A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

na csajok. kivasaltam, porszívóztam. Itt ül mellettem Luca, mindenkit puszil, üzeni a törpéknek, hogy tök buli éccakázni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: most megyünk fürdeni. Én szándékozom áztatni magam.. esetleg, ha egy hajmosás is beleférne, nagyon tudnám értékelni... még el kell mosogatnom, s holnapra a srácoknak egy gyors kaját rittyenteni. Illetve mára.... Aztán ugye tömegoszlatás lesz az ikejában....

meg szokták kérdezni ugye az ember gyerekétől, hogy a csemete fiú e avagy leány e. Akkor is, ha tetőtől talpig csuparózsaszínfidresfodrosba van öltöztetve. Namármost erre a kérdésre : fiú??? a tökéletes válasz: aha. de megadjuk a lehetőséget a választáshoz.
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Remélem holnap nem kötnek majd belém.... khm...

na, csobb...

vicger

Úgy hiányoztok.. de semmi időm:(

Mindenkit pupilunk jól vagyunk, remélem Ti is...
:):)

Kép

Kép
móka:)

Off, végre végeztem. Gondolkodtam azon, h ablakot is kéne puceválni.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: könnyezvevisítvaröhögősmiközbentérdetcsapkodóssmile

jóccakát :D:D:D

vicger

jó reggelt hétalvók!!!:)

aludtam köbö 2fél-3 órát 8) 8) 8) 8)

vicger

Jó reggelt (én már 5 óta fent vagyok), szép napot mindenkinek!! :):)

Astrid

Kép
astrid

Jó reggelt!

t-pk

Jó reggelt!

Itt naon hideg van... -6 fok... az kb. 3 méter magasan... szóval lejebb még hidegebb.... brrrrrrr
Apika 1/2 4-kor ért haza... én meg úgy felriadtam mikor nyitotta a bejárati ajtót (hangosan kattanik a zár :twisted: ), hogy 5-ig forgolódtam.... Aztán meg Ákos ébredt 3/4 6-kor... de a gyors szopi után sztem még a fejem se ért le már aludtam. :lol:

Kriszti jó utat mára. Vigyázzatok, mert naaagy havazást ígértek mára. Ikejához meg kitartás. Talin fotózzatok ám ezerrel!!!!!

Kép Kép
manósziget

Jobb reggelt...látom nem csak a mi éjszakánk nem volt pihentető!!!!
Berni olyan sokszor kelt :(
Basszus Kriszti te nem vagy noooormális :? ,ma olyan leszel mint a mosott c..r,nem?Hú de várom már a délutánt,remélem a kevés alvás meg az ikejás tortúra nem tesz du.-ra antiszoccá!!

Manó,hát még jó hogy sokat fotózunk!!!!

Astrid,T-pk nektek is jó reggelt.....

Astrid megajándékoznál egy 3 hós Dóri képpel????

sutimano76

Kriszti!

Áruld már el, milyen Duracell van benned, hogy így bírod?Még olvasni is sok :lol:

Kata!
Gratula a fogacskákhoz!

Kép
arvaerika

mano - én nemtom hány méterrel feljebb is kva hideg van..... minden titta jég a teraszon és süvít a szél - hááááát ma nem rakok kinn rendet az tutti.

képzeljétek tennap ösznépi fáradtság miatt nem sütöttem...... ezzzé ma!!! gyüminapon fogok csokitortit sütni........ Párom ma reggel azt mondta nemááá majd máskor....de majd meglássuk...... mindenesetre ha nekiállok akkor vmi érdemkeresztet kérek:)))))))

ja meg aszittem fáj a tüdőm de nagyon úgy tűnik csak a 6-7 kiló plussz csoda ami néha rajtam van az okozza:)))))))

ja és szegény dorkit mindig feltüssszentem szundiból...... ma már nem megijedős inkább szemrehányós mondogalódós sírása volt:)))) ez a: anyaaaa muszály működő tűzhányót játszanod itt éppen alattam mikor én alszom?????

KépKép
dorkamartini

Sziasztok!

