A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Gréti még kómázik, vasalni kéne de nem visz rá a lélek :oops:

Nálunk ha apa vásáról tuti lemarad 1-2 dolog a listáról, aztán meg morog mert újra kell menni.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Jók a képek.. :)

Bocsi,hogy nem jövök.. :oops:

Megvagyunk,nem szeressem idő van.. Amúgy semmi extra...

Belinkelem honnan szedek mostanában le a fiúknak mesét.. :

http://sorozatokingyen.webatu.com/page.php?25

Látom megvagytok.. :) Irigykedem Heni,hogy nálatok apa hoz mindent... Nálunk apa nem hajlandó menni,én megyek egyedül és már tök elegem van belőle :x

Fiúk 8kor fekszenek B. akkor már tök álmos 10 perc és alszik D. meg van,hogy n10kor még fent nézelődik beszél ki-ki jön az ágyból.. Reggel meg 6után fent vannak,de most két napja 7 után keltek 8) ami furi.. :)
varga tünde

Na, elengedtem a hallgatókat 40 perc után, ez volt az utolsó órám a félévben :roll:

Alvás: attól függ, Rugó alszik-e nap közben.
Ha nem, akkor olyan fél kilenc körül alszik el, fél óra plusz-mínusz.
Ha alszik, akkor olyan tíz körül szokott nyugovóra térni (max. 11, de ez mostanában ritkább).
Reggel pedig nyolc körül ébred (fél nyolctól olyan 8.40-ig bármikor felkelhet).

Vásárlás:
Nagyobb bevásárlásokat együtt intézzük. Rugó rájött, hogy a nagy bevásárlókocsi oldalán kapaszkodva jó utazni, azóta nincs gond (korábban tologatni akarta a kocsit egyedül, akkor volt).
A szalagra pakolásnál is segít.
Akár három nagyáruházat is meg lehet vele járni egymás után, jobban bírja, mint G.
Kisebb bevásárlásokat felváltva intézzük. Ha szabadnapom van, akkor babakocsis program.
Ha G. vásárol, valami mindig kimarad. Bezzeg a kóla meg a szotyi az soha :wink:

Mese: saját gyártmányú meséket mondok neki, este a mellkasomra mászik, és mesehallgatás közben alszik el. Általában Rugó, Neo kutya, Nyuszó, Mirci cica a főszereplők, meg mágusok és kóbor macskaboszorkányok. De mindenféle hülyeséget mesélünk neki, a múltkor G. mondta, akkor a labdája orbitális pályára állt, és Neo kutya űrhajóval hozta vissza :roll:

Ja, lefekvés ideje - amikor elálmosodik, fix időpont nincs. Ha nem álmos, nem erőltetem. Olyan 11-re mindig kidől.

Na, most sok voltam, lassan megyek hazafelé, begyűjtöm Rugót Józsán.

Móni, kíváncsi vagyok, jön-e a barátnőd :roll: Majd írj róla, hogy sikerült a találka.

:arrow:

Kép
vindolanda

Ez az idő.... :x
Ma végre kiszabadultunk, sétáltunk másfél órát, Gegi el is aludt a babakocsiban.
Egyébként egész nap sír, bújik, olyan hisztidönci. Talán valami front?

Zsozsi ma sem aludt. Hol alszik napközben, hol nem.
Mindkét esetben este 9 körül kerülnek ágyba, és reggel f8-f9 körül kelnek. Mostanában f9 körül. Vagyis mindhárman. 8)

Trambulin! Mekkora ötlet. Zsozsinak elkel még egy két szexepil. :lol:

Móni!
Az irigység csúnya dolgokra képes! :?

