A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Süti!

Nekünk is volt olyan, hogy bejelzés nélkül rajtamaradt a lopásgátló (ha a pénztáros adja oda az árut, akkor nem jelez be). Pl. szoptatós melltartón, pedig direkt szóltunk, hogy lehet benne, mert egy korábbin is bennehagyták... :D:D Egyet egyszer a párom leműtött róla, de nagy munka volt (ráadásul vannak festékpatronosak, talán a C&A-nál láttám olyat). Legutóbb Dóri egyik együttesén hagyták bent, hetekkel később a férjem bevitte (akkor járt megint arra), nem kérték a blokkot. Legyetek elég határozottak, vigyétek be, mondjátok, hogy ajándékba kaptátok, rajta maradt a lopásgátló. Nem hiszem, hogy kekeckednének. (Józan logika szerint aki lop, az nem viszi oda, hogy vegyék le...)

Astrid

Kép
astrid

[quote="vicger"][ írta:vicgerb]hozzátáplálás: nem ajánlatos ilyen korán hozzátáplálni, a babák fél éves koráig tökéletesen kielégítő a babák számára az anyatej/tápszer. az idő előtti hozzátáplálás megalapozhatja a később kialakuló allergiát, keresztallergiát, nyugodtan kérdezzetek meg dietetikust ;) szóval csajok várjatok még, az a két hónap már mindjárt elröpül.

ezzel most kicsit vitatkoznék:

20 évvel ezzelőtt 6 hetes kor után, ha nem volt anyatej: almalé, narancslé, almapüré, répa-krumpli, tök-krumpli, őszilé, őszipüré-krumpli, csirkemáj, húsleves (persze minden fűszer nélkül, és ebben a sorrendben) Utána jöhetett a többi. És nem volt ennyi allergiás, mint a mostani "szabályoknál". Persze ez csak akkor, ha nem volt anyatej. Akkoriban nem sok tápszeres volt. 6 hetes kor előtt forralt tehéntejet higítottak 1:5 arányban forralt vízzel, pirítottak pici lisztet egy pár csepp zsírban, és azt keverték a higított tejbe. Sokan nőttek fel így, és semmi bajuk. Persze nem kötekedni akarok, és, igazad Kriszti, várjunk még 2-3 akár 4 hónapot is azzal a hozzátáplálással. Jelezni fogják a törpék, ha már nem elég nekik a tápi vagy az anyatej :wink:

ja és amit írtál nekem a gyermekvédelmiről: tudom én hogy hazudnak, csak amit állambácsi erre a célra adott pénzt, már rég elköltötték: most újították fel a hivatalt, mert akadálymentesíteni kellett. Csináltak egy rámpát, két nagyobb ajtó, plusz egy mozgássérült wc-t kb 10 millió forintból :evil: Építeni akarnak egy másik épületet a hívatalnak, és ennek az épületnek az új tulaja csak átalakítva veszi meg. De gondolom 500 000-ből megvolt az átalakítás, a többi meg kenőpénz :evil: :evil:

KépKép
Kép
scooper

szia mindenkinek :)

nálunk punnyadás van, végre alszik a két kicsi, a nagyok vidéken nagyinál, Atesz is bóbiskol, én megfáztam :D:D:D:D:D bevetettem az Annaféle gyógymódot, remélem használ!
S várom a húsvéti sonkát tojással és újhagymával és tavaszillattal, égszínkékkel és ibolyával és színekkel és mindennel :D:D:D:D:D

Scoop, nézd meg a mai 20-30 éveseket, mennyi allergiás van közöttük. Nem véletlenül.
gyermekvédelmi: ezt nem teheti meg az ök, hisz normatív ellátás, fel kell jelenteni őket a közigazgatási hivatalnál. Ilyen a világon nincs :D:D:D

Süti, nyugodtan vigyétek vissza, szedjék le, az a dolguk :)

Timi, bepisi megvolt? :)

Ja, egész éccaka übercarul aludtunk, Luca nonstopszopizott, reggelre majd leszakadt a hátam, mert nem szoktam hozzá a Lucával alváshoz, ugye kiságyban alszik a szentem. Reggel első dolgom volt megbeszélni vele, hogy éjjel irány az ágya, remélem szót fogad.

