A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Öööööööö...de lehet. :roll: :roll: :roll: :roll: :oops: De azért ő is figyeljen! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
200907?

Czigka!Koszi az infot a tejrol!! :wink: Jegyzem!!!

Katy:igen ezeket a felhasznalasi lehetosegeket szeretnem majd :wink: !

Bond;eppen tegnap neztem be a 40.oldalra :wink: nosztalgiaztam picit!!!Es lattam a pici pocakomat.....

Azert ez eleg szep teljesitmeny...egy atkozott krumplipuret sikerult elkeszitenem delutan 1tol,mostanaig...jelenleg itt du.4:21 van :evil: :? kisse kezd betelni a hocipom,hogy semmit sem tudok a gyerekem mellett csinalni....picsaba mar :evil: ....
Szerintem leszarom a karacsonyi keszulodest is,ennyi......ez nonszensz hogy ennyire ne lehessen semmit csinalni...es persze uvolt mint a sakal :evil: :evil: :x mert mar 2x probaltam elaltatni,de nem hajlando.....ELEGEMVAN!!!

Kép
Kép
ancsurti

Visszaolvastam :D

Nyuszi: mindannyian nagyon szépek vagytok! :D
A nagyik nálunk is albumot kapnak, de sajnos mi még nem voltunk profi fotósnál, ezért be kell érniük az általunk lőtt egyáltalán nem ilyen szép képekkel... :D De ezek a képek olyan györnyörűek, hogy seggberúgom enyémapát, ha még az idén nem jutunk el a fotóshoz :twisted:

Boo: szeirntem is hasonlít rád Zsiri! :D
Az előző albiban nálunk is régiek voltak a vezetékek :roll: Egyik reggel arra keltem, hogy tök sötét van, az elektromos óra sem működik. Kimentem a szobából, villanyt sehol sem tudtam kapcsolni és fura "amperszagot" éreztem. Felmentem, mert onnan jött a szag, konkrétan a fürdőből. Megállapítottam, hogy semmi nem ég, nem kell oltani :D De akkor mi a pöcsöm??? A villanyóra a ház oldalán volt, én egy szál pizsiben télen kicammogtam. Ja persze tök magasan volt a doboz, nem értem el, ezért vissza a házba, kisszék kihoz, doboz kinyit: 2 villanyóra van, mindegyik le volt csapva. Visszanyomtam az egyiket, ok. Aztán a másikat, na akkor lecsapódott mindkettő. Okosan megállapítottam, hogy a villanybojleres órát nem kell felkapcsolni, mert az a gázos :D úgyhogy lett áramom, csak éppen a hiba nem hárult el... Szomszéd srác szerencsénkre villanyszerelő /vagyis ilyesmi/, és ő megnézte: kiderült, hogy a bojlernél ügyesen összeforrasztották a réz és az aluminium vezetéket, úgyhogy eddig bírta, elégett a falban a vezeték... Csere lett a vége. Említettük a főbérlőnek /idős bácsi, még a cocalizmus idején építették a házat a gyerekeknek kalákában, ki mit talált anyagokból/, szerinte túl lett terhelve a rendszer. Mondtam neki, hogy csak a vbojler van csak azon az áramkörön, meg egyébként is aludtam, alvás közben meg kevés áramot használok általában :roll: . Erre a válasz: már vagy 30 éve megvan a ház, eddig jó volt az a vezeték, úgyhogy vessünk magunkra :shock: Apám meg 5 évente átvezetékelteti az egész házat.... :lol: Egyébként a vezetékcsere nem volt egy nagy összeg, tehát szerintem a bosszúság /amíg meg nem lett csinálva, 2 napig nem volt melegvíz/ nem ér annyit :D
Talán kérdezz meg egy szakit, mennyibe fájna a csere, és ha jó fej a főbérlőtök, vagy az egészet vagy a felét levonjátok az albiból :D
Benkő neje: intellektuálisan a választott csaj illik hozzá, ez az Edit eléggé egyzerű- no nem mintha Benkő egy gordiuszi csomó lenne :lol: :lol: Viszont a végén láttad a reklámot? Edit férjet keres! Ha ez lesz a következő show, én besz@rok! így gyártódnak a celebek.....

Merion: a beharapást én is beszámítom puszinak! :D :D Sokszor volt már, hogy a tükör előtt adtam neki puszit, erre válaszul beharapta a fél arcom :lol: :lol:

Szisz: karácsonyi menü :shock: :shock: Lehetne egy kis maradékot postázni? :lol: :lol: :lol:
Gratulálok a jogsidhoz!!! :lol: :lol: Én már elég rég tettem le, /bár a motorost még csak 4 éve :D /de emlékszem minden percére :D A vizsgáztatót meg az oktatómat ki kellett tennem egy kocsmánál, ők odabennt "üdítőztek", én meg rimánkodtam, hogy ne nagyon szorítsanak be a jövő- menő parkoló autók. Persze, jól beszorítottak, de 286 ide- oda toligával kijöttem- és szervó sem volt a tanulóautón! :D

Lilisgabi: szépek a lánykák! :lol: :lol:
Tiedapának kívánom, hogy jöjjön össze a pénz, ha már nem lehet együtt mindenki Karácsonykor.... :D

Dodi: általában nálunk sincs gond apa "gyerekezésével", de múlt héten tényleg sokat dolgozott, és ha itthon volt, akkor aludt... Ezért volt furcsa, hogy amikor végre otthon van, filmet nézne, miközben a lányával is foglalkozhatna amíg az ébren van.... végül persze játszott vele elalvásig :D Én is pont attól kezdtem félni, amit te is írtál, nehogy "elmenjenek egymás mellett", de szerencsére nem úgy tűnik :D

Bond: a csokigyáros film most 7végén lesz, ha jól emlékszem, én is már kifigyeltem magamnak :lol: :lol:
Hát igen, felkelek 3- kor, mert lefekvés előtt azt a cicit fejem le, amivel reggel kezdek. S hogy a másik ne durranjon ki, éjjel lefejem, és azt másnap az utolsó kajánál ha még kéri, nekiadom- vagy lefagyasztom. Tudom, hogy csinálhatnám úgy is, hogy mindkettőt lefejem lefekvés előtt, de már magamtól ébredek 3- kor :roll: Majd ha már nekiállok a hozzátápinak, akkor így csinálom :D Addig maradok hülye :lol: :lol:

Katy: igazad van :shock: Bele se gondoltam, hogy megkaphatnám ingyen is :D Na majd akkor telefonon egyeztetek a kiszemelt dokival, és majd meglátjuk. Egyébként az oltópontokon tényleg adhatnák ingyen a veszélyeztetetteknek, hisz pont az a lényeg, hogy akinek nincs baja, ne is legyen :roll:

Ancsurti: Hangi pénzét nem lehet megsürgetni? Hihetetlen, hogy ott /is/ mennyit tudnak ülni a papírokon... :roll:
Hangi nagyon édes, az utolsó előtti képen meg megzabálni való kópé!!! :lol: :lol:

Sillia: eddig én is így voltam vele, hogy inkább nyűg, mint ünnep volt a Karácsony. De most itt van Kata, úgyhogy bár ő még nem értékeli, nekünk apával biztosan más, "melegségesebb" lesz az idei Karácsony :D Lehet, hogy most még úgy gondolod, hogy jó lenne túlesni rajta, de talán Lóci mosolya, grimasza a fára megváltoztatja az érzéseid :D
Lócinak boldok 5 hós fordulót! :lol: :lol:

Conversano: fogadd őszinte részvétem! :(
Talán nem illik, de azért megkérdem: azon a ferde asztalon hogy maradnak meg a dolgok? :shock: Jó, lehet, hogy nem ferde az asztal / :) /, de tökre úgy néz ki.... :)

Marietta: tök jó, hogy Domi pocakja jól "üzemel" :lol: :lol: :lol:
Nagyon helyes kispasi továbbra is! :lol: :lol: A mi etetőszékünknek is ilyen az övcsatja, kikapcsolni olyan nehéz, hogy belelilul az ujjam :roll: A tietek is nehezen jár? Vagy idővel bejáratódik? :D

Tike: hójabbád :shock: :lol: :lol:
Köszi a választ neked is :D

na a véres gyémántot lekéstem,azthittem, valami szokásos 3- adrangú film lesz :roll:

Mi ma megvettük a fát! :lol: Először ahova mentünk, éppen hozták a fákat, a teherautó félig belógott az árushelyre, de be lehetett menni. Egyszercsak szól az egyik nő, hogy várni kéne, amíg lepakolnak /kettő pakolt, kettő nézte/. OK. Mennyi idő? 20 perc :shock: :shock: Annyit biztos nem várunk, ha ezeknek nem kell a pénz, veszünk máshol.... :roll: Én komolyan azt gondoltam volna, hogy világválság idején, amikor mindenki megnézi, hogy mire mennyit költ, amikor több az árus mint a vevő, akkor azt a keveset megbecsülik, nem várakoztatják :roll: Naív vagyok.... :D
Úgyhogy máshol vettünk fát :D Egy szép, nagy normandiait, nem túl régen vágták, és jó az illata :D Most szegény a teraszon fagyoskodik, de nemsokára eljön az ő ideje! :D De még kellene venni szaloncukrot... :D

Kép
agi125r

Jut eszembe: hol van a született feleségek???

Kép
agi125r

... ez az új babanet elég gyengére sikerült.... az előző verzió szerethetőbb volt :roll:

Kép
agi125r

Ági..én most olyat röhögtem rajtad :)

Nem ferde,csak tökre úgy néz ki:)

Bond

Nagyon szép a vers.
Vendég

Bond, Ancsurti, Jimbone, Marietta, Ági és a többiek!
Köszi a gratut! :wink:

Lilisgabi!
Teszvesz, vagy vatera. Ha saját oldalt szeretnél, azt sokat kell hírdetni, hogy hamar elmenjenek a cuccok, ezért nem ajánlom. Meg mire megcsinálsz egy saját webet "pofásra" addig simán eladod teszveszen, vagy vaterán.
Köszi a gratut!!!:wink:

Boo!
Enyémapának a Baconos májtól van majdnem orgazmusa!!! Imádja!!Majd csinálok enyém apával ilyen összehasonlítós képet. Törpike és Apája mint két tojás!!
Csak 23-án reggel állunk neki, viszont másnap hajnalig nem nagyon állunk meg.:?

Lilisgabi!
nagyon szépek vagytok, jók a képek!!

Katy!
Jó ötlet ez a fűszerkeverék!

Lilisgabi!
Egyet értek, én is jobban szeretek csomagolni!

Bond!
Igen vagy ma vagy jövő hét szerdán lesz! Annyira emlékszem, hogy szerdán. Nagyon aranyos film!!!! Azt hiszem nekünk megvan DVD-n.

Ancsurti!
szuperek a képek!Hangi milyen kis Huncut.

Conversano!
Részvétem.

Breki!
Nagyon szépek a képek!!
És Minónak milyen szép haja van!!!

Bond!
Ezekben a pelus árakban csak 1 a böki, hogy aki írta, az nem tud számolni! 3-as pelus Liberonál, Dm-ben addig oké, hogy 4199-be kerül a 88 db-os, csak épp az nem 35 HUF-ra jön ki darabja, hanem 48 HUF-ra!!!!Becsapós a cikk!
A reklám nekem is tetszik, főleg a legvégén, amikor mondja a csaj, hogy megy vissza mákért...
Nekünk olyan gyertyás égősorunk van, alapjáraton nekünk sem villog, hanem van hozzá, egy olyan bizgentyű, amibe ha bedugjuk akkor éééééég, aztán elalszik, de nem villog, csak olyan lájtosan, ezt nem tudom szebben elmayarázni, de nagyon szép. A függőleges boát én is utálom!
Hugi nagyon szép! De Manós kép is jöhet ám!

Boo!
Detto ugyan eza helyzetem a cumisüveggel!!!
Anyák napja...:twisted:

Tike!
Jó lett a hóember.

Sillia!
Lócinak boldog 5. hónapot!

Marietta!
Domi nagyon helyes kis pasi!

Oltás:
Úgy látom még mindíg/már megint téma, de nem is bánom, így legalább ki tudom fejteni gondolataimat és el tudom mesélni, amiket mostanában hallottam. Még mindíg ellenzem, és biztos vagyok benne, hogy Apát sem fogják rá kötelezni, mert olyan pert varrok a cég nyakába, hogy csak úgy zörög!(Van egy jogász nagybátyám, azért ilyen nagy a szám) Most mesélte a héten az oktatóm, hogy az óvodás kislányának beadatták, pár napon belül lebénult a fél arca szegénynek, és majd 2 hétig kórházban volt. Ma volt nálunk a védőnéni, és meséltem neki, és mondta, hogy egy ugyan ilyen eset, színtén óvis kisgyereknek volt itt Battán is. A ház aljában van egy kisbolt. A tulajt kiskorom óta ismerem. A szomszédja egy idősebb bácsi, hogy pontosan hány éves nem tudom, de beadatta az oltást, még mindíg lélegeztető gépen van! Oltásról ennyit!!!:evil: :evil:

Bond!
Nekem jöhetsz anyóspajtásnak, jelentkezem a "Hugi férjét keressük" válogatásra!! :twisted:

Ági!
Sajnos maradékot nem tudok póstázni, az a 26-ai kaja!:twisted: Twisted:

