nektek! Nektek is mennek a ++++-ok!!
Várjuk a pocis fotót! :)

Mecsi,
Csuda édes Áronka! Látom ő is szereti a csokikát! :wink:

Kép
Kép
dia123

Ma készítettem Virágról képeket a Dia stúdioban, ez eddig az angyalkás sorozat, majd holnap folytatom egy másik koncepcióval! Íme néhány kép, bocsi ha sok de nem tudtam választani!!:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
dia123

Dia tök ügyes vagy! NAgyon jók a képek, és annyira nagyon aranyos Virág!! -levim 2 perc alatt szedte volna apró darabokra a díszletet :roll: :lol:
makadu

Dia! Tényleg nagyon szuperek a képek.

Én is fogok hasonlót készíteni, nem angyalkásad, valami pasisat, mert kapunk kipróbálásra egy hiper-szuper nikon profi gépet, mert tavasszal Kisdedemről készült pár profi géppel készült kép és azóta szeretnék egyet és a nyáron tönkrement a sima digitális, így lehet, hogy a vágyam teljesül..... :shock:

Egyébként láttáok, hogy a Scamp-be nagyon cuki téli mintájú ruhák vannak, a két kis unokatesónak rendeltem is. A kislánynak angyalszárnyasat. --> apa nem engedi, hogy én menjek el érte... vajon miért???? ... ismer...

Nos ezek lennének azok:
Ez lett az 1 hónapos kislányé...
Kép
ez pedig a 3 éves fiúé...
Kép
Vendég

Dia! Húzzátok Virág haját???? :shock: olyan hosszú és sok... nekünk még rövidke a hajunk ... Neki már lehet szép kislányos csattokat rakni... :D :D :D
Vendég

JA! És, hogy miért vagyok itt ilyen korán... Kisdedem 9 körül aludt el (apát megvártuk) és csak 3/4 5 kor kelt és olyan kipihent vagyok, hogy nem bírok visszaaludni. MEg egy kicsit még köhögök és folyik az orrom.

Szóval az első átaludt éjszaka.... Azt mondta a dulánk, hogy ilyen magas láz után mindig követezik egy nagy változás... lehet, hogy ez az és mostantól végigalussza az éjszakát... ???
Najó, még nem ringatom magam álomba....

Mentem még válaszolok pár elmaradt mailre...
Vendég

Dia egyszerűen gyönyörűűűű!

KAta örülök,hogy jobban vagy! éjszakáért is :) ZSigmond is szokott ilyent csinálni, aztán mindig jön vlami és "visszaesik" 8) :cry:

Barbi sajnálom :cry:

Zsófi lehet az volt a ciklusközepe..

na megyek gyermekem felébredt!

Ritus, örülök,hogy helyreállt a béke... vigyázz magatokra!
Vendég

Boni mi újság a ruhapiacon? Nagy a csend... Ha jól értem, Ági arra vár, hogy te tedd fel a vaterára, ha már itt a jelek szerint már senkit se érdekel. Legszívesebben megszervezném a visszahozatalát, hogy ne terheljek vele se téged, se Ágit, de a postásunk mindig csak odafele üres, visszafele annyira fel van pakolva, hogy egy mákszemet se tudna pluszba ide elhozni. :( Karácsonykor meg már odafele se, mert viszi haza a fél pereputtyát. Valahogy ez engem így nem nyugtat meg. Fölge így a totális anyagi csöd közepén.

Lányok köszi a bíztatást, de olyan ez, mint a mélygarázs. Nem hittem volna, de a béka segge alatt is vannak még lefelé állomások és mi még nem tudtuk megnyomni a másik irányba mutató gombot. Totális a tanácstalanság. A párom ráadásul mindenen aggódik, sokkal parásabb, mint én, de ez lehet persze az emberismeret jele is. Rengeteg gondunk van mostanában, de ugyanakkor szerencsésnek mondhatjuk magunkat, még van mit ennünk, még fedél is van a fejünk fölött, még megy valahogy az autó, egészségesek vagyunk zömmel, szóval semmi vész.

