A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Tara, nagyon aranyos Marci!!!! De édin fogja a cumisüveget!

Babcika, Andi által feltett link nagyon jó. Gyakoroljatok .Nagyon jók a tickerjeid! :wink:

Kép
kata05

Elment majd az egész napom úgy, hogy nem is csináltam semmit... :( És nem titeket olvastam :D:D, úgyhogy nem is tudok reagálni. :(
Majd jövök...

Astrid

Kép
astrid

Babcika,Berni is csak véletlen csinál ilyeneket...de ő is csak véletlenül forgott,én onnantól számítom tudatosnak,ha már bármikor megcsinálja,mostmég csak véletlenszerűen csinálja!!!!!!

gyes,gyed alatt ocsón lehet fősulira járni :wink: ,sőt még az is lehet,hogy térítésmentes!!!

A szemét futár,csak a pénzedért!!!fújfújfúj!!!!!és még késett is!!! :wink:

Nem szeretnék pap bácsi gyereke lenni!!!!vagy neki nem is lehet,akkor meg irigységből beszélt :wink:

sutimano76

Nooo itten vagyok... de csak bejelentkezek.... mert jelentem főztem... Kép ééééééééééés NEM töltött káposztát... Kép
Most megyünk és elpusztítjuk amit főztem... :? :?
Rohadtul elfáradtam... csajok Ti ezt hogy bírjátok?? Minden tiszteletem a Tiétek!!!!! Esküszöm!!!
Ha este lesz energim... jövök és mesélek... meg reagálok... meg hozzászólok....

Pussszzz
vikiviktor

Terpeszpelus:
most jöttünk az ortopédiáról és flórának terpeszpelus kell, tudom volt róla szó, hogy melyik jó és melyik nem...de persze akkor nem figyeltem..
Szóval melyik fajta jó? Milyet vegyek?

t-pk

Tudom Süti, de én csodálom a tanuló kismamákat, én erre nem lennék képes, tehát valszínüleg, ha annyira akarok majd diplomát, azt kb. majd Janóval együtt csinálom, addig már Blanki is elég nagy lesz, én meg még nem leszek olyan nagyon öreg, meg persze nyerek a lottón is, mert máshogy tuti nem :lol: :lol:

Kép
babcika

Kata! (Tpk)

a Ricsi féle a kis design-os nem jó, mert nem terpeszt, a hagyományos a jó

EZ NEM JÓ:

Kép

EZ JÓ:

Kép

Kép
babcika

Sütikém!

A mi papunknak, mivel római katolikus, nem lehet gyereke, sem felesége. A reformátusnak lehet, a görög katolikus pedig csak felszentelés előtt nősülhet.... :lol: :lol:

Kép
babcika

Ok, köszi

Bölcsi: két év múlva szeretném járatni őket, de már most be kellett iratni, mert akkor tuti nem lesz hely.....

Ákos milyen ügyes, hogy már hasra fordul. Mi még nemforgolódunk... :(

Éjszakai beszélgetés: én már tisztába se teszem őket, eggyel nagyobb méretű pelust kapnak és csak reggel van poci simi, puszi

Uv: első egyetemen még sok volt, szinte csak az- na jó csak az első 2 évben, mert akkor annyi minden más fontos dolog volt, de a végére kitüntettek :wink: . Viszont a másod diplománál már nem volt, biztos meg kellett rá érni + akkor már magam miatt tanultam.

t-pk

Na bakker, most meg nincs itt senki, oszt ki fog engem megnyugtatni, vagy elrettenteni :?: :?: :?:

Gyertek már!!!

Kata, neked köszi, Andi linkjét elmentettem, abban azt írja lehet felhúzogatni, hát akkor fogom...

Kép
babcika

Babcika. milyen link? én is, én is... felhúzogatni...

t-pk

Hali!

Köszi a dicséreteket! Arik vagytok!

Igen, Marci egy ideje tudatosan nyúl a dolgok után és irtóra élvezi azt amit meg tud fogni :lol: Főleg azokat amiknek van keskenyebb része és belefér a kezébe. A nagytesó meg néha odaadja azokat is neki amik kicsit vaskosabbak, de azt hamar kiejti, igazából azokat még nem tudja.
Szerintem a cumisüveget automatikusan tartja két oldalról, azt nem direkt csinálja, de olyan édi, mikor lelkesen ütögeti mindkét kezével az üveget, aztán meg a cumi mellé bedugja a kezét is és együtt cumizza a tejcsivel :lol: :lol: :lol: :lol:

Babcika: Valaki már mondta, hogy nem egyformán fejlődnek a gyerekek, ki így, ki úgy de előbb-utóbb utolérik egymást!!!!!!!!!