Kép
szisz89

Megjöttem,de rossz hírem van. :( Lili nagyon beteg,most lent alszik apával,én meg fent a Lottival. :( Mentem érte az oviba,és folyt az orra.Kérdeztem tőle,hogy egész nap folyt,fújtad,volt zsepid?Igen.Na,kicsit mérges lettem magamban,mert tudják,hogy kruppos,és óráról-órára romlik ilyenkor az állapota.Kértem többször,hogy ha látják,hallják,hogy beteg,hívjanak,hazaviszem,mert minden óra számít,annál jobban megfékezhetem a fulladását.Ami este 9-re már elő is jött.3-kor orrfolyás,tüsszögés,hazajöttünk,evett-ivott,de a szája nagyon cserepes :shock: még sosem volt ilyen,kifújta a szél nagyon.1/2 6-kor kimentünk sétálni,7-ig,toltam a babakocsit,húztam a szánkót. :roll: Bejöttünk,lefeküdt,8-kor már aludt,de folyton felkel,mert folyik az orra,apa porszívózza neki. :roll: És 9-kor már fulladva ébredt,így fújtunk be neki. :( Olyan szomorú vagyok,3 nap után mindig beteg lesz az oviban,és 1 hétig gyógyítgatom.Remélem karácsonyra rendbe jön,és a kicsi nem kapja el.

nemteccikafilmmerterőszakos :oops:

ha nem jönnék,betegek vagyunk
Vendég

még jöttem,mert idáig telefonáltam anyámmal :lol:

Vasárnap este a tv2-n irtelen 30 című film lesz,szerintem cuki. :roll: :D Én is elszántam magam,h megnézem mégegyszer a SzF-et,erre nem látom. :lol:

Nem tudok aludni,hallgatom a Lilit,most porszívóztak neki megint. :? Lotti nem ébred fel rá szerencsére.

Csokigyáras film nálam is nyerő lesz,már meg is van a tábla milkám,amit menet közben majd elfogyasztok. :oops:

Szisz:Köszi a tippet,csak oda annyit kell regisztrálni,és nem is tudom,hogyan működik pontosan,de elolvasom,és megpróbálom.

Marietta:Milyen jó,hogy Domi rendben van,és nagyon szép kisfiú.Azt vettem észre,hogy a fiú babáink,olyan komoly pasis ábrázatúak,míg a lányok inkább a babásabbak.Már ilyen kis korban is hogy látni ezt. :D

Bond:Hugi nagyon édi,és látom marad azért neked szabadidőd,hogy így pakolgatod azt a sok vizet össze-vissza. :lol: :lol: :lol: Van egy hasonló képem,csak az Cappy-s,és 2 hetes Lottis.Dobom.

Sillia:Boldog 5. hót Lócinak! :D

Kép
Vendég

Marietta!

Megkérdeztem anyut a cukorról, és eléggé értetlenkedett :roll: . Szerinte semmi szüksége nincs egy baba szervezetének a cukorra... Sztem kérdezz rá legközelebb. :wink:

Tabati!

Nem akartunk elijeszteni, ne haragudj :roll: . Elég régi tag vagy ahhoz, hogy ilyesmi ne tántorítson el :wink: .

Katy!

Tejcsi :D :D :D . Amikor nekem kb. 1-másfél hete hirtelen megcsappant a tejem, egyből arra gondoltam, hogy megint meg fog jönni,mert a múltkor is ez volt. De eddig semmi, erre ma egy nagyon picit éreztem a méhem délelőtt, és estére végülis megjött :wink: - azért fejek továbbra is, meg iszom a teát, de sztem ahogy elmúlik, a tejcsi is visszaáll :wink: .
Genetikai uh: :cry: :D :D :D
Tél :twisted: :lol:
Véresgyémánt :wink: :D
Hajnal van, bocs a szűkszavúságért, megyek is vissza szundizni :wink: .

Bond!

:D :D :D :D
Így kívánjon az ember :wink: ! Fekee hajasbabát akartam, aki apára hasonlít, hát ennél jobban nem jöhetett volna be 8) :D .
A Botond meg jól becézető, mi? És becézzük is... :roll: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
A Milát meg barátnőméknek "adtuk". A Sarkadi Kamilla béna, a Mezei Kamilla gyönyörő :D .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Sziasztok!

Bond! Te fent vagy iwiw-en? Milyen néven,ha szabad kérdeznem,mert nem találtalak meg,pedig téged is kerestelek a nyári babaváróknál :lol:
Nagyon szép a vers!

Tabati! Szerintem ne szegje kedved,ha vélemény különbségeket látsz a topicban,ez azért van,mert nem vagyunk egyformák. Amúgy Ancsurti meg Dodi azóta már réges rég elásta a csatabárdot :wink: . Gyere amikor tudsz légyszi,kiváncsiak vagyunk,hogy mi van veletek és dobhatnál pár képet!

Lilisgabi!Hogy van Lili?

KépKép
KépKép
nyuszi81

Bond!Megtaláltalak!! :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Sziasztok lányok!

Igyekszem visszaolvasni, mert eléggé le vagyok maradva.
Pillanatnyilag működik a gépem, ma még egyszer sem kapcsolt ki, pedig már 2 órája megy, mert fontos e-mailt vártam. Úgyhogy, ahogy lesz időm, jövök.
Addig is egy kilóméternyi hozzászólás az általam eddig elolvasottakhoz (kb 10-12.-e közötti időszak) :oops:

Köszönöm mindenkinek a névnapi köszöntést.

Norka: táblázatba: Virág 5 hós: 7360 gr, 64 cm

Boo: én is hasonlóan látom, mint Lilisgabi: Igazából már egész kis korban rácsodálkoznak a fára a gyerekek, de kb 4 éves koruk az, amikor már olyan örömmel élik meg, ami maradandó.

Jövőre viszont már lehet kikötni a fát, mert a sok csillogó valamit nem csak megnézni, huzigálni is szeretnék.

Másik témában is hasonlóan érzek, mint Lilisgabi: sokszor még a meglévő gyermekeimmel sem bírok, de még is álmodozom egy újabb babáról. Bár nálunk aligha lesz.

Ünnepek: általában úgy szoktuk, hogy szenteste apósnál-sógornál szoktam főzni (vagy itthon és vittük), mivel sógornak akkor van a születésnapja is. Apu halálával ez annyiban változott, hogy anyám is jött velünk oda. (érdekes, hogy sosem a tesómékat tünteti ki ezekkel a boldog pillanatokkal. Én nagyon empatikus vagyok, és nekem is eszembe jut apám, sőt, már ilyentájban is mindig gyakrabban jut eszembe, de az a tragédia, amit előad, kész kabaré. Mellesleg szerintem csak magát sajnál(tat)ja, hogy egyedül van. Mi meg sajnáljuk.)

És 25-én szoktuk lejárni a rokonságot: anyám, nagyszüleim, néha keresztanyámék, 26-án pedig általában tesóméknál voltunk.
DE!!!! Minden évben veszekedés van, hogy minek megyünk ennyit, stb…..