Most beszéltem Krisztivel, elindultak, de nagyon lassan haladnak, még Miskolcon voltak :shock: :)

Szerinte 4 előtt nem érnek ide ... mármint hozzánk :)

Kép

Kép
bibiesbrumi

Jó reggelt! :)

Gyors olvastam, amolyan felületes olvasás volt csak :oops: :oops: :oops:

Flocri: üdv. :) Tényleg szépszeműcsodabogár a kisfiad :)

Kriszti: jó utat, sok szerencsét meg mindent, ami a mai IKEA túrához kell. Vigyázzatok magatokra!

Találkozó: még nem tudom, hogy oda tudok-e szaladni, próbálkozom, próbálkozom ..., de ha nem, akkor érezzétek nagyon jól magatokat és sok-sok képet várok a pic-re :) :) :) :) :) :) :)

Tegnapot túléltük, jól sikerült (ovis karácsony, karikástorna bemutató) majd teszek fel videót, mert nagyon jó volt Julcsiék néptánc bemutatója ... este 10 körül el is kezdtünk apával főzni a mai bulira ... most Julcsi apa koriznak, Veronika alszik (reggel megbeszéltem vele, hogy nagy segítség lenne, ha délelőtt hagyná anyát dodozni :wink: ) én meg már elindítottam a folyamatokat, de húzok mindjárt vissza a konyhába, meg pakolni a házba, délután még ovistárs szülinapi buli is, 18 órától meg kb. 20 vendég ...

bocs a nem-reagálásokért, de totál időhiány ... nagyon várom már a Jézuskát, hogy meghozza-e, amit kértem .... IDŐT :) :) :)

pusztok ... :)

KépKép
KépKép
madar

ja, és Erika, jó volt látni, hogy azért néha mégis tudsz jönni, jó volt olvasni Rólatok. :)

KépKép
KépKép
madar

Szép napot! (innen bentről igazán szép...)

NAna nászasszonyjelöltek, nem kell összeveszni, kicsi Yodán kívül is van még nekem két fiam! (igaz, ők egész mások, mint Samuka)

Krisztinek külön szép napot!

MEg MAdarnak is!

Én ma Tiramisut csinálok, de holnapra. ÉS holnap megsütöm a csokitortát is :wink: :D (szép lassan hízok. Mióta beírtam magam a fogyitáblába, már fölszedtem még egy kilót :lol: :lol: )

Erika, azért nagyon remélem, lesz ezalatt a 3 hét alatt egy kis időtök egymásra :wink:

Ja, Frocli, Mozilla és azóta már Bencét ír :wink: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Nézem itt a mindmegetté-t, aztán inkább megnéztem a gmail-t és úgy döntöttem, hogy "igen, ezt kerestem!" MAnó tiramisuját csinálom meg és kész! 8) 8) 8) 8)

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Tök sötét van a házban, mert nem tudom felhúzni a redőnyöket...befagytak... :?

t-pk

Hetény épített egy nagy lego házat: "Ezt csináltam nektek." (apa, anya) "Börtön." :shock: :shock: :shock: :cry: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

KAta, akkor aludjatok!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna!

Heténynek jó beszólása volt!!!!
(én is csak hízok-hízok :cry: )

Madar:ti is jó nagy társasági életet éltek!

Mi még csak most ismerkedünk apával, ő is kezd leállni a pörgéssel. Már a mh-i telefonját is kikapcsolta.
Most cocabökésen van, már a hurkát töltik. Én tuti nem eszek belőle, úgy sajnálom a röffencset :cry:

Kép
arvaerika

Kép

Ma reggel Mikimakkó olvasás közben...

Kép
arvaerika

Jó reggelt! Mi már megjártuk a helyi piacot, meg voltunk Pilisvörösváron fincsi bejglit venni, meg beugrottunk a bababörzére is, vettem egy kis ujjatlan rugit Bencének. Szóval, nagyon termékeny reggelem volt. :) Ezalatt Bence jót játszott az apukájával, aztán meg aludt megint. Most ébredt, nézelődik a kiságyban, de még nem reklamál kajáért. :) De azért megetettem, mert szerintem még 1-2 órát simán el lenne így. :lol:

T-pk, attól félek nem lakunk közel egymáshoz, csak pontatlanul írtam.
Mi Budapest II. kerületében lakunk, azon belül is Pesthidegkúton...... :roll:

Anna, Manó: ha Chrome meg Mozilla, akkor végkép nem tudok semmiféle elméletet gyártani, mitől van ez a kavar... De remélem rendeződik...

