A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

te scooop
most van már családod.... hát rajta! tedd lényeggé a lényeget!
nem kell beállni a sorba.....
csináld úgy ahogy neked jól esik.
ennek a családnak te vagy a lelke a közepe....midig a nő és a tűzhely:))) tartja össze a családot...

menj ki relax picit!:)))))))

KépKép
dorkamartini

Scoop!

Nekem az ünnep, az az ünnepről szól, a szeretetről, én nem görcsölök, hozzám nem jön vendég, én max kedvesebb vagyok, mint más napokon, apuka süt husit, én csak segítek neki, és neki már múlt hétvégén karácsonyi hangulata volt, az olyan bújós...., csak a havat sajnálom, de nagyon, úgy lett volna igazi.... mert akkor mikor kint -20 van bent összebújni a kis cserépkályhánk előtt leírhatatlan... egyetértek Dorkával!!!

Kép
babcika

sütinek 3hósképek:

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

Jajj, mekkora csaj ez a Noncsi, és az a csajos-nagylányos ruha!!! Nagggyonbaba!!! :D

Kép
babcika

aranyosak vagytok, de a "lényeg már rég nem lényeg" dolgot nem csak arra értem, ami folyik a világban........és az hogy utálom, nem fog változni soha, nekem eddig egy kivétellel csak rossz élményeim voltak karácsonykor.....ha nem lenne gyerek, fát se vettem volna, inkább kajára költöttem volna azt az 1500 forintot is, plusz a díszek árát.......

ja akartam írni, tök jó áron van pampers pelus, ha esetleg erre jár valaki :lol: :lol: :lol: 108 darabosat vettem 3490-ért...........

KépKép
Kép
scooper

2 napig rossz volt a gép :evil:

Kriszti, a belga diétás csoki nagyon finom, az osztrák elmegy, a német nem jó, túl keserű. Az édesítőszerhez nem értek :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

köszi a tippeket a szem-gondokhoz..........de nem jutottam a kipróbálásig, mert mára szinte teljesen elmúlt ettől a szemcsepptől.....az amit Babci említettél vmi x a vége :o :o ...
tényleg Babci jól látta a növényeid között h van gumifád v. majomfa vagymi......nemtom a pontos nevét.......ha igen akkor nekem is így elhullatta a leveleit vajon miért? pedig öntözöm....És akkorákat derültem a szövegeden! :lol: :lol: :lol:

Süti megcsináltam ma a hólabdákat......de nagyobb tepsibe mert sok a massza, így is nagyon felnőtt.....jó lett de nagyon pepecs....22 db lett belőle.....
Legközelebb anyatejcsi megy a szembe, köszi! :)

Scoop Noncsi édes baba!

Már annyira fáradt vagyok......tegnap szét akart esni a fejem.....ma meg egy kis sütéstől kivagyok és még főzni és porszippantyúzni ááááá++++ajándékokat is kell készítenem....

A karácsony nekem is azóta igazi ünnep amióta gyerekek vannak..... :oops: ......olyan nagyon jóóóóóóóóóóóóó

KépKép
KépKép
zsalyam

Kata nagyon jó ajándék!

Manó Ákos belevaló srác!

Én itt a faluba ettem életembe először ilyen rétikast......kicsit édes de jó.

Ha holnap nem tudok jönni akkor Mindenkinek Áldott Ünnepet! ....utána bizti nem mert utazunk....

KépKép
KépKép
zsalyam

Zsalyam!

Az én növényeim 2 dolog miatt szoktak meghallni, a túltörődés, és a nemtörődés miatt, de a tünetek azonosak... :?

Kép
babcika

Látom mindenki nagyon készülődik, hát én még sehol...., de már a konyha meg a nappali alakul, csak ...nehezen.