Úgyhogy idén férjecském kitalálta, legyen szenteste mindenki anyámnál.

Igenám, de nálunk olyankor jön meg a Jézus. Ami azt jelenti, hogy nekem délután fát kell díszíteni, méghozzá úgy, hogy Nóci ne lássa, most pedig még Vicussal is „el kell bánni”. Ennek függvényében: apa hazaér a munkából kb 4-kor (amúgy addig dolgozik, de ilyenkor el szokta engedni fél – 1 órával előbb a főnöke), akkor Nóci megy Kati mamához (szomszédnéni), ahol már érkezik a Jézuska. Akkor apa nekiesik a fát behozni, díszítjük (Vicát pont olyankor etetem :? ), átmegyünk Nóciért, kis beszélgetés (minimum fél óra elmegy), és mire hazaérünk, nálunk is megjött az angyal (tavaly már kérdezte a Nóci, hogy megy be a csukott ajtón a karácsonyfával, úgyhogy idén csak a kapu lesz kulcsra zárva, míg átmegyünk érte :lol: ). Aztán ajándékbontás, (6-kor megint etetni kellene), és még akkor kéne mennünk Sárvárra. Ha rögtön eszünk is, akkor is szinte azonnal a kaja után mehetünk haza, fürdetni, etetni, altatni.
Úgyhogy mondtam apának, hogy ez így nem fog menni, mert én nem akarom kapkodással, idegeskedéssel tölteni az egész estét, inkább jöjjön anyám, éééééés kitaláltam, hogy 25-én meg tesómékkal együtt megyünk anyámhoz. Ez azért lenne jó, mert így nekem a gyerekekkel sokkal praktikusabb, besegíthet a főzésbe-díszítésbe is, na és persze akkor nem alszik nálunk (azt nehezen viselem agyilag), mivel másnapra készülnie kell. Sógor is kijön szenteste hozzánk.
26-án meg otthon leszünk édes 5-ösben, Vivit akkor hozza el apa. (Sillia: enyém apának is nagy fájdalma mai napig, pedig Vivi már 14 éves
:( )

Menü szentestére (ha ez így összejönne): Husileves (csirke), túróscsuszával töltött harcsafilé (kiskegyed-konyhájában olvastam, ha valakit érdekel, leírom), tejszínes pulykamellcsíkok rizzsel.
Sütik: mézeskalács, „ketyegtetős” tészta (linzertészta, van egy ilyen érdekes kinyomó hozzá, ami mindig kettyenik, és sokféle formát lehet vele készíteni), túrós rolád, „macskaszar” (kekszből készült kis csokis halmocskák)
Benkő: részint örülök, hogy az Andi nyert, mert az Edit piszkosul ellenszenves volt, nagyon mű, csak a nyerniakarás hajtotta.
Másrészt sajnálom az Andit, mert nem hinném, hogy tartós házasság lesz ez, és szerintem ő őszintén szerelmes.

Sillia, Lilisgabi: történeteiteken bőgtem. Meg kicsit sajnálgattam magam is apu miatt. Bennem is van némi önvád: egyrészt aznap, mikor éjjel apu agyvérzést kapott, délután lefeküdt bóbiskolni, és én nem akartam zavarni, így köszönés nélkül jöttem el . Anyu később mondta, hogy hamarosan felkelt, és kérdezte, hogy hogyhogy elmentem már. miért nem szóltam be neki.
Másik pedig az, hogy a 8 napban, míg a kórházban volt, többször is meglátogattam, de nem maradtam mellette, és ez nagyon bánt. Mentegethetem magam, hogy volt egy 3,5 éves gyerekem, meg pont új munkahelyem, de ettől függetlenül megtehettem volna, mégsem tettem.
:cry:

Gabi1: eszméletlen ügyes a kislányod. Fülecskéje rendbe jött a fülbevalónál?

Lilisgabi: Csillag születikhez: na, itt nem értünk egyet: szerintem a srác, akit mondtál (Horváth Tamás), nem extra. Jó, ügyes, és valóban lélekkel csinálja a dolgot, de mégiscsak hiányzik belőle valami… ami viszont megvan a Tabániban, meg a Vásáry Andréban. A Tabáni István viszont valóban nem az a kimondott rivalda-fénybe való. Attól függetlenül mégis lehet belőle bárki, talán le tudja vetkőzni a gátlásait, hisz az első időben még csak fel sem nézett….
A másik kiesett srác, a Viktor tényleg tehetséges volt, szerintem is.
Ja, és jók az új vonalzóid. Főleg a törpikés.
eladáshoz javaslom: www.teszvesz.hu
regisztrálsz, és már töltheted is fel az eladnivaló cuccaid.

Képek minden babáról tündériek.
:D

f.Nikici: szerintem mászni akar Dorkili.
Dodi: Szellem, v. angyal: én tuti szívbajt kaptam volna.
Ez az ölelés téma ismerős. Sokszor voltunk így mi is. Eleinte hisztivel, „ráutaló magatartással” próbáltam kiharcolni, de mivel apa nem igazán értett ebből, sőt olyankor inkább került, mert nem tudta, mi bajom. Aztán egy ideje, ha rámtör ez az érzés, akkor úgy szépen megkérem, kicsit ölelgessen meg, meg odabújok (már amikor tudok), és ő viszontölel, és ez jólesik.
Abban igazat adok neked, hogy ez bár alapigény, a hormonok játékának következtében felerősödik.

Ikoka: hajhullás még mindig nem hagyott alább nálunk sem. Mondtam dokimnak: el akart küldeni vérvételre, merthogy biztos vérszegény, vashiányos vagyok.
Szépen elhárítottam a dolgot, hogy inkább akkor szedek vitamint, de
1. nem megyek a beteg emberek közé, ha nem muszáj
2. újabban a vérvételre is be kell jelentkezni, és tutira nem tudnék a gyerekek miatt időre odaérni
3. korlátozták Sárváron és Cellben is a vizsgálatra levehető minták számát, Sárváron nem is fogadnak, mivel hivatalosan Cellhez tartozunk, Cellben pedig 50 (!) embertől vesznek naponta vért, úgyhogy a várólista januárig lóg. Hát mittudomén hol leszek én még januárban

jimbone: jó, hogy visszataláltál.
Anna (Iringó) tényleg elment? Kár, mert annyi életvidámság volt benne.
:(