Kép
frocli

Frocli, már rendbe jött :wink:

Erika, csuda aranyosan olvasnak! :wink: :) Pörgés-leállás nagyon jó :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Erika,nagyon édi a csipetcsapatod,ahogy olvas!!!! :D

sutimano76

Na, míg ide írtam, meg még egy kis ez-az, Bence visszaaludt.... :shock: hn 8kor etettem, szóval már ideje lenne, de ha alszik, nem ébresztem fel. Amúgy rendszeresen azt csinálja, hogy az éjszaka után az egész délelőttöt is átalussza... :roll: Igaz utána már csak este alszik, vagy séta közben.

Erika, nagyon tündériek a gyerekek, így együtt 3-an. :)

Kép
frocli

Minket lassan betemet a hóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol: Úgy esik, mint a csuda!!!!!

Süti, Berni biztos a havat érezte...

Erika, jó látni titeket. Édesek a gyerkők.

Anna, és miért épített nektek Hetény börtönt? Ezt nem kérdezted? Tiramisu... jó is az a recept. Gyors is és finom is. :lol. Majd küldj egy kicsit belőle fénypostán. ;9

Frocli, hát ezt nem fogod elhinni, de nálam még mindig nem jó... Most nem látszik semmi... de megnéztem IE-ben is és ott se nem jó. :shock: Érdekes az már biztos.

Kép Kép
manósziget

Na, utolsó próbálkozás... :!: ha így sem jó, akkor csinálok teljesen másfajtát.

Kép
frocli

Frocli...akkor tényleg nem vagy a közelben..

Ba..us milyen idő van, hordja a havat, -10 fok..durva..jövő hétre, karácsonyra persze esőt mondanak... :?

t-pk

Sziasztok... szép hétvégét!!!!

Húúúú nagyon hideg van kint és nagyon esik a hóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó Kép olyan széép.... :) :) :)
Ma este céges buliba megyünk... remélem el is tudunk menni... és haza is tudunk majd jönni.... Kép
nyahhh most elkezdek visszaolvasni.... :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Szia Frocli üdv közöttünk.... nagyon édes nagyszemű Bence babád van!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kriszti... Atesznak nagy gratula a matekhoz!!!!! Kép

Rita...
én a babakocsiba anno vettem egy báránybőrt... azt rakom alulra... de akkora, hogy azzal be is tudom Dórit takarni... plusz a lábához rakok egy melegvízes palackot (amit teleengedek forró vízzel!!!! ) és bundazsák+sapi... (meg persze a "normál" ruházat...) :wink: :wink: :wink: én így sétálok Dórival... általában azonnal elalszik... :wink: és akkor még kint tudom hagyni a friss levegőn a teraszon.... kb 1,5 órát kint szokott lenni délután... DE ebbe a k@rva hidegbe nemhogy én nem megyek ki... :? :? de őt sem rakom ki.... :? :? :? :?
vikiviktor

Bibi... Lottiska nagyon édes... dehogy ez a piros folt mitől lehet... :roll: :roll: :roll: :roll: énnemtom.... :? :? :?

Lina.
.. szép méretei vannak Vikinek.... Kép bőrproblémák.... :? :? :? :?

Flora..
. Liberoval én is így jártam... :? :? :? nem is használjuk.... csak kaptam postán kettő darabot... gondoltam kipróbálom... (bár ne tettem volna...) ráadásul elmentünk a barátnőmékhez... egyszercsak nézem... Dórinak tiszta pisi kívül a ruhája.... Kép nagyon mérges lettem a k@rva pelusra... Mi egyébként a DM-es pelust használjuk nagyon bejön!!!! És még jó nekünk a Pampers economy... (de pampersből csak az.... :wink: :wink: ) Néha van, hogy így is nyakig cärosak vagyunk.... de az a mennyiség miatt van... hiába csomagolnám bármibe akkor is azok lennénk.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: 8) 8) 8) :lol: :lol: Hugiest még nem próbáltam... :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

