A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok! 8)

Látom mindenhol volt Mikuzás, szuperek a képek! Nálunk is hozott ajándékot Dorkinak, de sajna ilyen csini mikus képek nem készültek. Csak reggel az ágyunkban fekve megkapta az ajándékokat. :lol: :lol: :lol:

katy: Te hogy szoktad leszedni a koszmót, mivel kaparod le?, Én nem tudom még mindig ott van a fején :twisted: :twisted:

ancsurti: már azta szemtanúja voltam a forgásának, nagyon ügyes, és egyszer már a kezét is sikerült kiszabadítania.... :lol: :lol: :lol: csak még hasról hátra nem megy a fordulás, csak a büdösbogarazásig jut... :lol: :lol:

czigka: igen, anyum oldaláról... :lol: :lol:

agi: na hány kiló a kis drága, én keddenként szoktam mérni.:) Mókuska nálunk is nagy sláger. :lol: :lol: S reggelre m is ezt az ajándékot kaptuk Dorkitól... :lol: :lol: :lol: olyan kis cuki volt! :D A koorai angol valóban jó dolog, ha nagyon odafigyelnek rájuk. A mi családunkban az egyik anyanyelv az angol, másik a magyar. sógorom pl. nem is beszél magyarul egyáltalán, már ért sokat és mond is ezt-azt de ennyi...a keresztfiaim most 4 évesek ők is két anyanyelvűek. Érdekes, de ők pl nagyon ritkán keverik a két nyelvet, szépen beszélik a magyart angolt is értik beszélik, de van hogy válaszolni magyarra pl angolul sikerül, vagy fordítva. :lol: :lol: de figyelni kell, sok baba raccsol vagy hogy szokták mondani, ha nincsenek rendszeresen kijavítva! Minden egyes szónál, mindkét nyelvben.

dodi:
"Alig várom, hogy Botond is azt mondja: szejetlek"
Én is dettóóóó, már úúúgy várom, olyan kíváncsi vagyok, hogy pl. milyen lesz a hangja...:) Képek nagyon jóók. Breki Nektek is!! Mindkét kis pasas olyan, de olyan cuki... :D

conversano: az utolsó kép nagyon nagyon tetszik, annyira kis tündérszép Marcipán :wink: :D :D

Nálunk pörgős volt a mai nap...voltunk piacon, azaz apa, mi megvártuk a kocsiban, vett gyümölcsöket. Utána voltak sétálni Apa meg Dorka, én meg feldíszítettem addig a bejárati ajtót és az erkélyt is majdnem teljesen. Azután voltunk obiban, Tescoban, este Dorki nagyon nehezen aludt el, nagyon sírt, két napja este nem adtam angol vizet, lehet a pocakja fájt...utána még ajándékokat becsomagoltam, feltakarítottam, elpakolgattam. Holnap meg jön anyum, szóval holnapra is van mit tenni, remélem sikerül elvégeznem a teendőket, amiket elterveztem. Párom pedig meg anyósomért, mivel holnap engedik haza, de szegénynek nagy fájdalmai vannak, alig tud aludni a hátán lévő vágás miatt...

f.nikici

boo: akkor gyorsan szerelj, mert hiányzol innen nagyon, unalmas az élet Nélküled. :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok, Asszonykák!:lol:
Na, mi újság? Mindenkit elvitt a Krampusz? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Képek nagyon jók lettek. Cuki pofa mindenki. :wink:
Tegnap este egy kicsit nosztalgiáztam és visszaolvastam a topicban. Megtaláltam Norka 81 Jázminjának születés történetét. Lányok! Én úgy sírtam,:shock: :shock: mint egy sz@ros gyerek. Gratulálok Norka! Gyönyörűen írtad le!
:cry: :cry: :cry: :cry:
cunci

Breki!

Köszi, Sarka Katát bóknak veszem :wink: :lol: . És sem csípem, de sztem jó csaj... :roll:
Látom, nálatok már "igazi" mikulásozás volt :D . Már mpst egy csomó ötletem van, hogy hogyan fogom varázslatossá tenni neki az ünnepeket, mikor már "értékeli". Oooolyan jó lesz :D :D :D .
Nekem gyerekkoromban csodálatos karácsonyaim voltak, aztán miután a szüleim elváltak, már soha nem volt olyan többé :cry: .
Azt szeretném, hogy Botond is úgy érezhesse magát, mint én annak idején! És soha nem az ajándékon volt a hangsúly, már nem is emlékszem, mikor mit kaptam... De ahogy a fa fényei átlátszottak az üvegajtón, a mézeskalács illata, a hó ropogás a talpunk alatt, a halk karácsonyi zene, és az előző éjszaka izgalmai örök emlékek :D . Én álmodozó kislány voltam (?), de sztem az ilyesmit minden gyerek értékeli, és csak rajtunk múlik, milyen lesz nekik az ünnep :wink: .

Conversano!

Marci a szarvakkal besz@rás édes :lol: .

Hendegabi!

Botond tényleg ilyen kiegyensúlyozott, boldog baba, ahogy írod :D . Pedig mi mindketten "pörgős", vehemens típusok vagyunk. Sokszor ez a kis törpebuddha int minket nyugalomra :oops: :lol: . De komolyan, régen ha összekaptunk, akkor Ricsi napokig képes volt duzzogni, én meg napokig bőgtem, mikor kb. azon vesztünk össze, hogy miért kék a kék :lol: :lol: . De most ha vmin összeveszünk, 2 perc múlva már semmi bajunk, mert ha ránézünk a babára, elszégyelljük magunkat, mert ő mindig békés és tele van szeretettel, és pont mi vagyunk azok, akik ebbe belerondítanak?! :oops: :( . Én hiszek abban, hogy minden baba okkal kerül abba a családba, ahová megszületik! Ha figyelünk, biztos kiderül miért kaptuk ezeket a pindurkákat, de szerintem minden baba közös feladata az, hogy megtanítsa nekünk a dolgok valódi értékét, hogy tudjuk, mi a fontossági sorrend! Hogy tisztába kerüljünk a hibáinkkal úgy, hogy mindezt szeretettel érik el. Hogy jobbak akarjunk lenni, végre nem magunk miatt, hanem hogy őket boldogabbá tegyük...
Na jó , nem fársztalak titeket, nagyon szentimentális vagyok ma :oops: :lol: .

Boo!

Sajnálom a bosszúságaidat :( :evil: . Miért nem volt Mikulásozás? Még a régi címetek volt meg neki? :twisted: :lol: :lol: (bocsi :oops: )

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Hú,de szupi mikulásos képek készültek!! Nagyon édesek a babók :lol:
Nálunk is járt a Mikulás,nagyon tetszett Lilinek,egy csomó ajándékot kapott,most mind bent vannak a járókájában,körbe-körbe,hátha valamelyik annyira megtetszik neki,hogy odafordul :lol:

Boo! Most má'n aztán csapjá az asztalra,hogy történjen valami!

