A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 szeptemberi babák

Mármint cumisüveg-cumi zavaros? de nem szoktam neki adni napi szinten lefejt tejet, csak ha kísérletezem, hogy enne-e többet. Vagyis max. hetente egyszer... tegnap és tegnapelőtt adtam neki este, mikor már ugye volt ez a sírás, előtte múlt héten, mikor késő este felébredt és épp akkor fejtem le a tejet, így épp nem tudtam szoptatni. Szóval eddig, összesen 5-6-szor ha evett cumisüvegből a 3,5 hónap alatt... A játszó cumit sem kapja gyakran, azt is inkább kiköpi....

Nekem inkább hasfájának tűnik, mi eddig nem nagyon adtunk neki semmit a tejen kívül, sem teát, sem GW-t. Infacolt kapott pár hétig míg pici volt. Most azon gondolkodom, veszünk GW-t, hátha az segít.... nem tudom kinek milyen tapasztalatai vannak vele. Én most iszom a Laktoherbet, de sajna engem az nagyon meghajt.... Szóval max pár napig tudom inni, aztán szünetet kell tartanom.

Kép
frocli

Frocli: ezek az üvöltérsek ha közvetlenül kaja előtt vagy cicizésnél jönnek szerintem is inkább cumizavaros, bár érdekes, hogy az a kevés cumisüvegezés így megkavarta volna :? Hasfájásra nem tippelnék, az én babám 1,5 hónapos koráig volt hasfájós és mindig evés után 1-1,5 órával kelt és üvöltött felhúzott lábakkal. Semmit nem lehetett vele se itatni, se nagyon nyugtatni csak kivárni azt a negyedóra 20 percet ami után elfáradt :? mindent kipróbáltunk, de nálunk az espumisan cseppek váltak be. Újszülött kórtól adható, de a címkén úgy áll, hogy minden etetés után kell adni a dokink szerint elég este, az utolsó két etetésnél és ez így működött is.
Lehet a laktoherb is említettem, hogy hányingerem volt tőle esténként, most abbahagytam úgy két napja és volt nincs hányinger (napi 1 litert ittam), de a tejet is jobban eszi Dávid, mert az elmúlt héten csak úgy nyammogva ette. [/b]

Kép

Kép
zsu9

Frocl,én is inkább cumizavarra gondolnék.Remélem mihamarabb kiküszöbölitek,és megoldódik Bencus sírása.

Madar,Kriszti,én le sem írtam eddig,milyen éjszakáink voltak,mert a katasztrófális az enyhe kifejezés.Tegnap hajnali fél 3 kor aludt el Barni,megint nappal alszik,és este 8 kor kelt fel,10 kor fürödtünk :lol:
Ha elalszik,akkor óramű pontossággal 2 óránként kel enni. Nem is tudom hogy kéne átszokatni,mert hiába tartom ébren,mivel álmos,üvölt.Sok értelmét nem látom.Abban bízom,ahogy nő,többet játszik majd,érdeklődőbb lesz,és akkor nem alszik ennyit nappal.

Kép
v.andi

Frocli,akkor lehet az a cicisztrájk,egyszer valaki írt ilyet is!nálunk is volt,Asszem Katáéknál is!

laktoherb helyett igyál inkább fitolakot vagy hipp tejserkentőt,hátha azok nem okoznak hasmenést!

elkezdtem a teszveszen árusítani,hát egy délelőtt alatt sikerült is feltölteni vagy 6 nadrágot :? ,nem mondhatnám hogy gyors vagyok!!!majd ha feltöltöttem minden szólok,akit érdekel megnézheti,minden új cucc!amúgy sutimano76 néven futok,meglepő mi? :lol: :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sutimano76 2009.12.27 12:52-kor.

sutimano76

Sziasztok!

Frocli: én sem tudok semmi jót tanácsolni, de ez szerintem sem hasfájás! remélem hamarosan megoldódik ez a probléma!

