2009.12.16 13:23
2009.12.16 13:43
2009.12.16 13:45
2009.12.16 14:06
2009.12.16 14:14
2009.12.16 14:17
2009.12.16 14:21
[quote="tike"]S írta:tikeziasztok. Bond ez a biztosítékos trükk nagyon jó, lehet, hogy kipróbáljuk mi istaláljátok ki mit csináltam ma, mikor Hédi végre aludt másfél órát
![]()
?
egy kis segítség![]()
![]()
![]()
Lakás romokban, ajándékok fele még meg sincs és Hédi most is alszik és én most sem a dolgomat csinálom![]()
2009.12.16 15:13
2009.12.16 16:02

2009.12.16 16:25

2009.12.16 16:35
2009.12.16 17:41
2009.12.16 19:04
2009.12.16 19:16
2009.12.16 20:01
2009.12.16 20:03
2009.12.16 20:20
2009.12.16 20:27
2009.12.16 20:48
2009.12.16 20:53
2009.12.16 20:57
2009.12.16 21:10
2009.12.16 21:17
2009.12.16 21:23
2009.12.16 21:30
[quote="katy76"]A írta:katy76ki még nem látta a Véres gyémántot, az tapadjon rá a képernyőre, mindjárt kezdődik az RTL-en. Szerintem nagyon jó film!
2009.12.16 21:54
[quote="tabati"]S írta:tabatiziasztok!
Kicsit eltűntem, mint hétvégén mindig.
Moncsy!
Én is elkiabáltam, hogy vége a hányingeres időszaknak, bár enyhén, de volt vasárnap is, meg tegnap éjjel (érdekes éjjel még sosem volt)
Ancsurti!
Nem nagyon értem ezt a kutyaharapásos dolgot... Ha tudta, hogy így reagál a kutyája, akkor miért nem raktak rá szájkosarat?Vagy alapból nem lehet, hogy a tesódnak be kéne ezt vezetni? HOgy minden kutyára szájkosár, mert lehet, hogy a gazdi sem tudta, hogy ez lesz. Bár én ehhez nem értek még sosem vittük kozmetikushoz a kutyákat.
Breki!
Most lehet, hogy butaságot írok, de az integrált teszt nem úgy lesz integrált, hogy muszáj előbb megcsinálni a kombináltat, aztán valamikor később megint lesz vérvétel amit összevetnek az előzőekkel. Ebből csak azt akarom kihozni, hogy nem lehet, hogy kombinált nélkül nincs integráltí? Én ezt vettem ki valamelyik tájékoztatóból, de lehet, hogy rosszul gondolom, és félreértettem valamit.
Szonibaba!
Nekem a választott kórházban csinálják az uh-t, ahol nem ingyenes sajna a kombinált. Viszont állítólag azzal a lelettel mehetek a Bajcsyba vérvételre, mert tulajdonképpen a vérvétel miatt kell amúgy is fizetni. Ezt mondták, aztán meglátjuk sikerül e. Viszont szerintem ha idegen kórházba mész uh-ra is, akkor kell beutaló. A vérvételre nem kell.
Pagika!
Grtaula az ikrekhez!Füled amúgy hogy van?
![]()
Mi most párommal anyuéknál vendégeskedünk. Képzeljétek el, hogy vasárnap beutaztunk Pestre, akkor még szó sem volt csak hétfői sztrájkról. Erre este jönnénk haza, vonat sehol. Bulizni voltunk, híreket meg semmit nem néztünk. Persze akkor busz már sehol. Úgyhogy irány anyuék. A hétfői napom meg azzal telt, hogy hazautaztam, (párom Pesten dolgozik) aztán anyósomékkal megbeszéltük, hogy jobb lesz nekünk Pesten, mert férjemnek is ma jó korán volt megbeszélése, és én tegnap a deles buszra alig fértem fel, úgyhogy inkább megbeszéltük, hogy viszek pár cuccot, és elleszünk itt egy darabig. Ráadásul csütörtökön megyünk a 12. hetire, akkor meg bkv sztráj is lesz, úgyhogy ránkjár a rúd közlekedésileg. Mindegy akkor majd apu elvisz minket kocsival, de otthonról az is gáz lett volna, mert hiába számítjuk ki (még ha fel is férünk a buszra), hogy hogy érjük el a hév csatlakozást, ha a sok felszálló, meg a dugók miatt rengeteget késik a busz. Sajnos most vidékről kocsival is nehéz bejutni az a tapasztalat. Aki nem nyomakszik fel a buszra, az kocsival jár be, hatalmas dugók. Legalábbis mifelénk.
