Most látom, hogy esemény van, nagyon drukkolok Gionak és Gombinak!!!!
Ma én is örvendetes felfedezést tettem, a hasam szinte teljesen visszament, nincsenek rajta csíkok, és csak 3 kiló maradt rajtam mostanra.
Csillag, és hogy kell a fütyit elhelyezni?

Én csak úgy hagyom, ahogy éppen áll. Nekem is kipisilt kétszer, de én inkább azzal hoztam összefüggésbe, hogy az elején nem mertem eléggé meghúzni a pelust. De minden tippre vevő vagyok!
Látom a szoptatás is állandó téma, ebből is látszik, hogy a többség már megszült! Tejem most annyi van, hogy a nappali kajálásait teljesen fedezze a Makinak, éjszakára meg tápot kap (azzal 4-5 órákat is átalszik, míg egy tejes töméssel csak 2-2,5 órát). Szopni továbbra sem tud szegénykém, az el lett cseszve még a kórházban, erős kezdés után fél perccel csak nyammog és bealszik, de naponta két-háromszor azért hagyom rágódni a cicin, ha nem is túl hatékony (már csak a lelki béke kedvéért is

) egyébként meg fejek. De ezzel is úgy vagyok, ha nem is ideális megoldás, azért van előnye is, mert sokkal szabadabb vagyok, ha az apja/bárki más is tudja etetni, és az is klassz, hogy mindkét kaját gond nélkül elfogadja. A fejés sem akkora macera mint elsőre gondoltam, háromszor szoktam, kb. 20 perc alatt megvan, és 2-3 kajálásra elég. Szóval összességében minden jól alakul! És ma egy hetes a kis golyófejű (bár sokkal többnek tűnik).