A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csomeekám, nem ma mentél Déviszhez? :oops: Mert már nagyon várom, hogy meglett e erősítve a pozitív eredmény! Vagy valamit elnéztem? Jelentkezz, ha tudsz már valamit!

Sajo! Ez laptető! :lol: :lol: Tessék neki örülni! Hogy vagytok? Gombák eltüntek? Januárban kezdhettek?

Mi ez a pangás? Enye nem szabadna így elhanyagolni ezt a topicot!

Szimbáék: Továbbra is drukkolok! +++++++++++++++++++++++++
emerenc

Bocs, most látom, hogy szerdán mész! :oops:
Drukkolok továbbra is!++++++++++++++++++++++++
emerenc

Szép estét!

Emerenc: Tényleg ma voltam Dévainál uh-on. Úgy alakult a helyzet, hogy 1 szépséges 7x7x6 mm-es petezsákunk van benne jól kivehető magzati elemmel. A másik petezsák nem látszott, de apánk azt mondta, hogy még az is előkerülhet, de inkább erre az 1 szépségre koncentráljak. Így 1 babóval is nagyon örülünk!

Szimbákék: MI újság? Jövő héten hétfőn mentek uh-ra? Nagyon drukkolok nektek!

Puszi minkdenkinek.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Csomee!
Fantasztikus Hír!!! :) Azért remélem most már sűrűbben látunk a másik fórumon is! :)

Szimbáék!
Most minden energiám Rátok orientálódik! :) Küldöm azokat az energiákat, babaragacsokat és mindenféle szépet és jót, hogy jövő héten hétfőn Ti is legalább ennyire klassz hírekkel gyertek majd! :)
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

KépKép
ercsikati

Csomee! De jó!!! :D Hajrá baba!!! :D

Szimbáék! Én is nagyon nagyon szoritok nektek!!!
(A 7. lombik alapvetően szerencsés szám, mert a 7 primszám -ahogy sajo is irta- 14-én mentek Déviszhez, ami ugye a 7-nek a duplája. Igy tudományosan megalapozott számitást követően az a megállapitás vonható le, hogy hétfőn 2 gyönyörűséges petezsákotok lesz.)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

Kislibus, a Szimbát tuti meggyőzted ezzel az érveléssel! :lol: :lol: :lol: (én hinnék neked)

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Csomee,
gratulálok a babához/babákhoz.
Gondolom, ha egyedül van csak akkor is már nagyon boldog Karácsonyotok lesz!!!
miciona

Sziasztok!

Nagyon örülök Csomee! :lol: :lol: :lol: GRATULÁLOK!
Ez már örömteli karácsony lesz! Gyönyörűséges Kitty baba nem marad tesó(k) nélkül! :wink: :D Jaj de jó! Jaj de jó! :lol: :lol: lol:

Kislibus: Engem is meggyöztél ezzel a tudományos felállítással!
:lol: :wink:

Szimbáék ez elött nincs mese, meg kell hajolni! HAJRÁ! HAJRÁ! :D

Mindenkinek HAJRÁ! Bele kell húznunk csajok, Dévai Intézetnek rekordot kell felállítania, teherbe esésből!
emerenc

[quote="kislibus"]A írta:kislibus 7. lombik alapvetően szerencsés szám, mert a 7 primszám -ahogy sajo is irta- 14-én mentek Déviszhez, ami ugye a 7-nek a duplája. Igy tudományosan megalapozott számitást követően az a megállapitás vonható le, hogy hétfőn 2 gyönyörűséges petezsákotok lesz.

:roll: Kép :idea: :lol:

Csomee: gratula a szép petezsákhoz! 8)

Nálunk semmi hír. Majd hétfőn megtudjuk, hogy hogyan is állunk. :roll:
Köszönjük a drukkokat, reméljük, lesz hatásuk. :D

Madrin: Nagyon hallgatsz... :roll: Nem jött össze a decemberi kezdés? :roll:
szimba

Szimba,
ha nincs hír, az is hír! Előzőleg már ilyenkor tudtátok, hogy nem valószínű, hogy sikerült. Most ilyenről szó sincs!
Hajrá továbbra is!!!