Lehet én vagyok az első, de mi ma bepróbálkoztunk egy kis alma evéssel, és hát nagyon szokatlan volt az új íz, ez látszott, de 2-3 kanálkával elnyammogott, a 4. -nél már öklöndött, így abbahagytuk, de nagyon szépen " evett" semmit és senkit nem kent össze :D

Kép
babcika

Még jó, hogy ti nem erre vezettek, mert leszednétek a fejem. Tegnapelőtt ki kellet próbálnom (életemben először), hogy milyen havas úton autózni :wink:

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Anna, Te legalább ki merted próbálni :wink:

Kép
babcika

Köszönjük szépen a köszöntéseket,mindet átadtam Vikinek! :D

Keksztekercs,kókluszgolyó,töltött kápi (egyik),csokis-meggyes süti kész,még ma vasalnom kell,port törölni,porszívózni,felsöpörni és felmosni. :shock:

Holnapra már elő vannak készítve a sajtos hústekercsek,és még a babapiskótás süti vár rám és kész vagyok.De hulla vagyok,már fáj mindenem.Még jó hogy a másik fajta kápit apika csinálja meg.

Ja és végre minden ajándék megvan,be is vannak csomagolva.

Úgyhogy asszem jól állok. :D
Vendég

Itt is esik az eső.
Mi majd holnap sütünk talán, a rend is még csak alakulgat, majd kialakul minden szépen :wink:
Most megyek, mert holnap estig még be van tervezve 4 szoknya megvarrása. Jó volt olvasni benneteket, ellazultam, megnyugodtam.
Vikiknek boldog névnapot, Krisztiéknek boldog karácsonyt, Scoopnak örömöt, és mindenkinek minden jót kívánok (süti, én biztos jövök holnap is, minden nap kiakasztanak valamivel :wink: )

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Itt olvad a hó,reggel hét ágra sütött a nap.

Én még sehogy nem állok,de a fácskánk áll :lol:
Takarítás holnap,mert férjecske a héten dolgozott,és kell a segítség.
Főzni nekem nem kell,mert anya főz,így csak holnapra kell főznöm.Illetve 26-ra de,azt majd aznap frissen.A karácsonyi sütiket anya süti a mézesen kívül.Mi holnap négyesben,pénteken anyunál,szombaton pedig nálunk lesz családi vendégség.Semmi hangulatom ehhez a 3 naphoz. :(

Kép
v.andi

Na csak erre jártam......az almáról jutott eszembe.
Szép szokás, mi is bevezettük, hogy szenteste egy almát annyi felé vágunk ahányan vagyunk és mindenki megeszik egy cikket (babik kimaradnak idéén :wink: )......azért, hogy a következő évben összetartsunk, és ha valaki elindul visszataláljon mindig a családhoz...

KépKép
KépKép
zsalyam

"A közösen elfogyasztott karácsonyi vacsora egyik hiedelme volt, hogy a hosszú útra induló családtag, ha eltéved, gondoljon a közösen elfogyasztott karácsonyi vacsorára, és akkor biztosan hazatalál. Ugyanezt szolgálta az a szokás, hogy egy almát annyi felé vágtak, ahányan körbeülték az asztalt. A felvágott alma a család egységét, békéjét és a természet visszatérő erejét is jelképezte."

KépKép
KépKép
zsalyam

"A karácsonyi asztalra kerültek a főzéshez szükséges eszközök, és az asztal alá helyezték a gabonatermesztés, a földművelés, a favágás és a mesteremberek munkaeszközeit is. Az asztalra helyezett tárgyak jelképesen ez újesztendőt képviselték. A lélek nyugalma érdekében az élelem mellé az imádságoskönyv, a rózsafüzér, esetleg a Biblia is odakerült. Hittek abban, hogy ezek a vallási élethez fűződő tárgyak az egész család lelki békéjét biztosítják. A karácsonyi asztalon és a karácsonyfán gyertya égett, melynek fénye Jézust jelképezte."