Nyuszi: étkezések: napközben általában 3-3,5 óránként, este 2 óránként (kb 1 napunk, de persze van ettől jócskán eltérő is: 7 – 10 – 1 – 4 – 6 – 8,30 (ma például fél 5-kor kelt)
Az 1 órás és a 6 órás után szoktam még adni valamit pluszban. Többször evett már sütőtököt, céklát, sárgarépát, krumplit, illetve a 6 órás után általában a gabonapépet kapja vagy simán, vagy egy kis gyümivel megkeverve.
Képzeljétek. Tegnapelőtt nekiadtam a Milupától kapott vaniliás tejpépet (minta) a Virágnak (eddig még csak gabonapépet evett, amit anyatejjel készítettem el). Írtóra izlett neki, alig győztem a szájába tenni. Kb negyed 7-kor ette meg. Fürdés 8-kor, míg öltöztettem, sugárban kezdett hányni.
Vissza a kádba, megnyugszunk. Fél 9 tájban nekiállt szopizni, jobb cicit kiürítette, míg felvettem büfizni, meg hogy átteszem a balra, addig végighányt mindent (magát, engem, ágyat, parkettát). És utána még kétszer. Úgyhogy másik cici nem is kellett neki. 10-ig nézelődött, panaszkodott, még 2-szer hányt, de már nem nagy mennyiségeket, és szerencsésen mindkétszer a mosogatóba, aztán elaludt rajtam. fél12-kor raktam le, aludt nyugodtan. Én nem.
1. azt néztem állandóan, nem hányt-e újra, lélegzik-e.
2. nem mertem lefejni a bal cicit, mert gondoltam, ha felébred, éhes lesz, ennek következtében reggelre kemény focilabdáim lettek. :lol:

TGYÁS, GYED: én is kértem a kolléganőktől nyomtatványt, de le is töltöttem, mert így gyorsabb, ha ugyanazt adnák, akkor már kitöltve vissza is adhatom. :)

Én az első pontba nem tudom, mit x-jek be. Ugyanis nekem határozott idejű szerződésem volt. (Erre mondta anno a főnökasszonyom, hogy tutira nem vár vissza 3 év múlva). Passzív alapon még az exmunkáltatóm rendezte a TGYÁS-t és a GYED-et is ők fogják. De tulajdonképpen nem vagyok se munkaviszonyban, se semmiben, mégis jár a GYED. :shock:
Kolléganőm azt írta e-mailben, hogy az a lényeg, hogy jan. elején beadjam (mire ő bérszámfejt), hogy tudjon utalni, és ő utólag igényli meg az OEP-től.

Szisz: jogsidhoz hatalmas gratuláció!!!!
:D

Kép
Kép]
hendegabi

Hajnalban jóóól kimaradt fél oldal :shock: .

Igen, az én "kedvencem" Leo, legalábbis sztem minden film jó, amiben játszik. Ez is. :wink:

Lilisgabi!

Jobbulást Lilinek :( ! Ezt a gyógyszert nem lehet részben megelőzésként adni? Tehát mondjuk ha ilyen napja van, és tudod, hogy csórikám úgyis fulladni fog, nem lehet neki mondjuk elalvás előtt befújni? :roll:
Hát, a véres gyémánt tényleg nem egy lávli limonádé :roll: :lol: , de az ilyen filmeknek több is az értéke szerintem :wink: . De te nézed a Szökést, nem? Az is erőszakos :roll: .
Amúgy én alapvetően nem szeretem a "lehúzós" filmeket, de mégis minden kedvencem dráma, vagy igaztörténet, mert ezek érintenek meg leginkább! A jövő kezdete, David Gale élete, A felolvasó.... Nem vihogtam rajtuk, de mély nyomot hagytak!

Megyünk ma apával moziba. Az Avatart nézzük meg, remélem nem csalódom Cameronban. Botondot átvisszük a barátnőmhöz, akihez átmegy az anyukája is, mert már nagyon kíváncsi a bébire, így dupla felügyelet lesz :wink: . Lehet hogy el is kél majd, mert elég hisztipók ma a gyerekem :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Én hétfőn nézem meg az Avatart. Évek óta nem voltam moziban, de ezt most megnézem.
Dalmával megyünk mert Apán kívül senkire nem tudom otthagyni Lócit.
Neki is sikoltozni fog de még mindig ez a legkevésbé rossz megoldás.
Bárki másra hagynám nem tudnám élvezni a filmet. Így azért tudom hogy ismeri a dilicskéit és mindent megtesz hogy elcsitítsa.

Apa meg majd megnézi szegény egyedül vagy meghív valakit.

Ketten terveztünk menni, de mondtam hogy nincs értelme kifizetni azt a méregdrága mozijegyet ha végigaggódom a filmet :?
Vendég

Sillia!
Az biztos jó lesz, ha Dalmával kikapcsolódtok egy picit és ő is tud "anyázni" egy kicist! :wink:

Dodi!
Nekem az a hsz-ed tetszett, ahol írtad, hogy szeretnéd, ha picit tovább maradna bent Botond! :lol: :lol: :lol: :lol: Aztán 35 hetesen már inkább "koraszültél" volna! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilisgabi!
A film erőszakos volt, de ez sajnos a valóság. Ezzel az erővel a II.V.H-s filmeket se nézhetné az ember. Minden ilyen film egy picit felőrli a lelket, de ugyanakkor sokat is ad.
Sokkal jobban szeretem az ilyen filmeket, mint egy akármilyen vígjátékot még akkor is, ha a vígjátékon csak nevetni kell. :roll:
(és nem vagyok mazochista) :lol: :lol: :lol:
(és talán az emberek belegondolnak, hogy az áhított brillekért és egyéb drágakövekért mások mennyit szenvednek. A jade bányászokat pl. rászoktatják a drogra, és akkor kapnak cuccot, ha van jade. Durva nagyon. Mi meg a kurv@ nagy jóléti társadalmakban másra sem vágyunk, mint drágaköves ékszerekre. Elgondolkodtató....)

H.Gabi!
Már hiányoltunk! :wink:
Te a gabonapépet eleve anyatejben főzöd, vagy vízben főzöd és utólag teszed hozzá?

Kép
katy76

Tudom, ultra ciki, de utána kellett néznem, hogy mi az-ki az a Jabba? Én ugyanis nem láttam egy Csillagok háborúját sem! :oops: :oops: :oops: :oops:
Mikor adták a mozik, akkor elmentünk családilag megnézni. Apu az első 10 perc után kiment a moziból, és Anyu sem bírta tovább még 5 percnél, úgyhogy mi is kimentünk. És ez olyan mély nyomot hagyott bennem, hogy azóta se vagyok kíváncsi a filmre. Úgyhogy a Jodán és Jedin kívül nem ismerek senkit (a Jedi se tudom, hogy pontosan melyik is).

Egyébként ez az a kategória, amit nem tudok végignézni. A full fikció mindenféle nem emberi lényekkel. Nem láttam az Allient (lehet, hogy nem is így kell írni), a Terminátort, a Harry Pottereket és más hasonló filmeket. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

(Szerencsére Apa se nagyon vevő ezekre, bár ő kiskorában nagyon szerette az ilyen filmeket, úgyhogy ő képben van velem ellentétben.)