A barátnöm is nagyon vicces volt. Évek óta meghívják a gyerekeim az ö gyerekeit a szülinapjukra, de ök mindig csak mondják, hogy eljönnek, de a valóságban sose teszik meg. Az ö gyerekei sose hívják meg az enyémeket, így a két nagyobb, akik a napokban ünnepelték a szülinapjujkat, nélkülük buliztak, de erröl mesél nekem/nekik. Nagyon szívmelengetö... Talán attól tart, hogy a mieink még el is mennének, ha meghívják öket!? Mindenesetre mivel egy ideje megint nem tudtam elérni öket, mert olyan techniaki virtuózok, hogy nem veszik észre, hogy a faxot rákapcsolták a számukra, de nem az üzenetrögzítöt, mivel arra volt dolgom, hát becsöngettem. Beszélgettünk egy kicsit az ajtóban, közölte, hogy új mosógépet vettek 8 kg kapacitással (az elözö ment még, csak kicsit csúnya ápolatlan volt...), hogy ezt, meg azt vettek, stb. Közben az ajtó elött heverö rózsaszín kupacra tereltem a szót, hogy azzal mi a szándéka. Mondta, hogy a lánya már nem csípi a rózsaszínt, újat kapott az éppen aktuális színben és ö lusta volt ezzel kiballagni a kukáig. Hát mondtam neki, hogy akkor kifelé menet elcipelem oda. Mondta, hogy akár el is vihetem:
mire én, hogy nálatok kétféle kuka van, a normál és a másik, amely az én nevemet viseli... Hazahoztam, kimostam, ma meg majd nézek neki helyet. A mieink örülnek neki. Ez egyébként kis hercegnöknek való koronás baldachin, ami alá beülnek és nagyon titkos dolgokat csinálnak... Szóval olyan áttetszö sátorféle.

Tegnap hirtelen felindulásból megint linzert sütöttem. Itt volt a másik barátném ill. a párom egyik barátja, így nem sok maradt belöle.

Vasárnap sétakocsikázni voltunk ingyenesen és nagyon szuper volt, az uszodában meg a vízre tett úszó szigeteken ülve megnézhettük az ice age 3-at. Közben mandarint kaptak a gyerekek és mindenki majszolt valamit. Utána még kis fürdés, aztán irány haza. Ma a páromnak dolga van a Ritter Sport közelében, így megyünk ma csokimúzeumba és csokit venni. Egy 100 gr-os tábla így olyan 50 centre jön ki 85 helyett a boltban.
Pont jó a diétastabilitásomat tesztelni... Ha mind megettem, akkor még nem vagyok kész a diétára. Egyébként ma kéne megjönnie legkésöbb...

A párom azt mondta, hogy mindegy, csak egészséges legyen. :) Hát remélem, hogy egyszer mi is bekerülünk még az újratöltött kismamák körébe.

Na megyek elviszem a bandát az oviba.

Vendég

Barbi írtam privit!
Vendég

Lányok!

Egy kis nyálcsorgatásra:

http://www.kazyker.hu/index.php?ny=hu&p ... cept-lista
Vendég

Haaahóóó kint szakad az eső, de a topik előtt rajtam kivül senki sincs..... :( :( :(
Vendég

én itt vagyok, csak közben pakolászok
meg nincs jó közérzetem.. éhezek :lol:
Vendég

hú ezek a receptek... a kisördög a vállamon már súgja is hogy egyél sütit...
Vendég

Húúú Kata, nem szép dolog ilyen oldalakat beszúrni ide:))) főleg, hogy sokan diétáznak:)

Barbi drága, sajnálom, hogy ilyen sok a gondotok, de előbb-utóbb csak jobbra fordul a helyzet... merészek vagytok hogy így belevágnátok 5-öskébe. Mi a 2-eskén is aggódunk, hogy hogy leszünk meg, de egy gyerkőccel nem tudom elképzelni az életemet!

Nagyon jók a képek, Csabi milyen kis bátran ül a Télapó ölében:)

Mi is voltunk múlt kedden Mikulás bulin, Barnus nagyon élvezte, annyira nem is volt megijedve, mint ahogy vártam;)

Na most megyek vmi ebédet gyártani.

sniky

Mit főzöl Niki? Most jöttünk haza és nincs itthon csak egy kis maradék leves. Akkor csüt vagy péntek, nekem mindegy :)
Meg állatkertbe is kellene menni, de ilyen időben? nem tudom mikor.
Vendég

Sziasztok!

Én is vagyok, nekem is csak leves van itthon, de apa túl éhes, így elment ebédért :)

Nagyon szuperek a képek, Dia, nagyon ügyes vagy, és Virág is milyen türelmesen bírta! Áron édes, ahogy majszolja a télapót, és Csabi pedig nagyon bátor. Mi is voltunk Mikulásozni, Málnus először kicsit félt, de aztán a csomag osztásra felbátorodott :)

Barbi, bennem is pont ez merült fel ami Snikiben, hogy azért bátrak vagytok most 5.-et vállalni, persze ezt nektek kell mérlegelni, remélem hamar rendbe jönnek a dolgaitok, mi van a lakással, ki kell költöznötök, erről azóta nem írtál...??? Éljenek a sátrak, Málnusé is megjött :)

Boni, én is így vagyok ahogy te, valahogy pocsék kedvem van, de nem tudom igazán az okát, talán hiányzik a kávé....