"Az asztalra kerülő tárgyak szorosan kapcsolódtak karácsony ünnepéhez és ezeknek a háziak nagy jelentőséget és varázserőt tulajdonítottak. Fehér, házilag szőtt abrosz takarta az asztalt, mely alá búzaszemekből keresztet rajzoltak. A feldíszített karácsonyfa is az asztal egyik sarkára került. A régi időkben a karácsonyfát is a családtagok által készített díszekkel ékesítették: aranyozott dióval, almával, mézeskaláccsal és apró süteménnyel. A fa alatt fokhagyma, alma, ostya és méz, dió, öregbab, lencse, só, bors volt. Ide tették a frissen sült kenyeret és kalácsot, amelyet háziszőttes asztalkendővel takartak le. Rárakták a családfő ünnepi kalapját, melyet Szent József kalapjának neveztek."

"A fokhagyma az egészség és az élet őrzője volt. A karácsonyi asztalon elhelyezett fokhagymát később az állatok gyógyítására is használták. A kenyér, a kalács, az ostya és a méz az egész évi élelem biztosításának szimbóluma volt. A lencse, a bab, a dió az anyagi gazdagság jelképeként volt az asztalon. A hiedelem szerint a babot azért fogyasztották, hogy elegendő nagypénzük (papírpénzük) legyen egész évben, a lencsét pedig azért, hogy mindig elég aprópénze legyen a családnak. A borsot azért tették az asztalra és a levesbe, hogy megőrizze a család egészségét. Az asztal alá került egy köteg szalma, egy tiszta búzával teli kosár abból a célból, hogy biztosítva legyen a gabona az eljövendő évben. A népi hiedelem azt is tartotta, hogy a szalmakötegen pihen meg éjfélkor a kis Jézus."

MÁR megint elragadtattam magam...... bocsi, akit nem érdekel átugorja
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
zsalyam

HellóHalló Mindenki! épp egerszeg felé,s mivel kisEmber óriás kiabálásba kezdett,hátra ültem..pedig mindig nyugiban pihenget..legalább olvashattam kicsit!:-) Nálunk megvolt tegnap az első karácsony!:-D olyan cuki volt Momó ahogy figyelte a fényeket!hmm:-) aztán estétöl mamipapizás,25én dédinél ebéd,este pedig bp.n nagyanyó és papapózás..leírni is sok volt:-)de már megszokhattátok tölem a pörgentyüt.. Én is NADON BÓDÓTTÁGOS MINDENFÉLÉT!:-) 0és csatlakozom DorkaTimihez,hogy olyan jó,h vagytok!! Pupi Minden Babának s Mamának, apákoknak,tesóknak,házi barátoknak!! Vikinek Bódóg névnapotot!!

Kép

Kép
móka:)

Bocs,h így egybe..telóról voltam..

Kép

Kép
móka:)

Móka!

Nektek is boldog karácsonyt, és jó utat!!! :D

Kép
babcika

Sziasztok!

Petra sörös csirkéjét sütöm... :lol: nem vagyok túl boldog, tényleg finom, de ez nem csirke, hanem vén tyúk volt. Még mindig nem puha.

Babcika Jancsika frizuja tényleg jó és nekem a nappalitok is tecc. Otthonos- ez jutott először eszembe róla.

Vikik nagyon Boldog névnapot!

Bibi ne hari, eddig csak panaszkodtam és kimaradt, hogy én is nagyon-nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Astrid kisfiadnak is Boldog Szülinapot így utólag.

Ti aztán tényleg szépen álltok, nekem még takarítanom kell meg a tortát készülök megsütni. Mást nem is kell csinálnom szerencsére.
Én sem értem honnan ez a sok energia.... :shock: :shock: nekem is küldhetnétek.
bex13

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyi ünnepet!

Vikiknek boldog névnapot!/ Nem tudom hány van, bocsika! :oops:

Kép

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Én is kívánok mindenkinek nagyon boldog, békés, szeretettel teli karácsonyt, és ezt mostanra tartogattam nektek:

http://elfyourself.jibjab.com/view/ckT2Ypm08fSWNQYO

Tessék ám figyelni, milyen csinos vagyok!!!

