Adri, Angelita
Adri, tök érdekes, mert mindenki mást mond(kire hasonlít...), de ezt így még senki, hogy teljesen én lennék....
Jó az új vonalzód!
Mimi
ülés: a Concordról én sem hallottam jókat. Uncsitesóméknak az volt, amilyen gyorsan tudta, le is cserélte. Úgyhgoy azt tutin nem veszünk. Meg nem hiszem, hogy az a lényeg, hogy legyen, hanem ha már kell, akkor legyen jó is. Ja, és pont azért vennénk egy jobb minőségűt, mert vagy 3 évig használjuk! (egyébként 40-50 között van, de asszem nekünk megéri).
Borzasztó, hogy mennyire nincs melólehetőség!!!!! Kapásból tudok 10 embert a közvetlen környezetemben, aki hónapok óta keresgél (tényleg keresgél), és nem jön össze semmi!!!! Eléggé lehangoló........... Kitartás!!!!
-------Ja, api épp ujjbábokkal játszik Zsiginek!! Nem semmi!-------
Tényleg, Sziszkával vajon mi lehet azóta!??? nem jelentkezett!!!
Katát megértem, itt-ott a nyár!!!
de Ágota tényleg régen volt....
kérdés: valaki írta anno a kis kézi orrszívót, de elfelejtettem. Jó lenne egy, hogy ne kelljen a batárnagy porszívóval b@..akodni!! Nem emlékszik valaki, hogy hol lehet beszerezni???
-----na, api a trombitát is elővette, hogy elvarázsolja, elég jól sikerült, mert Zsigi nyűgösködik.... SZóval, mennem kell, asszem! Szokott gitározni is neki, azt szereti.... na léptem!

Hajnus
Hajnus2