A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Tengdi ez a kettészakadok érzés ismerős... :wink: , nagyon nehéz volt az elején, folyton ezen kattogott az agyam, hogy mindkettőt egyformán, de rájöttem, hogy nem lehet egyformán.... hisz mind a kettőnek más az igénye....Na meg nekem is nagyon hiányzott a kettesben szoptatás Rózával...de közben teljes lelkiismeret furdalás, hogy szegény Kevének mekkorát változott az élete stb....de most már kezdünk összeszokni... :)
Plussz nagy kínlódás volt, hogy Keve újra kérte a szopit a 6. héttől....
szenvedős volt.....de most már egy hete egy abszurd mesével sikerül távol tartanom :roll: ....

KépKép
KépKép
zsalyam

Rita: Máténak Kép

Éjszakai beszélgetés: :D :wink: én szerencsés vagyok, mert napközben csak Veronika van itthon (Julcsi oviban), és így megélhetjük a meghitt, nyugodt pillanatokat, de Kriszti, Tengdi tudom, miről beszéltek, mert aztán jön a kisTerminátor és síkongatva, visongatva, kiabálva bevonul a házba és akkor nincs kegyelem, se csend, se nyugalom ... akkor élni kell, nagyon :wink: ... és akkor meg igyekszem vele sokat lenni ... bár Veronika tuti érezte ezt az első pillanattól, mert amikor nyűgi szakasza volt, na mikor volt a legnyűgőseb? ... naaa? ... hát, persze, hogy délután 5-től estig ... :roll: :wink: :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Tengdi, nekem a 7. gyerekem olyan, hogy éjjel-nappal velem lenne :wink:

Móka, nem is tudom, hogy megköszöntem-e már a cd-t, pedig nagyon tetszik :oops: Nagyon köszönjük!

Móni, én úgy kivágtam volna szegény macskát már elsőre :twisted: :oops: :oops:

Kriszti, nálunk is ez a rend :wink:

Az éjjel azt álmodtam, hogy elhagytam valahol Emesét és észre se vettem, csak a mikor telefonált a keresztanyám, hogy megtalálták és jól van. Szörnyű álom volt és akkor arra ébredek, hogy ráfeküdtem a kis kezére, meg a lábára és akkor teljesen kétségbe estem, hogy ha ennyire elalszom, akkor még az is előfordulhat, hogy megfojtom :shock: , de Attila szerint ez nem fordulhat elő velem... :oops: :oops:
ÉS zümmög a tizenötezer ft-os Siemens ruhaszárítógép a fürdőben :D :D :D :D
A gyerekeim épp csak annyira betegek, hogy pizsamában nyúzzák egymást vagy torkuk szakadtából üvöltsenek. Most épp csendben vannak, mert odaadtam nekik a viaszgyüjteményemet és éppen malacokat meg lovakat formáznak (remélem, nem gyújtják fel a házat) - most meg nem lehet megteríteni, mert kell nekik az asztal :roll:

És nagyon gyönyörűek az ikrek, és Ákos és Jancsika és Blanka, és Mogyoró és Berni :D

Kicsit le vagyok strapálva mostanában, nem bírom fejben tartani, hogy ki hány fokos, evett-e már fokhagymát és épp milyen tüneteket produkál a homeopátiához. Egy jó van: Attila meg én nem vagyunk betegek!!! Sőt Mese se!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tádáááám! Ákosom hasra fordult! :lol: :lol: Volt nagy nyögés, mert a bal keze maga alá szorult és nem tudta kivenni.Most ebbe a nagy mutatványba úúúgy elfáradt, hogy elaludt és még enni is elfelejtett. :lol:

Kép Kép
manósziget

Ábel fél öt ötkor kel. Neki ekkor reggel van, nem tudom visszaalatatni, fél hét fele alszik vissza. De ekkor hajnalban intézi a kakit is, amiből ki kell fürdetni.
Mire ő visszaalszik, Máté ébred. Aki egész nap fenn van, ritka alkalmakat kivéve.
Ábel el van csúszva képes 6-7 órát is aludni, de szigorúan csak éjfél előtt.
Éjfél és reggel cirka öt óra között csask éppen elveri az éhségét, alig eszik, emiatt nagyon hamar újra felébred, ez óránként háromnegyed óránként van.