Kép
babcika

És nagyon szeretlek én is benneteket egytől egyig, köszönöm, hogy színt hoztok a hétköznapjaimba, és így lehetőségem sincs befordulni, és ezért a családom is hálás nektek!!!! :D

Kép
babcika

ha valakit érdekel:

Ha elhavazódnak a teendők, ha tele a hócipő, ha csinálnád a dolgod, de nem hagynak a kölkök.......... vagy esetleg csak egy kis csönd és nyugi kell........holnap vállalom minden korosztályban a gyerkőcök megőrzését 8) :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép
scooper

Holnapra...

Mindeniknek nagyon boldog karácsonyt!!!
Angyali gyermekeket és pihentető éjszakákat az ünnepekre.

Mi holnap elutazunk haza a családhoz, de majd megpróbálok visszaolvasni...

t-pk

Sziasztok!

Nem tudom, tudok-e még jönni ma, mert sok a dolog (tiramisu-t gyártunk mindjárt)...

Minden kis és nagy családnak kívánunk áldott, békés, nagyon boldog Karácsonyt. Nyugalmat, pihenést és sok-sok mosolyt.

Rita és a három fiú

Kép

Kép
hgrita

Minden régi és új tagnak valamint zugolvasónak Nagyon Boldog Békés Ünnepeket kívánok!
És még egyszer köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást! :D

Kép

Kép
zsu9

Kép

sutimano76

Kép Kellemes Karácsonyt kivánok mindenkinek!!!

Kép
lipót beatrix

Pár perce álltam az ablakban, büfiztettem Ábelt, aki rám hajolva aludt, s néztem Budapest fényeit, mennyi lakás, mennyi millió ember, és egyik sem tudja milyen nagy csoda történt velem ebben az évben:
ismét született egy gyermekem, s ez nagyon különleges Karácsony lesz, hiszen Vele ez az első.
Ott fogom tartani a karomban, s majd nézi a világra csodálkozó gyönyörű szemeivel a karácsonyfa fényeit, és én puszilgatom a kis puha selymes fejecskéjét, és a karácsonyfaillat mellett ott lesz az Ő kis babaillata is.
Bátyja, a komoly 2 és fél éves majd csicsereg, ugyanakkor izgalmában morzsolgatja a ruháját, csillog a hatalmas szeme, hiszen neki meg ez lesz az első Karácsony, amikor már érti az ajándékozás és a titokzatosság izgalmát.
Nővérük pedig már őket fogja nézni, mint egy anyuka, s visszaemlékszik milyen jó is volt, mikor még Ő is ilyen csodaként élte meg ezt a napot.
Én elsírom magam.
Férjem pedig alig várja, hogy vége legyen az Ave Marianak, Mennyből az angyalnak s a Pásztoroknak, mert nem tud mit kezdeni ezzel a patetikus hangulattal. :-)

KÍVÁNOK NEKTEK, BABÁTOKNAK ( IKRESEKNÉL TÖBBES SZÁM ) TESTVÉREKNEK S APUKÁKNAK ÁLDOTT, BÉKÉS, ÖRÖMTELI ÜNNEPEKET!

Ne rohanjatok, vidámak legyetek, érjetek rá egymásra, ez legyen alegnagyobb ajándék ebben a rohanó világban!
Hallottam olyat, hogy van ahol nem csak Jézus születését, hanem Mária szülését is ünneplik ezen a szent napon, s szerintem ez olyan gyönyörű! Szóljon hát ez az ünnep most rólunk is, hiszen mi is világra hoztunk ebben az évben egy angyalt, végigvittünk 9 hónapot a maga nehézségeivel, végigéltünk egy szülést a maga fájdalmaival, gyermekágyasak voltunk, éjszakáz(t)unk.....
Köszöntelek Titeket hétköznapok Máriái!

És hát be kell valljam, hogy ez év legnagyobb hibái közé amiket elkövettem azt sorolom, hogy nem követtem a fórumot, vagy ha már ezt is tettem, legalább léptem volna vissza hamarabb, még szülés előtt, hogy ezt is veletek csinálhattam volna végig! Szóval lányok nagyon örülök Nektek!!!!!