Raktam fel néhány képet a picre!

Süti. az albumomba raktam fel képet a tablóhoz! Bocsi a késésért!

a mi karácsonyfánk ilyen:
Kép

és sikerült ide is képet raknom!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
s.vera

Vera,oksa megyek megnézem!!!

szép fa!

Dorka nektek milyen fátok van???????????????????

Úgy nézem mindenkinél piros volt!!!csak nálunk nem :lol:

sutimano76

Frocli!

Szerintem meg szopisztrájkol...
"Előfordul, hogy a baba elutasítja az anyamellet. Szopás közben sírni kezd, megfeszíti magát és elengedi a mellet. Egy idő után egyáltalán nem hajlandó bekapni a mamája mellét. Ezt nevezzük szopási sztrájknak."
Ez fedi a dolgot, nem? Jellegzetes még, hogy pl. félálomban meg lehet szoptatni őket ilyenkor is általában.
Egy kis segítség: http://www.lll.hu/node/278

Astrid

Kép
astrid

Csini ruciban:
Kép

Kép

Kép már most szeretek telefonálni

KépKép
Kép
s.vera

csoda csini Zoé baba,kép mentve!!!!!

sutimano76

és ha már sikerül képeket feltöltenem, az argentin dog szép kutya!
ilyen volt:
Kép
Ilyen lett:
Kép
Kép

KépKép
Kép
s.vera

Süti!

A Pic-re a mappámba tettem Dóra 3 hónapos képet. :)

És ugyanoda tettem karácsonyiakat is, ha valakit érdekel... :):)

Astrid

Kép
astrid

sütiiiiii - még meg is beszéltük, hogy nem f f kép és fent van a pic en.... és mondtad is hogy oké
dádá smileee

a mi fánk - minő meglepetés - fehér, krém és barna:))))

KépKép
dorkamartini

Dorka,de az csak babamamás,nekem kell csak baba is!!!!!!
fáról naon szeretnék kérni képet!!!!!

Astrid ,köszi ,megyek mentem!!!

Vera,igen így jófejnek tűnik,de az uccán nem bizti hogy örülnék ha szembe jönne!!!!

sutimano76

Astrid,mentettem,és nagyon gyönyörűek a gyermekeid.....Dóra milyen csini ruciban volt karikor!!!!

sutimano76

Brumi!!!!!Jössz még nekem képekkel!!!!!

sutimano76

meeeeenyi minden kelll neked.....:))))))

na jó
karifa - csak sötétes van....
Kép

fúúúú de dorkiról sima kép egy hónappal ezelőttről......
majd akkor előbányászom...... nálam csak a módosítottak vannak kéznél.... ja és hogy értsd.. a múltkor párom közölte az 5000. képnél tartok csak dorkiról.......:))))))))))

KépKép
dorkamartini

nnya.. e jó?

nincs módoosítva ahogy kérted
Kép

KépKép
dorkamartini

Süti: küldtem képet privi-be

Timi, Vera: nagyon édik a kiscsajok :D

Kép

Kép
zsu9

Frocli, igen, lehet még szopisztrájk is. Arról is linkeltünk be korábban hasznosságokat , dec eleje körül.

Piciibo, Tengdi hogy vagytok? minden okés, ugye?!

vicger

életem legszörnyűbb gyümölcsnapját kínlódom ma :? :? :? :?

Andi, nem semmi milyen tótágast produkáltok, legmélyebb részvétem és tiszteletem a Tiéd.

most nézem/tem a viasaton az Édes november című drámát....

én nem szeretnék meghalni... milyen nagyon kegyetlen dolog.. hogy egyszer csak nincs az ember.. az érintései.. az illata, a tekintete :( :cry: :cry: Remélem van még legalább 40 évünk együtt..

egyébként nagyon jó film volt :roll:

vicger

Hahó!

Ma vagyok 3 hósak!! Bezárult a kör! Képet nemsokára varázsolok!