Én azt hiszem,mostanra kezdek kikészülni... Nem tudom mi lehet, az egy dolog,hogy Lili nem alszik nappal,de már éjszaka sem. Illetve kétszer is kel. Ez azért furcsa,mert mindent ugyanúgy csinálunk mint eddig,fürcsi 7-kor és utána kaja és simán kibírta fél 3-3-ig,pedig akkor kisebb volt. Most meg,felébred 11 körül,fél 4 körül és 7-kor meg már vissza sem alszik. Kipróbáltam a pépet,etettem 2 ciciből,de egyik sem használt.Most még azt fogom csinálni,hogy este csak tápot fog kapni,meglátom,hogy akkor mi történik. Egyszerűen nem értem!

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok! 8)

Nemsokára itt a védőnéni, szóval csak bekukk. :wink:

dodi: csak bólogatni tudok az írásodra, teljesen egyetértek Veled! :wink:
"a hó ropogás a talpunk alatt"
Na igen, de ezt elég nehéz lesz megvalósítanunk :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: pedig én is annyira emlékszem ezekre az élményekre, az örömre, ahogy esni kezdett a hó... :D
Amikor ajándékozásra nagyszüleimhez szánkóval mentünk, anyukám húzott engem, és tesómat a havas, jeges úton, majd hanyatt vágódott, és mérgében lezavart a szánkóról, hogy 10 évesen már menjünk gyalog... :twisted: :twisted: :D
Na jó, ez csak egyetlen egyszer volt, de nagyon jót nevettünk akkor tesómmal, a sál bojtját tömtük a szánkba, hogy anya ne lássa, hogy mennyire rötyögünk, ugyanis szegényemnek sajgott mindene.... :? :D

nyuszi: az én lányom dettó, és már én sem értem, hogy miért??????? Dorkának sem jó se kézben sem sehogy, de ha elmegyünk itthonról, akárhová, olyan mint egy kis angyal, olyan ügyes, kukucskál, egyfolytában nevet, még akkor is, ha már hóóóót pirosak a szemei az álmosságtól. Itthon meg olyankor már dörzsöli, és hisztizik... :twisted: :twisted: :twisted:
Ha rájöttél mi az oka ennek, szólj, mert már én is teljesen kész vagyok, hogy nem tudom mi a baj...:(

f.nikici

Sziasztok

Köszi Nikici :)

Dodi

Az a kölök le sem tagadhatja az apját! Tyűű ,tisztára a fater!

A gyerekkori karácsonyos emlékek-detto-.. Az én szüleim is elváltak és onnantól teljesen más volt minden. Valahogy eltűntek azok az angyalkák,akik akkor ott sertepertéltek a lakásban.

Boo
Ne idegeld magad,árt a szépségednek, de főleg a gyerek érzi meg!

Marci alig aludt éjszaka. Vagy 5ször felkelt és magyarázott. Egyre érdekesebb "szavakat" használ :D És a legújabb..Na erről nem bánnám ,ha leszokna. Keresztbe hernyózza magát a kiságyban és ütemesen rugdossa a rácsokat.Bamm-bamm-bamm..Tök jó ezt hajnalban hallgatni :S

Egyre szőkébb a kölköm.
Vendég

Minden baba nagyon édes! Nekem eszembe se jutott, hogy Mikulásozni kéne. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Pedig van rénszarvasos mamuszkája Petrának. :(
Majd jövőre... akkor már legalább érzékel is valamit.

Tegnap amúgy is alvós napunk volt. Délelőtt Apa elvitte sétálni, 2x1 órát aludt az utcán. Aztán délután aludt még 3 órát, és mi is aludtunk vagy kettőt. :D

Nikici!
Én úgy csinálom, hogy minden kaja után megkaparászom bébi fésűvel a fejecskéjét, és aztán a kecskeszőr kefével jól átmasszírozom a fejbőrét.
Este pedig min. 1 órával a fürdés előtt bekenem olajjal, de úgy, hogy szinte tocsog, rárakok egy cérnasapit. Aztán fürdés előtt meglazítom a bébi fésűvel, és a 2 hajmosás között is picit megkaparászom neki. És még hajtörölgetés után is megfésülöm. Már alig van neki, pedig még csak 3x olajoztuk és nem vettem spéci sampont, hanem a fürdetőkrémmel mossuk a haját.

Nyuszi!
Petra is sokszor ébred az utóbbi időben. Most éjjel pl. fent volt 11-kor, 11:40-kor, 2-kor, 5-kor. Aztán fél 8-kor keltünk, de csak 9 körül evett.

Ma este megint adok neki 100ml lefejt tejet a szopi mellé.

Aztán holnap megyünk a nővéremékhez, és ott lemérem Petrát. Kíváncsi vagyok, hogy gyarapodott-e, és hogy egy kajálással mennyit eszik.

Boo!
Miért nem próbáljátok meg megrendelni a UPC-től az internetet? Nekünk az van, vettünk hozzá wireless-es routert, és mindkét laptopon tökéletesen működik.

H.Gabi!
Azért a széken történő hintázással óvatosan! :wink:

Nálunk eddig nem volt valami nagy készülődés karácsonykor. Alig voltunk itthon. Feldíszítettem egy kb. 50cm-es műfenyőt minden évben (alapvetően igazi fa ellenes vagyok, eddig nagyon jól be is tudtam tartani, hogy nem veszünk igazi fát. De idén megenyhültem, lesz igazi fa Petrának!).
Én inkább sokat sütöttem az ünnepekre, meg csináltam adventi koszorút (ez idén elmaradt :oops: ).

Szóval szeretem én is az ünnepi hangulatot, csak sajnálom a fenyőket. Persze nem hiába mondják, hogy a gyerek születésével az ember újra gondolhatja az elveit. :oops: :oops: :oops:

Kép
katy76

Katy! Én szopi után már nem tudok neki adni pluszban cumisüvegből,mert annyira fáradt estére,hogy rendszerint be is alszik cicin. Úgyhogy ezért próbálom még ki a csak tápot,aztán meglátjuk.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi!
Én eddig egyszer adtam Petrának lefejt tejet estére, de akkor úgy csináltam, hogy előbb odaadtam neki a lefejt tejet, és utána még szopizott egy ciciből.

Holnap én is elhozom a nővéremtől a tápszert, neki van egy bontott, ugyanaz a fajta, amit én adtam Petrának az első hetekben. Aztán meglátjuk, ha kell neki, akkor lassan úgyis a 6 hónap felettit kell vennem neki.

Kép
katy76

Nyuszi, Nikici!