Emerenc,
húzunk-húzunk!!! Ezen ne múljon a Dévai sikerrátája!!! :)))

Egy hét múlva megyek Apánkhoz. Esetleg még valaki?????
Szimbáék jöhetnétek ti is akkor igazán, én tudjam meg először a hírt a topikból :wink:
miciona

Sziasztok!

Csomee,
Itt is gratulálok! :)

Szimbáéknak nagy drukk hétfőre!!!
Kislibus, ez nagyon jó volt, engem is meggyőzött :D
vjulcsi

Sziasztok!
Moncsiga:köszi a felvilágosítást!Megtaláltam Szimbáékat! :lol:
Már csak egyet alszunk és megyünk apánkhoz!
Már nagyon izgulunk.Köszi mindenkinek a drukkokat!ránk fér!
Szimbacsalád drukkolunk! :D
Szép napot mindenkinek!
kitti4

Kitti! Holnapra nagyon nagy drukk nektek! :D

Kép
kislibus

Kitti,
Nagyon drukkolok nektek holnapra!
vjulcsi

Sziasztok.

szimbáék:MIÚJSÁG????? szimbáné hogy van???
DRUKKOK+RAGASZTÓ+++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Kép
Kép
melánia

Sziasztok!

Most látom, hogy laptetőnk volt! Pedig amikor elküldtem, még az előző lap aljára került.
TERMÉSZETESEN A LAPTETŐ ÁTIRÁNYÍTVA :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: SZIMBÁÉKNAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi remélem január elején indulhatunk. Nem biztos, hogy sikerül: kenet :?: , menstruáció 1. napja :?: :!:

Mit tudtok Rencsiékről??? Vannak-e képek, ha igen, hol lehet megnézni őket??????

Szimba család!JJJJJJJJJJJJJJJJuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjj de DDDDDDDDDDRRRRRRRRUUUUUUUUUUKKKKKOLUUUUNKKKKKKK!!!!!

Sajo
sajo

Sziasztok!

Sajo, rencsiékről csak annyit tudok,amit a másik topicba írt. Sajnos képet még nem láttam Domikáról. :cry:

Szimbáéknak és Kittynek is nagy drukk!

Sajo, szeretném, ha nálatok is minden ideálisan alakulna a januári kezdéshez.

Mennyi idő alatt szokott elkészülni egy kenet eredmény Apánknál? A múltkor nekem is vett, de aztán nem beszéltük meg, mikor érdeklődjek.

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Sziasztok!

Kitti,
remélem jó híreket hozol és végre hallod, hogy petezsák látható!!!

Szimbáék,
már csak 3 nap ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kenet???
szerdára van időpontom, valószínű akkor jön meg, vagy már meglesz. Gondolom akkor nem vesz mintát,ez vajon azt jelenti, hogy január elején tud csak és ha nem lesz kész 11.-ére akkor megint csúszok????????????
miciona

Kitti! gyere gyorsan a hirekkel!

Mciona! Remélem nem kell a kenet miatt csúszni :!: A kenet szerintem dec. 11-re kész lesz tutira, nekem mikor vett, azt mondta öt nap múlva érdeklődjek...

Kép
kislibus

Sziasztok Mindenki!

Csomee! Nagyon nagy gratula nektek és szorítok értetek,hogy
egészséges kistesó szülessen jövőre!!!!

Kedden reggel megyek Apánkhoz,mert vesz le megint kenetet,hogy elműltak-e a bacik!
Ki lesz ott reggel?
Sziasztok Évi

Katica
évi7104

Hello!

Keneteredmény a levételt követő 5.-7. napon. Előbb nincs mert tenyésztik a Nyírőben.

Kittiék UH-ra mentek? Lemaradtunk valamiről!!!!

Sajo
sajo

sziasztok,

köszönöm szépen a gratulációkat!!!!
raktam fel képek a másik topicba, akit érdekel.

Igyekszem majd jönni és visszolvasni, addig is sok puszi!!!
rencsi79

Jó estét!

Évi: Nagyon örülök, hogy jelentkeztél. Köszönöm a gratulációt. Majd 18-án megyünk megint uh-ra, hogy van-e szívhang. Remélem, hogy minden a legnagyobb rendben lesz.
Bacik már biztosan eltűntek!!! Drukk neked!