Babzene cd-t tud valaki feltenni?

Köszi Dorka, megpróbálom :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Süti
Mostani eszemmel nem feccölném bele azt az irgalmatlan mennyiségű energiát a diplomáért, amit ráadásul nem is szerettem igazán csinálni. Inkább elvégeznék egy masszőr, reflexológus, kineziológus, vagy mit tudom én milyen tanfolyamot, ami ráadásul érdekel is. És többet keresnék vele.
Lányom eszméletlenül okos, ez nem anyai elfogultság, tényleg nagyon az. Mindenki el volt képedve, hogy miért nem forszírozom, hogy tanuljon tovább???? Hát ilyen képességekkel?
Mndtam, hogy azért, mert én azt a akrom, hogy BOLDOG ember legyen, nem pedig, hogy diplomás ember legyen, persze a kettő eshet egybe is.
Felőlem legyen fodrász, bolti eladó, mit tudom én, a lényeg, hogy találja meg azt, amit annyira szeret csinálni, hogy nem érzi munkának.

Férjemnek sincs diplomája.

Semmi köze ennek az okossághoz, nehogy már emiatt icipicit is rosszul érezd magad.

Kép
Kép
tengdi

Na ugye, nem csak én mondom ezt Tengdi is osztja a véleményem. Én férjemnek senem nincsen, de egy karosszéri lakatosnak ,aki imádja a munkáját, minek :?: :?: ( ja nem imádja, csak nagyon szereti :lol: )

Kata:

http://www.babaprojectproba.eoldal.hu/c ... s-segitese

Kép
babcika

Sziasztok.

Egy hete nem voltam, és közel 30 oldal lemaradásom van. Tegnap éjjel megpróbáltam pótolni, de esélytelen. :oops: :oops:
Nálunk nagyjából minden ok. Nóri végigalussza az éjszakát, Adri is kezd du. aludni, így úgy néz ki, rendeződnek a dolgok.
Ami viszont nem jó: Apa meg van fázva. :cry: :cry: Nóri pedig olyanokat bukik, hogy csak nézek. :shock: :shock: Igen, valahogy így. Azóta a hízása sem olyan intenzív. Elég lassan szedjük a dekákat, de még szedjük!! :D Szerencsére nem a tejemmel van a gond. Valakinek ötlet bukásra?

spickey

Spickey! De jó, hogy jöttél, hát bukásra nem tudom mit ajánljak, nekünk Jancsika bukott, és én nem csináltam semmit, ő túl mohón evett, az volt a baj... de túlbuzgó védőnénik és orvosok szokták küldeni piciket gasztroenterológus-hoz meg egyebek. Van akinek meg azt mondják reflux-os a baba, de lehet Viki tud segíteni,mert Dóri is bukós volt, ha jól emlékszem.

De ezek szerint szopcsi meg ezerrel, ennek örülök!!!! :wink:

Kép
babcika

nekem a dévényes tornásznéni felhúzta kezénél fogva de azt mondta én ne tegyem,amíg nem tartja fejét!!!!!!!!!!!szóval Babcika,ha Blanki még hason nem tartja meg a fejét,akkor inkább még ne csináld!!!!!

jaj nem gondolom hogy buta vagyok mert nincs diplomám,életrevaló vagyok!!!!

kész lett a zellerkrémleves,mielőtt tejet ,meg fokhagymafűszersót tettem bele tök fini volt,azóta meg keserű,a tejet megkósiztam az jó volt,tehát csak a fokhagyma lehet a ludas!!!na holnap újragyártom!!!!

sutimano76

Most nézem,hogy a 2010-es szeptemberi babák mostanában fognak foganni.Juj ez olyan izgi!!!!Hogy megy az idő!

Nekem holnap lesz egy éve,hogy volt az utolsó mensim.És nem hiányzik abszolút!!!! :D

Tara:Manó jól írta,én kicsi lányom még szabad préda! :wink:
Vendég

Süti, nem is arra értettük, hogy butának gondolod magad, hanem hogy frusztrálna :wink:

Hát most felhúztam 2* élvezte, még majdnem röhögött is. Egyébként felhúzta a neurológus is és azt írta a papírra" Ülésbe húzásnál , hozza magát"

Kép
babcika

Spickey,legközelebb nem ám csak 1 hét múlva gyere,főleg ha rendeződnek nálatok a dolgok!!!!

mostanában Berni is többet bukik!!!!!

