A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008. augusztusi babák

Kép

Mecsi :D
Kép

KépKép[/url]
mecsi

Szisz könyvret olvasott a fiam Kép

Dia ekkorák Kép

ZSófi örülök,hogy jól :wink:
Vendég

Szakad az esö éjjel óta, így ma még oviba sem mentünk, mert egyedül voltam a gyerekekkel és gyalog nem értem volna idöben haza, Eni meg csak ne álljon az esöben a kapuban. Így tesztet se vettem, de majd holnap megemberlem magam. Talán. Álmos és éhes vagyok, de van egy kis émelygésem is és még mindig nem jött meg. Immár 5 napja várom hiába. Pedig hogy bekészültem lelkiekben a mikulásra a piros meglepetéscsomagra, aztán meg talán mégis mást tett nekem a mikulás a csizmámba!?
Most megyek, mert hemzseg a banda. Dönci olyan büdös, hogy még én is érzem. :)
Mecsi édesek a képek!

Csápolok, ha van valami hír.

Barbi
Vendég

Sziszka!
Új hodólója van Málnusnak Miku személyében.Vmelyik nap együtt néztük az albumotokat már akkor nagyokat mosolygott a fotókra.Erre ma ülök a gép előtt jöm Miku és mutogat a monitorra és mondja hogy MÁ Má.pár perc alatt leesett hogy mit akar.Végig kellett nézni az összees képeteket közben végig gagyorászott és integetett Málnusnak.Azóta pedig ha megkérdezzük tőle hol van Málnus szalad a géphez és mutogat rá :D :D
l.veronika

Miki egér buli után Zsiga módra Kép :lol:

BArbi izgi :wink:
Vendég

Sziasztok!

Hoztam képet én is a pocakról, igaz 2 hete készült, de újabb nincs. Meg párat Zorkáról!

Megvagyunk elég carul vagyok, de sebaj, Anyuéknál lakunk és ők is dögrováson, apunak hőemije volt, de elvileg csak torokgyuszi meg nátha. Az én náthám tegnapra tetőzött, de mára egy fokkal jobb, remélem már nem adjuk vissza Zorkának........

A képek nagyon szépek, Zsiga télapó sminkje nagyon ott van, meg Eni haja (én vettem csattot Zorka hajába karira, de amilyen pici biztos kiesik belőle, nembaj majd megnő.

Ablakba mászás nálunk is van, vagyis ül a konyhaasztalon az ablkaban és egész nap ott ülünk, főzünk meg nézelődünk én is felülök néha, de már lefagy a senekem.

CSak nekem tűnt fel, de Áron hasonlít Zorkára, vagyis ha Zorka fiú lenne, egészen így nézhetne ki. Cuki nagyon!

Na akkor a képek, ha sikerül.

Ja és megkezdtem a 33. hetet :)

Kép
rituspoc

Kép

Kép Kép Kép

Kép
rituspoc

Sziasztok!

Ritus,
Nagyon szép a pocid, és Zorka is édespofi ahogyan öleli a hasad! :)

Barbi,
Mikor csinálsz tesztet? Szurkolunk!!

Boni,
Köszi a képet. Hát nem olyan nagyok azok a bigyók, talán lenyelni nem tudná de megakadhat a torkincán. Persze felügyelet mellet csak nem :wink:

Mecsi,
Húú, akkor nálatok is bármikor jöhet a baba! :D

Kép
Kép
dia123

Apával ma megkaptuk a h1n1 védőoltást. Viszont a házidokink nagyon amellett volt, hogy Virágot is azonnal oltsuk be, mert most is 10 vele egyidős kisgyerek fekszik az intenzíven, meg hogy ezzel nem lehet játszani, ez nem egy hagyományos influenza vírus. Viszont az a gond, hogy a gyerekdokink meg azt mondta, hogy a 15hós kötelező után 6-8 hétig nem kaphat semmit.

Azt szeretném kérdezni, hogy aki beadatta a gyerekének, mennyi idő telt el a 15hós kötelező és a h1n1 oltás között? Volt valami mellékhatás?
Ági, aszem te pl beoltattad Lilit....

