A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

még soha nem voltam Toszkánában... olaszéknál igen, de csak a csizma tetején vigéckedtem Velence körül...

Az tényleg nagyon frusztráló, mikor sírnak az ember után... nem is fusztráló, hanem szívszaggató is...
Na, begyűjti a laptetűt, aztán meg megy aludni :)

vicger

Kata,mi jan 12-re kaptunk,így nem fogunk összefutni :(

Tara sztem túl sok az a cukor,nem a mi izlésünk a mérvadó!!!!

Viki,szurihoz mosoly,azta :shock: ,bátor kiscsaj ez a Dórika!!!!

Madar, a hétből már kevesebb mint a fele van!!!!

Kriszti,talán azért nem viselte jól,mert az anyatejjel szívta magába az ellenérzést :roll:

Micsoda súlyok!!!!!!!és centik...mi még a 6 kg se értük el!!!

Kriszti,jöttök pestre,akkor 17-én van programom,veletek talizni :D :D :D
Ilyen időben,vastag kordnadrág,de farmer alá min.harinya!!!Mi vasárnap anyóséknál elmentünk sétálni,és kb negyedútról fordultunk vissza,hogy kérjek egy harisnyát anyósomtól,mert a combjaimat már nem éreztem.....szóval ejnyebejnye

Anna,mit csináltok a gyógymanóinkkal??????Vagy még nem értek oda????

Kriszti,sztem a Vica 14 lesz akkor kelleni fog neki egy fiú mentes hely,és ha Gergő is nagyobb lesz akkor már neki is.......én úgy tudtam egy idő után ez így egészségesebb!!!Én mindenhonnan ezt hallottam....de nem akarok én beleszólni!!!!!!

sutimano76

Így mentünk ma pasizni
Kép

Kép

Andi remélem ennyi ébrentartás után sikerül aludni iccaka!!!
az én gépemmel nem csináltunk közös fotót :cry: :cry: :cry:

sutimano76

Süti nos... ami miatt kellene a hely, azt amúgy sem itthon fogja tenni, gondolok itt a fiúzásra, barátnőzésre. Viszont kuckója, ahol csak maga van, meg a titkos dolgaik, van mindegyiknek, mert galériaágyuk van. ;) Egyébként, ha nagyon szükséges lesz a külön szoba /pl agykutatás miatt, az is megoldható, ahogy eddig. De most fontosnak tartom, sőt, életbevágónak, hogy észrevegyék: rajtuk kívül más is él ezen a Földön...

vicger

ezt nevezem, Berni bébi nem aprózta el a megjelenést :) nagyon csini :):)
Jut eszembe a 6 kilóról.. nem verseny ez ;) ráadásul, van pár nap a csajok között :)

vicger

17. okés, majd ezt még megbeszéljük :D

vicger

Kriszti régebben volt szó némi építkezésről,azzal mi lett,elvitte a válság??????
Egyke férjemnél az egykeségre fogom az önzőségét,hogy lehet ,hogy ennyien testvérek és még nem szokták meg hogy nincs csak én???????ÁÁÁÁ,nem lehet hogy ezzel akarják felhívni a figyelmed??????
Sztem te nagyon jó anya vagy,és sztem jók azok a gyerekek csak nem tökéletesek!!!!!Alig várom hogy megismerjelek titeket!!!

Tudom hogy nem verseny,de olyan furi,ha heti 200-at hízunk,akkor is csak 6300 körül leszünk hasonló korunkra....mi van a ti tejetekbe?????no mindegy még nem anorexiás Berni,szóval nem parázok ám!! :lol: :lol: :lol:

sutimano76

Reggeltet! :)

Süti, építkezés még mindig a tervek között szerepel, elvileg tavasszal lesz egy kis alap ásás.... :roll: na de mire azon agyaljak, hogy melyik gyerek melyik szobába lesz... na az kicsit arrébb lesz :lol: :lol:

Sütikém, hidd el teljesen tisztában vannak saját maguk fontosságával a gyerkőcök ;) Az, hogy az embernek vannak tesói, akár egy oviscsoportnyi, nem jelenti azt, hogy ő, mint ego megszűnt létezni, vagy háttérbe szorul, vagy beleolvad, vagy mint külön személyiség nincs elfogadva, vagy számon tartva, vagy bármi, sőt :)
Inkább az a baj, hogy túlságosan is megszokták, hogy én... minden teljesen evidens, természetes, hogy mindent megveszünk, hogy amit kérnek az azonnal, de rögtön /ez az én hibám, mikor egyedül neveltem őket, akkor ezzel a rossz módszerrel akartam kompenzálni az apahiány, bizonyítani magamnak, hogy lám egyedül is mindent meg tudok adni nekik stb, tehát teljesen tisztában vagyok azzal, hogy hol csesztem el ;) Ettől függetlenül nincs velük nagy baj, csak ha nem figyelek most oda, akkor rossz irányba fog elmenni velük a szekér...
Vica, s Gergő nem jönnek majd velünk, suliban lesznek.... hétvégén meg nem akarunk Pestre menni, mert a pályán olyankor iszonyat forgalom van..

épp tegnap akadtam ki, Gergő jött haza a suliból, hogy akkor melyik kifestőt rendeljük meg, viszi rá a pénzt. én meg csak lestem nagyot, hogy : höö? Egyiket sem. S nem a 400 forint miatt, ha ingyen adnák akkor sem kell, mert x. kifestő nem kell most. De Gergő totál természetesnek veszi, hogy bármi szórólapot, megrendelőlapot kap a suliban, akkor azt megvesszük. Nem vesszük és pont. Amúgy is mérhetetlenül feldühít ez a marketingfogás, hogy a gyereken keresztül érzelmi zsarolják a szülőket, mert a gyerekednek tudsz a legnehezebben nemet mondani. S ez elég nehéz, mikor ott áll előtted, kezében egy szép színes, csilli villi könyvnek a megrendelőjével, s megkérdezi, hogy : Anya lehet? ... Na, úgyhogy ez így nem fair....

Na, felkeltem Lucát, aztán robogunk ósönözni, megnézzük a karácsonyfáknak valót.... remélem nem lesz bazinagytömeg :roll:

Mostanában kicsi lányka később alszik el, fél éjfél körül, s alszik, mint most is, fél 9ig.... Csak nekem nem elég az a 6 óra.... persze örülök, hogy egyáltalán ennyi is van, mert bőven lehetne sokkal rosszabb is.

Na mentem :)

vicger

Jóóó reggelt!!!

Háááá micsoda... én az első???? Kép hasatokra süt a nap... Kép

Csak gyors visszaolvastam....

Anna ... még nem volt laptetűűűd... ??? Nem baj... legyintős szmájli... már ugyis megbeszéltük, hogy nincs jelentősége.... (vagyis én "feldobtam"...) Ezért tepertél???? Kép Kép

Süti... ez nem verseny!!!! Berni nagyon is jó husiban van!!!!! Az, hogy mi van az én tejembe?! Jaaa tudom már... puding.... Kép Berni baba csudijólnézettki a randira... Barninál voltatok???? Ha igen... remélhetőleg a látvány annyira lenyűgözte kicsi Barnikát, hogy tudott végre aludni... Kép és így anyukája is....

Szoba kérdéshez, hogy kell e külön szoba nem tudok hozzászólni, mert nekem egy nővérem van... és mi egy szobában voltunk... aztán ő elment... s én maradtam egyedül... de nem sokáig, mert én is elmentem... oszt visszajöttem... s elmentem... s megint vissza... szoktam is mondani, hogy kicsit olyan voltam/vagyok, mint a bumeráng.... :)

Nooo kicsikém bealudt a kiságyban... gyors hajat mosok.... Kép
vikiviktor

Nnnnnna Kriszti beelőzött.... sebaj megyek.... Kép Kép Kép Kép de előtte hajat mosok... Kép
vikiviktor

Szép jó reggelt hétalvók!!!!