Az emberek meg egyre bunkóbbak.
Úgy járok a postára, mint más haza.
Ma két gyerekkel, a nagy babakocsival, mert vittem egy csomó mt-t feladni. Újabban az az emberek szokása, hogy hiába van 3 ablak nyitva, beállnak egy sorba, és onnan "osztódnak le".
A postás lányok (bírom őket, nagyon jóban vagyunk), meg mondják, hogy belelóg a sor a virágosba, meg kint a pékségbe, és nem gyorsabb így. Múltkor egy ilyet végigvártam, de most ugye a beöltöztetett két gyerekkel mentem. Senki nem engedett előre. Én meg meguntam, és beálltam az egyik kis sorba.
Egyből jöttek az epés megjegyzések a nyugdíjas néniktől a 30 éves férfiakig... Így előre ment, meg ott a sor, meg mit képzelek.... Az egyik gyerek ül a pulton, foglaljam le, miközben adogatom a csomagokat, a harmadik kezemmel meg itatom a másikat... :evil:
Olyan dolgokon tudnak leakadni.... Áhhh...

Kép
Kép
Kép
gremese

Hát, az emberek megbolondulnak a postán, az biztos :x

Panndinak is volt valami posta-kalandja :roll:

Mi holnap megyünk felvenni a csp-t. De ez kicsi posta :wink:

Kép
vindolanda

Helló, drágák, köszönöm, hogy hiányoltatok, csak az Ádó-férj-háztartás-munka-vezetés-lakáskeresés hatszögben elkeveredtem... csak átfutottalak benneteket, de az tuti, hogy a képek gyönyörűek, Pépör és Emmus egyre szebb, komolyan.
És gondolok mindenkire sokat (Fleur, Rátok különösen, olvastalak és nagyon megértelek, ezt én is éreztem, pedig nem zsonglőrködtem két kicsivel; a lányok amúgy nagyon jó tanácsokat adtak), csak írni nem tudok nagyon, zh-kat kell javítanom ezerrel.
Úgyhogy most csak pár reakció:

Mesi: a posta tényleg embertelen tud lenni. Felénk legendás veszekedések történnek a helyi postán az amúgy nyugodt kerületben, mert kb. két ablak van nyitva, áll előtte ötezer ember. Kétszer még szinte nem is láttam ugyanazt az embert az ablaknál. Szerintem tök jól döntöttél, a háborgást meg se halld. Engem idős nénik döntőbírónak tettek meg egy liftben, hogy ki nyomott meg kit beszálláskor, de nem vállaltam fel. ;-)

Móni: szorítok, h a barátnőddel rendeződjön a dolog. Főleg hogy magába szállt...

Vindo: megértem a külföldicikk-dilemmádat. Én azzal szoktam megmagyarázni magamnak, hogy kb. 5 évente ha tudok ilyen helyen publikálni, ennek bele kell férnie a költségvetésbe. Ez a szakmám hobbirésze, vegyük úgy, más teniszezik vagy modellvasútat gyűjt. Most mondjuk mázlim van, mert elvileg visszakapok valamennyit a fordítási összegből (magyar a nemzetközi periodika kiadója, ha megjelenik a cikk, visszatérít fordítási díjat, na nem piaci áron).

Ádó kicsit náthás, köhécsel, remélem, nem súlyosbodik.
Álmaink lakását megtaláltuk, ma ajánlatot tettünk rá. Ott van, ahol szerettem volna, hogy legyen (nagyon jó helyen), az ára is jó (még az irányára is), kétszobás, de van plusz egy nagy hall és zöldre néző konyha és utcai frontos. Magasföldszint, de engem nem zavar, mert nincs pince alatta és gyönyörű a ház. Jó kis lakás lesz, ha a miénk lesz, csak drukkoljatok, csajok! :-)

A januári nagy bulit meg ne tévesszük szem elől!!!

Akinek nem írtam most, mind puszilom!

8)

Kép
Kép
irina

Juba, ne aggódj, minden rendben lesz! Nekem is vannak olyan ismerőseim, akik gond nélkül hematómázták végig a terhességet!

Móni, neked is minden jót! :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Bocsánat, most nem többet. Majd holnap, talán...

Mi történt a vonalzóimmal???