Kép
Kép
dia123

Zsóf,
Örülök, hogy akkor nem kellet kaparni, nem hangzott túl jól...pláne így az ünnepek előtt....
Beni mikor kapta meg a 15 hós oltást? (csak most olvastam hogy beoltattad őt is az influenza ellen)

Kép
Kép
dia123

november 17-én kapta (23 napja!) a 15 hós oltást! annyit kérdeztek csak tőlünk, hogy volt-e mostanában lázas... mondtam, hogy csak a 15 hós után 1 napig durván. azt mondták, az más!

semmilyen hatása nem lett eddig, pedig már több, mint 24 órája kapta Beni. még csak nem is fájlalja a helyét, pedig azt mondták, hogy általában fájni szokott az oltás helye! szóval szerintem semmi nem lesz, bár ugye 3 napig lehet láz... bízom benne, hogy semmi nem lesz és csak a hasznunkra válik!

ja, Ritus, neked akartam írni, azon túl, hogy csodálatosan szép a pocakod neked is! hogy nem gondoltál még rá, ha így oda-vissza fertőzgetitek Zorkát, hogy vegyetek a patikában olyan maszkot, ami talán megóvná ezeket az újrafertőzésektől őt is, téged is. persze lehet, hogy baromság, csak egy ötlet! ;)

Boni, édes Zsigád! :D nagyon olvastok!!!

sophie27

Dia Zsiga is be van oltva, Hétfőn vette fel.a 15 hós oltást nov.5én kapta. tehát egy hónap telt el a kettő között..dr,néni tudja mennyi idős, most is rákérdezett, nem mondta.

semmi baja egyébként, jó kedvű, a hányás este nem attól volt... szóval az első 72 órában nem volt semmi, hőemelkedés, láz sem.... reméljük nem is lesz...

Ritus most hogy mondod tényleg hasonlítanak Áronnal egymásra! szép a pocakod..

ZSófi Zsiga imád olvasni, saját maga veszi le polcról, lapozgatja, magyaráz, érdekli mi micsoda, na és Diavetítőzni is szeret!
Vendég

Köszi az eddigi válaszokat, akkor kicsit megnyugodtam. Remélem a gyerekdoki sem fog ellenkezni hétfőn. Bár most Virágnak kicsit folyik az orra, nem sokat, de napi 2-3x szívom még...nem tudom, hogy ez akadály-e az oltásnak. Amúgy nekik ingyen jár, ugye? Zsóf, ti oltópontban oltottátok Benit?

Kép
Kép
dia123

Mondjuk én most nem érzem túl jól magam, fáj az oltás helye meg rázz a hideg.... :shock: Remélem elmúlik hamar...

Kép
Kép
dia123

Enyém gyerek még épp rugdossa az ágyát! :twisted: :twisted:

Ritus én már régebben is észrevettem a hasonlóságot :)

Kép

KépKép[/url]
mecsi

Sziasztok!

MI nemrég értünk haza Binyekéktől, annyira édesek az ikrek...de azért nagyon csendben jegyzem meg, hogy nekem egy gyerek egyszerre épp elég, és minden tiszteletem az ikres szülőké...
Hozok majd képeket is...

Vera, ennek kimondottam örülök, de akkor a mai képeket, ahol Marcival és Majával ölelkeznek, valahogy próbáld meg kimagyarázni ;) Egyébként Málnus azt hiszem szabad préda, mert Szuszu csapott le rá régebben, de Andrist elcsábította Emma :D Viszont Csengi azért még vetélytárs ;)

Ritus, nagyon édesek a képek, és szuper a pocakod, hogy álltok az építkezéssel? Most, hogy mondod, tényleg hasonlítanak!

CsengeAndi, igen, Zétiből duplázunk :D DE ő is olyan édes volt amikor találkoztunk, és ha most emlegeti Málnust, akkor tényleg nyomott hagyott benne :D

Barbi, mennek a drukkok!

Na, megyek válogatok képeket!

<
sziszka78
Tolna

Kép Kép

<
sziszka78
Tolna

Jó reggelt!

Dia én adtam neki a thuja nevű homeós cuccot...

sajnálom hogy nem érzed jól magad. egyik ismerősünk is így érzett, de csak aznap... remélem mára jobban vagy!

nálunk majd mindenki felvette családilag, úgy értve az egész família apai ágon, illetve anyai ágon is nagyon sokan.. senkinek nem volt tőle baja. illetve apukám még nem, mert ő jövő hétre kapott időpontot az orvosához..nővérem meg érzékeny a citrobayre, nem adhatja de náluk ő a gyereket sem oltatta párját sem..de szerintünk ők nyáron átestek rajta... :roll:

Szisz kommandósok nagyon édesek továbbra is :lol:

és még hány férfiszívet fog összetörni ezzel a szemmel.. :wink:

ja Andris Emmát tőlünk nyúlta le :wink: de asszem Panna is kiszemelt minket anno :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsanat, hogy nem jelentkeztem, de az utazas miatt nagyon suru volt az elmult par nap.