[quote="tabati"]S írta:tabatizonibaba!
Jobb is szerintem, ha az uht a dokid csinálja, mert szerintem aki más dokihoz megy, azt talán hamarabb letudják, a júniusi topicban is olvasom, hogy elég futószalagszerűen megy ez néhol. Hát nekem még a 8. heti uh sem volt futószalag, alaposan megnézett mindent, még picit aggódtam is, hogy mit kell ennyit nézni, csak nincs valami baj.De ezek szerint csak alapos volt a doki. Majd most meglátjuk ez a 12. heti milyen lesz.
Hát a nevekhez csak annyit, hogy mi már jó rég eldöntöttük mi lesz. Mi inkább bibliai neveket választunk, vallásosak vagyunk és nem utolsó sorban tetszenek is. Bár van még egy lánynév a tarsolyunkban (az majd a második lányunk neve lesz) ami egyáltalán nem bibliai, de nagyon tetszik nekünk. Aztán még a Lilla nagyon szép, csak elég sűrű mostanság, azt meg nem szeressük, de a Boróka is szóba került. Nekem tetszik még a Gesztenye is. ez nagyon új név, a Hvg-ben olvastuk még nyáron, hogy ilyen neveket újítottak. Volt köztük Zivatar, meg Szellő, ilyenek.
Na, azért ennyire modern még nem vagyok, majd talán az unokám lesz Gesztenye, ha a gyerekeimnek véletlenül ez tetszik majd.
[quote="tabati"]C írta:tabatisibe!
Na, ezt írtam én is, csak én nem tudtam ennyire érthetően leírni!![]()
![]()
Gabi1!
Nálam is az Ádám Viktor a befutó!Pedig a Viktort úgy önmagában nem szeretem, de így a kettő jól hangzik.
A Zóra a másik kislányod miatt lenne furi (Dóra) szerintem. Volt egy ismerősöm akinek Marcell lett az egyik fia, a másikat meg Bercellnek akarta, aztán végül nem az lett, nehogy kinevesség őket. Viszont az Eszter nekem is nagyon tetszik, meg a Dominika is. Én erre a párosításra szavazok!![]()
Pagika, Nellike!
Vegyes pároshoz Áron-Nóra (értitek!!!![]()
) Nekem tetszik!
Ez nem olyan feltűnő, de mégis van benne valami különleges!
Manó, Anitja!
Gratula a picikhez!
[quote="tabati"]B írta:tabatireki!
Hát nem semmi!![]()
Honnan tudsz ennyi mindent ezekről a dolgokról? Vagy csak simán utánanéztél? (én akkor sem tudnék ennyi mindent pontosan megjegyezni
![]()
)
[quote="katy76"]S írta:katy76ziasztok!
Most sajna nincs időm visszaolvasni, csak szeretném veletek megosztani a jó hírt:
Tegnap voltam vizsgálaton, és minden a legnagyobb rendben van!
49,1 mm (szép nagy a korához képest), a tarkóredő 0,9 mm, és eddig megvan mindene. Éppen aludt, és elég rossz pozícióban, mert nem lehetett a tarkójához hozzáférni, úgyhogy a doki megpróbálta a hasamon keresztül ébresztgetni, de hiába. Végül hasi uh-val sikerült megmérni nagy nehezen a tarkóredőt is.
Nagy kő esett le a szívemről!
És képzeljétek, az ÁÉK-ban is ingyenes a kombinált, úgyhogy pénteken megyek is.
Majd igyekszem visszaolvasni.
Még annyit, hogy a mérete alapján 12 hetes, de azt mondta a doki, hogy egyelőre maradjunk az eredeti terminusnál, aztán majd meglátjuk.
[quote="katy76"]E írta:katy76lfelejtettem megkérdezni, de majd délután felhívom az asszisztensnőt, és majd megírom, hogy mit mondott. Halkan mondom, hogy remélem nem, mert 10 körül kell ott lennem a kórházban. Miután mostanában fél órát sem bírok ki reggel kaja nélkül, nem tudom, hogy 10-11-ig hogyan lennék meg. De majd megkérdezem.
Drukkolok neked, biztos minden rendben lesz!
Pagikának nagy gratula, tudom, hogy most nem olvassa, de majd visszanézi úgyis.
