A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti,igen én lenni zugolvasó :D :D :D
De mit irjak ? Lenni nagyon boldog kiskrapektól?? Ezt ugy is tudjátok, meg sok okoságot sem tudok mert rég volt,hogy kisbabám volt és annyi minden változott :D Igy maradok szép csöndben és olvasok :D :D De azért nagyon jól esik,hogy hiányoztam nektek,köszi

Kép
lipót beatrix

Süti, adok Neked egy 3hós Lucaképet :):):)

Kép

Na, ezt hogy hozzam össze...fehérje is meg csoki is.... :shock: :lol: :lol: :lol:

vicger

Bibi: apa nagyon rendes apa ezzel az ajándékkal :D majd megkóstolom hamarosan, mit tud a csodamasina :wink: :wink:

Andi: torta milyen lett?

Boboka: Rita szívemből szólt (szopi-téma), teljesen egyetértek a szavaival.

t-pk: rendes apa, hogy visszafordult, mondd meg neki, hogy ez nagyon jól esett neked :wink: szép hétvégét! még van belőle egy kicsi :)

Kriszti: télikabát Kép Kép Kép Kép

Rita: szólsz az én Jézuskámnak is fogyóban az én parfümöm is? :wink:

Manó: télikabát :D :D :D irigy vagyok, meg örülök is a Tiednek, de nekem is kellene ... csak idő, idő, idő .... ki is írta? Miért nem 36 óra egy nap? .... áááá megvan Kép írok a Jézuskának ... időt kérek karácsonya :wink:

KépKép
KépKép
madar

Kriszti: csoki elvihető????? mert akkor egyszerű ... a kávé habja tuti nem bírja ki a másnapot :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

de gyönyörűédesbogyó ez a lány :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

óóóóóóóóóóóóóóóóóó

zöldségnap lesz :shock: :shock: :shock: :shock:

répalé és répatorta? 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Kriszti,akkor elviszed.... :wink:

Madar,isteni lett,pláne a fagyival.Rászokom :lol:

Kép
v.andi

Jaj de nagyon szépséges Luca baba!!!

Kép
v.andi

Viki: Dóri ahogy alszik ... annyira aranyos :D :D :D
Masszázs ... virtuális köszönet :wink: :wink: :wink:

Astrid: jaj, ezt hogy nem vettem észre, pedig .... pedig .... áááá, nincs mentség :oops: :oops: :oops: de Nagyon sok boldogságot, szeretetet Neked!

Tengdi: én nem tudom, mikor szívtam el az utolsó cigim, meg nem is voltam nagy dohányos, inkább csak olyan társasági bagós ... bulikon akár 1 dobozzal is elment, aztán hónapokig semmi ... és ez sosem jelentett lemondást. Mindent elkövettem, hogy hozzászokjak, de valahogy nem sikerült. :D ... Viszont néha még most is jól esne :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops:

Andi: most olvasom, hogy bejött a torta :D :D :D :D kevesebb csoki? még nem próbáltam, de akkor csökkentsd a többi hozzávalót is arányosan és akkor OK, különben nem olyan lesz :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

répalével még nem próbáltam a kávét ... de ki tudja ... lehet, hogy én meg arra szokom rá :lol: :wink: szolidáris leszek hozzád és telepakolom zöldséggel a kamrát ... sőt még zöldeket is fogok mondani :wink:

KépKép
KépKép
madar

[quote="madar"]r írta:madarépalével még nem próbáltam a kávét ... de ki tudja ... lehet, hogy én meg arra szokom rá :lol: :wink: szolidáris leszek hozzád és telepakolom zöldséggel a kamrát ... sőt még zöldeket is fogok mondani :wink:

Nem ám kertészetet nyitsz a kedvünkért ::):):):)

Andi, oksa :):):):)

köszi köszi a dicséreteket :) még mindig nem alszik... asszem tényleg jön a hó....

vicger

Kriszti,álommanókat küldök Lucának.
A hó biztos jön,mert a rejjumám nagyon fáj.A törött csontjaim nagyon kész vannak.

Én lekopogom,Barni most okés,majd kíváncsi leszek az éjszaka további részére.Negyedkor kelt,evett,és már megint se kép se hang.Ezt el bírnám viselni mindig.

