Sziasztok lányok!
Végre mosolyogva ülök a géphez.
Meli, O'hara úgy néz ki kezd rendeződni a helyzet vagy csak jó napunk van.
Tegnap este ismét nyüglődtünk, de mivel eltelt 2-2,5 óra a szopi óta így meg mertem etetni éjszaka 11-kor és bíztunk benne, hogy nem lesz ráetetés és nem kezdődik előlről az ördögi kör. Bementünk csöndben a hálóba és könyökölve vártuk mikor sír fel. Eddig mindig próbáltunk gyorsan elaludni és mire beszunnyadtunk 5-10 perc, akkorra kezdett dolgozni a pocijában a tej.

Kómás fejjel keltünk hozzá. Most vártunk-vártunk, se csuklás, se nyöszörgés, se sírás így elaludtunk és reggel 6-kor ébredtünk!

Akkor szopi, de 7-kor már nem sikerült elaludnia, hiába ugrottam 5 percenként visszatenni a cumit a szájába, így apa felkelt hozzá és én aludtam még 9-ig.

Apa ringatta, próbálta elűzni a pocifájását, aztán mivel már 2 óra elteltével a nyakát szívogatta, behozta enni.

Megint reménykedtünk, hogy nem lesz olaj a tűzre az újabb szopi. Megetettem és visszacsempésztem a kiságyba, szerencsére hasfájás nélkül visszaaludt és mi is.

1 órakor ébredt megint, kapott cicit és kb. 2 óra körül elaludt, akkor már mi is felkeltünk reggelizni/ebédelni. Azóta nyomja a szunyát, most kezd ébredezni. Olyan boldog vagyok, hogy nem fáj semmije, nem szenved szegénykém.
Most minden kaja előtt adjuk az infacolt, most este/éjszaka kiderül, hogy ez használ-e vagy csak szerencsénk volt és kipihenhettük magunkat, hogy bírjuk a további éjszakákat...