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D !
Később talán bővebben tudok jönni, mert ha nem találják ki, hogy mégis menjek be dolgozni, akkor szabin vagyok ma és holnap 8) . Elzavartak, mert túl sok van, és muszály kivennem :wink: . Hát nem bánom :oops: .
Alvás, 8 körül szigorúan alvás van, reggel legkésőbb 1/2 7 körül kelniük kell, hogy mindenhová odaérjünk 8) .

Én Pankának ugráló csacsit vettem karácsonyra, Bence pénzt gyűjt, tudom, hogy nem illik, de áprilisban lesz a Sportarénában a Séta a dinoszauruszokkal, és oda hónapok óta el akar menni. Áprilisra talán össze is gyűlik a két jegy ára, mert egyedül nem engedhetem be :wink: .

Mi tegnap egész nap Kecskeméten nézelődtünk, de semmibe nem szerettem bele...mondjuk én most a szombati céges vacsi miatt vagyok bajban, nem tudom, mit vegyek fel :oops:

:arrow: Később jövök...
dettyk

Hú, lányok, most értesültem az éjszakai fejleményekről...

Betörtek a szomszédba éjjel, és hozzánk is megpróbáltak.
De G. még fenn volt fél háromkor, és így vsz. az előszobából visszafordultak. Odáig eljutottak, mert az ajtó tárva-nyitva volt reggel. A szomszédból az autót akarták elvinni, de csak megrongálták, mert nem volt kulcs.

Gyorsan ellenőriztem mindent, innen nem tűnt el semmi.

:shock: :shock: :shock:

Na, ezentúl bezárjuk éjszakánként, mert eddig nagyon lazák voltunk :wink:

Kép
vindolanda

A szomszéd srác fél háromkor ment ki, mert csapdosta a szél a garázsajtaját. De akkor G. még fenn volt (én olyan fél kettőkor lefeküdtem).

Innen az időpont.

Lehet, annyira nyikorgott a bejárati ajtó, hogy nem merték becsukni. Hetek óta gondolkodunk rajta, hogy megzsírozzuk :roll:

Kép
vindolanda

Ja, állítólag a kerítést is kibontották a két porta között.
Csak azt nem vették észre, hogy van átjáró a két udvar között :roll:
Nyitva :wink:

Na, írok valami szívderítőbbet. Kinéztem a Takko-katalógusban egy kárókockás pulóvert, mától van akcióban.

Megkérem Gábort, nézzük meg este, lehet 8)

Kép
vindolanda

Hiába osztom meg itt az izgalmas eseményeket Veletek, nem vagytok sehol :wink:

Felöltöztetem Rugót :arrow:

Kép
vindolanda

Huu Vindo :shock: :evil: :evil:

Kis nega ezt kaptam :

http://www.tenyek-tevhitek.hu/mutans-h1 ... ooltas.htm

Na most már kezdek nagyon pppp zni..... :x
varga tünde

Tényleg ki van bontva a kerítés. Elől, hátra nem mentek a kutya miatt.

Kép
vindolanda

Tünde, még jó, hogy nem oltattuk be magunkat, ezek szerint úgy is mindegy :roll:

Kép
vindolanda

Jaj de tele van a hócipőm,hogy melyikben lehet bízni?? Melyik forrásban hisz mindenki mond mindent.. :x

Huu most végig futott az az érzés,mikor hozzánk akartak bejönni márián csak meghallottuk.. és elmentek... még jó,hogy nem vittek el semmit. .:)
varga tünde

Nem tudom ma mit főzzek,de lassan neki kellene állnom.. :? Meg most lassan lejár a mosógépem,teregetni is kell,de útálom,párás tőle a levegő,és jön elő a penész... A szárítógépet meg még apa nem vitte be megcsináltatni,pedig már többször mondtam neki :shock: vajon mikor jut magától eszébe??? pedig jó lenne... Tegnap szanáltam a ruhákat a miénket is a gy.két is,szép rend van a szekrényekbe,de meddig? mindegyik szokása a válogatás,de vissza csak vissza gyűrik :?
varga tünde