Valaki tart gőtét? Gergő kapott egyet, jó lenne valami infó róla, h üvegen tud e mászni, milyen terrárium kell neki stb....

vicger

Jó ég, ez a topic még mindig úgy pörög, mint régen. Én meg ugyanúgy nem bírom követni. :oops: :)

Azért jó volt megnézegetni Benneteket, meg Sütivel tartjuk is a kapcsolatot más utakon, szóval mindig van hír Felőletek. :wink:

Kata!
Küldtem privit. Azt elfelejtettem írni, hogy az aranynap@freemail.hu-ra válaszolj majd légyszi.

Sok szépet Mindenkinek!!!!!
Puszi

KépKép
aranynap

Anna, válaszoltam! És mégegyszer örülök hogy jelentkeztél!

Hozzátáplálás: Ez is egy nagy vitatéma szerintem! Én koraszülött voltam 7 hónapra és 6 hetesen már mi is hozzátáplálást kaptunk, mert nem volt anyatej. Semmi bajunk nem lett. Az én környezetemben nem is ismerek ételallergiás embert, de pollen allergiás sem sok van!
Ennek ellenére én szeretnék 6 hónapig szoptatni, mert kényelmes dolog, de ha megcsappana a tejmennyisége, akkor tuti el kezdeném a hozzátáplálást(ha betöltötte a 4 hót), nekünk a gyerekdokink is ezt a vonalat képviseli, ugye Tara! :wink

Kép
kata05

Zsalyam ,

hólabda kész!!!tepsi 40×25 és 5 cm magas lett a süti,10 szélesebb ( 5.5 cm )és 14 kisebb (4 cm) süti lett belőle!!!

Kriszti,az egy dolog,de sztem blokk nélkül simán megvádolhatnak hogy loptuk!!!! :(

sutimano76

Aranynap,örülök,hogy "láttunk" benneteket!Néha azért dobhatnál képet rólatok.Akár mailben is küldheted nekem,és én továbbítom a többieknek,de tényleg ritkán látunk.

Süti,képet tessék dobni a labdáidról!

Hozzátápi jól megosztja a társaságot.Dani 3 és fél hónaposan kapott először gyümit.AZ akkori gyerekdokink tanácsára,bár nyáron van friss gyümölcs.A mostani nem tudom milyen a hozzátápival kapcsolatban,majd a következő oltásnál megkérdezem.Anyukám mesélte,hogy én 6 hetesen ittam a paradicsom levét,mert nem volt teje.Most én is szeretnék 6 hónapig szoptatni,de meglátjuk Barni mit szól hozzá.Kíván e mást,mint a tejcit.Természetesen ha muszáj lesz kiegészíteni,akkor inkább hozzátáplálással oldanám meg.

Kép
v.andi

Sziasztok lányok!
Nem akarok vitát csak a tapasztalatomat akarom leirni.A fiam mindjárt 28 éves azt csak azért fontos mert Kriszi ezt a korosztályt hozzta fel. Bex az idősebb és mint tudjátok allergiás aszmás,de nem tudom elhinni hogy csak azért mert én szopi mellett adtam neki a korának megfelelő ételeket is. Ha attól lenne akkor miért nem lett a fiam is az??? Ugyanazok a gének ugyanazok a feltételek és ő hálistennek mégsem lett az!! Utolag kiderült,hogy bennem van a hiba mert 30évesen nekem is kijött az aszma addig csak csalános voltam!! Na szóval mégegyszer mondom senkinek a dolgába nem akarok beleszólni ,ezt csak azért irtam le mert totálisan felfordult a világ minden féle szempontból!! :D :D :D És a legjobb dolog a szoptatás!!!!! :D Bex még akkor is szopott mikor az öcsi a hasamba volt,na akkor már elmúlt 1 éves!!

