Andi,attól a tablón még mindenki 3 hós marad!!!

itt az a lényeg lássuk mennyit változtak 3 hónap alatt!!!
Tengdi,hát tőlem csak ennyire tellett,bocsi!!
Erika,sztem...bár lehet ez sem megoldás,dehát ismersz már ,beletúrom orrom mindenbe!!!!(bár Madarnak segítettem a cicaproblémába)......no de ötletem.....nagylányod nem tudná 1-2 órára elvinni Balázst és Fannit egy játszóházba du,ha hazaért a suliból?????Sejtem én ,hogy néha tanulni is kell,de ha visszaemlékszem a saját délutánjaimra,na kb pont 1-2 órát álmodoztam,vagy semmit nem csináltam!!!!!Hetente legalább egyszer,és így csak Lottika maradna,hátha ő meg anyucikímélő alvásba merülne!!!!!!simisimi neked!!!!
Manó,drukkolok!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++
Lina,eddig nem volt gond???sztem a gw is csak annyit tud mint az infacol meg az espumisan,de ha megnyugtad hogy azt is kipróbálod akkor rajta......és kakilni csak szélcsővel tud,vagy van mikor magától is????
Tara,ohhh,ez kemény,én nem is tudom mit tennék!!!!
Lina nekünk szülésznő annyit mondott a cukorról,hogy 1-1.5 literbe egy kis mokkáskanál felét tegyük!!!!
barátnőm mesélte,hogy a cukor segít a végbélnél az emésztésnél vagy valami ilyesmi....szerintem hatni fog a teja
Anna,egy egész gyógykommandót küldök hozzátok!
Nálunk eldőlt a családom beoltatása......anyósomék mentek,apósom megkapta,anyósom csak azért nem mert köhögött(a cigi miatt),de később megkapja ő is....nővérem beszélt az orvostanhallgató keresztfiával,ő mondta hogy az egyetem szinte mindenki beoltatta magát a nővekvő megbetegedések miatt,a benne lévő higyany meg nagyon elenyésző,így abból gond nem lehet.....legalábbis reménykedjünk hogy nem vagyunk allergiásak rá!Szóval oltat a család!!!!Holnap a férjem is újból felhívja a körzetijét,én meg kivizsgáltatom a lábam meg a mellkas fájdalmam és valszeg én is oltatom magam!!!!