Itt is megy a mosás éppen :wink:
A kályha előtt szépen száradnak a ruhák, egy nap alatt megvan :roll: Korábban télen 2-3 napig is eltartott :roll:

Na, szerintem nyugalmasabb vizekre evezünk. Elmegyünk a postára, coopba, százasba :roll:

Rugó leült végre dvd-zni, nekem meg fel kellene öltöznöm, a reggelt eddig pizsamában abszolváltam :wink:

Dettyk, jó pihenést :!:
Mi ez a dinoszauruszos dolog?

Irina, hát ez jó hír :D
Ma minden rendben volt? Ügynökkel nézitek?

Megyek öltözni, Rugó már ruhában van.

Kép
vindolanda

Hú, lányok, jön a hideg...

http://www.koponyeg.hu/

Kíváncsi vagyok, mit fakítok az autóval :roll: :lol:

Kép
vindolanda

VINDO :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ti nem zárjátok be az ajtót éjszakára???????????????????????????????????????????????????

Mi még a kaput is ...

Nálam is gyorsan szárad a ruha, és nem penészedünk, sokat kell szellőztetni. Radiátor előtt áll a száritó és az ablak is ott van.

Heni
KépKép
heni81

A kinti kaput szoktuk zárni általában, a bejárati ajtót nem (tegnap amúgy pont nem volt). Az előszobának van egy üvegajtaja, az azon lévő retesz az zárva van, így be nem tudnak azért jönni.

Azt nem tudom, hogy a retesz most be volt-e zárva, addig nem jutottak el :roll: Majd Gábort megkérdezem.

Na, öltözünk, megyünk :arrow:

Kép
vindolanda

Süt a nap!! :shock:
varga tünde

Vindo: mik vannak..akkor ezt megúsztátok! huh

Itt is süt picit!

Voltam csöppért bölcsibe..már durmol is..5 perc alatt bealszik, úgy elfárad...
du-án sütjük a mézest! Tegnap begyúrtam.. :wink:

takarítottam, mostam, most begyújtottam én is a kályhába hogy száradjanak a törik!

:arrow: ebédelni...

Irina: +++++++++++++++++++++++++++++++nagyon szorítunk!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt is süt :D

Cicus megint nem akar aludni :?
Én kóválygok, alig állok a lábamon :oops: (már a 3. Cilike könyvnél tartok Viranka :wink: :lol: ) azt hiszem inkább nem olvasok majd esténként, így nem fogom bírni :?

Vindo :shock: még jó, hogy nem bírtak hozzátok bemenni :roll:
mi minden ajtót zárni szoktunk :roll:
sőt.........
van amikor bennhagyom belülről a kulcsot és múltkor Z. vagy 10 percig kopogott az ablakon mire meghallottam és beengedtem 8) :lol:

Irina drukkjaim mennek++++++++++++++++++++++
cserébe majd kérünk képeket, ha az üzlet megköttetett.
Ádó meg nem lesz beteg és kész :wink: :lol:

Dettyk ugráló csacsi Grétinél a mai napig sláger :lol:

Viranka a trambulint mennyiért vettétek?
most karácsonyra már megvan minden, de tavasszal jó volna Grétinek tombolni :roll:

na kávézok

KépKép
Kép Kép
l.móni

nincs itthon tej :twisted:
most mehetünk a boltba :?
nincs igazság :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Csak gyorsan.

Irina!
Szorítok a lakáshoz nagyon!!!!!!!!!! Ha nektek szánják az égiek, meglesz!!!!!!!!!

Vindo!
Hűha, még jó, hogy nem jutottak be. Most aztán rendesen tessék zárni az ajtókat!