Kép
Kép
tengdi

Tengdi :D Ez nagyon szép volt! Most én is elgondolkodtam egy kicsit mert,ugye én velem is egy kiscsoda történt NAGYMAMA lettem :D :D Imádom a lányom és talán most sokkal jobban féltem mint eddig!!

Kép
lipót beatrix

Ami kimaradt, a teljesség igénye nélkül:

Vikiknek nagyon boldog névnapot!

Tengdi: Most sok-sok könny gyűlt a szemembe, és köszönöm. Megfogalmaztad azt, amit én is érzek, csak nem tudnám ilyen szépen szavakba önteni.

Süti: Csodaszépek vagytok! 8)

Babcika és manócsaládja: Nagyon édes a kis videó, jót nevettem!

Scoop: Lánykád tényleg hatalmas és milyen komoly!

Astrid: Fiadnak utólag is boldog születésnapot!

Utazóknak kellemes utat és vigyázzatok Magatokra!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára hgrita 2009.12.23 22:57-kor.

Kép

Kép
hgrita

Kép

Kép
lipót beatrix

még egy utsó bekukk....
bocs hogy csak neki,de.....

Tengdi,ez tényleg megható volt,könnyek a szememben,gombócok a torkomban!!!!és a lényeg hogy visszataláltál hozzánk!!!

lányom elromlott,megyek pihizni!

jó éjt!

sutimano76

karácsonyra hoztam nektek pár képet:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
scooper

Kép

KépKép
Kép
scooper

Köszönöm szépen MINDENKINEK a köszöntést!!!!

Kicsi druszám én is köszöntelek Téged!!!! :wink: :wink: :wink:

Timi... annyira igazad van!!!!! :wink: :wink:

Tengdi...
nagyon szépen megfogalmaztad amit érzek... köszönöm! És jobb későn, mint soha.... :wink: :wink: :wink:

És bocsánat, bocsánat... de semmire nem emlékszem.... :(
Fogalmam sincs, hogy tudok e majd jönni... de igyekszem... :wink: :wink: :wink:

Áldott Békés Boldog Mosolygós Örömteli karácsonyt kívánok Nektek... mamák, babák, apák, tesók, nagymamik.... :wink: :wink: :wink:

Köszönöm Nektek, hogy vagytok, hogy meghallgattok.... hogy vigasztaltok... hogy velem együtt örültök.... hogy VAGYTOK!!!!!

Kép
vikiviktor

Évák boldog névnapot Nektek!!!! Sütiről tutira tudom, hogy Éva... De puszi minden Évának!!!!! Kép
Kép
vikiviktor

Nos akkor még egyszer nagyon boldogságos, szeretetteljes karácsonyt minden családtagomnak!!! ( rólatok van ám szó) :D

Süti és más Évák boldog névnapot!!!

Tengdi, ez tényleg gyönyörü volt!!!

Scoop!!! Ugye,hogy ugye, na nem megérte??? A fa, a hangulat, a lánykád pici csillogó szemei!!! Biztos vagyok benne, hogy ettől a naptól fogva, a karácsony ismét ünnep lesz a lelkedben, és nagyon nagy szeretettel fogod várni minden pillanatát!!!

Kép
babcika

Kép

Kép
babcika

Süti: nagyon bódogatosat, hatalmas ölelés Neked
Kép

Bibi: Lotti Évának boldog 1. ("második") névnapot :)
Kép

Lili: Fruzsi Évának is boldog 1. ("második") névnapot :)
Kép

Tengdi: ... és most láttam, Jettának is nem rég volt szülinapja. Sok boldogságot Neki is. :wink: Kép

KépKép
KépKép
madar

Minden kedves topiclakónak és családjának
kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok! :wink: Kép

Egy zugolvasó :D

Kép
Kép
szintus

.... mindent leírtatok előttem .... nem tudom szebben megfogalmazni a gondolataim, mint ahogy az előttem szólok .... Tengdi megkönnyöztem a soraidat ... köszönöm ...

... és köszönöm én is, hogy vagytok ... hogy segítetek a nehéz percekben ... hogy velem örültök a boldog pillanatokban ...