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉsssssssssssss szépen jön föl rosszabbik cici is!!!!!!!!!!na most kell megint nagyon figyelnem,hogy ne hanyagoljuk el!!!

sutimano76

Fejét megtartja, csak tornabemutatót nem tart, tehát keze nincs még használatban, nem könyököl rá és nem nyomja ki magát.

Kép
babcika

Majd fog,csak tett többet hasra! :wink:

sutimano76

[quote="babcika"]
írta:
babcika
Enyimé fekszik többnyire, emelgeti égbe a lábait, fog, meg nyúl, de nem úgy összehangoltam, mint Marci. Oldalra nem nagyon tud fordulni, még ha akarna sem ,a szétterpesztett lábai miatt, a terpeszrugiban. Hasra teszem eleli a fejét, de még véletlenül sem könyököl vagy nyomja magát, áááááááááááááááááá, biztos hülye vagyok ,de segítség!!!!

Jöjjön valaki oszt üssön meg, mert bebeszélem a lányomnak ,hogy nem ok!!! :? :?

:?

Nóri sem csinál ilyen jó kis dolgokat. Nem fog, nem könyököl, nem nyomja magát,... . NO PARA!! :lol: :lol: Majd csinálják ők is! :wink: :wink:

spickey

Kép

Kép
babcika

[quote="taranee"]
írta:
taranee
Lányok nekünk elment a kis menyünk Mollika, Marcus meg tök szomorúúúúúúúúúú!!!!

Aztán néhány friss kép:
Kép Maci eszi az egeret!

Kép Itt a madárkát!

Kép itt meg már egyedül vacsizik!

Remélem írhatok Nóci nevében. :roll:
Szóval, .... mi jelentkeznék menynek egy ilyen hejde kis legényhez!
:lol: :lol:

spickey

[quote="babcika"]S írta:babcikapickey! De jó, hogy jöttél, hát bukásra nem tudom mit ajánljak, nekünk Jancsika bukott, és én nem csináltam semmit, ő túl mohón evett, az volt a baj... de túlbuzgó védőnénik és orvosok szokták küldeni piciket gasztroenterológus-hoz meg egyebek. Van akinek meg azt mondják reflux-os a baba, de lehet Viki tud segíteni,mert Dóri is bukós volt, ha jól emlékszem.

De ezek szerint szopcsi meg ezerrel, ennek örülök!!!! :wink:

Nálunk is a mohóság az elsődleges gond.

Köszi, aranyos vagy!! :wink: :wink:

spickey

[quote="sutimano76"]S írta:sutimano76pickey,legközelebb nem ám csak 1 hét múlva gyere,főleg ha rendeződnek nálatok a dolgok!!!!

:oops: :oops: OK. Értettem! Igyekszem! :lol: :lol:

spickey

Estét,én is lemaradtam kicsit :oops: :oops: :oops:

Tara,én már tettem fel babazenét,de akkor teszek még,mert van másiiiiiiiiiiiiiiiiik :lol: Marci nagyon ügyes!!!

Babcika,ez az utolsó kép naon jóóóó!Nagyon ügyes Blanki.

T-pk,lányaid csodaszépek.

Madar,nektarinnal sikerült dűlőre jutnod?Én sem szeretni cicákat :(
Voltunk ma Gödöllőn a szajréért,de Barni ma kapott oltást,elég nyűgi volt,ezért nem is mondtam.

Viki,ha nem töltöttkápit,akkor mit főztél???

Anna,jesszus micsoda álom!Na,én pont ezért nem merek fekve szoptatni,mert ráalszom Barnira :roll:

Móka,mink is köszönjük a cd-t,tegnap végre sikerült meghallgatni.Szeretni fogjuk.Kíváncsi leszek,hogy sikerül betartani a 4 órát.Amúgy miért kell ennyire szigorúan enni?

Manó,Ákosnak hulláááááám :))) Ügyi kismanó

Szerintetek egy jó frankfurti levessel kiszúrok Barnival??A kelkápi miatt???Már úgy ennék,vagy egy jó főzit,de nem merek.Bár,így is fáj a hasa,akkor mindegy nem????