Mostmar kint vagyunk Tallinn-ban, tegnap utaztunk, szerencsere rendben volt minden, Laura is nagyon jol birta az utazast - az elso gepen nezelodott, olvasott, a masodikon meg bealudt. Pragaban a repuloteren talaltunk egy mozgo kisbuszt, azt nagyon elvezte. Itt hidegebb van, tegnap esett a ho, bar mara mar nem nagyon van nyoma.

Szerdan voltam UH-on, minden rendben van szerencsere - 4mm most a babonk :) es mar dobogott a szive. 6+1 naposnak mertek, igy varhatoan augusztus 4-en fog majd megszuletni. Nalunk a doki abszolut oltas parti volt es vegul az ut miatt be is adta - ugy dontottem, hogy megbizom benne es elfogadom a tanacsat, mert idos doki, jo szakember es abszolut nem gyogyszer parti, csak ha nagyon kell. Remelem minden rendben lesz. Laura 2 hettel a 15 hos oltas utan kapta meg ezt az oltast, semmi baja nem lett szerencsere. En is jol vagyok, semmi mellekhatas nem volt.

Most megyek, mert a kisasszony nyuglodik, lemegyunk egy kicsit jatszani. Majd meg jelentkezem.

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

Mazska d jó, hogy minden rendben! úgy izgultam..irgumburgum.. :evil: :lol: érezzétek jól magatokat! és ne felejtsetek el a hóembernek agancsot tenni a fejáre ha esne a hó :wink:

kipróbáltam emlékszem e még a bábkészítésre gyerekkoromból..reggel csináltam.ZSiginek bejött, bár szegénykém nme a legtökéletesebb..

Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Boni !nagggyon jó lett a bábod! :D :D
l.veronika

Vera köszi :wink:
Vendég

ezt muszáj megosztanom veletek.Már réges rég volt amikor mecsi beírta ezt a bögréset és most végre kipróbáltam :D
az eredeti recept:
5 perces bögrés csokis süti

* 4 evőkanál liszt
* 4 evőkanál cukor
* 2 evőkanál kakaó
* 1 tojás
* 3 evőkanál tej
* 3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj
* 3 evőkanálnyi csokidarab (kihagyható)
* egy csepp vanília aroma
* 1 nagy bögre

Tegyük a száraz hozzávalókat a bögrébe és keverjük jól össze. Adjuk hozzá a tojást is és jól keverjük el. Öntsük hozzá a tejet és az olajat (vajat) és ismét keverjük meg. Adjuk hozzá a csokidarabokat (ha használjuk) és a vaníliát és ismét keverjük meg.
Tegyük a bögrét a mikrohullámú sütőbe és kapcsoljuk be 3 percre 1000 watton (magas fokozaton). A sütemény felemelkedik a bögre széléig, de ne aggódjunk! Hagyjuk kissé kihűlni és helyezzük kistányérra.(olyan brownie-s lesz)

És miért veszélyes? Mert így csak öt percre leszünk attól, hogy éjjel-nappal csokis sütit együnk!

én változtattam rajta és így finomabb, nem annyira édes:

* 4 evőkanál liszt
* 4 evőkanál kakaó
* 1 tojás
* 3 evőkanál tej
* 3 evőkanál olaj vagy olvasztott vaj
* 3 evőkanálnyi csokidarab (kihagyható!hát szerintem nem!!!!mert isteni benne az olvadt csokidarabka)
én jóféle belgát raktam bele ami kélig édes félig keserűcsoki

* 1 nagy bögre vagy az ikeás szilikon jégkockatartóban isteni, mert pont falatkák lesznek és kétszer is kijön egy adagból!!!!nagyon kiadós és marha gyszerű meg gyors :D
Vendég

Sziasztok!

Mazska, örülök, hogy jól vagytok! Na meg persze annak is, hogy ilyen szuperek a gyerekek nálatok :) Laura nagyon édes , hogy ilyen sok türelemmel repül és örülök, hogy az ultrahangon is minden rendben volt!