Madar,nem csökkentettem a hozzávalókat,de nem lett minőségében rosszabb.Állagában picit másabb,de fini.Amit ma sütöttem,abba már 250 gr-ot tettem.

Kép
v.andi

Manó: csokitorta - ugyi milyen jóóóóó és tök egyszerű és gyors, hát mondtam én :lol: :lol: :lol:

Viki: hétfőre apának egy csokitorta :?: :?: :wink: :wink: :wink:

Erika: ne máááááááááááááá, küldd el a gyerekkel a játszótérre vagy tudj Isten hová, és gyere!!!!!!!!! Hiányozni fogsz!!!!!!!!!!!!!!!!

Beatrix: kösz a híreket ... bár jobbakat hoztál volna ... Bex-nek hatalmas simi és gyógypuszik, meg a gyógykommandó ... Kép Kép Neked meg egy virtuális nagy csokor (mert a gépen most nem lelek), csak úgy ... na, tudod, miért .... :D :wink:
Tomika képet köszönjük ... micsoda nagy fiú:) hááát, sztem anyára erősen hasonlít :)

Andi:
jaj, de jó a torta-híreket olvasni :lol: :lol: :lol: :lol: majd hozok még ilyen csodákat. :wink: :wink:

t-pk: Flórának Kép ... és csakazértis Jázminnak is Kép :wink: :wink:

Süti: de eljutsz és punktum. :)
Neked meg majd ott lesz egy kissrác szerelemnek. :) Berni kacaj ... juhééééé ... :)
alkoholista :lol: :lol: :lol:

Kriszti: nagyon jók a mai képek, és olyan szép vagy, meg ragyogsz, jó Rád/Rátok nézni :D ... ez a nap tényleg nagyon szép lehetett ... bátorságszörpről eszembe jutott a bátorságcukor, de ezt a történetet máskor majd elmesélem, mert most engem kezd elnyomni a buzgóság... pedig ma nem is találkoztam se Fülessel, se Malackával :wink:

KépKép
KépKép
madar

Na, talán most... lehet, hogy ideértek a manóid Andi :) drukkolok az éjszakátoknak ;)

Móni köszi :oops: :)

vicger

Andi: akkor én sem pánikolok legközelebb, ha nincs elég csoki itthon ... bár amíg világ a világ, addig csokinak lenni kell :lol:

Kriszti:
hát, ha kertészet kell ahhoz, hogy ide csábítsalak, berendezek egyet, ezen ne múljon. :wink:
most már kivárom a holnapot, felköszöntöm Lucát .... és húzok aludni
:wink:

KépKép
KépKép
madar

Luca baba nagyon boldogságos és vidám 1. névnapot Neked.
Kép

KépKép
KépKép
madar

azért ölég jól időzítettem, nem :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

akkor most már nyugodtan mehetek Kép .... aludni Kép ... Kép
Jó éjt ... Kép

KépKép
KépKép
madar

Bátorságszörp, -bogyó és társai:

annak idején Vicám varázsturmixnak a segítségével tanult meg bicajozni ;);)

elkiabáltam.... ráadásul most pocakfájás is befigyel.. a tegnapi mogyoró :oops: :? :? :? :? :? :(

vicger

köszönjük szépen :D :D

vicger

Na,akkor én is friss leszek

Luca baba,nagyon sok boldog névnapot kívánok.
remélem nem túráztattad anyát sokáig,és már alszol.

Kép

Én a 2 kor kelés után most megyek hunyni. :)

Kép
v.andi

Jó reggelt! :)

Ezzel az új Babanettel hová tűntek én kicsi vonalzóim :shock: :shock: :?: :? :?

Andi, Kriszti:
hogy telt az éjszaka további része?

Ugyan még ágyban ülök, de a függönyt már elhúztam és látom, hogy nagyon ritkásan ugyan, szállingózik a hó .... talán Luca baba meghozza ma a hóesést Kép

KépKép
KépKép
madar

és akkor tádámmmmmmm

Kép Kép

KépKép
KépKép
madar

Kicsi Luca babának Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!!

Julcsi nagyon csini a szemüvegben!!

Kép
kata05

Kata köszi :D hogy vagytok?