Kép
lipót beatrix

Süti, Andi, Vicger szép a fátok. Kisati tényleg nagyon ari a fánál. Jövőre már a picikéink is így fognak karácsonyozni, de jó lesz.

Floranan adj Kisorinak Cebion cseppet, napi annyit ahány kiló. Ezt egész télen lehet. Nekem a dr néni napi 2 cseppet javasolt a D vitaminból is télen. Egyél Te is több vitamint, hátha átmegy a tejen.

Hozzátápit mi is megkezdtük dr nénink tanácsára. Eddig almát és banánt kapott. Következőre a krumplit és a sütőtököt ajánlotta. Mivel Laura nem csak szopis, hanem nagyobb részt tápszert kap, ezért én ebben semmi rosszat nem látok. A mi szüleink-nagyszüleink nem is ismerték a tápszert, egyből tehéntejet, krumplit, gyümiket kaptak és köztük aztán tényleg nem sok az allergiás. Szerintem hajlam kérdése, teljesen mindegy mikor kezdik el egy arra hajlamosnál a hozzátápit, később is baja lesz.
A hugom 4-5 évesen is sok mindenre allergiás volt, a 13 hós kisfia sem ehet mindent. Az öcsém is sokáig tejallergiás volt. Mi a párommal viszont soha semmire, ezért bízom benne Laurával se lesz gond.
Vendég

Süti a 3 hónapos kép Tomikáról!! Kép

Kép
lipót beatrix

Süti szetintem is nyugodtan vidd vissza a bodykat, biztos előfordult már mással is ilyen. Nem hiszem, hogy meggyanúsítanának.
Vendég

remélem, mindenkinek nagyon szép a karácsonya!

Süti, addig írtam neked 24-én, hogy boldog névnapot, míg végül csak elmaradt :oops: Isten éltessen Téged is, Vicát, is a kicsi lányokat is!

Hát én nagyon fáradt vagyok. Sebaj, holnap vasárnap :roll: vagy inkább :shock: esetleg :evil: persze leginkább :lol: :lol: :lol: :lol: és én nem jártam úgy, mint Kriszti, úgyhogy a legközelebbi mérés lehet, hogy mázsálás lesz!

Bár nem írom egyesével, sok szeretettel gondolok rátok!

Anna (9 gyermek anyja)
laki papné

Sziasztok!

Mabe:
Szia!!!!!!!!!!!!!! Gyere és kérek képet kis menyünkről, annyira hiányzikkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!

Hozzátáplálás: Mi most kezdtük az almát. A doktornénink tanácsára, egyenlőre gyümiket, utána a főzelék és 6 hónaposan már a husikat kezdhetjük. Mivel Maci tápszeres, így előbb kezdjük el. Én hiszek a dokinéninknek, Annával is ez volt. Nem allergiás, semmi baja nincs, ráadásul nem is beteges, mint sokan mondják a bocitejes babákra. Szerintem nem ettől függ. De ez az én véleményem.
Van anyatejes babás ismerősöm, egyidősek a nagyobb gyerekek, és az ő fia allergiás, ekcémás, totál beteges kispasi, amiről megint nem tehet senki persze, de ő csak anyatejet kapott!!!!!!
Szóval ezt mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, ahogy tanácsolja az akiben megbízik.

További szép napokat, jó pihenést mindenkinek!

Nekem nagylányom anyuéknál, hétfőn megy a Tutenhamon kiállításra, mi meg rendezzük át a szobánkat.
Lehet elirigyeltük Krisztiéktől a rámolást??????? :lol: :lol: :lol:

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Ja, Aranynap nagyon jó volt látni titeket!

taranee[/url][
Kép
Kép
taranee

Tara, és hogy csináljátok meg? Mi vezérelt benne titeket? Marcinak ízlett az alma? Képzeld Zsú is el kezdte Bendnek 23-án almával a hozzátápit. Annyira ízlik neki, hogy üvölt ha nem kap többet csak úgy cuppog a szájával! :lol:

Kép
kata05

De édes a kis Tomika!
Barni baba is helyes, igazi sármos kispasi!
Vendég

[quote="vicger"]s írta:vicgerzia mindenkinek :)

nálunk punnyadás van, végre alszik a két kicsi, a nagyok vidéken nagyinál, Atesz is bóbiskol, én megfáztam :D:D:D:D:D bevetettem az Annaféle gyógymódot, remélem használ!
S várom a húsvéti sonkát tojással és újhagymával és tavaszillattal, égszínkékkel és ibolyával és színekkel és mindennel :D:D:D:D:D

Scoop, nézd meg a mai 20-30 éveseket, mennyi allergiás van közöttük. Nem véletlenül.
gyermekvédelmi: ezt nem teheti meg az ök, hisz normatív ellátás, fel kell jelenteni őket a közigazgatási hivatalnál. Ilyen a világon nincs :D:D:D

Süti, nyugodtan vigyétek vissza, szedjék le, az a dolguk :)

Timi, bepisi megvolt? :)

Ja, egész éccaka übercarul aludtunk, Luca nonstopszopizott, reggelre majd leszakadt a hátam, mert nem szoktam hozzá a Lucával alváshoz, ugye kiságyban alszik a szentem. Reggel első dolgom volt megbeszélni vele, hogy éjjel irány az ágya, remélem szót fogad.

Valaki tart gőtét? Gergő kapott egyet, jó lenne valami infó róla, h üvegen tud e mászni, milyen terrárium kell neki stb....

épp köztük nincs annyi...statisztika szerint se, ismerősök között se.........de attól én még nem adok neki ilyeneket, csak mondtam :wink:

KépKép
Kép
scooper

bammeg írtam már 15 perce és véletlen megnyomtam.. kitörlődött miiiind!!!!:))))))))

nna akkor nyem mondom....pedig olllyan de olllllyan okosságok voltak:))))))))))))))

jelentem dorki az uccsó pillanatban felébredt:))))) és végignevette a kiságyból a rohanást a klotyóig:)))))

esküszöm vágta mi zajlik:))))

KépKép
dorkamartini

Sziasztok

Csak 1 gyors bekukk anyuéktól, félkezezve :)

Remélem mindenkinél jól telnek, teltek az ünnepek

Süti, hoztam 3 hós képeket

a "baba-mamás" képet majd priviben küldöm a napokban

nagy pusssssz mindenkinek

Kép

Kép

Kép
Vendég

Üramatyám, most látom, h. 3879 hsz-em van már, pedig Isten bizony nem ülök a gép előtt egész nap :roll: :) :) :)
Vendég

Timi,legközelebb,ha elszáll minden,ha hirtelen felindulásból nem nyomtál semmit akkor a vissza gombbal elvileg visszalép,és talán ott van az iromány.Nekem eddig még sikerült.

Barnitól karácsonyra kaptam hatalmas kacagásokat.24. óta minden nap.Jaj,olllan jóóóóóó :)))))

Kép
v.andi

most van egy pár percem visszaolvasni, és látom milyen gyönyörű babás képeket tettetek fel :)

nem írom egyesével, minden baba szííííííp :) :)

Kriszti, mielőbbi gyógyulást neked

mienk apa is megfázott, én hüle meg nem emlékszem Anna receptjére :oops:

le tudnátok írni nekem?
köszi köszi
Vendég

Dorka után szabadon, hogy a kis karácsonyi angyalkánk mindig szem előtt legyen:

[quote="dorkamartini"] írta:dorkamartini
[quote="boboka"] írta:boboka
[quote="vicger"][ írta:vicgerimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1261681755.0229.jpg[/img]

Kriszti!!!