Boni, nagyon édes lett ez a báb, egyre nagyobb késztetést érzek, hogy beszerezzek egy varrógépet :)

Holnapra szép napot mindenkinek, mi Pécsen leszünk...

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Na csajok! Mindenki ül? Jól ültök? Nehogy leessetek nekem a székröl, vagy az öletekben ülö ügyködö dedet engedjétek el, mert nem venném a lelkemre!
Szóval a teszt szerint heten leszünk, mint a gonoszok. Nem tudom, hogy örüljek-e vagy sírjak. Mindegy, csak egészséges legyen.
:)
Vendég

Barbi! :lol: a sírást nem értem, nem ezt akartad? :roll: bár gondolom a körülményekre értetted..bátrak vagytok! de így szép az élet! :)))))))

Sziszka kézzel varrtam.ezt is, meg Vendel babát is :wink:
Vendég

Barbi!

Gratulálok! Most Veled örülök. Legyen a jelmondatod a jövőre, hogy "Minden úgy történik, ahogy az aktuális fejlettségi szinten vagytok!" Legyél nagyon boldog a pocakmanóval és élvezdd. :)

Apának mondtam is, hogy a csudába is mi agyalunk a 2. babán, Ti meg olyan jó, hogy ilyen "könnyen" döntötök.Bátrak vagytok, főleg Te, mivel Te viszed a családot a hátadon.

Várom a részleteket!
Vendég

Barbi!

Gratulálok! Most Veled örülök. Legyen a jelmondatod a jövőre, hogy "Minden úgy történik, ahogy az aktuális fejlettségi szinten vagytok!" Legyél nagyon boldog a pocakmanóval és élvezdd. :)

Apának mondtam is, hogy a csudába is mi agyalunk a 2. babán, Ti meg olyan jó, hogy ilyen "könnyen" döntötök.Bátrak vagytok, főleg Te, mivel Te viszed a családot a hátadon.

Várom a részleteket!
Vendég

Hát éppen ez az, ezt akartam, de azért csak aggódok. Tudom, hogy nem kéne vele foglalkoznom, hiszen eddig is a saját utunkat jártuk, de már elöre félek a közvéleménytöl. Mindenki meg fog vetni ezért a döntésünkért, még az utolsó részben toleránsak is, ebben biztos vagyok. Az embereknek sajnos nem megy a fejébe, hogy vannak családok, akik megáldott az Isten egy jófajta szaporodóképességgel és tényleg meggyözödésböl, örömmel állnak a feladat elé. Fel nem foghatják, hogy vannak nök, mint pl. én, aki boldog, ha egy kis életet hordhat a szíve alatt és akit megnyugtat, ha a kis zsarnokait nézheti, ahogy játszanak vagy éppen csépelik egymást. Ez az élet rendje.
Én nagyon meg vagyok hatva és örülök a sorsomnak, ha nem is tudom, mit hoz a jövö. Remélem, hogy egészségben ki tudom hordani és meg tudom baj nélkül szülni. - Éljen a hányinger. Ennek alapján eladhatom a kissrác cuccokat, tuti csaj lesz, mert a srácoktól nem volt hányingerem. - Ha abból indultunk volna ki, hogy tuti biztosra akarunk menni anyagilag, sose lett volna gyerekünk. Családalapításhoz merészség kell, a többi meg kis szerencsével csak kialakul. Most már csak lakás és autó kell... :)
Mondjuk nekem az se gond, ha 7en lakunk itt, mert sok jó ember ki helyes is elfér, nem?
Karácsonyig kivárok a hírrel a párom felé, ahogy Döncinél is tettem.
Január 18-án van a nögyógyásznál idöpontom, addigra már látni is lehet valamit. :)

Jó éjt!