Lidike! Üdv köztünk, nagyon aranyos a kisfiad!
Moncsy! a Te gyerekeid is nagyon szépek!
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!
A fiúk is, lányok is tündériek, alig várom már, hogy én is büszkélkedhessek a gyerkőcömmel!
Hát, engem tegnap pont elkapott a "névmizéria", mert azt álmodtam, hogy született egy kisfiam, egyből 2 év körüli volt, és folyékonyan beszélt. Ráadásul szőke, göndörkés haja volt (pedig a férjem is, én is gyakorlatilag feketék vagyunk), és Anrdisnak hívták.
Alapból nincs bajom az András névvel, (mondjuk nem is adnám), de álmomban annyira megviselt, hogy kiborultam, hogy gyorsan ki kell találni neki egy új nevet, meg kell változtatni, mert az én gyerekem nem lehet András!
(Azon ki se akadtam, hogy 2 éves, és szőke![]()
![]()
).
Aztán tegnap rajtam is maradt ez a para, hogy nincs neve a gyereknek, mert amik korábban tetszettek, mára elképzelhetetlenné váltak! Biztos a bébi tiltakozik, hogy nem ez a neve
![]()
! De végül megnyugodtam,hogy "csak" fél évem van kitalálni....
![]()
![]()
![]()
Amúgy mániám, hogy olyan nevet akarok, ami jól becézhető, mert bizony többnyire mindenkit becéznek idővel. Bnőm gyerekei: Bence és Csenge, mondván, nem fogják ezeket becézni, hát ma a gyerekek: Benci, Bencike, Beni, Csengi, Csengike, Csengő.
Ezért nem adnám pl. az Olivért (Bocsi), pedig nagyon tetszik, de az Oli-tól kiakadok
!
Jázmin, Nárcisz gyönyörűek, de hasonló a helyzet!
Lehet végül marad a Dorottya (ez az én nevem is), mert jól becézhető, jelentése: Isten ajándéka, és minden Dorottya, akit ismerek talpraesett, csicsergős, boldog kislány (nagylány)! És apának is nagyon tetszik, viszont így elvész a névválasztás varázsa
!
Na, nem rinyálok, majd eldől!
puszó
[quote="kicsidodi"]J írta:kicsidodia, és tetszik a Rebeka is, mert van egy ismerősünk, igazi imádnivaló tündér a kilánya (5 éves), és ő is Rebeka, de Bebinek becézik!
[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodioo!
Én teljesen megértelek, bnőm is eszért választotta a Bencét, meg a Csengét, másik bnőm Amirát, végül mégis mindet becézik! Hidd el nekem, ha ti tudatosan nem is, majd fogják a nagyszülők, óvónénik, barátok, haverok, iskolatársak.... Komolyan mondom, elkerülhetetlen, és akkor ne én magam csináljak "hülyét" a gyerekemből (ezt most egyikre sem konkrétan írom)!
Nekem van Jázmin ismerősöm, Minkának becézik a Jázminkából. Nekem az is tetszik, de azért a Jázmin szebb!
Viszont pl. a Mila név nagyon tetszik, de alapból "becenevet" sem adnék, szóval az is úgy hogy pl. Kamilla -->Mila.
Csak az meg a vezetéknevünkhöz fura kicsit!
Ja, fiúra még ennyi tippem sincs![]()
[quote="kicsidodi"]G írta:kicsidodiabi!
Sztem az Eszter gyönyörű név, de nem adnám hozzá a Zórát, bár az is szép, de az Eszter is karakteres név, a Zóra megkeményíti, lágyabb illik hozzá sztem!
Pl. a Liegl Eszter Anna gyönyörű!Nagyon-nagyon
!
A Dominikát nem vettem számba, mert az nálam nagyon nem befutó, érdekes pedig a Dominik nagyon tetszik, de a Dominika nem, kicsit nekem olyan a "feelingje", mint a Mercédesznek, és azt sem szeretem!
Az Ádám Viktor sztem is jobb!
Boo!
A Jázmin amúgy az egyik kedvenc női nevem, viszont a Zóját tuti nem adnám! Nekem egyből a szója jutott róla eszembe, és tuti nem én vagyok az egyetlen! Ne harizz, csak véleménytcserélünk
!
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodiziasztok!
Felteszek nektek egy angyalkát, hogy könnyebb legyen az ünnepre hangolódás!
Ő (amúgy) Tóth Emma, férjem barátjának a kislánya, és beleszerettem,én is ilyet akarok!![]()
![]()
[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodireki!