Márai Sándor: December

"Ez a hónap az ünnep. Mintha mindig harangoznának, nagyon messze, a köd és a hó fátylai mögött.
Gyermekkorunkban e hónap első napján árkus papírra, kék és zöld ceruzával, karácsonyfát rajzoltunk, karácsonyfát, harmincegy ággal. Minden reggel, dobogó szívvel, megjelöltük, mintegy letörtük e jelképes fa egyik ágát. Így közeledtünk az ünnep felé. E módszerrel sikerült a várakozás izgalmát csaknem elviselhetetlenné fokozni. A hónap közepe felé, amint közeledett az ünnep, már állandóan lázas voltam, esténként félrebeszéltem, hideglelős dadogással meséltem dajkámnak vágyaimról. Mit is akartam? Gőzvasutat és jegylyukasztót, igazi színházat, páholyokkal, színésznőkkel, rivaldafénnyel, sőt valószínűleg kritikusokkal és azokkal a szabónőkkel is, akik megjelennek a főpróbákon, és rosszakat mondanak a darabról. Ezenfelül lengyel kabátkát, akartam továbbá Indiát, Amerikát, Ausztráliát és a Marsot. Mindezt persze selyempapírban, angyalhajjal tetézve. Egyáltalán, gyermekkoromban mindig a világegyetemet akartam, az életet, amely egyszerre volt bicikli, kirándulás a Tátrába, anyám zongorázása a sötét társalgóban, bécsi szelet, almásrétes és diadal összes ellenségeim fölött.
Most, hogy az ünnep közeledik, meglepetéssel észlelem, mintha még mindig várnék valamire. E napokban megesik, hogy elindulok az utcákon, megállok a kirakatok előtt, nézelődöm. Öngyújtó nem kell. Fényképezőgép, Victor Hugo összes művei, bőrben, zsebkés, melynek gyöngyház tokjában ötféle penge van, továbbá dugóhúzó, körömtisztító és pipaszurkáló is, nem kell. Semmiféle tárgy nem kell már, s ha jól meggodolom, lemondok Indiáról, Ausztráliáról és a Marsról is, ellenségeim cikkeit érdeklődéssel olvasom, s színházba lehetőleg egyáltaán nem járok. Mégis, valamit várok még. Annyi karácsony múlt el, egészen sötétek, s aztán mások, csillogók, melegek és szagosak, annyi ünnep, s még mindig itt állok, ..., tele kötelezettséggel és ígérettel, melyeket az Angyal sem tudna már beváltani; s még mindig várok valamire.
Néha azt hiszem, a szeretetre várok. Valószínűleg csillapíthatatlan ez az éhség: aki egyszer belekóstolt, holtáig ízlelni szeretné. Közben már megtudtam, hogy szeretetet kapni nem lehet; mindig csak adni kell, ez a módja. Megtudtam azt is, hogy semmi nem nehezebb, mint a szeretetet kifejezni. ... A szeretetnek nincs színfoka, mint a gyöngédségnek, nincs hőfoka, mint a szerelemnek. Tartalmát nem lehet szavakban közölni .... A szeretetben csak élni lehet, mint a fényben vagy a levegőben ..."

KépKép
KépKép
madar

Hahó!

Tegnap voltunk védőnéninél, a nem is olyan kicsi kisorival minden okés, 6,8 kg és 63 centi! 6 centit nőtt másfél hónap alatt!
Megint picit váladékos a szeme, újra cseppentjük az Oculoheel homeós cseppel, Vicger, mondtad, h Lucának is picit, ti is kipróbálhatjátok, nagyon jó!

Süti, vittem volna a partira, mert párom is dolgozott, másra meg csak akkor hagyom, ha nagyon muszáj.
Cerazettet szedek, igen!
Éjszaka, köszi, 2 nappal ezelőtt 9-6-ig szundizott békésen… megtarthatná a jó szokását :D De az átlag az 5-6 óra minimum, az sem rossz. Cserébe nappal sokat fenn van ám! Ja, és a hosszú éjszaka után még egyszer visszaalszik, de abból percre pontosan 3 óra múlva ébred :D

DorkaTimi, én is így gondolkodom a tápiról, mint te. Nagy mumusnak van kikiáltva, de nagyon jó szolgálatot tesz!!!
Mézestészta melyik?