Én
Vendég

Ebben ez egyébként az a poén, hogy azokban a hónapokban, amikor célzottan vadásztam be a páromat és nagyon akartam a sikert, nem jött össze a görcs miatt. Mostanra meg már beletörödtem a sorsomban, hogy egy petefészekkel ez nem úgy müködik és nem is akkor vadásztuk be egymást, amikor gondoltam, hogy jó lesz valamire, hanem amikor rágerjedtünk a témára. Nem is gondoltam bele, hogy hü, hanem meg voltam gyözödve róla, hogy ez túl korai akció volt, nem lesz ebböl kisember, aztán tessék. Mindenkinek csak azt tudom újra mondani, hogy csak lazán és menni fog. Én járok elöl a példával..
Most már csak az a kérdés, hogy meddig tudok még a hasizomfejlesztö tornára eljárni... Olyan szörfdeszka izmaim lesznek szülésre, hogy szegény babát lepkehálóval várják, nehogy a lendületben nekirepüljön valaminek. :)
Vendég

Barbi! Imádom a humorodat.... :shock:

A nagy újságot nem is írtam.....

Kisdedem ma először megtete első önálló lépését és 5 lépésre fejlesztette estig... olyan boldog vagyok, már majdnem 4 hónapja felállt... imádom és olyan büszke magára... imádom!!!

Eldugulok!
Van még egyáltalán valaki aki nem jár???? Mi voltunk az utolsók??

Jó éjt!

A rossz hír, meg az, hogy apának megérkezett a cserekormánya és most újra játszik esténként. Azt hiszem holnap elrontom, hogy pár hétig nyugi legyen... Egyetértetek???? :evil: :twisted:
Vendég

Kata, enyém férjem kormány nélkül is tud játszani... :O
gratula Kristófnak a járáshoz! ügyik vagytok! picit talán lustácska, hogy már 4 hónapja áll, és csak most indult el!? :) nem baj! a lényeg a lényeg!

Barbi!!! gratula! kíváncsi leszek, hogy bejön-e a jóslat a nemét illetőleg! egészségben teljen az egész babavárás, szülés és minden más is! örülök veled!!! ;)

Andi, nagyon köszi a receptet ismét! lehet, hogy holnap ki is bróbálom :P nyammi!

Mazska, örülök, hogy jöttél! jó volt hallani rólatok! majd képeket tölts, ha tudsz!

Szisz, nagyon édesek a gyerkőcök hármasban! Majus haja tényleg durva! Marcié meg olyan, mint Benié! na nem olyan, mint itt a fürdés közben :P

Kép

Dia, biztosan nem lesz gond Virágnál sem az oltással!

Boni, klassz lett Zsiga bábja! :) majd írok privit valamikor. lenne 1-2 kérdésem babássággal kapcs...

ki az aki mostanában gyúr a babára!?

jó éjt nektek!

sophie27

Sziasztok!

Barbi, szívből kívánom, hogy most már tényleg minden rendben legyen az életetekben, és gratulálok a pocaklakóhoz!!! És nem ám átköltözöl egy 2010 szeptemberi topikba!!!! ;)

Kata, nektek is gratula! Minden pasinak megvan a saját hóbortja :D

Zsófi, Beni nagyon vagány ezen a képen! Mint egy igazi mérges kis oroszlán :)

Szisz

<
sziszka78
Tolna

Barbikám, te ne foglalkozz mások véleményével! tudod magasról,nagy ívben :wink: szerintem nagy boldogság a gyerek és tényleg minden tiszteletem a tiéd! :lol:

Kata gratulálok! nemsokára már rohanni fog :lol:
ennyim férj is tud kormány nélkül játszani :twisted: :lol: bár most örül,ha lik van a hátsóján..H-V ig nonstop dolgozik...fáznak az emberek :lol:

ZSófi mi próbálkozunk.. illetve inkább fogalmazzunk úgy nem védekezünk ellene.. :oops: bár ez a hónap ebből szempontból az előzőekben leírtak miatt elég silányka volt.. de majd jövőre :lol: d apa tegnapi mondata : körülöttünk mindenki már régen babázni fog mikor rászánom magam újból hogy visszamenjünk Kaáliba...

na ez a mondat nekem maga volt a boldogság, mert eddig azt mondta hogy ő még egyszer nem megy vissza :lol: :lol: :lol:
Vendég

