A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Andi,én ezt nem ismerem és nem is tudom meghallgatni...gép még mindig nem játszik hangot :cry: :cry: :cry:

Madar,a múltkor meséltél apikáról,hogy rövidujjú meg melege van...hol volt????ha nem titok!!!! :wink:

Kellett nektek,hogy letöltsek egy jobb böngészőt???most teleírtam hüleségekkel a blogot!!!!

Tara,sebaj...holnap felhívok mindenkit hátha!!!!ha nem ,akkor meg lehet hogy megváltoztatom a gyerek lakcímét.......kinél lakhatna???? :wink: :wink: :wink:

Rita,várom a képeket!!!

Madar,kellemes borozgatást!!!!

jó éjt csajok!

sutimano76

Süti képeket nem felejtettem ám el:D a 3hóssal küldöm a a babamamásat

Andi a türcsit felcsavarom, úgy mint a piskótatekercset:), és a térde alá teszem, így a poci nem feszül.. - nem szokott fájni neki, de valahogy ez sokszor megnyugtatta.. ugyi a pelenka miatt nincs vízszintesben a lábacskákkal...

Rita és Babcika nagyon édesek a lurkók a mikulásos hangulatban!!!!

LILI
??? Merre vagy??

No, lépdelek... és én is kortyolok egy kis borocskát.. aztán meg jön a grace klinika:):):)

Kép

Kép
móka:)

MABE , gyere vissza!! texasban vagytok már??

Kép

Kép
móka:)

Móka,várom a képeket :D

én is próbáltam már a lába alá tenni eztazt,de a vége mindig az lett,hogy elrúgta a feszengésben....
nálunk menetrendszerűen jönnek az esti pukik,amik miatt sír,ez ma este bizonyította a dolgokat......a múltkori dolog meg tuti a kiságy miatt volt,mióta visszaköltöztünk még a rosszabbik cicit is mindig elfogadja,ma többször cicizett belőle,nem is jött a fejésnél,na még gyúrunk rá,azé

Babcika,neked még akartam írni,a futáros sztori,nem semmi,asszem rendelnem kéne valamit.....én eddig csak úgy kaptam csomit,hogy nem hívtak fel előtte :(

és utsó szösszenet,aztán megyek fürcsüzni :wink: :
visszaolvastam a blogot,és sehova nem írtam alá,bocsi még szoknom kell

sutimano76

Kép

Télapó Lotti

Kép
arvaerika

Nnnnnnnnnnna most már tutttttttttti függő vagyok... babanetfüggő.... Kép

Rita... online alvás tanítás... Kép pl.: mi nem cumizunk... Kép a cumi ÉN vagyok... Kép (amit én sem értek, hogy bírok... Kép ) Meg szerintem rám ütött... én is bírok ám sokat aludni.... Kép
vikiviktor

Móni... igen mi szárítjuk a haját fürdés után... már elejétől kezdve szárítottuk... apika fogja Dórit... (vagy fordítva... :wink: ) és én meg szárítom elég messziről... kb olyan 40 cm... (lemértem most... :wink: :lol: :lol: :lol: )
Én tojok attól, hogy megfázik ha nem... :? :? :?
DE mi még mindig nem Kép minden nap... Kép
vikiviktor

Móni... legtöbb szmájlimat innen lopkodtam össze.... Kép de sok van az anyatanyáról.... :wink: :wink: :wink: csak rendet kellene már tegyek, mert nagy a káosz és alig igazodok ki... amikor beillesztem nem látom "mozgásban"... ezért legtöbbször előnézetben meg kell néznem, mert volt, hogy már nagy hüleséget raktam be.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Erika... Télapó Lotti nagyon édi!!!!! :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Télapó Lotti,első kanyarba észre se vettem ,hogy csak az arc Lottié :oops: :oops: :oops:

sutimano76

Na, próbálkoztam a visszaolvasással de megint eredménytelenül.

a blogot is olvastam, oda is jó sokat írtatok

Ígérem igyekszem minél többet jönni most már, de úgy mennek a napok hogy csak na :) mindig este jövök rá, hogy nem tudtam jönni 8)

Babcika, mi volt ez a futáros sztori?

Ja, eljutottam végre fodrászhoz, annyira jól esett :lol:

pic-en töltöttem a fogyis táblába adatokat, hát, az extrém súlyos kategóriát megnyertem jelentem :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Én majd csak januárban kezdem.

És már megint 3. napja nincs kakink :cry: :cry: :cry:
Vendég

Lotti nagyon édes
Vendég

Boboka... kaki... :twisted: :twisted: :twisted: Fodrász alkotta frizuról tessék fotót készíteni... Kép és megmutilni nekünk... Kép
Én is januártól kezdem a fogyit... addig.... Kép Kép
vikiviktor

Nooo asszem lerakom magam.... Jó éjt Istennők!!!! Kép
vikiviktor

ááá, nem szívesen fotóztatom magam amíg ilyen mangalica fejem van :oops: :oops: :oops: annyira gáz....

