A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Karácsonykor(?) lesz az RTL-n a "Charlie és a csokigyár". :o

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Latom eleg laza volt a hetvege itt a babaneten.....

Betegeknek jobbulast kivanok!!!
A forgo babaknak gratulalok!!!

Nyuszi:jok a kepek!Mi majd jovore tervezzuk,addig mi magunk keszitunk....
A multkor irtad,hatha kifarad majd a lanyod ha forgolodik...haaaat tudod Hangi mar nagyon regota forog,most mar ugye gurul is lassan egy honapja,es nem alszik tobbet napkozben,de most mar ejszaka sem.....azert talan nalad bejon majd....

Marietta:hatrafele tolatas az nagggyon jooo!!! :lol: azt koveti majd az elore kuszas :wink: Domi nagyon kis ugyes!!!
Fulem jobban van :wink:

Lilisgabi:meglestem a kepeiteket!Szepek vagytok!Uj vonalzok :wink:
Mit kersz karacsonyra c.kerdest en praktikusnak talalom,mert igy talan azt kapja az ember,amit szeretne......en ha erre a "semmit"valaszt kapom,na attol megyek falnak :?
En megmondtam apanak mire vagyok,remelem sikerul megszereznie....szegeny sokat,es sokaig melozik,kocsi nelkul igy eleg nehez megoldania....en mar elinteztem az ovet,bar nekem nincsen keresetem,igy evkozben gyujtogettem picit a kajapenzbol,mert milyen lett volna mar penzt kerni a karacsonyi ajandekara :lol: :lol: :lol: :lol:

Jut eszembe...mi megmindig nem kaptunk egy fillert sem Hanga utan....mar tisztara idegesit basszus......azert nem segelyt kertem,csak azt ami jar egy kanadai allampolgar utan...nem sietik el,pedig mar nagyon jol jonne....meg vagy 3 evig nyogjuk a papirjaim es a korhazi ellatas miatti hiteleket :evil:

Kispiskota:orulok hogy jobbak az ejszakaitok!!!Lesz ott mindjart kuszas is :wink:
Bundazsak:sajnos van nekunk mindenfele hiper-szuper cuccunk a babakocsihoz,ott tutira nem fazna,de ugye nem szereti,nem is hasznaljuk a kocsit :( ...most napok ota overallert rohangasztunk,mert mar a 2.at notte ki :roll: .....hihetetlen hogy egy ilyen havas-hideg orszagban nem kaphato sehol sem egy epkezlab overall :evil: -Next,Old Navy,Zara...stb...mindet vegigjartuk....nagynehezen vasarnap sikerult vennunk,van hozza sapi,kesztyu,sal!!!Kicsit nagy,de itt sokaig tart a tel,majd beleno,es ala is tudok oltoztetni...de itt olyan jeges szelek fujnak :shock: :shock: :shock: ,nehez igy kimozdulni,a levego meg kell :roll:

Szisz:gratula a jogsihoz!!!
Apa penz elhagyasa :evil: ,remelem mar nem jon ratok se semmi rossz!Tenyleg hozhatnal kepeket!!!

Boo:sutotok eves halali!Az a vigyorgas amit Zsiri rendez :lol: :lol:

karacsonyra szeretnek kesziteni:
halaszle,rantott hal(ra kell vennem magamat,mert imadjuk)
stefania vagdalt,hagymas krumpli salata
majonezes salatak(tojas,kukorica....)
mezeskalacs,sajtos rud,kokuszgolyo
Karacsony elott meg keszul husleves,marhasult,padlizsan salata,szoval azert lesz kaja boven,marha meg is tudom ezeket csinalni....

Cunci:hatrakuszas :wink: :lol: .....koszi a fulem megjavult!!!

Tike;Hedi edes nagyon ahogy vizsgalodik apajaval a terkep felett!!
Szep suly!!!Szegenykem szeme....jobbulast!!!

Conversano:szep Marci neve igy csillogosba!!!

Nikici:az egy Sandra Bullockos film,lattam,de nem jut az eszembe a cime....erdekes volt...

Bond;most mar aztan megjavulni!!!!Nem semmi lehetett ez a betegseg orulet....

Jimbone:orulok hogy "segitett"az en kuzdelmem....azert nekem is jo ezt hallani,hogy nem csak en kuzdok ennyire gyerkocommel!!!Megha nem is a legjobb ez igy....remelem mar javultok,nalunk is sokkal jobb a helyzet,nem sir,csak ha almos,es amikor kuzd az elalvas ellen...sajnos ez mindennapos.....nalatok is igy van ez???Pedig dog faradt,hiaba probalom elkapni idoben,igy is ugyis siras van es birkozas.....na meg ejjel is kaszinozik.....