11-nél hamarabb nem kerülök ágyba, fél öt ötkor kelek, nappal nem tudok aludni, mármint valamelyikük fenn van amaitt nem, és az éjjeli műszakban 4-7 a felkelések száma, ez változó, de van, hogy Máté is cstlakozik.

Hetek óta így megy. A bő két és fél év nagyfokú kialvatlanságra most hetek óta rájött a nagyfokú kialavatlanság a köbön.

És az a baj, hogy érzem szellemileg, pszichésen, idegrendszerileg....

mit csináljak máshogy?

Kép
Kép
tengdi

tengdi:
:))))) szerinted tudom én, hogy mit magyaráztam x oldallal arréb?:))))

vmi ollasmi volt, hogy szerintem a nevelés már akkor elkezdődik amikor megfogan a pici....
merthogy vagy megfordulok, ha lököd a pici vagy nem...... aztán vagy egyből felveszem ha sír vagy nem.....
szóval szerintem a nagy élet dolgaihoz már egész kicsiként szoktatjuk őket..... ki így ki úgy.....
ahol tesó is van...... ott mindez sokkal hamarabb ill intenzívebben van jelen....

és a pozitív megerősítés szerintem csodákra képes......
a másik, hogy az ált iskolában még nem tudhatod mi lesz a gyerek....
nagyon sokban befolyásolja az osztály..... a mi a menő..... a ki tanít micsodát....sok gyereknél akkor jön elő mire is született amikor felnő és nagyban képes levetkőzni a feléje irányuló elvárásokat és tévképeket.... - csak ilyenkor már nagyrészt elkalauzolták egy irányba amiről csak lemondások és ellenvélemények hada árán tud letérni.......
és ez sokakat megrémít.....és inkább marad egy biztos...(bár nem az igazi) úton.

az ehhez te nem értesz..... kijelentés nagyon nagy felelősség
egy kamasz a szülei számára .....hogy fejezzem ki......egy könyv amit idáig együtt írtak de most becsukódik, hogy ő újraírja átgondolja lázadjon ellene...... - a kamaszokat kicsit el kell engedni hogy felnőttként újra visszataláljanak.......
mert mondhatjátok hogy van akinél ez működik......de.......
amikor osztályom volt néha annyira leesett az állam, hogy alig bírtam leplezni......
fiatal voltam.....jófejnek tartottak és velem osztották meg a gondolataikat.... - hát fel kelett kötnöm a gatyámat rendesen....és akkor ott volt a meddig lehet vmit elhallgatni egy szülő elött dolog is.....mármint nekem mint a gyerek bizalmasának....tanárának egyben...

a másik, hogy nem kell siettetni a mi legyen a gyerekből témát..... nagyon sokszor azt láttam, hogy 14 évesen elvárják a gyerektől az irányt......basszus még kölök.... honnan tudná..azt se tudja mi az élet... csak játsza még a felnőttet de nem az....
és ha ilyenkor ő nem hozakodik elő vmivel akkor rátukmálnak vmit... mondjuk jó matekból akkor matekozzon....... de az, hogy ő boldog lesz e ha matekozik....?.....hááát.......
az megy neki csinálja azt......... - de minek is?

