Jó reggelt

!
Niki, normális bizony

! Én is az voltam-vagyok

.
Fleur, nagyon örülök, hogy Lilla "nem" viselkedik jobban

. Már 1 hónapos lesz Dani

?! Tartania kell a lépést a születési súlyával

...
Vindo, hát hihetetlenül jókat derülök én is az írásaidon, a visszamaradott Rugón és az öltözködő G.-n is, bár én megértem, hosszú úthoz kényelmesen öltözött

.
Nekünk ma este lesz a céges vacsora, asszem' nagyon ki fogok rúgni a hámból, csak az a baj, hogy a cipőm sarka hozzám képest túl magas

. Max. leveszem, ha táncolni akarok

.
Panka is csak jövő héten megy már bölcsibe, 18-tól itthon leszünk. Hihetetlenül cserfes a kiscsaj, egész nap beszél és énekel (akár magában is), főzőcskézik a kis konyhájában..
Sajnos mivel minden hallott szót azonnal elraktároz, káromkodni is megtanult

. Most próbálom leszoktatni róla, hogy pl. a hülye helyett butát mondjon stb. Hát nem könnyű, a hülye vhogy jobban tetszik neki

.
Egyébként biztosan az apjára ütött, borzasztóan határozott, önálló kis nő, az utcán nem foghatom a kezét, ő egyedül sétál, rendet rak, pakol, takarít

magától, intézi a pasikat, reggel bemegy Bencéhez: "Jó reggelt Bence, mindjárt hozza anya a kakaót!" és elkezdi neki énekelni, hogy "Pál, Kata,Péter jó reggelt, már odakünn a nap felkelt..." ahogy én szoktam neki

. Este "Jó éjszakát, Bence, menjél fogat mosni!".
Eszméletlen memóriája van, hall egy Halász Juditot, másodszor már próbálja vele énekelni, ha tetszik neki, párszori meghallgatás után tudja a szöveget

. Legnagyobb kedvenc az Ákom-bákom, Dömötör, és még mindig a Bóbita.
Bocs, hogy jó sok lettem és szinte csak magunkról, az elmúlt 3 napom ruhakeresésről szólt, most fodrászhoz megyek és még övet kell vennem. Teljesen elkeseredtem, mert útálok vásárolni, kiöltözni (legszívesebben én is bakancsban mennék, Vindo

) és ez a mostani divat nagyon távol áll tőlem, de szerencsére a kishugom kölcsönadja a kihízott szatén nadrágkosztümjét, ami rám pont jó

.