Kép
katy76

Katy! Az előbb épp rád gondoltam,mert vettem a Lilinek halász Judit CD-t,de én nem bírtam ki karácsonyig :oops: Pont azt hallgatjuk :lol:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Katy

Akkor az Avatart ne nézd meg :)

Én kifejezetten szeretem pl. a fantasy meséket :oops:

Viszont az Alienből csak egy részt láttam, azt is csak azért mert az exem nézte ígyhát én is.
Az az egy rész is bőven sok volt nekem. A horrort nagyon nem bírom.
Félek és rosszul vagyok tőle :?
Vendég

Sillia!

Tök sokat írtam neked a pesztrálásról, de véletlenül megnyomtam az egér oldalán a gomdot, és kilépett :evil: :( :( :( . Na, majd később pótolom, megyek főzni.

Katy!

Jaja, akkor még nem gondoltam, hogy a gyerekem ilyen kis szumógyerek lesz, meg hogy olyan leszek én is mint Jabba :wink: :lol: :lol: :lol: .
Jedi :lol: :lol: :lol: :lol: .
Jediből van egy jópár a filmben, pl. Joda is egy jedi nagymester. A jedi nem egy szereplő, hanem egy "cím". Az első (később készült) trilógia Anakin (később Dart Veder) jedivé válásáról szól, a második (régi) trilógia Luk Skywalkeréről :wink: . Kamasz koromig én se néztem meg egyet sem, de apa nagy fan, így azóta muszáj volt, és sztem nem rossz. Most sem a kedvencem, de simán megnézem :wink: .
Húúú, viszont én a mostani fantasyket nagyon szeretem :D . Csillagpor, Arany iránytű, Harry Potter-filmek, minden minden ilyesmit :D . Nagyonnagyon jó kikapcsolódás nekem :wink: . Ezért érdekel az avatar is! Karácsony filmekből is az ilyeneket szeretem, pl Grincs :D !
A Charilie és a csokigyár viszont kicsit "beteg" film szerintem :roll: . Értem én a mondanivalóját, de nem igazán szeretem, mikor nem lehet ténylegesen eldönteni, ogy egy film gyerekeknek vagy felnőtteknek szól-e. De ezért várom az Alice-t is, pedig az is lyen lesz sztem...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi

Most nem mondhatják a többiek hogy zsenge korod miatt szereted az ilyen filmeket :) :)

Hiszen én is láttam az összes Harry Pottert (olvastam is), A Narnia krónikáit és én is szeretem ezeket a filmeket.

Amit nem bírok nagyon az az erőszakos lövöldözős megbosszulom leölömkiirtom , semmiről sem szóló amerikai filmek.

Nem a durvaság bánt hanem a semmitmondás.

Pl. nem tudom ki látta a Rém című filmet.
Az egy nagyon durva film (igaztörténet alapján készült), de szól valamiről.
A film képes volt megértetni és megsajnáltatni velem egy olyan
nőt, akit a valóságban mélyen lenéznék és messzire elkerülnék.

Húú, jól elkanyarodtam a témától...
Vendég

Dodi

Felolvasó című filem, tetszett nagyon, Kate Winslet az egyik kedvencem.

Sillia
A rém című film is nagyon jó, és Charlize Theron alakítása iszonyat jó, ez utána film után ő is a kedvenceim közé tartozik.

Narnia krónikáit és a Harry Pottert szeretem, de a Gyűrűk urát már nem.

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:11-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Filmek: én is a drámákat,igaz töténeteket szeretem a legjobban.
Egyik nagy kedvencem,a Halálsoron.Bármikor megnézem.

KépKép
KépKép
nyuszi81

Kimentünk sétálni Odettel, és 2,5 órát aludt a babakocsiban :shock: :lol: .
Szerintem a délutáni hosszú alvásnak lőttek :roll:

Kép
Kép
orsi777

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:12-kor.

KépKép

KépKép
boo

Ha az altatás már sehogy sem megy :lol:

http://www.indavideo.hu/video/Apuka_kelepceben

Kép
Kép
orsi777

szabad itt nyafogni?pannika éjjel megint óránként kel!3 nappal ezelőtt volt egy 4 órás alvása csak.már naon kivok!!!

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

tud vki vmit minimanóról?olyan rég írt ide!

Kép

csak gyorsban rakok fel pár képet, aztán olvasok

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ikoka7

Na, utolértelek bennetek.

Maradék hsz-em:
f. Nikici: remélem, gyógyulgatsz!

Lilisgabi: Értem, hogy kell a pénz, de legalább 1 napot adhatnátok magatoknak. Ez így nagyon sz@r, hogy apa nélkül lesztek végig.

Conversano: nagyon sajnálom párod nagymamáját. Már csak a kép alapján is csodás asszony lehetett.
Ancsurti: én egyszer olvastam egy olyant, hogy a cica szeretetből ráfeküdt a kisbabára (mint a felnőttek ölébe), és a baba majdnem megfulladt alatta.
Hangi édesen vigyorog.

Breki: Ármin csodaszép…. kár, hogy nem az én Virágomra pályázik…
Bár ő inkább olyan úrifius. Jobban el tudom képzelni Sillia Lóciját vejemnek :lol:

Boo: „Én idén kicsi fenyőt veszek, nem fér el nagyobb még jó hogy átköltöztünk egy nagyobb lakásba ”
Miért, nektek nem a Jézuska hozza?
Keresztelő: mi katolikusok vagyunk, Nócinak csak keresztapja van, mivel sógorom még nem nős (szerintemm már nem is lesz), De a Vicával együtt keresztelt másik gyereknek pl: két-két kereszanyja-apja van (ha jól hallottam, abból az egyik református)

Tolmács: némely fősulin van kifejezetten ilyen szak, de ált. csak másoddipis képzésben (nekem is volt ilyen ötletem). Egyébként, ha nagyon jó vagy, szerintem papír nélkül is foglalkoztatnak.
Marietta: Gizi nálunk =Virág  Mosógép : Maris (anyámnál Julcsa)
Domi is kész kispasi!

Bond: Hugi tündéri. Láthatan megadó nyugalommal tűri a megpróbáltatáskat :lol:
Katy: Gabonapép: Víz felforral, anyatej hozzáönt, egész tálkába kiönt, gabonapép bele, elkever, és már ehető is. Általában a hője is pont jó arra.
Lola: nyafogj csak. Sajnálom, hogy ilyen rossz alvó Panni. Reméljük ez hamarosan megváltozik.

Ikoka: Zsombi is tündérbogyó

Kép
Kép]
hendegabi

Amit még elfeledtem: Lilisgabi: Lilinek jobbulást.
Dodi: nekünk is van "pipánk", nem tudom Lilisgabiék is azt használják-e, (Ventolin), az kimondottan fulladáskor használatos csak. Viszont ilyen esetben a Rectodelt kúp (ami szintén fulladásra való) kisebb dózisban megelőzésre is adható - legalábbis nekünk azt mondta a pulmonológus.