Tegnap voltunk Pécsen... hááát sokkal okosabbak megint nem lettünk. :? Elvégezték ugyan azt a bizonyos VEP-vizsgálatot, de már előtte mondta a dokinő, hogy nem biztos, hogy értékelhető eredményt fogunk kapni, mert még picike hozzá.

Két részből állt a vizsgálat... az elsőnél felváltva volt leragasztva a szeme és úgy kellett néznie egy monitort, melyen apró sakktábla-minta szerű ábra volt, mely villogott... ezt eltartott majd fél óráig... gondolhatjátok győztük lekötni, hogy abba az irányba nézzen, meg hogy ne sírjon...
A másodiknál egy gömbbe kellett belenéznie (ugyanígy leragasztott szemekkel) és tök erős fényfelvillanások voltak.

Szóval, az elsőnél nem érzékelte a mintaváltást (hogy egyszer fekete egyszer fehér volt ugyanaz a négyzet), de ez akár lehet attól is hogy közben jár a szeme és elmosódik neki végig a kép... nem biztos hogy azért, mert nem lát...
A második eredménye jó lett, tehát a fényt minden bizonnyal vezetik az idegpályák. Ez jó hír.

Amit még néztek, hogy a pupillája kicsit lassabban reagál a fényre...de reagál. És ami pozitívum, hogy már jobban fixálja a tárgyakat (ezt mondjuk mi tudtuk).

Most egyenlőre nem kell mennünk sehova... várunk... foglalkozni kell vele, hogy használja a szemét... ezt már eddig is megtettük... és majd március végén kell újra visszamenni, akkor ismét megnéznek mindent, hogy történt-e valamilyen változás.

És most reggeli és visszaolvasás következik... ki tudja meddig jutok el.

Kép Kép
manósziget

mano akkor most mi? várni kell addig amíg pöttöm meg nem szólal és el nem mondja a szitut?
nesze neked orvostudomány.....
remélem tényleg csak olyan ugrabugri szeme van mint párodnak és semmi komoly

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Manó, örülök, hogy ha csak félig is, de okosabbak lettetek. A fél hír is jó hír! Hogy bírta Ákos a vizsgálatokat? Aztán akkor szemtornára fel és biztos nem lesz semmi baj.

Viki, jó reggelt! Nálam is ez a program következik... :lol:

Máté ma hátról hasra is megfordult és láttam! :lol: Szerintem most a pocak vitte el oldalra, de sebaj, nem akarom kisebbíteni az ügyességét. :wink: Ha majd újra csinálja tudatosnak veszem, addig csak véletlen. :)

Kriszti: Andris már most egy kuckós galériágyért nyúz minket, de ahhoz még szerintem kicsi, hogy fönt aludjon. Majd ha Máté kiköltözik a kiságyból, akkor esetleg mi is ilyet választunk. Helyünk van kettőnek is a gyerekszobában, így nagyon jól meglennének. Maximálisan osztom a nézetedet az egoizmussal kapcsolatban manapság... :)

Kép

Kép
hgrita

Manó......nem lesz ott semmi probléma!!!!!de jó!!

Kriszti,értem a dolgokat.....az alapásás hurrrrráááá!!!!!!

Drága kislányom akkora decibellel kiabál egész reggel,hogy lassan bereked :wink:

Viki,Barninál igen.már akkor aludt a látványtól :wink:

sutimano76

Halihó!

Manó, hát akkor okosabbak is vagytok,meg nem is , de minden ok lesz!!!!

Zsalyam! Én nagyfius anyuka vagyok, és én fiam meg fel akar rugni, meg tünjek el, meg stb. Ő néz már meséket, mivel 5 éves, de nem feltétlenül onnan szedi, ragad az rendesen, én reménykedem hogy ez csak egy lázadó korszak , meg annak tudható be, hogy megszűnt az egyeduralom!!

Hú csajok tudjátok ma milyen világnap van???

