Köszönöm, hogy megtámogattál az első gondolatomban, és szerintem így volt jó, mert tegnap már csak 37,1 volt neki délelőtt, délután pedig már nem is mértem. Ma már mutogatta az arcát, hogy hol fáj a foga, és nagyon folyik a nyála is, úgyhogy szerintem a fogacskái miatt volt az egész galiba, na meg az se segített, hogy apa szülinapi vacsoráján sok mindent összeevett a lelkes nagyszülők közreműködésével. Na azóta alig eszik, tegnap reggelire evett 3 falat kiflit, majd délig semmit, ebédre 2 falat tésztát, aztán hiába bontottam a kedvenc bébikajáját az se kellett, du evett egy gerezd almát, és két száll ropit, vacsira pedig egy fél virslit, két falat kenyérrel, és savanyú uborkát kért. Én pedig adtam neki egyet, amit végre jó ízűen megevett, mert valószínűleg ez jól hűsíti a fogínyét. Inni viszont, iszik relatív sokat, így én apával ellentétben egyelőre nem aggodóm. Legalább nem lesz akkora darab, mint az anyja.
Judit!
Ne is mondj nekem ilyet, mi még most is kelünk általában kétszer, és kb 10 éjszakát, ha átaludtunk az elmúlt 19 hónap alatt. Nagyon irigyellek!
Emőke!
Ábel nagyon édes!
Dóri is mondogat nekünk olyanokat, hogy csak nézünk, és fogjuk a hasunkat a röhögéstől. Van hogy cím szavakban az egész napját elmeséli. És most már Levi harapását Ábelnél is emlegeti: Ábe(l) aj(=r)c bibi fáj síj(=r).
Mostanában reggel, ha felébred, akkor pedig ezt kiabálja: Taka(r)ó je (le), anya ke(l)j fe(l)!
Anett!
Az előzmények, és az időjárás miatt sajnos mi se tudtunk menni.
Biztosan nagyon szép lehetett, Tami pedig nagyon ügyes!