Most ennyi,mert nem fog az agyam.Most érzem az elmúlt 3 éjszakát.Remélem ma az oltás kicsit elnyomja kincsemet.Hidegfront van tegnap óta.Fáj a fejem (erre szokta mondani férjecském,hogy ez a fej nekem is fájna :lol: )

Kép
v.andi

Babcika, nekünk azért kell járni gyógytornára, mert Somának lógott a feje ,amikor ülésbe húzták.Ez 2 hetesen derült ki. Itthoni tornát javasoltak, de azzal nem mentünk semmire
A fej emelése ülésbe húzáskor vele született reflex. És mivel Soma nem emelte, azt mondták,hogy a nyaka enyhén hipotón.( arra jutottunk ,hogy valószínű elfeküdte a fejét a pocakban.
( ha jól rémlik Blanka is a bazinagygyerek kategória volt :wink: )
Szóval ,lehet neki sem volt elég helye a pocakodban.

Nekünk a torna nagyon bevált, rengeteget fejlődött.Szóval szerintem érdemes lenne megmutatnotok egy gyógytornásznak.

KépKép
csikipetra

Önző módon nem reagálva:

Tud valaki, valami finom habos babos krémes isteni fini süti receptet???? Ha igen, tegye már fel a picre, vagy ide, vagy pü-ben lécci lécci lécci!!!!

vicger

Átfordulósok, felülősök,hasizomra gyúrók !!!!Gratula!!!!!
(még mi sem csináltunk ilyet, de ami késik, nem múlik :wink: )

Cica: nekünk 3 van :oops: kicsit őrültek, ezért nekünk is résen kell lenni, amikor kint altatunk az udvaron. ( nagyjából azért már tudják a szabályokat, de még figyelni kell őket)

Andi,ma negyed 3-tól negyed 5-ig nálunk is műsor volt.............. :shock: :shock:

Mabe, mi van veletek? Tényleg hiányzol ám!!

Veronika ééééédes!!!!És mennyit nevet!!!
Én szinte alig tudok nevetős képet csinálni, mert állandóan kiszúrja a gépet, és akkor azt nagyon komolyan tudja bámulni.

Majd még kommentelek, csak szita az agyam. :D

KépKép
csikipetra

Kriszti,sajna habos krémest nem csináltam még,meg maradtam az egyszerű(de nagyszerű)piskótaszerűségeknél!!!

milyenre gondoltál????íz csokis,vaniliás egyéb?????vastag tészta vékony?????valami citromos-túrós vagy milyen rémlik anyósom készítésűek közül,ha nagyrészt behatárolod,kérek tőle szívesen!!!

sutimano76

Én ezt néztem ki egy könyvből, még múltkor :
http://www.tutireceptek.hu/bobe-fele-puncsos
(anyum szokott is csinálni,nagyon fincsi)

KépKép
csikipetra

Petra a 3 hós albumra kéne friss kép Somáról!!!!!!!!!!!már mentettem le a picről :lol: :lol: :lol:

Timi,tőled kérhetnék egy olyan amatőrszerű sima színeset a tablóra,vagy szeretnéd hogy egy ilyen csúcs szuper kerüljön fel...nekem mindegy én olyat teszek fel amilyet az anyuka szeretne!!!

Hú de sokan elmultatok már 3 hósak,ezúton szeretném mgkérni azokat akik még nem küldtek képet,hogy tegyék meg....köszi

van már képem a következő babákról,bár van olyan amit innen mentettem,nem tudom anyukának fog-e tetszeni!!!!

Dóri(viki),Ákos(manó),Blanki,Flóra és Jázmin,Lotti(erika),Molli,Soma,Viki,Tomi(peppino)........

azoktól akiknek nincs itt babója neve,kérek képet!!!

sutimano76

Babcika, ne aggódj már. Blanki nincs sehonnan se lemaradva. Ákos is tuti ma csak véletlenül fordult át, nem biztos hogy innentől aztán ringlisezni fog.
Ülésbe húzás nálunk nagyon tecc, akkora vigyorok meg rötyögések vannak közben. :lol: Persze nem erőltetek semmit.

Viki, mesélj mi jót főztél ma? Had tudjunk megdicsérni. És miben fáradtál el?

T-pk, terpeszpelut látom Babcika már megmutatta. Még jobb, ha naponta tornáztatod is kicsit a csípőjét.

Spickey, elveszett bárányka. :) Ákos is bukik, bár szerencsére nem sokat, így nem aggódom. De sajna ötletem sincs neked. :(

Süti, hurrráááá, ügyi vagy!!! Kép

Andi, küldök manókat Barninak, hogy végre legyen már egy jó éjszakátok.

Kriszti, ez így elég tág, kb. milyen sütire gondoltál?