Vicának én is boldogat, és szégyellem ám én is magam :oops:

Kép
babcika

Sziasztok

Babáink nagyon szépek!!! Már olyan elcsépelt, de még mindig igaz!!
Lányok, a fiam épp "olvas" :lol: :lol: a szopipárnában van hason az apja meg az újságot lapozgatja neki!! Balról jobbra végignézte, forgatta a fejét :lol: :lol:
Mi ittragadtunk anyuéknél, ma haza akartunk menni, de 3-kor elaludtunk és 6-kor keltünk fel!! :shock: :shock: jót aludtunk.
Anyu kivitte Tomit sétálni és ő is aludt.
Én már adtam neki almalevet. Nem tudom mikor, de ettünk narancsot és almát és annyira nézett, hogy reszeltem kicsit és a levét megkapta. Már a pocakban is imádta az almát. Ctg-n is arra indult be nem a csokira.....
Süti még adós vagyok az anyás képpel, majd küldöm. Vagy ha 3-hósra nyitott szeműt gondoltál, majd azt is.
bex13

pogit sütök :):) dupla adagot :):)

hozzátápi, mindenki úgy tesz, ahogy jónak látja, ahogyan az élet egyéb dolgaiban is :D :D :D :D :D az biztos, hogy én megvárom vele a minimum 6 hónapot, minél idősebb, minél erősebb az immunrendszere, bélflórája stb, mert ilyen génkezelt, agyonmódosított, agyoncukrozott és még kitudjamilyen világban nem mindegy... mikor Vicám volt ennyi idős, akkoriban jó pár csecsemő halt meg a sárgarépától... nem az üveges bébiételtől, hanem a piacon vásárolttól... :cry: :cry: :cry: :cry: agyon nitritezték... szóval ja... szerencsére az apuék biogazdálkodnak, így teljesen megbízható gyümölcs és társai lesznek tőlük...

Süti, hívd őket fel, meséld el a sztorit aztán kiderül ;)

holnapra havat mondanak, kíváncsi vagyok 8)

Annaféle gyógymód: fokhagymát apróra vágjuk, bele a kanál mézbe és hamm :D legalábbis én így tettem :roll: de lehet, hogy jobb egy kicsit állni hagyni a hagymát a mézben, had oldódjon ki a lényeg :)

vicger

tegnap megnéztük az Avatart, annnnnnnnnnnyira nagyon jó film, ha tehetitek feltétlenül nézzétek meg!

http://www.nlcafe.hu/szorakozzunk/20091226/a_kekek_nepe_avatar/

vicger

[quote="zsu9"]T írta:zsu9imi: milyen csodabogyód van depi ellen?
Írtad, mélyen érintett, hogy nem tudsz anyatejet adni a babónak és még több babát terveztek. Képzeld el a szülészeten a szobatársam akkor szülte a negyedik gyerekét fiú lett 3 lány után. A harmadik nap azt vettem észre egyre rosszabbul van, nővért kellett hívni hozzá 39,5 fokos láza lett. Kapott lázcsillapítót és egy fejőt a kezébe én ilyet még nem láttam, de ha mondják is nehezen hittem volna el szóval 140 ml lefejt :shock: :shock: :shock: és ahogy fejt úgy ment le a láza. Jó kis tejbelövelése volt, de nem kívánom senkinek. Az első 3 babát egyáltalán nem tudta anyatejjel táplálni, most 3 hónapos lesz a baba 25.-én és dögivel van teje. + nagy pocija volt szülés után és a belövelés és fejés után mint a deszka olyan lapos lett a hasa durva volt nagyon :shock: :shock: :shock:

mázlista :lol: az én hasamra még sosem volt ilyen jótékony hatással a fejés :cry: :cry: :cry:
nekem nagyon nagy pocóm volt, és még mindig nagy hasam van :cry: :oops: 8) de ez már sajna csak háááááj
Vendég

[quote="vicger"]p írta:vicgerogit sütök :):) dupla adagot :):)

Annaféle gyógymód: fokhagymát apróra vágjuk, bele a kanál mézbe és hamm :D legalábbis én így tettem :roll: de lehet, hogy jobb egy kicsit állni hagyni a hagymát a mézben, had oldódjon ki a lényeg :)

köszi, mindjárt csinálom is apának
Vendég

Kriszti,jó ötlet a telefon!!!

Andi,
Kép de ha valamelyik nap átjöttök akkor meg is kostólhatod.....Viktor azt mondta hogy az íze mint a raffaelonak!