és ha eltiltjuk és közöljük..ezt ne ebben te nem vagy jo...- örök életében az fog a fejében motoszkálni....mint egy elszalasztott lehetőség.....
had csinálja..... ha nem megy neki úgyis rájön..... aztán akkor már lehet pár irányt mutatni.... de had próbálja ki magát....
hát basszus azért született hogy megvalósítsa önmagát....

nnnya befestetem a hajam barnára azt oszton itt az észt:))))
amúgy lehet megint nemérthetőre sikeredett mert a gondolataim 500lóerővel cikáznak és mindezt félkézzel próbálom itten realizálni:))))

én nagyon szerettem tanítani....a gyerekek is szerettek.....azért hagytam abba mert minden újító gondolatomat derékba törték.... és az őrületbe kergettek az ősrégi ideáikkal és féltékenységükkel.....

nna befejeztem..... csak iiiimádom a témát:)))

KépKép
dorkamartini

Tengdi: Mintha magamat olvasnám... Na persze nálunk nem pont így zajlik a nap, de én is mostanra érzem úgy, hogy kivagyok, de nagyon. Nem tudok gondolkodni, szinte állandóan ülve elaludnék, minden sírás-nyögdéselés már az idegeimre megy, nagyon a végét járom. Így ötletem nincs, sajnos, mert mi is legkésőbb fél6kor kelünk, akkor Andris is, ő rögtön megy, hajtja az embert, nem lehet leülni 5 percre összeszedni a gondolataimat, napközben ha ő alszik is egy órát, Máté akkor tuti nem, vagy annyira felszínesen, hogy nekem esélytelen, este 8-fél9kor vannak ágyban mindketten, én akkor állok neki magammal foglalkozni, de már arra sincs erőm. 11kor elalszom, de akkor hamarosan már újra kezdődik a műszak.Ha Anyum itt van néhány órát, akkor pedig próbálom utolérni magam háztartásilag. Annak meg soha sincs vége... Én is várom az ötleteket... :) Így csak egy távoli kézfogást küldök, de azt nagy szeretettel... :lol:

Kép

Kép
hgrita

hát igen, Máté Bika Bika, ragaszkodó, birtokló, simizni kell, érinteni....ölbe venni...

én nem akarok az egyenlőségre ügyelni Tisz, mert azt úgysem lehet, de amellett is aránytalannak érzem, hogy a kettesben levésből menniyvel kevesebb jut Ábelnek.

Madar
nálunk meg pont az van, hogy Ábel akkor nem alvósabb, nyűgisebb, mikor Máté nincs itthon: Mintha érezné a kis drága, hogy most kell kihasználnia.

Kép
Kép
tengdi

zsalyam......
mi az az abszurd mese?:))))))))))

KépKép
dorkamartini

értem Dorka nem volt zavaros, és egyet is értek. Lányomat - most 20 - így neveltem, de láttam a többieket...bár nekem az ő neveléséhez a saját kamaszkori tapazstalataim adtak elveket.
Mindazonáltal úgysem tudja az ember úgy csinálni, hogy ne mondja pár év múlva néhány dologra, hogy ezt másképp kellett volna.
Mert van ami csak utólag derül ki, hogy lett volna jó.

Én is nagyon szeretem ezt a témát. :lol:

Kép
Kép
tengdi

viszont Rita :D
megyek kifürdetem nagyobbat a kakiból. Mert azt még csak pelusba hajlandó:

Kép
Kép
tengdi

Tisz, gratula gyüminap túléléséért :lol: csomó: nálunk még ilyen nem volt, de sok ismerősnél igen, dokik nyugtatták az anyukákat, nem kell aggódni, de azért mutasd meg dokinak bizti ami bizti.

Rita, nahhát :shock: :shock: Ügyibogyó Máté :):):) a fogzás miatt őszinte részvétem...

tutira kimarad most egy csomó hsz, mert kábé két órája írom ezt ... de legalább Ati alszik, Luca meg csak rajtam, ahogy leteszem ébred :?

vicger

kriszti én úgy döntöttem a nagyik nem kapnak efféle naptárat..... nem az ő kis öreg kezükbe való.....
viszont
eszembe jutott vmi
egy színes szalagot felakasztok a falra vízszintesen kicsit lelógatva olyan hold alakúra és 6 képet(azaz fél évet) rácsiptetek:)
tök aranyosan néz ki.....:)))
ami meg nem fér ki az marad a hüle alu tartóban.......