Pelenka kiütésünk még nem volt... :? :? :? (remélem nem is lesz....) én, mint ahogy írtam is... DM-es pelust használom 3 gyógyszertári popsikrémet... és fürdéshez (még mindig!!!) tejet és olívaolajat... (a fürdőkrémet nem használom még.... )
Jaaaaaaaaa és éjjel csak vész (kaki) esetén pelusozok.... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="laki papné"]J írta:laki papnéaj, de kitoltam magammal. Mondom a kölyköknek, hogy az angyalok most már leskelődnek és csináljanak rendet, mert ha elesnek a játékokon, megütik magukat és nem jönnek. Erre Margit: De anya, az angyalok repülnek, nem???

Dejót nevettem.... Kép Köszi!!!

Én nemtom mitől... de Dóri ma Kép egésznap alszik... lehet a hó miatt...
vikiviktor

Elszóltam... felébredt... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

Frocli... nagyon édes Bence ahogy a nagypapán van... :lol: :lol: :lol:

[quote="sutimano76"]M írta:sutimano76ég a végén kiderül hogy itt mindenkinek vizslája van Kép
na ja.... :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="frocli"] írta:frocli

Séta: Én imádom a havat, és most végre lehetett hóban sétálni. Mivel ilyenkor babakocsival mifelénk nem nagyon lehet sétálni, végre felavattuk a pár hete vett Manducát. Édesapámmal mentünk tegnap hárman, vagy másfél órát sétáltunk, és Bence nagyot aludt közben. Séta közben elmentünk egy fenyőfa árus mellett, és az egyik nagyon megtetszett, ezért hazajöttünk pénzért és szánkóért, és hát szánkón húztuk haza a fenyőt. Olyan jó, mesebeli érzés volt, ahogy ropogott a cipőnk alatt a hó, húztuk a szánkon a fenyőfát és közben Bence szuszogott rajtam. 8)

Na ezt most nagyon irigylem tőled!!!!De nővérem megígérte,hogy mi is elmegyünk szánkózni hétvégén,csak még apát kell felkészítenem,hogy ő fogja húzni a szánkót,amin Berni velem fog ülni :wink:

Süti... bocs de ezen nagyon jót nevettem... elképzeltem ahogy húzz tiéd apa titeket.... Kép
vikiviktor

Frocli!

Én még nem üdvözööltelek! Most megteszem :lol:

Anna: hát, tényleg igaz ,az angyalok nem mászkálnak holmi Legókon :wink:

Viviktor!

Céges buli: de jó neked, érezzétek jól magatokat. Tegnap egy órára elszabadultam én is mh-i karácsonyra. Tök jót karaoke-ztünk.

Vikim ma egy szál béleletlen derékig érő bőrzsekiben, csípőgatyeszban(derék kint :evil: ) sapka nélkül ment suliba...basszus hány foknak kell lenni, hogy rendesen felöltözzön????????????
Soha nem fogom én ezt megérteni :cry:

Kép
arvaerika

Most jut eszembe, Krisztiék remélem nem akadnak el a hóban.......

Kép
arvaerika

[quote="t-pk"] írta:t-pk
[quote] írta:
[quote="t-pk"]C írta:t-pksak a jobbaknak :wink:

ez nem volt szép.......én is akarok,nekem is egyik kedvencem a vizsla,de nálunk férjem nem szeretne kutyát!

:oops: :oops:
de hozzánk jöhetsz bármikor kutyát simizni....is...

Hozzánk is... :wink: :wink:
vikiviktor

[quote="kata05"]
írta:
kata05Képzeljétek nő a fogunk, rögtön 2 alul!! Már látszik a fehér csík.

Hurrá... hurrá.... Kép

[quote="manósziget"] írta:manósziget
[quote="sutimano76"] írta:sutimano76
[quote="manósziget"]S írta:manószigetüti, te kis kerítőnő. ;) :lol:

hát igen.....de ma kaptam bizonyítékot kisvejem csajozásáról....khmkhmmmm Kép

Mogyoróval??? Mit fog ehhez Soma is szólni? :roll: Ez mai kép?