Rosszul alvók meg ne kövezzenek, de Kisori aludt este fél 7-től reggel fél 6-ig, utána evett és megint fél 9-ig… napközben picit sűrűbben eszik.

Tegnap szabályos hüvelykujj-szopin kaptam!!!!

Scooper, most olvastam végig, remélem hamarosan minden egyenesbe jön, az ilyen típusú problémák nagyon ráülnek a kapcsolatra, tudom :(
Kitartás!

KisAti kép nyerő!

Szuszika, köszi a tippet!

Süti, örülök, hogy találkoztál a régi kedves ismerősökkel!
Tűs cikk, te jó ég :shock:

IKEA :shock:
Én éppen kiságyat készülök venni ott, remélem, az jobb. Ne kérdezzétek, miért, egy pár dologtól meg akarok válni, egyszer, ha odajutok, leírom a blogba. :evil:

S.vera, Bex, Boboka, Szuszika és többiek, 3 hós és karifa képek tünemények!! DorkaTimi, Dorkáért változatlanul odavagyok! Andi, a fátok olyan jól megy a szupinappaliba! Barni haja csúcs!! Kisorié már jelentősen kihullott :D Most éppen pánk szerzetesre emlékeztet, haj a fejtetőn van és hátul lenn.

floranan

Nem a 3 hós, rólam szörnyű, és életlen is, de szeretem...
Kép

floranan

Flora, hüle vagy Te, nem szörnyű! Szerintem szép vagy. Persze Kisori is ;);) Egyre jobban apukája ez a fiú :)

vicger

Dorka,én lenni telhetetlen :lol: :lol: :lol: karifán ne látszik a szín :( .5000 kép és ???????????????????nem olan sok az!!!!csak csináld!!!!!!
annyira gyönyörű Dorkibaba!!!!!!
szép a nappalitok nagyon......én is hasonlót néztem ki egy újságból,de csak drágán találtam olyan kőborítást a falra,így arról le kellett mondani,a plafonrejtett fényt meg csak meg kéne csinálni apikának,ja persze lustiság miatt nem csinálja!

Zsu,mentve!!!

Kriszti miért kínlódsz???????

Flora szépek vagytok ,na!!!!!!!!!várom a kisori képet!!!!

épp főzök,de most nincs kedvem :( :( :( :(

sutimano76

Süti, azéééé mer' inkább ennék most egy kijevi csirkét, mint almát, vagy mandarint, vagy banánt. Aztán még ennék sütit is... meg pogit. mindegy, csak ne gyümölcs legyen. Szóval ezért kínlódok 8) 8)

jaja, Timiék nappalija is nagyon nagyon ütős.
most már aztán tényleg totál ágrólszakadtprolinak érzem magam :lol: :lol: :lol: :lol: még az éhség is ott van hozzá :lol: :lol: :lol: :lol:

vicger

Köszi Vicger :D

Írtam a Blogba.

floranan

Na, miután ecseteltem, hogy a Cerazette mellett nem jön meg, megjött most... majd egy év után sokkoló élmény...

floranan

Halihó, gyorsan pár sor:

Minden babó és karifa és család nagyon szép!!!

Flora, írtam neked blogba a véleményem... :wink:

Kriszti!! Ágrólszakadtproli filing engem is elkap néha, de ezek a lányok nem a nappalinkból ítélnek meg minket :wink:

Újak üdv!!

Imola is üdv!!!

És puszi mindenkinek most kedd estig csak néha fogok jönni,mert apa szabin van juhhhhhhééééééééé, ja és megúsztuk a karácsonyt " baleset" :wink: , pedig apa már ecsetelte a kicsinek, hogy jövő karácsonykor te már itt fogsz szaladgálni, a kistesód meg fekszik a helyeden, de remélem a jó Isten nem figyelt ide ennél a mondatánál :D

Kép
babcika

Jajj és olyan boldog vagyok,mert kezd összedolgozni a két kéz :D

Kép

Kép
babcika

Szép estét Istennők!