Ez nagyon komoly, tökre hasonlít rád Emma!
Nekünk is megvan rá az esély, mert a férjem ugyanilyen bogárszemű hajasbaba volt! (Retro képek)
Bár én sem panaszkodhatom, csak én világosbarna voltam, később barnultam be!
![]()
![]()
[quote="kicsidodi"]J írta:kicsidodia, remélem érthető:
1. én
2-3. férjem
4. én
Ha vki a punciból, meg a hosszú haj+szoknyából nem jönne rá![]()
!
[quote="kicsidodi"]S írta:kicsidodizonibaba!
Én Bécsben a H&M-ben vettem majdnem ugyanilyen (ráadásul Snoopy-s is) fehérneműket, és már itthon is van H&M!
Tényleg szépek! Én csak franciabugyit hordok, mert egyszer egy nőgyógyász részletezni kezdte milyen fertőzéseket okozhat, és miért... Ráadásul a férjem is jobban szereti (szerinte kicsit közönséges a tanga, a franciabugyi izgibb).
Persze vannak kivételes esetek, mikor a ruha megkívánja (pl. fehér v. passzos naci).
[quote="kicsidodi"]B írta:kicsidodireki!
Férjed nagyon cuki, kis mongol-szemű![]()
!
De furi, tényleg milyen dundi voltál, és hajad se semmi!
A házilag vágott frufruról nekem is vannak emlékeim!
Az előzőn (a fekete-fehéren) viszont egyértelműen te vagy, nagyon hasonlítasz magadra! Kis duzzogi, nagyon cuki!
Kicsinek nekem is világos volt a hajam, remélem a sötét lesz a domináns, mert megzabálom a barna hajasbabákat!
Mondjuk anyu is, apu is fekete, viszont mi tesómmal "csak" sötétbarnák lettünk!
Majd elválik, de ha kopasz lesz is szeretni fogom![]()
!
Lidike!
Nagyon köszi a "bókot", mi is reméljük a legjobbakat, de tényleg nem ez a döntő!
[quote="kicsidodi"]M írta:kicsidodia azon agyaltam milyen jó lenne, ha egy picurkát tovább maradna bent a bébi, mert 08.04-én van anyukám szülinapja, a 2009.08.07, pedig tök vicces lenne, de az lenne az igazi, ha pont a férjem 30. szülinapján jönne:2009.08.09. De addig biztos nem húzzuk, hiszen az már 13 napos túlhordás lenne. De tényleg vicces lenne
![]()
4.-e még belefér, az csak 6 napos!
Valahogy nekem kicsit az augusztushoz húz a szívem, sose volt júliusi "szerettem", olyan furi nekem hogy akkor jöjjön a bébi!
Amúgy anyukám is túlhordott mindkettőnket, szerinte "jó eséllyel" marad tovább a pindur, persze ilyet csak akkor kívánok, ha minden rendben odabent![]()
Amúgy tudom jól, hogy az utolsó napokban nem az fog foglalkoztatni, hogy még maradjon, hanem hogy jöjjön már ki!![]()
Csak megjegyeztem, hátha bejön
!
[quote="kicsidodi"]D írta:kicsidodiejo-dejo Rabbe! Nagyon örülök neki!!!!
Látod, nem lesz semmi gond, akar titeket ez az apróság![]()
!
[quote="boo"]L írta:booidike & Moncsy: olyan édesek a gyerkőceitek!!!
Dodi: én meg pont olyan nevet szeretnék, amit nem lehet becézni! Az én nevemet ugyan lehet, de nem igazán szeretem, olyan hülyegyereknek érzem magam, meg túl bizalmaskodónak, ha becézgetnek.
Így a Jázmin jó választás, bár azt is lehet azért becézni, de erről Moncsy többet tud![]()
Rabbe: nagyon szurkolok
Norka: remélem csupa szuper hírrel jössz este!![]()
200907: miért voltál morci?
Gabi: szerintem Te vagy a pocakvezető!!!
[quote="boo"]G írta:booabi: nekem az Ádám Viktor páros jobban illik egymáshoz, a lány neveknél viszont én elhagynám az Esztert és legyen simán Zóra, az olyan különleges!!!
Nálunk anyósom javasolta a Zója nevet, ami szerintem gyönyörű, csak mivel már meg volt a Jázmin, és apa vezetékneve nagyon hosszú, az úgy már baromi sok, de még lehet, hogy odabiggyesztjük a végén!
