Nagyon sajnálom Mares, Tina, Capuccino puszi és nagy ölelés nektek!!!!! Küldök sok sok erőt nektek, hogy mielőbb meggyógyuljon a lelketek. Mielőbbi uj pozitiv tesztet kivánok nektek, persze egészséges babákkal.
Sajnos én sem tudok jönni. Elutaztunk vasárnak anyumékhoz, nekik nincs nett. Férjem ma jött meg ő 2 napot a nővérénél volt. Most lenyultam kicsit az ő mobil internetjét.
Velünk minden ok. Bár egyre jobban csorog az orrom és tüszőgök
Vasárnap 6 hetesen és 1 naposan végre elértem a dokimhoz. Éppen szülése volt, anya megkérdezte tőle mikor mehetek és azt mondta máris. Mi még utón voltunk, megvárta mig odaérünk, nagyon rendes volt. Picur jó helyen van megtapadva, megfelelő a korának és már hallotuk a szivdobogást is. Bár a dokim azt mondta, hogy 12. hétig még ne bontsunk pezsgőt. Ha addig eljutunk akkor reméli a baba meg is fog születni.
Ő sem ajánlotta a vv-es tesztet, mert szerinte nem olyan pontos (lehet itt nem olyan jók a tesztek) és ugyis az uh-n mért eredményekkel hasonlitják össze. Ő inkább az uh-ra add és ha előbb nem 12. héten mennem kell hozzá a Down kort vizsgálni.
Azt mondta mig nincs vér nincs baj, a kisebb fájások is ok, mert nyulik a méhem. Enni ne egyek ha nem vagyok éhes, nem akarja, hogy elhizzak, mert csak magamnak ártok. Azonban 2 és fél liter vizet igyak meg naponta. Mindig legyen nálam viz.
Ircsi, Evilany gratulálok a szivhangokhoz!!!!!!
A többi hozászóláshoz most nincs időm irni, legyetek jók vigyázzatok magatokra nagyon!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem jövők akkor kivánok én is mindenkinek KELLEMES KARÁCSONYI ÜNNEPEKET

(kék színben vettük)