ja és Beni csúcs!
Vendég

esik a hóóóóóó

Kép
Vendég

Köszi csajok! Tegnap jót beszélgettünk a párommal is, ö is töltögette belém a lelket, hogy ne aggódjak, mindent megoldunk, csak idö kell hozzá. Különösképpen nem parázok, mert ebben a lakásban még további 5 gyerekkel is el tudom képzelni az életem, csak a szönyegpadlót kell majd felrolnizni, mert az már mindenhol szembejön. Azt a könnyelmüséget meg, amit a barátaink csináltak, biztos nem mernénk megtenni. Nekik 3 szobás a lakásuk, próbáltak elköltözni, de 3 gyerekkel nekik se sokkal egyszerübb, a srác is szabadúszó, stb. Na gondoltak egyet, felújítják a lakást úgy, hogy benne laknak. Most nincsen internetük és telefonjuk, mert nem találják a gép kábeleit és a telefon töltöjét... :)
Amire meg tényleg ráfért volna a felújítás, mint az ablaktalan, dohos és pimpós fürdöszoba, vagy a konyha, azt nem csinálják meg. Mivel két wc-jük van velünk ellentétben, simán meg lehetne csinálni, a gyereket meg felfújható anyámytyúkjába be lehet áztatni, vagy minden nap uszodába járni, nincs messze tölük.
Mi pedzegettük a föbérlönknek, hogy megvennénk a lakást apránként, de ö anno túl sokat fizetett érte és rengeteget bukna, ha eladná, így nem lesz belöle semmi. Kb. 70 ezer euro bukás lenne neki... Jól átverték! Exkluzív lakásként vette szép kilátással és nagy kerttel körülötte, de alig volt nyélbeütve a dolog, a telek tulajdonosa eladta a középsö részét egy beruházónak és az felhúzott még két társasházat, ezért van az, hogy a velünk egy szinten lakó másik ház lakói a redönyöket mindig leeresztve tartják, mert megfigyelve érzik magukat. Mi mit szóljunk? Nekünk még redönyünk sincsen... :)
Vidám ám itt is az élet.

Megyek valami tápot szerezni, mert a legkisebb - a kis lakó - a legéhesebb és az anyahajót srgösen fel kell tankolnom hányinger ellen. :)

Puszi: Barbi
Vendég

:mrgreen: jó étvágyat pindurpandúrnak :wink:
Vendég

sziasztok!

felénk is esik! :)

Barbi, csak fel a fejjel! biztos minden okés lesz! és tényleg tojjál rá, mit gondol más! a lényeg, hogy ti boldogok vagytok! de akkor ezek szerint nem bírtad ki karácsonyig és beavattad a párod!? :)

Beni éppen sikított, de nem egyszerűen a fotón! :P kis lütyőke!

ma lehet, hogy sütünk mézeskalácsot, de még semmi nem biztos! :S

Boni, szuper, hogy apa így áll hozzá a dolgokhoz, aztán ki tudja, még a csoda is megtörténhet! nem? :)

sophie27

CSak gyors bekukk!

Barbi Kép Szupi hírek!!! Várjuk a januári jelentést!

Beni igazi kisördög a képen!

Nálunk is megy a PS-ezés kormány nélkül! Bár régen én is játszottam, de már nem vonz.

Csandi nálunk is tegnap bögrés süti volt! de cukorral és csokikával, és én detté szedtem az adagot és így még több lett.

Kata ügyes Kristóf csak kicsit lustizott !!! :D

Eltűntek kérünk helyzetjelentést mi van veletek!

részemről most ennyi majd pótolok!

Kép

KépKép[/url]
mecsi

nahát, micsoda hírek:))

Barbikám, gratulálok, veled örülök és kívánom, hogy minden a legjobban alakuljon körülöttetek:)

Éljen a hányinger!!! Akkor nálam is kiscsaj lesz? hát kíváncsi leszek, van-e összefüggés:)) bár nekem szerencsére már elmúltak a rosszullétek....

Beni, nagyon vagány a fürdős képen:)

sniky

Barbi, nagyon örülök a jó hírnek :D :D :D Vigyázz Magadra, próbáld kicsit kímélni magad most ... :!:

Petra, örülök hogy kellemes utatok volt, érezzétek jól Magatokat! Gratulálok a kis 6 heteshez :D

Boni, nagyon ügyi vagy :!:

Jó éjt!

yuyu79

Sziasztok!

Húú, tiszta ideg vagyok!! Felhívtam a gyerekdokinkat hogy akkor beoltatnám Virágot az influenza ellen, és ezen a héten nem akarja beoltani, mivel hogy csak egy hónap telt el a 15hós oltás óta! Pedig kértem, hogy mégis csak most csütörtökön azért oltsa be az egészséges tanácsadáson, de azt mondta hogy nem. Így most jövő hét keddre van időpontunk, de engem idegesít hogy pont az ünnep előtt! Mi van ha nem lesz jól Virág, nyűgi lesz stb??? Mondjuk amit írtatok hogy nem volt semmi komolyabb, remélem nálunk is így lesz. De még morfondírozok azon, hogy inkább az ünnep után legyen-e az oltás, de mi van, ha már túl késő?? Jajj nem tudom, de most nagyon ideges lettem!! Más dokija pedig nem csinál ebből problémát....