KépKép
dorkamartini

ha jol értettem egyáltalán és te is rendeltél...... ha nem akkor az aki:))))

húúúúú......
én is érzem ám a havt:)

KépKép
dorkamartini

ha jol értettem egyáltalán és te is rendeltél...... ha nem akkor az aki:))))

húúúúú......
én is érzem ám a havt:)

KépKép
dorkamartini

Móka, gondoltam én hogy nem lesz semmi különös oltásnál. Ügyes nagyfiú ügyes anyukával. szép méretek. :lol: 4 óránként evés? :shock: Ezt Momóval is megbeszélte? hát nálunk sokszor még a 3 órát se bírja ki napközben...

Tengdi, ja kérem aki eminens tanuló volt ;) (mondom én, aki 4,75-re diplomázott 8)) Bár nálunk volt olyan, hogy elég volt az az uv-hoz hogy nőből vagy. :?

Rita, ezt nem mondod!!! tényleg egy rugóra vannak a kölkeink. Gratula Máténak az átforduláshoz. Ákosnak is épp ma sikerült először, csak ő hátról hasra. :lol: Ennyi különbség asszem megengedett.
Fogzásra: Chamomilla, Dentinox és Viburcol kúp..

Timi, érthető volt amit írtál és én személy szerint egyet is értek veled. mintha csak rólam írtál volna... még a példa is... én jó voltam matekból... anyámék kitalálták, hogy akkor pszf... és mérlegképes... de hála az égnek nem jött össze nekik. Én akkor hagytam magam sodorni az árral, de épp az, hogy nem vettek oda fel indított el egy másik úton, amit már én választottam és ... habár megint keresem magam, a helyem és a célom a világban ... de jó pár évig csak az vezérelt és annak éltem, aminek akartam és ami nekem jó volt. Így dolgoztam külkeresként és végeztem el a fősulit is... mindezt teljes önszántamból... és valahogy még ennek a szülöttje a webáruház is.

Kép Kép
manósziget

ja igen, Tengdi: nálunk szerencsére Ati Apafüggő, de nagyon... eszem nincs h mi lenne, ha hozzám ragaszkodna ennyire durván. ugye Atesz 24-48asban dolgozik, így hála az égnek sokat van együtt az egész család, s most a suli miatt egy álló hétig csak este ért haza, ezt Ati nagyon nehezen viselte, úgyhogy megy a lógás apán ezerrel

vicger

szivat a babanet........

mabe...... nem gondoltam komolyan a texast:)))))

KépKép
dorkamartini

[quote="dorkamartini"]k írta:dorkamartiniriszti én úgy döntöttem a nagyik nem kapnak efféle naptárat..... nem az ő kis öreg kezükbe való.....
viszont
eszembe jutott vmi
egy színes szalagot felakasztok a falra vízszintesen kicsit lelógatva olyan hold alakúra és 6 képet(azaz fél évet) rácsiptetek:)
tök aranyosan néz ki.....:)))
ami meg nem fér ki az marad a hüle alu tartóban.......

én voltam, igen :) ez így jó ötlet nagyon! Nálunk nagyiék kapnak, meg anyuék, s anyósék. Egyébként annyira nem gáz.. :) csak mást vártam/el :lol: :lol:

na most megpróbálok visszaolvasni, hála égnek van mit :)

vicger

asszem mostanra darabokra törtek a bal alkarom csontjai......

de ollan édesen szuszog:))))

KépKép
dorkamartini

jajj olvastam ám a talit - basszus titta hüle vagyok...
én még totokfájok..meg taknyolok..... - ma bevetettem anna módszerét:)))

de anna banyeg azt nem mondtad, hogy a méz elveszi a csípést!!!!akkor már jóval előbb kiprószálom:))))

KépKép
dorkamartini

Tengdi köszi akkor nem aggódom.(nagyon) Pénteken megmutatom dokinak,jövőhéten a pulmonológusnak is.Ha mindkettő azt mondja nincs baj,akkor megnyugodok.

