A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Csak gyorsan:

Viki, pudingra reagáltam sztem nem láttad!

Andi, mi sem hálózsákozunk, azóta alszik jobban! Nálunk csak 19-20 fok van. Csernus: Nő (nagyon jó könyv!!!!!!)

Petra, köszi Lőrinc baba nevében is!

Táblázat na én nem hasonlítgatás szempontjából szerettem volna! Csak érdekelt ki hol tart. Na mi már 6,5 kilók és 65 centik vagyunk.

Hajas hozzászólásokat is köszönöm nektek!

Kép
kata05

Kata jó ez a puding :lol: :lol:

Tisz nagyon remélem tényleg fogacska bár én se látok semmit, jó hír hogy ma nem volt hőemelkedés.

KépKép
KépKép
zsalyam

Kata, pont most néztem a hajadat a pic-en, nagyon jó lett, én lehet, nekem is kellene már valami újítás, vagy legalább a szőke csíkjaimat szeretném visszakapni, lehet, hogy jövő héten a keresztelőre összehozom.

Hát a futárom még sehol, szegényt tuti fel fogom rúgni ha megjön ,pedig nem ígértek semmi, csak hogy 8-18 -ig ideér, de én a játékaimat akarom :cry:

Kép
babcika

Táblázat: Szerintem is csinálhatunk, engem sem zavar ki hol tart. Csak érdekesség szempontjából.

Köszi a könyv, szerző címeket, kimentettem őket. ha van még ötlet, írjatok nyugodtan. :)

Kép

Kép
hgrita

Szebb napot!

Mi még mindig ugrunk, 3,5-4 óránként kaja, éjjel is, közte meg buli. Alig alszik vmit Marci pár napja, éjjel se, na újra fent kb 10 perc alvás után bocs de megyek

Süti: Máv rendelő beutalóval

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Gyerekem 11 óra alszik :twisted: :roll: :?

Petra,köszi az ötleteket,kísérletezünk ma este.

Kép
v.andi

Andi nem lehet, hogy a helyét nem szereti, mármint a kiságy helyét, máshova nem lehet tenni? próbaképpen..

KépKép
KépKép
zsalyam

Kata... puding... Kép

Andi... mi is elhagytuk a hálózsákot.... Kép de a többi ötlet is tök jó... Huuu én nagyon szorítok, hogy végre éjjel is tudjon alukálni kicsi (kukoricacső nagyságú Kép ) Barnika!!!!!
vikiviktor

Babcika... nyugi... DE mért akarsz Te 50 kg lenni... Kép Mi lenne, ha először egy kicsit "barátibb" súly lenne a cél?! Hm? Ééééés utána "onnan" könnyebb lenne az 50?! Hm? (Én ezért adtam meg célként a hatvanhatot... Kép )
vikiviktor

Végre elaludt Dóri... Kép Érdekes, hogy délután nem akar a kiságyban vagy bárhol... vagyis bent aludni... DE ahogy berakom babakocsiba... egyből szunya van... :) :) :) Kint van most is a teraszon....
vikiviktor

Hát Viki, ha már lúd, legyen sovány tudod :lol: :lol: , első körben nem fog menni az 50, de én annyi szeretnék lenni, ezért írtam annyit, de persze meg fogok elégedni akármennyivel is ,csak menjen lefelé. Mielőtt megtudtam hogy babás vagyok már 45 napon túl voltam a 90 naposból és 3-4 kg mínuszom volt, és az nem sok , de mégis lötyögtek a gatyók, persze a melleim is :D Szóval az csak célérték, akármennyit érek is el ok, csak a zöld mezőben legyen :wink:

Kép
babcika

Süti: kösz a Moncsie híreket. :) és ide miért nem jön?
Tel.számla :? gyere inkább írj, ez fixáras. :wink:

Viki: alvás, gratulálok. :D
nekem van még egy gyerekem, de ez a Ben 10 bekem is újdonság
:oops:
aludd ki magadból a kórságot ... gyógymanókommandó úton :wink:

Manó: idő itt is ... reggel óta ...

jaj, gyerekem olyat sikított a fülembe, mint Linda rendőrlány ... :shock: :shock: emlékeztek ... áááá, most jut eszembe, Ti még akkor karonülők voltatok :oops:

KépKép
KépKép
madar

Jaaaaaa tegnap nem ettem fokhagymás mézet... meg is lett az eredménye... :? :? de ma már ettem és sokkal jobban vagyok!!!!! Kép

Jól el dumálok itt magammal.... :wink:

Kriszti..
. hol vagy? Ugráltok????
vikiviktor

[quote="vikiviktor"][ írta:vikiviktorb]Babcika... nyugi... DE mért akarsz Te 50 kg lenni... Kép Mi lenne, ha először egy kicsit "barátibb" súly lenne a cél?! Hm? Ééééés utána "onnan" könnyebb lenne az 50?! Hm? (Én ezért adtam meg célként a hatvanhatot... Kép )

De te 62-t adtál meg. :shock:

Kép Kép
manósziget

Móni, hát annyira nem voltam már karonülő, vagy lehet ,hogy az már az ismétlés volt :lol: :lol:

Ben 10-et azért nem ismered amiért én mondjuk, Eperkét, vagy Fifi virágoskertjét, vagy Barbi hercegnőt, mert neked nincs fiad, nekem meg még nincs akkora lányom. :D

Kép
babcika

62 ???

Nini, kersztanyu hogy tud füllenteni, csakhogy jobb kedvre derítsen :lol: :lol:

Kép
babcika

Móni...azért én emlékszem Lindára... Kép Én akkor már nem ültem karon... Kép
vikiviktor

Szerintetek Bibi-vel mi lett/van? Jó rég volt már. :?: :?: :?:

Kép
babcika

Ééééééééééééééén?????????????????? Kép ez még nekem is úúúj ... megyek meglesem....
vikiviktor

Lindára én is emléxem... Nemrég ment a tvben. Kép

Kép Kép
manósziget

Tegyél föl ókkulát!

Kép Kép
manósziget

Van új fülbevalónk mutatom jó?

Ha nem jó akkor is : Kép

Kép
babcika

Csajok ezt valaki jól átírta!!!!! Kép (de jót röhögtem.... Kép )
Tegnap este pont mondtam apikának ezt a fogyás dolgot... és mondtam neki, hogy első körben 66-ra szeretnék fogyni... úgyhogy tutttttttttttttttttttttibizti én nem írtam 62-öt.... Kép
vikiviktor

Azt én nemtom ki írta a 62-t de most te írtad át a "NEV"-et 6-ra. Kép Látttttam!!!

Kép Kép
manósziget

Nnnnna jól visszaírtam 66-ra... ezután mindig meglesem... nem ám átírja megint valaki.... :wink: :wink:
vikiviktor

Petra: olvass vissza nyugodtan ... sehol semmi kompromitáló ... :D kitartóan, hűségesen vártunk ... :wink: :wink: :wink: mindjárt megnézzük :D
Jó pár lesznek, enyim gyerek is zabagép :lol:

Manó: igazad van, pic-re megy :wink:

Babcika: még jó, hogy nem indultál el :?

UH: miért nem lehetv ezt határon belül egységesen megoldani? :? :evil:

Viki: mi sem növünk!!! nézdd majd meg pár hét múlva a táblácskát ... tudod, a másikat :lol: :wink:
Jaj tényleg milyen husi Dóri ... megzaba :lol: :lol: :lol: csini lesz a ruhákban :wink:
Mogyoró szoba is sárga, csak inkább olyan napsárga, de kicsit má narancsos
:wink:

folyik a nyál a kezemen :shock: :shock: :shock: .. nem az enyém, Veronikáé :D

KépKép
KépKép
madar

uuuuuuuuu bakker... de bééééééna vagyok.... Kép asszem ez nem az én napom....
vikiviktor

Vagy a tudatalattid játszik veled :lol: :lol:

Kép
babcika

És visszaírtad a nevem?????
vikiviktor

Asszem kezdek becsavarodni.... Kép
vikiviktor

Összedobtam egy babás-méretes táblázatot. Lehet használni, aki akarja. Ilyenre gondoltatok?

