Sziasztok!
Nagyon édesek a Málnusos, Csiguszos, Barnusos fotók! hihetetlen nagyok már a ksi kópéink! Tényleg furcsa az én kis 16fogúm után Málnust látni! De aranyos nagyon!
Barnus képeiről meg az ugrott be, hogy Réka is kb így fogadná a Télapót. Persze az utcán amikor talállkoztunk vele, kíváncsi volt rá, de amikor közelébe mentünk, akkor bújt hozzám. Amikor meg hozzászólt rázta a fejét, és láttam, hogy majdnem sír, így odébbáltunk...
Egyébként ez nálunk általános, mármint, hogy RÉka tök bátran nekiinduk a világnak, mosolyog mindenkire, meg huncutkodik, aztán ha vki közvetlenkedni akar vele (megszólítja, lehajol hozzá), akkor spuri vissza ANyához.... Vicces
Adri! Mi volt ez a játékgyűjtés? Azt hiszem én erről jól lemaradtam. De biztos találok elfekvőbe olyan játékot, amit adhatnék...
Dorca szeme végre rendben lesz remélem ezzel a műtéttel. Gyógyuljon a pici lány, ne legyen beteg az ünnepekre!
Sztem mi túl vagyunk a nehezén ennek a nyavalyának. Kicsit javult már a torkom is, RÉka se könnyezik már, mondjuk a nózija még csorog, meg köhécsel. ÉS: Legutóbbi betegségnél az orrporszi és a sterimarozás lefogásos-ordítós volt, most meg ő fogja a porszi csövét, és tartja a nózit egy hang nélkül míg szippantunk.

A sterimarozás változatlan. Sztem rájött, hogy jobb neki, ha szippantunk, mert utána kap levegőt. Nameg az orrocskáját se dörzsölöm ki, mert már az se lehet neki túl kellemes. Az enyém is fáj. Kenegetem neogranormonnal, az segít.
Boni! Nem is gondoltam, hogy Zsiga túl tudja enni magát. Annyira nem tűnik haspóknak mint RÉka
Kolbi: Réka is evett már párszor, meg hurkát is kóstolt. Igazából azért elég ritkán, mivel mi sem eszünk igazán ilyen kajákat. Parizert viszont nem evett még, ha felvágott, akkor sonka. Azt meg nem tudom, jobb-e virsli, mint a párizsi, de azt tolja mint kacsa a nokedlt. Mondjuk vmi jobb fajtát veszek, hátha abban nincs annyi vacak bedarálva...
Azt hiszem a gombán, tejen kívül mindent eszik/ehet már RÉka.
Mondtam, hogy múltkor a zöldségesnél kivett egy mandarint, és beleharapott?! Csak úgy héjastól. És még kért belőle. Ízlik neki nagyon amúgy (mert kapott héj nélkül is

), csak lett néhány pötty az arcán, sztem attól, úgyhogy majd még később teszteljük, addig hanyagoljuk..
Megyek csomagolok tovább, míg van erőm.
Holnapi állatkert jól hangzik. Mikor mentek. Nekem az a gáz, hogy holnap el kell intéznem a közműves igazolások beszerzését, és félek, hogy nem 1 óra alatt végzek majd, hanem rámegy a fél nap
Feliciának megy a +++ az új élethez!
Jó éjt mindenkinek!