A reggel stikában megfüriző és hajatmosó kismamák világnapja :lol: :lol: én is azt csináltam most éppen :lol: :lol:

Kriszti!

Madjcsak felépül az a ház, legalább tervben van, meg lesz alap, mit nem adnék én is legalább egy bővítésért, hogy nézzen is ki valahogy, meg nagyobb fürdőszobám legyen, és egy nagy előtér, de :? :? .. esetleg ha nyerünk a lottón :roll:

Rita! Máté ügyi!!! Galéria ágy, az tök buli lehet, én is szeretnék..., csak nekünk túl kicsi a házikónk belmagassága :(

Kedves apuka ismét várja a főnököt, 8 óta még nem tudta megkérdezni, hogy eljöhet e :? :? Szerintetek rúgjam szét a valagát???

Pont most hívott, elengedték 12-14-ig, na én már ennek is örülök, seggberúgást megúszta :lol:

Anna! Remélem a gyerkőcök hamar rendbejönnek!!!

És egy kérdés a végére: Aki tápizik, vagy ad forralt vizet a babának, szerintetek a vízforralóval forralt víz is jó vagy ???? Tegnap este ugyanis megszűnt kicsiny városunkban a gázszolgáltatás, és csak most lett ismét, de reggelit adnom kellett Blankikámnak és így vízforralóval csináltam a tápit. ( még jó, hogy mi is cserépkályhával fűtünk, így legalább nem fagyoskodtunk az éjszaka)

Kép
babcika

Jaj Süti, itt agyalok, hogy mit akartam, hát hogy Berni micsoda nőci ebben a cuccban, lassan nekünk is be kell szerezni egy szoknyát, nehogy Ákos félre kacsintgasson itt nekem!! :lol: :lol:

Kép
babcika

Babcika... szerintem jó a víz forraló... :wink: de majd itt jönnek nálam okosabb, tapasztaltabb anyukák s jól megmondják neked.... :wink: :wink: (amikor még teáztunk én azzal forraltam.... :wink: )

Manó.... hurrá, hurrá... ennek a hírnek (is) örülni kell!!!! Kép És lehet továbbra is figyelni.... :roll: :roll: :roll: :roll:

Húúúú mit akartam még.... :roll: :roll: :roll: ja meg van...

Rita..
. hurrá hurrá de ügyes Máté!!! Csak fordulgat össze vissza.... Kép
Jaaa kérlek... még ki is vasaltam a hajam... nagyon ritkán szoktam... dddddddddeeeeeeeeeeee most olyan jól esett!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Babcika.... minek akarsz nagyobb fürdőt???????????????? Januártól kezdődik a nagy fogyás... oszt áprilisban akkora fürdőd lesz, hogy csak nnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaa .... Kép
vikiviktor

Hú találtam Nektek akik cumiztok/cumiztattok cumi kiesős szmájlit... Kép :wink: :wink:
vikiviktor

[quote]H írta:ú csajok tudjátok ma milyen világnap van???

A reggel stikában megfüriző és hajatmosó kismamák világnapja én is azt csináltam most éppen

basszus én tegnap csináltam :roll:

sutimano76

Viki Kép
Hát hogy miután lefogytam az összes pasi akit rámvetette magát beférjen mellém :lol: :lol:

Nálatok jár a "boci-boci tarka autó"? Most éppen itt van, hát .... de legalább ettől nem vonyítanak a kutyák, mint a "kacsatollat, libatollat" autótól :D

Kép
babcika

Nyahhh Kriszti... meg Anna... meg Astrid... Nektek találtam nagycsaládosast.... Kép
vikiviktor

Szendvicskiesős smily-d nincs, mert én most borítottam az ölembe egy nagy kolbászos sajtos paprikás szenyát :lol: :lol:

Sütikém, hát, na mindegy, majd jövőre, te is a világnapon fürdesz :lol: :lol:

Kép
babcika

Felénk is jár ilyen bocis autó... gyanítom nem ugyanaz, mint felétek.... Kép egyik este a frászt hozta rám... pont kint voltam... aztán megszólalt... nálunk ugatják a kutyák... :? :? :? Kép
vikiviktor