Móni!
Legalább napsütésben mentek majd boltba. :wink:

Kaqk!
Hajrá mézeskalács! :)

Tünde!
Én inkább el sem olvasom. Maradok a struccpolitikánál.. :oops:

Zsuzsu reggelre belázasodott. :( Egész délelőtt aludt, de 1 körül felkelt jó kedvű, láza nincs. Nem tudom mi lehetett. Remélem nem lesz semmi. Most megin heverészik, nem akarom zavarni. Tök fura volt, h délelőtt voltaképpen 1 gyerekem volt. Csak lézengtünk a lakásban. Csend volt.

Pusz
Gica

Kép
gica1

Ja, amúgy ahelyett, hogy bejöttek volna a nyitott kiskapun, felvágták mellette a kerítést kb. 3 méterre :roll:
Ezek sem az Albert Einstein-kommandó tagjai voltak :wink:

Gica, mi újság Zsuzskával?

Móni, milyen volt a boltban? :wink:

Kaqk, sütögetést :D

Kép
vindolanda

Kaqk, jó sütögetést :D

Kép
vindolanda

Irina, én is drukkolok, tök jó, hogy úgy néz ki jeleneleg, hogy minden stimmel!

Vindo, de jó, hogy nem jutottak be!!! Megijedtem...

Mostakkor miiiiiivaaaaaaaan???? Ez az oltásos oldal mennyire biztos forrás???
Mostmár nem érdekel. Készpasz. Csak az a baj, hogy éppen beteg Sam. Remélem, nem találta el a keringő gyilkos vírus...

Szép napot, én most asszem ledőlök, mert mindjárt nagyfiam is alszi, remélem...

Kép
Kép
Kép
zdori

Boltba nem jutottunk el :?
Ki akartam előtte teregetni, mire megtettem csini kidőlt Kokó macival együtt.

Kép

találtam a szekrényben complettát. Azzal ittam. Háááááááááát.
Nem egy élmény vagy legalábbis nem a legjobb :roll:

Zdori érdekes azt nem nagyon hangoztatják, hogy kezd lecsengeni a vírus.
nem nő a megbetegedettek száma.
Engem az irritál, hogy szemrebbenés nélkül oltják a kismamákat, közben hangoztatják, hogy az égvilágon semmi negatív hatása nem lesz a bébire.
De honnan tudják? Hisz nem is tesztelték!!!!
A papírt meg aláiratják, hogy saját felelősségére adatja be és semmi kártérítést nem kérhet az esetleges "kellemetlenségekért".
Még a higganyos lázmérő használatát is betiltották, de szemrebbenés nélkül oltanak higgany tartalmú szérummal.
Zsebre megy ez is mint minden más Magyarországon.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Zdori nyugi, biztos csak egyszerű nátha

Gica Zsuzsi hogy van?
Láza?

Na megint oldalkezdés :roll:
Mintha csak én írogatnák ide :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Ugyan Móni, az előző oldal kommentjeinek kb. az 50%-át én küldtem. El is határoztam, felülvizsgálom a fórumozási szokásaimat, de nem megy :wink:

Az ukrajnai tüdőroncsolós változatról az indexen kb. másfél hónapja már lehetett olvasni, azt hiszem.

Gréta aranyosan kidőlt.

Kokó maci honnan kapta a nevét? :wink:

Én szerettem a Complettát. Míg kávéztam, mindig volt itthon :roll:

Rugó is kidőlt, én meg írom a tanulmányt lendületlenül.

Kép
vindolanda

Vindo nehogy változtass :!:
Imádom olvasni a hozzászólásaidat :lol: :lol:
Kokó maci nevét Gréti adta, nem tudjuk miért ez lett.
Mondtuk neki miután meghozta a Mikulás, hogy neki kell elnevezni.
Azt mondta jó, akkor legyen Kokó :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hozzászólás törlésre került!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torolve_20130114141731 2009.12.11 09:53-kor.
torolve_20130114141731

Na, hát Rugó még nem nagyon tud elnevezni dolgokat :roll:
Így a tárgyainak mi adunk nevet (labdacs, nyuszó stb., és ezeket meg is érti).