Na ezt most elkuldom,mert megint vagy 2 oraja irom ezt a keveset....eppen megjegyeztuk apaval hogy Hangi valtozik,nem sirdogal....csak ejjel sem alszik.....erre ma megint szenved egesz nap :evil: ....igyekszek uralni a helyzetet,eppen alszik........
Majd meg igyekszek jonni,mert meg akartam irni,de igy necces...

Kép
Kép
ancsurti

[quote="ancsurti"]
írta:
ancsurtiNikici:az egy Sandra Bullockos film,lattam,de nem jut az eszembe a cime....erdekes volt...

Bond;most mar aztan megjavulni!!!!Nem semmi lehetett ez a betegseg orulet....

Igenigenigen, az tényleg egy jó film volt. De én sem tudom, hogy mi a címe, hiába töröm rajta a fejem napok óta. Majd jól levadászom a Netről. :twisted:

Köszi a drukkot, a nehezén asszem már túl vagyunk, de Rozinak (ő a mosógép :oops: :lol: ) bőven van még tennivalója. Mondtam Apának, hogy nagy kicseszés lenne, ha most adná be az unalmast. :roll:
A mosogatásról meg inkább semmit, vagy egy szót sem. :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Azt a filmet én is láttam, és naggggyon tetszett! :lol:

MEGÉRZÉS (Premonition) 2007-es.

merion

Lilypie Third Birthday tickers
merion

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:04-kor.

KépKép

KépKép
boo

Bond!

És Manó miatt sem akarjátok "varázslatossá" tenni az ünnepet :roll: ? Megértem, hogy titeket nem mozgat, de egy kisgyereknek ez az egész maga a csoda, ahogy leírtam, nekem is az volt... :wink: .
Manó már nagyon is értékelné szerintem :wink: !

Lilisgabi!

Nem akarok beleugatni, csak nem akarom, hogy "pofára essetek". Apa egyik jó ismerőse a belvárosban taxizik. Sokalltam az összeget, amit írtál, ezért megéreklőtem a dolgot. Átlagosan 164ft/km a mostani taxiár a társaságoknál. Ha ezzel az árral számolsz, akkor naponta 762 km-t kéne mennie, a fél millához, ami városban lehetetlen! Ha számla nélkül megy, akkor nyilván olcsóbban teszi,és akkor pláne nem! Ha mázlija van, akkor kereshet 150-200 ezret, de akkor már nagyon nagy király, és ebből még lejön a benzin, ami ennyi km-nél nem kevés!!!
Ez így is jó lóvé, de ezzel számoljatok, hogy ne legyetek csalódottak :wink: .
Amúgy anyósom is csinált hasonlót, mint ti, csak az még gázabb volt! Építkeztünk, ezért volt anyósomnál nagyobb összegű készpénzünk, hogy ha kéne valamire, legyen ott helyben ( a szomszédunk most). Erre mikor egyszer kellett ricsinek a pénz, kereste, de nem volt a helyén. Kiderült, hogy anyósom meglovasította, mert a sógorom akkor vett kocsit, és amíg várt a hitelre... Még sógorom se tudta honnan van a lóvé, csak anyósom önműködött. Hát, mi kurv@ra nem örültünk :evil: :evil: :evil: !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Bond!
Most rám hoztad a frászt ezzel az 5 hónapos oltással, ugyanis Petra nem kapott 5 hónaposan.
Az oltási könyvében a 4 hónapos után a következő a 15 hónap. Akkor elvileg nincs 5 hónapos, nem?

Boo!
Azért ha esetleg csinálnál néhány pillanatképet rólunk holnap, akkor nagyon boldog lennék! :wink: Sajnos kettőnkről alig van kép, mert Apa egyáltalán nem szokott minket fotózni (én őket szinte naponta), így a fényképalbum alapján nem is állapítható meg, hogy ki Petra anyja. :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilisgabi!
Én is nagyon adok a csomagolásra! De szeretem az ajándékutalványt is. :wink:

Kinéztem egy új sütit karácsonyra, ami pikk-pakk elkészíthető. Fűszeres, narancsos, rumos, mazsolás, csokis a tésztája és a tetejére tortabevonót kell tenni+ fehér csokit.
Meg csinálok narancsos linzert.
Anyu süt fehér krémest meg mézes zserbót, Apa nagymamája meg süt bejglit nekünk is.
Tényleg szerintetek már lehet enni diós meg mákos cuccot? Mármint a szoptatás miatt. :roll:

Kép
katy76

Katy

Én ma burkoltam be egy nagyon nagy tányér mákosgubát. És már eddig is ettem többször mákost is és dióst is...

5 hós oltás nincs, 4 hós után a 15 hós jön.

Bond

A mi karácsonyunk is a minimális csindarattára szorítkozik.
Őszintén bevallom, leginkább már szeretnék túllenni rajta :oops:

Ha nem lenne ez az ajándékozási mizéria, csak szépen csendben körbeülhetnénk a fát, az jó lenne.