Mini: édes a picurka, tök durva, hogy a mienk most volt 3,3mm a Tietek meg 3 hét különbséggel már 35mm!
Mi csütörtökön megyünk a dokibácsihoz az összes vizsgálatra
[quote="boo"]D írta:booodi: legalább tutira egészséges lenne a gyerek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lányok: mondjon vki vmit a GYOMORÉGÉSRE MERT MEGBOLONDULOK, ennyit nem lehet zabálni!!!!!!!!!![]()
![]()
[quote="boo"]A írta:booncsurti: neked is gyönyörű a pocid!!!
és még mondja vki, hogy nem látszik eleinte!!!
és az már kismamanaci? irigykedem! hol lehet ilyen klasszat venni?????????? mert engem néha már szorít a farmer...
[quote="ancsurti"]S írta:ancsurtiziasztok!!!
Boo:Van am ott mar poci:)!Tenyleg kenyelmetlen mar normal farmerban letezni...Par nap es pihizhetsz:)
Lidike:Ez egy elegge indokolt csaszar volt,itt a lenyeg hogy rendben megszuletett Domi.Jo a renszarvasos szerkoja![]()
Rabbe:Csak pihenj,es veszeld at valahogy a rosszulleteket.Aztan gyere,hogy mi volt a dokinal!
Norka:Gratula a 12.hethez!!!Es a megerdemelt piheneshez!!!Itt ahol a valaszt irod,rakatt a melleklet feltolteshez,ott tudsz valasztani kepet,es elkuld.Asszem ennyi,de majd mindjart kuldok en is valamit...
Moncsy:Nagyon szepek a csajszijaid!Gyonyoru a szemuk...!Luca nev nekem is tetszik nagyon!
Timea:Majd egyutt lefogyunk!!!En 74,5 vagyokMindjart rakok kepet!
Anettoo:Szep helyre mentek telelni!Helyes kispasid van!
Tabati:Nem tudtak hogy igy reagal a kutya,de mindenfele jelzes nelkul,mikor meg akarta volna fogni a tesom,nekiesett,raadasul egy kis torpe uszkar volt a bunos.Csak nagyon nagyot tudott harapni...Egyebkent szoktak szajkosarat tenni rajuk...most nem volt ra idejuk. Szornyen bekavar ez a sztrajkosdi,emlekszem,nemreg meg ateltem otthon...De legalabb Apukad el tud vinni a vizsgalatra.
[quote="ancsurti"]J írta:ancsurtiaj veletlen elkuldtem...
Katy:Szep meretek,gratulalok,de jo hogy minden okes![]()
Mininmano:Na vegre rolatok is valami:)Szep nagy babad van neked is!Biztos jo lehetett meghallani a szivvereset...Gratulalok!!!
Gaz ez a zurzavar![]()
Gabi:A Zora nev az gyonyoru!!!
Anitja:Ti aztan szepen nodogeltekGratulalok a jo eredmenyekhez!Nolkat meglestem,cukipofa,plane ahogy bazseval!
Van biztositasa a hugomnak,csak egyszeruen nem fizet a biztositoEs direkt a kezere kototte,mert nem az elso balesete.Nemreg mutottek,majd fel millaval lognak neki
Szerinted?
![]()
![]()
![]()
Boo: Sajna semmit sem tudok,nekem is van savam idonkent.
Stike:Nekunk megvan a fiu nevunk is!Botond!Koszi!!!![]()
Es ime a kepek!Az egyiken kicsit poros a tukor,es szetnyult a nacim
![]()
2 napja,esti kep...
ma delelotti pocak
[quote="ancsurti"]B írta:ancsurtioo:Koszonom szepenIgen,ez mar kismamanadrag,kellett vennunk egyet,mert a sima farmerjaim mar nyomtak a koldokom alatt.Ez egy M-es meret,meg jo par honapig jo lesz mert sztreccs farmer,es csoszaru.Itt nagyon hiper-szuper kismamaboltok vannak,es most karacsonyi learazasok kereteben,rengeteg jo dologhoz hozza lehet jutni.Es proba pocit is lehet felrakni,hogy a kesobbiekben hogyan fog majd allni a ruhad...
![]()
Otthon is vannak mar,de arany arban merik a jobb rucikatMas topikokban olvastam,van egy lany,aki 4000.-ert varr farmert is,es melegitoket is.Talan a majusiaknal...

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|