Kitti: Nem jelentkeztél, pedig nagyon vártam. Remélem ünnepeltek, azért nem jöttél eddig! :)

Sajo: Drukkolok a januári kezdéshez!

Szimbáék: Már alig várom, hogy gyertek a jó hírekkel! (Mert azzal fogtok jönni!!!!!!) :D

Miciona: Kenet rendben lesz! Nekem pénteken vette le és szerdán már megvolt az eredmény!

Velünk minden oké! Már alig várom a jövő hét pénteket!

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Sziasztok!
Köszi a drukkokat de sjnos aza szó hogy petezsák látható elmaradt! :cry:
Telesírtam a várost és most szedtem picit össze magam.
Végtelenül elkeseredtem.Hittem benne!Keriapunak(Kálmán) és Apánknak ill.mindenkinek nagyon érthetetlen hogy miért nem sikerült!
Valaki voltmár immunológiai vizsgálaton a 2.női klinikán?Mit csinálnak ott?Kell érte fizetni?
Köszi a segítséget!
kitti4

Sziasztok!

Kitti!
Nem elkeseredni :!: Most egy kis sírás, aztán arccal előre :!: Habár, mi is nagyon sajnáljuk, hogy nem sikerült :!: :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry:

Moncsi!
Köszi a drukkot, nagyon ki vagyunk centizve!

Rencsi!
De jó, hogy jelentkeztél! Köszi! Mindjárt átkukkantok a másikba!

Szimbáék!
RAJTATOK A TOPIK SZEME! :shock:

Jucus, Sajo
sajo

Sziasztok!

Nekem kenet eredményért mindig pont egy hét múlva dél után kellett érdeklödnöm!

Kitti! :cry: :cry: sírunk, sírunk aztán mindig előre, és folytatjuk...... kIVÁNOK sok erőt és kitartást Nektek!

Sajó remélem tudtok kezdeni. Én is január elején rögtön kezdek. Ha nincs ciszta és bacik,gombák, fújj. :twisted:

Addig is drukkolok MINDENKINEK!
emerenc

MICIONA:NEM FOGSZ CSÚSZNI!!!!
Minden rendben lesz! :wink:
emerenc

Kitti! Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült!!! :cry: :cry: :cry:
Nem mondta el Dévisz, hogy mit csinálnak ezen a vizsgálaton? (Esetleg azt vizsgálják, hogy nincs-e ellenanyagképzés a baba-apa sejtjei ellen???)

Évi! Reméltem bacik kisöpörve!!!

Emerenc! Nem lesznek ilyen csúnyaságok!

Szimbáék! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
kislibus

SzimbaCsalád! Holnap én is várom a jó híreket!!!+++++++++++++++

Kitti! Nagyon sajnálom, de kérlek, ne adjátok fel és meglátod, hamarosan boldog leszel!!!!!!!!!!

Puszik Nektek Topiklakócskák!

Kép
bodza2005

Kitti,
Nagyon sajnálom :(

Szimbáék,
Nagy drukkok mennek nektek! :!:
vjulcsi

Sziasztok.

Kitti:én is NAGYON SAJNÁLOM!!! Nem feladni,küzdeni tovább!

szimbacsalád:TESSÉK JÖNNI A JÓ HÍREKKEL!!! NAGYON SZORÍTUNK!!! :lol:

Kép
Kép
melánia

Kitti,sajnálom :((((
nem feladni!!!!!!! Biztos sikerül ,csak nagyon nagy kitartás kell!!

Szimbáék,
ugye jöttök ma, mert szerintem többen csak miatattok lépnek ma be a fórumra. Nagyon drukkolok!!!
miciona

:(
szimba

Biztos? :(
Hogyan tovább?

Moncsi
KépKép
Kép

Kép
moncsiga

Szimba! Ne máááár..... :cry: (Nagy-nagy ölelős smile mindkettőtöknek!!!)