Timi,nagyon klassz a nappalitok,és igen,kérünk szépen világosságos képet is.Ha gáz,akkor mehet a pic-re :wink:

Babák naon szíííípek.

Flora,nincs veled az ég világon semmi baj.Tök jól nézel ki a képeken.Különösen tetszett a múltkori,amin apácskátok is rajta vagy.Na,ott szerintem kimondottan nagyon jól nézel ki.

Kriszti,minden elismerésem a gyümölcsnap miatt.Na,én ezt nem bírnám :lol: :lol:

Süti,mit főztél???

Kép
v.andi

És, a gyermekem rám hasonlít :

Kép

Kép
babcika

Babcika,baleset :wink: :lol: :lol: Még bármi megtörténhet :wink:
Nagyon édes Blanki,és látod,ami késik....Nagyon ügyes kiscsaj,és nem fejlődünkegyszerre.Barni például sztem tök ügyetlen hason,lusti emelni a fejét,ellenben függőlegesen,büfinél,vagy ha magasra emelem repülőzésbe gyönyörűen tartja a fejét.Esze ágában sincs forogni,de ha magamnak háttal fogom,hogy nézelődjön,állandóan előre akar dőlni,és nem akar támaszkodni.

Kép
v.andi

kriszti - ma én is nehezen bírom épp az imént jajongtam......
ez a mai ez bruuuuuuuuutttáááááálllll egy gyüminap! - pedig tuod én bírni szoktam....
gyorsan alszom majd és holnap már husi hegyek!!!!!!

KépKép
dorkamartini

Babcika,tééééééééééényleg te vagy!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
két kéz ügyi :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi,kolbészos töltelékes pulykamellfilé baconba tekerve,maradék töltelék olajban kisütve,krumplipüré,hagymáskrumpli....bocsi Kriszti!!!

sutimano76

Babcika és Kriszti ti nem vagytok noooooormálisak!!!!Nekünk meg nics még CSAK 1 gyerekünk...későn találtuk meg az igazit ,volt időnk pénz gyűjteni,vagy későn érkezett babó így maradt pénz a nappalikra,ennyi....sztem én jobban irigykedek mikor a ti gyerkőceitekről látok képeket.... :wink:

sutimano76

Süti wazzze.. közben nézem a mesterszakácsot és agonizálok 8) ma tutira fogyok 1 kilót :lol: :lol: :lol: :lol:
Timi, kávé és rudacska tök jól elveszi az éhséget... ilyenkor "sajnálom" h már nem dohányzom... :? :lol: próbálok aszalt fügével kompenzálni :D:D:D:D

Babcika banyek Neked már volt bébikompod???? :shock: :shock: :shock: appppppppppám :):) naná, h a Te lányod :D:D kis ügyeske /mármint Blankus, :lol: :lol: :lol:

Andi, Luca szintén. Igaz, h Ő tartja a buksit hason is /ha néha hason van/ mert utálja egyébként, de már ülne veszettül.. félülésből, ha az ölemben van, már többször addig kínlódott, míg felült :shock: 8)

Van egy isteni finom sajtos nasi receptem szilveszterre, majd felteszem a picre. Kicsit macerás, de nagyon megéri :wink: :wink:

vicger

sziasztok!

vvéééééégre itthon! hazaértünk! Látom a bő termést...... sokat írtatok! Remélem mindenkinek jól teltek az ünnepek... nálunk a sok "idegentől" kiakadt Róza.......megyek olvasok, és majd reagálok!

8) 8) 8) 8)
amit eddig láttam: éééééédes babáááááááák és csudajó nappali!
Timi a fal az milyen kő? pala? nagyon jó barlanghatááááááás :) :) :)

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti! Én veletek kapcsolatban nem is csinálok ebből gondot, mármint nappali, csak a rémgazdag rokonok néznek furán, mert nekik ugyi van, most éppen no hitellel egy 28 millás vadi új házikójuk, Db-ben, meg extra cuccok benne. Ja de babó nem jön össze, és ő lehet cserélne velem :wink:

Kép
babcika

hát hogy mi ez a fal......