Sajnálom, hogy "elromlottak" a babák :lol: :? :? . Botondnak is volt ez, tudjátok, nálunk a foga az :? . Most megint kevésbé fáj neki hála Istennek, szóval ébren elvan, de annyira azért zavarja, hogy aludni nem tud rendesen :( . De ha alváshoz kap Cataflam cseppeket, akkor ugyanolyan jól alszik a kis drága :wink: . És az is bizonyítja, hogy ez a baja, hogy mikor 6-8 óra után elmúlik a hatása, mikndig fájdalmasan felsír, pedig ő ha éjszaka felkel enni, akkor is csak arra kelek, hogy gagyarászik, de sosem sír, mostanában viszont felsír szegénykém. Próbáltam, hogy csak megetetetm, de nem tud visszaaludni, viszont, ha kap Cataflamot, és utána eszik, akkor el tud aludni, és reggelig édesen alszik. szóval sztem tuti az a baja.

Nikici!

Anyukád :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: .

Conversano!

Valahogy eltűntek azok az angyalkák,akik akkor ott sertepertéltek a lakásban.
Pontosaaan :( ! Tökéletes a megfogalmazás! Pontosan így éreztem én is! Pedig anyu továbbra is mindent megtett, hogy ugyanolyan legyen, de képtelenség volt egyedül annyi mindent elrendezni, mikor 23-án éjjel még kénytelen volt dolgozni a kórházban :( . Annyira furcs, hogy még az emlékeim "színe" is más :shock: . Az "apus" karácsony aranysárga, és meleg, az apu nélküli szükés, fáradtabb, és hűvösebb. Sokszor gondoltam arra, hogy nem a karácsony változott meg akkor, hanem én, és hogy csak azért kevésbé csodás a dolog, mert egyre nagyobb lettem... De nem! És mivel minden évben annyira vártam, hogy talán most, úrja... Mindig olyan csalódott voltam, hogy minden karácsony este sírtam :cry: . És ez azóta is így van :shock: :? . Minden egyes karácsonykor bőgök este! Szegény Ricsi hiába tesz meg bármit, akkor is mindig szomorú vagyok.... Talán akkor nyugszik meg a lelkem, ha a saját gyerekem arcán viszontláthatom azt a csodát... Ha még idén nem is, talán jövőre már nem kell sírnom :roll: :wink: .

Katy!

Én eleve nagy üppenfan vagyok :oops: :lol: . Nálunk kettesben is volt Mikulásozás, és kellett a nagy fa ( :oops: ), sok-sok dísszel, mindenféle fények szerte a lakásba, mézeskalács és muffinsütés, ...ilyenek. Nyilván ez is a gyerekkori ünnepek miatt van, de én pl. megőrülnék, ha műfenyőnk lenne :oops: . Viszont abszolút megértem azt, akinek az van! Akár elvből, akár anyagi megfontolásból, de én inkább nem kérek más ajándékot, csak fa legyen, meg fények! Tudom, hülye vagyok.... :oops:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok! :D

Dodi: nagyon jók a Mikus képek! Látom, a kipucolt bakancsba került is ajándék! :D :D Aranyosak vagytok hárman mikusapiban :D :D
A babákkal kapcsolatban sztem igazad van: ők választottak minket szüleiknek, és biztos nem véletlenül :D

Breki: ti is megadtátok a módját! :D

Conversano: Marcipán a kis ördögfióka! :lol: :lol: Az utolsó képen olyan csibész feje van, hogy megzabálom! :D :D

Hgabi: köszi a dícséretet! :D Nócinak hogy tetszett a mikuünnep? Nem hiányoznak neki az ovistársak, óvónénik?
Ügyesen megnevelted a rokonokat ajándékozás ügyben! :D /nekem még anyóst kell nevelni, mert régebben mi is kaptunk tőle az említett kakaós masszából készült mikut, nyuszit amit dobtunk ki. Katának jó lenne, ha nem hozna ilyet/
Szerencsére anyámék már megnevelve! :D

Boo: ne add fel, ügyes vagy, meg tudod oldani! :D /én bízom benned :D /

Nikici: mi sem tartottuk meg igazán a Mikulást, majd jövőre, akkor már jobban fogja értékelni :D
Nem mértük le tegnap este Katát, mert apa csúszásban volt, és mennie kellett dolgozni :( Úgy terveztem, csütörtök este mérjük, akkor pont 2 hét telik el az előző mérés óta :D
Ezek szerint összebeszéltek a gyerekek :lol: :lol:
Pont az általad is felhozott "raccsolás", beszédhiba miatt vannak kételyeim a korai nyelvtanulással kapcsolatban. Sokszor még a magyarul beszélő kisgyerekeket sem értem :D Én németet tnultam, angolt nem, így nem is tudnám kijavítani.... Amúgy ha most nekiállnék nyelvet tanulni, sem az angol lenne, inkább vmi "hiánynyelvet" keresnék: spanyol, olasz, szlovák.... :lol:
Mozgalmas napotok volt :lol: :lol:

Katy: eddig mi sem tartottunk itthon nagy Karácsonyt: mindig mentünk a rokonokhoz. De idén másképp lesz: már kitaláltuk, hol lesz a fa, már megvan, hol vesszük meg, vettünk már szaloncukrot, habkarikát /gyerekkoromban mindig ezt ettem le először a fáról :lol: /, díszeket, égőket, fatalpat :lol: :lol: Nagyon várom már a Karácsonyt! :lol: Eddig viszont inkább nyűg volt: többszáz km- t nyomtunk le abban a pár napban, és qrvára elfáradtunk mindig :roll: :)

A mi tegnapi napunk: átlagosan indult, majd jött apa egyik barátja kölcsönkérni a gps- t. Kata aludt, de ő benézett hozzá a szobájába, persze kislányom velébredt, és így nézett rá: :shock: Nonó vihogott, mint állat, azt mondja: mintha azt kérdezte volna: te meg ki a fene vagy? :lol: :lol: Szerencsére Kata visszaaludt :lol: Aztán a délutáni sétakor benéztünk egy műszaki boltba, és hirtelen felindulásból megvettük magunknak a kari ajándékot, egy tv- t. Meg Katának a cd- s rádiót. Aztán fizetés után jön az eladó srác, hogy rosszul mondta, az általunk választott tv- n nem 2, csak 1 scartbemenet van :roll: Úgyhogy választottunk egy másikat. De az meg 5e- rel olcsóbb, a kártyáról meg lehúzták a pénzt. Válasszunk valamit. így lett apának némi kp- s ráfizetés mellett egy villanyborotvája :roll: :lol:
Hazaértünk, apa visszament autóval a szajréért, de előtte megkapta Kata a mikuajánékot /köszi Orsi az ötletet mégegyszer :D /, a hógömböt. Először nézegette, majd miután ügyesen megfogta, már tolta is a szájába :shock: :lol:
Aztán apa megjött, nekiállt tv- t beinstallálni aszobába.
Viszont kábeles gondok, keverések voltak, így Kata szobáját is felrobbantotta, a nappalit félig, a mi hálónkat is félig. Közben múlt az idő, lassan készülődnie kellett. Munkába persze késve indult.
Ma reggel meg még gyorsan vett a mi szobánkba is egy dvd- t, és azt meg a kábelt szerelte, én meg közben a digitális dekódert üzemeltem be :roll: :D
1/2 10- re már helyre is állt a rend a lakásban :D
Kata viszont az éjjel amit alkotott: letettem aludni, és bal oldalára fordulva aludt el, de úgy, hogy közbn a fejvédő párnát fogta a jobb kezével. Éjjel benéztem hozzá, már átlóban volt az ágyban, de már a jobb oldalára fordulva. Hajnalban fejés után néztam, akkor szintén átlóban, de háton fekve aludt. Reggelre meg már hason! :lol: :lol: Ennyit sportolni az éjjel! :lol: :lol:

Kép
agi125r

Dodi!
Én is szeretem az ünnepi hangulatot! Minden évben készítek karácsonyi süteményeket, készítek adventi koszorút, csinálok kézzel készített ajándékokat, előveszem a karácsonyi terítőt stb.
Egyedül az igazi fenyő maradt mindig ki nálunk, de ezt valószínűleg otthonról hoztam. Anyu se vesz igazi fenyőt már legalább 10 éve, így otthon is megszoktam a műfenyőt. Tény, hogy hozzá kell szokni, viszont gondolj bele, hogy milyen praktikus:
csak elő kell venni a garderobe-ból! :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindegy, idén lesz fa, de picike. Én egy méteresnél nem akarok nagyobbat, most szoktatom magam egyelőre. Jövőre nagyobb lesz.
Így is egy csomó díszt kell venni, mert a 2cm átmérőjű gömböket mégse lehet feltenni egy igazi fenyőre!

Mikulást és Húsvétot viszont nem tartottunk eddig, én már évekkel ezelőtt leszoktattam a családot róla. Majd jövőre visszaszoktatok mindenkit! :D (Valentint se tartunk, és már az évfordulónkat is max. egy vacsival. Én mondtam már, hogy nem vagyunk valami romantikus pár :arrow: ez az esküvőnkből is kiderülhetett :D )

Ági!
Szeretnék kérdezni valami nagyon szőkét: miért kell Apa a mérlegeléshez? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Tabati!
Te mégis hol bujkálsz??? :roll:

Kép
katy76

Katy: nem szőke kérdés :lol:
Amíg két hónapos volt Kata, béreltünk digitális mérleget. De aztán kezdett szűk lenni neki, így tovább már nem béreltük. Viszont mikor bejelentettük, hogy babát várunk, egy barátnőmék első mozdulata az volt, hogy felhozták a pincéből a babamérleget. Sima, dögnehéz mechanikus mérleg. Én próbáltam vele mérni, de csak felidegesített, így apáé a mérési feladat :lol: Úgyhogy két emberes nálunk a mérés: fürcsi, aztán mérés: apa állítgat, én vigyázok, hogy le ne ficeregje magát :lol:

Egyébként eszembe jutottak még becenevek: Ficerina Waldez, Nyuszipók :D

Kép
agi125r

Nyuszi!

Én is hasonlóan adom, mint Katy: előbb megetetem a péppel, és utána teszem cicire. Tudom, hogy szoptatás szempontjából ez nem az igazi, de tényleg annyir elfárad cicin, hogy utána képtelenség megetetni. Sztem tedd te is a pép után cicre, az is több, mint a semmi! Nekm Botond olyankor még 60-100-at megeszik, attól függően, hogy mennyire kajás. És 80 mili vízzel kapja a pépet :wink: .

Ági!

műszaki malőr :evil: :evil: :evil: .
Hógömbevészet :lol: :lol: :lol: . Ezért hozott Botondnak a Mikulás rágókát is :lol: . Mi csokit ilyesmit nem vettünk neki, de mások igen ( mééér??? :shock: ), de mivel ő még jóóóóó sokáig nem fog egy falat csokit se kapni, ezért kénytelen volt anya elpusztítani az állományt :twisted: :lol: . A mértékletesség jegyében a mandarinjait is elpusztítottam :twisted: !

Katy!

Barátaink azt csinálják, hogy minden évben gyökeres fát vesznek, és mivel ők panelban laknak, kiviszik a szüleik telkére elültetni. Sőt belekarcolják, hogy az melyik évben volt karifa :D . Mi itt az erdőben is láttunk már elültetve karifát, gondolom otthonra nem akarták, így elásták itt az erdőben :D Azt hiszem nem olcsó megoldás, de talán nyugodtabb lenne a lelked... :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Igen, már gondolkodtam rajta, hogy valahol el kéne ültetni az ünnepek után. Majd utánanézek, hogy milyen hasznosítási lehetőségek vannak még, mert anyósom kertjében nincs hely fenyőfának. De ki fogok valamit találni, mert tényleg nyugodtabb leszek. :wink:

Kép
katy76

Sziasztok! :)

Most sem :oops: arok semmi értelmeset. Csak annyit szeretnék, hogy Hugival megint voltunk a fülészeten. Kedvesaranyosfüllorrgégészdoktorbácsi szerint jó, de azért még pár napig folytassuk az eddigi kezeléseket. Már nem kell visszamennii. :D
Nekem viszont fáj a fogam és a fülem is. :? Két verzió van:
- a sok édességtől fájdult meg tegnap a fogam, a fülemet pedig a szél fújta meg tegnap
- magától fajdult meg a fogam, és ez orromon kersztül felsugárzik a fülembe.
Asszem az első lesz az. :roll: Tegnap Manóval a Halász Jutka koncerten voltunk, és bár nem volt nagyon hideg, azért mégiscsak elkélt volna egy sapi nekem is. :roll: :oops: :? A fogamat pedig csak este kezdtem el érezni, a sok aszalt gyümölcs után. :roll:

A koncert egyébként jó volt. Tetszett Manónak, és jól is viselkedett. Tapsoltunk, vezényeltünk, színpadot néztünk, minden volt. :lol:

Majd még mesélek mindenről, de most Hugi a reklamációs pultnál van. :lol: :lol: :lol: :lol: :o (Most véletlenül fordult hasra vagy direkt? :roll: :roll: :roll: )

Kép
Kép
200907?

Agi125r: Köszi a kérdést: Nócinak nagyon tetszett a Mikulás. Sok szép éneket és verset tudnak, azt közösen elmondták, majd egyesével kivonultak az "öreghez", és megkapta mindenki a kis csomagját, persze csak miután bemutatkozott.
Van egy kiscsoportos kisfiú, direkt őt hagyták a végére, mert brutális a gyerek. Üti, vágja a többi gyereket, a dadanéni, óvónéni is kapott már, de tavaly az ovis évzárón láttam, hogy az anyját is bokánrugdosta. Megkérték a Mikulást, mondja azt, hogy már csak egy virgács maradt, na az kié lehet. Az Ákos persze kiverte a hisztit, hogy ő miért nem kapott. Csak néztem, mert még neki állt feljebb. Szerintem az óvónők is arra számítottak, hogy majd megszeppen, de nem.
Végül a Mikulás szavát vette, hogy ezt abbahagyja, és ezentúl jó gyerek lesz, nem verekszik.....stb, és átvarázsolta a zsákban a virgácsot csomaggá.