[quote]K írta:edves apuka ismét várja a főnököt, 8 óta még nem tudta megkérdezni, hogy eljöhet e Szerintetek rúgjam szét a valagát???
ha ennyire nem talizik a főnökkel,akkor azt se venné észre ha meglógna :lol: :lol: :lol: ,ja látom sikerült!!

sutimano76

Nem tudom Babcika... ezek a kajálós szmájlijaim vannak.... Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
vikiviktor

Tegnap ilyet ettem: Kép nade nem így :lol:

Kép
babcika

Jó reggelt!

Süti: Nem sok a cukor, dokinéni mondta, hogy ennyit, ha az én izlésemet vesszük, akkor no cukor :lol: :lol:
De ma már újra a szirupot kapja, nekünk most a tea nem vált be, 4. napja nincs megint kaki :cry:
És tegnap egész du nem aludt, úgyhogy este fürcsi után még a vacsi se kellett, addig sírt míg egy 10 perces szunyát bevert, utána evett, és negyed 9-től fél 3-ig aludt. Szerintem totál kifáradt. Lehet, hogy ezt az időt érezte.

Kriszti: Elfelejtettem, hogy tök jó ötlet az átalakítás hajrá :lol:

Astrid: Összeveszni nem szeretnék, de szóvá fogom tenni. Most úgy néz ki, hogy megy. :cry:
Amúgy az alsós igazgató helyezte kilátásba, hogy nem szerepelhetnek később, ha most ezen nem vesznek részt. :twisted:

Manó: Fél jó hír is jó hír, örülök!!!!!!!!!!!

Kata: Dobj egy üzit, ha jöttök!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Pont most akartam kérdezni, hogy tápinál nem e gáz, hogy csak 2 naponta van 2 kaki, de ha jól emlékszem Marci is tápis, és akkor azért nem olyan nagy gond. De majd ismét elkezdem adni a Mecsek teát, mert a múltor azért hagytam abba, mert fosizott tőle.

Kép
babcika

Mozgásfejlődéssel kapcsolatban meg megnyugtatott tegnap a védőnő is, összfutottam vele és kérdeztem, hogy ...mondta, hogy Blanki fordulni is később fog ,mert ahogy sejtettem is ,a terpeszpelus miatt nem tud.

Jajj és képzeljétek, akkora örömöt okoztam a fiamnak, hogy majdelbőgtem magam. Mindenki háza fel van már díszítve, ez a divat. Hát a mienk eddig nem volt, de Jancsikának annyira tetszett, hogy tegnap vettem egy jégcsapszerű égősort az ablakba, annyira el volt varázsolva tőle, ma reggel is be kellett kapcsolni ,míg el nem mentek, azt bámulta.... :D

Kép
babcika

Viki, hurrá ügyi vagy a főzéssel! Megy ez neked! :lol:
Kajálós smile gyűjtemény. :lol:

Kriszti, lakásátrendezés jó ötlet. A nappalihoz én is mindenképp ragaszkodnék. és akkor összes gyerkő együtt?
Dokinál nem lehet szoptatni? :shock: Nálunk van egy külön kis helység ahol a védőnők vannak (ott mérik a piciket, meg ott kell levetkőztetni őket...), na és ott simán meg lehet szoptatni.
Hú de szép súlya van Luca bébinek is. :lol:
Végül milyen sütit gyártottál? Recept?

Babcika, kis menyem és a naaagy plüssök! :lol: Cicikodobós!! :lol: Ha ezt Ákosnak megmutatom! Lehet még a szeme is helyrejön. ;) Én nem tudom letenni a földre... :( pedig jó lenne, de hát az én nagy cirkálóm tuti letaposná... :?Míra 4,5 hósan kezdett el forogni. ;) Blanki teljesen jól fejlődik, nincs lemaradva.
Jégcsap világítás. :)

Móni, sommelier! :lol: Júj, az de jó lehet. Én is naon bírom ezeket a dolgokat. Majd tartasz nekünk fini pinceszereket. ;)

T-pk
, még jó hogy csak horvát nem Hawaii, húú mekkora hullámok vannak most ott.