Közben R. felkelt egy 20 perce. Ki kellene mennem tölgyfáért meg gyújtósért, nem nagyon figyeltem a tűzre :oops: :arrow:

Most nyárfa van, kicsit nedves még, vegyesen adagoljuk, de néha nem összpontosítok kellőképpen a tűzre.

Kép
vindolanda

Na, addig kapargattam a kályhát, hogy begyulladt rendesen. Bár kicsit füst lett.

Viszek Rugónak uzsonnát, aztán át kellene húznunk az ágyneműt.
:roll:

Kép
vindolanda

Sziasztok,

Vindo ezentúl remélem óvatosabbak vagytok. Még a végén ellopják a laptopot és min fogsz nekünk irogatni?

Dori biztos csak sima megfázás.

Móni nagyon édesen alszik Gréti.

FElhivtam a szemészetet, hogy kérjek időpontot, azt mondják január végére tudnak adni :shock: de sürgősségi beutalóval vihetem hétfőn is :roll: nem semmi.
Hát kiváncsi vagyok mitől van a hunyorgatás. Egyébként napközben nem csinálja, csak ilyenkor este.

Heni
KépKép
heni81

Heni Grétike is szokott hunyorogni.
Én jövőre viszem szemészeti vizsgálatra, amúgy teljesen jól lát én úgy vettem észre.
Lehet elfárad a szemük vagy kiszárad és csak egy kis műkönnyre lenne szükségük :roll:

Vindo mi most nagyon jó száraz fát vettünk.
hipp-hopp be lehet gyújtani és nem kell belőle sok a jó meleghez :lol:
jövőre már a nyár elején megvesszük a téli tüzelőt, hagy száradjon, idén erre nem volt keret :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hú, micsoda fotó ez Grétáról :D Gyönyörű :D

Hát, nekünk van száraz fánk meg gyújtósunk, meg nedvesebb is, ami annyira olcsó volt, hogy Gábor nem tudott neki ellenállni :wink:
Feldaraboljuk, szárítgatjuk pár napot benn, aztán eltüzeljük. De kell hozzá néha a tölgy is.

Heni, mi a baja pontosan Péterke szemének?
Ha este csinálja, lehet, tényleg a fáradtság az :roll:
Rugó még nem volt szemészeti vizsgálaton. Volt egy-két hónapja a védődőnél ingyenesen, de nem voltunk aznap.

Kép
vindolanda

Szép Gréta! Miújs penész terén Móni?
varga tünde

Tünde, hmm, új vonalzók? :lol:

Mindenki újít, úgy látom :roll:

Kép
vindolanda

Ez a h1n1 sem különbözik a többi influenza vírustól, csak ezt nevesítették, jó a marketingje és a gyógyszergyártók, meg akinek benne van a keze, sokat kaszálnak rajta.
A h1n1 idáig 6000 halálos áldozatot szedett. Nem dolgozik túl jól, mert a sima influenza vírus évente szed 500.000 áldozatot....
Mindegyik alapja az, hogy legyengíti az immunrendszert. Ha e mellé valaki bekapja a tüdőgyuszit, vagy krónikus betegsége van, az viheti el. Madárinfluenza dettó. Ezer éve is volt madárinfluenza, csak nem volt jó a menedzsmentje és régen nem fújták fel. Pár éve igen, mert ebből is pénzt lehet szedni.
A h1n1 mellett nincs egy egységes álláspont, nem tudják mik lehetnek a mellékhatások gyereknél, felnőttnél.
Abban sincs megállapodás, ki oltson!
Akkor kiben bízzunk? Kinek higgyünk? Büdös ez az egész!
De ez csak az én véleményem.

Kép
Kép
Kép
gremese

Nekem is voni csere kell.