De az egész már rég varázsát vesztette.
Vendég

Boo: :wink: tudom hogy nem bundazsakra gondoltal....Kispiskota irta hogy vett nagyon szupi baranybundazsakot,az nekunk nem bejovos sajna,pedig van......overallban be fog ferni a kenguruba,de eleg szukosen....mi is igy hordjuk mar regota,csak ki kellett engednunk megjobban a laba-kozet.....igy belefer.....sot mi kifele nezve szoktunk maszkalni,mert igy imadja...olyankor kicsatoljuk a felso ket kapcsot,ami a fejet tartja mikor befele nez....igy nem nyomja fel a kezecskejet az egbe....
(kenguruban siman lehet mar kifele hordozva vinni oket....)

Bond:megy a szurok Rozinak,birja meg a gyurodest!!!Bar inkabb most mar pihenne o is :wink: !

Katy:makosat mar reges regen eszek,attol az egvilagon semmi baja nem lesz....max.kapunk meg egy kis vasat is :wink: diosat is lehet en ugy tudom,inkabb a mogyoroval kell vigyazni :roll: !

Huu basszus kene rendelni bejglit a magyar boltbol.....en aztan annak neki nem allok.....

Kapott Hangi egy eteokabatot karacsonyra :lol: :lol: :lol: o valasztotta ki :lol: :wink:

Gyorsan par kep Mokaficekrol :wink: :
Kép Kép
Kép Kép

Kép
Kép
ancsurti

kicsidodi! :)

Manó első két karácsonya ilyen volt. Gyönyörű karácsonyfa meglát:
:| :?: . Tavaly: :o :o :o :o :?: :o :o :o :o
Persze, hogy most már más lesz. Csak korábban mérsékelten voltak gyerekeink. :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: A duma már megy a Jézuskáról, és hasonlókról. :lol: Az ajándék csempészés is meglesz majd. :wink:
A kaja viszont asszem továbbra is anyám reszortja lesz. Ezek hozzá tartoznak a mi karácsonyainkhoz. Ha jobban meggondolom, akkor ezek "kötelező" kaják nálunk. :roll: :lol: :lol: :lol: . Kaja után szokott lenni az ottani ajándékozás, majd idehaza is jön a Jézuska.
Gyerekkoromban mindig úgy zajlott a rácsodálkozás, hogy ahogy kinyitottam a sötét szoba ajtaját rögtön felgyulladtak az izzók a fán, és megszólalt a lemezjátszón a Mennyből az angyal, pedig senki sem volt bent. :shock: :shock: :shock: :shock: Még felnőtt fejjel sem jöttem rá, hogy hogyan volt, úgy kellett felvilágosítani. :oops: :oops: :oops: :oops: Remélem, hogy nekem is sikerül majd eljátszani ezt a trükköt a biztosítékokkal. (Figyelsz, boo? :wink: :lol: :lol: )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.15 21:28-kor.

Kép
Kép
200907?

Boo! Bocsi,hogy csAk egy mondatot írtam a priviben,csak épp tettem le már Lilit :lol:Írjál akkor nyugodtan a mail címemre. Gyógyuljál meg!

Adtam Fürcsi előtt a Lilinek pépet,aztán szopi,de tök nehezen akart elaludni,pedig megbüfiztettem és ilyenkor úgy veszem észre,hogy nem alszik olyan nyugodtan. De majd holnap beszámolok milyen éjszakánk volt. Azért adtam csak neki,mert apa beparázott,hogy nem hízott a gyerek az elmúlt héten :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

katy76! :)

Én nem tudom, hogy miért, de egyre jobban hülyülök. :roll: :roll: :oops: :oops: :? :? :? Olyanokra nem figyelek, amikre korábban elképzelhetetlen volt, hogy ne csekkoljak le, képben voltam olyan dolgokról, amikre most csodálkozom ezerrel, keverem a szezont a fazonnal.
Komolyan mondom agylágyulásom van...
Szóval, nincs 5 hónapos oltás. A 4 hós után csak a 15 hós jön. Tehát csak egy sima egészséges tanácsadásra vár a véncsoroszlyadoktonéni minket. Asszem így már mehetünk.
(Délutánra már javult kicsit a helyzet. Pláne, hogy kentem egy kis borsmentát a torkára. :wink: )
Bocs a téves riasztásért.

Kép
Kép
200907?