Kép Kép
manósziget

konkrétan semmilyenre, annyi kritérium van, hogy több legyen a krém, mint a tészta :lol: :lol: :lol:
Ez a Böbe féle puncsos ismerős... na megsasolom
Szóval bármilyen krémes tutirecept jöhet :):):)

vicger

összeesküvéselmélet

lehet Mabe tréfát űz velünk. Említette, mikor kirobbant az a vita, legyen-e zárt fórum vagy ne, hogy honnan tudjuk, hogy ő, ő, nem lehet beazonosítani, hogy ki van egy név mögött, úgyhogy nézzük csak kik is az újak??? Zsalyam....és még kik is? Lehet 1-2 hónap múlva nevetve közölte volna/közli, hogy na tessék, megmondtam!!! :lol:

Kép
Kép
tengdi

miért így hirtelen Kriszti?
Meghívod nagyanyust, anyóst, sat sat, mert úgy érzed elvesztek hatan abban a nagy lakásban? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

és Pöttyöske?? ( volt valaki ilyesmi név alatt is, csak eltűnt.Vagy rosszul emlékszem? ) :wink:

Nekem nagy kedvenc a kekszes-krémes is.
Nem egy ünnepi süti, mert nem túl extra, de finom.
háztartási keksz kell bele plusz egy főzött krém ( a tetejére pedig tortabevonó.

KépKép
csikipetra

KépKép
csikipetra

minden délelőtt sétálunk Süti, de Máté nem alszik, vagy ha igen, akkor mint pl ma fél ötkor aludt el. De ötkor muszáj volt kelteni, különben még 11-kor is fenn lett volna, de volt már, hogy fél egyig, ha alszik délután.
Lefárasztani meg őt nem lehet. Nem partner benne. :lol: ő csak sétál. Illetve inkább ballag. Illetve sokszor csak áll. Úgy is látja amit akar. :lol: :lol:

Kép
Kép
tengdi

Kép Kép

3 hónapos Lotti )igaz,csak holnap után tölti)

Ma képtelen vagyokreagálni, ha holnap sem jövök, bevittek a diliházba.... :cry:

Kép
arvaerika

no,léptem fürdetni! :lol:

Alvós éjszakát mindenkinek!!!

KépKép
csikipetra

és ha nem reagálsz, csak azt írod le ( öntöd ki ), hogy mi van??? hátha könnyebb.

Kép
Kép
tengdi

Pöttyös labda már tagja egy zárt fórumnak :wink:

Kriszti,6 lapos????

Süti,ezzel a 3 hós képpel az a baj,hogy mire Csokika és Barni 3 hósok lesznek,addigra a többiek 4 :lol: :lol: :lol:

Mano,köszike,elteszem.Bár ahogy nézem,Barnit ma az oltások legyűrik.3/4 4 óta alszik,de nem lázas,előbb fogtam a homlokát.

Kép
v.andi

mi is ma kaptuk a 3 hós oltást Andi

Kép
Kép
tengdi

Tengdi ahogy én emlékszem Mabe sztem nem olvasott volna Müller Pétert....ha pl. a homeopátiában sem hitt.......és nem néprajzos és és és ....
na meg képet is küldtem :cry: .........
úgyhogy bátran kijelenthetem én nem vagyok Mabe....
Kicsit rosszul esett azért... na de mit számít.

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Tengdi!

Semmi kimoly, csak nehéz volt bezárva a 3 kicsivel, ráadásul úgy, hogy nappal egyetlen perc nyugtom sem volt szombat óta.Ha Lotti aludt volna, a nagyobbak felüvöltötték, stb. Őket is megviseli a bezártság, nem volt lehetőségük tombolni.

Nálam meg szakadófélben a cérna, a fejemben mintha egerek cincognának, alegkisebb neszre ugranék....na, csak ennyi :wink:

Kép
arvaerika

jaj Istenem, dehogy gondoltam én, hogy ez sértő lehet!!! Ne haragudj, nekem olyan egyértelmű volt, hogy viccelődés, és mivel én nem vettem volna fel, eszembe sem jutott, hogy esetleg más máshogy reagálja le.
Úgyhogy kérlek ne haragudj! Semmi sértő szándékom nem volt.

Kép
Kép
tengdi

Oké! de lehet mégis hasonlítok kicsit Mabe-hoz, kicsit lehet én i
sértődős vagyok :lol: . :lol:
Dolgozok rajta......

Orsi

KépKép
KépKép
zsalyam

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: