Trin! Remélem, már kicsit jobban vagy.. Gyere. Segítünk átvészelni..
Mágnes! Hűűű, de szépek a gyerkőcök. De már mondtam párszor..
Renim! Esetleg valamelyik vásárlós oldalon sincs overall Niámnak?
Azt hiszem, nekem is kell keresnem Lukácsnak hamarosan valami kicsit nagyobbat. Ami lábfejes. A kezével meg nem is tudom, mit fogok csinálni. A kesztyűt egy harapással lehúzza. Ha betakarom, kidugja. Akkor is ha már tiszta piros és jéghideg az összes ujja.
Kicsibém! Anyagi szempontokat is figyelembe kell venni az orvosválasztásnál. Én 5-öt fizettem a dokimnak itthon. Sőt, a vége felé már nem is hívott ellenőrzésre a magánrendelésére, inkább a kórházi vizsgálatok alkalmával elintézett mindent. Jó fej.
Tényleg, mikor mész dokihoz?
Karácsony? Szerintem kap Lukácsunk gyerekülést. Eddig a bébihordóban volt autóztatva, de talán már kezdi kinőni és megunni is. Fekszik, nem lát ki. Ez neki már elég is a hisztire. Ha mákom van, gyorsan elalszik, de ha nincs, akkor elég erősen ad hangot a nemtetszésnek.
A hétvégén rántott halat evett. Vacsiztunk, ő krumplit kapott, sonkával. Egyedül ette, mert már nagyfiú, hogy képzelem, hogy megetetem... Szóval még sajnálkoztunk is, hogy kicsi a halhoz. Mondtam is apjának, hogy csak egy éves kora után kaphat talán. Aztán elkezdtünk gondolkodni, hogy egy teljesen tiszta, zsírmentes, fehér husikából miért nem ehet már. Na elő a kiskönyv. Apa nézi, 10-11 hónaposan már ehetné. Gyerek elé tartottuk, kiderült, hogy ő még nem tudja elolvasni, így evett halat.
Egyik délután meg betolt fél körtét. Egyedül. Jó puha volt, szinte rágni sem kellett. Azt is gerezdekben fogadta el. Még a köldöke is körtés volt, de imádta. Csúcs a kiskrapek..