Lányok nekem ma nagyon jó volt,jöttek az ismerősök,akiket már rég láttam,de hogy értsétek miért volt olyan fontos velük talizni,hát mert most kicsit olyan volt mintha szüleinket kaptuk volna vissza pár órára!!!Bár nem fogadtak örökbe meg ilyenek,de nagyon sokat voltak velünk,én feljárkáltam hozzájuk,együtt főztem Éva nénivel,Bandi bácsi mg sokszor jött le hozzánk beszélgetni.Évek óta ez volt a legjobb karácsony!!!És ők a meglepi ajándék!!!

BAbák nagyon szépek!!!!
Bex olyan képet rakok a tablóra amilyet te akarsz!!!

sutimano76

Kép
v.andi

Csunyeszka,merre vagy???????nagyon szeretnénk hallani rólad,és képeket a babákról!!!!!

megnéztem kinek hiányzik 3 hós képe!!!
Annahát iigen nem lett éles,de türelmesen várok ,próbálj meg légyszi élesebbet csinálni,mert ha ez rámegy a tablóra amin sokkal kisebb lesz ügye,akkor ott már semmi nem fog látszani!

A következő babákról várok még fotókat,és ne hari ha valaki küldött már,de akkor :oops: ég a fejem hogy nem mentettem el:

Anna-Tibi,Astrid Dóra,Lotti Éva,Mór,Ebano,Veronika,Zoé,Peppino Tomi,Emese,Dorka,Nóra

ezenkívül,azoktól a régi,de mostanában visszatalált,illetve frissen csatlakozó zugolvasóktól is várom a képeket akik szeretnék ha kicsi babójuk képe felkerülne egy tablóra...........megmutizom az újszülött tablót,hogy lássátok miről beszélek!!!
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.26 22:33-kor.

sutimano76

[quote="v.andi"]h írta:v.andittp://www.ikea.com/ms/hu_HU/recall/recall_leopard_20091222.html
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

sutimano76

Andi,nagyon szeretném én is hallani Barni kacagását!!!

sutimano76

ez nagyon durva,gyengébb idegzetűek ne olvassák el!!!!!

http://bulvar.ma.hu/tart/cikk/dd/0/5996 ... es_testebe

sutimano76

Erre nem találok szavakat. :evil: :evil: :evil: :evil:

És megy a kép. (azt hittem már felraktam, de nem. :oops: :oops: :oops: Bocsi. :oops: :oops: A pic-en lesz a mappámban.)

spickey

:o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:37-kor.
Vendég

:?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.27 22:36-kor.
Vendég

Boboka Niki is szép mosolygós kislány!
Vendég

Így könnyen megy a fórumozás: csak én írok :lol:
Vendég

Hali, én hulla vagyok... :( Elég mozgalmas volt a karácsony és Bence sokszor volt nyűgös. De főleg az a baj, hogy megint rosszul szopizik. Minden rendben van, mosolyog, jókedvű, egész addig, míg el nem kezdjük a szopit. Után gyakorlatilag rögtön kezdődik a nagy sírás és csak nagyon nehezen sikerült megszoptatni. Van hogy 5-6szor teszem át jobbról balra meg vissza, mindig szopizik 1-2 percet, aztán sír tovább. Vagy a páromnak el kell vennie, és akkor megnyugszik, de amint visszateszem, hogy szopizzon, megint sír... De általában előbb-utóbb nagy nehezen megnyugszik és akkor már szopizik rendesen, de van, hogy 20-25 perc után feladom..... Meg általában reggelente nyugiban szopizik. De belőlem ez annyi energiát kivesz, olyan mintha a tejjel együtt az energiámat is kiszívná.....
És persze a szokásos, úgy tesz mintha jól lakna, nem kér már szopit, de ha adok neki lefejt tejet, akkor 120 ml-t is képes betermelni.... Ezt nem értem , hiszen állítólag a babák tudják mikor laktak jól.... de bármikor ha megpróbálom, mindig szívesen megiszik extrába bármennyi tejet (már hogy amennyi épp lefejtem előző este....). De sosem tűnik éhesnek, mondjuk etetés előtt sem, nem szokott szólni, hogy éhes, még ha 12 órát aludt, akkor sem...