és hatalmas pelyhekben hull a hó Kép ... mindjárt mehetek Kép ... na, jó itt még nem tartunk, de akkor is Kép

KépKép
KépKép
madar

Köszönjük a köszöntéseket :):):):) Nálunk is esik a hó szép nagy pelyhekben :lol: :lol:

hóhozó és hóhányó Luca csajszi 1 órakor tért nyugovóra :) aztán apjuk nem hagyott aludni... 8) :lol: :oops: :wink: aztán meg leültem a gép elé.... aztán fél 3kor szpátty :) Csak éppen Ati nem tudta, hogy éjszakai programunk volt 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Luca bezzeg most szunyál :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: át fogja aludni neve napját :):):):) Santa Lucia :D:D:D:D:D:D

nekem nem tetszik ez a fajta külső 8) 8) 8) 8) látom jön a tavasz... jobb oldalra kerültek a cikkek 8) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Móni, Julcsinak üzenem, hogy gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nagyon nagyon jól áll neki!!!! :):) Teniszezik? 8) 8) :D

vicger

Andi, tök rendi Barnus, hogy szolidarít a lányommal ;) azért súgd meg neki, hogy nem feltétlen szükséges ilyen áldozatot hozni ;) Aludjon csak nyugodtan :):):):)

vicger

Jó reggelt!

Kriszti,nálatok sem volt valami jó az éjszaka :( Talán most,hogy végre megjött a hó,alszanak a porontyaink végre.
Barni is lehet érezte a havat.Fél kettőtől szinte óránként kelt fél 7 ig,csak utána aludt fél 10 ig.Most aludt el újra.

Julcsinak üzenem,hogy szemüvegben is nagyon szép.Jól áll neki nagyon.

Itt is hullik a hó.Barni olyan cuki volt,mert kinéztünk a terasz ajtón,és most végre mozgást látott.Keze lába járt,úgy tetszett neki.Megbeszéltük,hogy jövőre majd meghempergetjük a hóban,de ha nem alszik éjjel,akkor már idén is :lol: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Kriszti: köszönjük ... felolvastam neki, válasz: ohhh, nagyon szépen köszönöm ... és közben szinte ragyogott az arca :wink: :D :D
tavasz-cikkek jobbra tarts :lol: :lol: :lol:
nekem is tecc az új külső, csak a vonalzóim ... nya ... azokat most újra kreálhatom ...
húúú, nem aludtál valami sokat :roll:
Julcsi tenisz: igen, ezt most szeptemberben találta ki magának, szóval mégcsak most kezdte, de nagyon szereti .... mielőtt azt gondoljátok, hogy nem vagyok normális ennyi különórával elmondom, hogy én úgy vagyok ezekkel a sportokkal, hogy egyetlen kötelező van, az az úszás, márcsak az életformánk miatt is ez rendkívül fontos :wink: a többi .. azt csinálja, amihez kedve van, azt viszont nem engedem, hogy ma nincs kedvem menni, jövő héten van stb. szval ha valamit csinál, csinálja ... ha úgy dönt, hogy nem, azzal sincs baj, csak akkor az döntés se 1 hétre szóljon ... a pech vagy a szerencse, hogy imád mozogni, sportolni, mi megmutattunk neki egy csomó dolgot, aztán persze mindent akar :roll: pedig már mondtam neki, hogy lassan döntenie kell, hogy mi maradjon, mi ne, mert jövőre suli, és nem fogunk tudni minden délután valamilyen különórára menni :wink:

Figyeljetek, mit találtam!
Az ősi hiedelem szerint e napon - szóval ma - tilos volt a lányoknak, asszonyoknak dolgozniuk. Ha ezt a parancsot megszegték, súlyosan megbűnhődtek.
- én hagyomány tisztelő ember vagyok és nem akarok bűnhődni :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Andi: kösz :wink: iccaka - hát már nem is tudok, mit írni, csak simi meg simi ... talán tényleg, hogy végre itt a hó, kis nyugi lesz :wink: .... én is megmutattam Mogyorónak ... nagyon tetszett neki, le is fotóztam az első hóesését, meg ahogy nézte :wink: :wink:

KépKép
KépKép
madar

Én se akarok bűnhődni :lol: :lol: :lol: de sajna... apjuk matekozni van, fél kettő körül ér haza... Gyerkőcöket most lezavartam az udvarra, Atira húztam egy overált, közben majd megsüketültem, úgy visított, mert nem akarta felvenni, aztán - bár azt gondoltam, hogy nem lehet, de mégis - ezt a visítást überelte, mikor ráadtam a sapkát is 8) 8) 8) 8) 8) ááááá nem tudom mi lesz vele, annyira öntörvényű, makacs és és és..., hogy csak na... ráadásul hamarosan 2 éves státusz vizsgálat, ahol megint csak üvöltés lesz, ha a dokinő nem hogy hozzáér, de akár csak közelít is... 8) 8) 8) 8) jaj...