Bond: kérek élménybeszámolót koncertről.
Jó, hogy Hugi füle így javulgat.
Az viszont nem igazán, hogy most meg a tied van oda! Melengessed.
Fogdoki-bácsival mi a helyzet? Keze rendben van? Rendel még? Mert alighanem jó lenne még az ünnepek előtt vele is randizni! :?

Boo: Nem olyannak ismerünk, hogy szó nélkül hagyod a dolgot! Döntsd rájuk az asztalt!!!!! :twisted:

Kép
Kép]
hendegabi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:17-kor.
Vendég

Kép Lóci a zsebkendőevő :)

Ma először végre sikerült elfogadtatnom vele a cumit!
Így csak a visszafelé utat üvöltötte végig a sétánál :?

Délelőtt megpróbáltam hogy ne cicin aludjon el. 40 percig sikoltozott. Énekeltem simogattam de ilyenkor már semmi nem jut el a tudatáig.
Éhes nem volt viszont annál álmosabb. Végül elaludt, de 5 percenként dobálni kezdte magát és üvöltött.
Így aztán maradt a cici, ahol 2 perc alatt beájult.
Viszont így hiábavalóan hagytam sikoltozni háromnegyed órán keresztül.

Sajnos elmenni sem tudok nélküle sehová, apának sem tudom itthagyni. Amint rájön hogy nem vagyok elérhető közelségben indul a hangvesztésig tartó sikítozás.

Néha egy picit már elegem van az egészből :oops:

Annak örülök, hogy végre cumizgatott egy keveset. Igaz, hogy nem szívta hanem fújta :shock: , de a végeredmény a lényeg.
Vendég

Tudom, hogy a képek alapján egy nyugis és elégedett babának látszik.
És ez így is van, mindaddig amíg kedve szerint bármikor cicizhet.
Csak én ezt már kezdem egyre kevésbé bírni.
Vendég

Bond

Valahol valamelyik nagyáruház reklámújságjában láttam egy könyvet gyerekeknek, az Égbolt titkai címmel.
Eszembe jutott Manócska :)
Vendég

Sillia, nem csodálom, ha kivagy.
Pár hete egyszer én is kibuktam, írtam is, hogy elegem van ebből a folytonos ciciztetésből, pedig én még nem szólhatok egy szót sem, mert Vica aránylag jó kislány. Nem akarom ismételni magam, és attól függetlenül, hogy nekem fáj a cicim, a bimbóm, kellemetlen, egész nap leköt, beszakad a hátam, úgy nézek ki, mint aki labdákat dugott a pólója alá......stb, szóval attól függetlenül addig szoptatok, ameddig csak bírok.
Szóval megértelek teljesen.
Elmenni gyakorlatilag én is csak gyerekestől tudok bárhova, de ebben meg már van gyakorlatom. Szegény Nócit is mindig cipeltem magammal mindenfelé. Igaz, meg is van az eredménye, talpraesett gyerek.

Czika: Eleinte tényleg vedeltem a vizet, és a mai napig epedek szoptatás és fejés közben. 4-5 liter még most is lecsúszik egy átlagos napon (ha nem vagyunk itthon, akkor azért ennyi nem megy, mert sokat is kell pisilnem, de mindig van nálam "iszi", és kortyolgatok akkor is).
Azért a 8 liter, az naggggyon sok!!! :shock:

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Nálunk annyira lassú napok óta a net, hogy már megőrjít teljesen :twisted: :twisted: ! Nem is volt kedvem írni, mondjuk most is alig vánszorog!

Dodi, Breki, Conversano, Orsi: Nagyon nagyon szuperek a mikulásos képek :P !!!!!!!!

Breki: nagyon szép Minó az újságban :wink: !!

Dodi: Nálatok mi Újság? Best? Megkönnyeztem a karácsonyi érzéseidet :cry: :oops: !

Hendegabi: biztos jó hírt mond a doki bácsi nyugi :wink: !!!!

Ági: nagyon helyes Kata, és látszik a fülbevalója, nagyon cuk :D i!

Katy: el ne felejtsd ám a képeket? Apropó mintha, Lilisgabi is ígért volna képet :roll: !

Bond: Hugi füle :D , fogad, torkod :( :( !

Sillia: pedig olyan tündér Lóci :P !

Jaj képzeljétek kint van a második fogica is. Holnap meg megyünk kora utógondozásra, remélem mindent rendben talál a dokibácsi. A gyerekorvosunk azt mondta, hogy oltassuk be magunkat, mivel 1 év alatti a gyerekünk, szóval ő nagyon ráakar minket beszélni. De mi is olyan bizonytalanok vagyunk az oltást illetően, mint Gabiék.
marietta1982

Jaj,Marietta, ha nem mondod, el is felejtem.
Nóci még nem mehet a héten oviba, mert még kicsit fehér volt a nyelve (ez a vírusok aktivitását jelzi, ha jól értettem), de amúgy rendben vannak. A homeopátiás bigyót (oscillococcinum)továbbra is adnom kell nekik, további kontroll, csak ha baj van.

Szegény Vicust azért nagyon sajnálom, mert még most is elég náthás, nehezen szopizik, mivel be van dugulva. Viszont naponta 5-6-szor szivatom, és azt is elég rosszul viseli: gyakorlatilag mindenével igyekszik megakadályozni.

Kép
Kép]
hendegabi

Sziasztok!

Szombaton megérkeztünk, de nagyon sok a mosni és vasalni valóm, így csak egy rövid bejelentkezésre jöttem.

Megpróbáltam visszaolvasni, de rengeteget írtatok, így reagálni esélyem sincs.

Viszont hoztam pár képet!
Nagyon jó volt Bobóországban, és a babaúszás is fantasztikus volt! Kati néni szuper oktató és magasra helyezte a mércét! Bond! Azthiszem ti is hozzá jártok, nem?

A részletekkel majd jövök később... addig beszéljenek a képek...

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Hendegabi: jaj, úgy sajnálom szegény gyerekeket :( . Szegény Vicus, ismerem ezt a porszívózást, mikor Domi is takonykórban szenvedett, kész cirkusz volt, ha meghallotta a porszívó hangját, már pityergett. Most is szoktuk neki szívatni az orrát, de jobban viseli, mivel nem naponta 5-ször csináljuk.
Remélem most már kigyógyultok a betegségből :wink: !!
marietta1982

Norka: szuperek a képek :P :P !!!!!!!! Gyere ám az élménybeszámolóval!!!
marietta1982

Kép Kép

Ha vannak új adatok, akkor küldjétek és frissítem a táblát!
Szép napot mindenkinek!