én még régesrégen amikor nem minden újság ezzel volt tele beleszerelmesedtem...egy külföldi kávézóban..... még akkor utána jártam.. persze itthol sehol se lehetett kapni.. és totál hülyének néztek mikor elmondtam mit is szeretnék....
kb..- nnna a szöszi befüvezett azt itt ontja a dumát ábrázattal...
amikor megvettem a lakást már lehetett kapni de nem volt felkapva és még közel nem került ennyibe....
megjegyzem egy kis bácsika kőlerakatába mentem be megvenni..:))
60 rugó volt a kő a szállítás (4.emelet ugyi......) és a felrakás.....
én ezt választottam az étkező asztal a székek és a fotelok helyett...
mert ez olyan meló amit ha már kész a lakás uccse csináltatnék meg
most tökre örülök neki mert megadja a egész lakás hangulatát....

ja és a maradék x négyzetmétert a bácsi nem is akarta visszavenni....(az iparosnak ugyanis gőze nem volt mennyi kellhet belőle erre a falra mert még sosem rakott ilyet..szóval jócskán túlrendeltem...) mondta jó lesz az nekem még valamire..:)))) mondtam oké.. csak a negyediken nem naon tudom hova tenni:))))))..... ja és kért képet a kész falról... mert el nem tudta képzelni ezek a hasztalan darabok hogyan nézhetnek már ki a falon.....:)))))

szóval hogy pala e?:)))))))) halvány lila gőzöm nincs

holnap csinálok nappali fa képet:)))

kriszti:)))))))))))))))))
basszus úgy röhögtem..... szerinted mit eszek? háppersze hogy fügét!
nnnya és most hova megyek? naná hogy a teraszra..
amúgy teljesen fellelkesültem, hogy van valami rúd amit lehet ilyenkor is enni:)))))))))) aztán rájöttem miről beszélsz:)))))))

KépKép
dorkamartini

Kriszti,te lenni mazoista!

Babcika,lehet ha hajlandó lenne kicsit segíteni nektek(ha már neki ilyen jól megy)akkor a jóisten megajándékozná egy babóval :wink:

sutimano76

ja.. és a pénz dolog....
ha nem lenne fal meg kanapé..... akkor asszem nem is tudnám mit csináltam az elmúlt 5 évemben...... az elmúlt 3 meg különösen brutális volt..... szinte semmire sem emlékszem csak hogy sokszor volt hogy ruhában aludtam el és a kutyám keltett hajnali háromkor hogy ő most már vagy bepisil vagy lemegyünk.....

sosem akarok mégegyszer ilyen brutálisan dolgozni..... - egész egyszerűen nem éri meg... és ennnyi.....

és még valami - láttatok már gazdag és boldog családot? én még egy darabot sem.....

szóval engem sem érdekel, hogy a folyóson a fürdőben még mindig bizony kábelen lóg az izzó, hogy a hálóban a tv(ami egy 15 colos és egyetlen a lakásban) a szennyestartón van... a wc ben még mindig a kibontott fal tátong... stb stb stb.....
készülünk..lassacskán.... de nem fogunk belehülyülni.....

különben mióta dorki a pocakban leldzett... eszméletlen sorrendváltozás történt az agyamban......
sajnos az akkori kolegák, és barátok ezt nem értik.... megsértődtek..és magukra vették....
de nem tudok ezzel sem mit kezdeni..... próbáltam elmagyarázni de igazából olyan embereknek akik szülés után 3!!!!! hónappal visszamennek dolgozni azoknak lehetetlen..... ez van..... ez egy ilyen világ.....
és ha nagyon az ember nem akar a részese lenni akkor bezony kicsit kilökődik onnan....
de talán belelökődök egy másik és emberibb világba.....
remélem...