Süti, Berni nagyon csini az új szerkóban. :lol:

Rita, ügyike volt Máté. :lol:

Hú, az előbb drága kisfiam akkkkorát tojt, hogy a háta közepéig felnyomult neki... és ahogy vetkőztettem az egész gyerek tiszta kaki lett. :lol: Aztán irány a csap. :lol: Most már csak a ruhái áznak. :lol:

Kép Kép
manósziget

Jó reggelt!

Ez nem ér!!!!!! Próbálok visszaolvasni, de annyit termeltek, hogy nem megy!!!!!!!!
Na jó nem haragszom, csak kicsit irigy vagyok, hogy így kimaradok egy csomó mindenből!
Süti: ne aggódj Berni súlya miatt, Zoé még csak 5 kg.
de hiába próbálom sűrűbben szopiztatni, szinte kiröhög! pár perc szopi után csak vigyorog, meg dumálgat. de már nem idegesítem magam, met ha éhes lenne, biztosan hangot adna neki, és nem mosolyogna folyton, meg aludna pár órákat. Most én is sűrűbben eszek keveset, és próbálok laktatósabb kajákat enni, meg sok gyümölcsöt, majd meglátjuk lesz- e változás.
Manó: örülök a jó híreknek!
Kriszti: átalakítás hajrá!!!!!!! Mázlista vagy a kanapéval!
Bocsi, hogy másra most nem reagálok, de próbálok felzárkózni!

KépKép
Kép
s.vera

Jaaaaaaaa csajok a főzésemmel kapcsolatban el is felejtettem írni, hogy nálam már ott (is) kezdődik a probléma, hogy uuuuuuuuuuutttttttttttttttááááááááálllllllloooooooooommmmmm a húst... nnnna nem vagyok vega (vegákkal sincs semmi baj... csak nekem macerás... :wink: :wink: ) mert van amit megeszem, de a húst, mint disznó hús pl karaj... meg ilyenek ... nem... a pipi mellét megeszem... de ha egy évig nem ennék azt is kibírnám.... :wink: :wink: :wink: szal nem hiányzik egyáltalán a hús... Az pedig, hogy még fogdossam is az meg egyáltalán nem hiányzik... rendesen erőt kellett vegyek magamon.... :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Fogalmam sincs van e front... de nekem úgy fáááááááááááááááj a fejem...... az előbb gondoltam ledőlök egy kicsit.... de Dóri úgy döntött becarik és elkezdett kiabálni.... :shock: :shock: :shock: :shock: nooo aztán nem akartam úgy járni, mint Manó.... :? :? :? 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) :wink: :wink: :wink:
vikiviktor

Mik nem történtek mostanában a blogon... :shock: De igyekszem pótolni ott is az elmaradásaimat.
Móka neked már írtam. bár nemtom segít-e vmit neked...

Kép Kép
manósziget

Éhes is vagyok... asszem összedobok egy krumplis tésztát... (nnnna már csak ilyen lazán megy ez.... Kép )
vikiviktor

Viki, vannak nagggyon finom vega receptek is.,)

Kép Kép
manósziget

Erről jut eszembe... nekem sincs ebédem... Mírának van kápsztás tészta, de azért én nem vagyok oda meg nem szeretnék este hajnalig ringatni se... így irány a bóóót.

Kép Kép
manósziget

köszi Rita a képeket!

sutimano76

Lányok aki teáztat, ti csak úgy belerakjátok a cukrot, vagy felforraljátok a vízzel??

Kép
babcika

Viki!