épp, hogy össze tudom kötni, jó rövid lett :)
Vendég

Jó éjt Viki
Vendég

LÁtom azért vannak éjszakai baglyok rajtunk kívül is.
FÉl 12.kor elaludt Barni,azt hittem,hogy végreee....de nem :( negyed 1kor felkelt,azóta fenn vagyunk.Kaksi-puki már volt,most nézelődik a hintájában :twisted: és közben beszélget.Nekem meg leesik a fejem :) :?

Kép
v.andi

jó reggelt :D ...borozgatás és miegyebek megvolt :wink:

kisbetűkért bocs ... egykezezek :oops:

süti: képet a héten küldök én is ...
apa Toscanaban volt :wink: hát, nem mondom, hogy nem voltam irigy

móka: ne foglalkozz drnéni esetleges beszólásaival ... tudod, lecarom tabletta :wink:

erika: látom, te is alkottál :wink: ilyen télapó hozzánk is jöhet :D ... meg az a havazós-szívecskés :D

viki: nem is kell mindennap :wink: ... gondoltam, ekkora hajat én is szárítanék :wink:
szmájlik kösz :D ismrős probléma, én azt csináltatam, hogy átneveztem őket, pl. nevetős1, nevetős2, tapsolós1 stb.stb.stb. :lol:

KépKép
KépKép
madar

andi: ezek szerint nem jöttek be az esti próbálkozások :? :( remélem, most alszol :)

mutatok pár képet, semmi különös, csak nem tudtam megállni, hogy ne ... tegnap du. csináltam a telefonnal, amíg Julcsira vártunk az edzésen ...
Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt, na meg jó éjszakát ;)

ez úton tájékoztatom a renitens egyéneket, hogy:
1: mióta világ a világ, nappal beszélgetünk, játszunk stb, éjjel alszunk s max álmunkban beszélgetünk.
2: ezen a jól bevált rendszeren nem változtatunk, még akkor sem, ha biztosak vagyunk abban, hogy miénk a világ.
3: hosszútávon nem kifizetődő, ha az ember gyerekének kialvatlanok az ősei, ugyanis előbb utóbb addig nem tapasztalt szabályokkal és regulázási kísérletekkel találjuk szembe magunkat

Ezek a direktívák minden kiskorú egyénre vonatkoznak, fellebbezésnek helye nincs. Hatályos a kihirdetés napjától.

enyém gyerek, a legkisebb, 3/4 1kor megkegyelmezett, s méltóztatott elaludni. Ezt megelőzően abban az élményben részesülhettem jóvoltából, hogy éjfélkor beragyogta a napfény a szobát, ahogy Kiscsillagom beszélgetett velem :):):) Valahol az agyam leghátsóbb, s legmélyebb részén felgyulladt a riasztós lámpa, h ilyenkor nem a legcélravezetőbb alvás szempontjából, ha az ember leáll társalogni a csemetével, de csak egy tizedmásodpercig, mert amilyen közömbösséggel találkozott, olyan gyorsan el is aludt. A lámpa, nem a Kiscsillagom :)
Na de aztán ugye, aki éjjel legény, nappal lepény, kicsi lánykám a görbe este után ma fél 9ig húzta a lóbőrt :):):) Ha mondjuk szombat van, s nem kell 6kor kelnem, tutira szétaludtam volna az agyamat ;)

vicger

Madar, Toscana.................... óóóóóóóóóóóóóóóóóó................
Veronika hozza a szokásos csupamosolyezakislány formáját :):) Kész szerencse, h nem tudtad megállni. :):)

Ja, a tegnapi napifrászra visszatérve, Gergő végül nem kapott tetanuszt, el is felejtettem mondani :) Reggel pedig sorolta, h mit műveltek vele, nehogy elfelejtse a suliba érve ugye, mert hát élménybeszámolni létszükséglet :lol: :lol: :lol: /lehet, hogy direkt csinálta? :shock: 8) :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti: jót derűltem :lol: :lol: :lol: remélem a hatálybalépést komolyan veszik és nem kell végrehajtatni :wink: :wink:
Nálunk is lepénykedés van most (pedig nem is legénykedett éjjel :wink: ) bealudt Veronika és kitoltam az udvarra :)

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: na akkor Gergő ma hős lesz a suliban ... de miért nem kapott? :roll:

KépKép
KépKép
madar

Na, azt nem tudom.... 8) nagy örömömben el is felejtettem megkérdezni. Egyébként nem bánom, h nem kapott... ugye oltásügyben elég sokat kalózkodtam a neten, s hát a rémtörténetek tárháza ... 8) Na mindegy :) Lehet, hogy azért, mert eltelt már egy nap a történések óta, s lehet h a tetanuszt eccerre kell adni, de legalábbis aznap.. vagy nem tudom..

