Hú, 3 percig voltunk kint. Befagyott a kocsi zárja, ráfagyott a hó. Lementem a férjemnek segíteni. Ádit is kénytelenek voltunk vinni. 3 perc után jöttünk be. Mintha jeget vágnának az arcunkba, olyan metsző a szél.
Anyós elakadt a vonattal. Jött volna Ádira vigyázni, míg karácsonyi bevásárolunk. Fasza.
Mi is kimentünk kb 10 percre de brutál hideg van! Az udvaron még jó mert szélvédett de mindkét gyerek rinyált így lemondtuk a szánkózást. Hóembert meg nem lehet építeni ebből a hóbol mert csak porlik, nem tapad.
Mamáék is elindultak haza vonattal de ma még egy vonat sem indult szeged felé....most ülnek egy vonaton és várják, hogy elinduljon. Már megint váratlanul érte a MÁV-ot a havazás. Decemberben....
Jó reggelt!
Azt mondátok, ne szánkóval menjünk a Mamáékhoz?
Itt ragyogóan süt a nap, Apus lelkesen lapátolja azt a közel 300 nm-t, amit kell, Saci szopizik, muffin sül, nagyok meglepetést gyártanaK. Hm... vasárnapi csoportkép Csörééktől Noel: Boldog szülinapot!!!
Basszus nem megy a tanya, nálunk meg fontos dolgok történnek.
Noelnek Boldog születésnapot!!!!
Szóval képzeljétek el, gyerekem megtanult lejönni a kanapéról. És az gyaunkra is felmászott, ott is megfordult, hogy lábbal lefelé jöjjön le. A kanapén is megfordult. Hát én olyan büszke vagyok erre a nőre!!!!
z.Krisz végül is nincs, persze,csak rossz a hangulatom,az este tudtam meg,hogy a férjem végül is nem estig dolgozik,hanem reggelig.S ha ez még nem elég barátaink hétvégiházát az éjjel felgyújtották,ami mostanra földig éget.
Jól vagytok?Zéti hogy fogadta a karácsonyfát?