[quote="tengdi"]
írta:
tengdién nem akarok az egyenlőségre ügyelni Tisz, mert azt úgysem lehet, de amellett is aránytalannak érzem, hogy a kettesben levésből menniyvel kevesebb jut Ábelnek.

Te a gondolataimban olvasol,vagy már írtam,hogy nekem Matyi születése óta lelkifurim van,mert neki nem tudom megadni amit anno Bence megkapott,Bencének pedig nem tudom azt nyújtani amit eddig. Tervezem egyébként egy pszichológus felkeresését ez ügyben(is).
Egyébként csatlakozom Ritához és hozzád,fáradtság terén.A gyerekek viszonylag jól alszanak éjjel,de én éjfél előtt nem nagyon jutok ágyba,ahogy Rita én is akkor intézem a magam dolgait.
Fáradtsághoz annyit,hogy tegnap csalánteát vettem Matyi szemére,mert kamillának olvastam,csak mikor lefőztem jöttem rá,hogy ez nem lesz jó.
:shock: :)

Kép

Kép
tisz

Dorka : "odaadtam egy ici-pici bocinak a tejet és cserébe hozott bocitejet ..a bögrébe" ez bejött, a többi száz dolog amit kipróbáltam nem... :lol:

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

én kv helyett csináltam magamnak tápot.......vmellik reggel:)))))

KépKép
dorkamartini

fogzásra a legjobb az Osanit /homeopatás ez is, mint a chamomilla/ de nálunk nem lehet kapni, osztrákéktól hoztak nekünk is.

Tengdi, Timi: teljesen egyetértek. kiegészíteném azzal, hogy előbb, v utóbb az ember rátalál a saját útjára, ha nem önszántából, akkor finomabb, majd kevésbé finomabb, majd bazi nagy nyaklevesek árán... :)

vicger

zsalyam:)))) aszittem vmi horrorisztikusabb:)) úgy írtad:)

KépKép
dorkamartini

Kata,január 12.kedd 12.45-re kaptunk időpontot!Fogunk talizni?????????

Máténak és Ákosnak nagy nagy gratula akármiért is sikerült a mutatvány!!!!

Tegnap előtt mikor Luca is csinálta,na akkor Berninek is sikrült úgy kepeszteni,hogy térddel feljebb tolta magát,de nálunk ezt pusztán csak véletlen volt!!!
Tegnap mintha tudatosan nyúlt volt a játékkocka cimkéjéért,de csak párszor,aztán húúúússss elszállt az érdeklődés és már rá sem nézett!!!!

mivel amíg sétáltam sokat írtatok,így most elmegyek zellerkrémlevest gyártani ,ebédelni,stb....és ha tudok jövök!!!

sutimano76

lányok basszus ha nem lenne ez a fórum gyanítom mikor párom hazajönne este egy eöööööö öööö és talán egy aaaaaa - ból állna a szókincsem.....
meg max megnézném a pelusát - mint beidegződött effekt:))))

KépKép
dorkamartini

:lol:

KépKép
KépKép
zsalyam

Sziasztok!

Hgrita: Lehet, hogy akkor tényleg együtt ugranak a fiúk!

Lányok nekünk elment a kis menyünk Mollika, Marcus meg tök szomorúúúúúúúúúú!!!!

UV: Nekem anno matek tp-ből volt a fősulin drága Vassnénál. Minden második diákot elküldött, hát persze, hogy második voltam :lol: :lol: :lol:

Kriszti: Nekem nagyon tecc az a felszólítás :lol: :lol: :lol: Marcusnak továbbadom :lol:

Dorka lécci, hogy tüntessek el hátteret a photoshopban??????

Aztán néhány friss kép:
Kép Maci eszi az egeret!

Kép Itt a madárkát!