Magyarázomabizonyítványom. :oops: :oops:
Amikor múltkor megkérdeztem, hogy legközelebb is kap-e oltást, akkor azt mondták, hogy nem, csak 15 hónapos korban. Asszem leragadtam az ötösnél. :roll: :roll: :oops: :oops:

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Kissé le vagyok maradva,de igérem pótolom a lemaradást:) A képeket megnéztem,gyönyörűséges mindenki :)

Ancsurti! Már annyiszor akartam kérdezni,h nálatok miként vannak el a cicák (nekem is kettő van) , mennyire környékezik Hangát? Az enyémek vérig sértődtek,mikor Marci megérkezett,azóta se nagyon mennek közel hozzá. Húúú..hány embertől hallottam: Vigyázz a macskákkal,nehogy valamit tegyenek a kisgyerekkel! Konkrétan le se carják..:)
Komoly frizkót nyomattál a kisembernek :D
Vendég

Szisz ,Cunci!

Kérünk képeket!!!
Vendég

Ma délután 1kor elhunyt a párom nagymamája :(
Bond,azt hiszem neked ismerős ez a kép.
Kép
Nyugodjék békében..
Vendég

Conversano:cicok idonkent megszagolgatjak,de inkabb az enyem az aki kivancsi,o az itt a kepen,o Marci :wink: ...a masik mar idosebb,az nem igazan foglalkozik vele,max.ha apa lent a foldon Hangizik,akkor odamegy hozzajuk...de ez annyira suly macska,amiota szonyeg van a nappaliban,ra sem lep,csak korbe megy....igy nem is kozeliti meg Hangit,es a szonyeg is szormentes marad :wink: ....Marci cicam,ideszokott fekudni mellenk a kanapera,mikor szopiztatok...neha a hajat is szaglassza....es erdekes,nem fel...meg egyenlore!!! :lol: Pedig Hangi multkor meg a farkat is meghuzta,es a labacskajat is elkapta,az meg kozben csak oromkodott.....Hangi annyira edes ahogy figyelgeti oket...kivancsi lennek mit gondol :lol: :lol:
Persze szigoruan megyunk kezetmosni,miutan cicazott,de hat ez elkerulhetetlen lesz nemsokara!
Cicak nem csinalnak semmi rosszat a gyerekekkel...max.mellejuk fekszenek...hallottam mar igazi vad cicarol,aki a gyerekek kezeben kezes barannya valtozott :wink: ...(a kormuket azert vagjuk,jobb a bekesseg!A kanapenknak mar lottek.)

A serot azt a sapka okozta :lol: :lol: beleizzadt,es osszekocolodott...itt ugy nez ki mint a Prodigy enekese..hihihihi!!!

Kép
Kép
ancsurti

Conversano:Sajnalom!Oszinte reszvetem! :(

Kép
Kép
ancsurti

conversano! :)

Igen, ismerős. Őszinte részvétem. :cry:

Kép
Kép
200907?

Köszönöm:(
Nem tudok aludni.
Vendég

Sziasztok!

Csak a képeket van időm megnézni!!!

Norka!
Fantasztikus Jázmin!!!És a szemei!!!!

Dodi!
Botond is nagyon szééép!

Gabi1!
A lánykád nem semmi!!!! Gratulálok!!!

Boo!
Zsiri tényleg nagyon hasonlít Rád! És annyira cuki kispasi!!!

Nyuszi!!

Csudaszépek vagytok!!!! Lányodra még mindig pályázik Minó :wink: !!!

Ancsurti!

Hangi is fantasztikusan szép és cuki Kislány!!!

Nálunk hétvégén keresztelő volt, ahol legalább 3x elsírtam magam a meghatottságtól, Minó teljesen nyugodtan elvolt egész idő alatt, nem sírt, nem is nyüszögött, inkább tátott szájjal hallgatta az orgonát!!!Most meg az új fotóapparáttal bajlódunk (még csak alap szinten, mert leírást nem adtak hozzá...de már küldik ha minden igaz). Apára én is nagyon berágtam...a videofelvétel nem igazán jött össze a keresztelőn...hiába tépem a szám, hogy előtte készítsen elő mindent..nem utsó percben.....most majd éghet a képe Minó előtt ha majd rákérdez!!!! Legjobb barátnőm lett a Keresztmama, Párom egyik barátja pedig a Keresztapa!

És végül, fotók a nagy Ő-ről:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Szép estét!!!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára breki76 2009.12.15 23:21-kor.

Tickerplayground.com
breki76

Conversano!

Fogadd őszinte részvétem! :cry:

Tickerplayground.com
breki76

Kép
Kép
200907?

Conversano!
Fogadd őszinte részvétem! Én is láttam a plakátot. :cry:

Kép
katy76

Ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó:

http://www.youtube.com/watch?v=IkspNNSSyAo

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Conversano

Nagyon sajnálom a nagyit. Részvétem :cry:

Kép
Kép
orsi777

Bond

Jó, hogy tegnap pont ezen a rohadt nyomtatványon dilemmáztunk :roll: .
Komolyan addig miért kellett bármit csinálni, míg el nem fogadja az AB? :twisted:

Kép
Kép
orsi777

[quote="orsi777"]B írta:orsi777ond

Jó, hogy tegnap pont ezen a rohadt nyomtatványon dilemmáztunk :roll: .
Komolyan addig miért kellett bármit csinálni, míg el nem fogadja az AB? :twisted:

Könnyebbet és hármat kérdezz inkább! :lol: :lol: :? :?