Ritus, jó hallani rólatok, örülök, hogy kicsit már jobb a hangulatod, nem szabad állandóan arra koncentrálni, hogy mi lesz ha apa vagy Zorka elkapja, mert akkor el is fogja!!! Legyél kicsit pozitívabb, egyébként is inkább ismerlek olyannak, mint ennyire aggódósnak!!! Győzd le a hormonokat!!! :) A picúrnak sem, jó állandóan aggódsz, megérzi ám!

Csandi, éljenek a puncisok ;) Nem tudom mikor tudunk Pestre menni, pedig már annyira szeretnék, mert a leendő keresztlányunkat sem láttuk még, és őt is csak akkor tudjuk megnézni, ha Pesten járunk, Dunakeszin laknak. Veletek is olyan jó lenne talizni, és a hangulatomnak is jót tenne azt hiszem!

Na megjött az ebéd, utána folyt köv.

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

és hová tűnt az én hsz-em!? :(

francba...

az előbb írtam egy kisebb regényt, erre sehol semmi!

sophie27

szisz, nagyon finok koffeinmentessel tudok szolgálni :wink:
Vendég

mindegy! a lényeget, akkor gyorsban újra!

Dia, Mecsi, Lei, nagyon édesek a gyerkők, a Mikulásos képek, na meg Virág profi fotói! akkor most én értem rosszul, vagy a többiek!? ezt Te csináltad Dia? vagy a fotóstúdió neve is épp Dia!? :) mindenesetre nagyon ügyi vagy, ha Te készítetted! gratula hozzá, meg amúgy is, már csak Virág miatt is! :)

Sziszka, köszi az infót, igen, tudok Beniről, anyuék is újságolták már, hogy ismét benne van...

Barbi, remélem, hogy tényleg fordul a kocka, és minden jól alakul ezentúl, de az tény, hogy minden semmiség, ha nincs együtt a család, nem vagytok egészségesek, és nem szeretitek egymást! ... szóval hajrá!

karácsonyi ajándékokkal még mindig el vagyok maradva... igaz, hogy csak a gyerekeknek kell venni, mert mi, felnőttek nem ajándékozzuk egymást. bár nagyszülők azért kapnak Benitől, de, hogy pl. apának is mit vegyek!? fogalmam sincs!

ráadásul holnap megint van egy futásom a nőgyógyászhoz... azt hiszem, hogy írtam tegnap, hogy megint van valami, ami fura, és eddig nem volt! még csak a ciklus felénél tartok, bár múltkor is csak a gyógyszerre jött meg. de hívtam a dokit, aki újra el akarja kezdeni szedetni velem a hormongyogyit, és, ha csütörtökig nem múlik a barnázgatásom, akkor azt mondta, hogy hívjam fel, mert ki kell kaparni... :oops: :? :shock: :( nagyon be vagyok parázva! szóval úgy döntöttem, hogy holnap inkább személyesen bemegyek hozzá, még, ha az pénzbe is kerül, és rákérdezek, hogy akkor most mi is van, mert telón keresztül nem nagyon hinném, hogy képben van, meg különben is! mi a szar ez!? most leszek pcos tényleg!? :( azt hittem, hogy Beni után pikk-pakk lesz baba, de most, ha akarnánk sem tudom, hogy mi lenne... francba!

betegeknek jobbulást! ebben a pocsék időben pedig kitartást, mert a hangulatunknak még pont jót is tesz! :(

főzés terén én is gondban vagyok! szerintem összedobok egy krumplis tésztát, hogy apa holnap végre rendes kajcsit vigyen ebédre, ne csak szendót! ...

na most már léptem krumplit pucolni!

ja, Ritus! jobbulást nektek! és örülök, hogy jobban vagy lelkiekben! huh. már nem sok van hátra a kis Levidnek! :)

Szilvi, annyira jók az iwiw-es ünnepi képeitek! hogyan szerkesztettél ilyen szépségeseket!? ;)

sophie27

Szasztok!