Rólunk rapidban:
Vicus a hányás óta sokkal jobban van már, viszont sem tegnap, sem ma nem fogadott el semmi mást a cicin kívül.
Ez nem lenne baj, ha lenne elég tejci, de tegnap 4 után először 3/4, később fél óránként szopiztattam a kisasszonyt.
Viszont érdekes, hogy így is viszonylag jól aludt.

Cicim: a kis fehér pötty eltűnt, helyette van icipicike sebecske, szintén elmúlóban, bár estére mindig felázik, és jobban fáj.
De kijelenthetem, hogy a lanolin használt, és ezúton ajánlom mindenkinek.
Kicsit büdi ugyan.....

Na, megyek szoptatni, aztán Nóciért az oviba.

Ma jött oda a Jézuska, mindig kb 1 héttel korábban van az oviban, hogy a gyerekek játszhassanak az új játékokkal.

Kép
Kép]
hendegabi

Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek. Hamarosan nálunk is kezdetét veszi az evészet, ezért szeretnék Hédinek etetőszéket venni. Milyet érdemes vennem , mire kell figyelni, ti milyet javasoltok? Ja és árban olyan 20-körül gondolkodtam :roll:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Sziasztok! :)

Mindjárt visszaolvasok, csak egyelőre gyorsan leírom azt, amit elfelejtettem. :oops: :?

gabi1!

Nóra: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :?: :?: :?: :?: Ha nem a saját szememmel látom, akkor el sem hiszem.

sillia! :)

Nagyonn jó az a kép! Nem mintha lenne miből letagadni, de sokkal fiatalabbnak nézel ki, mint 22. :wink: :lol: :lol: :lol:

marietta1982! :)

Domi: :D :D :D :D :D :D :D Csak így tovább! :wink:

lilisgabi! :)

:( :( :( :( :( :(

Nem tudom, hogy ki, mire számít a "Charlie és a csokigyár" című film kapcsán. Fogalmazzunk úgy, hogy érdekes. :roll: :roll: Viszont Johnny Depp szerint nem kicsit jó benne. :roll: :shock: :wink:

Kép
Kép
200907?

Ezennel elnézést kérek minden jeditől, nem is gondoltam, hogy többen vannak! :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Tolmácskodás: szerintem nem is igazán a papír miatt kell elvégezni a képzést, hanem a gyakorlata miatt. Én felsőfokon beszélek-írok-olvasok olaszul, de a tolmácsolás más tészta. Egyszer vállaltam konszekutív tolmácsolást egy fitness vb-n még '95-ben, de vért izzadtam. Egy dolog tudni egy nyelvet, és egy másik dolog párhuzamosan lefordítani egy másik nyelvre. Nagyon durván gyorsan kell járni az agynak ahhoz, hogy időben megtaláld a megfelelő szót a fordításhoz.
A szinkron tolmácsoláshoz meg már olyan iszonyat memória kell, ami csak tudatosan fejleszthető.
Ezekhez szerintem elengedhetetlen egy jó képzés meg néhány jó tanár.

A fordítás annyival egyszerűbb, hogy több idő áll rendelkezésre, és azt nyugodt körülmények között is lehet csinálni, bár a specifikus szókincs ott is kell.
Fordítást többször vállaltam, de voltak olyan műszaki anyagok pl. biztonságtechnikáról, ami azért erőt próbáló feladat volt. Még magyarul sem értettem. :lol: :lol:

H.Gabi!
De a gabonapépet nem kell főzni? Vagy mitől lesz pép? :roll: (biztos nagyon hülyét kérdezek)

Petra nappal 4 óránként eszik, de én nem bánnám, ha sűrűbben enne. Így össz-vissz 4 étkezése van napközben, így érthető, hogy éjszaka is kér enni (ma éjjel 5x, de általában 3x). És sajnos a 4 nappali étkezése sem nagy mennyiség, max 100-at eszik egyszerre.
Az a baj, hogy nem kell neki sűrűbben, elfordítja a fejét.

Kép
katy76

Visszajöttem, mert Vicus szopi alatt elaludt, szomszéd csaj mindjárt jön, akkor tudok Nócimért menni.

Tike: amire én figyeltem: Stabil legyen, elől legyen tálcája, hogy arra tehessek a gyereknek később kajcsit, de levehetős, hogyha kell, az asztalhoz is tudjam tolni.
Dönthető háttámlásat kerestem, hogy már most használhassuk.
És persze összecsukhatót, mivel kicsi a helyünk.
Az már külön jó, ha a magassága is állítható, mivel később is tudja használni.

Még szopi közben eszembe jutott valami:
Lilisgabi: Most karácsonykor apa mentőzni is fog taxi mellett? Mert gondolom, ilyenkor fokozott ügyelet van ott is. Nem ám valami baja lesz, ha kialvatlanul folyton csak vezet!

Kép
Kép]
hendegabi

Nem kell főzni. Ilyen liszt szerűen finomra darált.
Na, léptem lányomért.

Kép
Kép]
hendegabi

Na olvasáson túl vagyok, reagálásokat később ejteném meg, mert most főzni kéne : vagyis csak belököm a hurkát sülni és krumplipürét készítek hozzá.

Kérdés : Valami jó színházi előadásra vennék jegyet ajándékba a barátnőmnek. Javaslatokat kérek szépen.

Kép
ikoka7

ikoka!
aranyos a zsombor!!!!

Kép

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.18 10:13-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Jelentem,Makika alszik kb.30 perce,addig en hajat mostam,mert nagyon ramfert,es persze tegnap mar erre sem maradt ido,de ma ki kell mozdulnunk,megyunk csontkovacshoz 8)

A kaja este 7-re :shock: :shock: lett keszen,pedig semmi extrat nem csinaltam,krumplipure,ugye ami cirka 3,5 oras mutatvany volt,melle sutottem marhaszeleteket,es padlizsansalata zarta a sort...hat nem volt egyszeru......most 1,5 napig nem kell foznom :? ...

Filmek:A Rem az nagggyon jo film,en az ilyen tipusuakat kedvelem....vigjatek keves van ami tetszik,a romantikusok sem a kedvenceim.....a Jediktol falramaszok!!!
A Halalsoron,az nalam is kedvenc,de mostanaban itt folyamatosan azt adjak.....Johnny Depp az johet,imadom a filmjeit!!!! :wink:
Thriller,drama,eletrajzi filmek johetnek!!!!
Nemsokara ra kell kattanni a rajz es animacios filmekre,elegsokat kihagytam,gondoltam majd Hangival bepotolom nemsokara!

Azt a linket megneztetek amit beraktam szombaton???Halasz Jutka,Micimacko,kulonbozo mesek zenei,mondokak,mesek letolthetok rola.....