Kép itt meg már egyedül vacsizik!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Timi, gondolj bele sokan meg már mióta otthon vannak... nekem is februárban lesz 3 éve. :roll:

Kép Kép
manósziget

dorki nem forog - illetve csak oldalra....
viszont
ma reggel olyan félig ülő fekvő pózban feküdt a térdemen és alig akartam alhinni... kinyújtotta két kis kezét és több mint 45 fokot felemelkedett... kvázi felült.....
én nemtom hogy csinálta esküszöm nem gyúrúnk hasra:)))))
viszont kiskora óta imádja ha ülésbe húzzuk kár hogy ezt sokszor nem lehet ismételgetni.....

KépKép
dorkamartini

Mielőtt megint elfelejtem!

Móka.Nagyon szépen köszönöm én is a cd-t,már többször meghallgattam!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.09 15:00-kor.

sutimano76

hát talán a legegyszerűbb ha az ecsetet használod jó nagy felbontásban

KépKép
dorkamartini

Manó, ne is mond, nekem március 12én lesz 4 éve... :shock: :roll: Annyi azért a szerencsém, hogy ha nagyon kell a lóvé és már hiányzik a felnőtt elfoglaltság agyilag, akkor bevállalok 1-2 tanítványt. És általában tök jól jön ki, mert fiatalok, csajok, akikkel lehet előtte-utána másról is beszélgetni. Na, most olvastam vissza magam, nem úgy tessék érteni az előtte-utána-t mint az ominózus cigis viccben... :lol:

Kép

Kép
hgrita

és ha én vmit ki akarok vágni, úgy hogy ne legyen háttér? Azt is csak kézzel lehet körbejelölni vagy van vmi gyorsabb megoldás? Weboldalon akarom a termékek képeit így megcsinálni.

Kép Kép
manósziget

Rita, na ja. Nekem is az áruház nagy felüdülést jelent. intézkedhetek, szervezkedhetek...

Kép Kép
manósziget

Tara: De édesek a képek. Marci maga fogta meg a cuccokat vagy a kezébe adtad? Nem tudom mennyi ideig szomorkodtok Molli miatt (ha sokáig azon se csodálkoznék), de van itt még néhány facér csaj, Lina, Astrid és Vicger hölgyei... Csak nehogy olyasvalakit ajánlgassak, aki már foglalt... De hátha csapodár a szentem... :lol:

Kép

Kép
hgrita

Tara, milyen ügyes Marci! :shock: Hogy fogja a játékokat! Ákosnak még lyukas a keze. :lol:

Kép Kép
manósziget

elvesztettem a fonalat :cry: :cry: :cry: :cry: / a beszélgetését 8)

Tara, appppppppám, de ügyes ez a fiúúú!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Manó appppppppám, de ügyes ez a fiúúú!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

8) 8) ezek a pasik... 8) 8) s akkor már Máté is kapja:
Rita, appppppppám, de ügyes ez a fiúúú!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

:lol: :lol: :lol:
ehhh.. megint elfelejtettem mit akartam...

én tegnap akadtam ki a sóginőnek, kicsit viccesen, de emellett persze halál komolyan gondoltam:

eccerűen semmit nem bírok normálisan megcsinálni, vagy befejezni... Atival nem tudok annyit és úgy játszani, ahogy szeretném, ahogy illene, ahogy kellene... Lucát nem tudtam tegnap elaltatni napközben.. az ebéd nem volt kész 1re, az elpakolatlan ruhák kezdenek elönteni mostanában... ugyanakkor tisztában vagyok vele, hogy
1: Atinak teljesen tökéletesen megfelel, hogy a tesókkal játszik orrba-szájba, h az Apjával játszik, s hogy közben velem is játszik
2: na bumm Luca nem alszik, rám van szüksége, akinek nem tetszik kapja be.
3: na bumm, hogy nincs 1re ebéd, sehol nincs előírva, hogy pontban 1órakor a kanalat a szájhoz kell tenni, s lásd előző, akinek nem tetszik kapja be, csinálja meg, rendeljen, bármi.
4: nincsenek elpakolva a ruhák? na bumm, nem csak én élek ebben a lakásban, lehet segíteni, elpakolni, uram bocsá' kivasalni.

ki a csudának akarok én megfelelni, hogy parázok ennyire ilyen marhaságokon???