Cunci! Örülök, hogy tetszett a születéstörténet :D ! Köszi a dícséretet!

Orsi, Ancsurti, Dodi, Breki, Conversano! Nagyon jók a Mikulásos képek!!!
Vendég

Hgabi

Gyógyuljatok meg!!

Norka

Gyönyörű Jázmin:)
Vendég

Marietta!

Na, az előbb felhívtam a csajt, és azt mondta, múlt hétre volt betervezve, de visszadobták az anyagot, mert nem erre számítottak. Végülis örülök neki, mert tudod, írtam is, hogy tartok tőle, hogy szenzációhajhászra veszik a figurát, és így is lett volna, mert az volt az ellenérv, hogy "jaaa, azt hittük sokkal nagyobb súllyal született, ez így nem érdekes".
Na, azt meg nem akarom, hogy a fiam legyen a bottyáni óriásbébi :evil: . Sztem egy 4300g-os csecsemőben nincsen semmi rendkívüli, itt is többen felülmúlták, és én azért örültem ennek a cikknek, hogy erőt adjak más cukros kismamiknak, nem pedig azért, hogy megijesszem őket :? !!!!!
Szóvalremélem is, hogy nem fog megjelenni! Viszont a kpeket megpróbálom levadászni a fotóscsajtól :twisted: . Legalább ennyi hasznunk legyen :wink: .

Norka!

De jó, hogy jöttél, szuper lehetett Bobóország :D . Olyan irigy vagyok :oops: :lol: . Jázmin nagyon ügyes a víz alatt :D !

KépKép

KépKép
kicsidodi

-
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2011.03.03 21:18-kor.
Vendég

Norka

Tudom hogy Jázminnak már több hódolója van itt, de Lőrinc is szeretne csatlakozni :)
Vendég

Kép
Kép
Kép

Ebből hamarosan fordulás lesz :lol:
Vendég

Dodi: na szép, akkor talán tényleg jobb is így. Micsoda szenzáció hajhász ez az újság, így már nem is érdekes :twisted: . Pfuj...
Bezzeg az érdekes lenne , hogy XY ledobta a bugyiját :evil: …Szerintem sincs semmi rendkívüli egy 4300 grammos csecsemőben, én ismerek olyat akinek közel 5 kg.-os babája lett és nem volt cukorbeteg vagy ilyesmi, egyszerűen csak akkorára nőtt a bébi :wink: . Én azért személy szerint sajnálom, hogy nem jelent meg, kíváncsi lettem volna rátok :D ! (persze nem a szenzáció hajhász stílusban)Viszont remélem a képeket tényleg megkapod és legalább azokat láthatnánk mi is :lol: :lol: .
marietta1982

Sziasztok

Mikulás és anélküli fotók nagyon jók.

Bond

Koncert jó lehetett, alig várom már , hogy Odett is annyi idős legyen, hogy tudjunk menni Halász Juditra.

Breki

Melyik lapban jelent meg Minó képe?Neten meg lehet nézni?

Képzeljétek itt voltak a kolléganőmék, és az egyik bejelentette, hogy babát vár, július 15-re van kiírva.

Kép
Kép
orsi777

Sziasztok!!!

Nagyon jok a Mikulasos kepek :shock: :lol: !!!Mindenki nagyon szep!!!
Orsiek,Brekiek,Dodiek,Conversanoek.....Loci is nagyon cuki,az a zsepis kep :lol: :lol: onnallo a srac ezen a teren,megprobalta a szajat megtorolgetni :wink: en nem gyozom Hangiet,plane mikor megyunkaz utcan...jol megfagyasztja a beszelokejet!Es tenyleg nemsokara atfordul az tuti!!!

Norka:biztos nagyon jol ereztetek magatokat!!!Jazmin nagyon ugyes :shock: :lol: es mennyire szeeeep!!!!

Megprobaltam visszaolvasni,bar nem volt sok,de reagalni nem igazan tudok most...ledontott a menstruaciom rendese...verzek mint a fene....nem faj,de annyi vert veszitettem hirtelen :shock: ...es hat nem is sokat aludtunk...2 orankent megyek tisztaba tenni magamat,es etetem az ehenkoraszomat ejszaka :wink: ......
Most meg megyunk dokihoz,mertmegint beggyulladt a fulem...az sem faj szerencsere,de teljesen be van dugulva,es jon belole a cucc...nem vagyok fulfajos,de egyszer kilukadt a dobhartyam...ez nagyon regen tortent,be van foltozva...a lenyeg,hogy tavaly belement a hajfestekes viz :oops: ez begyulladt....fulcsepp es helyrejott...na most lassan 2 hete erzem hogy furi,neha recseg...de mar 2 napja nem hallok ra....szoval ma megyunk fulcseppert...(nincsen kovirozsam :? hagymalevet nem merek beletenni,mert mutet utjan van foltozva...)

Czigka:en is rengeteget iszok,de azert az 5 litertol messze vagyok...a 8tol meg plane...de meindig itt van velem egy uveg viz.....Akkor te is rendesen megszenvedted a fejest :? de orulok hogy mar nincs baj!Csak rengeteg tej :wink: :lol: :lol:

Sillia:Huuu tenyleg nehez lehet igy Locival....de olyan kis tunderfinak latszik :wink: !
(Hangin sem latszik a nyugje :lol: )

Bond;gyere majd meselj......koncert :lol: ....Hugi :lol: :lol:

Dodi:szepen irtad le az emlekeket :cry: :cry:

Sokszor mar nekem is elegem van a szopibol,plane hogy most ejjel is sokszor keri a cicit.....de hat mar nincsen sok hatra.....azt mar fellabon is(talan)kibirom! :lol: Aztan majd jovore mar jonnek a kajcsik,es talan jon a hosszabb alvas is :P mar hulla vagyok.....

Na hallom felebredt....megint nem vitte tulzasba....

Ja!!!SZAKAD A HOOOOO!!!Reggel ota eseget,de most egyre nagyobb pelyhekben hullik...lesz itt horopogas nemsokara!!!Most azert orulok neki :roll: :oops: :lol: csak ne tartana ilyen sokaig itt a tel!!!

Na megyek aprosagomert!!!

Kép
Kép
ancsurti

Jajj meg akartam irni.....

Katy:en hallottam otthon berelheto karifarol is....es ugy tudom az is foldlabdas :wink:

Marietta;gratula a 2. fogacskahoz!!!Es biztos rendben talalnak mindent Dominal!!!Szepen :wink: fejlodik,jol utolert itt mindenkit...sooot!!! :wink:

Agi:nem, semmi szorakoztato egyseget hoztatok ossze apaval :wink:

Orsi:gratula a kolleganodnek!!!