Kép
Kép
dia123

Barbi,
Ezer gratula nektek is!!! :D :D Szép Karácsonyi ajándék ez!

Kép
Kép
dia123

Sziasztok!

Itt is esett a ho, de nagyon hideg van ma: -11 fok! brrrr...Lementunk Lauraval egy kicsit a hoba, de nem tetszett neki a hideg igy visszajottunk. Hetvegere "jobb" idot mondanak, akkor mar csak -6 fok lesz...:) Otthon milyen az ido?

Tegnap kint voltunk a karacsonyi vasarban. Volt kozos enekles, olyan jo hangulat volt. Volt "szauna" bemutato is, paran egy nagy dezsaban uldogeltek a szakado hoesesben...Este szinhazba voltunk a ferjemmel kettesben - a Don Juan-t neztuk meg, ballett eloadas volt, jo volt mar egy kicsit ilyen program is.

En is jol vagyok, egy kis hasfajast leszamitva - remelem ez a resze gyorsan elmulik...

Dia: fura, hogy nem akarja beadni, nekunk 2 het volt a ket oltas kozott...Ahany orvos annyi velemeny...Szerintem inkabb adasd be kedden - tenyleg nem volt semmi mellekhatasa, pedig rajtunk kijott az osszes eddigi oltas mellekhatasa, Laura mindig belazasodott...Es egyebkent meg 2 het kell amikorra kialakul a hatasa, ugyhogy talan jobb minel elobb, ha mar az oltas mellett dontottel.

Boni: aranyos vagy, hogy izgultal - bocsanat, de semmi idom nem volt az ut elott. Klassz lett a baba, kezmuves kort ossze hozhatnank mar tenyleg. :)

Barbi - gratulalok, remelem minden rendben lesz veletek!

Majd meg jelentkezem, kellemes napot mindenkinek!

Mazska
KépKép
KépKép
mazska

barbi, mi is nagyon gratulálunk a legkisebb jövevényetekhez és sok örömet kitartást és áldást az életetekbe!!ha a jóIsten így gondolta, befér mégegy gyermek ,akkor biztosan segít megoldani a körülményeket is hozzá!!
Vendég

sziasztok!

Dia, hát nem tudom. nekem a védőnő azt mondta, hogy nem akadályoztathatja egy orvos sem az oltás beadását! szóval, ha jobbnak látod, hogy most csütörtökön megkapja, akkor igenis járd ki!!! nem mondhat nemet! persze ezzel akkor megkérdőjelezed az ő szaktudását, mert ő úgy javasolja, hogy csak kedden oltassatok! nálunk ilyen gond szerencsére nem volt! lehet, hogy szar a dokink!? :) na mindegy. a lényeg, hogy dönts te, és aztán úgy mondd a dokinak! tényleg semmi bajunk nem lett tőle! még csak hőemcsi sem! viszont nálunk itt már van h1n1-s gyerkőc a környéken. igaz, csak magas láza volt, de akkor is. nem tudom kivédeni, hogy melyik gyerekhez szalad oda, az éppen milyen beteg, vagy mi lappang benne. szóval szerintem jól döntöttünk!

Mazska, jó kis progik! itt is nagyon hideg van, legalábbis az elmúlt hetek hőmérsékletéhez képest... mínusz 1 biztos, de a héten, ill. hétvégén lesz mínusz 15 is, állítólag! :S brrrr. nem hiányzik!

megyek rizst főzni, mert nem fogok ebédelni soha sem... :S

sophie27

Sziasztok!

Hó nálunk sincs mág, csak nagyon hideg..pedig már úgy várom! Én nagyon szeretem a havazást...persze a latyakot már nem....de pl. Erdélyben novemberben leesik, és márciusig nem olvad el...na azt én is imádnám...és fura módon ott nem áll meg a közlekedés, mindenhol tiszták az utak....