Kép
Kép
200907?

breki: csodaszép a kisfiatok :shock: :D gratula a keresztelőhöz!!

nálunk van 5 hós "oltás", ha a 3 komponensű Rotát adatja be vki, mi azon voltunk 5 hósan.

f.nikici

Nagy hóra ébredtünk :P , de szép a táj :D .

Itt még most is esik, -4 fok van kint, így maradunk bent a jó meleg lakásban.

Kép
Kép
orsi777

itt vagyok,mindjárt jövök
Vendég

visszaolvasok
Vendég

Bond!

Sztem a kaja eg gyereket sem érdekel :wink: :lol: . Inkább a fények, a hangok, a díszek, a "kamumesék" fontosak! De akkor az meglesz :wink:

Hát csajok, végül 25-én leszünk itthon hármasban. szóval főznöm kéne :roll: . Alapvetően ettől nem vagyok megrémülve, mert 17 éves korom óta majdnm minden nap főzök (mostanában kicsit ritkábban :oops: ), de a lényeg, hogy menni fog, csak még a menüt nem tudom, de sasolom a tieiteket :wink: .
Amúgy nálunk a családi menü:
Anyósnál halászlé, húsleves, rántott hús, sült csirkecomb, hagymás törtkrumpli, zöldséges rizs, beigli.
Nagymamáméknál gyakorlatilag ugyanez, csak még több hús, még több köret, saláták, és még több süti :wink: .
Anyunál meg valami hihetetlenül extra, soha el nem készített karácsonyi menücsoda szokott lenni, aminek az elkészítésétől anyu rendre kipurcan...

!!!A kisfiúcska hasra fordult :D :D :D !!!! Most, két perce először :wink: . Megtapsoltam, és ugráltam neki, hogy juhuuuu-juhuuuu, és tökre röhögött :lol: :lol: :lol: . Most mr mindkét forgás megy, szóval lassan nyomulunk, mint Hangi 8) :lol: .

Oltás:

Botond tegnap volt 5 hós, és holnap fogkapni oltást :roll: . A Rotarixet :wink: .

Conversano!

Részvétem :cry: . Ez a kép nagyon beszédes :shock: :wink: .

Breki!

Keresztelő: dejóóóó :D ! Látom nálatok is református keresztelő volt, igaz? Én nagyon várom már Botondét! Tavasszal lesz, mert a legjobb barátaink lesznek a keriszülők, mi meg az ő kislányuknak, aki januárban születik. Így tavasszal "keresztbekeresztelünk" :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Conversano:Őszinte részvétem,sajnálom! :cry:

Ancsurti:Hangi nagyon édes,nyugodj meg,Lili is ilyen gyerek volt,javul majd a helyzet,amint beszélni fog.Neki most az a legnaogyobb baja sztem,hogy nem tudja elmondani mit szeretne,mert nem azt amit te,az tuti. :lol: Bocsi. :oops: Nem akar aludni,hiába fáradt,mindig pörögne,sokkal jobban érdekli a világ,mint az alvás.Lottival valamelyest kiegyenlítődött a mérleg nyelve nálunk.A köv. baba neked is nyugisabb lesz. :wink:

Katy:Diósat,mákosat,k betűseket,erőset,mindent eszem,semmi baja a gyereknek.Ő is kapta már terhesen a köldökzsinóron keresztül,megszokta,most meg a tejjel megy át.Sztem mindegy,fel van fújva,saját tapasztalat,Lilinél,elsőgyerekesnél annyira figyeltem mindenre,és nem lett jó vége.Most tudatosan csinálok mindent,de nincs elkényeztetés,semmilyen téren. :oops: :roll: :?

Dodi:Mi nem elhasználtuk anyám pénzét,csak,amíg nem kéri vissza,kb január közepéig,addig megvettük ezt a kocsit,de már írtam,h el is adtuk apáét,így azt vissza is tettük. :wink: Még hiányzik belőle,de ha 10 perc múlva kéne,akkor is oda tudnánk adni.Lenne honnan.Élünk ebben a házban,amit mi építettünk,van egy lakásunk,és most is egy házat építünk.Nem az a baj,h nem tudjuk visszaadni!Anyósom tud adni,ha kell,de nem akartunk feleslegesen kérni,mikor itt van anyámé.Neki nem kell.Egyébként anyám pénze az enyém is,mert apám meghalt :arrow: anyám eladta a nyarlót :arrow: egész pénzt elrakta magának.Sem én,sem az öcsém nem kaptuk meg apám után,ami járna. :roll: Szóval egy negyede az enyém,nem? :roll: Mindegy is,nem magyarázkodom,van elég pénzünk,csak most be van építve.Nyárra kész lesz,eladjuk,és elég jól elleszünk. :wink: És anyám nem tudja,h nekünk hány forintunk van,így azt sem tudja,h az ő pénzéből vettük a kocsit,és nem a sajátunkból. :roll: Ha meg kéri,visszakapja.Ad anyósom,neki meg visszaadjuk pár héten belül.Most nagy beruházásunk volt a nyáron :twisted: .És a veszteséges vállalkozás. :?
Taxizás nálunk nem úgy fog működik,mint egy átlag taxisnál. :roll:Barátjához megy,kiemelt helyre,stb...megvannak a kiskapuk mindenhol,kapcsolatokra kell alapozni sajnos ebben a roh@dt világban.Ha csak az utcáról belépne vmelyik társasághoz,nehéz lenne.Tudom,és köszi.Azért mertem írni,mert a barátjának így megy évek óta.Persze,hiszem,ha látom,és csak a fele legyen igaz,akkor is jó lenne.Ha már beáldozza érte a szabadidejét. :?
Vendég

Breki:Gratulálok a keresztelőhöz,és nekem sincs videóm,és rajongtam apámért,bocsáss meg a férjednek! :wink: :D

Orsi:Nálunk is szakad,mi imádjuk a Lilivel,szánkóval megyek érte az oviba,úgy várom!Ma ott alszik,mert be kell csomiznom az ajándékokat. :D

Ancsurti:Köszi.Már jó ideje töltögetem,ott nézik a rokonok.

Lottu kifáradt,most tettem le a kezemből,kicsit dumált a játékainak,egy kukacnak és egy cicának.Most már szívja az ujját,a másik kezével meg fogja a fejét.Cuki,mehetek csomizni,sziasztok!
:D
Vendég

Homeopátia:
Én most már sajnos kijelenthetem, hogy nálunk az égvilágon semmit nem ér :? (mármint amiket eddig használtunk)!!!
És nem a hozzáállásommal van a baj, mert totálisan elhittem, hogy nekünk is tökéletes lesz mindenre, de még csak placeboként sem használ :( . szedtem terhesen, mert sokat keményedtem, semmit nem ért, visszatértem a Magneb6-ra, az segített. Szedem egy hete a tejserkentőket (ricinus communis, urtica urens), semmi, sőt egyre kevesebb a tejem, pedig jól szedem :( . Már szedtem korábban is, akkor se segített semmit! Botond kapott annak idején a pocakjára, nem segített, és most a fogára, az sem ért semmit!!!
Immunisak vagyunk rá, vagy mi a fene? Mindig olyan higításban veszem, ahogy kell, úgy adagolom, ahogy írja, mit csináljak még? Ma vetettem apával tejserkentő teát, mert az nagyon bejött korábban, csak Botondnak fájt tőle a pocakja, hát megpróbálom megint, csak most hígabban iszom, meg hátha már jobban bírja a pocakja :roll: . Egyre csak fogy a tejem, tök idegesítő :? !

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Most tudtam meghallgatni a Csondor Kata-dalt...
Köszönöm :D ! Végig futkosott a hátamon a hideg, főleg, mikor néztem közben Conversanoék "mamiját", kicsit meg is könnyeztem :cry: . Nagy síros vagyok mostanában....

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:05-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hóeséses, de nem túl hideg :D szép napot mindenkinek! :)

Megjártuk a véncsoroszlyadoktornénit. Induláskor az első gondolatom az volt, hogy talán sítalpakra kéne szerelni a babakocsit. Annyi minden túrót lehet már kapni, de ilyen még nincs. Szerintem tuti jó üzlet lenne. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A lényeg, hogy egészségesek vagyunk, mint a makkom. :D Hugi súlyára (úgyismint 4820 gr) ismételten kézlegyintéssel kombinált énmárnemmondoksemmiterreacsaládra szöveg volt a reakció. A hosszát illetően összemehetett a nagy hidegben, mert az itthoni 62-ből 60,5 lett. :lol: :lol: :lol: :? Ezek elvileg az 5 és fél hónapos adatok, úgyhogy norka81 azt írsz a táblázatba, amit szeretnél. :lol: :lol: :lol: :lol:
Viszont kértem Sinlac-ot. Ennek úgy megörültek, hogy élből 2 dobozzal írtak fel. :lol: Kicsidodi tudom, hogy nektek ez nem jött be, de Manó szerette - már ha lehet ilyet mondani egy halál ízetlen pépes tökömtudjamire. :lol: :? Egy vaníliás pép után nem csoda, hogy Botond nem komálta. :lol: :lol: :lol: Kíváncsi vagyok, hogy Huginál lesz-e eredménye, mert Manónál semmit nem dobott a súlyán, úgyanúgy elmaradt az átlagtól.
És lassan elkezdjük a hozzátápit is. Az első konzerv már itt figyel a fiókban, de a mostani kalamajkában valahogy nem ez volt előtérben. :roll: :oops: :oops: :oops:
A védőnő szerint azért vannak Hugi körmein fehér csíkok, mert kalcium hiánya van. Szerinte ez majd elmúlik a Sinlac-tól és a hozzátápitól. Kíváncsi vagyok...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.16 11:38-kor.

Kép
Kép
200907?

Sziasztok!

Kivasaltam végre,míg Lili aludt 3/4 órát,aztán még letettem a szőnyegére,úgyhogy kegyes volt hozzám :lol: Most itt "ül" az ölemben és nézi mit csinálok :D

Conversano! Fogadd őszinte részvétem!

Breki! Keresztelős képek nagyon jók! Ármin is tündér bogár,nem szoktak ilyet fiúkra mondani,de nagyon szép baba :P Lilinek is tetszik :wink:

Keresztelő: nálunk valószínűleg Lili 1 éves szülinapján lesz,mert addigra a legjobb barátnőm is haza tud utazni Kölnből,aki a kereszanyuka lesz. Bármelyik nap szülhet,úgyhogy már nagyon izgulok!!

Dodi! Gratula a forgáshoz! Már én is várom,hogy Lili forogjon,de nagyon nem akar. Mondjuk mondta a neurológus,hogy ő valószínűleg később fog mindent csinálni a laza kötőszövetek miatt.

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="boo"]
írta:
booBreki
Minó irtó cukorka abban a habcsók fehér szerkóban, ahogy néztem a képeidet én is kedvet kaptam!!! :wink: Keresztanyu jelölt van, csak keresztapa nincs :roll: :oops: :? Mind a kettő szükséges??? :roll:

A katolikust nem tudom, de a protestáns vallásoknál minden játszik. Lehet akár egy keresztszülő, vagy 2 keresztanya. Bármi játszik. És még csak azonos vallásúnak kell lenniük.

[quote="boo"]
írta:
booKaty
jó hogy nem jöttetek, bár nem fertőzök, de odan angom van bint aki egyáltalán dem kap levegőt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
és nagyon durva tüsszögési rohamok jönnek rám, tegnap 15nél abbahagytam a számolást :roll: :roll: :roll:

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

[quote="boo"]
írta:
booÉn idén kicsi fenyőt veszek, nem fér el nagyobb :? még jó hogy átköltöztünk egy nagyobb lakásba :roll: :twisted: :lol: :lol:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[quote="boo"]
írta:
booBarátnőm a 26. hétben van és most megy terheléses cukorra, én meg a minap egyedül jöttem haza valahonnan, és elfogott a nosztalgia, hogy úristen milyen gyorsan elment ez az év! Én úgy emlékszem rá, mintha tegnap lett volna!!! Emlékszem, hogy karácsonykor mennyire irigyeltem azokat, akik már túl vannak a bűvös 12.héten :oops: :oops: :oops: Most meg itt ül ez a kis lurkó, és már neki díszítjük a fenyőt :oops: :oops: :oops: :D

...és alig vártuk már a Karácsonyt, meg az Újévet, hogy véégre publikussá tehessük. :) :) :)

[quote="boo"]
írta:
booBond
most akkor ez hogy van a biztosítékokkal? Nekem attól nem indul el semmi, hogy felkapcsolom :roll: :roll: csak áram alá kerülnek a cuccok, de nem kezdenek el maguktól lejátszani számokat (a fényeket értem :D )

A szoba illetve az ottani berendezések egy adott áramkörhöz tartoztak. Amikor nagy lelkesen benyitottam a szobába, akkor faterom felkapcsolta ez előtte gondosan lekapcsolt biztosítékot. (Értelemszerűen, ha más helyiség is rá volt kötve, akkor ott sem működött semmi) A lemezjátszó is be volt már élesítve, tű rajta a lemezen, már csak a 220-at kellett alá lökni. :lol:
Nem volt nehéz megszervezni a dolgot, mert 23.-án átvonultam nagyanyámhoz. Mikor ott felébredtem reggel, akkorra már fel volt díszítve az ő kis műfenyője. :D Délután megérkezett a kiccsalád, és közösségileg magunkávé tettük az Oláh-féle rácponyot. :lol: Beszélgetés, ajándékozás után irány haza. Én ajtón berontok, faterom meg jó érzékkel a kellő pillanatban sumákban visszakapcsolja a biztit. Sietnie kellett, mert a rövidke előszobából nyílt, és kabátostúl rohantam be. Imádtam. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ráadásul üvegajtaja volt a szobának, és még így sem lehett látni a mögötte álló fát. Amikor viszont már égtek az izzók, akkor olyan gyönyörűen nézett ki a fehér katedrálüvegen át. :o :D :D :D
Amúgy elkunyiztam :oops: ezt a régi fajta, nem csilli-villi (pláne nem zenélő :evil: :evil: ) izzósort, aminek kis gyertyái vannak, és nem villog.
A csilli-villit annyira nem szeressem, de kültéren kifejezetten tetszik. :wink: :o
(Bocs, akinél így néz ki a fa, de amitől falnak megyek, az a függőlegesen fára aggatott boa. Én csak vízszintesen körbe tekerve bírom elviselni. :roll: :roll: :roll: :oops: :oops: :oops: Azért erre is lehetne rigolya pontot osztani, asszem. De átigazítani azért nem igazítom át, ha valahol olyat látok. :roll: :roll: :lol: :lol: )