Csizmát kell vennem Atinak, mert nincs neki :oops: :oops: Lucának sincs....

Andi, hihi hórakirakás :):):) Remélem kellőképpen eltántorítja ez a fenyegetés az éjszakai ribillótól :):):):)

holnap asszem megcsinálom ezt a bizonyos csokicsodatortát ... receptet még nem néztem, nehéz? mármint elkészíteni :)

vicger

aztán még ezt is találtam:
Szokás volt az is, hogy az emberek e naptól kezdve 12 napon át megfigyelték az időjárást. Úgy vélték ugyanis, hogy amilyen az első nap, olyan lesz az eljövendő év első hónapja, amilyen a második nap, olyan a második hónap és így tovább. Ezt nevezik Luca kalendáriumának.

A legnevezetesebb népi szokás az ún. Luca székének faragása. Ennek egy szabályos ötszög köré írt, öt egyenlő szárú háromszögből formált csillag volt az alakja. Ezt az ötszög-alakot boszorkányszögnek hívták. Készítője Luca napjától kezdve mindennap faragott rajta egy kicsit, s csak karácsony estjére volt szabad elkészülnie vele. Ezért terjedt el a mondás: Lassan készül, mint a Luca széke. A hagyomány szerint többnyire kilencféle fából állították össze: kökény-, boróka-, körte-, som-, jávor-, akác-, jegenye-fenyő-, cser- és rózsafából.

Arra szolgált, hogy segítségével tulajdonosa felismerje a falu boszorkányait. Ugyanis, ha magával vitte az éjféli misére és ott állt, nyomban meglátta, ki az, mert az illető ilyenkor szarvat hordott. A hiedelem szerint leleplezése után azonban ugyancsak jól tette, ha olyan gyorsan szaladt haza, ahogy csak bírt, különben széttépték a boszorkányok. Ez azonban csak akkor sikerülhetett neki, ha az úton hazafelé szüntelenül szórta a mákot, mert azt a boszorkányok kötelesek voltak felszedni, s így nem érhették utol. Miután hazaért, a Luca-széket el kellett égetnie. Azt tartották, aki az éjféli mise alatt ráül a Luca-székre, meglátja a boszorkányokat. Így szól erről Hárs Ernő verse:

Kilenc fából
Kilenc jámbor,
Bűvös szóból
Luca-széket
Faragok.

Rút boszorkány,
Tüzes orkán,
Kénkő-eső
Ellen legyen
Menedék.

(Luca széke)

KépKép
KépKép
madar

nagyon könnyű, bátran csak bátran ... :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Julcsi sem volt egyszerű öltözésileg ... ismerem a helyzetet :roll:
doki miatt meg ne görcsölj ... mert azt tuti érzi, és ha anya is tart tőle, akkor anna oka van, szval Ő is fog ... tudod, lecarom tabletta, és csak azért sem fog üvlteni ...

KépKép
KépKép
madar

Hát rajtam sem fog múlni,miattam nem szakad meg ez a szép hagyomány.Sok kedvem nincs,de most már azt az egy adag ruhát kiterítem,de lehet megkérem a fiúkat :lol: :lol:

Kriszti,nagyon egyszerű a torta,kábé 10 perc alatt össze lehet rakni,és 30 perc alatt sül meg.Nálunk a fiúknál is nagy sikere van.