vicger

Babcika meglestem a gyerekek albumát a pic-en. Nagyon szépek és jókat alkottál. :)

Kata Téged is megnéztelek, nagyon jól áll az új hajzat :D :wink: Apának, hogy tecc? és Lőrinc képektől meg kész vagyok ... nem is tudom, melyik kedvend, amikor szemből van fotózva a pelenkázón és kicsit oldalra néz :D vagy a mikusapis :D vagy a kosárba kukucskálós :D vagy az anával közös ... ???? áááá, nem tudok választani :)

KépKép
KépKép
madar

Ja, ja, jobb ha nem kell, egyetértünk, csak nem tudtam, hogy van ilyen, hogy "időn túli" :wink: na, már ma is tanultam valamit :)

KépKép
KépKép
madar

Akartam tegnap is írni, hogy nem biztos, hogy fog kapni oltást, mert a kötelezőkben van, rendszeresen újraoltják őket tetanusszal (DPT és DT oltásban ugye van). Úgyhogy meg van adtva, hogy mikor kell külön tetanuszoltást kapniuk ilyen sérülésnél, ha x idő eltelt az oltás óta... (A múltkor láttam egy részletes táblázatot a gyerekorvosi rendelőben).
Aztán az is lehet, hogy nem volt olyan a sérülése, hogy úgy ítélték volna, hogy szükséges.

Astrid

Kép
astrid

[quote="madar"]J írta:madara, ja, jobb ha nem kell, egyetértünk, csak nem tudtam, hogy van ilyen, hogy "időn túli" :wink: na, már ma is tanultam valamit :)

nem tudom, hogy van e ilyen... :roll: csak találgatok :) Apjuk vizsgázik, majd ha megjött megkérdezem :)

Ja, a deriválás nem jött össze :cry: :cry: A többi igen :) mármint tantárgy :roll: ma pedig az a bizonyos alkotmányjog van porondon 8)
a múltkor elfelejtettem válaszolni papírhajó ügyben, jut eszembe... nos hát közös erővel hajtogattak Vicával :)

vicger

Na most azért nagyon elegem lett a k.... macskánkból! :evil: :evil: :evil: :evil: hamradszorra szedem le a babakocsiról, ilyet még sosem csinált, most már mászott be Veronika mellé :twisted: :twisted: :twisted: annyira ideges lettem ... remegem a gyomrom ...

behoztam a babakocsit ...

KépKép
KépKép
madar

apának akkor drukkok mára is +++++++++++ Kép
deriválás: egy UV kell, hogy legyen mindenki életében, nekem is volt a fősulin, meg a jogon is :wink: majd a következőre sikerül :)

KépKép
KépKép
madar

Kép

Látom ismét volt némi éjszakai műszak!! Sajnálom. :(

Mi éjszakánk szokásos, 22-06.30, majd kaja-visszaalvás, és most talán ébredezik, én is most keltem 9.15-kor, mert apuka hívott, egyébként még nyomnám :oops: :oops:

Ja és mellesleg találkozóm lenne a pappal 10.00 -kor, de már lemondtam, mert a gyerekalszik, így 12-re megyünk..

Sütikém: Nagy izgalommal ültem neki a blog hozzászólásainak olvasásához, mert láttam sok helyen van új, aztán lelkesedésem alábbhagyott, mikor láttam, " ja Süti voltam, meg 6. hsz Süti " stb, na majd lefordultam a székről a röhögéstől Kép

Kriszti, édes lehetett Luca, hogy becélgetett veled, nálunk erre nem volt még pl hál Istennek, mármint hogy éjjel, de míg etettem éjjel és kerültem a tekintetét :oops: ,mert valahol azt olvastam úgy könnyebben visszaalszik, és bevált.

Erika és Madar! A lánykák extra szépek!!!

Nekem egy bajom van, hogy az én gyerekem a fejét ugyan emeli, de a kezét semmire nem használja még hason, szerintetek???? Fekszik és kétoldalt vannak a kezei, max hátrafelé csúsztatja őket és vigyázzba vágja magát, ha én aláteszem a gyerek alá akkor ott van oszt kész. Nem hiszem hogy ez így 3 hónaposan nagy gáz lenne, de :roll: :?: :?:

Kép
babcika

Madar, jók az új vonalzós képek!!