Tuti van valami a levegőben, mert fáj a fejem és szédelgek... és kialvatlan tuti nem vagyok :D

Kép
babcika

Vettünk karácsonyfát :D :D :D :D szép formás, viszonylag nagy /sajnos plafonig érő már nem lesz ilyen árak mellett, na meg ilyen belmagasság mellett 8) / 2méteres, ezüst fenyő :) széép :D:D:D

Manó, szerintem semmi baja nincs Ákos szemének. Hidd el ;) Én sem teszem le Lucát a földre, majd a járókába, ha kész lesz a nappali :lol: :lol: :lol: bár a gyerekszobába is bőven elfér, eddig is ott volt, csak nem szerette... még.... :lol:
Igen, összes gyerek együtt, jó nagy a gyerekszoba elférnek :)
dokinál szopi: a védőnői szoba eszembe sem jutott.. :shock: 8) , na majd legközelebb :)
Süti: kókuszos krémest csináltam nagggggggggyon fini lett, gyors és egyszerű, felteszem majd picre :)

Viki, ügyes vagy a főzéssel :):):) a húst én is utálom megfogni :?

Babcika, na látod, h tudtok menni :):):) fürdő: kis hamis :lol: :lol: :lol: azt a szendvicset... amit ettél.... nekem is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gyümölcsnapom van 8) 8) kenyeret már 40akárhánynapja nem ettem.. :cry: :cry:

vicger

Babcika: Én forralom a vizet a köménnyel kb 5 percig, utána teszem bele a cukrot. Viszont én nem kristánycukrot hanem szőlőcukrot használok, állítólag az nem terheli meg annyira a baba pocakját. Én tegnap éreztem így magam, hányingerem és fejfájásom volt... Plusz nagyon gyakran szédülök... Ilyenkor mindig a vércukrom leesésére fogom és betömök egy kicsike kis csokit... :wink:

Viki, apropó, édességzabizó szmájli nincs? Nekem arra elég gyakran szükségem lenne. :wink:

Süti, olyan szűkszavú vagy mostanság... Ugye nincs semmi baj, csak a net-ed carakodik?

Kép

Kép
hgrita

Manó, akkor fiaink a lecaromahátamközepéthogykivakarhassbelőle klubbot is megalakíthatnák... Mátét már egy hete napi 2x öltöztetem át, mert éjszaka mellőzi az alkotást, reggel tisztába teszem, megetetem, átöltöztetem és akkor... Body, rugi tiszta kaki, gyerek detto. Vagy csak sármőr a drága és szeret öltözködni... :wink:

Kép

Kép
hgrita

Rita, Andrisnak nagy még a galéria ágy, jól gondolod. Ráadásul ez még magasabb is, mint egy sima emeletes ágy. Na, az már lassan jó lenne talán neki, bár én parás vagyok , mert Gergő esett már le az emeletes ágyról, akkor ő 5 éves volt ..

vicger

Akit érdekel: CSAK MA 999,- (50%-os áron) a 2 kg és a 1,5 l PERSIL MOSÓPOR ILL: GÉL A SPARBAN!!!

Kép Kép
manósziget

Te Rita... ezt most találtam Neked!!!! Kép
vikiviktor

Nincs semmi baj Rita,csak igyekszek többet a háztartással foglalkozni,nehogy le legyek cseszve,hogy folyton csak babanetezek....ezért amikor Berni ébren van vele gügyyögök,amikor alszik akkor meg főzök,mosok,takarítok....és akkor jövök,ha apa hazaért...ráadásul cselesen mindezt úgy,hogy hazaér,kicsit Bernizünk,majd fürcsi ,etetés,altatás,addig apika kiszámítógépezi magát,és amikor lejövök,akkor ugye velem szeretne foglalkozni,de hjajjjjjjjjj mivel egésznap nem voltam a babaneten,hogy minden tökéletes legyen itthon,így sajna csak akkor van időm...ezt előbb utóbb meguinja,és ő fog kérni,hogy inkább napközben babanetezzek....hhhhhaaaaaa,hát ez a női logika!!!!!

sutimano76

Süti... logika.... Kép (de azééé fél szemed itt van.... Kép )
vikiviktor

Manó... köszi ... ez tök jó akció.... :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?