Conversano:racsrugdosas-detto,vagy a matrac utemes rugdosasa hason.....

Hgabi:na en is nekilattam orszivozni 2 naponta...azt a harcot amit levag...de mar akkor is elkezdi,mikor csak csepegtetek az orraba.....visiiit!!!

Egyre durvabban esik...lesz itt mindjart holapotolas.....es annyira csend van ilyenkor az utcan mikor esik a hooo.........vagy csak mert nem hallok az egyik fulemre :roll: :roll: :roll: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

http://www.southmuskokarealty.com/follyphoto.htm

http://www.southmuskokarealty.com/follypetitephoto.htm

Csajok!Ide megyunk telelni.....a kinti kepek nem az igaziak,mert telen fotoztak,de meg ho mentesen....de a belseje az nagyon szupi!!!Ket hazbol allo a berlemeny,jo sokan elferunk benne.....mar uuuugy varom...plane ha leesik a ho.....
Bond:latod,mar en sem tudom jo-e ha esik,vagy sem... :wink: :lol:
De ogazabol jo,csak ne 3-4 honapon keresztul :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ancsurti

Ancsurti: nagyon irigykedek arra a hóesésre! Imádom :P :P :P Kanada nálam fennt van a listán...a " ha nyerünk a lottón" listán :D :D

Pénteken beoltattuk magunkat. Én szédültem utána, a karunk még most is fájdogál, nekem a torkom is...remélem ennyivel meg is ússzuk ezt az egész influenzát. Igazából Hédi miatt döntöttünk így, hogy így talán a szopival megvédhetem. No meg az orvos ismerősök, akik eddig ellenezték, 80%-a beoltatta magát és a családját is. Remélem jól döntöttünk.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Dodi: van nekünk is már egy lerakatnyi rágóka, de mindig azt kell a szájába tolnia, ami a keze ügyébe vagy az arca közelébe kerül :twisted: Most ezek mennek :lol: Meg a sikítás: oroszlánozás egyre kevesebb, sikítás /jókedvű, jól elnyújtott, esetenként cifrázott/ egyre több :lol: Eddig a többi lakó még nem szólt.... :D
Tőlünk kapott mikucsomagot /csak, hogy jövőre felismerje :twisted: /, de nagylelkűen felajánlottuk, hogy mi elpusztítjuk :twisted: :lol: Nem tiltakozott... :D Látom, te is önfeláldozó voltál :lol: :lol:

Katy. a legtöbb helyen, ahol árusítanak gyökeres fenyőt, a vételi ár x- ed részéért vissza is vásárolják, és ők elültetik :D

Bond: Hugi füle :D Koncertért irigyellek! :D

innen folyt....

Kép
agi125r

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Marietta!

A képeket (elvileg) holnap megkapom, és felteszem nektek :wink: .

Orsi!

Gratulálok a barátnődéknek :wink: ! Botond aznap született, ami sztem elégjó omen :wink: :lol: :lol: :lol: .

Ancsurti!

Jobbujjjááá :? :D :D :D !

Ági!

Ne is mondd, még mindig pusztítanom kell a csokikat, épp most is :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

rólunk először egy történet: este fürdés, kaja után letettem Dorkit az ágyába, ügyesen eljátszott. Utána hihetetlen nagy ordításra megyünk be, szaladunk apával...fejbe vágta magát az egyik játékával, a szemöldökénél lett egy kék bibi.:( Szegénykém úgy sírt, alig tudtuk megvigasztalni, és még mennyi ilyen lesz, tudom, de annyira sajnáltam, kis drágaság.:)

dodi: mi is "ünnepfanok" vagyunk, és baba előtt is mindig volt díszítés, stb., stb.:) Dorkinak is lehet a foga, elvileg az hónapokig is jöhet, és már két dudor van neki az ínyén...majdcsak kijönnek már... :roll:

agi: hajrá nyelvtanulás :lol: :lol: :lol: nekem is menni kellene tavasszal szakmaizni, de nincs kedvem, de muszáj lesz. Csak a vizsgázás már ismét, örülök, hogy vége... :lol: :lol: :lol:
Tv,dvd, rádió, borotva, gazdag a Jézuskátok
:lol: :lol: :lol: Használjátok egészségben és sokszooor. :lol: :lol: :lol:

Bond: vigyázz jobban magadra, és hurrá, hogy Hugi füle már rendbe is jött! :wink:

czgika: Te jó ég, 8 liter? :shock: Az jó sok! :D :lol: Lehet emiatt is van a sok tejed. Szomszédom, mág szoptatás közben is ivott, és iszonyat sok teje volt...hasonlóan Hozzád. Ő is napi 6-8 litert simán megivott.

sillia: nagyon édes Lóci, a kendővel a szájában :lol: :lol: :lol: Kis huncut! Elhiszem, hogy sokszor érzed úgy, hogy eleged van, én akkor vagyok így, amikor egész nap csak a hiszti van...és aludni nem hajlandó, vagy ha igen, akkor a kocsiban, vagy a levegőn, max nagy nehezen egyszer itthon is sikerül egy nap... :twisted:

hendegabi: jajj szegényke.:( Dorki sem szereti az orrszívó-porszívót, de néha muszáj megcsinálnom Neki...jobbulást a lányoknak!

norka: Gyönyörű szép Jázmin!!! S nagyon ügyes! :wink:

dodi: elég undorító az újságos story... :twisted: :twisted: :twisted: de már nem is csodálkozom ezen... :? :roll:

ancsurti: hulla nagy pelyhes hóóóó, kérünk, küldj ide is belőle karácsonyra, de aztán huss, sokat kell kocsikáznunk... :lol: :lol: :lol: A hely szuper! Irigy-irigy. Mi 2008-ban voltunk apával nyaralni, azóta nem mentünk külföldre. Csak Ausztriába.

agi: dettó. Dorkának is van egy csomó játéka, azonban nem ezek a kedvencek, hanem. A játékokon felfedezett címkék (!! :shock: ), a játékok zsinórjai, és a telefonok, távirnyítók, nem győzöm elpakolni előle...pedig még nem is jár és nem is mászik... :lol: :lol: :lol:

tike: mi is erősen gondolkodunk, azaz én, apa hallani sem akar róla. :( de Ő még nálam is több helyen fordul meg, szóval csak jó lenne. Ma volt a védőnéni, Őt is megkérdeztem, mivel eddig ellenezte. Most azt mondta elhatározták oltatnak, lánya megkapta, nagyon rosszul van, és most egyben van a gyomra, hogy mi lesz vele... :roll: szegényt sajnálom! Így a többieket nem oltatta be, és magát sem. Én is teljesen össze vagyok zavarodva. :roll: :?