Alkotmányjog hajó: Mindenkinek alkotmányos joga, hogy az alkotmányjog jegyzetekből papírhajót készítsen, ezen jogának gyakorlásában, megakadályozni vétség az alkotmány ellen :lol: :lol:

Kép
babcika

Még nem kelt fel :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika, m'ér, mit szeretnél, hogy kötögessen? ;);) a hason fekve manipulálás /kézhasználat azért még arrébb van, nyugi,nyugi :)

esti etetésnél szemkontaktus: jaja, ez így van, én is kerülöm. Na de most beszélgettünk :lol: :lol: :lol: nem ettünk :lol: :lol: :lol: s beszélgetés közben a másik szemébe illik nézni :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Astrid, na akkor meg van az ok :) köszi :)

Madar, az egeret már kivetted? ;) komolyra fordítva a szót, dögség macsek. Nektarin a tettes egyébként? mond meg neki, ha nem marad veszteg, akkor kimagozod 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

basszus lányok az a naptár amit mondtam 1500ért jo nagy átverés..... illetve finoman úgy van fotózva a kép hogy nem látod millen is..... ha élóben megkapod akkor mán ugye lááátszik..... na de látatlanban nem....

van hozzá egy alutok de nincs összefűzve....
neked kell pakolgatni egyenként a tokba..... - mindegy..... ennyiért familynak jo lesz...... semmi mással nem jöttünk volna ki így..... - majd rakosgatják.....
de azzzé nem vmi fair......dolog....

madar - húúú banyeg... macska naon gáz.....én szeretem a cica de a dörgölőzésétől idegbajt kapok....
meg ha rajtam dorombol éhes leszek - pavlovi reflex..... asziszi agyam hogy a pocóm korog:)))) - ez komoly!

csajok!!!!!! irtó büszke vagyok rátok fotó ügyileg:))))))))))

KépKép
dorkamartini

kimagoz:)))))))))))))))))
ez jo

KépKép
dorkamartini

Na itt van pár kép, amikkel már lógtam, de mostmegyek, mert ma megyünk ortopédushoz...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

t-pk

betelt velem egy oldal.. :oops: :lol: :oops: :lol:

t-pk

Én is akartam írni, hogy jajj macska, én sajnos úúúúúúúúúúútálom őket!!!

Kép
babcika

Kép

KépKép
dorkamartini

Kata, nem baj, hogy betelt.... gyönyörűek a lányok!!

Most lehet extra-baromságot kérdezek, de ugye nem egypetéjű-ikrek, mert annyira más az arcocskájuk :oops:

Kép
babcika

Dorka, nem jössz hozzánk fotózkodni??? Annyira irigyellek.. Olyan szépek a képek!! :D

Na ja Kriszti, nem használja a kezét, de Lőrinc, Lotti, Luca kinyomják magukat, enyém gyereknek esze-ágában sincs, érted??

És! Éccaka nincs beszélgetés!!!, ez is mától hatályos :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

t - pk:))))))
részemről jöhet még!!!!!:))))
ejj de kis kameraérzékeny:)))) majd teso mindig rászól: figyelj már rám! nem, lehet teso mindig csak a fiúkkal szemezni!!!
dehonnem:))))
ajjjaj mi lesz veled ha kamaszodnak:))))

KépKép
dorkamartini

jut eszembe........ javítok:)

mi lesz veled ha elkezdik a ovi!!!!!:)

KépKép
dorkamartini

Jó reggelt!

Tetszik a felszólításod Kriszti,bár enyim babó nagyon ügyesen elalszik....minden este 7-kor fürcsi,20 körül bealszik,aztán 21-kor rendszerűen megjönnek a fájdalmas pukik,ha sikerül gáztalanítani akkor 21.15-től már alszik is,ma éjjel volt 4 órás alvásunk is!!!!
Szóval nem panaszkodhatok!!

Lehet,hogy azért nem kapott tetanuszt,mert a fertőzés már elindult volna,de egyedül is legyűrte a szervezete.... :lol:

Madar,Toscana "álom álom édes álom" :roll:
képek,nekem most az első a kedvenc kivételesen,mert azon olyan nemtommegmondani milyen arcot vág,de édi nagyon!!!

Andi,azt a homeos bogyót adtad neki???hát azt hiszem itt már okosat nem lehet mondani....lehet Barni így műxik és kész!szokj át te is a nappali alvásra!!!

sutimano76

irigy? hmmmmmm
megmutizom mit fotóztam a napokban:

Kép
Kép

KépKép
dorkamartini

azzzé annnyira ne irigy:))))

17 éves a kiskölök......:)))))))

KépKép
dorkamartini

nahhátt... hülye gép, fogta magát és újraindított, csak úgy... aztán meg mindent visszahozott, még a félbemaradt hszem is itt figyelt :shock: :shock: :shock:

Babcika pakoljad pocakra a csajt, had edződjön :) olyan hű de nagyon nincs elkésve ;)

Timi, aha, én sem egészen ilyen megoldásra számítottam naptárügyileg...

vicger

a pocak télleg beválik...- dorki kinyomja magát ha rajtam fekszik....- a ágyon alig

KépKép
dorkamartini

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?