Zsombi nagyon helyes,olyan erdekes az arcocskaja,megzabalom...milyen kulonbozo babak vannak itt...persze kivetel az ikrek :wink:

Jimbone:na nem lehet rad sem irigykedni,biztos nagyon nehez lehetett az elso par honap,es meg kitudja mi var rank,bar en meg kezdo vagyok,egy nehez esettel is alig boldogulok...persze mindent bevetek hogy jol menjenek a napok...neha bejon,neha nem :? A furdes eleinte nagy siker volt,akkor a masszir nem volt bejovos....aztan valtott...hiszti,feszites,sikitas a kadban :roll: :roll: ,kitalaltam,csinaljuk hasonfekve :idea: na ez megy is mostanaban,persze azert neha sirni is kell,mert tul uncsi lenne.....de ezek a nemalvasok...hat en keszen vagyok az altatasoktol......neha-ritkan pikk-pakk elalszik,maskor orakat kell "konyorogni",pedig minden ugyan ugy megy mint maskor...en nem is ertem...ilyen volt a tegnapi nap is :?
Na ugyhallom motoszkal,letellt a 40 perc :? .....

Boo:en nagyon vigyazok a tejes cuccokkal,bar a tejfol az nem visel meg igazan....en nem f....ok,hanem gorcsolok mint allat,se allni,se ulni nem jo olyankor,de semmi nem segit....
A tegnapi padlizsan sali joghurtal keszult,eddig semmi vesz 8) ja es a fagyi is nyero :wink: ,a turo is johet!

Hendegabi:jo hogy jottel,remelem lanykaid azert az unnepek alatt kitartanak,es a betegeskedesnek vege egy idore!

Lola:gyere,panaszkodj!!!A hozzatapi nem segitett??Bar mar sokaktol azt olvastam hogy nem hoz megoldast :roll: ....
Nekem is zaklatottak voltak az ejszakaim mostanaban.....5x minimum ebredtunk.....na lekopogom,mar megint 2 napja csak 2-3 korul ebred,es reggel 7 fele...utana fekveszopizunk meg.....
Pedig nem fejtem,nem adtam semmit sem neki.....nem ertem,minden ugyanolyan,mint maskor.....

Na megnezem Dzsindzsit!!!

Kép
Kép
ancsurti

hendegabi! :)

Gyógyulgyógyulgyógyul!!!!! :( :( :(
Apa kollegájáéknál az a duma megy Karácsonykor, hogy azért ők díszitik fel a fát, mert a Jézuskának nagyon sok dolga van, és segítenek neki. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
(Mikuláskor meg pár szelet sütit és egy bögre tejet raknak ki az asztalra. Aztán apa éjjel kioson, megissza a tej felét, megeszi a sütit, de hagy néhány morzsát. Magyarázat: olyan sok helyre kell még menni a Mikulásnak, hogy csak ennyi időre tudott maradni. :lol: :lol: :lol: :lol: )

Még a jó múltkorjában volt szó arról, hogy sok vacsi után éhesebben kel reggel az ember. Hát, ezt nem tudom, de azt igen, hogy olyankor éjjelente akkora hülyeségeket álmodom, mint ide Lacháza! :? :? :?

Filmek.
Az összes sci-fit kikerülöm nagyívben. Idétlen lények, általában világuralmi törekvések, lehetetlen fegyverek. Ááááááááááááááááááááááá................. Ebből adódóan a Csillagok Háborúja Kismilliót is kihagytam.
Bocs mindenkitől, aki szereti.
(De hasonlóan vagyok a Terminátor 26, Rocky 48 és hasonló jellegű filmekkel. :? :? :? :? )

Vicc:
- Anya, apa miért kopasz?
- Mert sokat gondolkodik.
- És neked miért hosszú a hajad?
- Na, menjél szépen játszani!
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
200907?

Erről most volt híradás a Tényekben. Végig szipogtam:

Taxiban szült egy asszony az M3-ason
Egy taxiban megindult szüléshez hívták a mentőket csütörtökön reggel az M3-as autópálya budapesti bevezető szakaszára. A szülés olyan gyorsan lezajlott, hogy mire a mentők odaértek, a kislány már világra jött a kocsiban. A mentők ellátták az anyát és a babát is, majd kórházba szállították őket.

Esküszom, hogy kitüntetném a taxist. Állva szült meg a kismama, az ő segítségével.

Itt vannak a videók:

http://tv2.hu/Root/Tenyek/Videok/2009-12-17-Interju_a_kismamaval_aki_az_M3

Kép
Kép
200907?

Taxiban szülés :shock: :D (folytak a könnyeim a meghatódottságtól)

3 hetes csecsemő meghalt influenzában :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Boo!
Tudom, hogy így jobb az emésztőrendszerének, meg már hozzászoktam az állandó éjszakai ébredéshez, de néha azért álmodozom, hogy milyen jó lehet egy huzamban 4-5 órát aludni.
Viszont ő nagyon jó alvó napközben is. Ma aludt de. 2 órát, du. 3-at. :wink:

Ikoka!
Zsombi nagyon édes az alvós képen!

(Apa megint Bécsbe ment, aggódom az útviszonyok miatt. Tegnap árokba borult, de nem történt semmi baja se neki, se az autónak. És tudjátok, hogy miért történt mindez? Mert ki van cserepesedve a szája és adtam neki Labellót. És ő az autóban labellózott úgy, hogy közben nézte magát a telefonjában, hogy ne legyen fehért a szája. És későn vette észre az előtte álló kamiont, így inkább az árkot választotta. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És még ránk mondják, hogy hülye nők, a kocsiban sminkelnek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Jajj, Boo!
Eszembe jutott a friss jogsiról, hogy igazán megörvendeztethetnéd a többieket az új autós sztoriddal! Tudod, a tejessel! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
katy76

Sziasztok!

Most volt a tényekben a taxis szülés,hát én úgy végigbőgtem,hogy csak na. Le a kalappal a taxis előtt :):):):)
Vendég

Most hallgattam vegig a felvetelt,amitkeszitettek a diszpecserek a baba szuletese kozben.....itt bogok basszus!!!

Kép
Kép
ancsurti

Megkönnyeztem a hírt én is :cry: :lol: :cry: :lol: :lol:

Kép
Kép
orsi777

Taxiban szülés:nem semmi lélekjelenléte volt a taxisnak :lol:

Boo!! valami már engem is megf....hatna,mert nekem még mindig elég nehezen megy a wc-zés,pedig sokat iszom,eszem gyümit,nem tudom miért :oops:

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS! Ma 14:32-kor megszületett a legjobb barátnőm kisfia,Maximilan, 4020 g és 52 cm császárral. Mindketten jól vannak!

Katy! Mondd meg apának,hogy ne legyen nőből!! :lol: Bezzeg,ha ezt te csináltad volna vezetés közben... :wink:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?