Madar,egyébként zömével a kaksi miatt nem alszik,de nálunk apa ennek a felelőse.Leteszi a pelenkázóra,beszélgetnek,nevetgélnek,simizi a hasát,és tornáztatja a lábát a hasa felé.Apa kimenős volt tegnap este,és bár hamar hazaért,de nem volt szalonképes,így éjjel nem zargattam.Ha hiszed,hanem,én ugyanazt csináltam,mint apja,és semmi.Reggel fél 10 kor bátorkodtam felkelteni,mert elég nyűgi volt Banri,10 perc alatt telerottyantották a nadrágot. :wink: :lol: :lol:

Kép
v.andi

Andi, azta de ügyes kaksiztató Apátok van :D :D :D :D :D Tényleg tud valamit! :):):)

Madar, Ati nem konkrétan a fehérköpenytől kap majd sikítófrászt, nem attól lesz antiszoc, mert én izgulok, hanem nagy általánosságban nem áll szóba idegenekkel, sőt néha még a nemidegenekkel sem, pláne ha az a bizonyos idegen még matatna is rajta, na akkor aztán lesz dobhártyaszaggatás... De a lecarom tablettát beszerzem, meg mellé egy pár füldugót is :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Erről jut eszembe, a világért se vegyétek magatokra, ha esetleg 17én le sem mászik majd az apjáról, s azt kántálja, hogy nemnemnem..... 8) 8) 8) 8)

vicger

jujjj... elolvastam a receptet .......... ömlik a nyálam :oops: 8)

Ati nem akar feljönni az udvarról, de kesztyűt sem akar húzni :twisted:

vicger

hogyazabúbánatosharciménkűmegazösszeslétezőkáromkodáscifrázva az!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
baszki, gürizek az x féle kajával, hogy Vicának is jó legyen, meg a másik 4 embernek is jó legyen, erre Mama megtömi őket levessel :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: hát baszki na!!!!!!!!!!!!!! és nem érti, mikor mondom, hogy itthon várom őket ebéddel, küldje már fel őket, mondja, h eszik a levest, eszik a levest. és nem érti, hogy mi a problémám, nem érti, én meg meghülyülök most márt az kurvahétszentség :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x

vicger

Sziasztok!

Mint észrevettétek :D, ma hajnalban indult a hírlevélben már beharangozott új design. Próbáltuk átláthatóbbá, könnyebben használhatóvá tenni az új oldalt, a Társalgó kapott egy csomó új funkciót (időrendi sorrendbe tudjátok rendezni egy adott téma topikjait, stb.), de nyilván előfordulhatnak még hibák. Próbáltunk mindent kiküszölbölni, de a technika ördöge sosem alszik - ahogy mi sem:).

Kérlek, ha bármi ilyesmit tapasztaltok, írjátok meg a Szerkesztő topikba. Előre is köszönet:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Helloka!

Kisori zizi 3 napja… idő miatt, ma reggel a hó is elkezdett szállingózni, remélem ez oldja a zizit kicsit.

Amúgy nagyon ügyi ám, képzeljétek, hason fekve visszatolja a kézfejével a cumit, ha kiesik, sőt, a fejét is picit megemeli hozzá, ha esetleg a gumi része felfelé áll! Kifigyeltük, rendszeresen csinálja!! Éjjel rendszeresen 6 órákat alszik minimum, kiságyban. Ébren meg folyamatosan gesztikulálva és artikulálva magyaráz!

Elektromos fejő
nem jött be… kézivel hatékonyabban fejek, ennek a max szívását meg sem érzem :( Még jó, h csak béreltem.

Babcika
, nem tudom, azóta kaptál-e választ, Windows Movie Maker, azzal lehet ilyeneket csinálni, elvileg van a gépen.

Tengdi, nagyon érdekel a kineziológia, írnál priviben, hogy a lányod hol tanulja? Vagy hogy érdemes elkezdeni? Akár könyvet stb.
Párkapcsolati harmónia és különbségek, azt hiszem, nálunk jobban senki került két ennyire külön világból össze… plusz van köztünk 11 év… a lecke keményen fel van adva a mai napig!

Süti, 3 hóssal megvártok, vagy küldjek 2,5 hósat? :) Írd meg az emailedet priviben v írj te nekem, h ne felejtsem el. Plíz.
2 oldal lemaradás? Relax, nekem 20. :shock:
Tényleg nem tudom, hogy bírtok ennyit írni… nagyobb a forgalom, mint pocakkal :D

Kriszti, remélem Gergő ujja jobban van! Elég horror-sztori.
Lakás-project teccik!
17-én merre lesztek?

Dorka, én rendeltem 3 olyan naptárt, akartam írni, hogy egy nagy kaki!! Én nem vettem át, és még üzentem is nekik!!! :evil:
Jössz majd fotózni? Meg amúgy is, látogatóba is lehet, ha erre jártok!
Igaz, kisori nem lett annyira igazi csoki, azért akartad fotózni, de így is szíp :D

Képek gyönyűségesek!!