Barbikám, azt mondják az okosok, hogy a vonzás törvénye azt is jelenti, hogy ha jó dolgokra gondolsz, akkor jó dolgok fognak történni, ha pedig mindig csak rossz dolgok vannak a fejedben, akkor azokat vonzod magadhoz! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy mindenkinek az a legjobb, ha kicsit optimista leszel, Csandival pedig teljesen egyetértetek, oka vannak, hogy ez a kicsi élet miért pont most költözött hozzátok. Jóra fog fordulni minden!

Most mennem kell, hi...Pécsen már szakad a hó!

Szilvi

<
sziszka78
Tolna

Túléltem a mai fogorvost. Még jó, hogy kitöltöttem a kérdöívet és feltüntettem, hogy terhes vagyok, mert ezzel együtt megröntgeneztek. Mondtam, hogy akkor a kis sugárzó személyiség mögé is tehettünk volna egy filmet, akkor legalább láthattam volna. Mondta, a doki, hogy röntgen nélkül ez a szerelés nem megy, de legközelebb szabad 35 eurot fizetnem az elektromos mérésért, akkor nem kell röntgenezni... Jól becsomagoltam magamat védöfelszerelésbe, a méhem környékét duplán, de azért nem öröm az ilyesmi, mert minek töltöm ki, ha nem olvassák el!?
A doki maga szimpatikus, nyugodt, ráérös és mindent megmutatott és elmagyarázott. A szompátia a felül jelzett 35 euroval összesen kb. 80 lesz, mire készen leszünk. Sajnos abban is nekem volt igazam, hogy a másik oldalon alul az amalgán tömés alatt, mellett is aktív az egyik fogam, azt is meg kell szerelni és a bölcsességfogam kihúzását is kilátásba helyezte... Rendes ember nem? Kisautót akkor már ott is hagyhatok neki pénzben, de lehet, hogy egy csicsás teherautó ,még jobb lenne!? Na jó kicsit epéskedtem, de nem vagyok boldog, hogy nekem lett igazam és a másik ennyire elnézett mindent...

Koadri drága lelkem!
Szombaton lesz haza posta, küldenék amit találok a te gyüjtöakciódba. Lenne egy pár tényleg valamire való plüssállat a nem gagyi kategóriából (diddl egér, meg ilyenek), meg ami akad még.

Mazska minden elismerésem a mínuszokhoz! Nekem már most befagy a mindenem a -4 fokban, ahogy biciklizek át a tájon.

Köszönem a gratulációakt is, de én a hagyományokhoz hüen csak akkor merem igazán beleélni magam, ha letudtuk az elsö 12 hetet és minden rendben találtatott. :) Bízzunk a hányinger és a hidegrázás hatásosságában. Ugyanis minden este libabörös vagyok, annyira fázok. A csajokkal a cicim fázott mindig rettenetesen, most az egész felsötestem. Akkor azért meg tuti lány ikrek! :)))

Barátnömtöl kaptam Regönek ruhát, de ki kell mosnom, mert allergiás vagyok rá, tele van macskaszörrel és egyén nyalánksággal. A közös ismerösünkröl mondta, hogy nem érti mit csinál egész nap, mert úgy úszik a lakása, de könyörgöm: nála más a helyzet? Regö nem akart náluk wc-re menni, mert elöl össze volt hányva, hátul meg össze volt szarva. Nem volt mit tenni, wc-t pucoltam elsö körben, de nehéz ügy volt, mert rá volt kövülve és hiába nyomtam rá a vegyszert és sikáltam a kefével ezerrel... Aztán amikor a ruhákat szortíroztuk, akkor is volt ott minden, döglött egérig bezárólag. Na jó, utóbbi csak képletesen. De akkor is. Baromi nagy ott a dzsuva. A gyerekei nincsenek hozzászokva, hogy takarítsanak maguk után és még sorolhatnám. Reménytelen egy banda, de nem panaszokodok, mert tényleg rendes velem és többször kapok cuccokat, jókat dumcsizunk, csak hát én pedánsabb, ö meg ultra laza...

Na mentem.

Jó éjt!

én
Vendég

Lányok! Vagyis Pocakosok!

Eladó egy csomó (kb. 100-120 db) libero pelus 2-4 kg-os méret. Ár megegyezés szerint, a tesómék a vártnál előbb kinötték.

A leányzó 3950 grammal született és most 5850 gramm, 5 hetes... :) a drága apuka michelin babának hívja. :twisted:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?