f.nikici

boo: ne hagyd Magad :twisted: :twisted: :lol: :lol:

f.nikici

Hgabi: ovis Miku :lol: :lol: Tökre birom, amikor a kis törpék izgulnak a versmondáskor a Mikulás bácsi előtt :D :D Viszont Mikulás bácsi nagyon ügyesen kezelte a kis terroristát! :lol: Reménykedhet az egész ovi, hogy a jovőbeni csomag érdekében megváltozik a kissrác :lol:

Sillia: Lóci cumija fújós? :shock: :lol: :lol: Aranyos lehetett :lol: :lol:

Marietta: köszi neked is :lol: Dominak már két foga van?? :shock: :D :D Nagyon belehúzott! :lol: :lol:
Én nem akarlak benneteket rábeszélni, de szerintem hasznos dolog a védőoltás :D Enyémapa is beoltatta magát mind a kettővel, és semmi baja sem lett tőle :D Viszont nem lesz beteg és nem fertőz meg minket :D Amúgy ha jól emlékszem,még Gabi1 írta, hogy azért sem oltatnak, mert egy ismerősük kisfia oltás után köhögni meg tüsszögni kezdett. Én nem vagyok egészségügyis, de tudom, hogy most tél van. Ilyenkor ez elég gyakori jelenség: pl. én is tüsszögök meg néha köhögök, pedig nem kaptam oltást :twisted: Szerintem sokan sok mindent belemagyaráznak ebbe, túlmisztifikálódott a dolog, pedig egy egyszerű védőoltásról van szó, amit szakemberek fejlesztettek, és szintén szakemberek véleménye alapján került a who által javasolt vakcinák közé. Tudom, hogy vannak ellenérvek, de én az "előzzük meg a bajt" híve vagyok :D

Norka: nagyon szépek a babauszis képek! :D Jázmin pedig egyre szebb kis hölgy! :lol: :lol:

Dodi: pedig már lelkileg felkészültem, hogy Bestet veszek.... :roll: :)

Orsi: kolleganődnek gratulálok! :D :D

Ancsurti: nagyon sajnállak az éjszakák miatt :( De meglátod, eljön még az idő, amikor alszol 8 órát is egyhuzamban! :D Csak addig kell valahogy kibírni... :roll: :)
Füled: :( Hóesés :shock: :lol: :lol:
Szórakoztató egység :lol: :lol: Hát kellett vmi a hálóba is.... tudod, ha már elfáradtunk :lol: :lol:

Nikici: Szegény Dorki! :cry: Ezek az első bibik a legfájdalmasabbak szerintem :roll: :)
Vizsga: :roll: :lol:
Igazság szerint a tv, dvd tervbe volt költözéskor, de ilyenkorra hagytuk direkt, mondván, ez majd a kari ajándékunk lesz :D Katának is kell a cd- s rádió, hogy a szobájában is tudja hallgatni a mondókáit, zenéit, ne csak a nappaliban. Meg kaptunk a szomszéd sráctól babáknak való relax zenét, na attól én is bealszom :lol: :lol:
Játékcimkék :lol: :lol: Egy csaj mondta a gyerekorvos váróban, hogy az ő fia 10 hónapos, és nem érdeklik a csillivilli hiperszuper qrvadrága játékok /max 2 percig/, hanem: üres üdítősflakon, műanyag kanál és frizbi a kedvencei :shock: :lol: Megtalálják ők, ami érdekes számukra :lol: :lol:

Néztem a Benkőt :roll: :lol: :lol: A fogalmazóművész alkesz csaj kiesett, pedig annyit röhögtem... :lol: Na mindegy, maradt a szőke rövidhajú női Kozsó - szintén fogalmazóbajnok- meg a nagyon szerelmes szlovák csaj. Az előzetes alapján valamelyiknek nagyon megalázó lehetett az esküvő: mindketten belejtenek menyasszonyi ruhában, de csak az egyik mehet férjül :roll: A tököm se vállalt volna ilyet!
/a gyomrom is kavargott, amikor a vén kecskével csókolózott a "minden nagyon szép, csodálatos, mint egy álom" nő :roll: /

Kép
agi125r

agi: Benkő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Mi is néztük apával, én is olyan jókat röhögök rajta, persze tudom, hogy ez is csak egy Győzike show szintű megjátszott dolog, de mindenesetre jól megcsinálták, hogy ennyi idióta embert hol találni?! :lol: :lol: :lol:

f.nikici

Sziasztok!

Mindjárt olvasok vissza,bár ahogy látom,tegnap nem volt nagy termés :shock: ,csak egy kicsit panaszkodom :oops:
Én ezt már tényleg nem értem. Lilinél most is észrevettem az első jeleket,hogy álmos,felvettem,kicsit babusgattam és beraktam az ágyába,el is aludt,de összesen aludt fél órát. Ok,hogy nem megyek oda hozzá,egy ideig el is van,de utána elkezd sírni,ahelyett,hogy vissza aludna. Na most elolvastam a Suttogó mit mond erre,na ezen kiakadtam: abból (is) adódhatnak az alvási nehézségek,hogy ötletszeűen nevelem a gyerekem. Na,ezek után mondtam,hogy ok,akkor ezentúl suttogjál máshol,de nem itt,mert ez aztán k..a nem igaz. Rendszer van az életünkben és mégsem alszik többet a gyerekem egész nap 1 óránál tovább. Ez csak azért sz@r,mert ugye hulla fáradt és egy kínszenvedés a két etetés közötti 3és fél - 4 óra,mert nem tudom lekötni őt semmivel. Komolyan mondom teljesen tanácstalan vagyok,nem tudom mit csinálok rosszul. :cry:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Nyuszi nálunk is hasonló a helyzet, pedig Hédi aztán tényleg jó alvó volt. Én nem olvastam semmiféle hogyan neveljünk gyereket könyvet ( tehát ötletszerűen csinálom :?: :twisted: :?: ), igyekszek rendszert tartani és mégis néhány hete ez van. Én arra gondoltam, hogy ugye egyre érdekesebb a világ, ezért sem nagyon akar és tud elaludni. Beszélgettem a babausziban más anyukákkal és többen mondták, hogy ilyen 4-5 hónapos kor körül náluk is ez volt, aztán ez beállt 1 délelőtti rövid, meg egy délutáni hosszabb alvásra. (Bár volt olyan anyuka is akinek a nagyobb gyerkőce kezdettől rossz alvó volt és ő nem aludt később sem...)

Éjszaka alszik Lili? Nálunk ez most van átalakulóban. Néhány napja az eddigi 1-2 körüli ébredést felváltotta az 5 körüli szopi és utána még hála istennek vissza alszik. Ma fél 8kor keltünk...azért ez így jobb, mint 6kor megkezdeni a napot :roll:
Ja és még mindig nem forog Hédi :roll:

nikici: oltás nálunk is nagy dilemma volt, de már bánom, hogy nem előbb adattuk be. Tény, hogy nem voltam a toppon utána pár napig ...folyt. köv. Hédi hív

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?