DIa! SZupik a képek, nagyon ügyes vagy, és Virág is milyen rendi, hogy jól viselkedett a fotózáson :lol:

Mi a fél nappot ma autóban tölöttük, torkom továbbra se javul, talán lesz vmi hatása lassan az antibionak, meg a rengeteg torokfertőtlenítő vacaknak... Most már ráadásul az orrom is folyik .Minden esetre vagy tőlem kapta el Réka, vagy szimplán megfázott, de szegénykém szintén takonykóros, folyamatosan csorog a nózija, meg a könnye, egyem a kis husát. Kínozhatom megint az orrsprével meg az orrporszival. :cry:

Melóm leadva, totálisan a pakolásé vagyok, csak sikerül már mindent összekapni...

Ritus! Gyógyulgassatok, vigyázz magadra! Az UH-s sztori meg bosszantó. hogy bánhatnak így a pocakosokkal?!

Tegnap Réka kapott a körzetis asszisztensnőjétől egy kicsi csokimikulást. Mondtam neki, hogy majd ha kimentünk anya kibontja és kap belőle.... Persze, hogy is gondoltam: következő pillamatban gyerekem leharapta a miku fejét papírostól. Utána a papírt kérésre, megrágva kiköpte :lol: .

Boni! Kitartást! Mondogasd magadnak, hogy "jól vagyok lakva". Hátha segít, amolyan agykontrollos módon, és elhiszi az agyad, hogy tényleg...

Pocsék volt ez a mai idő. De utálom. Brrrr...

Zsóf! Remélem nem fajul odáig a dolog, és rendbejössz! Drukk megy!

panna1

Sziasztok!

Csandi, Kata: akartam is már kérdezni, hogy ti milyen kávét isztok, illetve Kata, mi az a gabona kávé pontosan? Mert még nem is halottam róla.
Csandi, köszi, ha jövök leiszom a felajánlást ;)

Zsófi, valószínűleg ez nem vígasztal téged, de ajándékokkal mi is hasonlósan állunk ahogy te, azaz sehogy...az a legnagyobb baj, hogy van akinél még ötletem sincs :( Azért ez a kaparás elég rosszul hangzik, remélem nem kerül rá sor, ráadásul, az hiszem ezzel legalább egy éjszakát bent kell maradni a kórházban, és bár írtad már, hogy Beni bárkivel elvan, de azért mégsem mindegy a dolog :( Remélem megúszod, gyere majd és mesélj!

Koadriékért kezdek aggódni, pénteken voltak Dorcával Pesten, és azóta semmi hír, remélem nem kellett ott maradniuk :shock:

Panna, jobbulást nektek!

Én is hoztam néhány képet, az elsővel nem igazán szeretném borzolni a kedélyeket, de nem igazán értettem, hogy miért nem ehet kolbászt/szalámit a gyerek??? Vegetáriánusok vagytok, vagy egyéb oka van? Csak mert szerintem százszor jobb mint pl. a parizer !?!?

Kép
Málnus a frissen sütött kolbász és véreshurkát tolja befelé :oops:

Kép
A Mikulással kokettál!

Kép
csibész

Kép
Ablaknál, egyik kedvenc képem :oops:

Sziszka

<
sziszka78
Tolna

szisz, jacobs night and day, de már mindent kipróbáltam...volt macikávé is , de az minden félével teli van a malátán kívűl...vilt egy olasz ami tiszta maláta volt(ez utobbit a smach-ban lehet időszakosan kapni.valami bimbo meg orzo van ráírva :roll: ) ezek szopi alatt futottak és aztán ricoré, de az csak csökkentett koffeintartalmú és végül ez most a legfincsibb.
ugyan instandt, de én szeretem mert kévé íze van.én kakaóval és sok friss tejjel iszom :wink:
ja meg van a szekrényben egy dm-es gabonakávé is , de még nem kostoltam.

jó látni, hogy málnusnak is megjött a kedve a rendes evéshez is :D
Vendég

Jó reggelt!