Kép
Kép
200907?

Sziasztok

Voltunk mégis sétálni, nem bírtunk magunkkal, Odett végig aludta a sétát. Jobban gurult a babakocsi, csak úgy siklott az úton :lol: , és még hideg sem volt annyira, mint tegnap.
Csak jövőre is essen a hó, mikor már lehet szánkozni a kis bestiával.

Keresztelő

Odett szeptember 20-án lett megkeresztelve, római katolikusnak, és csak keresztanyukája van, ugyanis a testvérem pasija nincs megkeresztelve, így ő nem lehetett keresztapa.

Szisz

Gratula a jogsidhoz.

Merion, Tike, Breki és Nyuszi

Nagyon szépek a babók :P .

Bond

Tegyél fel képet a nagylányról légyszi :lol:

Kép
Kép
orsi777

[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodiond!

Sztem a kaja eg gyereket sem érdekel :wink: :lol: . Inkább a fények, a hangok, a díszek, a "kamumesék" fontosak! De akkor az meglesz :wink:

Méghogy nem érdekel?! Kb. 1 éves korában poénból belekóstolt a sörhabba. Rácuppant volna, :shock: ha hagyjuk. :roll: :oops: :lol:
Mindig borleves van nálunk Szenteste. Tavaly megkóstoltattuk Manóval. Felcsillant a szeme, és már bukott is volna a pohárra. Persze, nem kapott, csak vaníliás cuccot. :twisted:
Most, hogy mindannyian neki álltunk keheskedni, vettem Dr. Theiss Lándzsás útifű szirupot, ami alkoholos. Ezt kisgyerekek is szedhetik. Amikor először kóstolta, akkor ilyen fejet vágott: :) :shock: :shock: :?: :?: :) :?: :?: :roll: :roll: :roll: :) :) .
Másnap kínálom Actimellel, amit egyébként szeret (minden joghurt félével így van :) ). Nem kéri. Megkóstoltatom vele. Úgysem. Kérdem tőle, hogy kér-e olyat, mint tegnap este.
Szerinted...? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 200907? 2009.12.16 12:35-kor.

Kép
Kép
200907?

Egy kis segítséget kérnék lányok

Mit tudnánk venni párom apukájának az élettársának, akinek mindene meg van, gazdag? Kb. 20 ezer ft értékben vennénk neki ajándékot.
Tavaly és tavaly előtt koncertjegyet vettünk neki, nem tudjuk, hogy elment-e vagy nem rájuk. Idén ez is kilőve, mert szegénynek autóbalesete volt a nyáron, és tolókocsiban van még mindig.

Kép
Kép
orsi777

Ancsurti

Hangi is nagyon szép, és huncut :lol:

Kép
Kép
orsi777

Na,Lili kint alszik a teraszon,így most tudok írni :lol:

Az éjszakánk,ahogy megjósoltam,rosszabb volt,mint amikor csak cicizik,úgyhogy nem adok neki több pépet,mert nem azt érem el vele,amiért adom. Nekem még úgy tűnik van elég tejem,úgyhogy marad egyelőre a csak szopi. Almát megint nem adok neki,mert ugye tegnap írtam,hogy megint nehezen kakil,nem fáj a hasa meg semmi,csak hallom ahogy erőlködik szegénykém. Úgyhogy reggel adtam neki egy kis kamilla teát,remélem meghozza a hatását :lol:

Dodi! Tök hihetetlen,hogy pont neked kevesebb a tejed! Mitől lehet? A More milk neked nem jött be?

Ancsurti! Hangi naggggyon cuki,megzabálom!!

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote="orsi777"]
írta:
orsi777Bond

Tegyél fel képet a nagylányról légyszi :lol:

He-he. :twisted: :twisted: :twisted: Nesze neked :lol: :lol: :lol: :

Ultra pehelysúlyban :lol: :lol: :

Kép

Illetve

egy palack 2 literes, tehát kb. 4 literszer 3 liternyi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :

Kép

Kép
Kép
200907?

Köszi Bond, tényleg pihekönnyű Hugi :lol: , és nagyon szép :P

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:06-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?