Na jól kipanaszkodtam magam. :)

Kép
frocli

Karifák és karibabák mind nagyon szépek!

Mi nem is csináltunk képeket karácsonykor, ezt még be kell pótolni, amíg áll a fa... Bencét nem igazán nyűgözte le a fa, meg a világító lámpák. Őt az emberek érdeklik, ha valaki föléhajol és mosolyog meg beszél hozzá, akkor attól extázisba tud kerülni. És akkor úúúgy tud dumálni, meg kurjongatni, meg kacagni. :)

Kép
frocli

Szuszika üdv itt! Laura nagyon édi, jó dudut csinált magának a két ujjából :lol:

Bobóka: érdekes a has kérdés, kinek mikor megy vissza "eredeti" állapotra. Tudja az ember, hogy főleg genetika kérdése, ki milyen kötőszöveteket örökölt, hogy regenerálódik a szervezete, és azt is hogy 9 hónap kell elvileg, hogy visszaálljon formába +torna+nem eszünk annyit, és akkor amikor jólesik.
javascript:emoticon(':('). Sokan mondják, hogy terhesség alatt kell odafigyelni és ha akkor nem hízik el az anyuka, akkor könnyebben "megy vissza". Ezzel pl. egyáltalán nem értek egyet, lányomnál szabályosan faltam kívántam a kenyeret rendesen így híztam vele 14 kg. Most nem kívántam a kenyeret, sőt a husi mellé is zöldség köretet ettem + rengeteg gyümölcsöt és 16 ! kg híztam. Szóval szerintem a genetika rendesen befolyásolja, ki hogy néz ki szülés után és az aki nem annyira jó kötőszöveteket örökölt az dolgozhat rendesen a pocaktémán mire formába hozza.javascript:emoticon(':(')

Süti: első kacagását úgy tudtam elérni fiamnál, hogy megcsikiztem a cicijét (masszíroztam fürdés előtt és amikor a cicihez értem elkacagta magát javascript:emoticon(':lol:')) Sajnálom a szüleidet, biztos azért nehéz lehetett feldolgozni, hogy olyan korán már nem voltak melletted.javascript:emoticon(':cry:')

Hozzátápi: én is vicger véleményén vagyok, szerintem nem baj, ha 6 hónapig, csak anyatejet/tápit kap a baba így van ideje a baba szervezetének hozzászokni majd az új dolgokhoz. Mondjuk Nálunk a védőnénik a krumplit, sárgarépát és a sütőtököt ajánlja kezdésnek a lányomnál bejött 2 éves koráig nem is volt beteg, és nem védtem a széltől is. De mondjuk nekem a 6 hósan már husi kicsit durva.

Keresgéltem etetőszéket akit érdekel találtam egyet amit székhez lehet rögzíteni, így kevesebb helyet foglal, mondjuk ez nálunk fontos szempont javascript:emoticon(':D')

http://elefani.eu/shop_artdet.php?shop_ ... mek_976237

és akit érdekel, úgy néz ki visszajön a bumeráng :javascript:emoticon(':D')
http://www.estihirlap.hu/bulvar/12495-b ... r-a-neo-fm -en

Süti: újak is küldhetnek 1, 2 hós képeket a 3 hós mellé?javascript:emoticon(':D') vagy azok már lezárt tablók

Nagyon szépek a karis képek, és mindenkinek boldog Név-szüli és hófordulót kívánok!
Azt hiszem visszabújok még csicsizni, mielőtt betelik velem az oldal javascript:emoticon(':roll:')

Kép

Kép
zsu9

Andi, nem semmi az ikeás etetőszék! Még a hideg is kirázott!

Süti, a te cikked se semmi, már hallottam és láttam is a tv-ben, szörnyű!! Nagyon jól néz ki a sütid!! Örülök, h jól telt a tegnapi napod!!