nna nézzétek el a sok hüleséget... - gyüminap van!!!!!!!:))))))))

KépKép
dorkamartini

Köszi Timi :wink: , mindenesetre nekem nagyon tetszik a fal hatása, hmmm barlang=anyaméh=paradicsomi állapot :) :) :)

az emberibb világba való belökődésre én is várok....... és sajnos, nem tudom még elképzelni....... pl. munkahelyi szinten.....mert mindig vannak furkálók, rosszindulatúak, féltékenyek.......stbéééé...
igazság szerint én szívesen dolgoznék itthon.... ezt így gondoltam pár éve, de mostanra (öregszem) oda jutottam, hogy mégiscsak annyira jó lenne egy jó közösség, egy emberi közösség....ahol egymást segítve lehet dolgozni, fejlődni és teremteni....
de lehet csak álom...

KépKép
KépKép
zsalyam

Süti hólabdácskák jól sikerültek még 23-án megsütöttem őket, kicsit lehettek volna édesebbek...majd legközelebb...

Kriszti ez a kép meseszép KisAtiról! Látom Luca rátalált strucc-úrra, édi!

Újak babái is szépek!

Babcika az a kaja istenien nézett ki..... gondolom már rég nincs belőle :wink: ! és Blanki csuda kerekkkkkképű :wink: .... olyan jó érzés, hogy már matatnak a kis kezükkel.....jólesik nézni :lol: .

Floranan Ebano csudajó frizura!

Vera a babód éééédes és a dán dog tetszik! régen én is a dogokért rajongtam....
most maradok a puli-pumi-mudi-vizsla-stb kedvenceknél..... ja
és amikor Kevével voltam pocakos a kedvencem az orosz agár volt.....furi. :wink:

ha már képözön

Kép :roll: :roll:

és szemérmesen én is bevallom, hogy nagyon örülök, hogy csatlakozhattam hozzátok :roll: :roll: ......

KépKép
KépKép
zsalyam

[quote="sutimano76"]F írta:sutimano76rocli,akkor lehet az a cicisztrájk,egyszer valaki írt ilyet is!nálunk is volt,Asszem Katáéknál is!

laktoherb helyett igyál inkább fitolakot vagy hipp tejserkentőt,hátha azok nem okoznak hasmenést!

elkezdtem a teszveszen árusítani,hát egy délelőtt alatt sikerült is feltölteni vagy 6 nadrágot :? ,nem mondhatnám hogy gyors vagyok!!!majd ha feltöltöttem minden szólok,akit érdekel megnézheti,minden új cucc!amúgy sutimano76 néven futok,meglepő mi? :lol: :lol: :lol:

én láttam ottan egy-két gatyót ami érdekelne minket, csak az a baj, hogy próbálni kéne :shock: meg tudjuk valahogy oldani?

KépKép
Kép
scooper

Andi megsült a cici,íme:

Dorka,Kriszti szem becsuk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

sutimano76

sóti: e meg mi? jól néz ki

KépKép
Kép
scooper

Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a tanácsot és Astridnak a linket. Igen, úgy tűnik szopási sztrájk, ezt anno olvastam is itt a fórumban, meg most, hogy visszagondolok, egyszer már volt ilyen Bencénél, úgy 2 hónaposan. Csak valahogy nem raktam össze a fejemben...

Szóval marad az angyali türelem, remélem pár nap alatt elmúlik. Szerencsére most még a párom is itthon van, így van bőven segítségem. :)

Kép
frocli

Scoop,töltött pulykacici baconbe tekerve

sutimano76

Süti,nyamm de jól nézki.
Mi is hasonlót készítettünk szombatra.
http://andi1976.gportal.hu/gindex.php?pg=30282905
Ebben a blogban olyan sok fincsi is jó dolog van.

Frocli,kitartás nektek.

Kép
v.andi

Eza te honlapod??????VAgy csak ő is Andi

sutimano76

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?