8) 8) 8)

vicger

Talán magadnak?

Kép Kép
manósziget

cc 2 oldal lemaradásom van :?

sutimano76

Nagyon szívesen a Cd-t!!!Örülök, h tetszik!!
tegnap végre én is elővettem, s nagyon tetszett Momónak a száncsengő.. lehet, mert közben össze-visszaugráltam előtte?!
Szegény gyerek...

"butulást" sajna én is érzem..:( néha nem jönnek ki a szavak, s akkor aktivity-zek apával.. ő meg röhög, s nem hiszi el...

tanítványokat még nem merek fogadni.. mert ha éppen akkor szeretne valamit kisEmber, vagy mert suliból jönnek, s ki tudja mit hoznak..
úgyh szerintem mindenki örül, h Móka néni babázik:)

Timi, Te mit tanítottál??

Kriszti, nem biztos, h ez Téged megnyugtat, de én egyedül vagyok a babával itthon, és így is van, h keresem a gyereket a kupiban...:)

Viki, Babcika mizu Veletek? hova tűntetek?!

Uv.. nekem volt.. az első időszakban asszem még annyira nem érdekelt, aztán a végén volt , h a jegy nem tetszett, s inkább visszamentem :shock: :shock: :shock:

Anna, tetszik, ahogy a gyerekeket hívod... pl. a 7dik:)

Rita, persze játszóterezhetünk... van egy pár a töltés mellett meg a feneketlen tónál is.. meg a diószegin... bejártam már a környéket:) majd egyeztetünk:)

Momó szunnyad:) az előbb 3,5 órára jött ki a kaja.. de ezt be is fejeztem, mert nincs kedvem ezen görcsölni.. 3 hónapja lassan kezdem ismerni a fiamat, s van egy kaja kérős sírása.... asssze, ezt fogom inkább alapul venni...

no, kezdem gyártani apának a karácsonyi ajándékot.. képekből kisfilm...

és végül panaszkodás.. nekem hiányzik a kis gangomra kiülés és közben kávé szürcsölés és cigizés :oops: :oops: :oops:
nem voltam nagy cigis, deeee mégis.... a tiltott gyümi...

Kép

Kép
móka:)

És nem akartam kihagyni, de MArci milllen cuki.. Momónak is háromszögben végződik kezdődik a haja:D:D

Kép

Kép
móka:)

Móka: A Diószegin tanultam meg biciklizni 28 éve. :lol: A Fehérvári-Hamzsabégi sarkára szoktunk általában járni, de ott nincs hely babakocsit tologatni. A tó erre jobb, plusz ott a kacsáknál is elidőzhetünk egy kicsit.

Kép

Kép
hgrita

Sziasztok!

Taranee!
Marci tündéri! :)

Dorka! Dorina csodaszép! :)

Madár!
Veronika édesszép tündérke! :)

Velünk is minden oké, kicsim édesen fekszik mellettem a mózesban, sokat mosolyog, sokat rí... főként esténként...

Van olyan, hogy egy idő után a gyermek felcseréli a nappalt és az éjszakát?? Egyelőre nincs ez nálunk, de előfordulhat?? Kép

Peppino
Kép

Kép
peppino

Tengdi,ahogy ritáék csinálják úgy nem megy...reggel nagy séta ,hadd fáradjon le máté,és du együtt alvás a nagyágyban????
most olvasom Ritáéknál se jobb a helyzet!!! :( :(

na minap béküléskor mondtam az uramnak (Viki-tibi után szabadon),kistesó akkor jöhet ha volt egy hét egyhuzamban aludt éjszakám,és akkor jó esetben lesz még 8-9 hónap nyugis éjszaka :lol:

Tara,nagyon édesen hamizik egyedül Marci!!!!!Puszi neki!!