Kép
kislibus

ne már Szimba ma miattatok néztem be 20szor :(
Ilyenkor nem lehet mit mondani :(

Holnap írok ,mert nagyon jól esett hogy érdeklődtél felőlem.....
madrin

Szimbáék én is miattatok jöttem! :cry: (((((((((( ))))))))))
ritu75

Sziasztok!

Szimbáék! :cry: :cry: :cry: nincsenek szavak. Ölelés és ölelés mindkettőtöket!
emerenc

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sajo

Jó estét!

Kitti, Szimbáék: Végtelenül sajnálom, hogy nem sikerült! Erre tényleg nincsenek megfelelő szavak! Annyit gondoltam rátok! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Jó éjszakát!

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Kittikém, Szimba család:
annyira de annyira sajnálom........ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sajókám,
olyan édes volt amit írtál. Még Domiapu is elovasta, és azt mondta nagyon jó fej vagy! :wink: köszi!

Kép
rencsi79

szimbáék:jaj istenem,ez nem lehet igaz!!! :cry: NAGYON SAJNÁLOM!!! A fenébe :twisted: Apánk mit mond?

Kép
Kép
melánia

Szimbáék!
Tudom, nem mentek sokra vele, de én is szívből sajnálom és még mindig bízom, hogy már nincs messze az idő.
Ölelés mindkettőtöknek!

Kép
bodza2005

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
sajo

Szimbáék:
:( :( :(
vjulcsi

Szimbáék,
nagyon sajnálom :((
Mindenkivel együtt érzek akinek nem sikerül, de Nektek tényleg úgy szurkoltam, mintha egy közeli barátról lenne szó!
Szimbáné eredményei annyira jók voltak, hogy ez adjon erőt nektek! És no long!
Nagy ölelés!!!
miciona

Sziasztok,

Tegnap voltam Apánknál, úgy néz ki januárban kezdünk. Pont tegnap köszöntött be a Mikulás ,így egy hónap múlva esedékes a kezdés.
Talán januárban a fórum is megélénkül. Ki írta még ,hogy kezdene?
Kitti újra indultok? Modrooka, Emerenc, Sajóék, Rita, Évi....kit hagytam ki????

Csomee ti hogy vagytok??
miciona

Szia Miciona!
Igen én írtam még,hogy kezdenék,de szerintem halasztok még egy ciklust :oops: Nem is kértem időpontot,most már csak jan-ban telefonálok,azt hiszem. De nagyon sokan vannak- lesznek? Mit hallottál?
ritu75

Sziasztok!

Miciona: Én kezdek rögtön! Dec.29én megyek beállításra. Ha nincs "idegen" a petefészkemben akkor kezdek! :wink:
Érdekes, még sosem éreztem ilyen izgalmat és örömöt! Megyünk a hétvégén a férjemmel korcsolyázni, kirándulgatni, mert lehet, hogy utoljára tehetem meg! Igaz, hogy én mindig úgy éreztem, hogy na most fog sikerüni! Így mindig úgy csináltam mindent, hogy pocakosan már nem fogom tudni...előre megcsinálom...de remélem most jók lesznek a megérzéseim! :wink:

Ritu! Én bizom benne, hogy januárban nem lesznek sokan! Tavaly, igaz februárban mentem kongott! az ürességtől az intézet! De márciusban ( fészekrakás ideje ) már megint nem lehetett mozdulni.

Nagyon bízom benne, hogy tudunk kezdeni! A kezdés mindig ad egy kis izgalmas bizsergést, mint egy új szerelem, a vége ha jó mint egy beteljesült szerelem, ha nem jó, a kiábrándult szerelem. Aztán kezdjük elölről....vagy jön egy másik állomás. :wink:
emerenc

Emerenc! Addig is jó, hogy jól érzitek magatokat! (Korcsolyázás, kirándulás stb.) Nekünk is igy ment el az a 3-4 ciklus amit önszántunkból kihagytunk az ovuláció indukció előtt!

Jaj, remélem januárban meglesznek a következő babások!

Szimba! Veletek mi lesz? (nem is tudtam, meg merjem-e kérdezni, de nagyon szereném tudni!)

Miciona! Hajrá a januárhoz!

Ritu! Miért halasztotok?

Én kitartóan szurkolok mindenkinek!

Kép
kislibus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?