Laura és Niki, gyönyörűek vagytok!! Na Barni haja is észveszejtő!! :lol:

Boboka, nekem a hasam 6. hétre eltűnt, teljesen visszahúzódott. Igaz én a hasleszorítot addig minden nap használtam!

SOS: Fiam második éjszaka műveli ezt: Este fél 8-kor elalvás, majd kel 11-1-3-5-7-kor!!!! Miért?????? Eddig fél 8-tól aludt 2-fél 3-ig. Most miért csinálja szerintetek? Eszik és alszik vissza rögtön, tehát nem akar engem szórakoztatni. Vajon a tejcsi változott volna meg?

Kép
kata05

csak Katának gyorsan .... nálunk is ugyanez a helyzet :? :? :? én is már gondoltam mindenre, front, tej, fog (mert az mindjárt kint van) :roll: :roll: :roll: :roll: ... érdeklődéssel várom a válaszokat ...
:wink: :wink: :wink:

akit eddig még nem köszöntöttem annak üdv. :)

babák szépek, képek nagyon jók

Süti örülök, hogy ilyen szép karácsonyotok volt Kép
képet keresek

bocs, akire nem reagáltam, de mindennap van valami program :wink: nem stresszesen, amolyan kényelmesen, és jó is, csak a net most annyira nem fér bele ...

ma kezdem, megyek edzeni :wink: :wink: :wink:

pusztok

KépKép
KépKép
madar

Madar, akkor már ketten várjuk a választ. :( :D

Mi Visegrádra megyünk ma hármasban csavarogni!!!

Kép

Kép
kata05

Jò reggelt!
Csak most egy szóra:
Kata,nalatok egyertelmuen a 3hos ugrasra tippelnek,barni is 2orankent eszik. Mogyoronal nincs otlet,fogjuk a frontokra,vagy a nyuzsire,aki az unnepek alatt èrte.

Kép
v.andi

Andi: kösz a választ. Igazából inkább a frontra meg a fogra gyanakszom, mert a nyuzsiből, Ő keveset érzékel, többnyire hozzánk jönnek és van olyan vendégség, amit totál átalszik ... bár ki tudja, lehet, hogy azért félszemmel figyel ránk :wink: szval ez sem lehetetlen

és nappal nincs is gond, 3-4 óránként eszik, nagyokat alszik, éjjel műveli ezt, éjféltől-egytől, az első alvása kb. 20:30-tól éjfélig-egyig OK-s :roll: ... vagy ne tulajdonítsak ennek még semmit, hisz 2 éjszakáról van szó ...???

KépKép
KépKép
madar

Leptetűűűű!!! Na, akkor most milyen éjszaka elé nézek :roll: :roll: :wink: :wink:

Kata: jó kirándulást, szép napot Nektek :D

Ja, és mindenki karácsonyfája nagyon szííííp!!! :D :D :D :D :D

KépKép
KépKép
madar

Jó reggelt!!!

Frocli,majd jönnek nálam okosabbak ,de nekem úgy tűnik hogy cumizavaros!!!!Be kéne fejezni a cumiból való etetést!!!!!A lefejt tejet add oda kiskanállal!!!
Valaki anno belinkelt erről egy LLL-es cikket,abban le vannak írva dolgok erről!

Zsu,nem 1-2 hós kell,hanem 1-2 hetes,mert hogy az újszülött tabló volt!!!De persze,még más is várja hogy felkerüljön,csakhát eddig még nem jutottam oda!!

KAta,Madar üdv a sűrűn kelők táborába!!!

sutimano76

hahó :)

nálunk is változott az éjszakai menetrend, sajnos hátrányára 8) 8) 8) 8) én ezt a dilis időnek tudom be, hisz azért 40°c különbség 2 nap alatt., az durva :? :? :? :? s most bőszen imádkozom pozitív változásért :)

frocli könnyen lehet cumizavar... próbáld ki a bimbóvédővel való szoptatást, szokott segíteni. itt egy cikk a lll honlapról:

http://www.lll.hu/node/6

vicger

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?