Ebano biztosan tartja a fejét, félülésben is, hason felnyomja magát magasra, nézelődik, forog, nagyon aktív babóka. Babcika, figyeld a karját sztem.

Én forralóval forralok. Teát magában, no cukor!

Viki, köszi, h te hiányoltál, egy hétig még eddig nem maradtam ki!

Boboka, én értelek. És Rita véleményét osztom.

Többiektől bocsi, ennyire tellett most. Talán este eljutok végre a blogig.

floranan

Végigolvastam a blogot, reagálni nem bírtam...

Mindannyiotoknak nagy simi lányok, sokmindenhez hozzá tudnék szólni, saját bőrös tapasztalattal... de még nem... egyszer talán.

Puszi

floranan

Nálunk is hull a hó. Emese csak alszik és alszik (ez jó. Az nem jó, hogy én meg fekszem éjjel az ágyban és bámulom a plafont).
Én ma akartam megsütni a csokitortát, de tegnap megették a kölkök vacsorára a tojást (és még rántott hal lett volna(
Flora nekem hiányoztál, csak nem jutottam el odáig, hogy szóvá tegyem.

NA, élő cáfolat, Emese sír utánam...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Móni, ez jó, akkor majd tőled kérünk tanácsot mihez mit ügyben :wink:

JElentem, mindenki meggyógyult, gyógymanókat nem nyírtuk ki, továbbküldtük Bexnek.

Kriszti, ez nem ér, nem lehet úgy olvasni, hogy közben megy a vetítés... (Azt hiszem én is megőrülnék az ilyen akcióktól :roll: én még azon is képes vagyok bosszankodni, hogy nem fogyott el, amit főztem, ha meg nem esznek belőle egyáltalán, akkor egy hétig nem főzök, ezért nem csinálok reggelit kb. másfél éve :wink: :lol: :lol: :lol: )

Lucát Isten éltesse! :D

Nekem sincs ma kedvem dolgozni...

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

BAbcika, az igenis jó hír, hogy nem kell neki a párna

Bibi, majd megkóstoljuk a finom kávédat! :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Hát, ha nincs itt senki, én is elballagok, elvégre azért maradtam itthon, hogy ne legyenek egyedül a gyerekeim.

Ja, az új kabátokhoz (Krisztinek régi-új :wink: :lol: :lol: ) gratulálok. Olyan jó lehet Kaposváron csinosan sétálni.
Én is megtaláltam álmaim csizmáját, csak sajnos nem volt a méretemben :cry: :cry: :cry:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, köszi! :D

Pancsiztunk, kisori sikongat, úgy tetszik neki, még utána 1 óráig magyarázta :D

floranan

Fürödni Emese is nagyon szeret :D

Ja, én süninek szoktam hívni, ő se egy dundi baba, Süti :wink: Samukát viszont Pocaknak hívják a testvérei (most még husibb, mint amikor találkoztunk :wink: :lol: :lol: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

sziasztok megjöttem,azt a hétvégén 2 oldalt írni????máskor meg csak pár hsz van!!!!
És ez az új dizájn :shock: ,először azt hittem elromlott a gép,vagy máshol vagyok!!! :lol: :lol: :lol:

[quote="vicger"]S írta:vicgerüti, adok Neked egy 3hós Lucaképet :):):)

Kép

köszi a képet!!!!

Na, ezt hogy hozzam össze...fehérje is meg csoki is.... :shock: :lol: :lol: :lol:

fehér csokiból :oops: :oops: :wink:

folytatom ám!!!

sutimano76

Kriszti......nem lesz semmi gond ha egy napra felfüggeszted a fogyódat!!!!
sütit nagyon könnyű elkészíteni!!!
boldog névnapot agyönyörűséges Lucának!!!

Flora,megvárom míg mindenki megcsinálja a 3 hósat,de elég sokan vannak akiknek át fog csúszni 4 hósra!!!!!két ünnep közt lesz időm csak arra,vagy januárba hogy nyugiba összedobjam,addigra mindenki betölti!!!

Bocs ma csak ennyi voltam...hamarosan fürcsi!!!!

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?