Kép Kép
manósziget

Viki Kép

Kép
babcika

Móni... nyál... Kép
vikiviktor

Nem a te neved volt átírva, hanem a fejlécnél a NÉV. De már visszaírtam. :)

Kép Kép
manósziget

Viki: hogy bírta el a gólya Dórit, ... nem fordítva volt? :lol: :lol: :lol: ...jaj, de szép ez a lány ... :) Petra, Soma nem nézheti meg a topicon a lányfotókat. :!: :lol: :lol: :wink:

Andi: jó ötlet, amit Petra írt, lehet, melege van ... hmmm egy próbát megér ... annyira Rátok férne már egy tartósabb jóalvós szakasz.

Petra: megnéztem, csudaszépek vagytok! Jól választottunk :lol: :lol: :lol: Még,még, most már tessék sok képet hozni. Veronikának is megmutattam, comment: "áááááááá, eöeh" :lol: :lol: :lol:

még nem értem a végére, de most mennem kell ... talán még este tudok jönni, próbálok lépést tartani :wink:

KépKép
KépKép
madar

ááááá überbéna vagyok..... köszi, hogy visszaírtad.... Kép

Töttikéztem másik táblicskut.... Kép
vikiviktor

Madár nekem jöhet majd a "magvasból" privibe? kösszentyű
:)

KépKép
KépKép
zsalyam

Jaaaa jut eszembe... azzal, hogy 66-t adok meg... nnnnna azzal sem jutok ki a sárga mezőből... :? :? :? :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Jééé, tudjátok mit vettem észre? Még csak most... :oops: hogy a két Dórink egynapon született. :lol: Így nemcsak a névnapjuk, hanem a szülinapjuk is egyszerre van. :)

Kép Kép
manósziget

Ha Kép nem jön 5 percen belül én Kép

Kép
babcika

Manó.... beszéltem barátosnémmal... Kép ez a szombat nem jó neki... meg én addigra még nem is lenni gyógyult... úgyhogy ez a hét kilőve... Kép Kép az azutáni hét pedig eléggé pörgős neki a melóhelyen, mert uccsó hét... DE 21,22,23... egyik nap már jó lesz, ha Nektek is jó lesz valamelyik... Kép Addigra már tuti meggyógyulok.... Kép
vikiviktor

Én már észrevettem.... fel is köszöntöttem kicsi druszánkat... Kép Kép
(Jaa meg Dóri anyu is felköszöntött minket.... :wink: :wink: )
vikiviktor

Jaaa és Timi Neked is jó????? Te nem is tudsz semmiről... vagy tudsz?????
vikiviktor

Én? Semmiről.

De tudom, hogy Dorka Timinek írtad, csak már nagyon unom magam oszt pofázok ha kell,ha nem :lol: :lol:

Kép
babcika

http://sorozatokingyen.webatu.com/page.php?25

most találtam... ha valakit érdekel...

KépKép
KépKép
zsalyam

Babcika... Kép

Húúú olyan éhes lettem... menek valamit összedobok magamnak... Kép
vikiviktor

A 22 nyem jó, megyünk oltásra, de a többi jó idáig. :)

Kép Kép
manósziget

Én már összedobtam egy túrórudit :D

Kép
babcika

még kaptam egy kis időt, :)

Zsalyam: OK. :wink: Müller Pétert én is fogyasztom :wink:
meg Ranschburgot is szeressem
Csernust olvasom ... segített, segít is, de nem mindent fogadok el
:wink:

Babcika:
ben10, eperke és tsai, fifi ... jogos :lol: :lol: :lol:
Linda -ismétlés volt az kicsi lány :oops: :lol:
jaj, de jót röhögtem eze a futáros hsz-en :lol: :lol: :lol:

Viki: na, jó, akkor már a homokozóban játszottál :wink:

Manó: így nem ér, az ismétlésre hivatkoztok ... ennyire öreg lennék :oops: :lol: :lol:

na, most már tényleg húznom kell ...

KépKép
KépKép
madar

Nézegettem a születési táblánkat... Aranynap, Szezso, Spickey, Peppino, Lili, mi van veletek?????????? Tudom a lista nem teljes... de ugyanígy érdekel ... Picibo, Móka, Csunyeszka, Lina... stb.... ????????????????????????
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?