Néhány hsz-nél csak kapkodtam efejem,hogy miről van szó????no mindegy nem nekem szóltak :?

Dorka ne lepődj meg a felülésen,Berni is kb egy hete van el ölben"ülve",de a fejét mindig továbbemeli,sose dől hátra!!!

na most olvasom Kriszti is elvesztette a fonalat nem csak én,megnnyugi!!

Móka,
[quote]& írta:quot;butulást" sajna én is érzem.. néha nem jönnek ki a szavak, s akkor aktivity-zek apával.. ő meg röhög, s nem hiszi el...
na ezzel én is így vagyok,de én már bevontam az egész családot,mert van egy hangszer,kézi,kerek ,fából és benne kis cintányérok kettesével,kézhez ütve szokták használni,6 nem tudjuk a nevét,pedig tudjuk de senkinek nem ugrik be!!!!és mindez onnan hogy Berni olyan kisjátékot kapott amin a dob ilyen,plusz ugye dobolni is lehet rajta,a két dogverő meg két csörgő,szóval egyszerre 3 féle hangszer :lol: :lol: :lol: ,minden lesz itt ha Berni nagyobb lesz csak csend nem :lol:

Viki és Babcika,most rápihen az késő délutáni nagyműsorra......gyűjtik a poénokat!!!

már bocs ,de kezdem magam frusztráltak érezni köztetek,mert nekem nincs diplomám!!!!!és nem is akarok ,mindig is utáltam tanulni :(

sutimano76

Hali!

Vótunk a pap bácsinál, tök jó volt, míg ő írt én beszélgettem a gyerekemmel, aztán közöltem a gyerekkel, hogy imádom, a pap meg leszúrt, hogy csak istent imádjuk, a gyereket max nagyon szeretjük, mert mekkora divat most még a húslevest is imádni , meg sétáltunk, most meg zizi lettem és agyalok,hogy min? Hogy az én gyerekemnek valami baja van. Nem vagyok normális, de ahogy itt látom a képeket, az egyik könyököl a másik 2 kézzel fog, a 3. forog. a 4. ül.

Enyimé fekszik többnyire, emelgeti égbe a lábait, fog, meg nyúl, de nem úgy összehangoltam, mint Marci. Oldalra nem nagyon tud fordulni, még ha akarna sem ,a szétterpesztett lábai miatt, a terpeszrugiban. Hasra teszem eleli a fejét, de még véletlenül sem könyököl vagy nyomja magát, áááááááááááááááááá, biztos hülye vagyok ,de segítség!!!!

Ti szoktátok felhúzogatni ülő pózba, én nem merem. Ha csináljátok, akkor már megtartják a fejüket, vagy bukik még hátra, mert én most próbáltam, hát lóg még a fejecske rendesen hátra.

Jöjjön valaki oszt üssön meg, mert bebeszélem a lányomnak ,hogy nem ok!!! :? :?

:?

Kép
babcika

Süti, nekem sincs diplomám, én akarnék, de csak akkor, a ócsó, oszt meg tudom venni a József -városin. Na viccet félre, én szeretnék , szerettem volna, de más utat választottam, mindegyiknek megvan a szépsége. Nálam, és szerintem vagyunk így páran, nem diplomával mérik az embert, és intelligenciát sem a diplomával kapsz, van nekem olyan kőbunkó diplomás ismerősöm, hogy ihajjj, neki diplomája van, de egy épkézláb pasija sose lesz, mert egyszerűen nem tud velük kommunikálni és barátai sincsenek... és úgy gondolom csak nem a többmillió emberben van a hiba :roll:

Kép
babcika

Viki főz, töltött káposztát, :lol: :lol: :lol: , én meg a futárfiút várom ma is, pedig nem is rendeltem semmit :lol: :lol: :lol: , áh de nem is fog jönni, mert közben rájöttem, csak a pénzemért szeretett, lenyúlt tőlem közel 30.000 Ft.-ot. :lol: :lol: :lol:

Kép
babcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?