Zsófi jaj nagyon gondolok rád!
:roll:

Szisz az ablakos kép tényleg csúcs,

és Mikulásos képek is mind nagyon jók .majd jövőre bepótoljuk...

kolbász és hurka evésben mi is ott vagyunk :wink: én odaadtam neki a májasat,. erre köszi anya ezt edd te alapon betömte a többit.. :lol:

ja mérlegelték ZSigát tegnapelőtt az oltáskor és 10,25 kg végre átléptük a 10et :lol:

amin lementem hídba elmentünk barátnőmékhez és a kislányának van egy fakopáncsos gyöngyfűzője. Kép Zsiga leült mellé és egyből elkezdte felfüzögetni a gyömülcsöket.. egy fél órán keresztül elvolt vele... szóval még egy jó ajándékötlet... :wink:
Vendég

Panna van egy homeos cucc az Acconitum napellus ami felső légúti cuccokra jó.. esetleg... vagy a gripp heel neked is :wink:

jobbulást

csajok ZSiga tegnmap este és tegnapelőtt este is hányt... de csak este.. a gyanúm hogy a csokoládétól..mert más újjat nem evett.. most meg ugye a miku csomiból evett ...egy keveset..

ha virus lenen akkor nem csak este hányna nem?
Vendég

Boniko! Sajna és is hánytam... :( Kisdedemnek meg visszajött a cicizés, elég sok, így szerintem nem véletlen... :( szóval figyeld.
Ez a fűzős nagyon szuper, nekünk is pont ilyen kell, mert Kridtóf már unja za ikea-s fűzőgetőt, de ez nagyon tuti. Még nem is láttam.

Sziszka, Csandi! Én a dm-s (bioboltban is kapható) gabonakávét iszom, nagyon szeretem.

Sziszka! A gabonakávéban nincs koffein, valamint tejserkentő. Lehet kapni főzös variációt, de baromi macerás és azt utáltam, forrald föl a vizet, hűtsd le *fokra, rakj bele enniyt és ennyit várj 20 percet, szűrd le. NA ne, én most akarom inni...
Málnusról az ablakos kép nagyon szép. MEg a huncut is nagyon szuper, Kisdedemnek 7 hónaposan volt ennyi foga, nagyon jó volt újra látni ilyet. :) :) :shock:

Columbine Áginak nincs nete, azért nem jön mostanság.

Panna! Gyógyulj meg hamar --> csinálj sokszor gyertyaállást, az gyorsítja a folyamatot. TÉnyleg szuper!!
Vendég

Kata Zsiga ha túleszi magát szokott hányni, de persze figyelem... 8)

de ha nincs benne koffein attól még ébrentart? :roll:
Vendég

Sziasztok!

Legyen mellékesen megjegyezve, hogy nekem van ilyen fa gyöngyös füzögetöm eladó. Haba márkájú (méreg drága), állatfigurás és színes. Kép már van róla, mindjárt lekicsinyítem.

Íme:
Kép

Továbbá lenne egy csuda édes és nagyon vastag fából készült memóm egyszerü képekkel. Playtoys a márkája, szintén nem olcsó.

Megyek reggeliztetni, aztán jövök.

Boni jobbulást!

Vendég

Jut eszembe még valami: ugyanilyen van Haba könyvben is eladó. Tanulós vastag lapu könyv egy fa pásztorral, fa kutyával, 4 különbözö színü berbéccsel. A könyvvel és a göngyökkel együtt is játszani lehet.
Vendég

Sziasztok!

Holnapra már nem mondanak esőt, ugyan hideg lesz, de utána még jobban lehűl majd a levegő (brr :) ) Ezért arra gondoltam, hogy holnap mennénk az állatkertbe. Ki jön még? Ajánlom figyelmetekbe, hogy az egy éves bérlet ára felnőttnek már csak 8000 Ft (én még 10e-ért vettem két hónapja) és egy alkalom 1850 Ft, szóval aki akar menni többször annak érdemes megfontolnia. Kétéves korig pedig ingyenes. Ja és üdülési, meg egyébb csekkekkel is lehet fizetni és adnak hozzá egy éves előfizetést Vadon vagy Süni magazinra.

Megyek költeni törpét, mert vinni kell Zétit az oviba, pedig végre nem 7-kor kelt szegény, úgy sajnálom :(
Vendég

Sziasztok! Köszönöm a kávé ötleteket, ma be is megyek a dm- be úgy is be kell vásárolnom cumiból is!
Képzeljétek, most olvastam egy cikket arról, hogy az 1918- sertésinfulenza járványkor a homeopátiás kórházakban 1 százalék volt a halálozási arány, a többiben pedig 50-60 százalék...na akkor most placebó vagy sem?
Malben kaptam cikket, és rengeteg ötlet, tanács van arra benne, hogy mit tegyünk, ha elkapjuk, megelőzési ötletek, akit érdekel átküldöm...
Köszönjük a dícséreteket!!!
Enyém gyerek most azt csinálja, hogy kb. Éjjel 2-ig alszik mint bunda, aztán 5-ig fél óránként fent van, ekkor szoktam magunk közé venni, aztán egy pisszenés nélkül alszik fél10-10-ig. Ki érti ezt? Ez a 4. Ilyen reggelünk.
Viszont itt kell feküdnöm mellette, mert ha elmegyek rögtön felébred!