Babcika, lábas :lol:
Ilyet én is csináltam már amúgy :D
Mi is almázunk nemsokára, sztem 2-3 hét.

Kata, ajándék nagyon jó!!!

Manó, éjszaka, simi. Úgy értettem a tesztelést, hogy mivel a Cerazette mellett nincs mensi, nem várhatom, hogy megjön-e v sem, hanem teszt kell. Kicsit zavaros lehettem, bocsi :D
Kisori is próbálkozik az ujjszopival, mi türelmesen kibányásszuk a szájából mindig, és cumi be.

Vera, fa helyett fánkot értettem, vagyis nem értettem, aztán megértettem :D „De legalább lesz fánk” :lol:

DorkaTimi, Babe termékeket szabad (ajánlott) egyedül elvileg használni, viszont azok nagyon jók!
Scoop, miért nem gyógyszertárizol? És mit helyette? Moncsika nagyon édi! Naon jó képek :D

Mindenkinek tündériek a képei, jól megelőztetek, nemsokára a miénk is kész :)

Tengdi, köszönjük a szeretetedet! Minden Istennőnek, olyan jó, h vagyunk egymásnak, tényleg!!!! Én a kórházban éreztem nagyon, olyan sokan írtatok, hüppp….

Anna, én vezetek, hát ügyeskednem kellett, mert párszor önálló életet kezdett élni a kocsi, csúszkáltam, pedig van téli gumi.

Mennem kell, még jövök valszeg!

floranan

szintus: :wink:

KépKép
KépKép
madar

ÁLDOTT, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK MINDENKINEK!

Kati, Peti és Lőrinc baba

Kép

Kép
kata05

Jó egy kicsit leülni. És most megyek és folytatom. Bizonyos szinten én is utálom a karácsonyt, mert bennem van az elvárás, hogy legalább ilyenkor legyen rend és tisztaság, de ha feltakarítok valamit, 10 perc múlva már nem látszik... Ez egy kicsit megvisel. Meg hogy nekik nem fontos, olvasnak játszanak, furulyáznak, de hát gyerekek :wink:

Végül csak az én szoknyám nem lesz kész. Hát aztán?

Tengdi és mindenki, én is köszönöm, hogy megnyugodhatok olvasva titeket. Ez nagyon sokat jelent.

Hát én reformátusul kívánok boldog ünnepet nektek: Áldás, békesség! :wink: :D

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

[quote]f írta:loranan: Scoop, miért nem gyógyszertárizol? És mit helyette? Moncsika nagyon édi! Naon jó képek

mert mikor hazahoztuk és fürcsiztünk először, kicsúszott a kezemből.......utána sima babaszappan 2 hétig, majd johnson és gabi édesálom fürdető......

karácsonyt én azért gyűlölöm, és ez nem fog változni, mert nem elég, hogy minden évben nagy szar volt az egész számomra, 2005-ben a karácsony vitte el nagyapámat, amit végig kellett néznem.....és ezt az érzést nem kívánom senkinek. Miközben kint a mentőben újraélesztették, arra jött egy részeg csöves, és azt kiabálta, hogy neki a legjobb karácsonyi ajándéka ez most, hogy "megdöklik" valaki. A szar tartós, és a jó emberek halnak meg, ráadásul pont egy olyan napon, aminek elvileg az életről, a születés csodájáról, a szeretetről kellene, hogy szóljon.
De ettől függetlenül másnak még sok örömet okozhat ez az ünnep, ezért is a fa, legalább a gyerek örüljön. Én meg majd csak túlélem ezt a három napot valahogy :wink:

ÉS persze mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok!!!!!!!! Sok boldogságot, szeretetet, boldog pillanatot, ki egy, ki több kisangyallal!!!! :)

KépKép
Kép
scooper

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?