Húú micsoda keveredés van már itt... Kép :lol: :lol: :lol: :lol:
vikiviktor

[quote] írta:babcika: Scoop!! Ha olvasol! Megnéztem a fogyis táblicskut, és szerintem elnéztél valamit ,mert szerintem te a " cél"-hoz írtad be a 74 kg, és szerintem annyi most lehetsz max, nem????
--------------------------------------------------------------------------------

:shock: nemtom, mindjárt utána nézek..............

ja és köszi a hiányolást, de írtam is sütinek sms-ben, hogy zugolvasok, mert le vagyok maradva :? de nagyon...........

KépKép
Kép
scooper

Manó... Ákos a kukaccal... de édes lehetett... :lol: :lol: :lol:

Rita... séta készülődés... :roll: :roll: :roll: nem irigyellek... és a több gyerekeseket sem.... :? :? :? el tudom képzelni milyen "nehéz" lehet.... :wink: :wink: de örülök, hogy tudtatok menni sétálni... :lol: :lol: :lol:

Berni nagyon édes... :lol: :lol: :lol:

Móka... puszi Nektek is... :wink: :wink:
vikiviktor

Kriszti... atyaúristenanemjóját... Te alig aludtál valamit.... Kép nem irigylem a mai napod.... :? :? :? :?
vikiviktor

Erika... de édik a gyerekeid!!! Nagyon szépek!!!!!!
vikiviktor

javítottam :wink:

KépKép
Kép
scooper

Erika... már ahogy leírtad, hogy Viki mibe ment el... attól krázott a hideg... sose értettem/értem, hogy bír valaki úgy lenni, hogy kint a dereka.... :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vikiviktor

[quote="arvaerika"]M írta:arvaerikaost jut eszembe, Krisztiék remélem nem akadnak el a hóban.......

remélhetőleg nem.... :? :? :? Kép
vikiviktor

Jaaaaa és 5-re kell mennünk este... aZuram meg még disznóvágáson van.... :? :? :? :? :? :?
vikiviktor

Babcika!

Olvastam a blogot , csak arra reagálnék most.
Nem ismered a D.A.S.-t véletlenül? Ők jogvédelemmel foglalkoznak, igaz meglévő ügyekkel már nem, de pl. ilyen esetekben is tudnak segíteni.Mert valaki nagyon nem jogszerűen járt el.És meg lehet az ilyet is fogni, csak hát mi mezei emberek nem értünk hozzá.
Én erősen gondolkozom rajta, hogy belépjek-e, mert olyan hülye helyzetek tudnak előfordulni. Most hallottam pl, hogy egy barátnőmék társasháza előtt elesett egy néni és mivel nem volt a házra biztosítás(ezt ők nem is tudták), a lakóknak kellett összedobni a kártérítés összegét.

Kép
arvaerika

csak olvasni tudok a nagy készülődés közben ... és ráadásul most egykezezek :oops: :oops:

Erika nagyon szépek vagytok :D buli :D :D :wink:

Viki: érezzétek jól magatokat este :D :D :D

jelentem, Krisztiék Bp-ig rendben megérkeztek, mert amikor ott jártak volt vele egy sms-váltásom .. :D .. persze itt a hó csak most kezdett esni, most, hogy feltakarítottuk az udvart is. :?
mostanában mehetnek Bibiékhez ... még nem tudom, hogy lesz-e időm átmenni, tőlem autóval 2-3 perc, csak még egy-kté dolgot a vendégek érkezéséig meg kellene csinálnom :roll:

t-pk: megfogadtátok Anna tanácsát, alszol? :lol: :lol: :wink: :wink:

Anna: angyalos-legos story :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
madar

Dóri meg már megint... Kép (nem irigylem anyumat este.... :? :? :? )
Pedig már megbeszéltem pici Moncsicsivel, hogy este mamának fogadjon majd szót.... :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8)
(természetesen anyum egyből telozik ha valami van...) A szomszéd faluba bulizunk majd egy étteremben... (húúúúúúúúúúúúúú már most éhes vagyok... nagyon jól főznek.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) de lehet lánctalpassal kellene menjünk, hogy haza is tudjunk jönni.... :shock: :shock: :shock: :shock: de most honnan akasszak le egy lánctalpast?????????????? Kép
vikiviktor

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?