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, Vindo!
Köszönöm, Zsuzsunak délután nem volt kutya baja, persze hatott a 11-kor beadott Nurofen. Este 7-kor viszont újból 38,1 et produkált. Meglátjuk az éjszakát...

Emese!
Tetszik a véleményed!

Móni!
Csodaszép Gréti Kokóval és az új vonalzón is!
Ezek szerint Ti sem oltattatok?

Vindo!
Hű, nekem annyira fura ez a tűzre rakás dolog. Világ életemben gázos, távfűtéses lakásban éltem. Sokáig azt sem tudtam, mi az, h vegyes tüzelésű kazán. :oops:

Heni!
Lehet, h tényleg a fáradság...

Na megyek, mert nem lesz egy nyugodt éjszakám...
Jóéjt

Kép
gica1

Szisztok!

Reméelem, mindenkinek nyugodt (mégis) az éjszakája! Aludjatok jól! :)

Én is lessan megyek, csak még benéztem.

Újítások tetszenek! :)

Samu rosszabbul, de legalább alszik. Meglátjuk, mi lesz ebből. Vlsz megfázás csak. :)

Oltás: na, majd 1 év múlva már tudni fogjuk,hogy mi a helyzet ezzel a msotani dologgal kapcsolatban. Én kivárom. :)

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zdori

Na, képzeljétek, hogy jártam, elkezdtem altatni Rugót olyan fél 11 körül, és fél kettőkor riadtam meg :oops: :roll:
G. sem éjszakázott most, mert hajnalban kel, megy Bp-re. Valami civiles biszembaszom találkozó lesz a Parlamentben, oda kell mennie. Nem akar öltönyt venni :roll: A haját alig akarta megmosni :roll:

El kellett még intéznem valamit e-mailen, amit mára ígértem, szóvaé fel kellett kelnem, de akartam még írni valamit.

A tűzre most régi telefonkönyveket meg újságokat is rádobálok. Egy babamagazin is ott volt, és belelapoztam. Egyrészt megtudtam belőle, hogy:

- ha a gyerek nem beszél két és fél éves korában, akkor irány az orvos
- ha nem szobatiszta két és fél éves korában, irány az orvos.

Így az lenne a legjobb, ha hétfőn a klinikán kezdenénk Rugóval :o :roll:

De nem ez a lényeg, hanem hogy épp volt egy cikk a hunyorgatásról, és arról írtak benne, hogy ez általában tikk. Ha alapjában kiegyensúlyozott a gyerek, akkor nem kell vele csinálni semmit, de ha egyéb szorongásos tünetei is vannak, akkor talán gyermekpszichológus.

Nem mintha a babamagazinból szerezném az infóimat, csak leírtam már, mert Pépör jutott az eszembe.

Holnap folytatom az eltüzelést.

Megyek aludni.
Még dolgozni akartam, de ma már nem kezdek neki, pedig most enyém lett volna a notebook.

Szép éjszakát.

Gica, én is most tanultam tüzet rakni pár hónapja, az első hetekben nem is nagyon ment.
Nekünk sem volt ilyen fűtésünk soha.

V.

Kép
vindolanda

Szép napot :)

Móni!
B. nek kukuja van G.nek Kokoja :lol: :wink:

Vindo!
szerencse nem történt nagyobb baj :wink:

KépKép
viranka

Szóval Vindo,mindennel irány az orvos... :) Lassan akkor nekünk is szobatisztának kellene lennünk,mármit Dominak :lol:

Zsuzsunak és Samunka jobbulást!!!! Hogyvannak?

Nálunk az oviban egyre kevesebben vannak,remélem a fellépésük nem marad el.. :roll:
varga tünde

Lányok, nem találom itthon G. magasszárú bakancsát. Tuti abban meg a Parlamentbe :shock: :roll: :D

Tünde, így jártunk :wink:

Mondjuk, ha csak egy dologban lenne alaposan lemaradva, nem idegesítene, de ez a kettő egyszerre néha betesz a lelkivilágomnak :?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?