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Kép Kép Kép
Vendég

csenge mi szerintem benevezünk ha nem esik az eső :lol:
Vendég

Boni!
Én pont ilyen fűzőgetőt vettem Mikunak karácsonyra remélem neki is beválik.A regioban 900 ft körül adják.
CsengeAndi!Hány óra körül tervezed az állatkertet?
vera
l.veronika

Sziasztok!

Végre van néhány másodpercem, hogy életjelet adjak, és főleg, hogy KIFEJEZZEM HÁLÁM segítőinknek!!!

Szóval: pénteken megvolt az altatásos vizsgálatunk, ami most először pupillatágítás mellett végeztetett, hogy a szemfenéki állapotokat is ellenőrizhessék. Dorca jobb szemén körkörös szürkehályog van ez még nem zavarja őt a látásban. A szemfenéken elhalás nem látható és a retina is szépen fekszik. Bal szemén olyan kiterjedt a szürkehályog, hogy nem lehetett a szemfenékre látni - hú közbe leégettem az olajat a lábosban - szóval csak sejteni lehet, hogy ott is hasonló állapotok vannak. Most a legégetőbb azonban, hogy ez a hájog a szemről mielőbb lekerüljön. 4. műtét: Január 15.
A műtét még jól is jöhet egyénként az alapbatagségünknek a magas szemnyomásnak, mivel az eltávolított lencse domború, amit beültetnek műlencse pedig kecésbé. így több hely marad a szemben a csarnokvíznek, így lehet, hogy kisebb lesz a szemnyomás is!
Mindegy, azért mi nem örülünk annyira az újabb műtétnek, ráadásul a kórház után másnap már meg is volt fázva Dora, hiába a látogatási tilalom, egy gyerek - egy szülő változat - apa lenn az ambulancián várakozott reggel 8-tól délután 1-ig - ha az egy hozzátarozó is beteg, jelesül néhány akkor vizsgált gyermek szülei.

Tudnotok kell, hogy nektek és Sziszka sógornőjének hála 3 zsák játék jött össze, amit a kórháznak szánok, ám nem mertem egyszerre felvinni, nehogy kidobjanak vele, most az első zsákkal leptem meg az osztályt, de meglepődve láttam, hogy a multkori zsákból, szinte semm nem található a játszószobában.

Aztán elmondtam Maka Erika drnőnek, hogy van még otthon 2 zsák, amit nem mertem felhozni, mondván biztos más is tesz efajta felajánlásokat, és nehogy besokalljunk. Doktornő rámnézett,, majd annyit mondott szelíden: Nehogy azt higgye... Nagyon örülünk ha hozza, és anélkül hogy utaltam volna a multkori játékkészletem megcsappanására közölte, hogy rengeteg olyan kisgyereket látunk ám el, akiknek EGYÁLTALÁN NINCS SEMMILYEN JÁTÉKUK, így néha mi magunk adunk is nekik. Tudjátok mit éreztem? Nem tudom elmondani. Általatok és nektek köszönhetően is kicsit mecénásnak éreztem magam és ez nagyon jó érzés volt. Főleg az, hogy mi nem sajnáltuk le a kis betegeket, nem ócskaságokat kellett átadnom, hanem igazi értkes, sőt 2 teljesen új lefóliázott játékot és nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy nagyon köszönöm!!!!
Ha ezek után is van kedvetzek gyűjteni, még nagyobb lelkesedéssel viszem, ha nem azt is teljesen megértem, elfogadom, de mégegyser nagyon köszi mindenkinek!!!!

Jövő héten anyum végre kiköltözhet, és erősen gondolkodik a külföldi munkavállaláson, hogy rajtunk is segítsen anyagilag. Nekem is lenne lehetőségem Dél - Karolinában gyógypedagóguskodni, de Dorca betegsége miatt nem merem bevállalni, mert a 2200 dollár szerintem elenyásző lenne Dorca havi kezelgetéseihez viszonyítva.
Apa is megkapja a kintlevőségét a jövő héten, és új vállalkozási lehetőség is kinéz! Milyen fura az élet, néhány napja még mindent olyan kilátástalannak éreztem.....

Ha sikerül visszaolvasnom, még jövök, de most Doca szólít!

KépKép
koadri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?